Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd"

Transkript

1

2 Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Uanset hvor flot designet er, og hvor gode teksterne er. Eller for at være mere præcis: Din hjemmeside er intet værd i sig selv. Den bliver først penge værd, når den fanger og fastholder læsere og forvandler dem til kunder. Derfor skal du sikre dig, at din hjemmeside bliver fundet af mulige kunder. En af måderne er at optimere dine tekster til søgeord og bygge links til din hjemmeside, så din hjemmeside stiger i Googlesøgninger, og du får trafik fra Google uden at betale for dyre annoncer. Og det gode er, at ved at blogge kan du fange mange flere mulige kunder ind på din hjemmeside også længe før du nogensinde når op på side 1, og selv hvis det aldrig sker. I denne e-bog viser jeg dig, hvordan du laver en søgeanalyse, så du finder de ord, som mennesker bruger på Google, når de leder efter ydelser og produkter som dine. Så har du meget større chance for, at Google viser netop din hjemmeside mellem søgeresultaterne på side 1, når folk søger på Google. Formålet med at lave en søgeordsanalyse er altså: Du finder de ord, som folk bruger, når de søger på Google, når de vil købe produkter og ydelser som dine eller bare finde nogle informationer om det, du sælger. Du finder ud af, hvilke ord du kan og vil konkurrere om at komme højt op på Google på. Du er klar til at skrive tekster, som både Google og mennesker elsker og du kan bruge opskriften på søgeordsanalyse til både dine salgstekster og blogindlæg på hjemmesiden. Du er klar til at gå i gang med at skrive søgemaskineoptimerede blogindlæg, som skaber mere trafik på din hjemmeside allerede FØR du nogensinde markerer dig på side 1. Men for at søgeoptimere dine tekster skal du først lave en søgeordsanalyse. Hver af dine salgstekster og hvert blogindlæg kan du optimere til to-tre søgeord.

3 Step 5 - Lav en basic søgeordsanalyse i 3 nemme step Hver tekst på din hjemmeside både webtekster og blogindlæg skal have et overordnet søgeord eller søgeordsudtryk, der fx kan være et længere udtryk på totre ord. Du må gerne bruge søgeordene i andre tekster, men du skal KUN optimere en tekst til det søgeordsudtryk. Et søgeord kunne være jordbær, mens et søgeordsudtryk kunne være plante jordbær. For at finde søgeord skal du lave en søgeordsanalyse, før du skriver din tekst. Du skal gerne have svar på 2 spørgsmål, før du vælger søgeord: Hvilke relevante søgeord eller søgeordsudtryk er der mange søgninger på? Hvor stærke er konkurrenterne til søgeordet? Hvilket søgeord eller søgeudtryk - skal du vælge som det primære til din tekst og hvilket søgeord eller -udtryk som det sekundære? Din arbejdsplan ser derfor sådan ud: 1: Søgeordsanalyse med programmet Storybase 2: Konkurrentanalyse med programmet MOZopensiteexplorer 3: Endeligt valg af søgeord til din tekst.

4 Før du begynder seo-analysen, skal du downloade et gratis plugin Gå til og download den gratis MOZ SEObar, som du kan bruge sammen med Google Chrome. Så er du klar, når du skal lave konkurrentanalysen om ti minutter! Aktiver MOZ Opensiteexplorer, så du kan se et M i øverste højre side af din browser. Log ind på MOZ Opensiteexplorer. Lav en tilfældig søgning på Google. Søg fx på din egen hjemmeside! Nu kan du se nogle tal under hvert søgeresultat. Det er hjemmesidernes SEOstyrke. Hvis din hjemmeside er helt ny, eller du aldrig har arbejdet med SEO, vil styrken selvfølgelig ikke være så stor. Men det kan du sagtens gøre noget ved! DA betyder domæneautoritet (hjemmesidens samlede autoritet på Google). PA betyder page authority (den enkelte hjemmesideadresses autoritet på Google) Jo højere DA er, jo stærkere er hjemmesiden altså samlet set. Jo højere PA er, jo stærkere er netop denne webadresse (denne ene side) på hjemmesiden. Eksempel: Min hjemmeside - Sådan ser de første søgeresultater ud, når jeg søger på tekstfokus.dk

5 For det første kan du se, at SEO-bar fra MOZ er korrekt aktiveret: Under hvert søgeresultat står der nogle tal, der angiver hjemmesidens styrke og antallet af indgående links, og oppe i højre hjørne er der et blåt M. Du kan se min hjemmeside, og du ser, at domæneautoriteten DA lige nu er på 26. Du kan også se, at forsiden er stærkest (37 PA), mens undersiden er svagere (PA 31) Forsiden er altså stærkere end undersiderne, og det er helt normalt. Tip: Slå MOZ-barren fra, når du ikke bruger den, ved at klikke på M så er din computer hurtigere. Fjern den, hvis du ikke skal bruge den i længere tid. Nu er du klar til søgeordsanalysens step 1! Sådan laver du en nem gratis søgeordsanalyse med Storybase Step 1: Find søgeord med Storybase Indtil for kort tid siden kunne du lave en helt gratis søgeordsanalyse med Google Keywordplanner, men nu skal du køre annoncer for at bruge det gratis søgeordsværktøj. Efter min mening er Google Keywordplanner stadig det bedste program til søgeordsanalyse men du kan også bruge et gratis værktøj på storybase.com. Gå til Skriv nu alle dine ideer til søgeord i boksen. Husk, at du kun skal finde på ideer til den ene tekst. Du skal altså ikke tænke på ord, som er overordnede for din hjemmeside, men på ord, som er relevante for det ene blogindlæg. Når du har fundet en stribe søgeord og søgeordsudtryk, der er relevante for din tekst. Tjek nu med programmet, hvilke søgeord og søgeordsudtryk der er mange søgninger på. Husk at indstille programmet til søgning i Danmark, hvis du kun ønsker kunder fra Danmark. Når du har fundet de søgeord og søgeudtryk, der er flest søgninger på, skriver du dem ned. Husk at notere antallet af søgninger.

6 Skriv dine søgeordsidéer i feltet, og noter de idéer, der er flest søgninger på Eksempel: Ole fra havecentret Tusindfryd vil skrive et blogindlæg om, hvordan og hvornår man planter roser i haven. Han skriver derfor alle sine ideer til søgeord og søgeordsudtryk i boksen: Jordbær Rose Roser Plantning af roser Plante roser og sikkert mange flere. Her nøjes jeg for nemheds skyld med de tre. Her ser du resultatet. Antal månedlige søgninger:

7 Nu er det jo fristende at optimere teksten til rose, som der er over månedlige søgninger på. Men er det realistisk at komme mellem de ti bedste på side 1 i en Googlesøgninger efter rose? Det ser vi på i step 2.

8 Step 2: Lav en konkurrentanalyse: Vælg de søgeord, det kan betale sig at gå efter Nu skal du finde ud af, om det er realistisk at komme op mellem de ti bedste på side 1 i en Googlesøgning på ordet rose. Det er selvfølgelig bedst at komme højt på Google på et søgeord, som rigtig mange søger efter på Google. MEN: Hvis nu konkurrenterne til det søgeord er meget stærke websites, kan det være bedre for dig at optimere til et søgeord med færre søgninger, hvor konkurrenterne er mindre stærke. På den måde har du større chance for at komme op mellem de ti på side 1. Når sandheden skal frem, så har du ikke særlig meget glæde af at komme op mellem de 20 øverste i en Googlesøgning, for det giver ikke ret mange gratis klik fra Google, før du kommer i top ti. Kort sagt: Det er sjovere at ligge mellem de ti første på side et på et søgeord, der er mange søgninger på, end det er at ligge på side 3 på et søgeord, der er mange søgninger på. For langt de fleste klikker på et søgeresultat på side 1, og næsten ingen kommer om på side 3. Eller sagt på en anden måde. Det er sjovere at få en stor bid af en lille kage end ikke at få en eneste krumme af en meget stor kage. Så lad os nu se på, hvordan du vurderer styrken af de konkurrenter, du har, hvis du vælger et givet søgeord eller søgeordsudtryk. Før du går i gang: Slå MOZ SEO-bar til det blå M i øverste højre hjørne af din skærm! Log ind på MOZopensiteexplorer Nu er du klar til konkurrentanalysen: Gå til Impersonal.me for at lave en ren søgning, der ikke er påvirket af, at den kommer fra netop din pc. Indstil til dk-søgning Skriv rose (det søgeord eller søgeordsudtryk med flest søgninger), og tryk på enter for at finde ud af, hvem de stærkeste ti konkurrenter til det ord eller udtryk er lige nu.

9 Jo højere DA (domæneautoritet), jo højere PA (sideautoritet) og jo flere roddomæner, der linker til den hjemmesideadresse, der ligger højt på et søgeord jo sværere bliver det for dig at overhale den url på søgeudtrykket. Du skal dog bemærke, at en høj DA og PA ikke er en garanti for høj placering på et søgeord, men kun giver et hint om dine chancer. Eksempel: Sådan ser en Impersonal-søgning på ordet rose ud lige nu. Søgeresultat 1: Du kan se, at det øverste søgeresultat Rose Bikes cykelbutik har en domæneautoritet på 24, mens netop denne URL (webadresse) har en PA (page authority) på 35.

10 Klik på link analysis, så bliver du ført til MOZopensiteexplorer se, hvor mange roddomæner (sites) der linker til denne webadresse. Her er der 19 roddomæner, der linker til adressen med 225 links. Antallet af roddomæner betyder mere for styrken end antallet af links. Ser du nu på konkurrent nummer 10, side 1, til ordet rose, har chambleeroses.com en domæneautoritet på 37 og en sideautoritet på 47. Det er temmelig højt og faktisk højere end den, der placerer sig som nummer et.

11 Hvis du nu undersøger konkurrenterne på side 1 til plantning af rose, ser du, at den øverste har en domæneautoritet på 38 og en sideautoritet på 16 samt blot et linkende roddomæne. Søgeresultatet nedenunder har en domæneautoritet på blot 18, sideautoriteten 19 og kun et linkende roddomæne. Vælg søgeordet Hvis du har en lille ny hjemmeside, vil det nok være fornuftigt at gå efter plantning af roser som primært søgeordsudtryk til blogindlægget og roser som sekundært søgeord. - For det første vil du have større chance for at komme op mellem de ti på side et - For det andet er ordet roser også en del af søgeordsudtrykket plantning af roser. Det betyder, at du også lægger billet ind på søgeordet roser, så hvis din hjemmeside en dag bliver stærk nok, kan du gøre dig gældende på søgeordet roser også. - For det tredje henvender du dig derved direkte til dem, der vil vide noget om plantning af roser og ikke alt muligt andet om roser. Det betyder, at du sandsynligvis undgår en masse bounces (at folk kommer, ser på hjemmesiden og går hurtigt igen, fordi de ledte efter noget andet), og et stort antal bounces kan skade dit website på Google. I sidste ende er det altid en vurdering! Valget af søgeord er her baseret på, at du har en lille ny hjemmeside med et begrænset antal indgående links og begrænset seo-styrke. Men i sidste ende er det altid dit valg, hvor meget du satser på seo.

12 Eller med andre ord: Hvis du har et stærkt website i forvejen, kan det da godt være, at netop du var bedst tjent med at gå benhårdt efter ordet roser, fordi du sagtens kan hamle op med konkurrenterne på side 1 eller satser på at komme til det snart. I step 6 viser jeg dig, hvordan et blogindlæg optimeres til plantning af roser i Wordpress! Vi ses.

Louise Lamberth, tekstforfatter

Louise Lamberth, tekstforfatter Louise Lamberth, tekstforfatter Skab synlighed og salg med links I april 2016 skrev dr.dk: Som taget ud af Robinson Crusoe strandede tre søfolk forleden på en øde Stillehavsø over 4.000 kilometer fra Hawaiis

Læs mere

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11.

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11. PROGRAM FOR KURSET 10-11: Sådan skriver du gode webtekster 11-11.15: Pause 11.15: Sådan laver du SEO på tekster og billeder 11.45: Spørgsmål 1 EN HJEMMESIDE DER SÆLGER: 1 Kundeemne søger på Google efter

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside

Hardeknud gruppe. Brugermanual. Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Hardeknud gruppe Brugermanual Tilegnet redaktører af gruppeweb hjemmeside Indhold Indledning... 4 Om denne brugermanual... 4 Formålet med Gruppeweb... 4 Hjemmesidens opbygning... 4 Redaktører... 5 Log

Læs mere

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp Webinar: SEO for kommunikatører Nicolai Vittrup Direktør i Webamp nv@webamp.dk +45 31 41 54 20 Webinarets indhold Best practices i SEO 2019 Struktureret data Linkbuilding Anbefalede tools/værktøjer Alle

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart Velkommen til AdWords 1 - Opstart Om IVÆKST IVÆKST er en erhvervsportal, som formidler viden om virksomhedsdrift og vækst. IVÆKST har eksisteret siden 2006 og har igennem tiden opbygget en indholdsplatfom

Læs mere

Søgning er derfor den vigtigste navigationsform på hjemmesiden, og det er af den grund også vigtig at afsætte nogle resurser til søgeoptimering.

Søgning er derfor den vigtigste navigationsform på hjemmesiden, og det er af den grund også vigtig at afsætte nogle resurser til søgeoptimering. Vejledning til søgeoptimering Vil du have, at dine sider bliver lettere for borgere og virksomheder at finde på hjemmesiden. Her er kort guide til at gøre dine sider lettere at søge frem. Hvorfor er det

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben!

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! SEO Køreplan 1 SEO seminar Agenda SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! 2 SEO Myter 3 DEM MED FLEST PENGE LIGGER NR. 1 I SØGEMASKINERNE NEJ

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO 1 / 6 HVAD ER SEO? SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks.

Læs mere

Webzoo Joomla Beginners Guide

Webzoo Joomla Beginners Guide Webzoo Joomla Beginners Guide Indholdsfortegnelse Joomla Vejledning 2 FTP-opsætning 2 Sektioner, Kategorier og Indhold 3 Sektioner 4 Kategorier 5 Artikler 6 Artikler - Indsæt billede 7 Artikler - Indsæt

Læs mere

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side?

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side? HJE M M E SI DE REVISION Din hjemmeside er utrolig vigtig for din business og markedsføring. Den skal i løbet af et splitsekund tiltrække de besøgende. Den skal præsentere dine varer og vigtigst af alt:

Læs mere

Digital Marketing Strategi

Digital Marketing Strategi Digital Marketing Strategi Strategi Demografi Konkurrence SEO Sociale medier Content marketing SEM Email marketing Test og mål Forfattet af Lars Niehues Møllebro Side 1 af 11 Strategi Hvor befinder mit

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

SEO TILBUD KORT FORANALYSE

SEO TILBUD KORT FORANALYSE SEO TILBUD Målet er at skabe mere trafik fra organiske søgninger og dermed flere leads både på kort og lang bane. Det er ikke før der er blevet udarbejdet en søgeordsanalyse muligt at vurdere, hvor meget

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

Læs Komputer for alle på pc en

Læs Komputer for alle på pc en NY SMART TJENESTE TIL PC OG TABLET: Læs Komputer for alle på pc en Nu kan du læse dit Komputer for alle på både pc, tablet og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du modtager naturligvis stadig dit trykte

Læs mere

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Google Analytics Værdifuld viden om din hjemmeside Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Source: https://www.flickr.com/photos/fstoaldo/7091271377 Program 1. Velkomst og intro 2. Introduktion til Google

Læs mere

Københavns Kommune. SEO-Guide

Københavns Kommune. SEO-Guide Københavns Kommune SEO-Guide Indhold Kort intro til SEO... 4 SEO handler om undersider... 4 Det betyder noget: Søgeord, sidens relevans og links... 4 Relevant indhold... 4 Linkbuilding... 5 Google suggestions

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015 WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO 21. oktober 2015 www.mono.net SEO STARTPAKKE Mono s SEO-specialister optimerer: Meta titler Meta beskrivelser Sideadresser (UR) ALT tags på billeder Sideoverskrifter

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

Guide til Google Toolbar

Guide til Google Toolbar Hvad er Google Toolbar? Med Google Toolbar får du en ny værktøjslinie i Internet Explorer eller Firefox med direkte adgang til Googles søgemaskine fra en vilkårlig webside. Med Google Toolbar kan du bl.a.:

Læs mere

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål.

Indledning. MIO er optimeret til Internet Explorer. Læs endvidere under Ofte stillede spørgsmål. Indhold Indledning... 3 Søgefunktioner... 4 Søgning fra forsiden... 5 Søgning under menupunktet Instrument... 6 Sådan får man vist instrumenterne i en bestemt afdeling... 7 Sådan ændrer man status på et

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! De bedste hilsner. Sebastian Hansen og Bjarke Nielsen HeltSimpelt.dk Vi glæder os allerede! Nu går det spændende arbejde i gang og vi skal om lidt levere jeres nye hjemmeside, blog, webshop eller alle tre dele samlet i et. Derfor skal vi bruge en kravsspecifikation, så

Læs mere

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du produktoptimerer i WordPress. For at opfylde søgemaskinernes retningslinjer for optimering skal man

Læs mere

E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner

E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner E-bogen er skrevet af tekstforfatter Louise Lamberth, Tekstfokus. Kopiering og redigering er ikke tilladt, men du er velkommen til at gøre venner opmærksom på, at de gratis kan hente e-bogen på tekstfokus.dk

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Lokal SEO. Få større synlighed i de lokale søgninger. Af Morten Elm. En guide om Lokal SEO fra Loco Media

Lokal SEO. Få større synlighed i de lokale søgninger. Af Morten Elm. En guide om Lokal SEO fra Loco Media Få større synlighed i de lokale søgninger Af Morten Elm En guide om Lokal SEO fra Loco Media Indhold Om forfatteren... 2 Hvorfor er lokal SEO så vigtigt?... 3 Hvad er lokal SEO?... 5 Brug dine firmadata

Læs mere

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner Google AdWords Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner ------------------------------------------------------ Underviser: Andreas Solgaard fra Beruf Programmet for i dag: Hvad

Læs mere

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvem er atriumweb? Digitalt bureau Beliggende i Egå, nord for Århus Vi har været i gang i 5 år

Læs mere

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing - Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing Bing SEO Bing er Microsofts søgemaskine, der automatisk er indbygget i Microsofts browser Edge. Den findes altså automatisk i alle computere med Microsofts nye

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

Kom godt i gang med I-bogen

Kom godt i gang med I-bogen Kom godt i gang med I-bogen At åbne bogen Det allerførste, du skal gøre, for at kunne arbejde med i-bogen, er at aktivere den. Det gøres ved at oprette en konto på systime.dk og derefter aktivere bogen

Læs mere

Google. Bliv mestersurfer! Version: August 2012

Google. Bliv mestersurfer! Version: August 2012 Google Bliv mestersurfer! Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Denne manual...4 Google-konto?...4 Google.dk - forsiden...4 Nettet...5 Billeder...5 Google Maps...5 Google Oversæt...5 Blogs...5 Indeks...5

Læs mere

Tekster, som både Google og læser elsker

Tekster, som både Google og læser elsker Content Marketing anno 2016 Tekster, som både Google og læser elsker En komplet guide til at levere det indhold, dine potentielle kunder søger Kristian Scharling -Indehaver af Somera ApS- En E-Bog af Indholdsfortegnelse

Læs mere

Drejebog Confex-kursus Webjournalistik

Drejebog Confex-kursus Webjournalistik Drejebog Confex-kursus Webjournalistik Dit navn: Din virksomhed: Dit website (webadresse): Dato: Drejebog webjournalistik 1 Om drejebog Drejebog indeholder øvelser og tips vedr. webjournalistik og webkommunikation.

Læs mere

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret.

1c. Udfyld felterne for Opret en gratis konto det er meget vigtigt at skrive mailadresse samt adgangskoden KORREKT Klik på den blå knap (Opret. DROPBOX vejledninger: 1 oprettelse af konto 2 installation 3 afinstallation 4 deling af mapper 5 deling via link 1a. For at oprette en konto skal du først notere på et stykke papir: - Mailadressen, som

Læs mere

Inspiration, tips og tricks

Inspiration, tips og tricks Køb et helt bibliotek om WordPress ebogen om WordPress 3 er mere omfattende end nogen anden dansk vejledning om WordPress. Køber du ebogen, får du fri adgang til alle kommende versioner. Du køber altså

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade 6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse Bigum&Co Kursist hemmeligt Anders Sevelsted Underviser & Foredragsholder Teori Vs. Praksis Viden Vs. Færdigheder Hvad forventes det i kan når vi er færdig? Skal

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 01 Indholdsfortegnelse 1 Hovedbudskabet gør det klart! 10 Google Analytics - din højrehånd 2 Design efter dine kunder, ikke dig selv 11 Kundeservice 3 Markedsføring!

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk

Brugervejledning Brugervejledning Opret et event. 10 Steps. Sådan slår du et event op på. eventplatformen.dk. Eventplatformen.dk Brugervejledning 10 Steps Sådan slår du et event op på eventplatformen.dk 1 Eventplatformen.dk Contents Partnerevents 2 1. Log in på eventplatformen 3 2. Udfyld din brugerprofil 3 3. Opret nyt event 4

Læs mere

Vejledning til brug af det nye SiteImprove

Vejledning til brug af det nye SiteImprove Vejledning til brug af det nye SiteImprove Sidst opdateret 9. feb. 2012 Introduktion Log-in og oversigt Quality Assurance Analytics Statistik til enkelte sider Case: Job hos os Spørgsmål Introduktion SiteImprove

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

Google Søgninger side 1 af13

Google Søgninger side 1 af13 Google Søgninger side 1 af13 Indholdsfortegnelse Internetforkortelser og adresser m.m.... Side 2 Søgning i Google... Side 4 Nyhed erstatning for det sorte bånd... Side 7 Avanceret søgning... Side 10 Flere

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Håndtering af lokale hjemmesider (pr )

Håndtering af lokale hjemmesider (pr ) Håndtering af lokale hjemmesider (pr. 21.12.2016) Forsiden Side 1 A. Skift øverste store foto Side 1 B. Kredsens / afdelingens navn i øverste foto Side 1 C. Kommende Åbne haver Side 2 D. Kommende Arrangementer

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

SEO s rolle i din business. * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt.

SEO s rolle i din business. * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt. MODUL 8 SEO s rolle i din business * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt. 1. GODT INDHOLD * Søgemaskinerne er ligesom dine kunder * De søger e&er

Læs mere

SØGEMASKINE OPTIMERING

SØGEMASKINE OPTIMERING SØGEMASKINE OPTIMERING SHOPCAMP v/ Brian Brandt fra ClickStarter.dk SEO handler om synlighed, sund fornuft, teknisk kunnen og en vedvarende indsats. Hvad er søgemaskineoptimering ( SEO ) Google organisk

Læs mere

Vejledning til referencehåndteringssystemet. Forsvarets Bibliotekscenter Anita Elleby

Vejledning til referencehåndteringssystemet. Forsvarets Bibliotekscenter Anita Elleby Vejledning til referencehåndteringssystemet Forsvarets Bibliotekscenter Anita Elleby Jeg håber, at du vil få glæde af denne vejledning til referencehåndteringssystemet Zotero. Hvis du får problemer undervejs

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014

I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Hvordan opretter du et møde med tilmelding I denne vejledning kan du se hvordan du opretter et møde med tilmelding. Som eksempel bliver der oprettet et arrangement Gruppetur 2014 Vi ved at arrangementet

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

Workflow & Grafisk produktion

Workflow & Grafisk produktion Workflow & Produkt Markedsføringen af BBQ Wing it er vigtigt for at blive en succes. Derfor er det ikke nok, at magasinet bliver trykt, men at det også bliver tilgængeligt online. I dag læser mange danskere

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse ... øvelser Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår Konfutse 2 WORDPRESS ØVELSER ØVELSE 1: OPRET 2 POSTS OG 2 PAGES... 3 Opret posts... 3 Opret Page... 4 ØVELSE

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere