INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009

Velkommen til. Præmier: Præmieoverrækkelse på banen lige efter hver finale. Præmier til nummer 1-3 i hver række.

14. samt januar

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni klasser. Gladsaxe Sportscenter

Firma Cup Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/

09. samt januar

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 18. Idrætsfestival for Sindslidende. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Program til Langå Sparekasse Cup

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

Stævneprogram. Søndag den 13. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

20. Idrætsfestival for Sindet Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

10. samt januar

Velkommen til. Bagger Låse & Alarm Cup Afholdes den november 2016 Vesthallen i Slagelse

VOLLEYBALL. Sportsdag Volleyball Skal være MIX hold. Serious about Innovation

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Stævneprogram Firmaidræt Open Mors Håndbold

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

15. Idrætsfestival for Sindslidende. Regler INTRODUKTION DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Stævneprogram. Lørdag den 12. januar Rødovre Hallen Rødovre Parkvej Rødovre. Version II

PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

I NUGF Viborg spiller vi sammen

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Program til Marienlyst Cup 2015

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 20. november

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Volleyball. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

Program til BM- Cup 2017

KOMMUNEMESTERSKABER INDENDØRS FODBOLD FOR UNGDOM 2012

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Intersport cup Den januar 2016

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Stævneprogram. Søndag den 3. februar Idrætshuset Gunnar Nu Hansens Plads Kbh. Ø

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014.

Spire Cup Vi har været nødt til at lave lidt tilføjelser for rækkerne, som fremgår af de enkelte dages stævneprogrammer.

Julefodboldturnering i Videbæk Hallen 2014 Torsdag den 18. december fra kl til Elevrådet ønsker alle en god og fair dag Alle ønskes en

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

7-MANDS BANE 7-MANDS BANE KAMPLEDERENS OPGAVER

Idrætsdagsmappe 2015

Idrætsdag Fredag d. 18. september fra kl til kl Sted: Idrætshuset, aula og udearealer

FOR. Spangsbjerg IF s. BILKA Cup i EFI-hallerne lørdag og søndag den 20. og 21. februar 2016

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Kampprogram og stævneregler:

SPILLEREGLER. Der spilles efter DBU s spilleregler for indefodbold.

Program til BM- Cup 2016

Med sportslige hilsner Kurt Nisvis Christensen og Steffen Ledet

Johnbold foregår så hurtigt at mange fotos vil være rystede og viser dobbelte steger, hvor der i virkeligheden kun er én streg.

IF CUP Adressen : Østervangsbanerne, Hvissingevej 63, 2600 Glostrup

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1

Brøndby Pige Cup Brøndby Hallen marts 2014

Marienlyst Drenge Cup 2012

FODBOLD. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM- stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

Brøndby Vinter IndeCup

Program for Indendørs Fodboldstævne SØNDAG den 6. december 2009 i Gladsaxe Sportscenter. Arrangør: Gladsaxe-Hero Boldklub

Spilleregler for FLU Futsal. 1 Banen

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar februar 26. februar. Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje

Fjordager IF Fodbold. præsenterer. Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12. Lørdag den 17. aug Søndag den 18. aug. 2019

Transkript:

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby 5-personers mix-fodbold 7-mands herrefodbold Badminton Beachvolley Bordtennis Floorball Crossløb (10x1,5 km, min. 2 pers., mix) Tovtrækning

5-MIX fodbold Der er plads til 10 hold, der fordeles i 2 puljer. Der spilles 9 minutters kampe og der afsluttes med en finale mellem de to puljevindere. Et mix fodboldhold består af 2 herrer og 3 damer og op til 3 udskiftere. Alle spillerne må anvendes i samme kamp, men efter gældende regelsæt. Glidende taklinger, skub og andet hårdt spil er ikke tilladt. Offside reglen anvendes ikke Holdet der står nævnt først, giver bolden op. Det andet hold, skal ved farvelighed på trøjer bruge overtrækstrøjer. En af spillerne m/k efter eget valg skal være målmand. Der må højest være 2 herrer incl. målmanden på banen ad gangen, og de skal opholde sig på hver sin bane halvdel. Ved overtrædelse tilkendes modstanderen et indirekte frispark på det sted af midterlinien, hvor forseelsen fandt sted. Hvis et hold stiller op med 4 damer og 1 herre, er holdet spilleberettiget. Herren skal igen vælge banehalvdel, denne gang for hele kampen. Mål scoret af damer tæller dobbelt. Mål scoret i eget net tæller én score til modsatte hold. Holdene indplaceres efter pointsystemet. For vunden kamp gives 3 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point. for den endelige placering i rækketurneringer: A) Indbyrdes kampe (pointberegnet) B) Målforskellen i samtlige kampe C) Flest scorede mål i samtlige kampe D) Ny(e) kamp (e)

