FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftss

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftss"

Transkript

1 SAMSON SPREDER FLEX 2014 MODEL - growing together

2 FLEX-SPREDER FRA SAMSON AGRO SAMSON AGROs sprederserie FLEX er konstrueret til den professionelle bruger, der stiller store krav til maskinens driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger. FLEX-sprederen fås i modellerne FLEX16, FLEX19, FLEX20 og FLEX 23. FLEX19 er FLEX16 med spildkant, og FLEX23 er FLEX20 med spildkant. Med en afrundet top på en halv meter i højden i midten rummer disse vogne henholdsvis, 16, 19, 20 og 23 kubikmeter. FLE16 og FLEX19 er enkeltakslet. FLEX20 og 23 er forsynet med en boogieaksel. Alsidighed FLEX -sprederen kan udstyres med to forskellige spredesystemer: 12 og 24 meter. Sprederen kan hermed klare alle spredeopgaver fra traditionel staldgødning til industrielt spredbart affald som slamprodukter og aske. Begge typer af spredesystemer er optimeret efter bedst mulige spredebillede. De kan afmonteres og skiftes, hvis brugerens behov ændrer sig. SAMSON spredeudstyr kan ifølge en dansk undersøgelse sprede med variationskoefficienter under 20. Variationskoefficienten er et udtryk for, hvor jævnt materialet spredes. Er den under 20 betragtes det som godt. Er den over 30, er den uacceptabel. Valget af afstand mellem sporene i marken (arbejdsbredden) har også betydning for overlapningen af materiale, og dermed også, hvor ensartet materialet fordeles på marken. I den danske undersøgelse havde SAMSONs spredeudstyr en god variationskoefficient op til mindst 9 meters arbejdsbredde. Udover spredeteknikken og arbejdsbredden har typen af materialet ligeledes indflydelse på spredebilledet. For eksempel er det nemmere at opnå et godt spredebillede, når gødningen har været lagret. Råstyrke Sprederen er konstrueret i højstyrkestål, der minimerer egenvægten og øger lasteevnen. Som standard er FLEX-sprederen udstyret med en gummiaffjedret træktriangel. Bundkæden på FLEX-sprederen er af mærket Rübig, der har stor slidstyrke og en høj brudstyrke ( kg træk). Bundkæden er forsynet med vinkelmedbringere, der dækker 95 procent af bunden. Bundkæden drives hydraulisk gennem et kraftigt reduktionsgear. Det er dimensioneret til at klare meget store belastninger ved spredning. Tandhjulet til bundkæden er monteret på en 65 mm aksel.

3 Opdateringer 2014 MODEL SAMSON AGROs velkendte FLEX sprederserie er blevet opdateret med flere nye features. Med denne opdatering er FLEX sprederne blevet endnu stærkere, endnu mere effektive og endnu mere arbejdsvenlige. Ambitionen er, at FLEX sprederne bliver de professionelle brugers foretrukne valg. Også mange år fremover. Der er sket både en opgradering af det eksisterende udstyr og en udvidelse af det i forvejen brede program af ekstraudstyr. AF NYE OPGRADERINGER KAN NÆVNES: En ny og kraftigere spredegearkasse på 24 meter spredeudstyret. Den er forsynet med SAMSON AGROs patenterede knivfunktion, der sikrer, at halmstrikke og andre fremmedlegemer skæres over, inden det får kontakt med gearkassen. En kraftigere drivline (fra ø 40 mm til ø 50 mm) PTO-aksler er øget fra 1 3/8 (35 mm) til 1 ¾ (45 mm) Bundkædeaksel er øget fra ø 60 mm til ø 65 mm Bundkædeaksel er øget fra ø 60 mm til ø 65 mm Der er valgt et kraftigere standard bundkædegear med større oliemotor. På 12 meter spredeudstyret er motoren 125 ccm. På 24 meter spredeudstyret er motoren 160 ccm 24 meter spredeudstyret er forsynet med et kraftigere T-gear (fra drivline til spredeudstyr) Bagklappen er forsynet med ekstra forstærkninger Der er lavet åbningsstop med holder på bagklap for at holde den åben under for eksempel rengøring af oprivervalser Spredebordet er opdateret og forstærket til 24 meter spredeudstyret, der er udstyret med slidplader og mulighed for spredebegrænser Endnu stærkere spor for bundkæde i front Ny beskyttelse over hydraulikrør, slanger og ledninger på siden af vognen. Beskyttelsen er boltet på AF NYT EKSTRAUDSTYR KAN NÆVNES: 24 meter spredeudstyret kan købes med tre-armede spredevinger Der kan vælges et nyt to-trins bundkædegear Hydraulisk spredebegrænser på 24 meter spredeudstyr til venstre, højre eller begge sider Mulighed for fastmonteret stige Nye lygtekasser med mulighed for hydraulisk klapfunktion, så baglygterne ikke smudses til under udbringning af møg

4 NYE OPGRADERINGER MODEL Bagklappen har fået ekstra forstærkninger tre steder. Bagklappen er forsynet med åbningsstop med holder, så den bliver holdt åben under rengøring af oprivervalser Der er nyt spredebord på 24 meter spredeudstyret, der er udstyret med slidplader. Som standard leveres det med to-armede spredevinger. Nederst: Tre-armede spredervinger kan købes som ekstra udstyr Ny og kraftigere spredergearkasse på 24 m sprederudstyret. Den er forsynet med SAMSON AGROs patenterede knivfunktion, så halmstrikke og andre fremmed legemer skæres over.

5 NYE OPGRADERINGER MODEL Drivlinen er forstærket. PTO akslen er forstærket. Kraftigere bundkædegear med større oliemotor. Der kan nu også som ekstraudstyr vælges to-trinsgearkasse på FLEX sprederen

6 NYE OPGRADERINGER MODEL Hydralikrør, -slanger og -ledninger er blevet beskyttet med en boltet afskærmning. Ny hydraulisk spredebegrænser kan tilvælges på 24 meter spredeudstyret. Både til venstre, højre eller begge sider. Nye lygtekasser med mulighed for hydraulisk klapfunktion som ekstra tilkøb. Det minimerer tilsmudsning under spredning, og giver optimal trafiksikkerhed på vejen. Det er nu muligt at tilkøbe en fastmonteret stige som ekstra udstyr.

7 STANDARD UDSTYR Spildkant Boogiekonstruktion 25 ton fjederboogie EN FLEX16 og FLEX20 med spildkant kaldes henholdsvis FLEX19 og FLEX23. Den unikke hjulkonstruktion på FLEX-sprederen nedsætter marktrykket og minimerer behovet for trækkræft. Boogiekonstruktionen, med et stort og mindre hjul, gør det meget let at manøvrere med sprederen. FLEX-sprederen er forsynet med en specialkonstrueret 25 ton fjederboogie, der absorberer de påvirkninger, som sprederen udsættes for under kørslen. 12 meter spredeudstyr 24 meter spredeudstyr Bundkæde Et alsidigt spredeudstyr til alle typer af materiale. Opbygget med to lodrette valser og slaglemonterede udkastere. 12 meter udstyret kan håndtere mængder fra 4 t/ha op til 70 t/ha. 12 meter spredeudstyret er forsynet med SAMSONs egen gearkasse, der er kendt for at være meget robust og driftssikker. Der er tale om et bredspredeudstyr med vandrette valser og et spredebord med to roterende udkastere. Dette udstyr er specielt velegnet til at håndtere let/findelt naturgødning og industrielt spredbart affald fra 3 t/ha op til 50 t/ha. Bundkæden er fra Rübig.

8 EKSTRA UDSTYR

9 EKSTRA UDSTYR Vægtoverføring Der kan tilkøbes dobbeltvirkende vægtoverføring, så der lægges mere vægt over på traktorens forhjul. Det tilsluttes traktorens hydraulik. Det er desuden muligt at tilkøbe 20 cm forlængerstykke til trækket, hvis traktoren skal kunne køre med tvillingehjul. Bagklap indikator FLEX-sprederen kan udstyres med en indikator til den hydrauliske bagklap. Indikatoren gør det lettere at benytte bagklappen til at dosere med. Hydraulisk galvaniseret bagklap FLEX-sprederen kan forsynes med en hydraulisk galvaniseret bagklap, der forhindrer spild fra sprederen under transport. Loadlogger Loadlogger er en læstæller, der viser, hvor mange læs den enkelte spreder har kørt ud. Hydraulisk bundkædestrammer FLEX -sprederen kan monteres med en hydraulisk bundkædestrammer. Bundkæden er fra Rübig. Muckmaster MuckMaster 1000 er en kørselsafhængig doseringsenhed. MuckMaster 1000 justerer automatisk bundkædehastigheden i forhold til fremkørselshastigheden.

10 Derfor skal du købe Flex sprederen» Lang levetid Kasse og valser er lavet af Domex 600 stål med høj trækstyrke. Hver pig på valserne er lavet af hærdet specialstål. Mange SAMSON AGRO-spredere har kørt i over 20 år. FLEX-sprederen er fuldt svejset. Der er ingen punktsvejsning. 4 højstyrke bundkæder fra Rübig medfører mindre slid på hver kæde. Trækstyrken på hver bundkæde er 12,5 ton. Kæden til 24 meter spredeudstyret er placeret i en lukket kædegearkasse med olie. Der sker en stødabsorption mellem valser og gearkasse.» Høj effektivitet Placeringen og vinklen af spredevalserne, omdrejningshastigheden på spredevalserne (534 omdrejninger pr. minut), størrelsen af knivene, omdrejninger og placering af afkasterne på spredebordet, sikrer at maskinen kan sprede materialet meget hurtigt. Det giver flere daglige læs pr. maskine. Den meget lave konstruktion sikrer et lavt tyngdepunkt og en høj stabilitet af vognen. Det gør det muligt at køre hurtigere på vej og i mark. Det medfører også flere daglige læs pr. maskine.» Optimal udnyttelse af næringsstoffer optimalt udbytte Placeringen og vinklen på spredevalserne, omdrejningshastigheden på spredevalserne, størrelsen af knivene, omdrejninger og placering af afkasterne på spredebordet, sikrer at materialet pulveriseres og spredes jævnt/ homogent. Det er muligt at vælge mellem 12m og 24m spredeudstyr afhængig af hvilket materiale, der skal køres ud. Hvis det er tunge materialer, eksempelvis dybstrøelse, skal det være 12m spredeudstyr, hvis det er lette materialer, eksempelvis kompost og kyllingemøg, skal det være 24 m spredeudstyr.» Lavt energiforbrug (diesel) Kassen er lavet af Domex 600 stål, hvilket reducerer totalvægten for vognen, så traktoren behøver færre hestekræfter. Hjulene er placeret på siden af maskinen, hvilket sikrer en stor diameter og hermed en mindre rullemodstand på hjulene, så traktoren behøver færre hestekræfter.

11 TEKNISKE SPECIFIKATIONER FLEX 16 & FLEX m m 12 m m Volumen (inklusiv top) Egenvægt (kg) 12m 24m FLEX FLEX Mål i mm Hjulmontering Diameter A B D E F G 12m 24m 12m 24m FLEX16 FLEX19 Alliance 620/75 R34 - A Alliance 800/65 R32 - A Egenvægt er vejledende og afhængig af den enkelte maskines konfiguration.

12 TEKNISKE SPECIFIKATIONER FLEX 20 & FLEX m m 12 m m Volumen (inklusiv top) Egenvægt (kg) 12m 24m FLEX FLEX Mål i mm Hjulmontering Diameter A B D E F G 12m 24m 12m 24m FLEX20 FLEX23 Alliance 600/65 R34 - A Alliance 600/50 R22,5 - A SAMSON AGRO A/S / Vestermarksvej 25 / DK-8800 Viborg / Tel / Fax /

SAMSON FLEX II 20E Spreder

SAMSON FLEX II 20E Spreder » SAMSON FLEX II 20E Spreder Preview - growing together SAMSON AGRO A/S FLEX II 20E 1 SAMSON AGRO udvider sin velkendte FLEX sprederserie med en ekstra model, FLEX II 20E. Det er en enkeltakslet spreder

Læs mere

HS 420. Produktoversigt HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 MS 140 LS 120 T MS 140 MS 200

HS 420. Produktoversigt HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 MS 140 LS 120 T MS 140 MS 200 HS 220 Produktoversigt HS 320 HS 420 HS 320 MS 240 ST 450 MS 240 TS 120 LS 120 T MS 140 MS 140 MS 200 Lidt om Tebbe: I 2006 begyndte Rytter Maskiner at importere TEBBE produkter. Gennem de forløbne år

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

SP Spredere: ffektivitet og stabilitet Mange års know-how SP sprederserien er resultatet af 65 års SMSON RO knowhow. Serien er løbende blevet videreud

SP Spredere: ffektivitet og stabilitet Mange års know-how SP sprederserien er resultatet af 65 års SMSON RO knowhow. Serien er løbende blevet videreud SMSON SP SPRR SP9/11, SP12/15 og SP14/17 - growing together SMSON RO /S SP 1 SP Spredere: ffektivitet og stabilitet Mange års know-how SP sprederserien er resultatet af 65 års SMSON RO knowhow. Serien

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together » SAMSON SHB4-36m Slæbeslangebom Forserie - growing together Nytænkning og banebrydende teknologi - Helt ny, kompakt og integreret konstruktion SAMSON AGROs nyeste bom, SHB4-36m, er som det ligger i navnet

Læs mere

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW BERGMANN spreder-program Til effektiv brug Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW M 1080 En aksel 8 t Direkte træk på SW-spredeaggregat Den selvbærende konstruktion, gør det muligt at undgå en underamme,

Læs mere

SP Spredere: Effektivitet og stabilitet

SP Spredere: Effektivitet og stabilitet SMSON SP SPRR SP9/11, SP12/15 og SP14/17 - growing together SMSON RO /S SP 1 SP Spredere: ffektivitet og stabilitet Mange års know-how SP sprederserien er resultatet af 65 års SMSON RO knowhow. Serien

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Produktoversigt Ryttermaskiner

Produktoversigt Ryttermaskiner Produktoversigt Ryttermaskiner DK 8940 Randers SV Tlf. +45 86 44 55 77 www.ryttermaskiner.dk TEBBE Spreder MS 140 Tebbe spreder model MS 140, har hjulene på siden og dermed større hjul = mindre kraftbehov

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 a

SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 a SAMSON SG GYLLEVOGN - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Fjerkræ nr FarmTest. Demonstration af teknik til spredning og nedmuldning af fjerkrægødning

Fjerkræ nr FarmTest. Demonstration af teknik til spredning og nedmuldning af fjerkrægødning Fjerkræ nr. 7 2009 FarmTest Demonstration af teknik til spredning og nedmuldning af fjerkrægødning Titel: Demonstration af teknik til spredning og nedmuldning af fjerkrægødning Forfatter: Jens Johnsen

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

VS-spreder

VS-spreder Universalspreder VS-spreder 1604-2004 Universalspreder VS 1604 2004 Alsidig og stærk Maksimal stabilitet Stålkasse svejset komplet sammen Robust transportbund med rundståls- eller fladledskæde som specialudstyr

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE MAJ 011 Saga Trailer Saga Trailer har siden 1994 importeret, solgt og serviceret kvalitetstrailere til den professionelle bruger, både direkte fra egen forretning

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

HÅNDBOG STI SPREDERE

HÅNDBOG STI SPREDERE DATO 22. jan. 2015 DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON HÅNDBOG STI SPREDERE KONSTRUKTIONS- OG FUNKTIONSPRINCIPPPER M.V. INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 1. INDLEDNING... 4 2. SPREDESYSTEMER... 5 Fast spredebredde...

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 1,5 3 ton. Klipper græs og krat op til Ø 2 cm.

BERTI Slagleklipper GKR / SB Slagleklipper GKR/SB til montering på minegraver fra 1,5 3 ton. Klipper græs og krat op til Ø 2 cm. Berti Professional 2006 Firmaet Berti har over 10 års erfaring med at producerer maskiner, og er derfor særdeles kompetente til at levere maskinløsninger til Deres kunder. Produktkvaliteten er meget høj.

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig

Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig Brugsanvisning Varenr.: 9047514 Slagleklipper 240 cm Sideforskydelig Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer:

Læs mere

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS 2 For den bedste foderkvalitet - Tradition forpligter I næsten 50 år har Strautmann med succes produceret opsamlervogne med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger Manual C ESOIA EVO C 3 4 - C 3 8 - C 4 4 - C 5 4 - C 5 6 - C 7 4 Klippe maskine for jernstænger Ver 1.0-DK 27-07-2016 Maskine beskrivelse Beskrivelse og funktionsprincip Maskinen drives af en elektrisk

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

Kontakt Linddanas salgsafdeling

Kontakt Linddanas salgsafdeling TP FLISHUGGERE PRISLISTE GÆLDENDE FRA 01.01.2016 På de følgende sider finder du priser på TP Flishuggere samt TP CHIP TRAILER. Prislisten er opdelt i 3 afsnit: - PTO flishuggere, dvs. modeller til traktor,

Læs mere

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM

PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM PROFESSIONELLE SLAGLEKLIPPERE, TRAKTORFRÆSERE & ROTORHARVER WWW.KOM-PLET.COM SLAGLEKLIPPERE Med Concept Peruginis store, gennemprøvede program af slagleklippere med arbejdsbredder op til 6 meter findes

Læs mere

Typebetegnelse HSS- HSS- HSS- HSS- HSS- WLO-1351 WLO-1601 WLO-1901 WLO-2251 WLO-2501

Typebetegnelse HSS- HSS- HSS- HSS- HSS- WLO-1351 WLO-1601 WLO-1901 WLO-2251 WLO-2501 ORSI wlo WLO modellerne er velegnede til græsarealer m.v. og kan leveres med enten Y-knive eller slagler. Valse, slæbesko og gearkasse med friløb er standard. Som option kan maskinerne leveres med hydraulisk

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO

BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO BS 700 BRUGSANVISNING Sprederen monteres vandret på traktoren. Afstanden fra spredeskive til vejen skal være ca. 60 cm. Traktorens stabiliseringskæder bør strammes

Læs mere

HG Hovedskære Vinkel & Lige

HG Hovedskære Vinkel & Lige BETJENINGSVEJLEDNING HG Hovedskære Vinkel & Lige Tillykke med købet af din nye HG Hovedskære. Hos Hedensted Gruppen A/S bestræber vi os altid på, at producere kvalitetsprodukter, du kan regne med. Vi er

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg

Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK. Det rigtige valg Fejemaskine HDK-FKM-SFK-GFK Det rigtige valg HDK 1300-2400 HDK med opsamler og sidebørste HDK børster helt til kanten Hydraulisk drevet sidebørste med en diameter på 700 mm, pendel ophængt. Fås med kunststof

Læs mere

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202

ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 Professionel jordhandling til gartnerier, frugtavl og landbrug ROTORFRÆSERE EL 43-53-62-82-92 ROTORHARVER HRB 122-152-182-202 www.kuhn.com be strong, be KUHN Source: Pixelio/Peter Smola EL 43 53 62 82

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043846 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 212 ccm benzinmotor. Maskinen har 5 fremadgående gear, 2 bakgear og har en arbejdsbredde på 62 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER

KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER REDSKABER KOMPAKTE GRAVEMASKINER MED TILTROTATORER KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR KOMPLETTE LØSNINGER FRA YANMAR For at sikre højtydende gravemaskiner samt optimalt fungerende og CE-mærkede monteringer,

Læs mere

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser

Undervisningsmateriale til AMU mål 48407. Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser Undervisningsmateriale til AMU mål 48407 Traktor/påhængsredsk: Test og justering af bremser 1 Indholdsfortegnelse. Regler for vognbremser Side 3. Brug af bremsetester Side 6. Bremsetester display Side

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? M-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? I 1934 startede BOGBALLEs grundlægger, Anders Peter Laursen, produktion af inventar til fjerkræavl i landsbyen Bøgballe. Tiderne skiftede og i starten af 1950 erne blev

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053255 Centrifugalspreder, 23 liter Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Håndspreder - Varenr. 9053255 Beskrivelse: Centrifugalspreder

Læs mere

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127

Fræsere 2015. Katalog nr. EF070215-0127 Fræsere 2015 Importør: Elano - Holkebjergvej 67 DK - 5250 Odense SV Tlf. 66 17 52 53 - Fax 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. EF070215-0127 Robuste og pålidelige, lette at håndtere og nemme

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

SPREDER - til frø, gødning og salt

SPREDER - til frø, gødning og salt SPREDER - til frø, gødning og salt Manual til Spreder nr. 409-140 Nyttige informationer Hvis Sprederen ikke spreder jævnt, skal man sørge for at fronten på gearkassen er på linje med forsiden af sprederen.

Læs mere

Agrex SP. Model SP. Instruktionsbog. [Skriv forfatterens navn]

Agrex SP. Model SP. Instruktionsbog. [Skriv forfatterens navn] Agrex SP Model SP Instruktionsbog [Skriv forfatterens navn] Model SP Agrex SP MASKINTYPE: Gødningsspreder Modelserie: SP Serienummer... Forhandler: Leveringsdato:... Ejer:... INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Forord...

Læs mere

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion

SNEGL. Kvalitet, styrke og effektivitet. snegl og transport til din produktion SNEGL og transport Kvalitet, styrke og effektivitet snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Kornsneglen der flytter

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere AP Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Dansk producent Kvalitet til de professionelle brugere AP gyllevogne bruges af maskinstationer, landmænd, vognmænd og ved biogasanlæg, som stiller store

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Rapide Siwa Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket være

Læs mere

SAMSON AGRO SD TALLERKEN-GYLLENEDFÆLDER - VERDENS BEDSTE - growing together SAMSON AGRO A/S SD 1 Ægte gyllenedfælder med dokumenteret effekt SAMSON AGRO tilbyder nu en tallerkennedfælder, SD (Soil Disc)

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion

Snegl og transport. Kvalitet, styrke og effektivitet. - snegl og transport til din produktion DanCorn Snegl og transport Kvalitet, styrke og effektivitet - snegl og transport til din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@ // Kornsneglen der flytter grænser... Leveres

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Til den professionelle glatførebekæmpelse

Til den professionelle glatførebekæmpelse Til den professionelle glatførebekæmpelse RAUCH spredere til spredning af sand, salt og grus Vort krav er præcision RAUCH sprederne opfylder alle de krav, der stilles til moderne professionel glatførebekæmpelse:

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

S I M P L E A N D S T R O N G

S I M P L E A N D S T R O N G 2018 www.ztr.dk S I M P L E A N D S T R O N G Kampagnepris! Kraftigt klippebord i svejst stål Robust ramme i stål - bedst i klassen Kan leveres med armlæn og motorafskærmning. 2 cylindret 21,5 hk Kawasakimotor

Læs mere

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL

Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL Skivehøstere GMD serie LIFT-CONTROL SKÅRLÆGNING, NÅR DET ER BEDST! GMD LIFT-CONTROL SKIVEHØSTERE Indenfor landbruget i dag er en optimering af udbytte og rentabilitet et af de vigtigste parametre. En af

Læs mere

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse!

K 51. Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! KOMBISTRØER K 51 Læs brugervejledningen grundigt inden maskinen tages i brug! Gem brugervejledningen til senere anvendelse! Denne brugervejledning er en del af maskinen. Leverandører af nye eller brugte

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043847 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 302 ccm benzinmotor. Maskinen har 6 fremadgående gear, 2 bakgear og en arbejdsbredde på 76 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere