Specialsmøremidler til cement industrien, minedrift i åbne brud og mineral forarbejdning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Specialsmøremidler til cement industrien, minedrift i åbne brud og mineral forarbejdning"

Transkript

1 Specialsmøremidler til cement industrien, minedrift i åbne brud og mineral forarbejdning

2 Under alle forhold I cementindustrien, er minedrift og mineral bearbejdningsmaskiner og udstyr ofte udsat for ekstreme arbejdsforhold. Udover miljømæssige påvirkninger såsom støv, fugtighed og nogle gange store temperatursvingninger, skal også meget høje og/ eller chokbelastninger, forvaltes. Maskin nedetid og mulig produktionstab udgør en enorm omkostningsfaktor, og da ledige maskiner generelt ikke er til rådighed, er de valgte smøremidler af stor betydning. Baseret på mange års erfaringer i tæt samarbejde med førende maskinproducenter, blev specielle smøremidler til håndtering af disse svære betingelser, udviklet i BECHEM InnovationCenter. Reduktion af effekttab, forlængelse af levetid Ved anvendelse af en ny generation af højtydende additiver i de nyudviklede BECHEM smøremidler, kan der opnås en betydelig forøgelse af slidbeskyttelse kombineret med en forlængelse af levetiden. Med anvendelsen af disse smøremidler, kan der ligeledes opnås en reduktion af effekttabet, lavere vedligeholdelsesomkostninger og mindre nedetid. Derved er kravene til en højere økonomisk effektivitet og højere udstyrs tilgængelighed, opfyldt.

3 Smørefedter til rulle- og glidelejer Den meget gode slid- og korrosionsbeskyttelse samt fremragende mekaniske stabilitet af BECHEM smørefedter tillader pålidelig beherskelse af høje specifikke belastninger samt påvirkninger fra støv og fugt selv ved forlængede smøreintervaller. Ved anvendelse af nyudviklede højtydende additiver og deres fysisk-kemiske reaktioner med metaloverflader, er smørefedter i High-Lub FA-serien desuden i stand til at reducere friktion og slitage. Ved hjælp af High-Lub FA 50 i drejningslejer i hydrauliske gravemaskiner, blev der for eksempel opnået en betydelig forøgelse af lejernes levetid. Nogle smørefedter er desuden udstyret med specielle kombinationer af faste stoffer til anvendelse i lejer, som er udsat for meget høje kontakt tryk og / eller chock belastninger. BECHEM smørefedter beviste deres fremragende præstationer i: Hovedlejer i valsepressere og knusemaskiner Hoved- og taplejer i lodrette valsemøller Drev og støtte-rullelejer i møller og ovne Drejetap- og drejningslejer på gravemaskiner Hovedlejer i ventilatorer og blæsere Lejer i rystesigter og sortersystemer Tomgangs- og remskive ruller i transportanlæg Til termisk højt belastede lejer i behandlingen og reduktionsprocesser, såsom: Klinke kølere og kølerum Klinke og malm transportsystemer Støbeskeer Varmluft blæsere er skræddersyede mineral olie og syntetisk olie baserede højtemperatur smørefedter med høj termisk modstand, tilgængelige. Den fuldt syntetiske smørefedt Berutox FH 28 KN, opnår i FAG FE 9 rullelejetest en omtrent 7 gange længere levetid, sammenlignet med konventionelle højtemperatur smørefedter.

4 Højtydende olier til lukkede gearkasser og cirkulationssystemer For at overholde den stigende efterspørgsel for en reduktion af krafttab og en udvidelse af oliens levetid, udviklede BECHEM nye mineralolie baserede og syntetisk olie baserede highperformance olier. Ved at bruge disse olier i gearkasser og cirkulationssystemer i: kugle, stav og SAG-møller roterovne, kølere og tørreanlæg lodrette valsemøller og valsepresser hydrauliske og skovl hjul gravemaskiner og draglines knusere, stablere og genindvindings systemer kraner, spil, hejseværker og sprede systemer transportørsystemer kan en reduktion af smøremiddel relaterede tab på 3-5 % i gearkasser såvel som en reduktion i oliesumps temperatur opnås. I gearkasser, som kører med permanente temperaturer over + 90 C, skal syntetiske gearolier anvendes. Olierne i Berusynth EP og Berusynth GP-serien tilbyder, sammenlignet med mineralske gearolier, en cirka 4 gange længere levetid. Endvidere overstiger de ydeevnen af konventionelle gearolier med hensyn til deres bæreevne. Med Berugear GS BM serien, er produkter med en øget mikropitting resistens, baseret på et specielt high-performance PD additiv, tilgængelige. Dette system danner reaktive lag med ekstremt høj bæreevne. Der vil opstå en mikro flow proces på forekomster af overfladeruhed samt mindre skader (uden større materielle tab) ved høje specifikke tryk på flanke-overfladerne. På grund af denne micro flow proces, som medfører en stigning i kontakt mønstret, kan olien også anvendes til indkørings processer. Befugtningen og vedhæftningsegenskaber i olierne forbedres af polær additiver. Reaktionslagene, som dannes på overfladerne, reducerer friktionskoefficienten på tandens kontaktflade og dermed effekttabet i gearkassen.

5 Smøremidler til åbne gear BECHEM s smøremidler til åbne gear sikrer en pålidelig beskyttelse mod slid under et samtidig lavt forbrug ved anvendelse af specielle højtydende additiver. Teknisk service Ved brug af vores produkter, tilbyder BECHEM en komplet række af tekniske services til alle kunder. Denne service kan, afhængigt af aftalen, indeholde følgende punkter: Med disse smøremidler, sikres en pålidelig smøring i: kugle, stav samt SAG-møller roterovne og køleanlæg hydrauliske og skovlhjuls gravemaskiner samt draglines knusere, stablere eller genindvindings systemer kraner, lifte, spil, slæbere og spredere støbeskeer samt tørreanlæg Regelmæssige tekniske inspektioner Smøremiddel styring og tribologiske råd Prøvetagning og analyser af smøremiddel prøver Udarbejdelse af smørediagrammer herunder fastsættelse af kontrol og fejl faktorer Gennemførelse af indkøringsprocesser Støtte i reparationsarbejder Ved forskellige krav til temperatur, påvirkning fra støv eller fugt, smøreintervaller og smøresteder, kan forskellige produktlinjer med og uden faste smøremidler tilbydes. Godkendelser fra anerkendte producenter af udstyr er til rådighed. Et verdensomspændende net af tekniske servicecentre med veluddannede teknikere er til rådighed for den tekniske tjeneste.

6 Smøremidler til specielle applikationer Roterovne Til smøring af de indre samt sidefladerne af roterovne, er en højtemperatur væske forsynet med en speciel fast smøremiddel kombination, tilgængelig. Det antændes ikke på varme ovn- flader og danner kun meget lidt røg. Efter afdampning af den syntetiske bærevæske, danner det en resistent tør film, som stadig giver en effektiv beskyttelse mod rivning og slid på grund af en god forankring på metaloverfladen. Væsken kan påføres med håndsprøjte systemer. Stålwirer Ståltove på kraner, gravemaskiner, slæbere samt transportørsystemer har højere krav med hensyn til pålidelige korrosion og slid beskyttelse. Disse krav kan opfyldes med BECHEM Seilstar eller produkter i Berulit GA serien. Wiresmøringen BECHEM Seilstar er specielt udviklet til støvet miljø på grund af dannelsen af en semi-tør og ikke klæbrig film. Kæder En god slid- og korrosionsbeskyttelse på rundstålskæder med store dimensioner, er opnået med klæbende halvflydende smørefedter, såsom dem i Berulit GA serien eller højviskøse væsker. For små eller middelstore transportørkæder med eller uden ruller, spiller indtrængning og befugtningsevnen i kædesmøringen imidlertid en væsentlig rolle. På grund af den kendsgerning, at disse kæder normalt kører i meget støvende omgivelser, er smøremidlet nødt til at kombinere krav om høj bæreevne og en meget god korrosionsbeskyttelse sammen med en god støvafvisningsevne. Kædeolierne Berulit IKP samt Berumoly P 65 dækker disse krav helt.

7 Smørefedter BECHEM High-Lub FA 50 MO BECHEM High-Lub FA 40 MO BECHEM High-Lub FA 67 BECHEM High-Lub LT 2 EP Beruplex CS 2 EP Beruplex KS 22 Berutox FH 28 KN Specialfedt med meget stor baseolieviskositet med faste stoffer til lejer under ekstreme betingelser. Typiske anvendelser: hovedlejer i rullepressere, taplejer i lodrette valsemøller. Specialfedt med høj baseolieviskositet med faste stoffer til hårdt belastede lejer. Typiske anvendelser: tunge maskiner i minedrift, vibrerende rystesigter, hovedlejer i knusere. Specialfedter med forskellige baseolie viskositeter uden faste stoffer til hårdt belastede lejer. Typiske applikationer: transportbånd systemer, hovedlejer i ventilatorer og blæsere. Standard EP fedt uden faste stoffer til højbelastede lejer, fås i forskellige NLGI kvaliteter. Mineralolie baseret højtemperatur smørefedt til almindelige applikationer med høje termiske belastninger. Mineralsk olie baseret højtemperatur fedter fortykket med en ekstrem stabil special calcium kompleks sæbe, typiske applikationer: transportørsystemer og rullelejer under indflydelse af vand. Fuldsyntetisk højtemperatur fedt for kontinuerlige temperaturer over +180 C. Gearolier Berusynth EP Syntetiske CLP PG gearolier baseret på polyglycol, der fås i ISO VG 68 til Berusynth GP Syntetiske CLP HC gearolier på basis af syntetiske kulbrinter, som findes i ISO VG 68 til Berugear GS BM Special gearolier med PD tilsætningsstoffer til hårdt belastede eller beskadiget gear, der findes i ISO VG 100 til BECHEM Staroil G Standard mineralolie baseret CLP gear olier, der findes i ISO VG 68 til Åben gear smøremidler Berulit GA Berugear HV Sorte service smøremidler baseret på en aluminiumkomplekset sæbe og grafit i en høj koncentration. FZG-Test A / 2,78 / 50 DIN p. 6 (draft): skade belastnings niveau > 12, specifik slid <0,2 mg / kwh. Lyse, faststoffri service smøremidler i ekstrem høj viskositet, meget klæbende, til reduceret smøremiddel forbrug. FZG-Test A / 2,78 / 50 DIN p. 6 (draft): skade belastnings niveau > 12, specifik slid <0,2 mg / kwh. Specielle applikationer Berulub VPN 13 Ringlub BECHEM Seilstar Berulit IKP Berumoly P 65 Syntetisk højtemperatur væske med et højt tørstofindhold til smøring af løse dæk, service temp. -30 C til C. Lyst antikorrosivt middel til bevarelse af alle former for wirer, tiltrækker næsten ikke støv, er vandafvisende. Graphit indeholdende, EP kæde olie i ISO VG 100 for støvede omgivelser, succesfuld på transportbånd og pålæsnings systemer. MoS 2 indeholdende, EP kædeolie i ISO VG 5 for støvede omgivelser, vellykket på f.eks. pose påfyldningssystemer.

8 Smøreløsninger til industrien Med over 175 års erfaring, er BECHEM en af de førende producenter af special smøremidler i premium kvalitet samt væsker til metalbearbejdning. Et tæt samarbejde med forskningsinstitutter, industrielle partnere og brugere af produktet samt den viden, færdigheder og større engagement af vores medarbejdere er garanti for nye og innovative højtydende smøremidler, der bidrager til succes for vores kunder i ind- og udland. Et stærkt netværk af distributører og adskillige nationale og internationale produktionssteder sikrer, at vores produkter er let tilgængelige i hele verden. Tomorrow s technologies. Today. CARL BECHEM GMBH Weststr Hagen Deutschland Telefon Fax bechem@bechem.de Tribo-Logic ApS Ægirsvej Skanderborg Tel am@tribo-logic.dk /1013/ Tak til FLSmidth og Shutterstock for det tilgængelige billedmateriale

High-performance kædeolier

High-performance kædeolier High-performance kædeolier Tilfredsstillende funktion non-stop Kæder arbejder ved maksimal kapacitet. Og dette næsten uafbrudt. Derfor er high-performance kædeolier nødvendige for smøring for at sikre

Læs mere

Specielle smøremidler til mobile løfte- og gravemaskiner

Specielle smøremidler til mobile løfte- og gravemaskiner Specielle smøremidler til mobile løfte- og gravemaskiner 02 Smøreløsninger til store maskiner PIKTOGRAMMER APPLIKATIONER Rullelejer Glidelejer BECHEM Smøreløsninger til industrien Som den ældste tyske

Læs mere

Mereta-serien Syntetiske cirkulations- og gearolier til industrien

Mereta-serien Syntetiske cirkulations- og gearolier til industrien Mereta-serien Syntetiske cirkulations- og gearolier til industrien Mereta-serien Indhold Indledning 4 Produktintroduktion og anvendelsesområde 5 Egenskaber og fordele 5 Temperaturområder 6 Levetid, vandseparation

Læs mere

Miljøvenlige smøremidler og additiver

Miljøvenlige smøremidler og additiver Miljøvenlige smøremidler og additiver Bionedbrydelige smøremidler for miljøsensitive områder PICTOGRAMMER APPLIKATIONER BECHEM Smøreløsninger for industrien Hydraulik Som den ældste tyske producent af

Læs mere

PRECISION - Fedter Introduktion

PRECISION - Fedter Introduktion PRECISION - Fedter Introduktion Petro-Canada PRECISION leverer en 1. klasses præstation hver gang! En langtidsholdbar og universalanvendelig fedt, der er fremstillet til at reducere produktionsomkostninger

Læs mere

Berusynth CU 250 Stærkt forbedret

Berusynth CU 250 Stærkt forbedret Berusynth CU 250 Stærkt forbedret Udvidede smøreintervaller Lavere fordampning Færre rester Fremragende smøring under alle forhold Tidligere ydeevne og praktiske erfaringer Berusynth CU 250 blev skabt

Læs mere

Stiga Oliesortiment. Original olie

Stiga Oliesortiment. Original olie Stiga Oliesortiment STIGAs originale olier er udviklet, så de sikrer pålidelighed, effektivitet og lang levetid for dine havemaskiner. Alle originale olier leverer en perfekt ydelse, også under skrappe

Læs mere

TechData ENDURATEX EP & XL SYNTETISKE GEAROLIER. Egenskaber & Fordele

TechData ENDURATEX EP & XL SYNTETISKE GEAROLIER. Egenskaber & Fordele ENDURATEX EP & XL SYNTETISKE GEAROLIER Petro Canada s Enduratex gearolier er højkvalitets gearolier formuleret til brug i lukkede industrielle geardrev og lejer, der opererer under stærkt varierende betingelser.

Læs mere

Foodmax Silicone Spray

Foodmax Silicone Spray Foodmax Silicone Spray NSF-H1 registreret til fødevare-, drikkevare- og emballage industrien og m.m. Foodmax Silicon Spray er et siliconebaseret produkt, anti-klæbende og smørende, med meget høj temperatur

Læs mere

Smøreolier og -midler

Smøreolier og -midler 30 Det der smører godt kører godt. Et vigtigt redskab til at sikre sikker drift af et maskinanlæg, er at der anvendes korrekt smøremiddel. Det er videre vigtigt at kunde anvende smøreolieanalyser i forbindelse

Læs mere

Valvoline. hydraulikolie

Valvoline. hydraulikolie Valvoline hydraulikolie fagfolk vælger valvoline SMØREMIDLER valvoline i hydraulikolie Hvad gør Valvoline til nummer 1 blandt alle oliemærker? Første varemærke Dr. John Ellis skabte olieindustriens første

Læs mere

KLASSIFIKATIONER / SPECIFIKATIONER FOR MOTOROLIER INDHOLDSFORTEGNELSE

KLASSIFIKATIONER / SPECIFIKATIONER FOR MOTOROLIER INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Sortimentsliste Revideret den 19. marts 2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Salgsservice... 3 Salgs- og leveringsbetingelser... 3 Emballagestørrelse... 4 Produktoversigt... 5 Oil Safe... 6 Anderol

Læs mere

Kædeprogram. Kæder og kædehjul til alle applikationer med fokus på den rigtige kvalitet til applikation.

Kædeprogram. Kæder og kædehjul til alle applikationer med fokus på den rigtige kvalitet til applikation. Kædeprogram Kæder og kædehjul til alle applikationer med fokus på den rigtige kvalitet til applikation. kæder Europæisk standard DIN 8187 kæder kæder Europæisk standard Delinger 5 mm (031) 3 (48B) Lagerføres

Læs mere

Specialsmøremidler til fødevareog den farmaceutiske industri

Specialsmøremidler til fødevareog den farmaceutiske industri Specialsmøremidler til fødevareog den farmaceutiske industri Mangeartede Applikationer kræver specielle Produkter Fødevaregodkendte smøremidler anvendes til smøring, transmission og korrosionsbeskyttelse

Læs mere

Johnson Controls Parts Centre. Sabroe S68 kølekompressorolie

Johnson Controls Parts Centre. Sabroe S68 kølekompressorolie Johnson Controls Parts Centre kølekompressorolie Hydrogenbehandlet højtydende olie til anvendelse i køleanlæg Sabroe tilbyder smøremidler af højeste kvalitet til nutidens kølemarked. Den stigende efterspørgsel

Læs mere

Produktprogram Spray

Produktprogram Spray Produktprogram Spray Vores højkvalitet sprays er designet til at opnå lang, sikker, og problemfri drift af mange forskellige applikationer. ANTICORIT DFG Rustopløsende spray som er korrosionsinhiberende

Læs mere

Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt

Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt Indhold Hvad er smørefedt egentlig? Baseolier i smørefedt Fortykkelsesmidlet: Smørefedtets skelet Additiver øger ydeevnen Blanding af forskellige

Læs mere

Special smøremidler i spraydåser

Special smøremidler i spraydåser Special smøremidler i spraydåser Special smøremidler for maskiner, værktøj, køretøjer og marine applikationer BECHEM Smøreløsninger for industrien Som den ældste tyske producent af industrielle smøremidler,

Læs mere

Flettet paksnor, syntetisk, dynamisk / statisk

Flettet paksnor, syntetisk, dynamisk / statisk Flettet paksnor, syntetisk, dynamisk / statisk SNORPAKNINGERFlettet paksnor, syntetisk, dynamisk / statiskakryl FIBREAkryl garn, imprægneret med grafit Akryl fibre Type : Klinger K11 Akryl garn, imprægneret

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche

Stabile smøremidler til en vindfølsom branche Stabile smøremidler til en vindfølsom branche "Der varsles frisk til hård vind i hele landet." Som driftsansvarlig for et vindkraftværk optager det dig, hvornår og hvordan det blæser. Vejr og vind lader

Læs mere

Bøsning Bøsning e er r

Bøsning Bøsning e er r Bøsninger PG-F PG-F er en vedligeholdelsesfri bøsning, som er opbygget af 3 lag med en bund af stål, hvorpå der er sintret et tyndt lag af bronze. Inden valsningen får bøsningen påført et lag af PTFE med

Læs mere

Henkel Leverandøren af løsninger

Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Autoindustriens partner Med udgangspunkt i den kemiske industri s løsninger og proces knowhow, hjælper Henkel producenter med at sikre en fremragende kvalitet gennem

Læs mere

Katalog Diatom A/S V ersion 3 Version 3

Katalog Diatom A/S V ersion 3 Version 3 Katalog Version 3 Olier Gear Ifølge DIN 51509 anbefasles forskellige typer af smøremidler på baggrund af periferihastigheden. For periferihastighed indtil Y= 15m/s er oliedrypsmøring mest almindelig. Når

Læs mere

TechData. Duron E Motorolier.:

TechData. Duron E Motorolier.: Duron E Motorolier.: Introduktion: Petro-Canadas Duron-E multigrade motorolier er 1. klasses heavy duty motorolier, der overgår de gældende krav for API CJ-4, og er anvendelige i 07 EPA - lav emissions

Læs mere

Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien

Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien Special smøremidler Fødevare fremstilling og medicinal industri BECHEM Smøreløsninger for industrien Rullelejer Som den ældste tyske producent

Læs mere

Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien

Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien Special smøremidler for fødevare- og medicinal industrien Special smøremidler Fødevare fremstilling og medicinal industri BECHEM Smøreløsninger for industrien Som den ældste tyske producent af industrielle

Læs mere

Produktbeskrivelse. Egenskaber og fordele. Mobil SHC 600 serien Mobil Industrial, Denmark. Gear- og lejeolier med særdeles god ydeevne

Produktbeskrivelse. Egenskaber og fordele. Mobil SHC 600 serien Mobil Industrial, Denmark. Gear- og lejeolier med særdeles god ydeevne Mobil SHC 600 serien Mobil Industrial, Denmark Gear- og lejeolier med særdeles god ydeevne Produktbeskrivelse Produkterne fra Mobil SHC 600 serien er højtydende olier til gear og lejer, udviklede til at

Læs mere

AvantGuard. redefinering af anti-korrosion

AvantGuard. redefinering af anti-korrosion AvantGuard redefinering af anti-korrosion AvantGuard redefinering af anti-korrosion Hempel introducerer AvantGuard, en helt ny innovativ korrosionsbeskyttende teknologi, baseret på aktiveret zink, som

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres

En lille. stor. betydning. Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Smøremidler En lille detalje med stor betydning Gode smøremidler sparer dig penge og bekymringer. Find din olieløsning hos OK. Energien er jeres Ring og hør mere på 70 12 12 01 Alt i energi. Alt i olie

Læs mere

Special Smøremidler og støjdæmpningsprodukter

Special Smøremidler og støjdæmpningsprodukter Smøremidler og støjdæmpningsprodukter til bilindustrien Indhold Innovative smøremidler på verdensplan At vide hvad der er vigtigt S. 03 S. 04/05 Indvendige komponenter Mekatroniske systemer Elektriske

Læs mere

Lejer til ethvert behov

Lejer til ethvert behov Lejer til ethvert behov FAG Sales Europe - Danmark Kuglelejer - Rullelejer - Lejer og lejeenheder til specielle anvendelsesområder og brancher - Kugler og ruller - Lejehuse - Tilbehør - Fedt - Udstyr til

Læs mere

* _0918* Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services. Rettelse. Gear i serien R..7, F..7, K..7, K..9, S..

* _0918* Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services. Rettelse. Gear i serien R..7, F..7, K..7, K..9, S.. Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services *28481569_0918* Rettelse Gear i serien R..7, F..7, K..7, K..9, S..7, SPIROPLAN W Udgave 09/2018 28481569/DA SEW-EURODRIVE Driving the world

Læs mere

EVCOT. .. og de mere krævende opgaver! Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer.

EVCOT. .. og de mere krævende opgaver! Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer.... både når det gælder lidt større projekter..... og de mere krævende opgaver! Ved at anvende kompositmaterialer i stedet

Læs mere

Teknologi du kan stole på

Teknologi du kan stole på Teknologi du kan stole på System- og komponentprogram til entreprenørmaskiner Centralsmøresystemer Hammersmøring Overvågningssystemer Centralsmøresystem til entreprenørmaskiner På en byggeplads tæller

Læs mere

210/HR21. Servicemanual til kæde. .com. Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England. i n f o @ n i f t y l i f t.

210/HR21. Servicemanual til kæde. .com. Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England. i n f o @ n i f t y l i f t. 210/HR21 Servicemanual til kæde i n f o @ n i f t y l i f t. c o m.com M50286/02 Niftylift Limited Fingle Drive Stonebridge Milton Keynes MK13 0ER England www.niftylift.com e-mail: info@niftylift.com Tel:

Læs mere

FOODLUBE ROCOLcare A N I L L I N O I S T O O L W O R K S C O M PA N Y

FOODLUBE ROCOLcare A N I L L I N O I S T O O L W O R K S C O M PA N Y FOODLUBE ROCOLcare ROCOL Produkter & Service i Topklasse ROCOL har over 130 års erfaring i fremstilling af special smøremidler til industrien. Dette sikrer, at ROCOL s tekniske produktviden er understøttet

Læs mere

Langsigtet bæredygtighed

Langsigtet bæredygtighed Langsigtet bæredygtighed Vores filosofi Hos Savosolar udvikler vi termiske solvarmeløsninger til professionelle. Vi tror på at kvalitet er den bedste investering, via en pålidelig energiproduktion og den

Læs mere

Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2. Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid

Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2. Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid Centralsmøresystemer til landbrugsmaskiner til fedt op til NLGI-klasse 2 Automatisk smøring: Reducer stoptider Reducer slid Hvorfor anvende centralsmøring på dine landbrugsmaskiner? Du sparer dig selv

Læs mere

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer Kompositmaterialet EVCOT er et vævsarmeret hærdeplastmateriale med høj mekanisk styrke og formstabilitet, selv når det er

Læs mere

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter.

EVCOT. Kompositmateriale. Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter. EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer.... også når det gælder lidt større projekter. Kompositmaterialet EVCOT er et vævsarmeret hærdeplastmateriale med høj mekanisk

Læs mere

EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter.

EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer. ... også når det gælder lidt større projekter. EVCOT Kompositmateriale Et ideelt alternativ til mere konventionelle materialer.... også når det gælder lidt større projekter. EVCO Nordic A/S - Topstykket 19 - DK-3460 - Tlf. - www.evco.dk. STENSO A/S

Læs mere

Spindelgear Manual. Gear og lineære produkter siden 1964

Spindelgear Manual. Gear og lineære produkter siden 1964 Spindelgear Manual /// Side 2 Spindelgearets opbygning /// Side Montagevejledning /// Side Igangsætningsvejledning og valg af olie /// Side 6 Unikt gearnummer /// Side 7 Reservedelstegning /// Side 8 Reservedelsliste

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

System I møtrik - bolt. Dog - til bolte i ikke-krævende masseproduktionsapplikationer

System I møtrik - bolt. Dog - til bolte i ikke-krævende masseproduktionsapplikationer Gevindpasta Indledning Bolten er en af de ældste og mest brugte komponenter i moderne maskinkonstruktion. Derfor er det forbavsende at se, hvor ofte smøring af disse bliver nedprioriteret. Alvorlige skader

Læs mere

Elektrokul A/S. Kemikalier

Elektrokul A/S. Kemikalier Elektrokul A/S Kemikalier Deioniseringsmiddel MB46LT MB46 LT og MB9 er deioniseringsmidler i høj kvalitet til direkte rengøring af procesvand, som indeholder spor af jern eller en anden metallegering.

Læs mere

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND INNOVATION MED PROFIL 6.3 Schlüter -DITRA-SOUND G U L V U N D E L A G TRINLYDSISOLERING Anvendelse og funktion Schlüter -DITRA-SOUND er en trinlydsisolering til flisebelægninger fremstillet af kraftig

Læs mere

EN FREMTID FRI FOR UDFÆLDNINGER Konceptet fra OMNICON GROUP

EN FREMTID FRI FOR UDFÆLDNINGER Konceptet fra OMNICON GROUP EN FREMTID FRI FOR UDFÆLDNINGER Konceptet fra OMNICON GROUP I årtier har industrien søgt efter en løsning for at forhindre kalkudfældninger. Løsningen er OMNICON GROUPs koncept sammen med anvendelsen af

Læs mere

Teknologi du kan stole på

Teknologi du kan stole på Teknologi du kan stole på System- og komponentprogram til landbrugsmaskiner Centralsmøresystemer Kompakte smøresystemer Kædesmøresystemer Centralsmøresystem til landbrugsmaskiner Udfordringerne er store

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

Antiseize. Montagepasta til belastende miljøer

Antiseize. Montagepasta til belastende miljøer Antiseize Montagepasta til belastende miljøer 2 Jeres pålidelige partner inden for montageløsninger Hos Henkel forstår vi de udfordringer, I står over for ved vedligeholdelse og reparation af industrielt

Læs mere

Snekkegear Manual. /// Side 2 Snekkegearets opbygning. /// Side 3 Montagevejledning. /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie

Snekkegear Manual. /// Side 2 Snekkegearets opbygning. /// Side 3 Montagevejledning. /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie Snekkegear Manual /// Side 2 Snekkegearets opbygning /// Side 3 Montagevejledning /// Side 4 Igangsætningsvejledning og valg af olie /// Side 5 Unikt gearnummer /// Side 6 Reservedelstegning /// Side 7

Læs mere

Produktoversigt DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com

Produktoversigt DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com Produktoversigt DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR Pure Performance Et helstøbt koncept som bygger på grundig forberedelse, fra problemafdækning over løsning til after-sales. Vores succes bygger på

Læs mere

Prisliste 1. juni Revideret den 1. november Så enkelt som

Prisliste 1. juni Revideret den 1. november Så enkelt som Indholdsfortegnelse Prisliste 1. juni 2012 Revideret den 1. november 2012 Så enkelt som 1 Indholdsfortegnelse Salgsservice... 3 Salgs- og leveringsbetingelser... 3 Emballagestørrelse... 4 Produktoversigt...

Læs mere

Lejeløsninger og overvågning med resultat

Lejeløsninger og overvågning med resultat Lejeløsninger og overvågning med resultat Sænker dine samlede vedligeholdelsesomkostninger Optimeret leje vedligehold Reduceret energiforbrug Optimering af maskiner OM CERAMICSPEED Etableret i 2004 35

Læs mere

Fontecryl SC 50. En vandbaseret akryl til metal industrien 09/02/12

Fontecryl SC 50. En vandbaseret akryl til metal industrien 09/02/12 Fontecryl SC 50 En vandbaseret akryl til metal industrien 09/02/12 Farverige visioner siden 1862 Tikkurila har i 150 år tilbudt skønhed og beskyttelse. En lille olie udvindende virksomhed er vokset til

Læs mere

LUBCON Produkter til levnedsmiddel- og den farmaceutiske industri

LUBCON Produkter til levnedsmiddel- og den farmaceutiske industri LUBCON Produkter til levnedsmiddel- og den farmaceutiske industri H1 Certificerede smøremidler til levnedsmiddel- og farmaceutisk industri LUBCON Produkter til levnedsmiddel- og den farmaceutiske industri

Læs mere

Gevindbøjle Type GB Materiale P250GH (1.0460) DIN Sænksmedet, inkl. bolt og splitter Overflade Elforzinket-Z/varmgalvaniseret-V

Gevindbøjle Type GB Materiale P250GH (1.0460) DIN Sænksmedet, inkl. bolt og splitter Overflade Elforzinket-Z/varmgalvaniseret-V GEVINDDELE Cobalch ApS Hejreskovvej 24 DK-34 Kvistgård Denmark Tel.: + 82 0533 CVR nr. DK6316 cobalch@cobalch.com www.cobalch.com 3.5.4.1 Gevindbøjle GB Materiale P2GH (1.04) DIN 10222-2 Sænksmedet, inkl.

Læs mere

Arcanol Rulningsleje-testet fedt For en længere levetid af lejet

Arcanol Rulningsleje-testet fedt For en længere levetid af lejet Arcanl Rulningsleje-testet fedt Fr en længere levetid af lejet A Member f the Schaeffler Grup FØR EN FEDT KAN KALDE SIG ARCANOL, ER DER LANG VEJ Specialfedter sm Arcanl kster ved første øjekast lidt mere

Læs mere

De calcit vaffellignende plader

De calcit vaffellignende plader 078 BESKRIVELSE: Omega 78 smørefedt til levnedsmiddelindustrien blev udviklet med basis I den mest avancerede kalciumsulfat teknologi. Den hører til den nyeste og mest revolutionerende generation af smøreløsninger

Læs mere

Gode råd om olier til klassiske køretøjer

Gode råd om olier til klassiske køretøjer Gode råd om olier til klassiske køretøjer Valg af motorolie Når der skal vælges olietype til motoren, bør man som udgangspunkt følge fabrikkens oprindelige anvisninger. Tjek de originale instruktions-

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

RENOLIT MARITIME Dolphin S Anti-begronings folie

RENOLIT MARITIME Dolphin S Anti-begronings folie High performance folier til maritime applikationer Folie i stedet for maling RENOLIT s seneste innovative folier sætter helt nye standarder for maritim an vendelse. RENOLIT producerer folier til offshore

Læs mere

GAMMEL VIDEN NYE TANKER

GAMMEL VIDEN NYE TANKER GAMMEL VIDEN NYE TANKER DK MIDLAND NYT OLIEMÆRKE I EUROPA THOMAS BRACK, adm. dir. for Oel-Brack AG, fremstiller hele produktsortimentet og har mere end 10 års erfaring med fremstillingen af Quaker States

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

CASTROL OLIEUDDANNELSE

CASTROL OLIEUDDANNELSE CASTROL OLIEUDDANNELSE Niels Bjørn Hansen Sales Account Executive Tlf: 20900570 niels.hansen2@bp.com DAGSORDEN Hvorfor har køretøjet brug for smøremiddel? Basisolie Viskositet Tilsætningsstoffer/additiver

Læs mere

FORÅRSTILBUD NYHED KUN KR.400 EKSKL. MOMS SPECIAL TILBUD FRA SPAREX. Unikt smøremiddel til din Case IH maskine. Innovative frontlift systemer

FORÅRSTILBUD NYHED KUN KR.400 EKSKL. MOMS SPECIAL TILBUD FRA SPAREX. Unikt smøremiddel til din Case IH maskine. Innovative frontlift systemer 2019 FORÅRSTILBUD NYHED TILBUDENE ER GÆLDENDE FRA DEN 28. FEBRUAR TIL DEN 1. APRIL 2019 SPECIAL TILBUD FRA SPAREX DONKRAFT (HYDRAULISK) 20T HØJDESJUSTERING: 145 MM. VARENUMMER: S.14473 KUN KR.400 Unikt

Læs mere

Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt

Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt 2014.02 GRANATH HAVAS WORLDWIDE Lavest mulig friktion Statoil Lubricants lærebog om smørefedt Kontakt os gerne for yderligere oplysninger www.statoil.dk/lubricants Hovedkontor: Statoil Fuel & Retail A/S

Læs mere

DURON-E CJ-4 heavy duty motorolie, giver en række af anvendelses tekniske fordele i forhold til den tidligere API CI-4 Plus/CI-4 kategori:

DURON-E CJ-4 heavy duty motorolie, giver en række af anvendelses tekniske fordele i forhold til den tidligere API CI-4 Plus/CI-4 kategori: - Introduktion: Petro-Canadas Duron-E multigrade motorolier er 1. klasses heavy duty motorolier, der overgår de gældende krav for API CJ-4, og er anvendelige i 07 EPA - lav emissions motorer. Disse motorer

Læs mere

Ny generation af æstetik og ydeevne

Ny generation af æstetik og ydeevne Ny generation af æstetik og ydeevne Nem at montere og rengøre Modstandsdygtigt over for UV-stråler og vejr Ikke-metallisk system med varigt, eksklusivt sølvfarvet udseende Væsentlig reduktion af installationsomkostninger

Læs mere

Hvem siger cykler skal være kedelige?

Hvem siger cykler skal være kedelige? Hvem siger cykler skal være kedelige? MORGAN 2009 Hvem siger cykler skal være kedlige? Det spørgsmål stillede danske sig og kom med en nye serie meget stilrene hverdagscykler, hvor design og funktionalitet

Læs mere

ADDITIVES. Add power to your car. www.crcind.com

ADDITIVES. Add power to your car. www.crcind.com ADDITIVES Add power to your car www.crcind.com 1 2 Krævende kvalitet og gennemprøvet præstation! CRC Industries er en verdensomspændende leverandør af kemikalier til industri-, bil- og elektronikbranchen.

Læs mere

Leverandørbrugsanvisning (Sikkerhedsdatablad)

Leverandørbrugsanvisning (Sikkerhedsdatablad) Leverandørbrugsanvisning (Sikkerhedsdatablad) 1. Identifikation af stoffet/materialet og leverandøren PR-nummer: Ikke anmeldelsespligtig Udarbejdelsesdato: 14-02-2006 Udarbejdet den: 14-02-2006 / HBN Erstatter

Læs mere

ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE

ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE BESKYTTENDE ELASTISK COATING ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE NEM AT ANVENDE ENKELT-KOMPONENT ELAPROOF FORMER ET ELASTISK VANDTÆT BESKYTTENDE LAG PÅ DE FLESTE BYGNINGSOVERFLADER.

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE

ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE BESKYTTENDE ELASTISK COATING ENKELT-KOMPONENT ELASTISK, HÅRDFØR, MILJØVENLIG OG SIKKER AT ANVENDE NEM AT ANVENDE ENKELT-KOMPONENT ELAPROOF FORMER ET ELASTISK VANDTÆT BESKYTTENDE LAG PÅ DE FLESTE BYGNINGSOVERFLADER.

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

BØLGEKANTER & MEDBRINGERE SKANFLEX + SKANCLEAT + SKANCROSS

BØLGEKANTER & MEDBRINGERE SKANFLEX + SKANCLEAT + SKANCROSS BØLGEKANTER & MEDBRINGERE SKANFLEX + SKANCLEAT + SKANCROSS Bølgekant- og medbringerbånd SBK A/S tilbyder og beregner individuelt tilpassede bølgekant- og medbringerbånd iht. den konkrete opgave. Derudover

Læs mere

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier FUCHS Lubricants Et varemærke er blevet til to nye Statoil servicestationer: Har ændret varemærke til Circle K. Den canadiske ejer Couche-Tard giver alle sine butikker i verden en ny profil. Statoil Lubricants:

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper

Fokus på udvikling. Enkelthed. er ganske enkelt bedre. Loberotor pumper Fokus på udvikling Enkelthed er ganske enkelt bedre Loberotor pumper Så enkelt og dog så mange muligh Dertil lægges. Seks serier med 16 størrelser. AL-Serie PL- Serie CL- Serie FL-Serie EL-Serie XL-Serie

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Modstandsdygtig over for UV-stråling og vejr Matcher rørbøjninger og T-stykker i metallook Nem at montere

Læs mere

Olier har forskellige additiver

Olier har forskellige additiver Olier har forskellige additiver Olien, der kan bruges til det hele, findes ikke. Langt de fleste smøreolier består af en grundolie, der kaldes baseolie, tilsat additiver. Baseolie typer Mineralske olier

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG DORMI Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG INDHOLD 1. Introduktion 3 1.1 Tiltænkt anvendelse 3 1.2 Målgruppe 3 2. Før brug 4 2.1 Udpakning 4 2.2 Installering 4 3. Under brug 4 4. Vedligeholdelse 5

Læs mere

System information. PercoTop industrilakering. vedrørende: DIN EN ISO 12944 QUALICOAT

System information. PercoTop industrilakering. vedrørende: DIN EN ISO 12944 QUALICOAT System information. industrilakering. vedrørende: - - DIN EN ISO 12944 QUALICOAT Kun til erhvervsmæssigt brug. I-System-datablad nr. DK / SYS_PT951.0 / 02 An Axalta Coating Systems Brand 1 / 01.10.2014

Læs mere

35 W122 Kobber spray 400 ML

35 W122 Kobber spray 400 ML Det smører og beskytter elementer, der er i kontakt med støv, pulver, snavs, olier og fedtstoffer. Det indeholder ingen silikone, og lægger et usynligt lag. Det beskytter mod korrosion, fugtighed, benzin,

Læs mere

SENTRON LD 5000 (Gasmotorolie)

SENTRON LD 5000 (Gasmotorolie) SENTRON LD 5000 (Gasmotorolie) Petro- Canada s SENTRON er et teknologisk gennembrud indenfor formulering af gasmotorolier - der medfører betydelig bedre beskyttelse af gasmotorer der opererer under både

Læs mere

LIP 22 Epoxy LÆGGE-OG FUGESYSTEM FOR SYREFASTE OG SYRETÆTTE FUGER.

LIP 22 Epoxy LÆGGE-OG FUGESYSTEM FOR SYREFASTE OG SYRETÆTTE FUGER. LIP 22 Epoxy SYREFASTE LÆGGE- OG FUGEMASSER Lokalirriterende Anmeldt og tildelt PR.NR. Kodenummer 00-5 LÆGGEMASSE OG FUGEMASSE FORBRUG TEKNISKE DATA ANVENDELSESOMRÅDER Producent: LIP Bygningsartkler A/S

Læs mere

17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden. Lavere trykstød Lavere omkostninger. ia.danfoss.dk

17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden. Lavere trykstød Lavere omkostninger. ia.danfoss.dk Lavere trykstød Lavere omkostninger Magnetventiler, skråsædeventiler og termostatisk styrede ventiler en oversigt over produkter til væskestyring 17 % bedre vandslagsdæmpning i forhold til industristandarden

Læs mere

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Den foretrukne partner Det, du har brug for. Helt præcist. Bodycote tilbyder en komplet pakke med behandlinger varmebehandling, overfladeteknologi og varm isostatisk

Læs mere

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID HER KAN DU FÅ DÆKKET DINE KRAV TIL SLID Det slidbestandige Raex-stål er designet til Stålkonstruktioner, der udsættes for slitage. Det slidbestandige Raex-stål kan forlænge

Læs mere

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI

HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI HÆRDEPLASTBELÆGNING TIL LEVNEDSMIDDEL OG INDUSTRI Tekniske gulvløsninger baseret på hærdeplast opfylder levnedsmiddelindustriens krav til fødevaresikkerhed og hygiejne Indholdsfortegnelse Side 2 Indledning

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED & P R O C E S HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt

Læs mere