Grafisk Design. Benyttede programmer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grafisk Design. Benyttede programmer:"

Transkript

1 Grafisk Design Benyttede programmer:

2 Jon Brændsgaard Toft Grafisk Design Opgaven: Gik ud på at designe logo, flaskeetiketter og website til bryggeriet Carls Kvist. Afsenderen: Er bryggeriet Carls Kvist, et bryggeri, der specialiserer sig i mjød, cider, mousseret vin, og på sigt øl. Bryggeriet er meget kvalitetsbevidst og laver high end produkter, hvilket naturligvis skal afspejes i det grafiske udtryk. Bryggeriet går ind for egen produktion af råvarer og bæredygtighed. Modtageren: Er ikke den typiske rollespilsviking, der normalt beskæftiger sig med mjød, men derimod finesmakeren, der gerne betaler ekstra for et dyrt produkt, som man har sat sig ind i og ved noget om. Jeg har derfor sat allersgrænsen ved 30 år og op. Logo: Det endelige logo består af to dele, et laksegl, der kan fremstå med eller uden faner, samt en logotype. De to dele kan fremstå sammen eller hver for sig. Etiketerne: Ligner derfor ved første øjekast mere etiketter til vin end til mjød. Det er en bevidst handling, fordi bryggeriet ønsker at ændre mjøds status i købernes bevidsthed. Det skal til at være et fint produkt, som man ikke behøver at være viking/rollespiller/nørd for at købe. Det har taget en del forsøg at nå frem til resultatet, som det kan ses på de følgende sider. Typografi: Typografien på etiketterne er det eneste, der leder tankerne væk fra vin og hen mod mjød: Den gotisk-inspirerede type Forgotten Uncial. Farver & kontrast: Den pergamentlignende baggrundsfarve på etiketterne leder tankerne hen mod traditionelle vinetiketter, og de fine monochrome tegninger danner kontrast med den solide bjælke med titlen nederst på etiketterne.. Format: Jeg har forsøgt både med ovale og firekantede etiketter (og firekantede med ovalt motiv), og det er tydeligt at de ovale mere signalerer øl end vin, så etiketterne endte med at blive firekantede. Papir: Etiketterne trykkes på groft, ubestrøget papir, evt. genbrugspapir, der støtter op om bryggeriets vision om bæredygtighed. Website: Baggrundsbillederne på websitet er meget afdæmpede med et stærkt gult skær, der danner varme og ro hos den besøgende, og opdelingen af tekstafsnit med de gennemsigtige hvide tværblokke gør siden overskuelig og brugervenlig trods de store mængder information, bryggeriet gerne vil ud med. Typografien er den enkle, letlæselige, men sjældent brugte groteske font Skolar Sans Latin. Kvalitetsvurdering: Jeg synes produkterne er blevet rigtig gode, hænger godt sammen og udtrykker de rigtige ting. Etiketterne er ikke så farverige og spændende, som min personlige smag kunne ønske sig, men jeg forestiller mig, at de rammer målgruppen godt. Idéprocessen følger på de kommende sider.

3 Portfolio Grafisk Design H3 Brainstorm Jeg startede med at tegne et mindmap over de ting, jeg forbandt med bryggerier og de produkter, som Carls Kvist producerer.

4 Jon Brændsgaard Toft Skitser Herefter begyndte jeg at tegne skitser og udforme layout-idéer på computeren. De fleste af mine idéer omkring logoet var at lave noget bryggeri-agtigt, som kunne fungere sammen med den håndtegnede logotype. Der er både noget med sekskanter (bistader), noget med striber fra bier og noget med hvede.

5 Portfolio Grafisk Design H3 Moodboards Jeg lavede adskillige moodboards for logo, etiketter og website. Bl.a. tog jeg en del billeder af øl, vin og cider i butikkerne.

6 Jon Brændsgaard Toft

7 Portfolio Grafisk Design H3 Logo Med udgangspunkt i de mange skitser begyndte jeg at udforme idéer til logo på computeren. Mange af logoerne er centrerede omkring den håndtegnede logotype, men jeg endte med at gå helt væk fra den. Her på siden ses mine 3 første idéer: Noget med sekskanter, noget med korn og noget med bi-striber. Carls Kvist Carls Kvist Carls Kvist Carls Kvist

8 Jon Brændsgaard Toft Her lod jeg mig inspirere af ornamenter fra unicialer og forsøgte at lave et sammentrukket CKlogo. SIDEN 2007 CARLS KVIST CARLS KVIST Sådan her endte logo og logotype med at se ud. Logoet vil oftest fremstå udelukkende som logotype, og seglet kan indgå ved særlige lejligheder, dog kun i en størrelse, hvor detaljerne kommer ordentligt frem. Her forsøgte jeg at simulere en vintønde forfra samt at tilføje et royalt banner, som man ofte ser på lignende produkter.

9 Portfolio Grafisk Design H3 Logoet i forskellige størrelser. Logo i gråtoner, monochrome og i negativ. Placeres kun på rolige baggrunde, og ved røde farver benyttes den grå variant.

10 Jon Brændsgaard Toft Etiketter Jeg udformede en række forskellige etiketter i alle mulige stilarter, mens jeg søgte mod det rette. Jeg arbejder hurtigt på computeren, så det fungerer bedre for mig at udforme idéer på denne måde frem for at tegne dem i hånden. Flere af layoutsne blev udarbejdet samtidig med logodesign, så forskellige logo-forslag optræder på de forskellige etiketter. Carls Kvist Ravmjød er fremstillet af dansk honning og krydret med lakridsrod og ingefær. Bryggen blev sat til lagring i december Mjøden har en fyldig smag, der skyldes den nektarrige danske blomsterhonning, og den runde gæringsprocess har bibeholdt honningens naturlige sødme. Flaskens indhold svarer til 11,4 genstand Bagside Kapsel/top Her er den klassiske ovale form, som jeg synes er rigtig flot, men ikke så minimalistisk og vin-agtig, som jeg gerne ville hen imod. Her er mine første forsøg med firkantede etiketter. Jeg havde hele tiden tænkt at lave dem i serier, dvs et fast layout til alle de forskellige produkter, men med forskellige motiver. Her arbejder jeg med det grundlæggende layout på det første produkt, Traditionel Mjød. 1. udkast: Fuld størrelse billede med et pergament bånd henover. 2. udkast: Lidt mindre billede med hvid ramme og bånd henover. 3. udkast. Samme som 2 eren, men her er papiret ændret til pergament.

11 Portfolio Grafisk Design H3 Jeg prøvede også at implimentere den ovale form fra øletiketter, og jeg synes selv disse etiketter er rigtig flotte, men de signalerer ikke på samme måde et high end produkt som de mere enkle designs. Jeg prøvede også at ændre skrifttypen til en mere robust Helvetica Neue. På 4. forsøg lavede jeg 3 af etiketterne i serien for at se forskellen og arbejde med ensartetheden. Af mine første udkast var kunden gladest for denne version: Helt enkelt og sort/hvid. Endnu et forsøg på noget minimalistisk, denne gang med korn-logoet. Disse to synes jeg er de mindst interessante.

12 Jon Brændsgaard Toft Efter at have set mine forslag, valgte kunden nogle stikord ud. Han ville gerne have de sort/hvid motiver, men ikke bier/æbler osv, men gården og plantagerne i stedet. Jeg lavede etiketterne på en svag gul/orange baggrund for at holde på inspirationen fra vinetiketter, men ændrede skrifttypen til den gotisk-inspirerede Forgotten Uncial, som leder tankerne hen på mjød, uden at det overdrives. Logoet har fået en cirkel omkring og et royalt banner, som det er typisk for bryggerier. Disse udgaver af etiketterne kan jeg også godt lide, men tegningerne ville naturligvis skulle erstattes af originaler, lavet specielt til disse produkter. Her ses de færdige, godkendte etiketter. Kunden ville gerne have det grove pergamentpapir tilbage, og han ville gerne have en oval feather på gårdmotivet, som gerne måtte være det samme på alle 4 varianter, så kun teksten var forskellig. Han var også træt af sit håndtegnede logo, så jeg udviklede det nye, tekstbaserede i stedet. Jeg synes personligt at elementerne på de færdige etiketter slås lidt for meget om pladsen, og at logoet er for stort, hvilket jeg nævnte for kunden, der dog ønskede det sådan. Til gengæld giver den mørke titelstribe noget bund. Bemærk seglet på flaskens krave.

13 Portfolio Grafisk Design H3 Website Kassen, som skulle samle hele designoplevelsen blev et website. Kunden havde sendt mig en længere wordfil med de forskellige punkter, han gerne ville have med. Herunder ses noget af min inspiration: Den hvide tværblok fra det øverste screenshot samt logo- og menuplacering fra det nederste. Her ses mit tidligste udkast, der nok er charmerende, men ikke professionelt og stilfuldt nok.

14 Jon Brændsgaard Toft Her ses mit layout baseret på de idéer og inspirationer, jeg fik ved at kigge på de andre designs, jeg havde fundet frem (billedet til venstre med et tidligere logoudkast). Jeg ville gerne have et fast baggrundsbillede i fuld skærm (som fulgte med, hvis skærmstørrelsen ændrede sig), og scrollable indhold på hvide tværbjælker. Et tekstafnit ville derfor aldrig kunne blive længere end bredden på en hvid bjælke. Alle billeder (på nær etiketter og logo) er placeholders (nogle af vinmarker fra Frankrig), som naturligvis skal skiftes ud, når Carls Kvist bliver en realitet. Billedstilen til gengæld, med de gule nuancer, har jeg tænkt mig at beholde, så man føler sig tryg og velkommen på siden. Oversigten over produkter. Bemærk at footeren altid er synlig i bunden, og at menuen hægter sig fast øverst, så man altid kan finde rundt.

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Grafisk Design Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Opgaven gik ud på at lave et postkort, der skulle reklamere for et åbent hus-arrangement på Aarhus Tech. Opgaven er lavet i samarbejde med skolens

Læs mere

grafisk design ExploreWines

grafisk design ExploreWines grafisk design ExploreWines Dokumentation Opgaven ExploreWines skal have udviklet en ny grafisk identitet. Der startes med logoet, som efterfølgende skal bruges på diverse grafisk materiale, og blive kendetegnet

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

G R A F I S K D E S I G N L O G O

G R A F I S K D E S I G N L O G O GRAFISK DESIGN LOGO Andreas Ernst Tørnqvist / Grafisk Design Opgavebeskrivelse Jeg fik stillet opgaven at designe en iden ti tet til min vens nye It-support firma. Opgaven var fri, der var ingen krav,

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production

3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Designmanual 3. semester F&A, 2014 Jump Rope Production Introduktion På 3. semester på Film & Animationslinjen 2014 har vi i Jump Rope Production arbejdet sammen med vores kunde Climb n Win, som er et

Læs mere

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN 25 GRAFISK DESIGN FØR VI GÅR I GANG I forbindelse med stiftelsen af et firma, skal der udarbejdes et navn og logo. Opgavebeskrivelse En mindre virksomhed i Skanderborg ønsker en visuel identitet for at

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

GRAFISK DESIGN DESIGNPORTFOLIO TIMO KONICZ. indhold EMBALLAGE UNDERTØJ

GRAFISK DESIGN DESIGNPORTFOLIO TIMO KONICZ. indhold EMBALLAGE UNDERTØJ indhold 2 3 4 6 7 9 10 12 redegørelse brainstorming skitser moodboard procesbeskrivelse det færdige æskelayout lille folderen hængemærket EMBALLAGE UNDERTØJ Formålet ved denn opgave var at designe en emballage

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Kampange STop vold mod børn //

Kampange STop vold mod børn // Opgave Denne opgave går ud på, at fremstille materiale til en kampange, som skal agitere for holdninger til et konkret emne eller tema. Afsender Afsenderen her er organisation Omsorg, som vi har opfundet.

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er 38 Grafik design Opgave beskrivelse Overordnet kommunikation Opgaven er en hjemmesiden, lavet for en kunde Ulla Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven

Læs mere

Typografi & Ombrydning. Benyttede programmer:

Typografi & Ombrydning. Benyttede programmer: Typografi & Ombrydning Benyttede programmer: Jon Brændsgaard Toft Typografi & Ombrydning Her er Tone, et fiktivt musikblad, jeg har designet og sat op. Magasinets primære artikler er sat med Helvetica

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN

Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Laura Svendsen Kernekompetencer GRAFISK DESIGN Grafisk design Emballage Opgavebeskrivelse Emballageprojektet gik ud på at skulle designe indpakning af et produkt fra undertøjsvirksomheden Inderst Inde.

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL DESIGNMANUAL KONCEPTBESKRIVELSE MODERNE TRADITIONALITET Vi har valgt en festival som kører på nogle mere traditionelle værdier i forholdet til mange andre festivaler. Øllet har i mange år været en stor

Læs mere

LOGO - JM Entreprenør

LOGO - JM Entreprenør GRAFISK DESIGN - Jack Dalskov-Friis - Svendeprøve 2016 LOGO - JM Entreprenør Kunden er et nyopstartet entreprenør firma, med stærke rødder i branchen. Firmaet beskæftiger sig primært med belægning til

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv.

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv. GRAFISK WORKFLOW EKSAMENSOPGAVE Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Eksamensopgave mediegrafiker grundforløb. Jeg valgte at lave en folder til en bekendts firma ABK Solar Tech, der leverer og opsætter

Læs mere

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie Eksamensopgave 2012 Aarhusportalen Melissa Emilie Indhold Indhold... 1 Aarhusportalen... 2 Projektbeskrivelse... 2 Hvem er kunden... 2 Målgruppe... 2 Hvad ønsker vi at opnå... 2 Temaer... 2 Tidsplan...

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Grafisk design 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave en ny grafisk identitet, til en fiktiv virksomhed. Virksomheden skal både have nyt navn, logo, visitkort,

Læs mere

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design Designmanual Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design 1 Formål Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Godkendelse og produktion 10 Formålet med

Læs mere

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen

Grafisk design. Portfolio Hovedforløb 2, april Af Susanne Nielsen Grafisk design Portfolio Hovedforløb 2, april 2018 Af Susanne Nielsen Opgave Opgaven var at lave et logo til en nyopstartet virksomhed, kaldet Esport Explorer. Kunderne ønskede at udstråle både esport

Læs mere

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G Grafisk design RAFISK DESIGN GGRAFISK DESIGN Grafisk design // 2 Grafisk design // 3 Indledning OPGAVEN Udarbejdelse af grafisk identitet til Mørts Håndbryg med primært fokus på etiketdesign til håndbrygget

Læs mere

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11

GRAFISK DESIGN G H1 H2 H3 HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 H1 SIDE 1 / 11 GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 1 AARHUS TECH 2013 G H1 H2 H3 H1 SIDE 1 / 11 IDENTITET, LOGO OG WEBSITE Brainstorm 1. Foreningen skal have ny identitet, logo og website. beskæftiger sig med økologi og bæredygtighed.

Læs mere

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter.

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Brainstorms Brainstorms INSPIRATION Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Sjovt med skråtstillet, skaber dynamik i opslaget. Fed taleboble til små-annoncer.

Læs mere

Grafisk Design. Trine Alexandersen 2. HF 2016

Grafisk Design. Trine Alexandersen 2. HF 2016 Grafisk Design Trine Alexandersen 2. HF 2016 OPGAVEN Dette er en fiktiv opgave, den hænger sammen med den fiktive opgave magasinet Mad & Sanser. Jeg valgte, at designe logo til magasinet. Logoet er en

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

portfolio GRAFISK DESIGN

portfolio GRAFISK DESIGN portfolio Grafisk Design Opgaven Det var en opgave vi fik i skolen. Opgaven gik ud på at komme med forslag til et postkort/gocard for initiativet: Praktikplads til alle. Formålet med kortet var at gøre

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE

DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE DANMARKS DOMSTOLE DESIGNGUIDE Marts 2017 /2 INDHOLD FORORD 3 LOGO/ET STÆRKT SYMBOL 4 LOGO/ANVENDELSE 5 LOGO/SUPPLERENDE LOGOER 6 REGLER FOR BRUG AF KERNEBUDSKAB 7 FARVER 8 FARVE-SÆT 9 GRAFISK ELEMENT/BÅNDET

Læs mere

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW

KT OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW PR D O U ION KT // W KFKF OR LOW PRODUKTION // WORKFLOW // WORKFLOW HJEMMESIDE / REDEGØRELSE / IDÉ, FARVE, FONT OG GRAFIK / SKITSER OG FLOWCHART / SKELET / STORYBOARD / CSS HVAD? Opgaven er en fiktiv hjemmeside

Læs mere

Grafisk design. webintegrator

Grafisk design. webintegrator Grafisk design. webintegrator hvordan? Hvad hvorfor Hvad går opgaven ud på? Opgaven jeg blev stillet, gik ud på at lave fem diplomer til de webintegrator som lige blev færdige med grundforløbet, og som

Læs mere

portfolio GRAFISK WORKFLOW

portfolio GRAFISK WORKFLOW Grafisk Workflow Opgaven Der skal laves hjemmeside til et lille privat bageri. Kunden ønsker et overskueligt site. Hjemmesiden skal kort og godt fortælle om Skejby Centrets Bageri og deres produkter og

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se.

Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen Merkur. Baggrundsbillede skal være static så resten af siden skal man scrolle ned for at se. Solsystemet lavet af Jesper Kjær Webintegrator i Kastrup Tekniske Skole Grundforløbsprøve 2014 Opgave: Vores solsystem Onsdag 23 april til onsdag 7 maj Her ses et screenshot af websitet solsystemet i menuen

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3

1 GRAFISK DESIGN. Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 2 3 4 GRAFISK DESIGN Frederik Chrisholm Svendeprøve 3 Design af logo Jeg blev kontaktet af en tømrermester, med ønske om opstart af egen virksomhed. Han havde derfor brug for en hel identitet, men i første

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

Grafisk Design. Trine Dichmann Knudsen

Grafisk Design. Trine Dichmann Knudsen Trine Dichmann Knudsen Opgaven Designe et layout til en hjemmeside for Højen & Magic Fyrværkeri ApS. Designkrav & ønsker Baggrundsbilleder Tiltalende Moderne Anderledes Mere liv Der udover havde jeg frie

Læs mere

typografi & ombrydning Brochure til SkiGroup

typografi & ombrydning Brochure til SkiGroup typografi & ombrydning Brochure til SkiGroup Dokumentation Opgaven Der skulle laves en brochure til SkiGroup, som de kunne bruge internt til deres medarbejdere. Brochuren har til formål at informere nuværende

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

7. Jeg valgte at gå med logoet med fem- og sekskanterne,

7. Jeg valgte at gå med logoet med fem- og sekskanterne, GRAFISK DESIGN Grafisk design Beskrivelse Opgaven Logodesign til Tipsbladet. Som en selvvalgt opgave har jeg designet et nyt logo til fodboldavisen Tipsbladet, som jeg producerer til dagligt. Programmer

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe

Billedbehandling. Roll-up banner til Kvickly i Ribe Billedbehandling Roll-up banner til Kvickly i Ribe Opgave i billedbehandling Jeg fik tilbuddet om at lave et Roll-up banner til Kvickly i Ribe. De har hver torsdag og fredag vinsmagning nede i butikken,

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk e // d k sign grafisk vinbog / redegørelse / brainstorm og inspiration / farver, fonte og logo / layout / opslag / omslag HVAD? Design og opsætning af et fiktivt magasin, Plus, hvor design

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 grafisk design // DOKUMENTATION opgaven // Jeg fik til opgave at udvikle en visuel identitet i form af et nyt logo til GranBar, som er

Læs mere

Grafisk design Portfolio Hovedforløb 2 Af Siw Lysholt Jørgensen

Grafisk design Portfolio Hovedforløb 2 Af Siw Lysholt Jørgensen Portfolio Hovedforløb 2 Af Siw Lysholt Jørgensen Opgave: Opgaven er fra en privat kunde der ville have lavet et logo. Jeg fik rimelig frie tøjler, men hun ønskede dog at der skulle være en æskulapslange,

Læs mere

Dokumentation. Inspiration S34 S35. Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside.

Dokumentation. Inspiration S34 S35. Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside. Grafisk Design Dokumentation Inspiration Opgavens art Fiktiv opgave af opbygning af en hjemmeside. Kort om opgaven Hjemmesiden, skulle være oplysende om produkter og virksomheden, den skulle være enkel

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING BOG OM DÚNÉ OPGAVE: IDÉ: ANSVAR: Ditte Rolighed G. Jørgensen En bog omkring Dúné, med portrætter, turneér, billeder og historie Inspiration ud fra musikmagasiner, men som udgangspunkt

Læs mere

FIBREWATER DESIGN MANUAL NOVEMBER FIBREWATER Designmanual

FIBREWATER DESIGN MANUAL NOVEMBER FIBREWATER Designmanual DESIGN MANUAL NOVEMBER 2017 FORORD På de følgende sider finder du FibreWaters design manual. En håndbog til at designe løsninger til de grafiske flader. Formålet med denne design manual er at samle virksomheden

Læs mere

Link til website:

Link til website: Link til website: http://nicolaiholm.dk/csr/index.html camillabreinbjerg.dk 1 mayaburkard.dk miaeriksen.dk nikolajdommergaard.dk nicolaiholm.dk Indholdsfortegnelse Forside..1 Indholdsfortegnelse. 2 Introduktion

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa.

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa. Grafisk design // Grafisk Design Hjemmesideløsning for syerske Sorami er et enmands-firma med mere end 25 års erfaring, som tilbyder omforandring af tøj og tøj syet efter eget design, samt håndlavede smykker.

Læs mere

Arbejdsproces. Designparametre

Arbejdsproces. Designparametre REDEGØRELSE Om opgaven Til denne opgave skal der laves et design til easynets nye hjemmeside. Den skal være moderne, simpel i udtryk og overskuelig. Fokus på brugervenlighed. Der skal designes forside,

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave

M.OE. Designmanual December 2014 1. udgave M.OE Designmanual December 2014 1. udgave INDHOLDFORTEGNELSE ANVENDELSE 3 Rammer for anvendelse 4 GRUNDELEMENTER 5 Logo 6 Varianter 7 Skalering 8 Respektafstand 9 Farver 10 Typografi 11 Ikoner 12 BREVLINJE

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

Grafisk Design. De færdige produkter

Grafisk Design. De færdige produkter De færdige produkter 1 Emballage Opgaven At designe emballage, folder og hængemærke til undertæj for firmaet Inderst Inde. Opgaven skal indeholde: Æske med: logo og logotype Kort varepræsentation Illustrationer

Læs mere

Æsken skal primært være i let pap.

Æsken skal primært være i let pap. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE OPGAVEN Vi fik til opgave at designe emballage til internet undertøjsbutikken Inderst Inde. Vi fik udleveret et logo som vi skulle bruge, men måtte selv bestemme hvilket undertøjsprodukt

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL

GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL GRAFISK DESIGN LOGO DESIGN EL FIRMA ANDERSEN EL OPGAVEBESKRIVELSE Min kunde er en ung mand der overvejer og starte eget firma. Han er elektriker og ønskede at jeg skulle lave et logo til fremtidig brug.

Læs mere

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio 2016 Grafisk workflow Svendeprøve Kvalitetsvurdering Hjemmesiden fungere som den skal, og kunden er meget glad for resultatet. Siden er simpel, men giver den ønskede

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne.

udtryk, men også et blød og feminint touch som ville appelerer til kvinderne. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE GRAFISK DESIGN 3 OPGAVEN skulle have opdateret deres nuværende identitet, og kom derfor til os og ønskede et redesign af logo, emballage og website. Vi tog imod opgaven, og glædede

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE. Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt.

OPGAVEBESKRIVELSE. Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt. 01. OPGAVEBESKRIVELSE Grafisk design process for Kolding Motion, logo, frontend hjemmeside samt t-shirt og skilt. OPGAVE Re-design Kolding Motions logo, nyt layout til deres hjemmeside samt kodning. Ny

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard

GRAFISK DESIGN. Rune Hjørringgaard GRAFISK DESIGN Rune Hjørringgaard Opgave: Skabe en sammenhængende visuel identitet for den aarhusianske elektroniske festival OurHouse. Herunder logo, promoplakater, app, udtryk på sociale medier & merchandise.

Læs mere

Infographic Klasse arbejdsmiljø

Infographic Klasse arbejdsmiljø Infographic Klasse arbejdsmiljø Skitse af vores tidlige design Rapport af : 1/7 Målgruppen Målgruppen for vores infographic er generelt eleverne som der går på ZBC i Vordingborg, dog skal det ikke undlades

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

Dokumentation. Efter dokumentationsdelen findes der en stilguide, hvor der argumenteres for de endelige valg i forhold til udseendet.

Dokumentation. Efter dokumentationsdelen findes der en stilguide, hvor der argumenteres for de endelige valg i forhold til udseendet. Dokumentation På de følgende sider findes dokumentation for arbejdsforløbet under portefolioprojektet. Dette består primært af forskellige illustrationer af brainstorm, overvejelser vedrørende informationsarkitektur

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere