NFORMATION // Camping-TØNDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NFORMATION // Camping-TØNDER"

Transkript

1 NFORMATION NYT // AlpinLODGE NYT // Udendørs pool // Camping-TØNDER

2 Her er jeres værter: CLAUDIA med ELENA, MATTEO og Chef NORBERT JUN. (N3) NORBERT SEN.(N2) og fru CHRISTA Personlige tips fra chefen: STEDER HVOR MAN SPISER GODT: Naturligvis på campingpladsernes egne restauranter: Restaurant Waldschenke på Naturpark Schluga Seecamping (ifølge Christa Schluga skal man mindst én gang prøve spareribs!) og Schluga s Wirtshaus på Schluga Camping Hermagor (chokoladesoufflé med 1 kugle vanilleis er N3 s yndlingsdessert). På restaurant Seestubn direkte ved Pressegger See ved siden af Schluga Strand. Fiske- og grillspecialiteter! Her lader N3 og familien sig ofte forkæle med fiskeretter. Anbefales kan rejer i olivenolie, med hvidløg og hvidløgsbrød! På det traditionelle spisested Zum Feierabend i Untervellach kan man få stillet sulten med retter fra det gode lokale køkken som f.eks. koteletter og rösti (som N2 nyder regelmæssigt!). Fremhæves skal også restauranten på hotel Alpen Adria ved Pressegger See (300 m fra Schluga Seecamping). Et fremragende spisested! Og hvis man skal have lidt til den søde tand, er der café og konditori Semmelrock, direkte i centrum af Hermagor, med jordbærtærte såvel som hjemmelavet is fra det traditionsrige hus Semmelrock.

3 Hjertelig velkommen! Bjergene, de Kärnische Alpen - der næsten tager vejret fra én, det krystalklare vand i Pressegger See, ja hele naturen er det frirum, vi som børn og voksne længes efter. Her, i vor egen region, kan fornøjelige stunder kombineres med kulinariske højdepunkter,.. og dem der vælger at tilbringe sine feriedage hos Schluga kan være sikker på at finde alt det, der gør det til et perfekt ophold. Her skiller regionen sig ikke kun ud ved sin mangfoldighed, også vi hos Schluga sætter alt ind på at opfylde gæsternes ønsker. To campingpladser står til rådighed: Schluga Camping Hermagor, helårsplads og kun 1,5 km fra Hermagor by med mange indkøbsmuligheder og 4 km herfra, Naturpark Schluga Seecamping, åben fra til , kun et stenkast (200 m) fra Pressegger See. Her er rige muligheder for afslappende dage i eget telt, i campingvogn eller autocamper, i en campingtønde, i en **** ferielejlighed i AlpinLODGE, i en *** ferielejlighed over receptionen, eller i en ****ferielejlighed de luxe, direkte ved Pressegger See. De vigtigste informationer om hvad der kan forventes af os, findes her på de følgende sider. Rigtig god fornøjelse. Familie Schluga Chef Norbert (Norbert jun.), Claudia, Elena og Matteo N2 (Norbert sen.) og Christa, og vore mange flittige medarbejdere. HVAD KAN MAN OPLEVE: I Kärntens første eventyrpark for børn ved Pressegger See Nassfeld (Tressdorfer Alm): Felsenlabyrinten, eventyrpark, Tarzan for en dag, klatrehave, Flying fox og en hurtig tur på 2,2 km ned med sommerkælkebanen Pendolino. Med et Kärnten Card i hånden er der over 100 steder med gratis adgang til nogle af Kärntens smukkeste og mest interessante udfl ugtsmål. (Kan købes i receptionen). 18 hullers golfbane Nassfeld Golf i Waidegg. Gailtal gården. Besøg et moderne kärntnerlandbrug med gårdbutik i Kirchbach HVOR ER DE SMUKKESTE STEDER I GAILDALEN OG I DE OMLIGGENDE DALE? Det spørgsmål svarer både N2 og N3 meget gerne personligt på, for ingen kender de skønneste steder i Kärnten bedre end d herrer Schluga! Spitzegel, Gartnerkofel, Monte Cocco eller en cykeltur til markedet i Tarvisio spørg bare N2! NØDSTILFÆLDE Ved indgangen til begge campingpladser er opsat en NØDTELEFON (NOTRUF) Opkald til læge (uden forvalg) 141 Ulykkestilfælde (uden forvalg) 144 Politi (uden forvalg) 133 Brandvæsen (uden forvalg) 122 Nødopkald (som i DK, uden forvalg) 112 Bjergredning (uden forvalg) 140 ÖAMTC (vejhjælp, uden forvalg) 120

4 CAMPINGPLADS REGLEMENT 1) REGISTRERING: Henvendelse i receptionen straks ved ankomsten. 2) AFREGNING helst 2 dage før eller senest på afrejsedagen. Vær her opmærksom på receptionens åbningstider. Ved afrejse i højsæsonen beder vi om, at pladsen forlades senest kl. 11. Ved afrejse efter kl. 11 i højsæsonen er der et tillæg på 9,00 indtil kl. 15:00 og på 27,00 indtil kl. 19:00, hvorefter den næste dag regnes med. I lavsæsonen kan man uden ekstra beregning blive indtil kl. 17, forudsat at pladsen ikke er reserveret. Orientér venligst receptionen herom. AlpinSPA kan benyttes på afrejsedagen indtil kl. 13:00, herefter beregnes en wellness-takst på 2,50 pr. person (indtil kl. 17:30). 3) IDENTIFIKATION: Ved registreringen udleveres et identifi kationsbånd, der samtidig giver gratis adgang til Schluga Strand med gode parkeringsmuligheder. På Seecamping anmoder vi dog gæsterne om, så vidt muligt, at lade bilen stå og afl ægge de 200 meter til strandarealet til fods. OBS: Det er obligatorisk at bære identifi kationsbåndet på Schluga Camping Hermagor, på Naturpark Schluga Seecamping og på Schluga Strand. 4) MIDDAGSRO fra kl. 13:00 til 15:00 (i højsæsonen). Bommen er dog ikke lukket, men vi beder samtidig vore gæster om så vidt muligt at undlade ind- og udkørsel i dette tidsrum. Om natten, fra kl. 22:00 til 07:30, er ind- og udkørsel ikke mulig. 5) RENOVATION/AFFALD: Afl evér venligst pladsen i samme stand, som du selv ønsker at finde den. Affald (visne blomster, stofrester o.a. lægges) i de respektive containere og ikke i toilettet, buskadset eller over hegnet. Vi beder om at respektere affaldssorteringen i containerne ved receptionen (glas, papir, plastic osv.) 6) DET ER IKKE TILLADT: at have gæster uden tilmelding og besøgskort (2 timer er gratis, men skal være tilmeldt i receptionen). at opholde sig på naboejendommene. at spille med store bolde på campingpladsen. at grave render omkring telt og campingvogn. at hælde varmt vand omkring træer og buske.

5 + NYT NYT // AlpinSPA // AlpinLODGE // Camping-TØNDER NYT // Udendørs pool at fodre fremmede katte! at lade hunde løbe frit. Hunde skal altid holdes i snor (max. 5 m overalt på pladsen). Schluga Camping er en familieplads, så vi tillader ikke kamphunde eller lignede racer (Bullterrier, Pitbull, Rottweiler, Dobermann etc.). at udvise støjende adfærd såsom sang og musik. Lyden fra radio- og TV-modtagere skal holdes på et niveau, så naboen ikke forstyrres. at benytte bilen til intern transport på pladsen (f. eks. til campingshoppen eller Schluga s Wirtshaus). Al kørsel skal foregå i skridttempo! at børn opholder sig i sanitetsbygningerne, AlpinSPA og swimmingpool uden opsyn. at drive handel eller annoncere for kommercielle formål. at vaske i afløbsbrøndene rundt omkring på området. at lave mad over åben ild eller grille med røgudvikling (Det er tilladt at grille med gas eller trækul). at ankomme eller afrejse før kl. 7:30 eller efter mørkets frembrud. at placere (opankre) både og surfbrætter i den vestlige del af strandområdet. Når de ikke benyttes, skal de omgående væk fra stranden. Surfen kun i den østlige del af stranden. Hunde er kun tilladt i det indrettede område i vandet og skal holdes i snor. Hunde i snor er også tilladt i skærmbaren. 7) ANSVAR: Pladsadministrationen påtager sig intet ansvar overfor tab, ulykker eller skader af enhver art. 8) HUNDE: skal holdes i snor - også på de enkelte pladser. Vore firbenede venner kan luftes på det afmærkede område vest for pladsen bag sanitetsbygning WEST og bag sanitetsbygning MITTE (ny) eller i den omliggende skov. På Naturpark Schluga Seecamping luftes hundene syd for campingpladsen, vest for Jugendraum. 9) ELEKTRICITET: Hvis strømmen efter et tordenvejr sætter ud, trykkes kontakten på fejlstrømsrelæet på strømsøjlen fra 0 til 1. Til vogne med klimaanlæg og el-varme udleveres elmåler, der er obligatorisk! 10) DRIKKEVAND: Der er drikkevand overalt på begge pladser. EN STILLE BØN: Beskyt venligst pladsernes indretning og især træer, buske, blomster og øvrige planter! Ved beskadigelser vil der blive opkrævet et beløb til erstatning.

6 ÅBEN HELE ÅRET! SCHLUGA CAMPING HERMAGOR AlpinLODGE Udlejning og information i receptionen. AlpinSPA opvarmet indendørs swimmingpool med modstrømsanlæg, biosauna, dampbad, saltkabine, infrarød kabine og finsk sauna med panoramaudsigt til bjergene, the-hjørne og massagekabiner. Åbningstider: Saunaerne er åbne fra kl. 15:00-21:00 og adgang indtil kl. 19:45. Indendørs swimmingpool, den 120 m² opvarmede friluftspool med børnebassin og den 500 m² store natursvømmesø er åbne fra kl. 8:00-19:00 (fra kl. 8:00 til 9:00 er svømning kun for voksne). Damesauna fra slutningen af september til pinse, på torsdage fra kl. 15:00 til 18:00. Familiesauna (forsøgsvis) fra pinse til midten af september, på torsdage og lørdage fra kl. 15:00 til 18:00. Derefter er der ikke adgang for børn under 14 år. OBS: I for- og eftersæson kan der forekomme afvigende åbningstider. Ved regn startes saunaen tidligere. Nærmere information i receptionen. AFREGNING helst 2 dage før eller senest på afrejsedagen. Vær her opmærksom på receptionens åbningstider. Ved afrejse (i højsæsonen) beder vi om at pladsen forlades inden kl 11:00, det gælder også parkeringsarealet. Ved afrejse efter kl. 11:00 i højsæsonen er der et tillæg på 9,00 indtil kl. 15:00 og på 27,00 indtil kl. 19:00, hvorefter den næste dag regnes med. I lavsæsonen kan man uden ekstra beregning blive til kl. 17, forudsat at pladsen ikke er reserveret. Orientér venligst receptionen herom. AlpinSPA kan benyttes på afrejsedagen indtil kl. 13:00, herefter beregnes en wellness-takst på 2,50 pr. person (indtil kl. 17:30). AUTOCAMPERSERVICE findes på gårdspladsen bag receptionen. BABYBADERUM i sanitetsbygningerne Mitte og West samt i børnesanitetsbygningen (sanitetsbygning Mitte). NYT // AlpinLODGE // Camping-TØNDER BILVASK vi beder om ikke at vaske bil på pladsen. Selvbetjenings vaskeanlæg findes på den anden side af hovedvejen. BIOGRAF - CINEMEXX: I sanitetsbygning West, 1. sal BJERGKLATRING Norbert Schluga Klettersteig. Sikret! Markeret Hohe Wand. Dorfstraße fra Schluga s Wirtshaus. Information i receptionen. BØRNESANITETSANLÆG med indendørs legerum (ved sanitetsbygning Mitte). Åbent indtil kl. 22:00 (Forældre er ansvarlige for deres børn). BUTIK: Brød og aviser (fra slutningen af maj til slutningen af september). CAMPING-TØNDER Udlejning og information i receptionen. CYKELUDLEJNING: Der kan lejes cykler i receptionen. 1 dag 10;00 og 1 uge for kun 30,00. Mountainbike og børnecykler kan lejes hos Bike Paradies, ca. 150 m fra Schluga Camping Hermagor i retning mod Hermagor. DISKOTEK for unge (under 13 år) overfor det lille bondehus i den nordlige del af campingpladsen juli og august). Åbningstider, se opslag. DVD udlånes gratis i receptionen FAMILIEKABINER kan lejes i sanitetsbygningerne Mitte, West og Nord! Yderligere oplysninger i receptionen. FODBOLDBANER a) ved tennisbanerne øst for campingpladsen og b) i den vestlige del af pladsen, ved Røde Kors. GAS: Ved receptionen. Tomme gasflasker kan afleveres indtil kl. 16:00. Kl. 18:00 er de fyldte og afregnes sammen med den endelige regning. Campinggaz (små blå flasker) kan ombyttes i Campingshoppen. GO-KART UDLEJNING: Go-kart udlejning for børn og voksne i receptionen. Pris pr. time 2,50.

7 FAKTA: meter over havet - 5,5 hektar pladser - komfortpladser med tilslutning til vand, afl øb, strøm og TV - pladsstørrelser mellem m² - 3 moderne sanitetsanlæg - handicapvenlige - AlpinSPA med indendørs pool opvarmet friluftspool med børnebassin, natursvømmesø, diverse saunaer og relaxkabiner GÆSTEVÆRKSTED i sanitetsbygning West. Nøgle udleveres i receptionen. HOPPEL-KOPPEL-SCHNATTERSTALL sydvest for campingpladsen (ponyer, geder, kaniner og ænder) HUNDEBAD (varmt/koldt): Sanitetsbygning Mitte. HUNDETERRÆN findes a) i den vestlige del af campingpladsen ved Røde Kors og b) bag sanitetsbygning Mitte INTERNET-HJØRNE gratis i receptionen. INTERNET billetter til egen bærbar computer fås i receptionen (mod gebyr). LEGEPLADS OG BORDTENNIS i den sydvestlige del af pladsen, bag sanitetsbygning West. (Forældre er ansvarlige for deres børn). NØDSTILFÆLDE Skranken er forsynet med en rød knap, så den kan åbnes i nødsituationer. NØDTELEFON findes ved indgangen til receptionen. PONYRIDNING OG RUNDTURE (Om sommeren i de store ferieperioder) Se tider i ugeprogrammet. RESTAURANT Schluga s Wirtshaus i den nordlige del af pladsen. Åbningstider: Fra kl. 11:00 til 24:00. Varme køkken: Fra kl.11:30 til 21:30 (I lavsæsonen kan der afviges fra disse tider). I åbningstiden sælges mad og drikke ud af huset. SKIBUS gratis til skiområdet. Stoppested på hovedvejen nær receptionen. (Afgangstider, se køreplanen) Gratis for alle gæster - også uden ski! SKIOPBEVARING OG SKISERVICERUM i sanitetsbygning Mitte (om vinteren). STRYGERUM i sanitetsbygningerne Mitte og West STRØMMÅLER skal afleveres ved afrejse, før en endelig afregning kan finde sted. SVØMMESØ (maj til september) I den nordlige del af pladsen ved siden af AlpinSPA (0-4 meter dyb). Brusebad før svømning! Forældre er ansvarlige for deres børn. SWIMMINGPOOL MED BØRNEBASSIN opvarme fra slutningen af april til begyndelsen af oktober. Forældre er ansvarlige for deres børn. TELEFON. I receptionen findes fordelagtige telefonboxe uden møntindkast. (Privat udbyder). TENNISBANER OG TENNISHAL Tennisbane og tennishal øst for campingpladsen ved siden af bowlingbanen med underlag af støvfrit gummigranulat, der ser ud som sand. Rabat ved forevisning af identifikationsbåndet. Det samme gælder også på tennisanlægget ved Pressegger See og i forlystelsesparken. TOPI-CLUB (børnehave) med pædagoger i de store ferieperioder samt i jul- og påskeferier. Lokale i det lille bondehus ved Schluga s Wirtshaus. TV-STUE i det lille bondehus ved Schluga s Wirtshaus. (Nøgle i receptionen). TØRRERUM i sanitetsbygning Mitte og West. UNGDOMSLOKALE med bordtennis i kælderen til sanitetsbygning West. VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE i sanitetsbygning Mitte og West. Nøgle kan afhentes i receptionen. Vi fraskriver os ethvert ansvar for skader på vasketøj (Pris: 4,00 pr. vask/tumbler). VÆRELSE OG LEJLIGHED på 1. sal over receptionen. WELLNESS + FITNESS Træningscenter med fysioterapi, solarium, massage og gymnastik. Indgang fra parkeringspladsen ved Schluga s Wirtshaus. Rabatbilletter til træningscentret (6,00 pr. dag og 18;00 pr. uge) ved forevisning af identifikationsbånd. Åbningstider, se opslag i centret.

8 SCHLUGA S WIRTSHAUS SCHLUGA CAMPING HERMAGOR Efter at der i mange år har været skiftende forpagtere på Schlugas Wirtshaus, har familien Schluga, siden vinteren 2016/17, igen overtaget driften af dette traditionsrige Gasthaus og vil, sammen med chefkokken Hans-Jürgen Frischer, forkæle gæsterne med traditionelle og internationale retter. Bordbestilling på telefon: Schluga s Wirtshaus rødder går helt tilbage til år 1527 og var allerede dengang et yndet mødested for den lokale befolkning. På terrassen udfolder der sig hygge og løftet stemning i de lune sommeraftener! Og et tip fra kokken personligt: Den berømte 3-Länder-Gordon Bleu og en lækker chokoladesoufflé med vanilleis!

9 // ALPIN-SPA ALPINSPA ÅBEN HELE ÅRET! AlpinSPA SCHLUGA CAMPING HERMAGOR Ren afslapning på Schluga Camping Hermagor! Det nye AlpinSPA består af en udendørs, opvarmet swimmingpool i rustfrit stål på 120 m² med et lille vandfald (svanehalsen), boblehjørne til 8 personer og en lille børnepool med boblebund og legedyr. Desuden er der en indendørs swimmingpool med modstrøm, et afslapningsområde med gaspejs, to massagerum og et spa-område med forskellige saunaer. I stueetagen er det fremover muligt at slappe af i en bio-sauna med lysshow og automatisk udluftning. Og så har vi naturligvis vore hvilerum. På 1. sal fi ndes dampbad, saltkabine, infrarød kabine og fi nsk sauna med panoramaudsigt over Alperne. Desuden er der et te-hjørne, et afslapningsområde med store hvilehynder og en oase med panoramaudsigt. På terrassen kan man blive kølet af og/eller nyde solens brunende stråler med udsigten til et betagende bjerglandskab. Hvis du vil anvende garderobeboxen, skal der bruges en 1-EURO-mønt. Benyttelsen af AlpinSPA (opvarmet indendørs- og udendørs swimmingpool, sauna) er for alle vore gæster fra den til inkluderet i prisen. I perioden fra beregnes et wellnessgebyr på 1,80 /dag. Både indendørs swimmingpool og saunaer vil gennemgående være åbne. Den opvarmede, udendørs swimmingpool vil være åben fra 25. april til 10. oktober såvel som i juleferien indtil den og påskedagene (i 2 uger). Og så har vi naturligvis fortsat vor 500 m² store natursvømmesø åben fra maj til september.

10 NYT siden maj 2016 nedenfor sanitetsbygning SÜD // NATURPARK SEECAMPING 10. MAJ TIL 20. SEPT. NATURPARK SCHLUGA SEECAMPING AlpinSPA (Indendørs- og udendørs swimmingpool, natursvømmesø og saunaer) på Schluga Camping Hermagor er også åbne for alle gæster på Seecamping. AFREGNING helst 2 dage før eller senest på afrejsedagen. Vær her opmærksom på receptionens åbningstider. Ved afrejse (i højsæsonen) beder vi om at pladsen forlades inden kl 11, det gælder også parkeringsarealet. Ved afrejse efter kl. 11:00 i højsæsonen er der et tillæg på 9,00 indtil kl. 15:00 og på 27,00 indtil kl. 19:00, hvorefter den næste dag regnes med. I lavsæsonen kan man uden ekstra beregning blive til kl. 17, forudsat at pladsen ikke er reserveret. Orientér venligst receptionen herom. AlpinSPA / Pool kan benyttes på afrejsedagen indtil kl. 13:00, herefter beregnes en wellness-takst på 2,50 pr. person (indtil kl. 17:30). AUTOCAMPERSERVICE foran sanitetsbygning Süd. BABYBADERUM i sanitetsbygningerne Süd og West. BILVASK vi beder om ikke at vaske bil på pladsen. Selvbetjenings vaskeanlæg i Förolach (2 km). BIOGRAF CINEMEXX i bygningen bag restauranten. BJERGKLATRING Norbert Schluga Klettersteig. Sikret! Markeret Hohe Wand. Dorfstraße fra Schluga s Wirtshaus. Information i receptionen. BOLDSPILPLADS på den østlige del af strandarealet. BORDTENNIS på legepladsen, i ungdomslokalet og på stranden. BUTIK med brød og aviser, under restauranten. (fra slutningen af maj til midten af september). CYKELUDLEJNING: Der kan lejes cykler i receptionen. 1 dag 10,00 og 1 uge for kun 30,00. Mountainbike og børnecykler kan lejes hos Bike Paradies ca. 150 m fra Schluga Camping Hermagor i retning mod Hermagor. DISKOTEK se Schluga Camping Hermagor. DYBFRYSER til nedfrysning af køleelementer findes i sanitetsbygning Süd. FAMILIEKABINER kan lejes bag restauranten og i sanitetsbygning West. Yderligere oplysninger i receptionen. FORLYSTELSESPARK, Kärntens første, ved Pressegger See (300 m) Åben daglig fra maj til oktober fra kl. 9:00-18:00 GAS: Ved receptionen. Tomme gasflasker kan afleveres indtil kl. 16:00. Kl. 18:00 er de fyldte og afregnes sammen med den endelige regning. GAS: Ved receptionen. Tomme gasflasker kan afleveres indtil kl. 16:00. Kl. 18:00 er de fyldte og afregnes sammen med den endelige regning. Campinggaz (små blå flasker) kan ombyttes i Campingshoppen. GO-KART UDLEJNING: Go-kart udlejning for børn og voksne i receptionen. Pris pr. time 2,50. HUNDEBAD (varmt/koldt): Sanitetsbygning Süd. INTERNET billetter til egen bærbar computer fås i receptionen (mod gebyr). INTERNET-HJØRNE - gratis i receptionen. LEGEPLADS i den østlige og sydlige del af campingpladsen (Forældre er ansvarlige for deres børn). NØDSTILFÆLDE: Skranken er forsynet med en rød knap, så den kan åbnes i nødsituationer. NØDTELEFON findes ved indgangen til receptionen. PONYRIDNING OG RUNDTURE (Om sommeren i de store ferieperioder). Se tider i ugeprogrammet. RESTAURANT WALDSCHENKE (Fra slutningen af maj til midten af september) Åben daglig fra kl. 11:00-24:00. Køkkenet fra kl. 12:00-14:00 og fra kl. 17:00-22:00.

11 FAKTA: meter over havet - 8,8 hektar pladser - komfortpladser med tilslutning til vand, afl øb, strøm og TV - pladsstørrelser mellem m² - pragtfulde terrassepladser med megen natur omkring - kun 200 m til stranden ved Pressegger See - Opvarmet udendørs swimmingpool med børnebassin STALD øst for sanitetsbygning SÜD med ponyer og kaniner. STRYGERUM i sanitetsbygningerne Nord og Süd. STRØMSTIK omsætter skal afleveres ved afrejse, før en endelig afregning kan finde sted. TENNISBANER (gratis) i forlystelsesparken ved Pressegger See (5 min. til fods). Rabat på entrébilletten til Schluga s gæster. TOPI-CLUB (børnehave) med pædagoger i de store ferieperioder. Topiklubbens lokale findes på bagsiden af restauranten. TV-STUE i Topiklubbens lokale der findes på bagsiden af restauranten (Nøgle i receptionen). UDENDØRS SWIMMINGPOOL 120 m² i rustfrit stål (opvarmet) med boblehjørne til 8 personer og svanehals (lille vandfald) samt børnebassin med legedyr. Åben fra 10. maj til 20. september. UNGDOMSLOKALE med bordtennis ved indkørslen til campingpladsen (under restauranten ved siden af campingshoppen). VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE i sanitetsbygningerne Nord, Süd og West. Nøgle kan afhentes i receptionen. Vi fraskriver os ethvert ansvar for skader på vasketøj. VIDEO- OG OPHOLDSLOKALE bag restauranten.

12 // WALDSCHENKE CAFE-RESTAURANT ZUR WALDSCHENKE NATURPARK SCHLUGA SEECAMPING Gennem mange år er vore gæster på restaurant Waldschenke på Naturpark Schluga Seecamping blevet betjent fra slutningen af maj til midt i september af familien Neuhold. Udover de velsmagende forretter, hovedretter og pizzaer tilbydes mad-ud-af-huset til at tage med hjem til campingvognen. Her er de populære Spare-ribs såvel som Schnitzel happy-hour, måske ledsaget af en lokal snaps, kendt overalt! Og de fantasifulde iskreationer taler helt deres eget sprog. Uhmm, en portion is til en god kop kaffe se dét smager af ferie! Og så i tilgift det flotte view fra terrassen udover vandet på Pressegger See. Det er ren afslapning.

13 SCHLUGA STRAND Schluga s strandareal på m² er perfekt til nyde afslappende badedage! For Schluga s gæster er adgang med ID-armbånd gratis. OBS: Uden ID-armbånd - ingen adgang! I skærmbaren kan købes kølige drikkevarer, is og snacks og i tilgift en vidunderligt udsigt over det krystalklare vand. Til at udforske søen kan der lejes vandcykler og kanoer, ligesom parasoller og liggestole kan lejes i skærmbaren. Udover en legeplads er der en beachvolleyballbane, og bordtennisborde er til rådighed for vore gæster. BEMÆRK: Hunde er kun tilladt i det afmærkede område, og skal altid holdes i snor, også ved hunde arealet og i vandet. Det adskilte naturist område giver mulighed for både at solbade og gå i vandet. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ DOG-Beach Schilf FKK-Gelände ~ ~~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Kinder- Spiel- BADESTRAND Platz Schirmbar Tretboote Platz für Familien mit HUNDEN!!! Volleyballplatz WC Umkleide LIEGEWIESE Platz für Familien mit HUNDEN!!! Fußballplatz Appartementhaus II Eintritt Appartementhaus I Seerundweg Nr. 73 Schluga SEECAMPING Parkplätze

14 // APARTMENTS DE LUXE**** PRESSEGGER SEE ÅBEN HELE ÅRET! FERIELEJLIGHEDER DE LUXE PRESSEGGER SEE Kun et stenkast fra Pressegger See findes de perfekte rammer til at oplade krop og sjæl med ny energi. I de 44 m² hhv m² store ferielejligheder oplever gæsterne (fra 2 til 6 personer) en ganske særlig feriestemning. Tag nogle dage ud af kalenderen og nyd kombinationen af rendyrket design, perfekt afslapning og en vidunderlig natur. UDSTYR OG INDRETNING Luxuriøse faciliteter med 2 separate soveværelser Perfekt indrettet køkken til 4-6 personer Separat toilet Bad med brusekabine og badekar TV (fladskærm) Sikringsboks Gratis internet til egen bærbar computer Sydvendt balkon med udsigt over søen På 3. sal finsk sauna, infrarød kabine og relaxrum Alle vore gæster i ferielejlighederne kan benytte samtlige af campingpladsernes faciliteter, og også deltage i de aktiviteter, der fremgår af ugeprogrammerne. Det er desuden muligt at benytte AlpinSPA med pool og sauna på Camping Schluga Hermagor. Se Wellness prislisten.

15 // AlpinLODGE**** AlpinLODGE ÅBEN HELE ÅRET! SCHLUGA CAMPING HERMAGOR AlpinLODGE**** er placeret på Schluga Camping Hermagor og består af 6 luksuriøst indrettede lejligheder i stilfuldt træfi nish. Den 66 m² store lejlighed, beregnet fra 2 til 6 personer, byder på en helt speciel feriestemning. Den alpine stil gør disse lejligheder til noget særligt. Det være sig fyrretræsduften fra senge og møbler til den enestående udsigt til bjergene i De Karniske Alper. Lejligheden i stueplan er handicapvenlig. AlpinSPA ligger kun 50 m fra AlpinLODGE****. Sammen med de opvarmede indendørs- og udendørs swimmingpools og natursvømmesøen såvel som de forskellige saunaer, udgør det den perfekte afslapning. Vær opmærksom på wellnessgebyrerne. UDSTYR OG INDRETNING Luxuriøse faciliteter med 2 separate soveværelser Perfekt indrettet køkken til 6 personer Separat toilet med bidét Bad med brusekabine og badekar NYT siden april TV (fl adskærm) Sikringsboks Gratis internet til egen bærbar computer Sydvendt balkon med udsigt til De Karniske Alper og hele campingpladsen Egen gratis parkeringsplads Gæster i ferielejlighederne kan frit benytte alle campingpladsens faciliteter og er desuden velkomne til at deltage i ugeprogrammernes aktiviteter.

16 ÅBEN HELE ÅRET! // APARTMENTS HERMAGOR*** FERIELEJLIGHEDER HERMAGOR SCHLUGA CAMPING HERMAGOR De to ferielejligheder over receptionen på Schluga Camping Hermagor er ideelle for både par og familier. Alle campingpladsernes faciliteter er inkluderet i prisen. Desuden adgang til Schluga Strand ved Pressegger See. AlpinSPA med opvarmede indendørs og udendørs pools, natursvømmesøen samt saunaer kan benyttes. Vær opmærksom på wellnessgebyrerne! Parkering og trådløs internetadgang er gratis. Ferielejlighed med 1 soveværelse Den 55 m² store ferielejlighed med airkondition indeholder soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i opholdsstuen. I opholdsstuen desuden sikringsboks, radio og TV. Køkkenet er udstyret med komfur, mikroovn, bageovn, vandkoger, toaster, nespressomaskine, køleskab og opvaskemaskine. Adskilt toilet og badeværelse med brusebad og badekar. Entré med plads til midlertidig opbevaring og garderobe! Gratis trådløs internetadgang. Velegnet for indtil 4 personer. Studielejlighed Den 33 m² store lejlighed er udstyret med dobbeltseng, TV, aircondition, sikringsboks, badeværelse med brusebad og toilet, entré med plads til midlertidig opbevaring og garderobe! Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, vandkoger, toaster, nespressomaskine, køleskab og komfur. Gratis trådløs internetadgang. Velegnet for 2 personer (+ eventuelt en barneseng).

17 // BARRELS ÅBEN HELE ÅRET! NYT siden december 2015 Camping-TØNDER SCHLUGA CAMPING HERMAGOR Vore 3 camping-tønder i fyrretræ har hver plads til 2 voksne og højst et barn. De indeholder et lille forrum med siddepladser, et udtræksbord og en soveplads med et underliggende magasin. Camping-tønderne er udstyret med fl adskærms TV og aircondition såvel som varmeanlæg. Og naturligvis er der gratis W-Lan (Internetforbindelse) til rådighed. Kun få meter væk ligger sanitetsbygning, campingshoppen (åben fra slutningen af maj til september), Schluga s Wirtshaus og receptionen. Alle camping-tønderne har en central placering i et roligt område på campingpladsen Schluga Hermagor, der er åben hele året.

18 NYT FRA 05/18 // MOBILEHOMES // MOBILEHOMES DE LUXE MOBILHOME 6 Mobilhome De Luxe på Naturpark Schluga Seecamping ca. 35 m² 2 badeværelser med bruser og toilet 2 soveværelser: 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge lys, rummelig stue med luksuriøs indretning og et veludstyret køkken Hvis du ikke råder over egen campingvogn eller telt og alligevel ønsker at nyde camping-livet, så er vores komfortable mobilhome den perfekte løsning for dig! På Schluga Camping Hermagor kan der lejes mobilhome fra 15. april til 10. oktober, mens det på Naturpark Schluga Seecamping kun er muligt i perioden fra den 10. maj til den 20. september. 2 soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge og en stue med yderligere 2 sovemuligheder, hvilket giver plads til ialt 6 personer. Bad og køkken er fuldt udstyrede og naturligvis mangler der ikke et fjernsyn! Udendørs ophold på den overdækkede terrasse er muligt under alle vejrforhold. I haven er der plads til et børnetelt. Klik på Prislisten, og det vil stå klart, hvor skøn en ferie du kan få hos Schluga til en rimelig pris!

19 TOP TILBUD HOS SCHLUGA OM VINTEREN Et glitrende snelandskab, det største og mest moderne skisportssted i Kärnten: Nassfeld ( at). Europas længste naturlige skøjtebane - den Weissensee - og så selvfølgelig det vigtigste af alt: En masse sol og sne! Slap af fra hverdagens stress og jag og nyd tilværelsen i vor AlpinSPA, en opvarmet indendørs swimmingpool med modstrømsanlæg (og, hvis det er muligt, i en 120 m² udendørs pool! åben fra til og 2 uger i påskeferien). Der er bio-sauna, dampbad, saltkabine, infrarød kabine og fi nsk sauna med udsigt til bjergene, et thehjørne og massagekabiner. Saunaerne er åbne fra kl :00 og swimmingpoolen fra kl. 8:00-20:00. Schluga Camping, Mobilehomes, Apartments drager extra omsorg for sine gæster om vinteren. Og regionen har mindst lige så meget at byde på som om sommeren. Kun 8 km fra campingpladsen i Hermagor ligger det store skisportssted, Nassfeld ( som man kommer til med bjergbanen Millenium Express. Mere end 110 km velpræparerede pister i alle sværhedsgrader, gør Nassfeld til Kärntens skiområde nr. 1. Og alle Schluga s gæster får lift-kort til en favorabel pris. Skøjteløberne, der elsker det hvide vinterlandskab, mødes ved Weißensee, som hvert år forvandles til Europas længste naturskøjtebane. I lidt mindre målestok præsenterer den nærliggende Pressegger See sig, der også fryser til hver vinter. Kärntens Naturarena har med sine over 300 km løjper det største netværk af løjper i landet. Omkring 40 dobbeltrettede løjper og skate-spor i det snesikre område til m.o.h. Tag med direkte fra campingpladsen.

20

21

22

23

24 A-9620 HERMAGOR T +43 (0)4282 / 2051 E camping@schluga.com

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

DK UGE 29. på Schluga Strand.

DK UGE 29. på Schluga Strand. DK UGE 29 Næste program (uge 30) udkommer søndag d. 20. juli Mandag, 14. juli 2014 o 09:00 MTB-tur for øvede med Norbert Schluga junior (N3) til St. Steben Sieblerteich og retur. Mødesteder: Receptionen

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Indtil kl 9 AlpinLODGE og campingtønder med Norbert Schluga jun. (N3).

Indtil kl 9 AlpinLODGE og campingtønder med Norbert Schluga jun. (N3). Tidspunkt Aktivitet / ledelse Mødested / afgang Deltagerantal Tilmelding i receptionen Mandag, 02. juli 2018 Bjergtur til grænseområdet mellem Østtyrol og Kärnten. Med Erich Glantschnig, Hver enkelt gruppe

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Tidspunkt Aktivitet/Leder Tid/Mødested/Afgang Deltagere Tilmelding i receptionen

Tidspunkt Aktivitet/Leder Tid/Mødested/Afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 06. Juli 2015 Bjergtur til Oisternig (2052 m) i de Karnischen Alper med Erich Glantschnig. Ofte må vi udfordre vort kæreste legetøj (?) i de alpine områder! Bilen bringer os her over de første

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. V o r e s å b n i n g s t i d e r : 1 6. 0 3. b i s 1 6. 1 1. 2 0 1 4 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

DK UGE 30. A-9620 Hermagor-Pressegger See Tlf.: +43 4282 2051 - Fax +43 4282 2881 20 Email: camping@schluga.com Hjemmeside: www.schluga.

DK UGE 30. A-9620 Hermagor-Pressegger See Tlf.: +43 4282 2051 - Fax +43 4282 2881 20 Email: camping@schluga.com Hjemmeside: www.schluga. DK UGE 30 Næste program (uge 31) udkommer søndag d. 27. juli Mandag, 21. juli 2014 o 09:00 Zumba med Claudia på Schluga Strand. Tilmelding indtil søndag kl. 17 i receptionen. o 09:00 MTB-tur til Guggenberg

Læs mere

Tirsdag, 21. juli 2015 Foran receptionen på Schluga Camping Hermagor (10 minutter senere på p-pladsen ved Schluga Strand)

Tirsdag, 21. juli 2015 Foran receptionen på Schluga Camping Hermagor (10 minutter senere på p-pladsen ved Schluga Strand) Mandag, 20. juli 2015 Bjergtur til Poludnig (1999 m) i de Karnischen Alpen med Erich Glantschnig. Dette næsten 2.000 meter høje bjerg, med en pragtfuld udsigt kan bestiges fra mange sider. Vi snyder lidt

Læs mere

DK UGE 31. SÜD på Naturpark Schluga Seecamping.

DK UGE 31. SÜD på Naturpark Schluga Seecamping. DK UGE 31 Næste program (uge 32) udkommer søndag d. 3. august. Mandag, 28. juli 2014 o 09:00 MTB-tur for øvede til Eggeralm Dellacheralm Poludnigalm med Norbert Schluga sen. (N2). Afgang fra Schluga Camping

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

Efter en orientering søndag d kl foran receptionen på Schluga Camping Hermagor

Efter en orientering søndag d kl foran receptionen på Schluga Camping Hermagor Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 08. juli 2019 Bjergtur til vore italienske naboer med Erich Glantschnig. Alpi Giulie. Monte Schenone. Lipnik.

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Tirsdag, 14. Juli 2015 Schluga Camping Hermagor

Tirsdag, 14. Juli 2015 Schluga Camping Hermagor Mandag, 13. Juli 2015 Bjergtur til Rosskofel/Monte Cavallo di Pontebba (2240 m) i de Karniske Alper med Erich Glantschnig. Der er tre Kofel er, der giver det samlede udtryk af Nassfeldområdet og den største

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Tidspunkt Aktivitet / ledelse Sted / mødested / afgang Deltagere Tlmelding i receptionen Mandag, 09. juli 2018

Tidspunkt Aktivitet / ledelse Sted / mødested / afgang Deltagere Tlmelding i receptionen Mandag, 09. juli 2018 Tidspunkt Aktivitet / ledelse Sted / mødested / afgang Deltagere Tlmelding i receptionen Mandag, 09. juli 2018 Bjergtur med Erich Glantschnig Vi kender dig måske ikke så godt, men vi lærer dig at kende

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax:

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax: Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgangssted Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 22. juli 2019 Grænseoverskridende tur på vor italienske nabos bjerge med Erich Glantschnig. Alpi Giulie.

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad

Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad Hotelværelser & hytter inkl. morgenmad OPHOLD PRISLISTE 2014 Enkelt-/ Dobbeltværelse (EV/DV) 20m 2 værelse med dobbeltseng, sofa, bad og toilet, køleskab, kaffe/the faciliteter, TV, terrasse eller svalegangsbalkon

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 116 TL (232 kr) LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 119 TL (238 kr) LUKKET FOR SALG C 125 TL (250 kr) LUKKET FOR SALG D 129 TL (258 kr) LUKKET FOR SALG E 139

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Foran receptionen på. Min. 5 Personen Indtil søndag kl. 17:00 (ca. 2 timer, 300 højdemeter, 15 km) med Norbert Schluga jun. (N3).

Foran receptionen på. Min. 5 Personen Indtil søndag kl. 17:00 (ca. 2 timer, 300 højdemeter, 15 km) med Norbert Schluga jun. (N3). Mandag, 27. juli 2015 Bjergtur til Sattelnock (2033 m) i Gailtaler Alpen (Gitschtal) med Erich Glantschnig. Denne Nock vil sikkert være ny for de fleste af jer! Og det er også et ensomt sted, vi finder

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG B 41 LUKKET FOR SALG C 44 330 Kr ÅBENT FOR SALG D 47 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39 - LUKKET FOR SALG B 43 LUKKET FOR SALG C

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen

Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Information dagen før, søndag kl.19:30 på Schluga Camping Mandag, 10. juli 2017 Bjergvandretur til Monte Nebria i nabolandet

Læs mere

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017

1.PERIOD 14 April- 07 Maj PERIOD 08 Maj - 17 Maj PERIOD 18 Maj - 26 Maj 2017 1.PERIOD 14 April- 07 Maj 2017 A 119 TL LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 125 TL LUKKET FOR SALG C 129 TL LUKKET FOR SALG D 129 TL LUKKET FOR SALG E 145 TL - 290 kr LUKKET FOR SALG 2.PERIOD

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK Friluftsliv Badeland - Thy Rideferie Nationalpark - Hytter - Vesterhav VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN BADELAND MED SURFINGHILL ÅBNINGSTID

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 lukket B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 Lukket for salg D 44 Lukket for salg E 49 Lukket for salg 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 lukket B 41 ÅBENT FOR SALG C 46 lukket D

Læs mere

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019

1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 1.PERIOD 01 Juni - 03 Juni 2019 A 210 TL - 256,2 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 220 TL Foreløbig lukket for salg C 230 TL Foreløbig lukket for salg D 240 TL Foreløbig lukket for salg E

Læs mere

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018

1.PERIOD 19April- 06Maj PERIOD 07 Maj - 15Maj PERIOD 16 Maj - 06 Juni 2018 1.PERIOD 19April- 06Maj 2018 A 165 TL - 257 kr ÅBENT FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 170 TL Foreløbig lukket for salg C 175 TL Foreløbig lukket for salg D 179 TL Foreløbig lukket for salg E 2.PERIOD

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Ramundbergets Fjällgård

Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård Ramundbergets Fjällgård er et klassisk bjerghotel fra 19'erne. Ramundbjerget er et lille hyggeligt skisportssted ved verdens ende med masser af ski muligheder, både langrend og

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Dagspris 2011. Dagspris 2011. Prisliste camping. Prisliste mobilehomes

Dagspris 2011. Dagspris 2011. Prisliste camping. Prisliste mobilehomes Prisliste camping 29/08-03/09 09/07-22/08 Standplads til 1 campingvogn, 1 Camper eller 1 telt eller i motorcykel o 7,40 9,50 12,20 15,45 Voksne 3,95 5,80 7,50 8,95 Senior 60 3,80 5,40 7,15 8,95 Børn 2-8

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE

Pris: B02067CT Type transaktion Type ejendom Areal Værelser Badeværelser Pris Reference CEE Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 422 m2 Værelser 4 Badeværelser 3 Pris 890.000 Reference CEE En Tramite Side 1 fra 26 Beskrivelse af ejendommen Hus beliggende i urbaniseringen

Læs mere

19:30. foran receptionen på Schluga mind. 5 pers. indtil kl. 10: højdemeter) med Norbert Schluga jun. (N3).

19:30. foran receptionen på Schluga mind. 5 pers. indtil kl. 10: højdemeter) med Norbert Schluga jun. (N3). Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagerantal Tilmelding i receptionen Mandag, 03. juli 2017 Bjergvandring til Rifugio Marinelli (2111 m) i Italien med Erich Glantschnig. På nordsiden

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax:

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax: Tidspunkt Aktivitet / ledelse Sted / mødested / afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 16. juli 2018 "Nockberg-Nocksee-Tour" i biosfæren Nockberge med Erich Glantschnig. Den længe ventede hævning

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet på Sveriges vestkyst. Her kan I gå lange ture og nyde den friske havluft. Gullmarsstrand Hotell & Konferens Kun en time fra Göteborg og idyllisk beliggende lige ved havet finder I Gullmarsstrand Hotell. Hotellet ligger så tæt på havet, at både udendørspoolen og en af restauranterne

Læs mere

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax:

Austria, 9620 Hermagor-Pressegger See Tel.: , Fax: Tidspunkt Aktivitet / ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 29. juli 2019 Mountain tour gennem det imponerende "Fels-Forum i de Karniske Alper med Erich Glantschnig. Alle,

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 Lukket for salg C 42 / 315 kr ÅBENT FOR SALG D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

indt. kl. 10:00 Camping Hermagor 14:00 Beauty-dag med Chantal, for piger fra 4 til 12 år. foran Topi-Club på Schluga Camping

indt. kl. 10:00 Camping Hermagor 14:00 Beauty-dag med Chantal, for piger fra 4 til 12 år. foran Topi-Club på Schluga Camping Mandag, 04. juli 2016 08:30 MTB-tur for øvede til Poludnigalm ca. 40 50 km T/R, omkring 1100 højdemeter (Mountainbike, turistcykel og el-cykel). Delstrækning mulig med kun 30 kmt/r og omkring 800 højdeme-

Læs mere

Familieferie ved Balatonsøen

Familieferie ved Balatonsøen Admiral Hotel Hotellet ligger tæt på den smukke by Kezythely, der gemmer på mange kulturelle oplevelser. I kan også forkæle jer selv med en tur til det populære spacenter, Hévíz, med verdens varmeste kilde.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

mind. 5 børn Indtil søndag kl. 17:00 Medbring venligst cykelhjelm. Forældre er ansvarlige for deres børn. 18:00 19:00

mind. 5 børn Indtil søndag kl. 17:00 Medbring venligst cykelhjelm. Forældre er ansvarlige for deres børn. 18:00 19:00 Tidspunkt Aktivitet/ledelse Sted/mødested/afgang Deltagere Tilmelding i receptionen Mandag, 17. juli 2017 Overraskelser og højdepunkter med Erich Glantschnig: Her kan jeg tilbyde en bjergtur i den smukkeste

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38-285 kr ÅBENT FOR SALG B 41 lukket C 43 lukket D 45 lukket E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A 39-292,5 kr ÅBENT FOR SALG B 41 C 46 D 49 E F 52 55 3.PERIOD 19

Læs mere

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND

EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND 2016 EMMERBØLLE STRAND CAMPING FERIEPARK LANGELAND VELKOMMEN INDHOLD 2 www.emmerbolle.dk CAMPING PÅ 1. KLASSE www.emmerbolle.dk 3 LUKSUS FACILITETER 4 www.emmerbolle.dk HYTTER MED UNIK BELIGGENHED www.emmerbolle.dk

Læs mere

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet

Aktivitets kontor Restaurant Meeresblick Gril 600 m_ fritids lokale med bl.a. bordtennis og billard mm Fjernsyns- og video-hjemmebiograf Opvarmet Solskin hver dag kan vi desværre ikke love jer, med en god campingplads direkte ved Østersøen. Campingpladsen ligger i hjertet af det af regeringen anerkendte ferieområde Waabs. I sin 35 års historie er

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

Ud til Gullmarnfjorden ligger et af Sveriges bedste spahoteller. Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet tilbyder

Ud til Gullmarnfjorden ligger et af Sveriges bedste spahoteller. Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet tilbyder Vann Spa, Hotell & Konferens Tag en mini ferie med både spa, fitness og wellness på Vann Spa Hotell & Konferens. Hotellets har sin egen badebro og private strand lige på Gullmarsfjorden. Hotellet udefra

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere