[deadline mandag kl. 8.30]

Relaterede dokumenter
Venlig hilsen og vel mødt!

Foredrag Studiekredse Kurser

NYT FRA FORÆLDRERÅDET - NYT FRA FORÆLDRERÅDET

Med venlig hilsen Kollegiet.

RETTELSE til Årskalenderen

MICHAELSFEST fredag den 28. september kl. 9.00

Sidste skoledag. Skolepenge

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl for skolen og kl for forældre.

for forældre Tirsdag d. 26. september 2017

[deadline mandag kl. 8.30]

Klasseværelsesrengøring i klasse!

for forældre til kommende børnehaveklasse samt andre interesserede Onsdag 10. oktober 2018

[deadline mandag kl. 8.30]

FOREDRAG STUDIEKREDSE - KURSER

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

FOREDRAG STUDIEKREDSE KURSER

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

[deadline mandag kl. 8.30]

onsdag den 15. januar 2014 i Salen kl

ÅBEN SKOLE 2017, TORSDAG 2. NOVEMBER KL

Torsdag 5. oktober kl deltager 8. klasse - 3. vg i takke-demonstration foran Christiansborg sammen med steinerelever fra resten af landet

Foredrag Studiekredse Kurser

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30]

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

God Jul og et Godt Nytår. Med venlig hilsen Skolens kollegium.

for bh.kl. 8.kl. Lørdag d. 6. februar

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

Uge

Årsopgavefremlæggelsen er i år den 12. marts

Fastelavnsfest lørdag d. 1. marts

ISENHEIMERALTERET. I dag er alterbillederne opstillet på museet Unterlinden i Colmar, og det tiltrækker altid mange besøgende.

Pas på vore cyklister!

JULEBASAR 2017 JULEBASAR KLASSEOPGAVER OVERSIGT * klassen havde samme opgave i 2016 HUSK OGSÅ DE TO BASARARBEJDSDAGE:

18. september klokken SFO og Klub har åbent

[deadline mandag kl. 8.30]

ONSDAG DEN 20. JANUAR KL.

MICHAELSFEST fredag den 28. september kl. 9.00

Julebasar. Vi ønsker alle en rigtig dejlig julebasar!

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

Ordblindhed. Mine erfaringer med det at være ordblind, samt undervise ordblinde. Hvad er ordblindhed, og kan man gøre noget ved det?

Det er et møde for både forældre og ansatte. Det afholdes en gang om året, og vi kan kun opfordre alle forældre til at deltage!

[deadline mandag kl. 8.30]

Uge

Uge

Onsdag den 15. januar kl Nytårskoncert i salen (kl vil der være en lille forfriskning. Entré voksne: 40. kr. Børn under 14 år: 15. kr.

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Uge

HERMED LIDT PRAKTISKE OPLYSNINGER OMKRING JUL OG NYTÅR!

FYRAFTENSMØDE. Hvilken betydning har antroposofien for vort arbejde, og hvilken betydning har fællesskab for vort arbejde med antroposofien?

Uge

ISENHEIMERALTERET. I dag er alterbillederne opstillet på museet Unterlinden i Colmar, og det tiltrækker altid mange besøgende.

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten)

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene.

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Advent. Tre er mine lys, som skinner, tre som over mørket vinder. Kærlighed og håb og tro, vil i mit hjerte finde bo.

Mvh. 3.vg og Ulrike Müller

Uge

[deadline mandag kl. 8.30]

Certificeret vejleder i Karlstadmodellen.

Uge

Nr. 4 december Læs inden i dette nummer: Skolens Julekoncert. Skolens intranet. Instrumenter til salg. SKOLEPENGE pr. 1. januar 2009.

HUSK ÅRSMØDET! ONSDAG DEN 29. APRIL KL I EURYTMISALEN - her bliver du meget klogere og rigere på skolen

[deadline mandag kl. 8.30]

Bob Moore's arbejde med healing

Stor udvidet undersøgelse vær med!

BASARARBEJDSLØRDAGEN d. 2/11

MEDARBEJDERNYT. Steinervuggestue og børnehave Kastanjen på Blangstedgård, hvor hun arbejdede i 2,5 år. Primært i vuggestuen men også i børnehaven.

Uge

STEINER HF HOLDER ÅBENT HUS TORSDAG 7. FEBRUAR

[deadline mandag kl. 8.30]

ÅBENT HUS - STEINER HF

[deadline mandag kl. 8.30]

Basarværkstedsaftener Vi mødes næste gang fredag den 7. oktober 2011 kl

MODERNE STEINERPÆDAGOGIK

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

[deadline mandag kl. 8.30]

HUSK AT LÆGGE VEJEN FORBI GLEMMEKASSEN INDEN SOMMERFERIEN

Uge

ISENHEIMERALTERET. I dag er alterbillederne opstillet på museet Unterlinden i Colmar, og det tiltrækker altid mange besøgende.

ÅRSOPGAVEFREMLÆGGELSEN 2018!

Rudolf Steiner-Skolen i Odense, Rudolf Steiner-Skoleforeningen og Antroposofisk Selskab, Odense-gruppen

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

Torsdag d. 5/11 kl PROGRAM

"Nye" gryder og bageforme til sandkassen eftersøges - så vil vi kassere noget af det gamle grej.

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

SOMMER HØJSKOLE L EM N N E E M S K E R august Seminarium

VI MANGLER STADIGVÆK EN DEL ARBEJDSPLADSER

Den røde Pimpernel 8. klasse opfører "Den røde Pimpernel" - et skuespil om den franske revolution.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Læs dansk på bibliotekerne

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl for skolen og kl for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen?

TalentCamp Aalborg 2015 Klostermarksskolen

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Transkript:

[deadline mandag kl. 8.30]

BLIV VÆRT OG BLIV EN OPLEVELSE RIGERE! Fra tirsdag den 24. til lørdag den 28. september får vi besøg af Steinerskolen i Remscheid, som vores elever fra 8. klasse 3. videregående besøgte på deres orkesterrejse i maj. Eleverne fra Remscheid skal - ligesom vores elever blev det - indlogeres privat. Hvis I har lyst til at blive værtsfamilie for én eller flere personer og blive en oplevelse rigere, så kontakt Ulrike Müller på: um@rss-odense.dk eller på telefon: 29 92 92 87. Nærmere program for besøget følger, så snart vi ved mere. Som værtsfamilie skal I være behjælpelig med transport til og fra skolen, mad samt soveplads(er). Det er ikke nødvendigt, at hver elev får sit eget værelse. Soveposer medbringer de selv. Der vil med stor sandsynlighed blive arrangeret en aftenkoncert på skolen med eleverne fra Remscheid. Mere information herom følger. Du kan se mere om vores skoles orkesterrejse i maj og læse om elevernes oplevelser på skolens hjemmeside: http://www.rss-odense.dk/orkesterrejse.html Biografi-seminar Weekend-Kursus Fredag 20. søndag 22. september 2013 på Rudolf Steinerskolen i Odense, Lindvedvej 64 På sporet af din livskilde. At se det, der var. At mærke det, der er. At lytte til det, der kommer. Dine livsfortællinger belyst gennem de syv planetkvaliteter: en vej til jeget og dit personlige lederskab. V) Anker Meier Nielsen og Lotte Juul Lauesen Oplysning og tilmelding: lotte@juullauesen.dk, tlf 30 27 07 99, www.inter-mezzo.dk anker@meiernielsen.dk, tlf: 30 51 84 68

Hvad er baggrunden for dit barns skolegang? Nye forældre, mindre nye forældre og alle andre indbydes til temadag: lørdag d. 7. september fra kl. 9 til 14 Rudolf Steiners menneskebillede ved Ellen Thuesen Praktiske øvelser i eurytmi og formtegning Pædagogisk indlæg ved Grete Black Tid til spørgsmål og svar Der serveres kaffe og the. medbring selv madpakke. Mulighed for børnepasning på skolen. Pris 50 kr. Tilmelding: Senest 1. september 2013 til bhh@ rss-odense.dk. Pris: 100 kr. som indbefatter stævnegebyr, kaffe og te. Arrangør: Rudolf Steiner-Skolen og Skoleforeningen i Odense

Årskalenderen 2013-14 Skal man bruge en digitalkopi af årskalenderen 2013-14, kan den hentes her: aarskalender_2013_2014.pdf Antroposofisk studiegruppe Tema: Kristi fødsel i det æteriske Temaet i år vil være Kristi fødsel i det æteriske. Vi vil begynde med studiet af en mindre bog af Jesaiah Ben Aharon fra Israel, der omhandler det tyvende århundredes åndelige hændelse. Bogen er skrevet på engelsk og hedder: The Spirituel Event of the Twentieth Century, An Imagination. The Occult Significance of the 12 Years 1933-45 in the Light of Spiritual Science. Bogen er ved at blive oversat til dansk og skulle være klar til studiegruppens begyndelse.bogen kan bestilles i Audonicons bogsalg. Læs mere om Jesaiah Ben Aharons arbejde på hans hjemmeside: www.event-studies.org Siden Rudolf Steiners død i 1925 er der sket mange ting i den ydre fysiske verden såvel som i den åndelige verden. Jesaiah Ben Aharon har beskrevet nogle vigtige åndelige hændelser, der er sket i det sidste århundrede. Han beskriver det ud fra egen forskning og relaterer det til Steiners udtalelser om Kristi fødsel i det æteriske. Kurset er åbent for alle, og der kræves ingen forkundskaber. Pris: 450 kr. som indsættes på konto 8401 4221133 Sted: Eurytmisalen. Tilmelding og spørgsmål: tlf. 28 50 00 37 eller på mail: erikfrydenlund@gmail.com Dato og tid: 13 tirsdage fra kl. 20.15 til 21.30 med start den 3/9.

Korsang Lindvedkoret Sæsonstarten: TORSDAG den 29. august kl.19.45. Kom og få gode oplevelser med andre forældre fra skolen. Vi øver torsdage 19.45 21.45 i skolens eurytmisal. I koret er der koncertvirksomhed i såvel skoleregi som udenfor. Koret er under Paarup Aftenskole. Nærmere oplysninger ved korets formand Axel Gomard 6611-1114 eller dirigent Sven Skovbakke 6269-1908.

Tirsdags- Eurytmi Dyrekredsen og planeterne På kurset vil vi arbejde med de lyde og bevægelser, som er forbundet med dyrekredstegnene og planeterne i himmelrummet. Desuden vil vi se på, hvordan de egentlig bevæger sig i forhold til jorden, og hvordan det påvirker planterne og mennesket. Vi vil arbejde med grundlæggende eurytmielementer gennem musik, rytmer og lydeurytmi. Det kræver ingen forkundskaber at være med, alle med lyst og interesse er velkomne. Eurytmi er en let bevægelsesform udviklet af Rudolf Steiner. Eurytmi arbejder ikke blot med de fysiske kræfter i os, men også med de æteriske livskræfter og mentale kræfter og kan derved virke belivende, afstressende og harmoniserende. Underviser: Erik Frydenlund Sted: Eurytmisalen. Dato og tid: 13 tirsdage fra kl. 19 til 20 med start den 3/9. Pris: 500 kr., som indbetales på konto 8401 4221133 Tilmelding og spørgsmål: tlf. 28 50 00 37 eller: erikfrydenlund@gmail.com Arrangør: Antroposofisk Selskab, Odensegruppen.