Brugervejledning og generel information. Vigtig information før du tager din Pedilux i brug:

Relaterede dokumenter
MULTI KØKKENMASKINE. Model Nr.: 1905 BETJENINGSVEJLEDNING. Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt inden brug

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: BRUGSANVISNING

Elektrisk fodfil til fjernelse af hård hud

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Olieradiator Model Nr.: V~50Hz, 2000W

Brugervejledning HU

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING

Manual til køkkenmaskine KM-910. Køkkenmaskine med mixer og kødkværn

Mælkeskummer. Model Nr: Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Manicure-/pedicure - apparat

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Art nr DK Brugsanvisning Rystepudser 170W

Elektrisk neglepolerer

TERRASSEVARMER 600 W

Koster Crop Tester Tørstofmåler til foder

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Øremærkescannere UHF eller LF

Manicure-/ pedicureapparat

MPE 60. c Manicure-/Pedicure-sæt. Betjeningsvejledning

Elektrisk golfvogn 1-7

Installationsvejledning Countertop ict220e

Elkedel Brugsanvisning

Information om forstøverapparat til behandling af KOL

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

Indivo Hyldeløfter. Brugs- og vedligeholdelsesvejledning RK1025

ELEKTRISK RADIATOR 1000 W

Tun nr ART nr

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

DEUTSCH. Multiclip batt

Basic Clean -robotstøvsuger

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280


Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Nokia Multioplader DT udgave

Elektrisk negleplejeapparat

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

NY-20DT 9 RIBBER 2000W MED TIMER

DIGITAL BODY WEIGHT SCALE

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

Installationsvejledning Mobile iwl250b

VARMEBLÆSER 9 KW 400 V

Manual Røremaskine Model: MK-36

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

MD41289_LadyShaverDK.FH10 Thu Mar 25 16:54: Seite 2 C M Y CM MY CY CMY K

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

TERRASSEVARMER 1500 W

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug.

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

DEUTSCH. Silent 40 Batt

FW1202 BRUGSANVISNING

LONO Glas-Wasserkocher 1,7 l

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

ELECTRIC KNIFE EK 3270

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W

Installationsvejledning Countertop ict250e

BRUGSANVISNING. Vakuumpakker

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

Instruktions Manual (UN-2000M)

Advarsler og sikkerhed.

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87248FV05X03VI

MILK FROTHER MF 5260 DANSK

RØREMASKINE SM-168 BRUGSANVISNNG

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700



Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Miniovn med kogeplader 30 liter ovn

CONTACT GRILL CG 7280

S 4. Sikkerhedsadvarsler

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at DA Brugervejledning

TERRASSEVARMER TIL PARASOL 2000 W

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

Røremaskine - brugsvejledning. version a. Indholdsfortegnelse

VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

waterpik Ultra Dental Water Jet munddouche

PARTYKØLER HN Brugervejledning

V 50/60Hz 700W

Care Master Apparat til lindring af ledsmerter

Installationsvejledning Mobile iwl220g

Installationsvejledning til Mobile iwl250g

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 DANSK

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

FACE AND BODY SONIC CLEANSING SONIC CLEANSING. Brugervejledning

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

2. SIKKERHEDSADVARSLER

Transkript:

Brugervejledning og generel information Vigtig information før du tager din Pedilux i brug: Fjern ikke de gennemsigtige beskyttelses-skærme på kontakterne, da de beskytter de elektriske dele mod slibestøv. Fjernelse kan medføre, at kontakterne bliver defekte. Sæt stikket i almindelig stikkontakt (230/240 v) Før apparatet rengøres, skal stikket altid fjernes fra stikkontakten Overvåg altid brug af apparatet, hvis det benyttes til børn eller handicappede Træk ikke i ledninger og strømforsyningen, da der er risiko for beskadigelse Apparatet må ikke benyttes, hvis der er skader på ledning, slibehoved eller maskine Apparatet må ikke repareres af uautoriseret værksted dette medfører bortfald af reklamationsret. Dit Pedilux apparat består af: A: En stærk tovejs elmotor B: Opbevaringsrum til håndtag, ledning og redskaberne C: Transformer med ledning og stik D: Quick-fit lås til montering af sliberedskaber E: Kabel med roterende skaft F: Kontakt til tænd og sluk samt skift af roterende retning G: Kontakt til skift af rotationshastighed Og følgende slibeinstrumenter: H: Safirbelagt slibehjul I: Safirbelagt slibekegle K: Polerkegle L: Safirbelagt aflang sliber M: Safirbelagt kuglesliber

Funktioner Ved hjælp af de 5 sliberedskaber, kan du give både hænder og fødder optimal pleje. Pedilux er både god til den daglige pleje og til afhjælpning af forskellige gener såsom hård hud, vorter og nedgroede negle. Skift af instrumenter Skift mellem sliberedskaber er simpelt takket være systemets quick lock funktion. Instrumentet trækkes forsigtigt ud af håndtaget og et nyt instrument isættes i hullet. Instrumentet vil automatisk sætte sig fast i håndtaget med et lille bump, og holdes derefter på plads under slibningen. Vedligehold Apparatet aftørres med en hårdt opvredet klud og tørres efter med en tør klud. Pak ikke apparatet sammen i fugtig tilstand. Der må ikke komme vand i apparatets elektriske dele og håndtag mm., må ikke nedsænkes i vand. Instrumenternes skaft rengøres efter 2-3 ganges brug, og smøres let med en syrefri olie. De safirbelagte redskaber kan desinficeres, hvis de benyttes af flere personer. Dog anbefales det, at hver person har egne sliberedskaber (særligt ved svamp eller andre smitsomme tilstande). Se også afsnittet Kontakterne Kontakten med pile tænder apparatet samt bestemmer retningen for instrumenternes rotation. O - apparatet er slukket - rotation i den ene retning - rotation i modsatte retning Kontakten med prikker angiver apparatets hastighed - høj hastighed - lav hastighed

Brug af apparatet Placer apparatet i en behagelig position. Vær opmærksom på, at transdformeren ikke er helt udstrukket samt af håndtagets ledning ikke er bøjet. Dette forlænger apparatets levetid samt sikrer, at redskaberne kan rotere frit og jævnt. Rengøring af instrumenter Alle safirbelagte instrumenter kan forsigtigt rengøres med en blød børste; enten våd eller tør. De kan ligeledes desinficeres almindeligt, eller steriliseres medicinsk, hvis de benyttes af personer med smittende tilstande. Polerkeglen må kun rengøres forsigtigt med en tør klud.

Safirbelagt slibehjul Det lille slibehjul bruges til at forkorte og forme neglene på dine hænder og fødder. Som hovedregel benyttes hastighed 1 til fingernegle og hastighed 2 til tånegle. Fil neglen fra hjørnet og ind. Sørg gerne for at hjørnet på neglen er frit særligt på tåneglene. Dette forebygger nedgroede negle. Negle, som behandles jævnligt, gror sig stærkere og sundere. Slibekegle Slibekeglen bruges til at glatte ujævnheder på neglen samt at polere negle, så de får et blankt og fint finish. Den kan ligeledes bruges til at rette neglebåndene. Safirbelagt kuglesliber Kuglesliberen anvendes primært til behandling af vorter og ligtorne. Start med at slibe området fladt. Derefter arbejdes på midten af området, så der bliver slebet ind til kernen. Dette gøres mest effektivt ved at holde kuglesliberen vandret på stedet. Safirbelagt aflang sliber Den aflange sliber bruges primært til behandling af nedgroede negle. Fil neglen fri ved at starte i forreste hjørne og bevæg dig nedad. Sliberen kan ligeledes bruges til fortyggede negle ved at file på bagsiden af neglen. Slibekegle Slibekeglen bruges til at glatte ujævnheder på neglen samt at polere negle, så de får et blankt og fint finish. Den kan ligeledes bruges til at rette neglebåndene.

Informationer og anbefalinger vedrørende Pedilux Pedilux er udstyret med en kraftig motor, som derfor genererer noget støj. Hvis lyden generer under slibningen, kan ledningen tages ud af hullet i låget, hvorefter låget lukkes. Dette reducerer støjen betragteligt. Strømforsyningen transformerer strømmen til 14 volt, hvilket nedsætter alle risici i forbindelse med brug. Transformeren er internationalt sikkerhedsgodkendt. Brug ikke kuglesliberen eller den aflange sliber til at ordne neglebånd. Dette kan beskadige neglene, da sliberne er for kraftige til fingernegle. Undgå at indånde slibestøv. Særligt ved behandling af hård hud eller inficerede dele. Hænder og fødder skal være helt tørre under behandling og der må ikke anvendes cremer mm. Dette gør behandlingen mest effektiv. Våde og indsmurte hænder og fødder vil fedte redskaberne og nedsætte effektiviteten. Hvis Pedilux bruges af flere personer, anbefales det, at hver person har egne sliberedskaber. Særligt ved brug på vorter og andre smitsomme tilstande, bør man ikke anvende samme sliberedskaber. Ved behandling af fodsvamp og vorter, skal der foretages samtidig behandling efter lægens anvisning. Tal altid med din læge før brug af Pedilux ved disse tilstande.