ALDERSDISPENSATION FRA TILLÆG TIL TURNERINGSBESTEMMELSERNE 2010 SUPPLERENDE TURNERINGSREGLER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ALDERSDISPENSATION FRA TILLÆG TIL TURNERINGSBESTEMMELSERNE 2010 SUPPLERENDE TURNERINGSREGLER"

Transkript

1 ALDERSDISPENSATION FRA TILLÆG TIL TURNERINGSBESTEMMELSERNE 2010 SUPPLERENDE TURNERINGSREGLER Hovedreglen om aldersdispensation til ungdomsspillere findes kap. XI, 1, i Turneringsbestemmelserne: Aldersdispensation gives efter ansøgning til Bredde- og Ungdomsudvalget i følgende tilfælde: 1. Spilleren er fysisk eller sportsligt sent udviklet og er født i 4. kvartal i sin årgangs fødselsår. 2. Spilleren er født tidligere på året end i 4. kvartal, men kan dokumentere med en lægeerklæring, at han er væsentligt under normalvægt og højde for sin årgang. 3. Spilleren er 10 år eller ældre samt 2. års spiller, når han for første gang melder sig ind i en forening. I alle tilfælde, hvor der er givet aldersdispensation, gælder at denne bortfalder fra det øjeblik, spilleren er opført på kamprapporten i en turneringskamp for sit alderssvarende hold. I et Tillæg til turneringsbestemmelserne er indskrevet retningslinierne for dispensation til hold, der har mangel på spillere eller en alderssvarende målmand. Normalt søges der om aldersdispensation, hvis en spiller er for gammel til at spille på et bestemt ungdomshold. I visse aldersklasser skal der imidlertid også søges om dispensation, hvis spilleren er for ung til at spille på et hold. I disse tilfælde skal spilleren og dennes forældre samt to læger skrive under på en erklæring, som dels gør det klart for spilleren, at han/hun løber en helbredsrisiko ved at spille på et ældre hold, dels fritager klubben, lokalunionerne og DIU m.fl. for ansvar, hvis spilleren får en skade, der kunne være undgået, hvis han/hun havde fulgt aldersreglerne. Når der dispenseres, sondres der mellem, om spilleren er af hankøn eller hunkøn, se nedenfor. Fremgangsmåde Hvis man som spiller, hold eller klub vil opnå aldersdispensation, er proceduren følgende: 1. Individuel ansøgning for en spiller, der er for gammel til at spille på holdet: Dispensationsansøgningen behandles af DIUs Bredde- og Ungdomsudvalg, og dispensationsansøgningen indsendes af spilleren eller dennes klub til ishockey@ishockey.dk. Ansøgningen skal tiltrædes af spillerens hold eller klub.

2 Der er ikke nogen formelle krav til teksten i ansøgningen, men spilleren skal naturligvis identificeres med navn og fødselsdata, og også klub og hold skal angives. Hvis der er tale om en drengespiller, skal med ansøgningen følge enten en erklæring fra spillerens læge om, at spilleren er væsentlig mindre i højde og vægt end normalt for sin aldersgruppe, eller hvis der ikke kan fremvises en sådan lægeerklæring en erklæring fra klubben om, at spilleren er fysisk eller sportsligt sent udviklet og er født i 4. kvartal i sin årgangs fødselsår, eller en erklæring fra klubben om, at spilleren er 10 år eller ældre samt 2. års spiller, når han for første gang melder sig ind i en forening. Hvis der gives dispensation af Bredde- og Ungdomsudvalget, indebærer denne, at spilleren kan deltage på 1. holdet i årgangen under sin egen årgang, samt på 2. holdet på sin egen årgang. Deltager spilleren i kampe på 1. holdet på sin egen årgang, bortfalder dispensationen øjeblikkeligt. Dispensationen gælder til alle aktiviteter i sæsonen på årgangen under, også evt. spil ved lokalmesterskaber og DM. Man kan som klub søge denne form for dispensation til max. 3 spillere. Pigespillere er ikke medregnet i kvoten på 3 spillere. For pigespillere er kravene lempeligere end for drengespillere. Også en pigespiller skal formelt ansøge om aldersdispensation, men hvis spilleren søger om dispensation til at spille i en 1 år yngre aldersklasse, er der ikke noget krav om lægeerklæring, som dokumenterer, at pigespilleren afviger væsentligt fra normalhøjde og -vægt for sin aldersklasse. Pigen skal heller ikke være født i 4. kvartal i sin årgangs fødselsår. Omvendt skal det af ansøgningen fremgå, at den pågældende pigespiller er fysisk svagere end sine jævnaldrende drengeholdspillere; ellers er der ikke grundlag for at ansøge om aldersdispensation. Udgangspunktet er således fortsat, at man spiller på det hold, hvor man aldersmæssigt hører hjemme, også hvis man er pigespiller. Hvis en pigespiller søger om dispensation til at spille i en 2 eller flere år yngre aldersklasse, skal der medsendes en lægeerklæring, som dokumenterer, at pigespilleren afviger væsentligt fra normalhøjde og -vægt for sin aldersklasse, eller det skal dokumenteres, at pigen er 10 år eller ældre samt 2. års spiller, når hun for første gang melder sig ind i en forening. Hvis der gives dispensation af Bredde- og Ungdomsudvalget, indebærer denne, at spilleren kan deltage på 1. holdet i enten årgangen under eller to årgange under sin egen årgang, samt på 2. holdet på sin egen årgang. Deltager spilleren i kampe på 1. holdet på sin egen årgang, bortfalder dispensationen øjeblikkeligt.

3 Dispensationen gælder til alle aktiviteter i sæsonen på årgangen under, også evt. spil ved lokalmesterskaber og DM. Man kan som klub søge denne form for dispensation til et ubegrænset antal pigespillere. Bemærk, at der på et rent kvindehold som udgangspunkt ikke er noget alderskrav. En pige- eller kvindespiller har altid uanset alder mulighed for at spille på et kvindehold i U17.2 turneringen. Spørgsmålet om dispensation kommer derfor kun på tale, når en pige ønsker at spille på et drengehold i U7, U9, U11, U13 og U15-2. Om U15-1 og ældre, se pkt. 5 nedenfor. Bredde- og Ungdomsudvalget træffer afgørelse i alle sager om aldersdispensation. 2. Kollektiv ansøgning for spillere, der er for gamle til at spille på holdet, pga mangel på spillere: Man kan som klub søge dispensation til, at et ubegrænset antal spillere kan spille med på årgangen under deres egen årgang grundet mangel på spillere til holdet på årgangen under. En eventuel dispensation får følgende konsekvenser for årgangen under: U20+2: Holdet kan ikke deltage i play-off og DM. U17: Holdet bliver placeret i pulje B (5-8) i mellemspillet uanset placering i grundspillet. Anvendes spillere med dispensation i mellemspillet, kan holdet ikke spille play-off og kvalificere sig til DM. Anvendes kun alderssvarende spillere i mellemspillet, kan holdet spille play-off og kvalificere sig til DM. Spillere med dispensation kan ikke deltage ved DM. U15: Samme regler som for U17. U13: Anvendes spillere med dispensation i pointkampene, bliver holdet placeret i pulje B (5-8) i kampene om lokalmesterskabet. Anvendes spillere med dispensation under lokalmesterskaberne, kan holdet ikke kvalificere sig til DM.

4 Anvendes alderssvarende spillere under lokalmesterskaberne, kan holdet kvalificere sig til DM. Spillere med dispensation kan ikke deltage ved DM. Bredde- og Ungdomsudvalget træffer afgørelse i alle sager om kollektiv aldersdispensation. 3. Ansøgning om aldersdispensation til en målmand på grund af mangel på målmand: Man kan som klub ansøge om dispensation til, at en målmand kan spille på årgangen under sin egen p.g.a. mangel på målmand på årgangen under. Dispensation kan søges til én af følgende varianter: Til og med 5 kampe: Man kan som klub søge om dispensation til at anvende en målmand på årgangen under i op til 5 kampe. Hvis der gives dispensation, indebærer den, at holdet taber alle disse kampe 0-5, men holdet fastholder evt. points og målscore opnået, inden dispensationen anvendes. Efter de 5 kampe spiller holdet videre på lige vilkår som andre hold, hvis alderssvarende målmand anvendes. Over 5 kampe: Man kan som klub søge om dispensation til at anvende en målmand på årgangen under i flere end 5 kampe. Hvis der gives dispensation, indebærer den, at holdet automatisk placeres i pulje B (5-8) i mellemspillet for U15 og U17 og under lokalmesterskabskampene for U13, samt at holdet ikke kan spille play-off for U20. Anvendes målmanden med dispensation fortsat i mellemspillet for U15 og U17 samt under lokalmesterskabskampene for U13, kan holdet ikke kvalificere sig til DM. Anvendes alderssvarende målmand i mellemspillet for U15 og U17 samt under lokalmesterskabskampene for U13, kan holdet kvalificere sig til DM. Målmand med dispensation kan ikke deltage ved DM. 4. Dispensation til DRENGE spiller, der er for ung til at spille på holdet: En drengespiller, som er under 15 år gammel på kamptidspunktet, og som ønsker at spille på et seniorhold, skal udfylde en Ansøgning og Erklæring om friholdelse for ansvar og indsende den til DIU. Erklæringen som er udarbejdet af IIHF kan rekvireres hos DIU.

5 Erklæringen skal således ikke benyttes, hvis spilleren vil spille i ungdomsrækkerne, dvs U 20+2 turneringen incl. 5. Dispensation til PIGE spiller, der er for ung til at spille på holdet: Hvis en pige- eller kvindespiller ønsker at spille på et U15-1 drengehold eller ældre drenge- eller herrehold, skal spilleren naturligvis ansøge om aldersdispensation, hvis spilleren er for gammel til at spille på holdet, se pkt. 1 ovenfor. Men derudover skal spilleren uanset om hun opfylder alderskravet for den pågældende række udfylde og underskrive en Ansøgning og Erklæring om friholdelse for ansvar. Erklæringen kan rekvireres hos DIU. Ansøgningen skal tiltrædes af spillerens forældre, hvis ansøgeren er under 18 år. Endvidere skal spillerens træner og klub forpligte sig til følgende: 1. Pigens/kvindens træner og klubbens bestyrelse (simpelt flertal) skal tiltræde, at pigen/kvinden spiller på et drenge/herrehold. 2. Tilladelsen gives med en prøvetid på 1 måned. Derefter vurderer pigens/kvindens træner og klubbens sportschef, om det er forsvarligt, ikke mindst fysisk, at hun fortsætter med at spille på det pågældende drenge/herrehold. Den særlige ansøgning/erklæring for pige- og kvindespillere skal navnlig tjene som en påmindelse til ansøgeren, hendes klub og hendes forældre om, at det er forbundet med en helbredsrisiko for piger/kvinder at spille på et U 15-1 drengehold og ældre hold. Samtidig opfylder erklæringen det formelle formål, at den fritager klub og DIU for ansvar, hvis spilleren får en skade, der kunne være undgået, hvis hun havde spillet under de særlige regler for kvindeishockey. Hvis pigespilleren er under 15 år og skal spille på et seniorherrehold, skal også IIHF-erklæringen udfyldes og indsendes til DIU. -o0o- Som vedtaget på DIUs Repræsentantskabsmøde i 2010.

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 FORSLAG på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 1 fra DBU Jyllands bestyrelse Højskoler og efterskoler som foreninger Ændring af DBU Jyllands love 3 Medlemmer, så højskoler og efterskoler fremover kan

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2016-17 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Dispensationsprocedure vedr. brug af udøver i over-/ underliggende aldersgruppe

Dispensationsprocedure vedr. brug af udøver i over-/ underliggende aldersgruppe Dispensationsprocedure vedr. brug af udøver i over-/ underliggende aldersgruppe Formål Det primære formål med aldersdispensationsreglerne er sikre, at udøvere kan fastholdes i sporten, hvis en klub ikke

Læs mere

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF)

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1 KENDELSE afsagt den 6. juni 2012 af Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg i sag nr. 7/2012: Borris GUF mod Dansk Håndbold Forbund (DHF) Lis Hævdholm, Birte Rasmussen, C.C.Hansen, Eigil Lego Andersen og

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

D O M M E R A F T A L E

D O M M E R A F T A L E D O M M E R A F T A L E mellem Danmarks Ishockey Union (DIU) Fodboldens Hus DBU Allé 1 2605 Brøndby repræsenteret af direktør Enver Hansen og Dansk Ishockey Dommerklub (DID) repræsenteret af formand Bo

Læs mere

Turneringer 7-mands 2012-13

Turneringer 7-mands 2012-13 Turneringer 7-mands 2012-13 1 Turneringen 7-mands 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2012-13. 4. kvartalsspiller i rækkerne: U-11 Piger

Læs mere

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER 1 Det er det til enhver tid siddende Turneringsudvalg under FHF der udfærdiger de særlige bestemmelser. Hvor der i disse SÆRLIGE BESTEMMELSER skulle forekomme tvivl, træffer Bestyrelsen

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2018 Lovene Forslag 1: Forhøjelse af depositum ved oprettelse af ny klub Bestyrelsen Turneringsreglementet Forslag 2: Brug af 1. års senior på U19 drenge Bestyrelsen

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere.

27. maj 2013. Referat af UNGDOMSMØDET 2013. Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00. Sted Hotel Scandic, Odense. Deltagere. 27. maj 2013 Referat af UNGDOMSMØDET 2013 Tid 23. maj 2013 kl. 18.00-22.00 Sted Hotel Scandic, Odense Deltagere Fra klubberne: Amager Gentofte Gladsaxe Herlev Hvidovre KSF Rungsted Rødovre Odense Esbjerg

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

Brev vedrørende dispensation fra alderskravet i medfør af godkendelsesbekendtgørelsens

Brev vedrørende dispensation fra alderskravet i medfør af godkendelsesbekendtgørelsens Brev vedrørende dispensation fra alderskravet i medfør af godkendelsesbekendtgørelsens 6, stk. 2, nr. 1 ("noget yngre") (Til samtlige adoptionssamråd, samrådssekretariater, formidlende organisationer samt

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON BORDTENNIS INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON 2017 2018 Indbydelse til turnering. JBTU og DGI indbyder hermed til 2. halvdel af Ungdomsholdturneringen i sæson 2017 2018. Ungdomsturneringen

Læs mere

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

8-mandsturnering 2015-2016

8-mandsturnering 2015-2016 Invitation 8-mandsturnering 2015-2016 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2015-2016. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen hold

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2017-18 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen

Esbjerg Ishockey Klub. Eliteidrætsklasse Vitaskolen Esbjerg Ishockey Klub Eliteidrætsklasse Vitaskolen Rev. 1 November 2014 Optagelse Eliteidrætsklasse Esbjerg Ishockey Klub (EIK) indgår i et samarbejde med Danmarks Ishockey Union (DIU), Team Danmark, Esbjerg

Læs mere

Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/ Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020

Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/ Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020 Cirk. 152 / FU108 Odense den 17/4 2019 Informationsskrivelse vedr. indførsel af ulige årgange sæson 2019/2020 Indledning I denne skrivelse, vil vi forsøge at give et overblik over, hvilke konsekvenser

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 4

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 4 Turneringstilbud Efterår 2009 Til Alle klubber i JBU Region 4 Hermed fremsendes regionens tilbud til den kommende halvsæsons turneringer, stævner og andre arrangementer. BEMÆRK: - der skal tilmeldes til

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2009 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

En forening kan lade et selskab eller lign. udnytte sin licens til at drive virksomhed med professionel ishockey i den bedste danske ishockeyliga.

En forening kan lade et selskab eller lign. udnytte sin licens til at drive virksomhed med professionel ishockey i den bedste danske ishockeyliga. LICENSREGLER, FRA DIUs LOVE, KAP. II 8 Alle foreninger i Superisligaen skal være i besiddelse af en ligalicens. Licensen tildeles af DIU og kan fratages foreningen efter de regler, der er gældende i nærværende

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Inden du går i gang Læs kredsens invitation til holdturnering grundigt. Se i øvrigt reglement for pointgivende holdturnering, klik

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen DGI Sydvest Håndbold Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter Kommunemesterskaber - Vejen 2017 www.dgi.dk/haandbold 2 PROGRAM U8 let øvede Mix/Blandet 1 2 U8 piger øvede Vejen Håndboldklub Vejen

Læs mere

8-mandsturnering 2014-2015

8-mandsturnering 2014-2015 TILMELDING TIL 8-mandsturnering 2014-2015 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2014-2015. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen

Læs mere

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Inden du går i gang Læs kredsens invitation til holdturnering grundigt. Se i øvrigt reglement for pointgivende holdturnering, klik

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer FORSLAG på DBU Jyllands delegeretmøde den 11. januar 2014 Side 2 1 1 (fortsat) fra DBU Jyllands bestyrelse Nye spilleformer Indførelse af nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold,

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Bilag til punkt 6 Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2010 Bestyrelsen har besluttet at afsnit 5 udgår og har etableret et afsnit om konkursregler se afsnit 6. AFSNIT 1 - REGLER

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene.

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Lodtrækning til puljevinderkampene DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Vi nærmer os med hastige skridt endnu en turneringsafslutning, og de mange puljevinderkampe

Læs mere

Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept.

Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept. Stævnevejledning Vejledningen tager udgangspunkt i DBU s Nye vej og de regler som er udviklet på baggrund af dette koncept. Stævnevejledningen for 3- og 5mandsstævner kan benyttes i alle aldersgrupper:

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen Propositioner U12 drenge og piger sæsonen 2018-2019 Første stævne i Kollerfjorð 29. september er et indplaceringsstævne, hvor der ikke kan tages point med til FM. På baggrund af dette stævne og viden om

Læs mere

ER KLUBSKIFTET I ORDEN? En vejledning til klubledelser om den gode proces i forbindelse med klubskifter DBU BREDDE

ER KLUBSKIFTET I ORDEN? En vejledning til klubledelser om den gode proces i forbindelse med klubskifter DBU BREDDE ER KLUBSKIFTET I ORDEN? En vejledning til klubledelser om den gode proces i forbindelse med klubskifter DBU BREDDE Kære klubledelse Oplever I udfordringer med fiskeri? Eller er i tvivl om, hvordan et klubskifte

Læs mere

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler DGI badminton Badminton reglement individuelle turneringer 2014/2015 www.dgi.dk/badminton - regler Reglement 2014 /2015 2 VEJLEDNING FOR INDIVIDUELLE BADMINTONTURNERINGER: 1. Vejledningen kan bruges af

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008.

KBU INFORMERER. Holdtilmelding 1 er udsendt for sæsonen 2008. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 Kontortid: Man Tors kl. 09:00

Læs mere

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række. 25. april 2019 Til samtlige klubber Danmarksturneringen for ungdom 2019-2020 Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2019/2020. Der er tilmeldingsfrist mandag

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER Efterår 2014

SÆRLIGE BESTEMMELSER Efterår 2014 SÆRLIGE BESTEMMELSER Efterår 2014 Særlige bestemmelser Efterår - 2014 1. Turneringer. 1. Unionen kan hvert år udskrive følgende turneringer: Ordinær turnering, der består af følgende rækker: Herrer LF-Serien

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

BU2 kursus d januar 2019 sidste tilmeldingsfrist er d. 11. januar Prisen for dette kursus er 2000,00 kr. + evt. overnatning.

BU2 kursus d januar 2019 sidste tilmeldingsfrist er d. 11. januar Prisen for dette kursus er 2000,00 kr. + evt. overnatning. SÆSONENS KURSER Kurser i sæsonen 2018/2019 Herunder finder du sæsonens planlagte kurser: BU1 kursus Vest for Storebælt d. 2.-3. februar 2019 sidste tilmeldingsfrist er d. 18. januar 2018. Prisen for dette

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Hvad er Jr. NBA League

Hvad er Jr. NBA League Hvad er Jr. NBA League Jr. NBA League er verdens sejeste skoleturnering 60 skoler deltager, de er delt i 12 divisioner fordelt over hele landet. I alt kommer 900 børn fra 4. - 6. klassetrin til deltage

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

FUSIONER OG OVERBYGNINGER

FUSIONER OG OVERBYGNINGER FUSIONER OG OVERBYGNINGER Cirkulære nr. 78 (2013) fra Dansk Boldspil-Unions Bestyrelse Fusioner, overbygninger og øvrige samarbejdsforhold På given foranledning meddeles følgende: 1 Fusion 1.1 En fusion

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER forår 2014

SÆRLIGE BESTEMMELSER forår 2014 SÆRLIGE BESTEMMELSER forår 2014 Særlige bestemmelser Efterår - 2013 1. Turneringer. 1. Unionen kan hvert år udskrive følgende turneringer: Ordinær turnering, der består af følgende rækker: Herrer LF-Serien

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014.

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. 2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. Mandag d.13. og onsdag d.15. januar i Sundby Idrætspark. Tilmeldingsfrist senest onsdag d. 18.

Læs mere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere

Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler. 1. Spillere Disciplinære bestemmelser vedr. Karantæneregler Spillere 1. Spillere Følgende regler er fastsat for advarsler og udvisninger i de af DBU udskrevne turneringer, for så vidt angår Herre-DM, Herre-LPs afsluttende

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Danmarksmesterskaberne 2018

Danmarksmesterskaberne 2018 Danmarksmesterskaberne 2018 Judo Danmark inviterer alle danske judokæmpere, trænere og forældre og andre interesserede til DM 2018, som afholdes i Vrå nær Brønderslev lørdag og søndag 17-18. november 2018!

Læs mere

Cirkulære nr. 107 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 107 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 107 (2017) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Dansk Boldspil-Unions reglement for Fusioner, overbygninger og øvrige samarbejdsforhold 1. Fusion 1.1 En fusion er en fuldstændig sammenlægning

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2013

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2013 SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2013 Særlige bestemmelser Forår - 2013 1. Turneringer. 1. Unionen kan hvert år udskrive følgende turneringer: Ordinær turnering, der består af følgende rækker: Herrer LF-Serien

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under inviterer hermed til fodboldturnering for efterskolerne i Sydøstjylland i skoleåret 2013-14.

Læs mere