7-mands fodbold Der er plads til 16 hold, der fordeles i 4 puljer. Der spilles 15 minutters kampe og der afsluttes med semifinaler og finale. Der spilles efter følgende regelsæt: Glidende taklinger, skub og andet hårdt spil er ikke tilladt. Offside reglen anvendes ikke Holdet der står nævnt først, giver bolden op. Det andet hold, skal ved farvelighed på trøjer bruge overtrækstrøjer. Et hold består af indtil 10 spillere, der alle må anvendes i en kamp. Holdene indplaceres efter pointsystemet. For vunden kamp gives 3 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point. for den endelige placering i rækketurneringer: A) Indbyrdes kampe (pointberegnet) B) Målforskellen i samtlige kampe C) Flest scorede mål i samtlige kampe D) Ny(e) kamp (e)

Badminton Der er plads til 18 doubler, der fordeles i to kategorier (øvede/ikke øvede). Kampenes varighed er 12 minutter. Der spilles kun et sæt pr. kamp uden pointloft. Sættet er afgjort efter endt spilletid. Doublerne indplaceres efter pointsystemet. For vunden kamp gives 2 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point. for den endelige placering i rækketurneringer. A) Indbyrdes kampe (pointberegnet) B) Pointforskellen i samtlige kampe C) Flest scorede point i samtlige kampe D) Ny(e) kamp (e)

Beachvolley Der er plads til 16 hold, der fordeles i 4 puljer. Der spilles 10 minutters kampe og der afsluttes med semifinale og en finale mellem puljevindere. Et hold består af 3 spillere Der spiles efter følgende regler: Der spilles kun et sæt pr. kamp uden pointloft. Sættet er afgjort efter endt spilletid. Holdene indplaceres efter pointsystemet. For vunden kamp gives 2 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point. for den endelige placering i rækketurneringer: E) Indbyrdes kampe (pointberegnet) F) Pointforskellen i samtlige kampe G) Flest scorede point i samtlige kampe H) Ny(e) kamp (e)

Bordtennis Der er plads til 18 doubler, der fordeles i to kategorier (øvede/ikke øvede). Kampenes varighed er 12 minutter. Der spilles kun et sæt pr. kamp uden pointloft. Sættet er afgjort efter endt spilletid. Doublerne indplaceres efter pointsystemet. For vunden kamp gives 2 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point. for den endelige placering i rækketurneringer. I) Indbyrdes kampe (pointberegnet) J) Pointforskellen i samtlige kampe K) Flest scorede point i samtlige kampe L) Ny(e) kamp (e)

Motions Floorball Der er plads til 20 hold, der fordeles i 5 puljer. Der spilles 6 minutters kampe og der afsluttes med semifinaler og finale. Der spilles på 2 baner. Der spilles efter følgende regelsæt: 1) Der spilles 3 mod 3 og der spilles uden fast målmand. 2) Et hold består af op til 7 personer og der er flyvende udskiftning. 3) Ved scoret mål starter spillet fra mål, der er ingen pauser ved scorede mål. 4) Undgå slag på staven, kan straffes med frislag til modstander. 5) Undgå Skub og tacklinger, kan straffes med frislag til modstander 6) Staven må ikke være over hoftehøjde, kan straffes med frislag til modstander 7) Liggende spil er ikke tilladt, kan straffes med frislag til modstander 8) Staven må ikke føres mellem benene på en modspiller, kan straffes med frislag til modstander 9) Kommer bolden ud af spil, sættes spillet i gang med et indslag fra det hold der ikke slog bolden ud af spil. for den endelige placering i rækketurneringer: A) Indbyrdes kampe (pointberegnet) B) Målforskellen i samtlige kampe C) Flest scorede mål i samtlige kampe D) Straffeslag (3 slag pr. hold. Herefter 1 slag pr. hold til vinderen er fundet)

Crossløb Stafet Deltag i en sjov og anderledes stafet. Der skal gennemføres 10 x 1,5 km. I bestemmer selv holdets størrelse, men minimum 2, da der skal skiftes mellem hver runde. Alle deltager i samme klasse. Stafetten afvikles på Vestereng med start, mål og skiftezone ved ÅFS Centret. Ruten vil være med små forhindringer med inspiration fra Ladies Mud Race/Xtreme Mandehørm men ingen mudder og vandhuller. Der er plads til alle hold. Alle hold sendes afsted samlet og første hold i mål har vundet. Løbe rute kan ses her: www.plotaroute.com/route/774191 Der tages forbehold for små ændringer i terrænet.

Tovtrækning Der kan deltage 36 hold. Et hold består af op til 5 pers. og der skal altid være mindst en af hvert køn som er aktiv. Alle hold inddeles i puljer á 6 hold. Følgende regelsæt er gældende: Der kæmpes om, at trække modstanderholdets mærke over midterlinien. Der er 3 linier de 2 er holdenes egen forsvarslinie og midterlinien. Er der ikke fundet en vinder efter 5 min. fjerner begge hold den forreste deltager på sit hold (den der står tættest på midterlinien). Dette gentager sig efterfølgende efter hvert minut, til der kun står en deltager fra hvert hold. Er kampen efter yderligere et minut ikke afgjort, ender kampen uafgjort For vunden kamp gives 2 point. For uafgjort kamp gives 1 point. For tabt kamp gives 0 point.