SIVOTA // GRÆKENLAND SIVOTA. Det græske paradis PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SIVOTA // GRÆKENLAND SIVOTA. Det græske paradis PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER"

Transkript

1 SIVOTA // GRÆKENLAND SIVOTA Det græske paradis PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

2 2 SIVOTA Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Sivota. Vi håber, I har fundet jer godt til rette, slapper af og nyder jeres ferie. Her i folderen finder I informationer om jeres rejsemål, som vi håber, I vil få stor glæde af i løbet af jeres ferie. Vi gør dog opmærksom på, at restauranter, forretninger osv. i denne folder samt andet udleveret materiale er nævnt som forslag - og dermed ikke er et udtryk for vores anbefaling af det pågældende sted. Skulle I have yderligere spørgsmål, vil jeres rejseleder altid hjælpe. Vi ønsker jer en god og oplevelsesrig ferie. Med venlig hilsen Falk Lauritsen Rejser Service inkluderet hos Falk Lauritsen Rejser INFORMATIONSMØDE I inviteres til informationsmøde, hvor jeres rejseledere giver jer en række praktiske informationer og oplysninger om Sivota, samt fortæller om områdets mange oplevelsesmuligheder. Her bliver der også lejlighed til at få svar på de spørgsmål I eventuelt måtte have i forbindelse med jeres ferie. MØD JERES REJSELEDER Flere gange ugentligt besøger rejselederen jeres hotel/ feriekompleks. De nærmere angivne tidspunkter kan ses i informationsmappen ved receptionen 24-TIMERS SERVICETELEFON Hvis I ikke har mulighed for at træffe rejselederen på hotellet på de fastsatte tidspunkter, er I velkomne til at kontakte jeres rejseleder på servicetelefonen. Tlf.: GRÆKENLAND Grækenlands fastland og de næsten øer i det græske øhav byder på varierede landskabsbilleder små landsbyer med krogede, brostensbelagte gader, eroderede bjergsider, frodige olivenlunde og historiske ruiner. Grækenland ligger på den sydligste del af Balkanhalvøen og er tre gange større end Danmark. Foruden fastlandet består Grækenland af flere store øgrupper, som tilsammen huser omkring 1,5 mio. af landets ca. 11 mio. indbyggere. Øerne udgør en femtedel af Grækenlands areal. EPIROS Længst mod nordvest på det græske fastland finder I et område fyldt med fascinerende landskaber. Her findes hellige floder og en masse antikke udgravninger, der beretter om et område med en stor og lang historie. Her findes alt fra skiområder oppe i bjergene til smukke, varme strande ud mod Det Joniske Hav.

3 SIVOTA 3 I den østlige del af området danner Pindos-bjergkæden en naturlig grænse mod to græske regioner; Vestmakedonien og Thessalien. Disse bjerge har ofte også tilbage i tiden skabt en grænse fra Epiros-regionen til andre områder, da det var et svært område at komme igennem. Søen Pambotida ligger i tilknytning til regionens hovedstad, Ioannina. Mod syd danner Arta-bugten grænsen mod regionen Vestgrækenland, mod nord ligger grænsen til nabolandet Albanien, og mod vest finder vi Det Joniske Hav. SIVOTA I dette forholdsvist uberørte område er Sivota hjemsted for turisme fra hele verden, dog er det specielt italienere og lokale grækere, der har fundet vejen til denne lille, hyggelige kystby i et af de smukkeste områder i Grækenland. Sivota er de græske og italienske jetsetteres ferieparadis, men den lokale idyl og det rolige tempo findes stadig i denne by. På havnepromenaden mærker I den hyggelige stemning, hvor sejlerne fra de forskellige sejlbåde hilser på hinanden, inden de går i land for at spise på en af de mange restauranter, der ligger lige bag bådene. Sætter I jer på en af disse restauranter, kan I nyde maden, mens I oplever solen gå ned i horisonten. På bjerget bag Sivota findes den gamle, albanske by Vrachonas, der husede albanske oprørere. Efter anden verdenskrig blev byen forladt, da albanerne flygtede tilbage over den albanske grænse. Der findes stadig mange tydelige ruiner af huse i Vrachonas. På den 8 km lange tur op til området vil man have fantastiske udsigter ud over Sivota-området. Rundt omkring Sivota by finder I et utal af lækre strande med noget af det klareste vand. Nogle er med små, hvide perlesten, andre med hvidt sand og nogle med en blanding af begge dele. Fælles for dem alle er det krystalklare vand og den idylliske stemning.

4 4 SIVOTA - PRAKTISKE OPLYSNINGER Praktiske oplysninger APOTEK hedder farmakio på græsk, men der vil ofte stå pharmacy, som er engelsk. Apotekernes facader er markeret med lysskilte udformet som et stort, grønt kryds eller et rødt malteserkors. Åbningstiderne følger forretningernes åbningstider. Der er altid ét apotek, der holder døgnåbent. BADNING Der er rig mulighed for at bade ved de mange skønne strande rundt om Sivota både langs kysten og på de små øer, der ligger ud for. Strandene er meget forskellige; der er både fine sandstrande og strande med små perlesten - og nogle med en blanding. Ofte vil der være frodige områder bag, hvor I kan lægge jer i skyggen. Der findes en del søpindsvin. Søpindsvin er små, sorte dyr med en masse pigge, som lever på stenene i vandkanten. Heldigvis er de lette at få øje på, da vandet for det meste er meget klart. Søpindsvinene holder oftest til ude i siden af strandene, hvor der ikke er så mange badende gæster. Skulle uheldet være ude, og I kommer til at træde på et søpindsvin, tilrådes I at søge læge for sikre, at I får alle piggene ud, så der ikke går infektion i såret. Vandet er generelt meget klart. På strandene findes der ikke livreddere, så vi anbefaler jer at være påpasselige og ikke at gå i vandet, når der er kraftige bølger. Hold også altid øje med hinanden og særligt jeres børn. Vandet i området er meget stille og roligt, og det er næsten altid muligt at finde læ på en af de mange strande i området. BANK/VALUTA Bank hedder trapeza på græsk. I Sivota findes ingen banker, men der er hæveautomater i byen. Ønsker I at veksle danske kroner til euro, kan I gøre det på nogle hoteller, ellers findes der forskellige kontorer i Sivota by, hvor dette kan lade sig gøre. BARER OG CAFÉER I Sivota findes der en del barer og caféer langs havnepromenaden og oppe bag byen findes der også et diskotek, der er åbent i højsæsonen. Barracuda bar På havnepromenaden finder I denne moderne indrettede bar. I dagtimerne fungerer den som almindelig bar/café. I aftentimerne kan I se på det rolige vand i måneskinnet og se sejlbådene gynge roligt ude i havnen, mens I nyder en god drink. BUSSER Busforbindelserne til og fra Sivota er meget begrænsede. Der går dog bus fra Igoumenitsa til Perdika. Denne bus kører gennem Sivota tre gange dagligt hver vej; tidlig morgen, middag og eftermiddag. Der kører ingen busser i weekender og på helligdage. Fra Igoumenitsa er busforbindelserne noget bedre. DRIKKEPENGE I Grækenland er det normalt at give drikkepenge for en serviceydelse.

5 PRAKTISKE OPLYSNINGER - SIVOTA 5 Det gælder både tjenere, kuffertdrenge, rengøringspersonale og buschauffører ved deltagelse i dagsudflugter. På restauranter er det god skik at lægge 5-10% af regningens beløb i drikkepenge, forudsat at der blev ydet en god service, og at maden var veltilberedt. Til rengøringsdamen kan I lægge et par euro, som ofte resulterer i lidt ekstra god rengøring på værelset eller i lejligheden i løbet af ferien. Læg drikkepengene på hovedpuden eller lignende så det er tydeligt, at det er drikkepenge og ikke ser ud, som om pengene er glemt. Har I været på en heldagsudflugt med turistbus, så vil chaufføren også gerne have en lille anerkendelse af sit arbejde. DRIKKEVAND Det tilrådes at købe drikkevand på flaske, da vandet i vandhanen har en anderledes bakterieflora, end det vi er vant til fra Danmark. Drikkevand på flaske kan købes i de fleste restauranter, supermarkeder og på de større hoteller. Til madlavning, te og kaffe kan I dog sagtens bruge vandet fra hanen, da vandet er blevet kogt. Vandet kan også bruges til tandbørstning. Drikkevand uden brus hedder nero. Vil I hellere have vand med brus, skal I spørge efter soda. FAUNA I den nordlige del af Grækenland kan I opleve forskellige dyr, som man normalt ikke forbinder med Grækenland, bl.a. brune bjørne, ulve, vildsvin og ørne. FORSYNINGSSVIGT Der forekommer indimellem strømsvigt i Grækenland, som resultat af overbelastning. Disse afbrydelser kan forekomme i enkelte dele af eller i hele byen og vare lige fra minutter til flere timer. FLORA Epiros, som er den region som Sivota ligger i, er grundet en ganske regnfuld vinter samt høj luftfugtighed et af de frodigste steder på det græske fastland. Vegetationen er mangfoldig, og der er utrolig meget at se. På trods af det bjergrige landskab vil I på en tur gennem Epiros særligt i foråret være omgivet af grønt. I området er der generelt mange oliventræer samt appelsin- og citrontræer ligesom I flere steder vil se cypres, eukalyptus og guldregn samt alpevioler og smørblomster. FRUGT OG GRØNTSAGER I Sivota kan I købe frisk frugt og grøntsager i butikkerne. Vær dog opmærksom på, at der kan være andre bakterier, end I er vant til. Derfor opfordrer vi jer til at vaske og evt. skrælle al frugt og grønt, inden det spises. HOVEDPINE, SVIMMELHED OG KVALME Disse symptomer skyldes ofte væskemangel. Husk at drikke rigeligt med vand i varmen, det tilrådes at drikke 2-3 liter dagligt. Husk at alkohol og kaffe er vanddrivende. Det kan desuden være en god ide ikke at indtage alt for kolde drikkevarer, da det kan give mavekramper.

6 6 SIVOTA - PRAKTISKE OPLYSNINGER INDKØB/BUTIKKER Butikkernes åbningstider i Grækenland er noget anderledes, end det vi er vant til i Danmark, og det kan være svært at vejlede om de præcise åbningstider, da de ofte varierer fra butik til butik. Mange forretninger holder siesta, dvs. midt på dagen går personalet hjem for at spise frokost og slappe af. Til gengæld har forretningerne åbent til ud på aftenen. I Sivota er der begrænset antal butikker, dog finder I souvenirbutikker, mindre tøj-, ur- og smykkebutikker og to supermarkeder med et ganske stort udvalg. Vil I have bedre mulighed for at shoppe, kan I besøge Igoumenitsa eller Parga ca. 40 minutter henholdsvis nord og syd for Sivota. Ca. en time væk finder I Epiros hovedstad, Ioannina, hvor I finder alt, hvad I ønsker af shoppingmuligheder. Ioannina har i mange hundrede år været kendt som handelscentrum for guld- og sølvsmykker og der findes stadig rigtig mange butikker af denne slags. Priserne i butikkerne er generelt meget lig de danske priser. Åbningstider: Mandag - lørdag kl Tirsdag, torsdag og fredag også åbent kl Søndag lukket Ovenstående åbningstider er gældende for de almindelige butikker i byerne. I ferieområderne vil I opleve, at souvenirbutikker og minimarkeder holder åbent hele dagen og nogle gange helt til midnat. INSEKTER Uanset hotelkategori kan der forekomme insekter, som myg, myrer og kakerlakker. Bliver I generet af disse, bedes I give besked til rejselederen eller receptionen, som gerne sørger for sprøjtning. LÆGEHJÆLP I tilfælde af sygdom er I meget velkomne til at kontakte jeres rejseleder, som vil være jer behjælpelig i forhold til lægehjælp. I kan dog også selv vælge at tage kontakt til lægen. Dette kan gøres ved henvendelse i receptionen, som kontakter lægen. Lægen vil enten sørge for en taxa til og fra klinikken eller komme ud til jeres hotel/lejlighedskompleks samt medbringe den nødvendige medicin. For yderligere medicin findes der apotek i Sivota. Vi har kontakt til følgende lægeklinik: Dr. Spiros Padiotis 1. Alex Banga 1. sal (hovedgaden mod havnen fra taxapladsen) Parga Døgnbemandet telefon: Åbningstider på klinikken i Parga: Hver dag fra kl og Lægen taler engelsk og tysk, og på hospitalet er der ligeledes ansat engelsk- og tysktalende personale.

7 PRAKTISKE OPLYSNINGER - SIVOTA 7 MAVEPROBLEMER Der findes andre bakterier her i landet end i Danmark, hvilket kan give problemer med maven. Kontakt lægen/rejselederen, hvis I får problemer med maven. POLITI Politi på græsk hedder astinomia og der findes to forskellige slags. De almindelige betjente bærer lyseblå skjorter og en mørkeblå baret. Politiet er generelt meget hjælpsomt, hvis I har brug for hjælp, og mange taler engelsk. Politiets nødnummer er 100. Det almindelige politi i Igoumenitsa har tlf.: Politistationen i Sivota har tlf.: Nødnumre Politi: 100 Ambulance: 166 Brand: 199 Får I brug for politiet, kontakt venligst jeres rejseleder. Dodoni Der findes ruiner fra templet, der husede et orakel, som folk valfartede til for at få kontakt til guderne. Området kan dateres til år f.kr. og har haft stor indflydelse helt frem til Romertiden, hvor områdets teater blev renoveret, så det kunne bruges til mindre gladiatorkampe. Det gamle teater er rigtigt godt bevaret, og I kan tydeligt se, hvordan der i sin tid blev spillet teater og udkæmpet gladiatorkampe på denne plads. Med plads til omkring tilskuere er det blandt de største og bedst bevarede af sin art i Grækenland. Korfu En smuk sejltur til den lille perle ud for den græske og albanske vestkyst. Her kan I shoppe, opleve museer, borge og en meget anderledes by, der har været besat af italienerne indtil Korfu by er hyggelig og anderledes. Vi arrangerer en tur dertil en gang om ugen, men vil I selv tage af sted, går der færge fra havnebyen Igomenitsa hver dag. PÅKLÆDNING Når I går rundt i byen, bør I som minimum være iklædt en soltop/ t-shirt og shorts, da det ikke alle steder er velset at gå rundt uden bluse eller top. På strandene er det de fleste steder acceptabelt at ligge topløs. SEVÆRDIGHEDER Når I befinder jer på det græske fastland, er mulighederne næsten uendelige særligt hvis I lejer en bil. Her er et lille udpluk af seværdigheder, der er værd at besøge: Acheron-floden/Styx Ved Acheron-floden er der mulighed for ridning, rafting, leje af kano eller at prøve den lille svævebane. Her er smukke omgivelser og når I kommer derop, hvor kilderne springer ud i floden er vandet ekstremt klart. Langs floden er der skygge fra træerne. Tag evt. forbi Ammoudia byen, hvor Acheron-floden blander sig med Det Joniske Hav. Albanien Nabolandet Albanien ligger ikke langt fra Sivota, så hvorfor ikke udnytte muligheden for en anderledes oplevelse i det engang så lukkede land i løbet af jeres ferie. Vær opmærksom på, at I ikke får lov til at køre over grænsen til Albanien i en lejet bil. Meteora Natur, historie og religion store klipper, der bryder op af ingenting. På toppene finder I små klostre, der i tidernes morgen er bygget mod alle odds. I dag er det stadig uvist, hvordan man har formået at bygge noget så storslået med de midler, man havde til rådighed. Naturen omkring Meteora er så storslået og enestående, at man ikke må gå glip af den. Samtidig får I et indbliki den græsk-ortodokse tro og historie.

8 8 SIVOTA - PRAKTISKE OPLYSNINGER Olivenfabrikken Parga Nedlagt olivenfabrik, der i dag er et museum, der viser hvordan oliven bliver til olie og sæbe. Mulighed for guidet rundtur samt smagsprøver. Virkelig et besøg værd. Perama-grotten Den 1,5 mio. år gamle grotte blev først opdaget af den lokale befolkning i 1940 og i 1956 blev den udforsket af Anna og Ioannis Petrohilos. Perama er med totalt m² den største i Balkan-regionen. En guide følger jer rundt i den 1,2 km lange grotte og vil give information om den undervejs. Vikos-kløften Nord for Ioannina ligger bjergområdet Zagoria, hvor I bl.a. finder den 14 km lange og 900 meter dybe Vikoskløft. Området er meget uberørt og fantastisk smukt, hvilket også gør stedet meget besøgt af vandrere. De mange landsbyer i området har en helt karakteristisk byggestil med stenhuse, hvor tagene er belagt med naturlige stenflager. Agia Paraskevi-klostret fra 1412 ligger på kanten af denne kløft, hvorfra I har en enestående udsigt mod de lodrette klipper og dybet mod floden i bunden. I bunden af kløften løber en lille flod, Voidomatis, der om sommeren er delvis tør. SOLEN Solen er dejlig, men der er god grund til at dyrke den med omtanke. Husk solcreme og undgå så vidt muligt at være i solen fra 12-15, hvor solens stråler er ekstra stærke. Hvert år får mere end danskere konstateret hudkræft. Pas godt på dig selv og hinanden. STRANDE Rundt omkring Sivota by findes der et utal af lækre strande med noget af det klareste vand. Nogle er med små, hvide perlesten andre med hvidt sand og nogle med en blanding af begge dele. Fælles for dem alle er det krystalklare vand og den idylliske stemning. På nogle få strande er der livreddere, ligesom det kun på nogle af strandene vil være muligt at følge med i badeforholdene ved hjælp af badeflag. Vær derfor selv opmærksom på vejrforholdene inden I går i vandet og hold øje med hinanden og jeres børn. Rødt flag: Badning frarådes Gult flag: Vær opmærksom Grønt flag: Badning er sikkert Zeri Ca. 700 meter nord for havnen ligger denne børnevenlige strand. I skal bevæge jer langt ud af denne strand, før det bliver dybt. Hvis I vil direkte i vandet kan I bade fra broen. Stranden ligger ofte i læ for vinden og området føles derfor ofte dejligt varmt. Der er mulighed for at lægge sig på stranden eller lige bag, hvor der er et græsareal. Der findes restaurant, vandrutsjebaner og en pool ganske tæt på, som I kan benytte mod betaling. Den perfekte strand til børnefamilierne. Se informationsmappen på hotellet for flere beskrivelser af nogle af områdets bedste strande. TAXA I Sivota er taxaholdepladsen at finde ved starten af havnepromenaden. I kan praje en taxi på gaden eller bestille en over telefon - enten selv på følgende telefonnummer eller igennem receptionen: Tlf. nr Startgebyret er 4. Bestilles der taxa koster det 1 ekstra. Taxaerne har taxamenter, men det kan ofte være lidt billigere at aftale en pris inden I kører. TELEFON Når I ringer til Danmark fra udlandet, skal I taste følgende: hele abonnementsnummeret i Danmark. Har I en dansk mobiltelefon med, gælder samme procedure mht. landekode. På de fleste hoteller har I mulighed for at ringe fra hotelværelset. Vi vil dog gøre opmærksom på, at minutprisen på hotellerne oftest er høj og tillagt et gebyr. TIDSFORSKEL Ved ankomst i Grækenland skal I stille uret en time frem. TOILETFORHOLD I Grækenland er det som regel ikke tilladt at smide toiletpapir eller lignende i toiletkummen. Det skal derimod altid smides i spanden, som står ved siden af toilettet.

9 DET GRÆSKE KØKKEN - SIVOTA 9 Det græske køkken Det græske køkken har traditioner helt tilbage til det oldgræske og det byzantinske køkken. Madretterne har ikke forandret sig meget gennem tiderne, og hovedbestanddelene er stadig gode, friske råvarer, som er lokalt produceret. Mange af de velsmagende græske retter, bl.a. tzatziki, moussaka og ikke mindst græsk salat, har vundet indpas i mange danske kogebøger. Noget af det grækerne typisk bestiller på restaurant er meze. Meze består af en række små, kolde og varme retter, som I bestiller samlet. Maden serveres midt på bordet, og så sidder I ellers og spiser lidt fra alle tallerkner og deles om maden. Areti På denne lille, familiære restaurant serveres nogle af de bedste hjemmelavede retter fra det græske køkken. Græske meze-retter og andre græske hovedretter lavet fra bunden samt friskfangede fisk, som ejeren Antonis selv fanger ud for Sivota er nogle af de retter denne lille restaurant byder på. Restaurant Areti er at finde i højre ende af havnepromenaden - gemt lidt væk fra den travle havnefront, hvilket bare gør stedet endnu mere lokalt. Parasole Hvis I er til italienske retter og godt kød er dette sted et godt bud på en god restaurant. Her har de byens bedste pizzaer samt et stort udvalg af forskellige pastaretter på menuen. Derudover byder restaurant Parasole også på et godt udvalg af lækkert og saftigt kød. Restauranten er ganske populær og det kan derfor være en idé at bestille bord - særligt i højsæsonen. GODE RESTAURANTER På havnepromenaden i Sivota findes der spændende fiskerestauranter og hvis I tager til den lokale by, Plataria, nord for Sivota, vil I se et godt udvalg af små restauranter med fisk på menuen, da befolkningen her igennem generationer har levet af dette erhverv. Nedenhar vi har vi valgt at præsentere et lille udsnit af områdets restauranter. Spørg rejselederen for flere tips til gode spisesteder.

10 10 SIVOTA -// OPLEVELSER GRÆKENLAND I DET NORDVESTLIGE GRÆKENLAND Oplevelser i det nordvestlige Grækenland I løbet af jeres ferie byder Falk Lauritsen Rejser på en række spændende oplevelser til de mest interessante seværdigheder og den smukkeste natur i området. Nedenfor finder I en kort beskrivelse af nogle af vores udflugter. I kan finde yderligere oplysninger i vores udflugtsprogram eller i informationsmappen på jeres hotel/lejlighedskompleks. I kan tilmelde jer udflugterne efter informationsmødet eller hos jeres rejseleder på hotellet/lejlighedskomplekset samt over servicetelefonen senest dagen før udflugten finder sted. Falk Lauritsen Rejser forbeholder sig ret til at aflyse udflugter som følge af dårligt vejr eller manglende tilmeldinger. Programændringer kan forekomme. METEORA En af Grækenlands store skønheder er Meteora: Meteora er enestående og på ingen måde noget, I kan opleve andetsteds. Op af ingenting vokser store klipper og på toppen er der placeret klostre for at komme tættere på Gud. I små huler levede munke i isolation for at vise deres hengivenhed overfor Gud. De opgav al form for materialisme og viede deres liv til bøn. I 1300-tallet slog disse eremitter sig sammen og påbegyndte bygningen af de i alt 21 klostre. I kan besøge seks af dem. Vi bevæger os op til The Great Meteora og ser klosteret, kirken og den lille by på toppen af klippen. I får historien om den græsk-ortodokse kirke, religion, traditioner og et indblik i munkenes hverdag. Der findes fortsat enkelte munke i klostrene. På vej mod frokost gør vi to fotostop, hvor I kan få nogle fantastiske billeder over stenskoven. Frokosten spiser vi i den lille by Kalambaka, der ikke er ret gammel, idet den blev brændt ned under 2. verdenskrig. På tilbagevejen gør vi stop i Métsovo, der er en hyggelig lille bjergby i Pindos-bjergene, hvor mange af bygningerne er traditionelle og bygget i natursten. I centrum af byen er et lille torv, hvor I kan købe lokal ost og rødvin, som byen er kendt for. PAXOS OG ANTIPAXOS Det Joniske Havs to mindste beboede øer, Paxos og Antipaxos, er to små perler omgivet af det klareste vand. Fra Sivotas havn sætter vi kurs mod Paxos nordligste by Lakka. Ved indsejlingen til den lille og idylliske by mødes man af det mest fantastiske turkisblå vand. Vi skal også besøge den vestlige den af Paxos, hvor de fascinerende og høje, hvide kalkstensklipper spejles i det mørkeblå hav. Her findes utal af større og mindre grotter, som man kan sejle helt tæt på eller ind i. Det er også her man finder de blå grotter. På Antipaxos er det endelig tid til at komme i vandet, når vi holder badestop på

11 den utroligt smukke strand Voutoumi, der har flot og klart, turkisblåt vand. Hvis I har medbragt eget snorkeludstyr er der mulighed for at svømme ind og udforske området ved klipperne. Afslutningsvis besøger vi Paxos hovedby Gaios. Her rammes man af den afslappede stemning, der hersker i denne lille, græske by. En tur der byder på særprægede naturoplevelser, små, hyggelige og græske byer samt et badestop i nogle af området smukkeste omgivelser. SUNSET CRUISE - SOLNEDGANG PÅ HAVET Vi sejler ud fra havnen i Sivota og bevæger os rundt mellem de ubeboede øer ud for Sivota. Fra havet er solnedgangen altid ekstra smuk, når de mørke farver fra det frodige fastland står i kontrast til de lyse kalkstensklipper. Som solen går længere ned, skifter disse klipper farve til gullige og senere rødlige nuancer. På bagsiden af den yderste ø findes der et utal af grotter. Én af dem kommer vi helt tæt på og faktisk sejler vi ind med vores båd dér. Under den ca. to timer lange sejltur bliver der serveret lidt græsk meze samt vin ad libitum (der er dog også mulighed for at få vand og soda). En udflugt for alle der ønsker at nyde en skøn aften på havet med udsigt til solnedgangen fra første parket. KORFU Ikke langt fra Sivota og den græske vestkyst ligger den smukke ø, Korfu. Fra havnen i Sivota sejler vi med den lille færge. Om bord kan I nyde solen eller en forfriskning i det lille cafeteria. Sejlturen går forbi de mange smukke bugter, og I kan se det smukke, meget klare vand samt den meget uberørte natur. I kan endda være heldige at se delfiner på turen. Når vi nærmer os havnen i Korfu by ser I hurtigt, hvor anderledes arkitekturen er her, hvor italienerne besatte øen indtil Færgen lægger til i den lille havn i Korfu by, hvor I har en fin udsigt over byen og den gamle borg. Her har I nogle timer på egen hånd, hvor I kan udforske byens mange muligheder. Korfu byder på noget for alle I kan shoppe, gå på museum, besøge den gamle og den nye borg eller bare fortabe jer i de snørklede gader i den gamle bydel, hvor I kan nyde en kop kaffe og frokost på en af de mange hyggelige taverner og cafeer.

12 SIVOTA // GRÆKENLAND Få inspiration til jeres næste ferie på falklauritsen.dk hvor I kan læse mere om vores mange spændende rejsemål.

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Smart Selection Hotel Istra

Smart Selection Hotel Istra Smart Selection Hotel Istra Velkommen til Smart Selection Hotel Istra! Introduktion Hotel Istra er for dem, der kan lide det pulserende byliv, men samtidig gerne vil nyde en afslappende ferie ved stranden.

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Rumænien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Rumænien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Rumænien Hovedstad Indbyggere Sprog Bukarest 22 mio. Rumænsk Religion Valuta Areal Rumænskortodoks Rumænske lei 237.500 km2 Herunder kan

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere