Klubnyt fra 17. oktober 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubnyt fra 17. oktober 2018"

Transkript

1 Klubnyt fra 17. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer, og senere kom 3 gæster, som fik et par hyggelige timer med snak om modelbane. Der var igen fremdrift i rum 7 med at få underlaget til Nørre Sundborg på plads. Bent, Rune og Henrik kæmpede en brav kamp med at få HSI88 dekoderen til at virke på computeren. Det virker fint ved brug af Uhlenbrocks Intellibox, men ingen aktivering til computeren. LT var ved at sande til under udlægning af sand på Skovby station i rum 3. Bare det ikke bliver til en sandstorm ind i de andre rum. Endnu engang var Witzel ugens kok med en god omgang oksekødsuppe til alle. Herligt. Men Martin måtte nøjes med medbragt mad til sig selv, efter han har fået konstateret, at han lider diabetes-2. Så nu står den på fedt - og sukkerfattig kost og masser af motion for Martin. Vi afventer tiden for hans første halvmaraton, det er jo så moderne! Martin havde købt filmen Natekspressen P 903 til klubben, og filmen blev vist senere på aftenen for et finkulturelt hungrende publikum!

2 Så er der optakt til dans i rum 7. Flemming inklinerer for Jan, den bænkevarmer. Skal det være vals eller tango? Ikke tango med Jans dårlige ryg. Måske en stille foxtrot. Tango giver ellers sådan en god kropskontakt, det ville Flemming helst! Martin er kommet på besøg og viser film om den uhyggelige slagter for Michel. Måske Michel kan lære nogle tricks overfor vennerne i Sydhavnen. Bemærk de sære småkager på bordet. Det er noget med gluten og sukkefrie, der mangler bare lidt broccoli i stedet.

3 Bent har linet op til Rune, der skal til eksamen for at vise, hvad han har lært af Mester i løbet af foråret og sommeren. Det skulle gerne ende med en sportavle til rum 2 med den beskedne station Hollested. Husk, at signalerne skal betjenes med nøgle og rapportering via blanket 102 A til stationsbestyreren i rum 1. Rune sveder allerede ved tanken om, at det skal være fejlfrit, eller kan vi ikke køre på banen. Ja, eksamen består af to dele, en mundtlig og en skriftlig på 4 timer. Rune skal mindst opnå en samlet karakter på 7 for at kunne bestå hos mester. Som vi ser, er der tale om temmelig skærpede krav! Hårde vilkår. Rune vanker nu hvileløst omkring, indtil Mester slår karaktererne op på væggen i rum 5, sikkert næste onsdag, efter at han har haft møde med ekstern censor. Spændende! Jan er gået omkuld efter dans med Flemming. Eller har Flemming drukket ham under bordet. Jan ser noget opstemt ud. Er det noget med de mærkelige småkager? Han tigger Flemming om at undgå yderligere dans. Han siger, at han ikke kommer ud fra pladsen under bordet, førend Flemming lover ikke at danse mere tango med ham. Flemming bøjer sig ned og forsøger at overtale Jan, men han vil ikke mere.

4 Det er sørgeligt for Michel, der her beretter om sin fortid, mens LT noterer hændelserne ned i sin journal. Michel har taget skiltet i baggrunden bogstaveligt og skjult noget af sin fortid under gulvet. Michel bryder grædefærdigt sammen og tilstår alt. Det skal aldrig gentage sig. Ja, vi fik os en god snak om tiden frem til midten af 50 erne. Sidste gang lærte vi jo om den politiske svinestreg angående en helt uvarslet ophævning af rationeringen. Der skete det, at Michel en dag midt i 55 kom ud i Sydhavnen for at besøge Aage og de andre bandemedlemmer. Han kunne godt mærke på Aage, at han havde noget på hjertet den eftermiddag. Efter et par bajere, udbrød Aage: Michel, den går sgu ikke længere. I dag var jeg oppe på politigården for at snakke lidt hyggeligt med vennerne deroppe. Lidt inde i samtalen udbrød kriminalassistent Johansen, du kender ham godt, det er ham, der blev såret lige efter krigen i kamp om nogle pengesummer med tidligere medlemmer af Schalburgkorpset. Nåe ham, udbrød Michel, ham kender jeg godt, men han er da en skidt fyr. Ja, ja, svarede Aage, men han ved sgu meget, han har et godt netværk opad i politikorpset. Han sagde, at han havde hørt, at man i afdeling G forbereder en større aktion mod de gamle store sortbørsgrosserer, og her nævnte han specifik dit navn, for du var jo godt med dengang. Så Michel, jorden brænder under dig, du skal sgu væk i en fart! Michel blev lidt forundret og sur: Jeg skal fanme ikke væk, jeg går da bare op på politigården og skyder ham der politimesteren, så er det ovre! Nej du gør sgu ej, svarede Aage, selvom mange af de andre tilstedeværende syntes, det var en rigtig god ide, Michel der havde fået. Det er kraftdejlme for farligt, du skal ud af landet nu, og jeg har en ide. Hvad mener du, spurgte Michel? Jo ser du, jeg kender en gammel ven, en koffardikaptajn, der sejler på varmen, og han har en plads til dig. Ikke lige med det samme, men i mellemtiden gemmer vi dig væk på en eller anden åndsvag matrosskole henne i Sønderjylland. Når skibet til sin tid afsejler fra København, lægger det også til i Sønderborg. Der tager du hyre og sejler til Langbortistand med skibet OK? Det er sgu da en fin plan ikke? Nææ, jeg ved sørme snart ikke mine levende råd, hulkede Michel. Jeg vil ikke væk! Nej, men det skal du, svarede Aage. Jeg kan ikke længere garantere din sikkerhed med det lange synderregister, du har udstyret dig selv med. Kommer jeg så aldrig

5 hjem igen, ville Michel vide? Jo, gu gør du det, men det varer bare lidt. Tør nu næsen og kom op på hesten igen. Du skal ikke lade dig slå ud af det her rod, alt ordner sig! Nogle måneder senere gik den lille Michel ombord på S/S Nippon med kurs øst-over. Det blev en hård tid for den unge skibsdreng, men han lærte hurtigt at begå sig. En af hans vigtige opgaver bestod i at klargøre skippers eftermiddagskaffe. Michel måtte ikke få nogen af de småkager, som han lagde frem til ham. Så fik han den geniale ide at lægge alt for mange småkager i skålen, og dem kunne skipper jo ikke spise. Resterne åd Michel, og det reddede ham fra sultedøden ombord. Her stod kosten på dygtige ørefigner fra skippers side, og så de småkager han kunne snyde sig til. Sådan gik livet sin gode gang, og Michel steg i graderne. Snart blev han Jungmand, og så var han oppe i hierarkiet. Så lagde skibet til i Yokohama, Japan, men den grumme historie, må vi vente med til næste gang. Den kommer til at dreje sig om Michels Geisha og lidt ulovligheder. Dette var oplægget dertil. Så kom Torben Ziegler og kumpaner på besøg. Her har Flemming fået dem danset ind i rum 1 i en lystig vals. Godt det ikke var til en tango, så ville de støde sammen.

6 Nej, njet. Er det straffen for mine synder? Skal jeg virkelig spise alt det? Det er noget med resterne af et firbenet kræ, men hvilket kræ? I forgrunden anes de ubønhørlige hænder. Det var en sjov ske, mon de holder jul her i klubben, tænker Hans? Michel ser lettet ud. Der er flere til at deles om grydens indhold. Det er nogle sjove øl, der er i klubben.

7 En god og kraftig omgang gryderet med kødstumper fra kræet og rodfrugter. Se Rune, her på indersiden af pengekassens låg er der pinup piger, som jeg mødte i Fjernøsten i mine unge dage. Ak ja, det var dengang. Rune smiler over synet. Er den unge mand på billedet virkelig Michel sammen med hende med de store xxxxx. Både Hans og Witzel ser væk fra de mærkelige billeder af Michel. Var det dengang han røg ind bag tremmerne?

8 Hold da op for et roderi med elektronik. Så tror vi gerne, at lokomotiverne ikke vil køre eller kører i forkerte retninger. Måske det er dele til styringen af Runes vandflyver? Der er to drejeknapper til cockpittet. Nej nok ikke, for der er ikke plads i propelhatten! Så kom Erik forbi og fik hele historien om Runes vandflyver. Men der er fejl på ponton 1 under landingen, så det bliver til en undervandsflyver.

9 Både Mester Bent og Rune må bøje sig i støvet for Erik, der hurtig finder årsagen til fejlen, men ikke kan rette den, fordi der mangler et program for at slå autopiloten til. Jørgen ser ud til at været faldet i søvn over de mærkelige udtryk de tre herrer omgiver sig med. Hvem forstår en rygende fis af det hele? Modelbaneklub eller slyngelstue? Hvad er det, der er så spændende, at alle er ved at dreje halsen af led? Er det Michels pinupper på skærmen?

10 Jovist, det er noget fra før verden gik af lave, så det er sort-hvid billeder med Michel i Fjernøsten. Bemærk, at Michel dengang havde en flot hårpagt, der kunne få alle kvinderne til at dåne. Filmen viser Michel sammen med sin geisha ude i Japan. Læs udførligt om det næste gang!

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

Klubnyt fra 24. oktober 2018

Klubnyt fra 24. oktober 2018 Klubnyt fra 24. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 8 medlemmer denne blæsende efterårsaften. Der var fremdrift i rum 7 med at få underlaget til S-banen til Nørre Sundborg på plads, godt hjulpet

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

Klubnyt fra 10. oktober 2018

Klubnyt fra 10. oktober 2018 Klubnyt fra 10. oktober 2018 v/henrik og LT Aftenen stod i lyset af Runes 70 års fødselsdag, hvor han havde inviteret til aftensmad hjemme hos sig. Der var fremmødt 8 medlemmer i klubben, som fik et par

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

Klubnyt fra 31. oktober 2018

Klubnyt fra 31. oktober 2018 Klubnyt fra 31. oktober 2018 v/henrik og LT Der var fremmødt 10 medlemmer til en hyggelig aften med modeljernbane. Igen var der fremdrift i rum 7 med at få underlaget til S-banen til Nørre Sundborg på

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder.

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder. 1 KLASSEN -DAG 1 Tobias sidder med sin computer på sin plads. Pludselig kan han høre døren gå op, og kigger straks op for at se hvem der træder ind i klassen. Det er Astrid. Han smiler for sig selv og

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24

Cases. Sociale relationer og trivsel. Arbejds ark 24 Arbejds ark 24 Cases Øvelse 1 CASE 1: HVORNÅR ER DER TALE OM PSYKISK SYGDOM? Y K I A T R I F O N D E N 15 S B Ø R N E - Peter på 16 år er for halvanden måned siden blevet forladt af sin kæreste gennem

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.03.2018. Sporplaner og kirkebyggeri Efter lang tids søgning i arkiverne, er det lykkedes at finde et billede af Flemming som ung trafikelev, der får lov til at køre lokomotivet

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22.

LOVEN. Side 3.. Moses 4. Guds lov 6. Hør mine bud 8. En anden gud 10. En kalv af guld 12. Vreden 16. Bålet 18. De ti bud 20. Ingen kalv af guld 22. Side 3 LOVEN historien om Moses og de 10 bud Moses 4 Guds lov 6 Hør mine bud 8 En anden gud 10 En kalv af guld 12 To tavler 14 Vreden 16 Bålet 18 De ti bud 20 Ingen kalv af guld 22 Teltet 24 Side 4 Moses

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Klubnyt fra 3. oktober 2018

Klubnyt fra 3. oktober 2018 Klubnyt fra 3. oktober 2018 V/Henrik og LT Der kom 11 medlemmer denne onsdag. Jan har stadig problemer med ryggen, så han skal tage det med ro og ikke løfte for meget, men kunne ikke undvære klubben længere.

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Kapitel 1 1. Hvem hjælper Lulu? Svar: Bob, side 4 2. Hvem tager støvlen på? Svar: Læsefidusen, side 5 3. Hvem siger: av! Av min tå! Svar: Læsefidusen

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Klubnyt den 31. juli 2019

Klubnyt den 31. juli 2019 Klubnyt den 31. juli 2019 Den store dag var endelig oprunden. Nu skulle det være, som alle havde set frem til det meste af sommeren: Den ekstraordinære generalforsamling - halleluja. På dagen indfandt

Læs mere

Vikar-Guide. Enkelt - eller dobbeltkonsonant

Vikar-Guide. Enkelt - eller dobbeltkonsonant Vikar-Guide Fag: Klasse: OpgaveSæt: Dansk 6. - 7. klasse Enkelt - eller dobbeltkonsonant 1. Fælles gennemgang: Start med at gennemgå oplysningerne i kassen. Kom evt. med flere eksempler. Lad derefter eleverne

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson.

A: Ja, men også at de kan se, at der sker noget på en sæson. Interview 0 0 0 0 Interviewet indledes. I: For det første, prøv at beskrive hvad en god, ung instruktør er ifølge dig? A: Jamen, for mig er en god instruktør én, der tør tage ansvar, og én, der især melder

Læs mere

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs.

Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Havet glitrede i fuldmånens skær. Skibet gled rask frem gennem bølgerne. En mand stod ved styreåren og holdt skibet på ret kurs. Alle andre lå og sov. Bortset fra Knøs. Han sad i forstavnen og så ud over

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre.

HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre. (Henrik - Leander, Octavius, begge drukne, især Octavius). HENRIK - Herre! LEANDER - Hvad vil du? HENRIK - Jeg, og I... LEANDER - Hvad Jeg og I? Hvad skal det sige? HENRIK - Nu er det altså sket. LEANDER

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

Klubnyt fra 16. januar 2019

Klubnyt fra 16. januar 2019 Klubnyt fra 16. januar 2019 Det var dagen, da de to nye medlemmer, Simon og Jonas, mødte i klubben. Der var gå-påmod fra første færd. Simon forsøgte at hjælpe Rune og Bent med deres computernørderi. Jonas

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved.

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved. Over havet De vender alle sammen ryggen til os. Her må være tusinder af mennesker. Vi står på stranden, men jeg kan ikke se havet. Der er for mange rygge. Jeg har aldrig set havet. Jeg ved bare, at vi

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers

Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Bilag 3: Transskription af fokusgruppeinterview på Rismølleskolen, Randers Tidspunkt for interview: Torsdag 5/3-2015, kl. 9.00. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Klubnyt fra den 17. juli 2019

Klubnyt fra den 17. juli 2019 Klubnyt fra den 17. juli 2019 Denne aften var der fremmødt 9 medlemmer, incl. Erik, der kom ved 19-tiden. Efter lidt snak om køreplanskørsel og sporplaner med udgangspunkt i de oplæg Henrik havde med i

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Bilag. Gruppeinterview 1 (3.C) Bachelorprojekt 2016 Læreruddannelsen i Aarhus Matilde Fiil Hjorth Historie Foretaget

Bilag. Gruppeinterview 1 (3.C) Bachelorprojekt 2016 Læreruddannelsen i Aarhus Matilde Fiil Hjorth Historie Foretaget Bilag Gruppeinterview 1 (3.C) Foretaget 16.03.16 Interviewer: Mit første spørgsmål det er øhm om øh om I vil fortælle lidt om, hvad I har oplevet hernede i dag. Hvad har I lavet? Elev 1: Altså vi øh..

Læs mere

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet

Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Sangene fra Eventyrteatrets musical Julekortet Tekst: Bo Skødebjerg Musik: Christian Dahlberg SANG 1 - NISSEPOSTEN 1.0 Normann: Du prøver at få svar Men er kun til nar Hvo den ku du tro på den? At julekort

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole

Flygtningen (Final draft) 8.B - Henriette Hørlück Skole Flygtningen (Final draft) af 8.B - Henriette Hørlück Skole SC 1- GANGEN (DAG 1) Burhan går ned ad gangen mod klasseværelset. Han hører musik på sin mobil. Folk stopper deres snak. Elev 1 (Karls ven) ser

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt Følg Rikkes kamp for at tabe 30 kilo Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt at sige nej til mad På trods af alle gode intentioner og et solidt team af eksperter i ryggen, har tallet på vægten ikke

Læs mere

Drengen med flyveørerne og fregnerne

Drengen med flyveørerne og fregnerne Drengen med flyveørerne og fregnerne Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Titelblad Drengen med flyveørerne og fregnerne Skrevet af: Rikke og Jan Have Odgaard Forlag: JHOconsult 997731 ISBN:

Læs mere