OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG"

Transkript

1 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

2 ÅRSBERETNING ha (72 arealer) tilmeldt pr. 14/ møder i styregruppen Møde med Oxbøl krondyrreservat Møde med hjortevildtgruppen Sydjylland Deltaget i årsmødet i Kronhjorte.dk 2 artikler i Jæger Vi har informeret om vores laug ved opstartsmøder i Hoven/Sdr. Omme Tarm/Lønborg Blåbjerg

3 ÅRSBERETNING Efter beslutningen på årsmødet i 2007 afholdte vi et informationsmøde i Blåvand den 13. September. 20 lodsejere / jagtlejere mødte op ca ha forventede at ville tilmelde sig. 2 nye delområder Ho og Blåvand fra 2008 Valgt til styregruppen blev For Ho/Bordrup: Ole Hedegård For Blåvand: Arne Kvist De er nu i gang med at kontakte lodsejere/jagtlejere. Pr. 14/4 er 524 ha tilmeldt.

4 ÅRSBERETNING Årets Kvote 56 hundyr 25 ældre 31 yngre 55 hjorte 25 ældre 30 yngre Skudt 25 stk. kronvildt (1 pr. 91 ha) Hundyr 7 stk. (28%) fordelt på 5 unge dyr (72%) og 2 gl. dyr (28%) Hjorte 18 stk (72%) fordelt på 8 unge dyr (44%) og 10 gl. dyr (56%) Kønsfordeling 72% hjorte (18 stk.) Aldersfordeling 52% unge dyr (13 stk.) Det er bedre end sidste år, men vi mangler stadig lidt på kønsfordelingen

5 Pr. 20/4-08 havde hjemmesiden fra maj 2007 haft besøg af forskellige besøgende, hits

6 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

7 Møde med Oxbøl Krondyrreservat 4. Februar, det årlige møde med krondyrreservatet, igen et godt og konstruktiv møde. Emner var bl.a. Fodring Gødning af SNS arealer med Myosevand Brud på parolen af en repr. fra kronvildtlauget. Artiklen i Jæger Informationsmøde med Carsten R. Olesen DMU Spredning af kronvildt ud fra reservatet Det fulde referat kan ses på hjemmesiden.

8 Møde med Oxbøl Krondyrreservat Invitationer til kronvildtjagt i Vejers plantage, Areal nr. 35 Jesper Dahl Område: V. Vrøgum 2006 Areal nr. 18 Erik Linding, Kons Jegum/Søvig Omr.: Jegum 2006 Areal nr. 05 Rasmus Rasmussen Område: Borre 2007 Areal nr. 17 Niels E. Hedeager, Kons. Område: Jegum 2007 Areal nr. 38 Henrik Rasmussen Område: V. Vrøgum Rasmus og Niels E. har været på jagt i den netop afsluttede sæson, begge skød kronvildt. Vær opmærksom, du repræsenterer pt. 72 jægere/lodsejere, når du er med på disse jagter, vi skal anmode om at parolen som på enhver anden jagt skal overholdes.

9 Møde med Oxbøl Krondyrreservat Aftalen med SNS Blåvandshuk er stadig: samarbejde og gensidig respekt Såfremt problemer opstår mødes vi for at få det ud af verdenen så hurtigt som muligt. Løber i ind i situationer hvor i mener skoven ikke opfører sig som en samarbejdspartner så ring til kontaktpersonen for området. Vi har i den forgangne sæson ikke fået meldinger om samarbejdsproblemer.

10 Møde med Oxbøl Krondyrreservat Et led i samarbejdet er at vi deltager i den årlige kronvildttælling, i 2007 blev der i alt talt 969 stk. heraf 74 af lauget. I år er det lørdag den 26/4 fra kl Morgenen afsluttes med indberetning og fælles morgenkaffe på Blochsgård i Kærgård Vi tæller i alle 7 delområder, det foregår primær fra offentlig vej, der er dog få arealer vi ikke kan se fra offentlig vej, er det ok at vi bevæger os lidt ind på disse arealer? Er der nogen der har lyst til at deltage?

11 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

12 Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning Sidste år informerede vi om: Hjortevildtgruppen Djursland foreslår fredning af spidshjorte i hele Danmark. Er fra 2007/08 indført som en forsøgsordning i 3 år på Djursland, på trods af massiv modstand på Djursland. Møde i Vildtforvaltningsrådet 5/ Friluftsrådet og DOF anbefaler fredning af kronhjorte i September måned. DN WWF og Dyrenes beskyttelse er principiel enige, men er villig til at give hjortevildtgrupperne en sidste chance. Er fra 2007/08 indført på Sjælland Aftalt i det forlig (gældende de næste 6 år) der i Juni 2007 blev indgået i Vildtforvaltningsrådet, forliget omhandler:

13 Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning Med henblik på at fremme frivilligheden i kronvildtforvaltningen og støtte arbejdet i de regionale grupper fremsætter Vildtforvaltningsrådet i en periode på 6 år kun forslag til nye regler i enighed for kronvildt. Medlemmerne har fuld ret til at drøfte og fremsætte forslag vedrørende kronvildtforvaltning, herunder septemberfredning af kronhjorte. Vildtforvaltningsrådet indstiller, med henblik på bedre at kunne vurdere betydningen af afskydningen af unge hjorte, at der i jagttidsbekendtgørelsen indføres en forsøgsmæssig fredning af spidshjorte på Djursland i en periode på tre år. Fredningen ophører automatisk ved udløbet af den tre-årige periode, medmindre Vildtforvaltningsrådet enstemmigt indstiller en forlængelse af forsøgsperioden. Med henblik på at skabe et bedre beslutningsgrundlag beder Vildtforvalt nings- rådet DMU om at lave et oplæg til en redegørelse for, hvorledes kronvildts bestands-, alders- og kønssammensætning påvirkes af forskellige initiativer. Friluftsrådet står uden for aftalen og vil stadig arbejde aktivt for fredning af hjorte i september

14 Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning 1. Kronvildtgrupperne er nu omdøbt til Hjortvildtgrupper. De skal fremover også varetage forvaltning for Dåvildt og Sikavildt ud fra de samme etiske regler som er gældende for kronvildt. 2. Der er etableret en fælles hjemmeside (under SNS.dk) for alle Hjortevildtgrupper i Danmark med informationer og referater, link til laug etc. 3. I forbindelse med den årlige vildtindberetning, er der kommet flere oplysninger der skal udfyldes når der indberettes kronvildt dåvildt sikavildt. 4. Friluftsrådet søger nu optagelse i hjortvildtgrupperne og hvor DN sidder på 2 pladser er de villige til at afgive den ene til Friluftsrådet.

15 Hvad bringer de kommende år Thisted dagblad 29/ Nedlægningen af to kronhjorte i Vilsbøl Plantage i strid med etiske regler (2 kæmpe hjorte nedlagt på et 8 ha stort areal på 1 minut af samme jæger) Konsekvenser kan episoden dog gå hen at få, for Poul Hald Mortensen skal i dag mødes med Vildtrådsforvaltningens arbejdsgruppe under miljøministeriet for at drøfte problemerne med jagt af hjorte og kronvildt. - Jeg vil da helt klart tage denne sag med på mødet for at vise, hvor slemt det faktisk står til, fordi vi kun har etiske regler på området, og lader det være op til jægerne selv at afgøre, om man vil følge vores vejledninger eller ej. Det, jeg vil tale for er, at vi nu må have nogle love på området, så vi også kan straffe dem, der bryder loven, for frivillighedsprincippet dur efter min mening ikke. Det er dette eksempel et bevis på, siger Poul Hald Mortensen.(Repræsentant i VF for Danmarks Naturfredningsforening. Det etiske regelsæt er blandt andet lavet for at bevare bestanden af gamle kronhjorte i naturen i Danmark. Hvis for mange af de ældre kronhjorte går til ved jagt, kan Danmark ende med at have en skæv køns- og aldersfordeling i bestanden af hjorte. I andre lande er der mere klare regler på området, påpeger Poul Hald Mortensen.

16 Hvad bringer de kommende år Til drøftelse på VFR mødet den 10. December Tryk- og drivjagter på kronvildt og dåvildt i september Resume: I De etiske regler for Kronvildtjagt er anført: Afhold ikke tryk og drivjagter i september. I september 2006 og 2007 er der i Jylland konstateret flere eksempler på systematisk tilrettelagte drivjagter på kronvildt. Danmarks Naturfredningsforening finder, at dette er udtryk for, at etiske regler for kronvildtjagt ikke respekteres, så længe de er frivillige. DN anbefaler på denne baggrund, at der med virkning fra jagtåret 2008 indføres et landsdækkende forbud mod tryk- og drivjagter på kronhjorte og dåhjorte i september. Blev efterfølgende nedstemt på VFR mødet

17 Hvad bringer de kommende år I over et år har der i Danmarks Jægerforbund været nedsat et kronvildtudvalg, desværre arbejder de meget lukket eller kan ikke blive enige. Der er intet offentligt politisk meldt ud, udover deres medvirken til folderen Kronvildt i Danmark og forliget i juni. Det er ligesom om DJ ikke tager problematikken alvorlig, vi skal på det kraftigste opfordre bestyrelsesmedlemmer i de lokale jagtforeninger til at råbe DJ op, så vi denne gang undgår at føje endnu et tabt slag til listen over mistet jagt/selvbestemmelse. Hvornår har vi sidst vundet? Såfremt vi ikke inden for de næste 5 år kan fremkomme med troværdige resultater i den retning som VF ønsker med de etiske regler for Kronvildtjagt kommer der helt sikker lov på området.

18 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

19 Dåvildt i området Der er konstateret Dåvildt i delområde Ho og tidligere har der i flere af delområderne med mellemrum været Dåvildt. Da de etiske regler for kronvildtjagt nu også gælder for Då- og Sikavildt, har vi 2 forslag vi ønsker afstemning om. 1. Skal lauget også omfatte forvaltning af Dåvildt 2. (Såfremt der svares bekræftende til forslag 1) Der indføres en frivillig fredning af Dåvildt på arealer tilmeldt lauget indtil 1. Februar I de tilfælde hvor Dåvildtet gentagne gange forsager ulemper for landbruget (vildtskader ødelæggelse af kreaturhegn etc.) kan styregruppen give dispensation i et delområde til at begrænse skaderne ved midlertidig jagt. Vi har haft kontakt til SNS Blåvandshuk der såfremt vi bliver enige vil indføre tilsvarende frivillig fredning på deres arealer, de er pt. ved at undersøge om de kontraktlig kan få problemer med deres jagtlejere. Vi vil efterfølgende tage kontakt til Oksbøllejren.

20 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

21 ØKONOMI Lotteriet sidste år var en stor succes så det laver vi også i år. Indtægter ved lotteriet sidste år Kr Hjemmeside 2006 kr. 588 Domænenavn 2006 kr. 45 Hjemmeside 2007 Kr. 588 Domænenavn 2007 Kr. 45 Annonce årsmøde 2007 Kr. 810 Rente 2007 Kr. 5 Kr Saldo pr. 1/1-08 Kr Hvad koster det pr. år at drive et kronvildt laug Hjemmeside og domænenavn kr årlig annonce i Vesterhavsposten kr. 950 Kopier og porto anslået Kr. 500 I alt Kr Indtil nu er udgifterne i 2008 Kr

22 Præmierne til lotteriet er sponseret af: Korsholm, Skjern Knæk & Bræk, Blåvand Vrøgum Fiskesø Partner Revision Vest, Esbjerg Oksbøl & Omegns Jagtforening Alf Andersen/Pia Brauer Vrøgum A/S Prof. Dog hundefoder Blåvand Bageri Kvist Industries A/S + private givere

23 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

24 VALG TIL STYREGRUPPEN På valg i 2008 for de næste 2 år er: Delområde Borre: Rasmus Rasmussen der modtager genvalg Delområde Hedelund: Steen Olesen der modtager genvalg Delområde Skødstrup: Alf Andersen der modtager genvalg På valg i 2009 for 2 år er: Delområde V. Vrøgum Delområde Jegum Delområde Blåvand Koordinator

25 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

26 Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Styregruppens møde med Oxbøl Krondyrreservat 3. Hvad er der sket på området kronvildtforvaltning i året der er gået og hvad bringer de kommende år 4. Hvad skal vi anbefale hvis der konstateres Dåvildt i lauget s område? 5. Økonomi 6. Valg til styregruppen fra delområderne Borre Hedelund - Skødstrup 7. Indkomne forslag 8. Evt.

27 Indlæg ved Arne Andersen

28 KNÆK OG BRÆK

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Information om status på kronvildtforvaltning siden sidst 3. Økonomi 4. Valg til styregruppen i delområde Jegum, Blåvand, V. Vrøgum, Koordinator

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Information om status på kronvildtforvaltning siden sidst 3. Økonomi 4. Valg til styregruppen i delområde V. Vrøgum, Jegum, Blåvand, Koordinator

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Dagsorden: 1. Evaluering af sæsonen, styregruppens årsberetning 2. Information om status på kronvildtforvaltning siden sidst 3. Økonomi 4. Valg til styregruppen i delområde Borre,

Læs mere

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG PROGRAM

OKSBØL & OMEGNS KRONVILDTLAUG PROGRAM PROGRAM De Jagtetiske regler for kronvildt Hvor er vi nu Målsætning/regler for kronvildtlauget Kvoter og indberetning Hvad skal i være opmærksomme på i den kommende jagtsæson Hvornår er målet nået Kronvildtgruppen

Læs mere

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppen 23. november 2006 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Kronvildtgruppens redegørelse og indstilling på baggrund af rapporter fra arbejdet i de regionale grupper De regionale kronvildtgrupper skal

Læs mere

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV)

Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Hjortevildtgruppe Vestjylland (HGV) Forvaltning af kronvildt ønsker til regionale jagttider gældende fra jagtsæson 2017/18. (se vejledning) 1. Hjorte større end spidshjort 16. oktober til 31. december

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE SYDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE DJURSLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018

Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018 Fællesmøde Laug Jægerråd HVG den 8. feb. 2018 Sted: Skovskolen Eldrupgård kl. 19 22. Deltagere: Per Therkildsen (Formand) Erik Skriver (Skovbrug) Jens Christian Dahl (Land- og skovbrug) Claus Fogh (Friluftsrådet)

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007.

Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Odsherred, den 15. november 2007 Referat af Hjorteforvaltningsmøde den 7. november 2007. Dagsorden: 1. Godkendelse af ref. 2. Siden sidst, Mikkel, Asger - pressemeddelelse, medieomtale 3. Ulovlig jagt,

Læs mere

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg.

Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 22. marts 2017 Referat fra offentligt årsmøde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 10. marts 2017, afholdt på Centrovice, Vissenbjerg. Der var fremmødt

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013/2014 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013/2014 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013/2014 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE NORDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE SYDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE SYDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (SKRIV NAVN FOR OMRÅDET HER!) Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt

Læs mere

KRONVILDTGRUPPEN REGION SYDJYLLAND AFRAPPORTERING TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET MARTS 2006

KRONVILDTGRUPPEN REGION SYDJYLLAND AFRAPPORTERING TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET MARTS 2006 KRONVILDTGRUPPEN REGION SYDJYLLAND AFRAPPORTERING TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET MARTS 2006 Kronvildtgruppen tager i sin afrapportering udgangspunkt i de regionale kronvildtgruppers 5 hovedarbejdsopgaver,

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE NORDJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE MIDTJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND (HGV) Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (DJURSLAND) Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Dåvildtet på Fyn Temadag 11. feb. 2017

Dåvildtet på Fyn Temadag 11. feb. 2017 Dåvildtet på Fyn Temadag 11. feb. 2017 Status, udfordringer, fremtidige rammer for forvaltning INDSÆT FOOTER: >VIS >SIDEHOVED & SIDEFOD >APPLICÉR PÅ ALLE, STORE BOGSTAVER SIDE 1 Program Velkomst v. Erik

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2010 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE SYDJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016.

Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016. Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 13. december 2016 Referat fra 17. møde i Hjortevildtgruppen Fyn, den 5. december 2016. Fremmødte: Afbud: Ref.: Stig Bille Brahe, Dansk Skovforening.

Læs mere

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Vedtægter for Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området

Læs mere

Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug.

Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug. Vedtægter for Stubbesø Hjortelaug. 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Stubbesø Hjortelaug Laugets dækningsområde er øst for amtsvej 21 fra Ebeltoft til Feldballe-krydset, og nordgrænsen er hovedvej 15

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2016/2017 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - HGV Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE NORDJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Mandag den 10. december 2007 kl

REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Mandag den 10. december 2007 kl REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Mandag den 10. december 2007 kl. 9.30 15.30 Naturområdet J.nr. SNS-302-00057 Ref. nihla Den 18. februar 2008 Fra Vildtforvaltningsrådet deltog: Anders D. Lassen

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR KRONVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (DJURSLAND) Det fremgår retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal

Læs mere

c. Opleves et behov for justeringer af de etiske regler for kronvildtjagt? Ikke p.t..

c. Opleves et behov for justeringer af de etiske regler for kronvildtjagt? Ikke p.t.. KRONVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Afrapportering til Vildtforvaltningsrådet 1. At udbrede kendskabet til de etiske regler for kronvildtjagt a. Hvilke initiativer har den regionale kronvildtgruppe taget for at

Læs mere

Referat fra den årlige temadag om dåvildt, 11. februar 2017.

Referat fra den årlige temadag om dåvildt, 11. februar 2017. Til: Alle medlemmer af hjortelavene på Fyn Kontaktpersoner i områder uden hjortelav Hjortevildtgruppen Fyn Fyn J.nr. NST-3464-00007 Ref. LEB Den 23. februar 2017 Referat fra den årlige temadag om dåvildt,

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING FOR 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

KRONVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - KGV. Afrapportering til Vildtforvaltningsrådet 2007

KRONVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - KGV. Afrapportering til Vildtforvaltningsrådet 2007 KRONVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - KGV Afrapportering til Vildtforvaltningsrådet 2007./. 1. At udbrede kendskabet til de etiske regler for kronvildtjagt a. Hvilke initiativer har den regionale kronvildtgruppe

Læs mere

Opgørelse af afskydning af kronvildt sæsonen 2007/08

Opgørelse af afskydning af kronvildt sæsonen 2007/08 Opgørelse af af kronvildt sæsonen 27/8 Siden 22 har Skov- og Naturstyrelsen i samarbejde med nabolodsejere, lokale jægere og jagtforeninger forsøgt at skabe et overblik over den lokale af kronvildt i Kompedal-

Læs mere

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk

Formanden har ordet. Jagtposten 2012 Side 2. www.bogenselandogstrandjagtforening.dk Jagtposten 2013 Jagtposten 2012 Side 2 Formanden har ordet Allerførst ønsker jeg alle medlemmer velkommen i den nye forening Bogense land og strandjagtforening. Vi har gennem flere år snakket om sammenlægning

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2009 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND (HGV) Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Årsrapport 2011, kæbeindsamling Djursland

Årsrapport 2011, kæbeindsamling Djursland Årsrapport 2011, kæbeindsamling Djursland Lars Haugaard Danmarks Miljøundersøgelser, Aarhus Universitet Afdeling for vildtbiologi og biodiversitet Grenåvej 14, 8420 Rønde. Tlf.: 89 20 15 50 E. post.: laha@dmu.dk

Læs mere

Referat af VFR-møde den 20. marts 2006

Referat af VFR-møde den 20. marts 2006 Referat af VFR-møde den 20. marts 2006 Referat af ordinært VFR-møde den 20. marts 2006 Godkendt den 11. august 2006 Deltagere: Fra Vildtforvaltningsrådet: Per Ole Olesen, formand Anders Lassen, De danske

Læs mere

Sydvestfyns Hjortelav. Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30. I Øster Hæsinge Forsamlingshus. Referat

Sydvestfyns Hjortelav. Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30. I Øster Hæsinge Forsamlingshus. Referat Sydvestfyns Hjortelav Årsmøde 2014 onsdag d.19.marts kl.19.30 I Øster Hæsinge Forsamlingshus Referat 1: Som ordstyrer blev valgt Jørgen Andersen 2 Beretning: Formanden lagde i sin beretning vægt på, at

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT MØDE I VILDTFORVALT-

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT MØDE I VILDTFORVALT- REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT MØDE I VILDTFORVALT- NINGSRÅDET Torsdag den 10. januar 2008 kl. 10.00 15.00 Naturområdet J.nr. SNS-302-00073 Ref. nihla Den 14. februar 2008 Mødet blev afholdt i Danmarks Jægerforbunds

Læs mere

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning.

Finn Assens. Lad os kaldet det jagt i stedet for afskydning. Uffe Middelfart. Lad os ændre attitude og tale om jagt og forvaltning. Referat temadag Den Regionale Hjortevildtgruppe. 1.2.2014 Referent: Kurt G. Holm, Hjortevildtgruppen. No: Referat: 1 Velkomst. Velkomst ved Kurt Nissen. 2 Praktiske oplysninger v/ Lars Erlandsen Brun.

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2012 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE NORDJYLLAND Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR DÅVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR DÅVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2017/2018 FOR DÅVILDT TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND (HGV) Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2018/2019 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2018/2019 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2018/2019 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE DJURSLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2011 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE (DJURSLAND) Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug.

Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug. Vedtægter for Rougsø hjortevildtlaug. 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Rougsø hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området nord for Grund fjord og nord for Vivild i Norddjurs Kommune. 2. Formål og opgave

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2014/2015 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE MIDTJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning.

Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning. Årsmøde 2014, Hjortevildtgruppen Fyn, referat. Afholdt den 20. marts 2014, Centrovice Vissenbjerg. Årsberetning. Kurt Nissen havde kort inden årsmødet trukket sig som formand. Jægerforbundet udpegning

Læs mere

Låne og leje ting i foreningen

Låne og leje ting i foreningen Jagtposten 2016 Låne og leje ting i foreningen Vores medlemmer kan låne kvit og frit ved Hans Kristian Nielsen, tlf. 29 23 08 11 Låne ting i foreningen 3 Krage/skadefælder, 1 mårfælde, 1 håndsåmaskine,

Læs mere

Forvaltningsplan for dåvildt i Jammerbugt og Thisted Kommuner

Forvaltningsplan for dåvildt i Jammerbugt og Thisted Kommuner Forslag til Forvaltningsplan for dåvildt i Jammerbugt og Thisted Kommuner Forslag til Forvaltningsplan for dåvildt i Jammerbugt og Thisted Kommuner Side 1/9 Forvaltningsplan for dåvildt i Jammerbugt og

Læs mere

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden:

VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: VILSTRUP SOGNS JAGTFORENING. Bestyrelsesmøde på Susdal søndag den 9. jan. 2011 kl. 1000. Dagsorden: 1. Gennemgang af foreningens jagtlejekontrakter. 2. Gennemgang af medlemskartoteket. 3. Fastlæggelse

Læs mere

Møde i Jægerforum for Naturstyrelsen Nordsjælland

Møde i Jægerforum for Naturstyrelsen Nordsjælland Referat Møde i Jægerforum for Naturstyrelsen Nordsjælland Dato: 20/09-2016 Tidsrum: 19.00-21.30 Deltagerkreds: For jægerrådene og jagtforeningerne i Halsnæs, Gribskov, Hillerød, Fredensborg og Helsingør

Læs mere

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet

Send os en mail. Mere lokal medindflydelse sikret i hjortevildtforvaltningen. Find os på Facebook. Sådan tilmelder du dig en aktivitet Velkommen til JægerNyt nr. 11, 2016 I dette nummer af JægerNyt kan du læse nyt om den lokale medindflydelse i hjortevildtforvaltningen og om Jægerforbundets elektroniske tilmelding til arrangementer. Spørgsmål

Læs mere

Program for jagtåret

Program for jagtåret Program for jagtåret 2013-2014 På vegne af bestyrelsen Knæk og Bræk Indhold 1. Generalforsamling Torsdag d. 2. maj 2013... 3 1.1 Indkommende forslag:... 3 1.2 Kontingent:... 3 1.3 Valg:... 3 1.4 Eventuelt:...

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012

Knæk & Bræk. Årgang: 12 - Marts 2012 Knæk & Bræk Årgang: 12 - Marts 2012 Jesper Lauridsen overrækker her Diplom til Erik Smed Nielsen for 52 års uafbrudt bestyrelsesarbejde for Sunds Jagtforening. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2008 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET Det fremgår af retningslinierne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering af aktiviteter til Vildtforvaltningsrådet.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

DÅVILDT I DANMARK STATUS FOR BE- STAND OG UDBYTTE 2017

DÅVILDT I DANMARK STATUS FOR BE- STAND OG UDBYTTE 2017 DÅVILDT I DANMARK STATUS FOR BE- STAND OG UDBYTTE 2017 Notat fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi Dato: 30. november 2017 Thomas Kjær Christensen og Lars Haugaard Institut for Bioscience Rekvirent:

Læs mere

Kronvildt: En naturoplevelse, vi skal bevare

Kronvildt: En naturoplevelse, vi skal bevare TALEPAPIR Kronvildt: En naturoplevelse, vi skal bevare Kære alle sammen. --- Det talte ord gælder --- Man siger jo, at en god jæger er en tålmodig jæger. Og den egenskab må have været helt afgørende for

Læs mere

Referat fra temadag for fynske hjortelav den 24. februar 2018.

Referat fra temadag for fynske hjortelav den 24. februar 2018. Hjortevildtgruppen Fyn Fynske hjortelav og kontaktpersoner Fyn J.nr. NST-3454-00001 Ref. LEB Den 6. marts 2018 Referat fra temadag for fynske hjortelav den 24. februar 2018. Fremmødte. Repræsentanter for

Læs mere

INSTITUT FOR BIOSCIENCE/DCE, KALØ, AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR BIOSCIENCE/DCE, KALØ, AARHUS UNIVERSITET Antal vinger Antal jægere INSTITUT FOR BIOSCIENCE/DCE, KALØ, AARHUS UNIVERSITET 2016/17 Kære jæger/indsender af vinger* Vi vil gerne takke for indsendelse af vinger gennem sæsonen 2016/17. Samtidig håber

Læs mere

KRONVILDT. i Danmark

KRONVILDT. i Danmark KRONVILDT i Danmark Forord Der er blevet mere kronvildt i Danmark, og der er nu faste bestande i områder, hvor man ikke så kronvildt tidligere. Jeg tror, at de fleste af os er enige om, at dét er en positiv

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2013 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske en afrapportering

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Torsdag den 30. og fredag den 31. august 2007

REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Torsdag den 30. og fredag den 31. august 2007 REFERAT FRA MØDE I VILDTFORVALTNINGSRÅDET Torsdag den 30. og fredag den 31. august 2007 Natur og Friluftsliv J.nr. SNS-302-00057 Ref. nihla Den 10. december 2007 Fra Vildtforvaltningsrådet deltog: Anders

Læs mere

ÅRSRAPPORT KRONDYRKÆBER DJURSLAND

ÅRSRAPPORT KRONDYRKÆBER DJURSLAND ÅRSRAPPORT 2009 - KRONDYRKÆBER DJURSLAND Af Carsten Riis Olesen DMU, Kalø, Aarhus Universitet Afdeling for Vildtbiologi og Biodiversitet Aarhus Universitet Grenåvej 14 8410 Rønde Tlf.: 89 20 17 00 Fax:

Læs mere

Generelle bestemmelser for arbejdsgrupper under fondsbestyrelserne VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN

Generelle bestemmelser for arbejdsgrupper under fondsbestyrelserne VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN Generelle bestemmelser for arbejdsgrupper under fondsbestyrelserne VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN Side 2 Baggrund VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN har nedsat et antal arbejdsgrupper, som navnlig skal medvirke

Læs mere

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET

HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPERNES AFRAPPORTERING 2015/2016 TIL VILDTFORVALTNINGSRÅDET HJORTEVILDTGRUPPE VESTJYLLAND - HGV Det fremgår af retningslinjerne for de regionale hjortevildtgrupper, at der årligt skal ske

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21.

Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. Referat og årsberetning fra Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling i Glostrup Grundejerforening den 06 og 21. marts 2019 Dagsorden ifølge lovene: Indkaldelse til generalforsamling i Glostrup

Læs mere

Årsmøde samt Generalforsamling 2015

Årsmøde samt Generalforsamling 2015 Årsmøde samt Generalforsamling 2015 A"ens program 19.00-19.45: Generalforsamling 19.45-20.15: Kaffe/Æblekage afstemning årets hjort 20.15-21.45: Kronvildt i Danmark v. Steen Andersen, HuntersMagazine/DK4

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Hjortevildtjagtens 10 bud:

Hjortevildtjagtens 10 bud: Hjortevildtjagtens 10 bud: 1. Afpas afskydningen til terrænets bæreevne og i dialog med naboerne. 2. Skyd mindst én kalv for hvert nedlagt voksent dyr. 3. Overhold den frivillige fredning. 4. Skyd ikke

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Tilstede var 12 fremmødte + bestyrelse. Dagsorden til generalforsamling i Bogense Land & Strandjagtforening. 1.

Læs mere

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger

Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Jagtudvalget Aulum-Grove & Haderup Jagtforeninger Vedtægter Regler for kron- og dådyr jagt 1. For at deltage i jagt/pürch på kron- og dåvildt, skal årskort til efterårs jagterne indløses, riffelprøven

Læs mere

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune)

JKF-NYBORG (Jagtforeningerne i Nyborg Kommune) Nyborg Kommunale Fælles Råd Dagsorden tirsdag d. 24-11-09 kl. 19.00 på Naturskolen Mødedeltagere Kristian Spodsberg - KS Claus Lykke - CL Lars Schmidt - LS Kaj Holm Petersen - KHP Claus Andersen - CA Fraværende/afbud

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Fraværende: Fra den regionale kronvildtgruppe Niels Jørgen Pedersen, Jan Ulrich, Jørgen Skeel og Anton Thøger Larsen.

Fraværende: Fra den regionale kronvildtgruppe Niels Jørgen Pedersen, Jan Ulrich, Jørgen Skeel og Anton Thøger Larsen. Martin Andersen Rosenvangsvej 10, 9750 Østervrå SKOV- OG NATURSTYRELSEN THY STATSSKOVDISTRIKT DISTRIKTSKONTORET J.nr. SN 2001-361-0010 Ref. ali Referat fra orienteringsmødet den 17. oktober 2005 i Tversted

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014 Forretningsorden Pr. 5. marts 2014 FORRETNINGSORDEN 1.0 FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.1 Forretningsorden er fastsat af bestyrelsen. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Bestyrelsen er

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Forretningsorden. Shelterforeningen. for. 1 Forretningsordenens hjemmel. 2 Rammer for bestyrelsesmøder. 3 Indkaldelse af møder. 4 Ledelse af møderne

Forretningsorden. Shelterforeningen. for. 1 Forretningsordenens hjemmel. 2 Rammer for bestyrelsesmøder. 3 Indkaldelse af møder. 4 Ledelse af møderne Forretningsorden for Fladbro skov lørdag d. 2. marts 2013 Shelterforeningen 1 Forretningsordenens hjemmel Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen i henhold til 7, stk 3 i vedtægterne. Generalforsamlingen

Læs mere

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver.

Deltager på bestyrelsesmøde. Deltager i de politiske møde. Sparring med den øvrige bestyrelse. Diverse opgaver. Kære medlemmer i Ringkøbing Jægerforbund. Hermed en lille hilsen fra os i bestyrelsen. Vi håber, I er kommet godt i gang med den nye jagtsæson, vi har da vejret med os til at sidde i shorts.. Vi har siden

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Årsrapport 2013, kæbeindsamling Djursland

Årsrapport 2013, kæbeindsamling Djursland Årsrapport 2013, kæbeindsamling Djursland Lars Haugaard Institut for Bioscience Aarhus Universitet Grenåvej 14, 8410 Rønde. E. post.: laha@dmu.dk Faglig kommentering: Aksel Bo Madsen 1 1. Baggrund for

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Årsmøde samt Generalforsamling 2017

Årsmøde samt Generalforsamling 2017 Årsmøde samt Generalforsamling 2017 A"ens program 19.00-20.00: Generalforsamling 20.00-20.30: Kaffe og afstemning 9l årets hjort 20.30-21.30: Natur- og vildaorvaltning v/ DriDsleder Jacob Skriver, Aage

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.)

Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.) Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 405 Offentligt Forslag til lov om ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (Styrkelse af vildtudbytteindberetninger m.v.) 1 I lov om jagt og vildtforvaltning,

Læs mere