Produktoversigt. make your day

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktoversigt. www.qod.dk. make your day"

Transkript

1 Produktoversigt make your day

2 ADAPTIVE COMFORT TempraKON NASA Teknologi sikrer optimal kropstemperatur. TempraKON byder på en af de største nyheder i mange år inden for soveudstyr. TempraKON benytter det temperaturregulende materiale OUTLAST der oprindeligt er udviklet af NASA til deres astronauters rumdragter. Kombinationen af de lækre naturlige materialer benyttet i TempraKON produkter og det temperatur regulerende materiale yder dig en ny og uovertruffen sovekomfort. Hvis du har det for varmt, optager materialet din overskudsvarme og køler dig ned. Når du har det for koldt, frigøres varmen og varmer dig op igen. For varmt kontra Traditionelle dyner ideel sovetemperatur For koldt Traditionelle dyner TempraKON reducerer overophedning og sved samt hjælper kroppen til at opnå og komfortabelt at opretholde den optimale, individuelle kropstemperatur for en god søvn. De meget vigtige dybe søvnperioder er vigtige det er der hvor vores hjerne rydder op og bliver klar til næste dag. Jo bedre din søvn er des mere udhvilet og energifyldt er du til den forestående dag. Hemmeligheden er et materiale der hedder outlast som ligger lige under overfl aden på den aktive side. Materialet består af millionvis af små microkapsler der er fyldt med en special type voks der har den specielle evne at de kan optage og frigive varme. De nye TempraKON produkter er så revolutionerende at Quilts of Denmark A/S som den første europæiske virksomhed nogensinde modtog den prestigefyldte Certified Space Technology pris fra The Space Foundation, som har rødder i NASA.

3 Dyner En nyskabende kollektion af dundyner. TempraKON dyner er fyldt med det fineste og bedste dunfyld. TempraKON produkternes patenterede aktive temperaturkontrol teknologi tilbyder, i kombination med dunfyldets høje kvalitet, en hel ny sovekomfort - individuelt tilpasset og mere lækkert end nogensinde set før. TempraKON dun dyner findes i tre komfort temperatur niveauer. Hvert niveau er tilpasset den relevante mængde isolerende dunfyld der passer til den individuelle person og årstiden. Vintervarm Til vintersæson i koldere egne. Ekstra velegnet til frossenpinde Helårslun Som helårsdyne i koldere egne / som vinterdyner i varmere klima. Sommersval Til de dejlige lune sommernætter i tempererede klimaer eller til helårsbrug i tropiske egne.

4 Valg af pude TempraKON pude kollektionen omfatter flere varianter og tilbyder hermed hele spektret for valg af den personlige pude som opfylder netop DINE komfort behov. Det er netop erkendelsen af at hver enkelt person har individuelle og personlige præferencer som bl.a. har været væsentlig i udviklingen af TempraKON pude kollektionen. Alle TempraKON puder er fremstillet med det fantastiske, unikke og patenterede Outlast temperatur regulerende materiale, som oprindeligt er udviklet af NASA til brug i deres astronauters rumdragter.

5 Ergomagic Verdens mest personlige hovedpude Denne TempraKON Ergomagic hovedpude er nok den mest gennemdesignede pude, verden endnu har set. Den byder på det bedste fra teknologiens, ergonomiens og naturens verden - og al den komfort, du kan drømme om. Puden har lynlås på 3 sider, så du kan åbne den som en kuffert og justere pudens højde og støtte til dine individuelle ønsker. I pudens midte er der en egonomisk bølgekerne og to indlægsplader, som du bruger til at finjustere højden. HØJ pude bølgekerne + to indlægsplader MELLEM pude bølgekerne + én indlægsplade LAV pude bølgekerne uden indlægsplader

6 Athletic En unik og speciel formet pude som til fulde giver ryg og side sovende personer en ergonomisk rigtig soveposition. Skummaterialet er kurveformet for at passe perfekt til din nakke når du sover på ryggen og giver grundet den kurvede facon ligeledes den perfekte støtte når du vender dig om på siden. Et indsyet dunlag på oversiden af puden komplimenterer skumkernen perfekt idet dunene sikrer at fugtighed og sved kan åndes væk og TempraKON materialet giver den unikke og vigtige aktive temperaturregulering.

7 Dunpude TempraKON dun puden giver den luksuriøse og ægte dunpudefornemmelse. Det lækre dunfyld gør puden dejlig blød og lige til at kramme. Dunpuder er det perfekte valg for dem som ønsker en blød støtte til hovedet. Høj - mellem - lav. Dunfyldt pudebetræk Det perfekte produkt til at komplimentere alle former for ergonomipuder der findes på markedet. TempraKON dunfyldte pudeovertræk tilbyder den lækre komfort og egenskab ved dunpuden samtidig med at ergonomipudens vigtige egenskaber bibeholdes. Fremstilles naturligvis med TempraKON materialet som giver den unikke og vigtige aktive temperaturregulering.

8 DownTopper Dunfyldt madrasbeskytter TempraKON dun topper er fremstillet i en behagelig og komfortabel dun fyldt kvalitet samt med TempraKON aktivt temperaturregulerede materiale. Dunene fuldender den behagelige komfort ved at ånde fugtighed og sved væk. Dun topperen er ideel for dem som allerede har en god madras og ikke behøver ekstra støtte men som ønsker at nyde den behagelige fugtighedskontrol og aktive temperatur regulering fra TempraKON materialet. Rullemadrassen kan benyttes på alle typer madrasser.

9 Topmadras En absolut enestående og unik top madras med hele tre søvnforbedrende egenskaber Første lag (a) Den øvre del af top madrassen er fremstillet med TempraKON materialet som aktivt regulerer kropstemperaturen til vores individuelle behov. Andet lag (b) Er fremstillet med særligt udvalgte høj kvalitets gåsedun. Naturens bedste og fineste isolationsmateriale som sikrer at fugtighed og sved transporteres væk fra kroppen. Tredje lag (c) Er den indvendige kerne som er fremstillet af et ekstra højkvalitets memory skum, som giver en optimal trykafl astning samt optimal terapeutisk støtte, som sikre at kroppen hviler i en optimal og afslappet stilling.

10 Baby-junior En kollektion til de små - de skal også nyde godt af de skønne TempraKON produkter. Kollektionen indeholder dyner og puder i både baby og junior Dunsokker TempraKON dunsokker. Holder dine fødder behageligt og konstant afslappede. Et super produkt til brug under nattesøvnen eller som hjemmesko i dagtimerne. Fås i dame- og herremodel.

11 Gode råd om god søvn Soveværelset skal have en passende temperatur, dvs ikke for varmt og ikke for tørt. Sengen er kun til søvn og sex, undgå andre aktiviteter i sengen således at sengen ikke forbindes med andet. Stå op på samme tid hver dag, eventuelt også på fridage. Dette styrker kroppens indre ur. Sørg for at have en god seng som passer dig med hensyn til størrelse, madrastype og sengeklæder. Undgå voldsom fysisk aktivitet umiddelbart inden du vil lægge dig. Læg hellere træningen et par timer inden du planlægger at gå i seng. Undgå store måltider, kaffe, cola og andre stimulanser inden du går i seng. Gå dog ikke sulten i seng, tag i så fald et lille mellemmåltid gerne med noget varmt at drikke for eksempel beroligende te eller varm mælk. Et varmt bad umiddelbart inden du lægger dig kan også være søvnfremkaldende. Soveværelse bør kunne afskærmes for ude-lys, og undgå TV og kæledyr. Skab ro og orden i dit soveværelse - det skaber også ro for dig.

12 Vedligeholdelse og garanti Om morgenen, når du står op, er der stadig lidt fugtighed tilbage i dynen. Lad derfor dynen dampe lidt af før du lægger sengetæppe på eller pakker den væk. Luft dynen regelmæssigt undgå at støvsuge eller banke dynen. Pletrensning gøres bedst med en hårdt opvredet svamp. Vask dynen alene i en vaskemaskine med kapacitet på minimum 5 kg og helst 7 kg. Brug et af de dunvaskemidler der fi ndes på markedet f.eks. Quilts of Denmarks specielt udviklede Neutral dun- & uldvaskemiddel fremstillet af og i samarbejde med den førende producent af vaskemidler i Danmark. Halv sæbedosering i forhold til normal vask. Vask på et skåneprogram ved 60 grader C eller tilsvarende program, med høj vandstand og lav tromlerotation. Centrifuger dynen efter vask. Vælg den mest skånsomme centrifugering. Tørring må kun ske i tørretumbler. Temperaturen skal være ca grader C. Kom evt. et par tennisbolde i tørretumbleren sammen med dynen. De sørger for, at fyldet holdes i bevægelse ved tørring og gør derfor tørringen mere effektiv. Tørretid minimum 2 3 timer men afhængig af tørretumbler. Men vigtigst; HUSK dynen skal være helt tør - også de fine dun indeni. Vi yder garanti på vores produkter. Garantien dækker fejl og mangler ved materialet og konfektionering. make your day HQDV110 Clausen Offset

Produktoversigt. -intelligent sleep

Produktoversigt. -intelligent sleep Produktoversigt -intelligent sleep Revulotionerende og lækkert! TEMPRAKON soveprodukter består af det særlige OUTLAST materiale, som er en videreudvikling af det materiale, NASA bruger i deres astronautdragter.

Læs mere

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og temperatur. TEKNOLOGIEN

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY

PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY PRODUKTOVERSIGT WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktiv forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og

Læs mere

MYSA Dyner. Produktguide

MYSA Dyner. Produktguide 26 _013 Produktguide MYSA Dyner Syntetiske fibre Lyocell Dun/fjer Maskinvaskes ved 60 Vælg sengens temperatur! Når dynen er tilpas varm, sover du godt og vågner veludhvilet. Men hvad der er tilpas, afhænger

Læs mere

Sov bedre. - mærk en forskel

Sov bedre. - mærk en forskel Sov bedre - mærk en forskel [ Værd at vide ] Du behøver ikke at vide, hvad der er i din madras for at ligge godt. Men vi ved, hvad du behøver for at ligge godt og få en god nats søvn. Den viden bruger

Læs mere

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler

om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller Inkl. diverse fod og sidebøjler om NY SENG LaPUR TM elevationsseng 2 stk. Skagen elevationsrammer i Sort, Hvid, Valnød, Ahorn el. Bøg 2 stk. elevationsbunde m/ fjernbetjening og 28 lameller 2 stk. LaPUR TM 15 madras i valgfri fasthed

Læs mere

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter opgrader din søvn Billede af hende fra æsken R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter MAGPUR TOPMADRAS opgrader din søvn Magpur giver dig fuldstændig komfort uanset sovestilling.

Læs mere

GOSA Puder. Produktguide

GOSA Puder. Produktguide 26 _013 Produktguide GOSA Puder Syntetiske fibre Dun/fjer Lyocell Maskinvaskes ved 60 Tørres i tørretumbler Hvordan sover du? Vidste du, at dine sovevaner bestemmer, hvilken pude du skal vælge? Du sover

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

Dyner og puder. Vælg med Varefakta fordi der er forskel

Dyner og puder. Vælg med Varefakta fordi der er forskel Dyner og puder Vælg med Varefakta fordi der er forskel Udvalget af dyner og puder i butikkerne er meget stort og kan virke uoverskueligt. Denne pjece er ment som en hjælp til at finde ud af, hvilken type

Læs mere

Sengebunde og Madrasser

Sengebunde og Madrasser Sengebunde og Madrasser s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping sengebunde s. 06 Den bedste basis Auping madrasser

Læs mere

Skræddersyet sengesystem

Skræddersyet sengesystem Skræddersyet sengesystem DU SÆTTER MÅLET FOR ALT Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco 2 også takket være en helt præcis tilpasning. Højde, vægt, kropsbygning og søvnvaner... Ethvert menneske

Læs mere

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,-

20% TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL SPAR. Nu 23.999,- TEMPUR - TILBUD DER ER VÆRD AT STÅ OP TIL THE RELAXATION ADJUSTABLE BED Inkl. en 7 cm TEMPUR Topmadras Vejl. pris 29.999,- 6.000,- Nu 23.999,- MÆRK FORSKELLEN Uanset om du kan lide din madras blød eller

Læs mere

Madrasser Dyner og puder

Madrasser Dyner og puder 27_015 Produktguide Madrasser Dyner og puder Find den komfort, der passer til dig! Symbolforklaring... 5 Springmadrasser... 6 Skum- og latexmadrasser... 7 Boxmadrasser... 9 Topmadrasser...12 Rullemadrasser...13

Læs mere

DEN LILLE SØVNBOG O M K U N S T E N A T V Å G N E U D H V I L E T

DEN LILLE SØVNBOG O M K U N S T E N A T V Å G N E U D H V I L E T DEN LILLE SØVNBOG O M K U N S T E N A T V Å G N E U D H V I L E T SØVN ER NÆSTEN ALT Søvn er en afgørende faktor for, at vi skal kunne yde maksimalt og nyde livet. Derfor har vi hos Jensen arbejdet i næsten

Læs mere

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød Alt til soveværelset 15% SALE Gælder Auronde, Match, Essential, AVS sengebunde og madrasser Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Auping concept

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Din søvn er vores passion -

Din søvn er vores passion - Din søvn er vores passion - velkommen til en revolution indenfor sund søvn www.nordiccomfort.dk Din søvn er vores passion og vi mener det seriøst! Fordele NATURLIGT ALLERGIVENLIGT Silke indeholder et

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Wonderland Sonate boxmadras

Wonderland Sonate boxmadras Wonderland Sonate boxmadras 22 Komfort og design i topklasse Med justerbar hoftezone og zoneinddelte Pocket Exclusive-fjedre giver Wonderland Sonate en sovekomfort i topklasse. Naturmaterialer som bomuld

Læs mere

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre

Inspiration til en bedre nats søvn Sov bedre Sov bedre Kolding Kommune Senior- og Socialforvaltningen Hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Hvordan bruger du pjecen? I denne pjece finder du tips til at få vaner, som kan give

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR

For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR For den bedst mulige nattesøvn med TEMPUR Sensommertilbud Lige nu sparer du op til 10.000,- når du kombinerer TEMPUR Cloud madrasser med din foretrukne TEMPUR Relaxation sengebund. TEMPUR Relaxation Plan

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm!

66% 5.999,- SPAR 11.499,- DIN GARANT FOR BEDRE SØVN www.bykarma.dk 1. Spar. 140 x 200 /210 cm. Begrænset antal! EKSTRA NEDSAT i 140 x 200 cm! GARANT FOR BEDRE SØVN TIL BEDRE PRISER Køb din BY KARMA seng nu og få Danmarks bedste og flotteste seng til markedets laveste pris. 140 x 200 /210 cm. 5.999,- SPAR 11.499,- Spar 66% Begrænset antal! KARMA

Læs mere

Du er unik. det bør din seng også være

Du er unik. det bør din seng også være 1 2 Du er unik det bør din seng også være Wonderland-senge justeres individuelt Wonderland Sonate og Medley-serierne har både skulderzone og justerbar hoftezone. Det betyder, at du kan regulere, hvor dybt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2 Sprog - DK Indholdsfortegnelse Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Produktinformation Advarsel 1-2 Sleepbag babysovepose Teknisk tegning Sleepbag 3-4 Indledning 5 Videovejledning 6 Påklædningsguide

Læs mere

12_014. Produktguide. Madrasser

12_014. Produktguide. Madrasser 12_014 Produktguide Madrasser Godnat, alle sammen Når man taler om madrasser, er der ikke én størrelse, der passer til alle. Ikke to personer er bygget ens, og ikke to personer sover ens. Det ved vi, og

Læs mere

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr. 24.000,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr. 1.000. Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Forbehold for

Læs mere

Drøm sødt i din nye vandseng

Drøm sødt i din nye vandseng Drøm sødt i din nye vandseng Optima fl eksibel & solid Optima systemet gør din søvn til en ny og fascinerende oplevelse. De kunststofforstærkede skumsider gør den særdeles velegnet til såvel fritstående

Læs mere

En madras, der er lige så unik som dig. Gå på opdagelse i Aupings madrasser

En madras, der er lige så unik som dig. Gå på opdagelse i Aupings madrasser En madras, der er lige så unik som dig Gå på opdagelse i Aupings madrasser Cresto madras Auronde Stained white Indhold Find den madras, der passer bedst til dig 04 Specialfremstillet til den bedste nattesøvn

Læs mere

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm

JOGA DESIGN. elegance. det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN elegance det skal være enkelt at sove... god søvn, vor vision, din drøm JOGA DESIGN Færdige løsninger ELEGANCE 6000 Gavl: Napoli Madras: Elegance 1101 5- zone pocket madras med møbelstof Splittop:

Læs mere

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Jeppe Michael Jensen Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du en bedre søvn Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Sådan får du en bedre søvn INDHOLD I DETTE

Læs mere

Wonderland Medley 302 regulerbar seng

Wonderland Medley 302 regulerbar seng Wonderland Medley 302 regulerbar seng 30 Komfort og valgfrihed Justerbar hoftezone og zoneinddelt Pocket Comfort-madras giver individuel tilpasning og udsøgt liggekomfort. Wonderland Medley har også de

Læs mere

Sengebunde og Madrasser. Ingen seng ventilerer bedre

Sengebunde og Madrasser. Ingen seng ventilerer bedre Sengebunde og Madrasser Ingen seng ventilerer bedre s. 02 Denne brochure er trykt på 100% genbrugspapir. Tænk på miljøet! Indhold Royale Auping s. 04 En hollandsk succeshistorie Auping AVS sengebunde s.

Læs mere

Få en uforglemmelig nattesøvn

Få en uforglemmelig nattesøvn ESWELL Trykfordelende Madrasser og Puder Få en uforglemmelig nattesøvn ESWELL madrasser og puder giver unik komfort og støtte til din krop hele natten igennem Skum Beskrivelse ESWELL madrasser og puder

Læs mere

Liggesystem SYMMETRISLEEP

Liggesystem SYMMETRISLEEP Liggesystem SYMMETRISLEEP SYMMETRISLEEP Et led i 24 timers postural omtanke HVAD TILBYDER SYMMETRISLEEP Det er meget vigtigt, at en borger har den bedst mulige siddestilling i sin kørestol, men det er

Læs mere

Wonderland Lento boxmadras

Wonderland Lento boxmadras Wonderland Lento boxmadras 36 Samspil mellem stil og komfort Wonderland Lento har god komfort som er de vigtigste funktioner for en Wonderland-seng. Den er produceret efter de bedste kvalitetsprincipper

Læs mere

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland

LaPur. LaPur fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland JOGA DESIGN VÆLG MELLEM 5 hårdheder FÅS I 70-80-85-90-100-120-140/ 4 madrashøjder. 5, 10, 15 og 20 cm fra Joga Design kåret som den bedste madras i Tyskland madras De rigtige komfortzoner Mange personer

Læs mere

SOV GODT. AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk

SOV GODT. AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk SOV GODT AFDELING FOR PLEJE OG OMSORG vordingborg.dk Søvnproblemer Problemer med at sove kan optræde i forbindelse med livskriser, stress og sorg. Måske kan man ikke falde i søvn, eller man vågner mange

Læs mere

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære

NM-2500 Infrarød madras for smertebehandling, fibromyalgi, gigt, sygdomsforebyggelse og velvære Det er en ren nydelse at fornemmer den infrarøde varmeterapi og de negative ioner fra denne fuld-større 1 / 7 2 / 7 NM-2500 Turmalin keramik madras for sygdomsforebyggelse, smertelindring og meget mere.

Læs mere

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN

SENGE TIL EN GOD NATS SØVN SENGE TIL EN GOD NATS SØVN Hotelkollektion imødekommer de særlige krav En kollektion skræddersyet til dem, der er væk hjemmefra Vi kender det alle sammen - en dårlig nattesøvn påvirker vores energi og

Læs mere

integreret Soulmate lux continental

integreret Soulmate lux continental wikipedia En soulmate eller soul mate er en person, med hvem man har en følelse af dyb eller naturlig affinitet, lighed, kærlighed, intimitet, seksualitet, spiritualitet eller kompatibilitet. Når sengen

Læs mere

Vi møder den hver dag. Uden tilsætning. Uden anstrengelse. Uden en masse forklaringer.

Vi møder den hver dag. Uden tilsætning. Uden anstrengelse. Uden en masse forklaringer. Vi møder den hver dag. Naturen. De fleste af os bliver inspireret af den. Farverne. Mangfoldighederne. Kræfterne i den. Og så er der roen. Renheden. Der er stilheden. Naturen forlanger ikke noget af os.

Læs mere

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 3000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 3000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort by better bed comfort Xcellent boxmadrasser 3000 serien Model Box 3100 Box 3110 Box 3000 Box 3010 Fjedresystem i bund Bonnell 150 pr./m 2 Bonnell

Læs mere

HUSSTØVMIDE ALLERGI. jepsenimport. Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi

HUSSTØVMIDE ALLERGI. jepsenimport. Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi HUSSTØVMIDE ALLERGI jepsenimport Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi Husstøvmideallergi Husstøvmideallergi er - næstefter pollenallergi - den mest udbredte type allergi i Danmark.

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

Sov godt! hjælp til en god nattesøvn uden medicin

Sov godt! hjælp til en god nattesøvn uden medicin Sov godt! hjælp til en god nattesøvn uden medicin 1 Denne folder er til dig, som gerne vil have inspiration til, hvad du selv kan gøre for at hjælpe gode sovevaner på vej. Sovemedicin løser sjældent problemer

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på,

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, Madrasser 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Style 8250-275 Hør Basis lang (8200-275) Basis kort (8202-275) Basis easy (8250-275) christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige

Læs mere

Guide: Sådan får du den bedste søvn

Guide: Sådan får du den bedste søvn Guide: Sådan får du den bedste søvn Gode søvnvaner er bedst, men det rigtige valg af medicin kan være en midlertidig løsning på dine søvnproblemer Af Torben Bagge, 4. november 2012 03 Sov godt - med eller

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

GOD SØVN. Sådan skaber du rammerne! E-Bog af Charlotte Bang. Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn

GOD SØVN. Sådan skaber du rammerne! E-Bog af Charlotte Bang. Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn GOD SØVN Sådan skaber du rammerne! Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn E-Bog af Charlotte Bang Sådan skaber du rammerne til god søvn! Hvis du sover godt og tilstrækkeligt om natten, og vågner hver morgen

Læs mere

WOOL makes you HOT... - but not too HOT! ULDguide

WOOL makes you HOT... - but not too HOT! ULDguide WOOL makes you HOT... - but not too HOT! ULDguide DK skandinaviens største producent af uldartikler til aktive krudtugler 2 kære læser Magasinet Wool makes you hot but not too hot! er Joha s lille smagsprøve

Læs mere

Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder.

Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder. Senge, madrasser og sengebunde i campingvogne er grundlaget for en god nats søvn. Henning Klibo løfter dynen og ser, hvad der gemmer sig nedenunder. Sov sødt lille du.. 52 Camping-Fritid 4/2006 .. Drømmevognen

Læs mere

Den kropsafgrænsende lejring. Helle Fjederholt Espersen Christina Jakobsen

Den kropsafgrænsende lejring. Helle Fjederholt Espersen Christina Jakobsen Den kropsafgrænsende lejring Helle Fjederholt Espersen Christina Jakobsen Dagens program Velkommen Projektet Hvordan opstod metoden? Hvordan bruger vi det nu Miljøsanering og søvnhygiejne Affolter Metodebeskrivelse

Læs mere

Wolf Camper herre Forår 2012

Wolf Camper herre Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn?

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Babys Søvn en guide Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Små børn har behov for meget søvn, men det er bestemt ikke alle, der har lige let ved at overgive

Læs mere

Nr. 101OP SAFE-OP Operationsmadras m. COMFOR OP-betræk. Gul/Rosa SAFEskum.

Nr. 101OP SAFE-OP Operationsmadras m. COMFOR OP-betræk. Gul/Rosa SAFEskum. Nr. 101OP SAFE-OP Operationsmadras m. COMFOR OP-betræk. Gul/Rosa SAFEskum. Nr. 101OP.190: 190x50x6 cm Nr. 101OP.95: 95x50x6 cm Nr. 201OP SAFE-OP Helmadras kombination til intensiv afd. med sort COMFOR

Læs mere

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic 400/300 1 OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic, den ultimative stol i den ypperste ergonomiske klasse. Perfekt til både forebyggende og afhjælpende rygpleje. Design udfordringen Vi ved med

Læs mere

unique people unique beds

unique people unique beds unique people unique beds unique stories... 1 2 historier... om forskellige mennesker med individuelle behov 4 du er unik det bør sengen også være... 5 unique støtte for skuldrene med skulderzone unique

Læs mere

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN

ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN ARBEJDSTØJ TIL BØRNEHAVEN KLAR TIL BØRNEHAVEN Tøjet skal passe til årstiden og det skiftende vejr Et barn i børne have kommer til at lege rigtig meget ude uanset vejret, så det kræver det rette arbejdstøj

Læs mere

ESWELL. OP-madrasser

ESWELL. OP-madrasser ESWELL OP-madrasser ESWELL Op-madrasser Kort fortalt ESWELL madrasserien består af et stort udvalg af trykfordelende madrasser og lejringspuder specielt udviklet til, og i samarbejde med førende eksperter

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

HUSSTØVMIDE ALLERGI. jepsenimport. Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi

HUSSTØVMIDE ALLERGI. jepsenimport. Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi HUSSTØVMIDE ALLERGI jepsenimport Information og gode råd om forebyggelse ved husstøvmideallergi Husstøvmideallergi Husstøvmideallergi er - næstefter pollenallergi - den mest udbredte type allergi i Danmark.

Læs mere

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien.

I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Stress Hvad kan jeg selv gøre? I det følgende har du allerede nu, mulighed for at afprøve nogle af de værktøjer, vi kommer til at arbejde med i terapien. Omstrukturering af fejlfortolkninger. 1) Træn din

Læs mere

PLADS til drømme. www.danbo.dk

PLADS til drømme. www.danbo.dk PLADS til drømme HILDING er er et sengeprogram, hvor den individuelle komfort er i højsædet. DEN GODE SØVN er afgørende for et velfungerende liv. Derfor har Hilding siden 1939 skabt kvalitetssenge til

Læs mere

The right fit should be part of your kit

The right fit should be part of your kit The right fit should be part of your kit Hvorfor er sports-bh er vigtige? Brystet er desværre ikke indrettet så smart i forhold til løb og hop, så derfor er det vigtigt at bruge en god sports-bh. Der er

Læs mere

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG DORMI trykaflastning til sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG Kategori 1-3 DORMI Dyna-Form TM Mercury DORMILET Dyna-Form TM Mercury er en kvalitets skummadras, med høj komfort og effektiv trykfordeling. DORMILET

Læs mere

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,-

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,- MØBELKÆDEN HER STARTER DRØMMENE Nu behøver du ikke længere ligge søvnløs for at finde den rigtige seng. Vi gør drømme til virkelighed med smart design, god kvalitet og attraktive priser. OPUS DELUXE ELEVATION

Læs mere

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG

DORMI. Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG DORMI Flexi BRUGER- MANUAL OVERSKUD TIL OMSORG INDHOLD 1. Introduktion 3 1.1 Tiltænkt anvendelse 3 1.2 Målgruppe 3 2. Før brug 4 2.1 Udpakning 4 2.2 Installering 4 3. Under brug 4 4. Vedligeholdelse 5

Læs mere

Det naturlige valg. Dunlopillo Natura. Dunlopillo Balance. Dunlopillo Harmoni. Dunlopillo Supplement

Det naturlige valg. Dunlopillo Natura. Dunlopillo Balance. Dunlopillo Harmoni. Dunlopillo Supplement Det naturlige valg. Hemmeligheden bag god søvn... 04 Råd til at vælge rigtigt... 06 Oplev den unikke Dunlopillo søvn... 08 Syv komfortzoner for skræddersyet komfort...10 Få individuel støtte med fleksibilitet...

Læs mere

SØDE DRØMME TIL DIG OG DIN BABY. En hjælp til at sikre en tryg søvn. ergobaby.eu

SØDE DRØMME TIL DIG OG DIN BABY. En hjælp til at sikre en tryg søvn. ergobaby.eu SØDE DRØMME TIL DIG OG DIN BABY En hjælp til at sikre en tryg søvn. ergobaby.eu Vigtigheden af søvn for din baby Fra 2 års alderen begynder dit barn at have flere vågne end sovende timer i døgnet. Det

Læs mere

ESWELL. OP-madrasser

ESWELL. OP-madrasser ESWELL OP-madrasser ESWELL Op-madrasser Kort fortalt ESWELL madrasserien består af et stort udvalg af trykfordelende madrasser og lejringspuder specielt udviklet til, og i samarbejde med førende eksperter

Læs mere

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,-

HER STARTER DRØMMENE. Nu kun ,- GOD SØVN SIKRER SUND LIVSSTIL MØBELKÆDEN OPUS DELUXE ELEVATION NORMALPRIS ,- MØBELKÆDEN HER STARTER DRØMMENE Nu behøver du ikke længere ligge søvnløs for at finde den rigtige seng. Vi gør drømme til virkelighed med smart design, god kvalitet og attraktive priser. OPUS DELUXE ELEVATION

Læs mere

Style 8200-364 Basis lang Bomuld med krøleffekt. Forår/Sommer 2015. Spring Stories by

Style 8200-364 Basis lang Bomuld med krøleffekt. Forår/Sommer 2015. Spring Stories by Style 8200-364 med krøleffekt 364 365 366 Forår/Sommer 2015 Spring Stories by Style 8200-366 med krøleffekt Velkommen til en sommer af LYS OG OPTIMISME! Side 3 364 365 366 Denne sæson er alt om sofistikeret

Læs mere

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT

DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 DET ULTIMATIVE INDEN FOR LUKSUS OG KOMFORT DUX 8888 giver dig en ultimativ soveoplevelse, da den er resultatet af mere end 80 års forskning og udvikling inden for sengeproduktion. Vi har ikke

Læs mere

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland.

160 x 200 cm. 14.999,- SPAR 16.595,- Vadbro 14 v/buddinge Station. 2860 Søborg. Tlf. 42 91 21 00. www.sengeland.dk www.sengeland. GARANT FOR BEDRE SØVN DIN LOKALE MADRAS SPECIALIST 2 sæt 90 x 200 cm. 9.999,- 42% SPAR 7.395,- SPAR 42% PÅ KARMA CLASSIC ELEVATION M. POCKET Elevationsbund m. 28 lameller og kraftig Linak motor, inkl.polstret

Læs mere

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs Design: Peter Opsvik, balans Koncept Vip frem og knæl eller læn dig helt tilbage og oplev en følelse af vægtløshed Rok blidt frem og tilbage, når du er lænet

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

Guide: Sov godt - og undgå overvægt

Guide: Sov godt - og undgå overvægt Guide: Sov godt - og undgå overvægt Motion og slankekure er ikke nok. Vil du have styr på vægten, skal du sove nok. Dårlig søvn giver nemlig overvægt, siger eksperterne. Af Line Feltholt, januar 2012 03

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Ekstra programpakker:

Ekstra programpakker: Ekstra programpakker: Allergi Plus & Kids Baby Home XL Medic Øko da-dk M.-Nr. 09 579 540 Indholdsfortegnelse Programmer vælges...3 Programpakker....4 Centrifugering...5 Programoversigt...6 Programforløb...10

Læs mere

Wolf Camper dame Forår 2012

Wolf Camper dame Forår 2012 kr 699,00 Når kun det bedste er godt nok! Wolf Campers membran regntøj sætter nye standarder for hvad du skal forvente af et letvægtsregnsæt. Materialet er meget blødt og med stræk, der betyder at man

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på,

Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, Madrasser 11_014 Livet i hjemmet stiller store krav til madrasser og sengebunde hver dag. IKEA madrasser og sengebunde er blevet grundigt testet, så vi er sikre på, at de overholder vores strenge standarder

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

Fiberdynen EN BLØD VÆGTDYNE, DER GIVER RO, TRYGHED OG SØVN

Fiberdynen EN BLØD VÆGTDYNE, DER GIVER RO, TRYGHED OG SØVN Fiberdynen EN BLØD VÆGTDYNE, DER GIVER RO, TRYGHED OG SØVN 2 FIBERDYNEN Side 3 4 6 7 8 ET KOGNITIVT HJÆLPEMIDDEL DPTS FUTURA OG NOVA STØRRELSER VÆGT SPECIFIKATIONER PRISER LEJE INDHOLD LÆS MERE ELLER KØB

Læs mere

For dit livs bedste nattesøvn...

For dit livs bedste nattesøvn... For dit livs bedste nattesøvn... Autumn / Winter 2015 Introduktion TEMPUR Dit livs bedste nattesøvn begynder her Hvad hvis din krop føltes så perfekt afslappet, at det nærmest var som om, du svævede? TEMPUR

Læs mere

Rengøring af lammeskind BOLIUS

Rengøring af lammeskind BOLIUS Hvordan rengøres dejlige hvide lammeskind? Må de komme i vaskemaskinen, hvilken børste skal man bruge og hvad gør man hvis de lugter fælt? Lammeskind behandles som uld Lammeskind er i sig selv selvrensende

Læs mere

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort

Xcellent 5000 Vejledende prisliste. by Better Bed Comfort Xcellent 5000 Vejledende prisliste by Better Bed Comfort Xcellent Vi ved at søvn er essentielt for vores sundhed og velvære. Vi har lagt alle vores kræfter og ikke mindst vores trediveårige erfaring i

Læs mere

Senge til babyer og små børn

Senge til babyer og små børn Senge til babyer og små børn Produktguide Tremmesenge, madrasser og tilbehør 27_018 Sikkerhed og komfort til dit barn Det er fantastisk at blive forældre, men det kan også gi' mange bekymringer. Derfor

Læs mere

Information Tinnitus

Information Tinnitus Information Tinnitus Hørerådgivningen Tinnitus Denne pjece er til dels udfærdiget for at give en kort information om tinnitus, dels for at give dig en inspiration til hvordan du kan arbejde med din tinnitus.

Læs mere

Senge til babyer og små børn

Senge til babyer og små børn Senge til babyer og små børn Produktguide Tremmesenge, madrasser og tilbehør 49_017 Sikkerhed og komfort til dit barn Det er fantastisk at blive forældre, men det kan også gi' mange bekymringer. Derfor

Læs mere

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge...

9.999,- 180 x 200 cm. Danmarks bedste priser på senge... Senge 7.999,- Se meget mere på www.danbomoebler.dk. Specialister i senge... Specialister i senge... Senge 40 mm topmadras ELEVATIONSSENG Elevationsseng 180 x 200 cm med polstret 28 lamels elevationsbund Inkl. fjernbetjening Løf t i hoved- og fodende 5-zonet pocketfjedre i 2 hårdheder

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere Value Added. De nye 8 kg-maskiner Vaskemaskiner og tørretumblere med kapacitet til 8 kg tøj er i mange vaskerier den optimale

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere