SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR"

Transkript

1 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL PÅ FREDERIKSBERG SLOT.

2 AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står at læse, at fortsættelse følger. Dette var lige præcis hvad der skete i sidste nummer af Sigtekornet, hvor der blev fortalt om Skyttelaugets fine indsats ved amtsmesterskaberne på 15 m den 15. og 16. februar. Nu foreligger den endelige resultatliste, så Sigtekornet kan her bringe de sidste resultater. Resultaterne for skydning med riffel kaliber.22 blev givet i sidste nummer, så eneste udestående er resultaterne på skydning med luftriffel. Selvom skydning med luftriffel ikke er noget, som vore skytter gør det meget i til daglig, så havde 2 skytter alligevel valgt at tage udfordringen op. At det ikke var så ringe endda, fortalte resultaterne bagefter, hvor Axel Vermehren skød sig til en 1. plads i veteran 2 rækken, og Torben Sonne skød sig til en 2. plads også i veteran 2 rækken. Endnu to flotte resultater. o o o O o o o LANDSSKYDNING 15 M Så skal der lige slås endnu et slag for årets landsskydning 15 m. Dette er årets vigtigste skydning på kortdistancen, så her bør alle gamle gardere af huse og deltage. Landsskydningen skydes på vore egne skydebaner på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter, som en helt almindelig 20 skuds serie. Du kan stadig nå at skyde din landsskydning, idet der skydes helt frem til onsdag den 6. april. Kom og vær med, og vær på den måde med til at markere, at Skyttelauget og Garderforeningen i København støtter op bag en traditionsrig skydning mellem alle gamle gardere i hele Danmark. Vi ses på skydebanen til Landsskydning.

3 GENERALFORSAMLING GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG Garderforeningens Skyttelaug afholder ordinær Generalforsamling onsdag d. 27. april 2011 kl på Frederiksberg Slot. Dagsorden jf. Skyttelaugets vedtægter. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning. 4. Indkomne forslag. Optagelse af Skyttelaugets Venners Fond i Skyttelauget. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På valg Jan Stoltenborg. Villig til genvalg. 7. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer. På valg John Nielsen. Villig til genvalg. På valg Ole Abildgaard. Villig til genvalg. 8. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. På valg Torben Sonne. Villig til genvalg. På valg Otto Jensen. Villig til genvalg. 9. Valg af revisor. På valg Jørgen Eklund. Villig til genvalg. 10. Valg af revisorsuppleant. På valg Hans-Erik Skov Nielsen. Villig til genvalg Valg af fanebærer. På valg Poul Laustsen. Villig til genvalg. 12. Eventuelt. Tilmelding til den efterfølgende spisning skal ske ikke senere end 23. april, og kan gøres til John Nielsen på telefon eller mail viskum20@gmail.com eller på skydebanen.

4 KORT REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I SKYTTELAUGETS VENNERS FOND Konstitueret formand Bjørn Hansen, startede med at byde velkomme til alle fremmødte, hvorefter der blev holdt 1 minuts stilhed til for de medlemmer, som er afgået ved døden i Punkt 1. Valg af dirigent. Ole C. Rasmussen blev enstemmigt valgt som dirigent. Referent: Susanne Hansen Punkt 2. Beretning fra året som gik. Bjørn orienterede om Fondens arbejde siden sidste generalforsamling. Desværre havde han været nødt til at overtage formandsposten allerede i maj, da den valgte formand, Flemming Grønning, pludseligt døde. Skæbnens veje er uransagelige, for Flemming døde ganske kort tid efter, at han havde været på skydebanen til Trekantskydning, - begge dele noget han satte meget højt. Bestyrelsen aftalte herefter at fortsætte Fondens arbejde som normalt, men satte sig samtidig for at overveje Fondens fremtid. Fonden har i det forløbne år (2010) udbetalt kr ,00 til diverse formål i skyttesagens tjeneste, hvilket blandt andet har været til støtte for deltagelse i Vingstedskydningen samt til indkøb af materiel til patronfremstilling. Der var ingen medlemstilgang i 2010, og medlemsantal i 2010 var 32. Bestyrelsens overvejelser om Fondens fremtid har betydet, at den fremsætter forslag om Fondens nedlæggelse. Mere herom i pkt 4. Beretningen blev godkendt. Punkt 3. Gennemgang af regnskab Bjørn Hansen gennemgik regnskabet. Regnskabet viste en kassebeholdning på godt ,- kr. Regnskabet blev herefter godkendt.

5 Punkt 4. Indkomne forslag. Bestyrelsen havde fremsat forslag om nedlæggelse af Skyttelaugets Venners Fond. Det er bestyrelsens vurdering, at Fonden i sin levetid har opfyldt en stor del af sine opgaver i forhold til Skyttelauget. Der er igennem tiden blevet doneret over kr til forskellige formål i skytternes interesser, og kassebeholdningen til fremtidig støtte er i dag er på ca. Kr ,-, men det endelige beløb er ikke opgjort endnu. Bestyrelsen foreslog derfor nedlæggelse af Fonden i overensstemmelse med 10 i Fondens love: Fonden kan kun ophæves på den årlige generalforsamling og når 2/3 af de fremmødte medlemmer stemmer herfor. I tilfælde af Fondens ophævelse overgår samtlige værdier til: Garderforeningens Skyttelaug til anvendelse i overensstemmelse med Fondens formål. Såfremt Skyttelauget på dette tidspunkt er ophævet tilfalder værdierne Garderforeningen i København Bestyrelsen redegjorde for sine bevæggrunde til forslaget, og sammen med Skyttelaugets kasserer blev der redegjort for, hvordan man forestiller sig at overførsel af Fondens medlemmer og værdier til Skyttelauget skal finde sted. Bestyrelsens forslag om nedlæggelse af Fonden og overførelse af medlemmer og aktiver til Skyttelauget blev vedtaget. Punkt 5. Eventuelt. Intet under dette punkt. Generalforsamlingen blev herefter afsluttet, og dirigenten takkede for god ro og orden.

6 KOMMENDE ARRANGEMENTER REGIONSKYDNING 15 M Så har vi modtaget indbydelse til dette års regionsskydning på 15 m. Regionsskydning er en skydning, hvor alle garderforeninger på Sjælland og tilhørende øer inviteres til at mødes i kammeratligt selskab og dyste på 15 m. Skydningen afholdes i år den 27. marts i Frederikssund med Nordsjællands Garderforening som vært. Vi mødes kl i Frederikssund til fælles morgenbord, og når dette er sat til livs, går vi på banerne og skyder. Gardersnak bliver der også plads til, og om ikke andet så bliver der tid til det, når vi spiser fælles frokost med den medbragte mad. Alle Skyttelaugets medlemmer er meget velkomne til at deltage, så sæt dagen af og få en hyggelig dag sammen med gamle gardere fra andre garderforeninger. Altså, den 27. marts kl i Frederikssund. LANDSSKYDNING 15 M Husk at også du meget gerne skal en tur på skydebanen og skyde din Landsskydning på 15 m. SKYTTELAUGETS GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. april kl afholder Skyttelauget sin ordinære generalforsamling på Frederiksberg Slot. Tilmelding til spisning er nødvendigt senest 23. april.

7 VINTERTURNERING 15 M I dette nummer af Sigtekornet er et par steder henvist til Vinterturnering på 15 m. Nogen vil helt sikkert spørge, hvad det nu er for en turnering, for der har jo ikke været meldt noget ud omkring en konkurrence eller turnering. Vinterturnering på 15 m er en turnering, der nu har et par år på bagen. Den afviklesci regi af vores Landsdelsforening (tidligere amtsforening), og den skydes fra septemer til februar. Skydning til Vinterturnering sker primært som en del af de almindelige skydninger på hjemmebane. Ved begyndelsen af sæsonen bliver alle foreninger inviteret til deltagelse, og får så samtidig angivet 3 datoer, hvor der kan indberettes skyderesultater. For Skyttelaugets vedkommende samles alle træningsresultater sammen, og når en skæringsdato nærmer sig for indrapportering, noteres den enkelte skyttes to bedste resultater. Har en skytte kun skudt et enkelt resultat, så tæller det naturligvis med. Alle gældende resultater for hver periode indrapporteres så til Landsdelsforeningen, der herefter samler dem i den samlede resultatliste. Det endelige resultat for den enkelte skytte udregnes på baggrund af de indrapporterede resultater, som summen af de 3 bedste resultater. I alt har fra Skyttelauget deltaget 20 skytter i denne sæsons Vinterturnering. Hvordan har vore skytter så klaret sig i konkurrence med øvrige foreninger? Nu er der ikke plads til at nævne alle placeringer, men det skal dog kort nævnes, at John Nielsen blev nr. 3 i senior 2, Jan Stoltenborg nr. 3 i Senior 3, Axel Vermehren nr. 1 i Veteran 1, Torben Sonne nr. 1 i Veteran 2, Bjørn Hansen nr. 2 i Veteran 2, og Peter Horsten nr. 1 i Veteran 3. Herudover blev det til en række pæne placeringer, som viste, at de gamle gardere kan endnu.

8 STORE BANKO-AFTEN I SKYTTELAUGET De var der alle sammen, - både: Ryst posen, Åhhhh, Neeej den sad jeg og manglede lige før, Kom så med den og alle de andre tilråb og udbrud, der hører til en rigtig bankoaften. Og en rigtig bankoaften var der bestemt tale om, da Skyttelauget afholdt sit årlige banko onsdag den 16. februar i bankohallerne på Frederiksberg Slot. Alle interesserede bankospillere var inviteret til kl Blandt veteranerne til netop denne bankoaften var man dog klar over, at man skulle være tidlig på færde og fremme i skoene, hvis man skulle sikre sig ikke bare de bedste bankopladser, men også de helt rigtige bankoplader, hvor netop de særlige og gevinstgivende talkombinationer forekommer. De første bankodeltagere sneg sig derfor stille ind i bankolokalet noget før kl Efterhånden som de forskellige deltagere mødte op, blev bankopladerne kontrolleret for deres numre og specielt manglende numre inden betaling til kassereren. Langsomt blev bordene fyldt op, og man var nu klar til at spillet kunne begynde. Kassereren, der skulle være aftenens opråber, kontrollerede endnu en gang, om alle numre var til stede, og dereftervvar det tid til aftenens første spil. Numre blev herefter råbt op i en lind strøm og atmosfæren i lokalet var tæt af spænding og koncentration, for man skulle jo nødig miste et nummer, blot fordi man skulle sige et eller andet til sin sidemand. De eneste lyde var de nævnte tilråb, og så selvfølgelig et højt BANKOOO ind imellem. Et efter et blev spillene afviklet, og aftenens store gevinstbord blev tømt for chokolade, vin, snaps, øl og alle de andre dejlige præmie. Skyttelauget siger tak til alle deltagere for en hyggeig bankoaften med god stemning og godt humør.

9 LIDT STEMNINGSBILLEDER FRA ÅRETS STORE BANKOAFTEN Nogle af aftenens mange og flotte præmier. Lad spillet begynde men først skal der vælges plader og talkombinationer. Koncentrationen er i top for der skal jo nødig smutte et nummer. Mon der kan blive til bare en enkelt plade mere... Tra la la... hvem var det der vandt i dag... tra la la...

10 DE DANSKE MESTERSKABER PÅ 15 M Det er ikke ofte, at Sigtekornet beretter om de danske mesterskaber i skydning. Det er vist kun sket en gang tidligere, og det var i forbindelse med DM på 200 m i efteråret, hvor Skyttelauget deltog med et hold. Nu sker det imidlertid igen. Gennem vinterens skydninger har 4 skytter fra Garderforeningens Skyttelaug kvalificeret sig som hold til deltagelse ved de danske mesterskaber på 15 m, der afholdes i weekenden april. Mogens Blomsterberg, Torben Sonne, Bjørn Hansen og Axel Vermehren har gennem vinterens mange skydninger præsteret resultater, der har gjort, at vores Landsdelsforening har meddelt, at de er udtaget til at repræsentere Garderforeningen i forbindelse med DM. Udtagelse til DM er sket på baggrund af opnåede skyderesultater i den nu afsluttede vinterturnering (omtalt andet sted i Sigtekornet), men mon ikke også at der er blevet skelet lidt til de gode resultater, som skytterne har præsteret i forbindelse med deltagelse i andre konkurrencer. Udtagelsen gælder naturligvis 15 m riffel kaliber.22, men da tilbudet om deltagelse også giver mulighed for at deltage i DM på luftgevær, så er holdet naturligvis også tilmeldt hertil. Nu gælder det så. Nu er det snart tiden, hvor holdet skal holde hovedet og hånden rolig, og fokusere mod pletten med forreste og bagerste sigtemiddel ordentligt centreret. Holdet tager afsted fredag den 1. april og opslår hovedkvarter i en campinghytte i nærheden af Vingsted, hvor DM finder sted. Her vil taktikmøderne blive afholdt, og de sidste detaljer pudset af. Men mon ikke også, at der vil blive mulighed for et enkelt glas rødvin. Fra Skyttelauget skal lyde et held og lykke til holdet.

11 Ø STÆVNE Hvad er nu Ø-Stævne for noget? Det har Skyttelauget da aldrig deltaget i før. Skyttelauget har i denne sæson deltaget i Ø-Stævne for første gang. Selve stævnet er en skydning, der gennemføres med skydning forskellige steder, men begrænset til deltagelse fr4 Sjælland, Bornholm, Lolland og Falster. For vores vedkommende var der mulighed for at skyde i DGI- Byen, hvor banerne var klar i de to første weekends i februar. Af disse to muligheder valgte vore skytter, at sætte hinanden stævne søndag den 6. februar. Selve skydningen er en almindelig 20 skuds serie, men da der er både hovedskydning og mesterskabsskydning, så var det altså en dag med 30 skud. Ikke at det bør volde nogle betænkeligheder eller vanskeligheder for vore skytter, for det er de jo vant til. Ud over skydning med almindelig riffel kaliber.22 var der også mulighed for at skyde med luftgevær, hvilket to af vore skytter valgte at gøre. Også her var det to gange 20 skud, så for dem blev det en dag med mange skud og megen koncentration. Da DGI-Byen jo ikke var eneste konkurrencested for Ø-Stævnet, og da stævnet gennemførtes over to weekends, måtte der ventes et par uger på, at resultatlisten blev samlet fra alle de forskellige konkurrencesteder. Resultatmæssigt gik det ganske pænt; John Nielsen blev nr. 18 i Senior 2 rækken, Axel Vermehren nr. 9 i veteran 1, Torben Sonne nr. 7 i veteran 2, og i veteran 3 rækken blev Peter Horsten nr. 2, Mogens Blomsterberg nr. 5 og Ole C. Rasmussen nr. 10. På luftgevær blev Axel Vermehren nr. 1 i veteran 2, og Torben Sonne blev nr. 5 i samme række. Pæne resultater i en konkurrence med skrappe skytter fra mange foreninger.

12 FØDSELSDAG Fredag den 25. februar fyldte Garderforeningens Skyttelaug 69 år. Med sine 69 år er Skyttelauget den ældste skyttefraktion i De Danske Gardeforeninger. Skyttelauget er et barn af krigen, idet Skyttelauget blev dannet på baggrund af, at Præsidenten for De Danske Garderforeninger på Repræsentantskabsmødet i 1941 opfordrede til dannelse af skyttefraktioner. Denne opfordring kunne Garderforeningen i København naturligvis ikke sidder overhørig, hvorfor bestyrelsen opfordrede Valdemar Burghard til at undersøge muligheden for oprettelse af et Skyttelaug. Den 25. februar 1942 mødtes så omkring 30 gamle gardere for at drøfte oprettelse af en skyttefraktion i København. Enigheden blandt de fremmødte var stor, og man vedtog derfor enstemmigt at danne et skyttelaug. Garderforeningens Skyttelaug var hermed en realitet. Siden da har skydning været et fast tilbud til alle medlemmer af Garderforeningen i København, og er det stadig. Med sine 69 år kunne man tro, at Skyttelauget er en træt forening, men som det fremgår af dette nummer af Sigtekornet, så er der endda meget liv i forningen. At vi har en aktiv og levende forening skulle derfor naturligvis markeres så tæt på fødselsdagen som muligt, og det blev det så i forbindelse med Skytelaugets træningsaften den 23. februar. Aftenens skydning blev hurtigt ændret til en Fødselsdagsskydning, og for yderligere at festligholde dette, blev der i opholdslokalet pyntet op med flag. Lagkage var der naturligvis også, så da sidste skud var skudt blev der serveret Othello lagkage med tilhørende Garderportvin. Et stort tillykke til vort Skyttelaug med de 69 år.

13 SPISNING PÅ KORTDISTANCEN Komfuret er slukket, den sidste gryde er taget af blusset, og al service er sat i skabet. Dette er den korte version af fremtiden for Skyttelaugets spisning på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter. Igennem mange år har det været en fast del af Skyttelaugets aktiviteter, at der blev arrangeret spisning i forbindelse med vore handicapskydninger, ved juleafslutning og til generalforsamlingen. Dette er indtil videre slut. I slutningen af februar blev det meddelt, at køkkenet på skydebanen var blevet lukket, og at der nu kun var salg af drikkevarer. Ligeledes kunne der heller ikke leveres mad fra forpagterens restaurant. Umiddelbart betyder dette, at der ikke vil være spisning i forbindelse med handicapskydningerne i marts og april. Der vil derimod stadig være spisning i forbindelse med Trekantskydning og generalforsamling, idet de jo er planlagt til afholdelse på Frederiksberg Slot. Fremover gælder det altså for skyttene, at spise hjemmefra, så maven ikke knurrer og forstyrrer skytten ved siden af, når man er på standpladsen. o o o O o o o SOMMEREN ER PÅ VEJ Sigtekornet vil gerne være først med nyheden om, at sommeren er på vej. Dermed er også et øget aktivitetsniveau på langdistancen på vej, hvor der ud over vore træningsdage formentlig vil blive indbudt til både 200 m sommerskydning, 300 m aftenstævner og mange andre konkurrencer. Man behøver ikke deltage i alle aktiviteter, men et besøg på Kalvebod er altid hyggeligt. Kom ud og vær med.

14 ge en tur på skydebanen. Rifler ligger klar, banen er rigget til, så det eneste der mangler, er Frederiksberg dig. På gensyn Allé på skydebanen. Pile Allé Platanvej Vesterbrogade Vesterbrogade Pile Allé P-plads 68 Vesterfælledvej Enghavevej Ny Carlsberg Vej Skydebaner Enghavevej Vesterfælledvej Sønder Boulevard Vigerslev Allé Enghave S - Tog Ingerslevs Gade

15 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf: Tlf: Giro-konto: Reg. nr Kontonr NÆSTFORMAND SKYDEUDVALG Ole Abildgaard John Nielsen Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup Tlf: Tlf: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET`S REDAKTION Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf: Tlf: stoltenborg@mail.dk SKYTTELAUGETS VENNERS FOND FORMAND KASSERER Bjørn Rosenkrantz Hansen Bjørn Rosenkrantz Hansen Baunehøjen 31 Baunehøjen Frederikssund 3600 Frederikssund Tlf: Tlf: subj@webspeed.dk subj@webspeed.dk Bank overførsel: GARDERFORENINGEN FORMAND KASSERER. Henning Lind Jans John Lind Jans Skodsborg Strandvej 117 B Drosselvej Skodsborg 3120 Dronningmølle Tlf: Tlf: woodstock@get2net.dk jans@nypost.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE LANGDISTANCE Carlsberg-Tuborg Fritidscenter Københavns Skyttecenter Ny Carlsberg Vej 68 Selinevej 5, Kalvebod Tlf: Tlf: (vagten)

16 MARTS Onsdag 23 Træning 15 m kl Søndag 27 Regionsskydning 15 m kl Onsdag 30 Træning 15 m kl APRIL Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning og handicapskydning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Søndag 17 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 20 Mesterskaber 15 m kl Onsdag 27 Generalforsamling kl MAJ Søndag 08 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 15 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 29 Langdistance på Kalvebod kl JUNI Søndag 19 Langdistance på Kalvebod kl JULI Sommerferie AUGUST Søndag 07 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl SEPTEMBER Søndag 04 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 07 Træning og handicapskydning 15 m kl Onsdag 14 Træning 15 m kl Lørdag 17 Vingsted Onsdag 21 Fugleskydning kl. 1830

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 16. marts 2016. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 18. marts 2015. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 12. marts 2014. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019

15 m Ø STÆVNE. 19. Januar 2019 til. 3. Februar 2019 Indbydelse til Ø-stævne Øst i januar / februar 2019 15 m Ø STÆVNE 19. Januar 2019 til 3. Februar 2019 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2019. På næste side finder du en oversigt

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016

15 m Ø STÆVNE. 18. Januar 2016 til. 7. Februar 2016 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2016 15 m Ø STÆVNE 18. Januar 2016 til 7. Februar 2016 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2016. På næste side finder du en oversigt over,

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2011 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark

Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark Nordisk veteranmesterskab i København - Danmark 1. 3. juli 2011 Dansk Skytte Union indbyder alle nordiske veteran riffelskytter velkommen Forord København er Danmarks hovedstad og er med 1.181.239 indbyggere

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013

15 m Ø STÆVNE. 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2013 15 m Ø STÆVNE 29. - 31. Januar 2013 & 1. - 6. Februar 2013 & 8. -9. og 10. Februar 2013 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2013. På

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere