KMK Klubnyt Nyt fra klubben

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben"

Transkript

1 KMK Klubnyt Nyt fra klubben Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål og højde, men det blev klaret. Det er helt klart en stor hjælp, at sporplanen er printet ud i 1:1 størrelse. Her var Jan, Jørgen og Flemming godt beskæftiget. I rum 4, Fjordby kæmpede Rune og Bent med at få styr på ledningerne for strømtilførsel. Bent har lavet en ny oversigt over tilslutninger, der er mere fleksibel, men kræver en del gennemgang af eksisterende ledninger, hvilket Rune blev sat igang med. Inde ved Skovby station fortsatte LT med at lægge og lime ballast. Det går støt fremad. Henrik baksede videre med at få limet skinner på kork underlaget i rum 2, Hollested. Michel stod for aftensmaden med to retter. Først tre små stykker friturevarmet gedeost lagt på en blanding af forskellige salater. Hovedretten var en omgang godt krydret ungarsk gullaschret suppleret med kartoffelbåde. Efter aftensmaden trak klubbens bestyrelse sig tilbage til bestyrelsesmøde, hvorfra der er sendt referat til medlemmerne. Jan og Flemming i gang med udsavning af traceen, men der er et problem med indkørslen fra rum 6. Hvem har savet den ud? Jan fortæller Flemming om den uro, han har fornemmet på det sidste i nogle okkulte spændingsfelter. Flemming lytter - meget optaget af sagen!

2 Der er også mange streger at tage hensyn til, når der skal saves. Men bare sav efter de sorte streger. Måske der også skal nogle røde streger til. Der er slet ikke tale om opmærkede skinnestrækninger, det er okkulte beskeder fra en anden verden! Der er nogen, som prøver at kommunikere med os! Indrømmet beskeden er vanskelig at tyde, men det skal nok lykkes via Jan. Det er Jan, som er mediet. Mere herom til sidst.

3 Her ser vi klart rollefordelingen mellem Rune og Bent. Bare ned på knæ Rune, og gør som jeg siger. Ikke noget med at bytte om på de sorte og røde ledninger. Nææ, det er Rune som knæler for Mester! Mester - Mester! jeg beundrer dig og alt dit væsen, herunder at du er så dygtig til at lodde. At lodde - lodde meget - er alt, hvad jeg stræber efter i dette liv!! Mester svarer: Rejs dig min søn, og husk at lodde alt, hvad du ser. Så bliver Mester glad. Rune: Skal jeg også lodde Hules hi til, Mester? Ja, det skal du min søn, og det straks.der er et par måneder, til han skal bruge det, selvom han allerede træner til det.

4 Nu har jeg flyttet alle de røde ledninger over til sorte ledninger. Så kan du mærke dem med rødt. Men der er huller i nummerrækken Rune. Har du bare klippet ledningerne over? Måske de skal bruges til Runes vandflyver. Næ, det er den store lottoplade med håbet om Jackpot til klubben på flere millioner danske kroner. Rune: "Mester, Mester er det tipskuponen du har der?" Ja, svarer Bent, det er det. Det er et matematisk system med 3 ugarderede, 2 halvgarderinger og 5 helgarderinger! Jamen Mester, der er kun X'er og 1-taller, er der slet ingen udebanesejre, altså 2-taller. Nej, min kære lærling, det er der ikke. Ikke i denne uge! Godt set Mester, svarer Rune, men hvor ved du det fra? Rune, nu må jeg nok straffe dig, for du ved udmærket godt, at Mester er synsk!

5 Ned igen Rune. Du har byttet om på for mange ledninger. De hører til sporene i rum 3. Øhhh, rum 3. Men jeg er i rum 4??? Nå, det er også et godt sted at tage sig en lille lur. Rune lodder i Hules hi. Sidste vinter var der nogle utætheder i taget, det er dem Rune ordner her!

6 Bent kontrollerer spor og ledninger, men det passer ikke sammen. Hvad har Rune nu bedrevet, mens jeg sidder her og vender ryggen til ham? Mesteren er ved sit alter. Det er her, han skaber! Det er her, han får sine tanker, undertiden hører han fjerne stemmer, der alle underretter ham om, hvorledes ledningerne skal forbindes.

7 Michel står i køkkenet intetanende om de røde ledninger og forbereder noget stærkt til medlemmernes aftensmad. Det røde er stærk chili, men de tror, det er rød peber. Hi-hi. Bare vent. Kassereren har overtaget madlavningen for at få styr på udgifterne. Nu skal der hele råvarer til ikke noget med udskårne stykker. Derfor havde han denne gang købt en ged, som skulle i ovnen og derefter frituresteges. Det var en meget vanskelig opgave at få geden ind i ovnen, den ville ikke derind. Det lykkedes til sidst og stumperne af den smagte udmærket - godt med dressing.

8 Det er dog en besynderlig forret. Grøn salat. Vi har ingen kaniner i klubben. Det er jo ikke en børnehave. Nej, det er gedens mad?

9 Nå, se så, friturestegt gedeost. Det var en overraskelse for medlemmerne. Tør vi sætte tænderne i geden? Du mener resterne af den?

10 Så må Michel høfligt bukke og undskylde over for formanden for geden, der ikke kunne komme i oven, men måtte en gang i frituregryden, mens LT ser til at syndsforladelsen går rigtig for sig. Jeg har også fremtryllet en ungarsk gryderet med lidt rød peber, kære formand. Rød peber???? Besynderligt. Nej, det er Michel som bøjer sig på japansk, sådan som han lærte dengang i Japan: Shitsurei - shimashita Hvis vi tager skjorten af Michel, finder vi uden tvivl adskillige dragetatoveringer, vilde drager på bryst og ryg. Dem fik han i fængslet i Tokyo. De viser hans Yazuka-tilknytning (japanske mafia). Der er derfor han altid har en stor skjorte på; vi må ikke opdage dem. I kan se, at jeg sidder i respektfuld afstand fra ham - bange, meget bange.

11 Der er nogen, der ikke kunne få nok salt og peber på maden. Den var rigeligt stærk i forvejen og flere måtte ud efter mere vand til halsen. Stærk gryderet og hotte kartoffelbåde. Rune skænker op for Mester. I kan se, at hans egen tallerken er tom. Først Mester, så ham selv. Og Jørgen forsøger at vride flasken fra hinanden.

12 Mon ikke det passer med placering af kirken i baggrunden ved Skovby? Hvad gør fyrtårnet her? Hvem sørger for aftensangen? Der er tilsandede kirker, domkirker, landsbykirker og så er der de tilmalede kirker. Det er sådan èn, vi har. Kirken med de 87 lag maling!

13 Se bare alle sammen, LT har lagt ballast ind til Skovby station. Nydeligt lagt, men ligger alle skærverne nu i den rigtige retning? Der må en lup til at undersøge sagen. Der var to skærver, der lå forkert, så om igen. LT fabler noget om en skumpude, der kan køres langs med skinnerne foran en MZ og farve skinnerne røde. Hvad med en røde fane, sådan en må vi da have i klubben. Der system i tingene. Hvad man meget hurtigt bemærker, er mønstret i det: Der ligger først to grå sten så tre brune sten og så èn grå og til sidst fire brune sten. Det er et meget gammelt byzantinsk mønster. Det findes også i Hagia Sofia moskeen i Istanbul oppe under taget, hvis nogen skulle få lyst til at kontrollere det dèr.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.04.2018. Korkunderlag og bestyrelsesmøde Der var mødt 9 medlemmer denne dag. I rum 2 var der lidt panik om sporlægningen. Sidste onsdag var montering af skinner påbegyndt,

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 23.05.2018 Igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer, selvom vejret udenfor var som på en varm sommerdag og mere indbød til hjemlig hygge med grill på terrassen end en tur i kælderen.

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt?

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 30.05.2018 Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? Det er underligt, at så mange medlemmer dukker op, selvom vejret uden

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 Der var mødt 11 medlemmer, der hellere ville være i de køligere kælderlokaler end ude i den varme sommerluft. I rum 4 var der puslerier med tilpasning af sporforløbet

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 Så blev det atter tid til klubmøde, hvor der i løbet af aftenen fremmødte 8 medlemmer. Der var afbud grundet ferie og helbredsproblemer fra flere medlemmer. Henrik

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

Klubnyt fra 17. oktober 2018

Klubnyt fra 17. oktober 2018 Klubnyt fra 17. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer, og senere kom 3 gæster, som fik et par hyggelige timer med snak om modelbane. Der var igen fremdrift i rum 7 med at få underlaget

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 13.12.2017 Så var det atter tid til at mødes i modelbaneklubben Mosebanen. Der var fremmødt 8 medlemmer. Flemming var taget på en mindre juleferie ned til tysk nisseøl

Læs mere

Klubnyt fra 3. oktober 2018

Klubnyt fra 3. oktober 2018 Klubnyt fra 3. oktober 2018 V/Henrik og LT Der kom 11 medlemmer denne onsdag. Jan har stadig problemer med ryggen, så han skal tage det med ro og ikke løfte for meget, men kunne ikke undvære klubben længere.

Læs mere

Klubnyt fra 30. januar 2019

Klubnyt fra 30. januar 2019 Klubnyt fra 30. januar 2019 Opsagt! Nedpakning og nye lokaler Det var en udpræget trykket stemning på medlemsmødet denne onsdag aften, efter meddelelsen i sidste uge fra Boligselskabet om, at klubben skal

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

KMK Klubaften, 13. februar 2019

KMK Klubaften, 13. februar 2019 KMK Klubaften, 13. februar 2019 Klubben havde sin årlige generalforsamling lørdag den 09.02.2019, hvorfra der er sendt referat. Igen på denne klubaften den 13. februar, var der livlig diskussion om Boligselskabets

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.03.2018. Sporplaner og kirkebyggeri Efter lang tids søgning i arkiverne, er det lykkedes at finde et billede af Flemming som ung trafikelev, der får lov til at køre lokomotivet

Læs mere

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg.

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 13. september 2017 Akrobatiske øvelser i klubben 11 medlemmer var mødt frem i klubben. Der var dømt akrobatiske øvelser denne aften med diverse kravle og ligge på siden

Læs mere

Intetanende om aftenens kritiske mad-situation, står Hule og Jan i en længere diskussion om højden på traceen. Som om det var vigtigt i forhold

Intetanende om aftenens kritiske mad-situation, står Hule og Jan i en længere diskussion om højden på traceen. Som om det var vigtigt i forhold KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18. juli 2018 Panik - ingen aftensmad Der var fremmødt "hele" 6 medlemmer i sommervarmen - der var sørme trængsel i lokalerne! Resten var enten ferieramte, sygemeldte eller

Læs mere

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN.

INSTRUKTØRKURSUS ØV DIG TIL HVER ENESTE GANG LAD VÆRE AT REGNE MED, AT DET HELE SIDDER PÅ RYGRADEN. UNDERVISNING 1 Forberedelse. 2 Musikken. 3 Step Sheet. 4 Program for en danseaften. 5 Evaluering. 6 Vær altid opmærksom på. 7 Planlægning af en sæson. 8 Etik på dansegulvet. 9 Mine gode råd. 1 Forberedelse

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

Klubnyt fra 24. oktober 2018

Klubnyt fra 24. oktober 2018 Klubnyt fra 24. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 8 medlemmer denne blæsende efterårsaften. Der var fremdrift i rum 7 med at få underlaget til S-banen til Nørre Sundborg på plads, godt hjulpet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 20.06.2018 Papirskinner Denne dag var mødt 9 medlemmer, og der blev klippet og klistret papirspor i rum 2 og 7. De er nemme at ændre på, og niveauforskelle er intet problem.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

Klubnyt fra 10. oktober 2018

Klubnyt fra 10. oktober 2018 Klubnyt fra 10. oktober 2018 v/henrik og LT Aftenen stod i lyset af Runes 70 års fødselsdag, hvor han havde inviteret til aftensmad hjemme hos sig. Der var fremmødt 8 medlemmer i klubben, som fik et par

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Klubnyt fra 20. februar 2019

Klubnyt fra 20. februar 2019 Klubnyt fra 20. februar 2019 Nedpakning i fuld gang Der var mødt 10 medlemmer, som fik udført et godt arbejde med nedrivning og nedpakning af klubbens anlæg i løbet af aftenen, hvilket fremgår af billederne

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

Målgruppe: Viderudvikling

Målgruppe: Viderudvikling Problemformulering: En traditionel kogebog er som regel et par sider i en bog der forklare dig hvilke ingredienser du skal bruge til retten, og hvordan du skal tilberede den. Men hvad hvis du ikke har

Læs mere

Menu メニュー. Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes frites 自 家 製 フライドポテトとルブッフソテーストロガノフ

Menu メニュー. Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes frites 自 家 製 フライドポテトとルブッフソテーストロガノフ Menu メニュー Torsdag den 13. Marts 2014 木 曜 日 13 2014 年 3 月 Rejecocktail シュリンプカクテル Wienerschnitzel med dreng, brasekartofler og grønne ærter 少 年 は フライドポテトとグリーンピースと Boeuf sauté Stroganoff med hjemmelavet pommes

Læs mere

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj:

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj: Lav selv: lysende julepynt Det skal du bruge Lav et juletræ af karton og få det til at lyse med en lysdiode, et batteri og lidt kobbertape. Følg denne trin-for-trin vejledning og lav lysende julepynt som

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Undervisningsmateriale 4.-6.

Undervisningsmateriale 4.-6. SORT GUL RØD Skagensmalernes rammer og fiskernes by Undervisningsmateriale 4.-6. KYSTMUSEET Skagen www.kystmuseet.dk 2016 Om undervisningsmaterialet: Undervisningsmaterialet er til brug under et besøg

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Uge 13 Mandag: Glaseret skinke med flødekartofler og karamelliserede løg 5 stk. kartofler 2 stk. løg 1 fed. hvidløg 1 stk. hønsebouillon terning 0,25 l fløde

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften.

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften. Vilja, mor og morfar bor på en gård, der ligger øverst oppe på en bakke. Herfra løber Vilja ned ad stien, når hun skal i skole. Når skolen er slut, maser hun igen op ad bakken, træt og sulten. Om vinteren

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8.

Bruger Side Prædiken til Påskedag 2015.docx. Prædiken til Påskedag Tekst: Markus 16,1-8. Bruger Side 1 05-04-2015 Prædiken til Påskedag 2015. Tekst: Markus 16,1-8. Påskedag er dagen hvor vi kan slippe tøjlerne og springe ud i glæde over at det umulige er sket. Lade troen springe ud som blomsten,

Læs mere

Klubnyt fra den 17. juli 2019

Klubnyt fra den 17. juli 2019 Klubnyt fra den 17. juli 2019 Denne aften var der fremmødt 9 medlemmer, incl. Erik, der kom ved 19-tiden. Efter lidt snak om køreplanskørsel og sporplaner med udgangspunkt i de oplæg Henrik havde med i

Læs mere

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær. 19. juli 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juli måned 2017 Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Læs mere

Vikar-Guide. Enkelt - eller dobbeltkonsonant

Vikar-Guide. Enkelt - eller dobbeltkonsonant Vikar-Guide Fag: Klasse: OpgaveSæt: Dansk 6. - 7. klasse Enkelt - eller dobbeltkonsonant 1. Fælles gennemgang: Start med at gennemgå oplysningerne i kassen. Kom evt. med flere eksempler. Lad derefter eleverne

Læs mere

Nedenfor er billeder fra julefrokosten.

Nedenfor er billeder fra julefrokosten. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017»Julefrokosten«02.12.2017 Så oprandt den store dag i klubben med årets julefrokost. De fleste havde pyntet sig op til denne begivenhed, hvor der ikke skal arbejdes med anlæg.

Læs mere

Selv midt i sommerferien og ekstremt varme, var der fremmødt 8 medlemmer. Måske den kølige kælder var mere behagelig at opholde sig i.

Selv midt i sommerferien og ekstremt varme, var der fremmødt 8 medlemmer. Måske den kølige kælder var mere behagelig at opholde sig i. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.07.2018 Selv midt i sommerferien og ekstremt varme, var der fremmødt 8 medlemmer. Måske den kølige kælder var mere behagelig at opholde sig i. Flemming havde taget en gæst

Læs mere

Far. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far?

Far. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far? Opgaver til Far Navn: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far? OPGAVE 2 Instruktion: Kig på billedet på forsiden

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

DAGENS ORD 16. december: Rensdyr

DAGENS ORD 16. december: Rensdyr DAGENS ORD 16. december: Rensdyr Inkl. materialer: 1 ordkort, eventyret om Rudolf, et sæt gevirer, en labyrint Ideer til sproglege. Find evt. selv på flere/andre (brug skema til print). Husk at justere

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Pludselig hører jeg en velkendt lyd. Hestehove i stenbroen udenfor mejeriet. Det må være Rasmus Mælkekusk, for han er den eneste af mælkekuskene, der

Pludselig hører jeg en velkendt lyd. Hestehove i stenbroen udenfor mejeriet. Det må være Rasmus Mælkekusk, for han er den eneste af mælkekuskene, der 1. december Morgen 1. DECEMBER Det er morgen og jeg er endnu ikke helt vågen. Jeg har tændt min Ole Lukøje-lampe over sengen, og den kaster nu et varmt rødt skær over mit værelse. Ved siden af mig ligger

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

2 (mini)konfirmandforløb, hvor der arbejdes med bøn, billeder og bibeltekst.

2 (mini)konfirmandforløb, hvor der arbejdes med bøn, billeder og bibeltekst. 2 (mini)konfirmandforløb, hvor der arbejdes med bøn, billeder og bibeltekst. Forløb 1, den barmhjertige samaritaner. Udgangspunktet for timerne (2x45 min) var lignelsen om den barmhjertige samaritaner

Læs mere

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op.

Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Træpille transportsystem fra EKOPO- WER er den nemmeste måde at holde pillemagasinet fyldt op. Ekosupply transportsystem, flytter automatisk dine træpiller fra din eksterne beholder og til dit forbrugsmagasin.

Læs mere

Sommer Juni, Juli, August

Sommer Juni, Juli, August Sommer 2018 - Juni, Juli, August Tur ud til Bondemand Jens - Grønne Spirer Så er vi taget på en tur ud til Bondemand Jens, denne gang er vi alle sammen gået der ud i det dejlige sommervejr, glade børn

Læs mere

Klubnyt fra 31. oktober 2018

Klubnyt fra 31. oktober 2018 Klubnyt fra 31. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer til en hyggelig aften med modeljernbane. Igen var der fremdrift i rum 7 med at få underlaget til S-banen til Nørre Sundborg på

Læs mere

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord.

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord. 1 Gale Streger Forfatter: Helle S. Larsen Illustration: Lars Hornemann Forfatteren og Furesø Museer, 2013 Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-24-2 Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger

Læs mere

LITTERATURFORLØB klasse

LITTERATURFORLØB klasse LITTERATURFORLØB 2.-4. klasse til Else og plageånden af John Kenn Mortensen forløb af Marianne Eskebæk og Kenneth Jakobsen Bøye INTRO Formål Eleverne får øjnene op for, hvordan skrift og billeder sammen

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Jeg vil se Jesus -4. Den lamme mand ser Jesus

Jeg vil se Jesus -4. Den lamme mand ser Jesus Jeg vil se Jesus -4 Den lamme mand ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan den

Læs mere

Klubnyt fra 16. januar 2019

Klubnyt fra 16. januar 2019 Klubnyt fra 16. januar 2019 Det var dagen, da de to nye medlemmer, Simon og Jonas, mødte i klubben. Der var gå-påmod fra første færd. Simon forsøgte at hjælpe Rune og Bent med deres computernørderi. Jonas

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere