Nyhedsbrev nr. 03. 2007.



Relaterede dokumenter
Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Referat generalforsamling.

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Nyhedsbrev nr

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Nyhedsbrev nr Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

Referat fra SMCK`s generalforsamling.

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

Nyhedsbrev nr

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

Nyhedsbrev nr

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyt fra sidste klubaften. 3. juni

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen.

Harzen Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

/

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

Nyhedsbrev nr

NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2011

Denne dagbog tilhører Max

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

Nyhedsbrev nr

Efter endt opsamling af de sidste passagerer i Bovrup blev der serveret kaffe og rundstykke

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé København Ø Tlf

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

3. kvartal NØDEBO NIMBUS NYT

September Årgang Nr. 3

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår. Go-Kart

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds.

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Tirsdag Afgang mod Niagara Falls

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT MAJ 2012.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

HISTORIEN OM HVAD DER KAN SKE NÅR MAN ÅBNER SIN HOVEDDØR

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

den lille færge - en godnathistorie med tegninger, som du selv kan farvelægge

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

En fortælling om drengen Didrik

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web.

Nyhedsbrev nr

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé København Ø Tlf

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

29. august Sensommertur til Polen.

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Jeugdtour van Assen 1996

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Mörrum 29/5-1/6 2014

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

September September 2011

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

20. DECEMBER. Far søger arbejde

Nyt fra sidste klubaften 7. september. På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården.

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo marts 2014

Sommer tur til Budapest

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl du som har tændt millioner af stjerner

Light Island! Skovtur!

Klubnyt efterår 2014.

Skrevet af: Nicole 31oktober Surfer med far

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl Juli 2013.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Transkript:

En anderledes oplevelse. Nyhedsbrev nr. 03. 2007. Som nogle måske husker fra sidste års dejlige sommerture, var der blandt andet en dejlig tur til Nyord på Møn. Nogle husker måske også at vi faldt over en trike der var udstillet hos en forhandler i Stege, mener det var John der spottede den først og vi stimlede sammen for at se hvad det var for et dyr. Åh disse tilfældigheder, dette lagde i hvert fald et par spirer i et par af klubbens medlemmer, (Benny og Bjarne) det var jo nyt og spændende, og skulle undersøges nærmere. Megen søgning på nettet, læse gamle brochurer, tænke, drømme der ikke ville give slip, ikke uden kamp. Efter flere telefonsamtaler med manden fra Stege (der hedder Jan) bestilling af nye brochurer samt prislister, desværre på tysk, ja, hvem forstår de tyske priser, jeg spørger bare. De blev vendt og drejet, ganget og divideret, tysk moms fratrukket, dansk moms tillagt, afgift kender tilsyneladende kun SKAT. Så det blev til endnu en omgang mareridtsfyldte søvnløse nætter. Efterhånden var gode dyr rådne, endnu et par opkald, og wupti, så var Jan (fra Stege) i gang med at arrangere et trike træf mine bønner var hørt, og jeg modtog så en invitation til at deltage i ovennævnte træf (næste punkt i mine overvejelser var at få prøvet dyret ) så Benny og jeg glædede os til det blev lørdag d. 21/4-07 vejrudsigten var lidt svingende omkring denne dato, meningen var at vi skulle tage cyklerne derned. Det endte med at vi tog bilen, men vi vidste jo ikke bedre, i retfærdighedens navn skal nævnes, at der hang nogle store mørke skyer over Sydsjælland, men vi fik dem skræmt væk, så resten af turen var i strålende solskin, dog lidt køligt. Vi nåede frem ved ca. 11,30 tiden, og blev budt velkommen samt fik kaffe og vand. Ved 12,00 tiden var de alle samlet, 5 stk. trike s og 10-12 motorcykler, (og 1 stk. bil) vi kørte så i samlet flok til torvet i Stege, hvor der var bestilt mad og drikke, en kæmpe burger, øl og vand. Derefter gik turen til Dianalund, et dejligt sted i den vilde natur på Møn, pitt stop med kaffe, øl og vand. Og så endeligt, så skulle der prøvekøres. 1

Prøvekøre, fremmed sted, fremmed køretøj, mange fremmed øjne man følte der brændte i nakken, men det gik på jævla vis. Lå og drønede rundt i skoven, det var sgu sjovt, og det indtryk havde jeg også da Benny skulle prøve, vi blev i hvert tilfælde enige om, at det kunne vi nok vænne os til. Turen gik videre rundt på dejlige Møn, ad snoede veje med masser af sving, bakker og huller, vi endte så i Klintholm Havn, til mere kaffe, øl og vand. Juhue, fik presset endnu en prøvetur ned over hovedet, men den skulle også prøves på asfalt. Turen foresatte derefter til forhandleren i Stege, hvor vi afsluttede en dejlig dag med en øl/vand, inden turen gik hjemad. Konklusion: godt vejr, søde mennesker, sjove køretøjer, en dag med mange positive oplevelser. Dette er IKKE en MC, ej heller en Bil, det er bare en hel masse sjov, og grinet på ens mund, er svær at tørre af! Har dette vagt nogles nysgerrighed, udstiller Jan sin trike på Scandinavian Bikemeet i Roskilde i dagene fra d.18-20 maj 2007. Måske et emne for en klub/søndagstur, men det tager vi op på næste klubaften. Med håb om en dejlig sommer der vil bringe mange gode oplevelser, til alle medlemmer af S.M.C.K Benny og Bjarne. PS: Måske der dukker et lignende køretøj op i klubben, (engang) så bliv ikke overrasket når/hvis det sker. Er der nogle der har fået lidt blod på tanden kan jeg anbefale at gå ind på hjemmesiden www.triketec.com og down loade et lille videoklip der viser lidt om køreegenskaber. SMCK Åbningstur 2007, Sverige Efter lidt trægt initiativ i klubben, så tilbød Jørgen sig, som arrangør af åbningsturen 2007 - take it, or not - som han sagde. Tidspunktet blev sat til søndag den 29. april, med mødested foran billetskuret ved HHfærgerne i Helsingør og for, at der kunne arrangeres gruppebillet, skulle deltagerne være der klokken 9.10. Stort set alle var der punktligt, dog må undertegnede indrømme vores sene afgang hjemmefra, så elastikken blev holdt ret så stramt på Bimmeren hele vejen til Helsingør. Vi 2

nåede det dog rettidigt og kom med på denne skønne tur, sammen med de andre 19 MC'ere, som holdt og ventede på færgen. Efter en sejltur uden de store begivenheder, hvor vi dog konstaterede der manglede et stort fladskærmstv på væggen i salonen, gik vi hurtigt til vogndækket og kastede kærlige blikke på vores MC'er, idet der nok var østeuropæere ombord. I Helsingborg ventede Jørgen sammen med to MC'ere på os og turen gik hurtigt videre, i det dejlige lune forårsvejr. Først kørte vi på store brede veje, dernæst på lidt mindre brede veje og herefter igen, på smalle veje, for at ende på grusvej. Hmmmmm. Efter lidt tid var vi pludseligt i Stenestad (det er dælme langt ude på landet, er det) og efter at have passeret Jørgens naboer, som så ud til at være skægge mennesker, dukkede det røde træhus op. Anette stod allerede klar i indkørslen med træklodser til støttebenene og ingen MC'ere væltede omkuld. Inde i det hyggelige hus var der masser af æbleskiver, kaffe og te, samt en sjov og skøn lille svensk/dansk gårdhund. Alle nød solskinnet og nogle fik set Jørgens amerikanerbil, mens andre kunne høre den. Der blev sparket en masse dæk og fortalt masser af gode historier. Efter en stund, var det på tide at komme videre, op på jernhesten med kurs mod "Kopparhatten". Igen gik det over stok og sten på svenske markveje og en lille smule asfalt, inden opkørslen til udsigtstedet. Den lysegrønne bøgeskov strålede om kap med motorcyklerne, da vi landede øverst oppe. De fleste fandt de opstillede borde og bænke, for at indtage sildesalaten og cola'erne, men en enkelt måtte konstatere, at Goldwing'en havde mistet pusten i bagdækket. Dette som følge af markræset, med de skarpe svenske sten. Med sammenhold, knofedt og masser af særdeles gode råd og tilråb, kom der igen et oppustet dæk, under den værkbrudne japaner. Alle nød maden og drikkelsen, samt solen og lidt hvileri. 3

Det er dejligt at opleve det fantastiske sammenhold blandt medlemmerne, ikke mindst de gode historier, som blot bliver bedre og bedre. Mange kiggede med på den fantastiske udsigt og tiden gik hurtigt, så hurtigt, at det blev tid til, at sætte kurs mod turens indlagte højdepunkt (for dem som holder af race) nemlig besøg på Ring Knutstorp. Goe gamle racerbane. Her skulle vi overvære en afdeling af Nordisk Mesterskab for Classic Bikes og det bedste var, at entrebilletten kostede gratis. Vi kørte op mod tribunen og parkerede langs hegnet til banen, med et glimrende udsyn. Der var fuld fart på kørerne på banen og det lød som dengang, far var en sød lille pige. Og duften, bare skøøøønt. Det eneste var, at hvis man ikke var rigtig stiv i MCrace, især af ældre dato, var det noget svært at følge med. En god banespeaker ville have gjort underværker, men vedkommende var smuttet hjem til akvavitten. Undertegnede kunne ikke stå for fristelsen til, at luske en tur i ryttergården, nu da det var tilladt, at vade over banebroen. Det blev ikke fortrudt en tøddel og det var sjovt at opleve de gamle maskiner og de ligeså gamle kørere. Hvis der er unge medlemmer som læser dette, kan det måske være svært at skelne gammelmandssnakken fra hinanden, men for den uindviede, kan jeg tilføje, at ovenstående billede er af en MC, som englænderne fremstillede, med navnet BSA. Forkortelsen fremkommer af "Birmingham Small Arms" og som navnet antyder, lavede fabrikken ikke kun motorcykler. (Bang). De startede fabrikationen i 1906 og BSA blev hurtigt englands førende mærke og dominerede ligeledes verdensmarkedet, indtil de lukkede fabrikken i 1973. Det er bare synd, der ikke er lyd på ovenstående billede. Desværre havde der være sidevogns-race inden vi kom og disse var ved at pakke sammen, men et foto skal vi ikke undvære. Den kom fra Finland og ejeren var dybt begravet bag i varevognen. Om han forsøgte at gemme sig, eller drikke træspritten, som den sjove fladfisk kører på, skal jeg lade være usagt. 4

Bokseren her ved siden af, behøver ikke nærmere præsentation. En flot vedligeholdt racer på godt 2 meter, fremstillet af gamle kampvogne for derefter, at blive malet sort. Hvis man kigger godt efter, kan man se at oliebeholderen, monteret under sadlen, lige foran det gule nummerskilt er, naturligvis, en Castrol-dunk. Hvorfor gøre tingene sværere end de er. Nogle var, efter et stykke tid, lidt trætte af at kigge på MC'ere, som buldrede rundt på banen og der indtraf almindelig stemning for opbrud. Man enedes dog om, at vejen til Helsingborg og færgen, skulle foregå af almindelige asfalterede veje og hurtigere, end man kan nå at tælle til trehundredeogfiremillioner, holdt vi ved færgelejet. Et betænksomt medlem, ingen nævnt, ingen glemt, sørgede igen for gyldig rejsehjemmel, ligesom han gjorde på udrejsen, med det resultat, det hele gik op i røg og tåge. Billetdamen måtte skridte i fuld galop over opmarchbåsene, for at tælle og tælle efter. Efter en lille forvirring og diverse parlementeren, blev optoget dog klar, til at kunne køre ombord. Sejlturen blev bl.a. brugt til, at konstatere tidligere omtalte fladskærmstv var genplaceret på væggen i salonen: Dejligt betryggende at vide, de uhæderlige var pågrebet. En enkelt påstod dog, det var en anden færge vi sejlede med, men hvad betyder det - bare man er stærk i troen. Ellers blev der sagt farvel og tak i stor stil og tak for en dejlig åbningstur. Også tak til Jørgen og Anette som havde tilrettelagt og haft ulejligheden. Også en lille hilsen til den lille hund. Håber ikke den fik ondt i maven af "ævleskiverne". Der var 169 kilometer på klokken, da vi holdt hjemme i Helsinge igen. Efterord. MC el. mc el. Mc [em-sé] subst. Mc'en el. mc'er, mc'erne. Forkortelse for motorcykel. (jævn.f. dansk retskrivningsordbog) Keep your motor running, head out on the highway, lookin' for adventure and whatever comes our way. (Steppenwolf - Born to be Wild 1968) Turbeskrivelse (meget nyt) medlem nummer 121 Ole Hansen, Helsinge 5

Nyt fra sidste klubaften onsdag d. 2.maj Der mødte ca. 30 medlemmer op, Tom kom lidt senere, Han nåede kun lige at hilse på de sidste. Tom gik glip af Bjanes hjemmebragte kage Bestyrelsens sorte kaffe, indkitnings øl fra Keld Thor og Jan Snerle som begge har fået nyere LTére, tillykke med dem. Han gik også glip af 100mandens gæst Flemming Noe som kom og fortalte om 3 kommende ture han er i færd med at arrangere, til Ardennerne i Pinsen, en Tyrolertur i uge 27 og en tur til de franske alper i uge 30 læs mere på info@bike2gether.dk eller www.bike2gether.dk Det lød til at være nogle særdeles attraktive ture i et passende rimeligt prisleje. Kagemand/pige til næste gang d. 6. juni Anette Hjort Kommende ture. Krobal på Agersø weekenden d. 12. 13. maj Ja så er årets Ø tur arrangeret. Turen går i år til Agersø, hvor vi skal bo på Agersø kro se www.agersøkro.dk I kan også gå ind på Agersøs hjemmeside, og se de flotte farvebilleder af øen. Turen er lørdag d. 12 og søndag d. 13 maj, så det skulle blive en kanon tur gennem det Sjællandske med lysegrønt, og blomstrende frugttræer. Der kan bo 56 personer, og der er 25 værelser.?? Prisen er kr. 750.00 pr. næse i dobbelt værelse. 900.00 pr. næse i enkelt værelse. Prisen er inkl. Kaffe når vi kommer, tre retters gourmet menu med korresponderende vin ad libitum, morgen buffet, og så vil der være sørget for levende musik. Som sædvane vil der være mulighed for bil transport for dem der ikke ynder at sidde bag på motorcykel. Deadline for tilmelding er den 10. februar 2007, og det bliver først til mølle princippet som gælder. I må meget gerne maile tilmelding til mig, men i er selvfølgelig også velkommen for at høre yderligere, min mail adr. er Soren.t@hansen.mail.dk Venlig hilsen 6

Søren T. Hansen (menig 52) Tlf. 28920306 Scandinavian Bikermeet d. 18. 19. 20. maj Foregår i år i Roskilde, er du interesseret læs mere på www.scandinavianbikemeet.com Vi har hørt at Benny Bomstærk mdl.no. 56. og Bjarne mdl.no. 118 har tænkt sig at køre derned. Veterantræf i Græsted sønddag d. 27. maj Der er afgang fra Statoil kl. 10.00. Turen går til Græsted Veterantræf, et fast tilbagevendende arrangement. Mølle Rally Lørdag d. 19. maj. Vi mødes på Statoil kl. 10.00. Kører i fælles flok til Møllen i Hørsholm. Hvor Møllens MC Senior har arrangeret et Rally for os, det koster 50 kr. at deltage, så får du lov at køre ca. 75 km. løse forskellige underholdende opgaver og du vil blive budt Kaffe og Sandwich og hygge. 777 Holger Danske træf d. 1.2.3. juni. Hvem kú tænke sig at deltage? Kontakt evt. Hanne mdl.no. 122 Weekend tur den. 9-10 - juni 2007 Danske Øer rundt. Start fra statoiltanken Espergærde kl. 9,00 Turen går til Frederikssund Roskilde Ringsted Næstved Vordingborg over den gamle Storestrømsbroen mod Sakskøbing Maribo og ad små veje til Nakskov. Der kan laves et ryge/kaffe pitstop hvor man kan se et lille udvalg af små kineser cykler Men kun hvis der er stemning for dette, ellers må vi nøjes med kaffe og tobak, eller helt skippe dette punkt. 7

Ved 14,00 tiden køres til Tårs, og derfra sejles til Spodsbjerg på Langeland, lige over Langeland, videre over Tårs til Svendborg og videre ad strandvejen til Fåborg, hvor vi kan spise en god middag i byen. Tjek ind på et DANHOSTEL (vandrehjem) i Fåborg hvor der er inkluderet morgenmad. Søndag ved 10-11 tiden køres 25 km. Til Egeskov Slot, hvor drengene kan studere gamle biler, motorcykler og flyvemaskiner. Og til pigerne der måske ikke er så vilde med mekanik, kan studere nordens største rosenhaver, der er også adgang til selve slottet ( til dem der ikke kan lide hverken blomster eller mekanik, kort sagt, lidt for enhver. Når alle har fået øjnene fyldt med nye indtryk, ved 14,00 14,30 tiden, køres mod Nyborg, over Broen mod Sorø Holbæk Frederikssund og videre hjem. Der vil selvfølgelig blive indlagt passende med kaffe ryge og spisepauser efter behov. Turen Espg. Til Nakskov ca. 200 km. Kaffepause i Nakskov, vi bestemmer selv! Sejltid Tårs Spodsbjerg ca. 45 min. Spodsbjerg Fåborg ca. 60 70 km. Fåborg til Egeskov ca. 25 km. Egeskov hjem ca. 150 km. Tilbage er så kun at håbe på godt vejr, samt stor tilslutning! M.V.H. menig 118 Bjarne. Lønholt dag Lørdag d. 16. juni Lønholt dagen er blevet ændret fra om efteråret til forsommeren. Vi mødes på Statoil kl. 12.30. lørdag d. 16. juni, jeg håber vi bliver mange, så kører vi en tur til Lønholt, hvor en masse børn/unge venter på deres køretur. Det er børn som ikke alle har haft det lige let her i livet, nogle er i pleje, andre er i deltidspleje, de kommer og har en hyggelig dag i hinanden og vores selskab, Tag en ekstra hjelm med, mød op så køre vi ud og gør årets gode gerning, for ulejligheden, får de et måltid mad, en sodavand lidt kaffe og en kage, og så vil der vare mulighed for at gøre et godt køb i en af boderne. 8

Onsdag den 20. juni 2007 Tur til Eremitageslottet. Som tidligere år vil der igen være en onsdags tur til Eremitageslottet. Vi kører fra Statoil kl. 19.00 og vi kører ad små hyggelige veje derind. Husk drikkevarer, da der ikke er mulighed for at købe noget derinde. Jan Snerle Lørdag den 7. juli Grill dag / aften i Mc klubbens tegn. Da vi på helgavej er i besiddelse af en stor grille samt en perkula med plads til mange mennesker syntes Lisbeth og jeg det kunne være sjovt at lave en lege/grill dag på vores fælles areal der er også god plads til Mc parkering. 1/ Mødes på helgavej ved kl. 1400 hvor der er samling og div. lege 2/ Medbragt mad til grillen tilberedes ved 17/18 tiden afhænigt af hvor godt gang der er i legene. 3/ Jeg sørger for billige dåseøl hvis folk vil drikke anden skal det medbringes. 4/ vi sørger for salat / flutes / paptallerkener + div. 5/ alt dette for kun 25 kr. pr person eventuelt overskud går selvfølgelig til klubkassen. Og måske lige en sidste detalje det skulle så være d.07-07-2007. Kærlig hilsen Lisbeth & Claus. 9

Faste indslag. Hver søndag kl. 10.00 for dem der vil køre langt. Og for dem som kun har tid til en kort søndagstur kan mødes kl. 14.00. Onsdag turen starter kl. 19.00. Fælles mødested er på Statoil tanken i Espergærde, med mindre andet er bestemt. Husk vores klubaften, den første onsdag i hver måned kl. 19.00. På Egegården i Espergærde. Har du nyheder til vores klubblad, hilses de meget velkomne, bedst er det hvis indlægget bliver skrevet i Word og mailet til Jan Wiinberg afd10@mail.dk. Har du ikke en PC er, så aflever din historie alligevel, til en fra bestyrelsen så finder vi nok også ud af det. Bestyrelsen: Formand: Jan Wiinberg Kløvermarken 15 3060 Espergærde 49132487 Mobil 28405487 E-Mail afd10@mail.dk janwiinberg@stofanet.dk Næstformand: Michael Sejer Holmen Sv. Poulsensvej 148 3060 Espergærde 49170783 Mobil 22683820 E-Mail holmen@kabelmail.dk Kasserer: Ole Trier Nielsen Sv. Poulsensvej 144 3060 Espergærde 49134289 Mobil 61694289 E-Mail otn@webspeed.dk Best. No. 1. Frank Lyby Jepsen Godthåbsvej 21 3060 Espergærde 49136580 Mobil 20281365 E-Mail fjep@privat.dk Best. No. 2. Kim Christiansen Koglevej 8 C 3060 Espergærde 49134812 Mobil 20134335 E-Mail k.j.c@stofanet.dk Suppleant 1. Jan Snerle Dalager 10 3230 Græsted 48392580 Mobil 21815010 E-Mail snerle2@os.dk Suppleant 2. Mical Bo Andersen Bech Stokholmsvej 38 3060 Espergærde 49131063 Mobil E-Mail mia@dr.dk Der holdes åbne bestyrelsesmøder, kl. 19.00. den førstkommende tirsdag efter et klubmøde. På Strandhøj, Gylfesvej 17, bygning D. 3060 Espergærde. Husk også lige at klubben er i besiddelse af en bærbar PC,er, scanner, et digitalt kamera samt en 14 personers Wig-wam som lånes ud til medlemmer af klubben, kontakt Formand Jan eller Frank. Der er købt en alkoholtester som kan lånes med på træf og ture. Husk at give besked til formand Jan hvis der er ændringer til medlemslisten (mail og adresse) det er vigtigt at disse ting er i orden af hensyn til udsendelse af nyhedsbrevet. Klubbens hjemmeside: www. esp-senior-smck.dk 10

11