Giv mig 5 minutter til at forklare...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Giv mig 5 minutter til at forklare..."

Transkript

1 Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig og tage kunden i hånden fra første færd. Det gælder om at få besøgende til din hjemmeside, det sker ved at søgemaskineoptimere hjemmesiden, så du bliver vist øverst på google. For at få besøgende kan du også have annoncer på Google og Facebook. Ved at have en strategi for de sociale medier, kan du kommunikere med dine kunder. Her opbygger du relationer med dem. De relationer du opbygger, skaber et mersalg og sikrer at kunderne anbefaler dig til venner og familie. Du kan også lave en marketing kampagne. Hvis det bliver gjort rigtigt, så knytter du bånd og skaber mersalg uden at dine kunder føler sig spammet. Giv mig 5 minutter til at forklare... På de næste sider uddyber jeg de forskellige typer af online marketing og fortæller hvad jeg bidrager med. Læs videre og slut af med en kaffeaftale.

2 Dit vigtigste salgsvåben Hjemmesiden Om du sælger et fysisk produkt, har en service- eller vidensvirksomhed, så skal hjemmesiden stå knivskarp og udvise troværdighed. Den vil være centrum for, at du sælger flere produkter, kurser osv. Besøgende kommer ikke bare ind på forsiden. De kan starte på en hvilken som helst side. Derfor skal alle sider leve op til gæstens forventning, tage denne i hånden og føre henimod et køb, forespørgsel eller andet mål som vi beslutter. Jeg kan opbygge en ny hjemmeside, med eller uden webshop, som lever op til alle de nye krav som stilles af kunderne. (mobil og tablet-klar, simpel, billeder, integration af sociale medier m.m.) Hjemmesiden og/eller webshoppen bygges op i et af de brugervenlige systemer, f.eks. WordPress eller Prestashop.

3 Når dine kunder skal finde dig på Google Søgemaskineoptimering (SEO) Når du har en god hjemmeside, så skal vi have mulige kunder ind på den. Det kan vi gøre ved at søgemaskineoptimere hjemmesiden, det vil sige, arbejde med at du bliver vist højt på Google. SEO handler bl.a. om at bygge hjemmesiden godt op, skrive gode tekster, gøre websiden hurtig, sørge for den blive delt. Jeg søgemaskineoptimerer din hjemmeside, så den har en god struktur, gode tekster og meget mere. Jeg finder de bedste nøgleord med mindst konkurrence, og sørger for at du får nogle gode bedømmelser på nettet.

4 Endnu flere besøgende til din hjemmeside Google og Facebook annoncer Til at supplere søgemaskineoptimeringen, kan du vælge at bruge nogle penge på Google annoncer (Google AdWords) og Facebook annoncer. Annoncer er gode til at udvide kendskabet til din forretning. Styrkerne er, at vi meget præcist kan vælge hvem der skal se annoncerne. Jeg sætter annoncerne op i Google AdWords og på Facebooks annonceringsside. Dette indebære også at jeg skriver salgstekster som tiltrækker kliks. For at du får mest ud af pengene, vil jeg prøve mange annoncer af, for at finde dem der skaber mest salg. Det hele bliver målt og overvåget ved hjælp af Google Analytics, hvor vi kan se, hvor mange penge annoncerne indtjener.

5 Giv dine kunder lidt ekstra og opbyg relationer Sociale medier At have en strategi for de sociale medier, især Facebook, er en gylden mulighed for at give sine kunder lidt ekstra opmærksomhed. Med en facebook-side kan du fx svare på spørgsmål, give råd til brug af dit produkt, give et kig ind bag kulissen, give rabatter, stille spørgsmål og udvikle dit produkt. Sociale medier handler om at være personlig og opbygge relationer til sine kunder. Dette sikrer at de købere mere, og at de hiver venner og familie med. I samarbejde med dig laver vi en strategi, og planlægger hvilke sociale medier, du skal være på. Jeg lærer dig også, hvordan de skal bruges. Personlighed sælger, og kan du give dine kunder ekstra værdi, når de køber hos dig, så står du stærkt i forhold til dine konkurrenter.

6 Salg direkte fra postkassen marketing Vi har alle fået irriterende mails fra virksomheder, som vi forbinder med spam. Sådan behøves det ikke at være! Med en ordentlig strategi (hvor der er fokus på at give kunderne værdi og ikke råbe salg i alle mails) er marketing et stærkt middel til at skabe mersalg. marketing er den markedsføring, der har størst værdi i forhold til pris. Jeg vil skrive en serie mails, som bliver åbnet, læst, giver læseren værdi og skaber mere salg. Det er populært at udarbejde en gratis e-bog vedrørende sit produkt, som interesserede får tilsendt per mail, når de tilmelder sig nyhedsbrevet. Dette er en måde at opbygge en liste på. Jo mere værdi og viden du giver ud gratis, des mere goodwill og stærkere relation vil du skabe til kunden. Dette vil øge dine chancer for at få en ny kunde eller skabe et mersalg fra en eksisterende kunde med marketing.

7 Overvågning og optimering Google Analytics Du overvejer naturligt nok, om jeg er investeringen værd. Dine målsætninger kan være mange, og det kan online marketing målsætninger også. Målsætninger kan være at skabe mere trafik til hjemmesiden, få flere til at følge dit nyhedsbrev, få flere spørgsmål på Facebook osv. Lige meget hvilke målsætninger vi laver for din online marketing, vil jeg kunne fremvise præcise resultater for min indsats. Alt hvad jeg laver for dig, vil blive overvåget, målt og analyseret. Den data jeg indsamler, bruger jeg til at give dig en større indsigt i, hvor dit salg kommer fra, hvem din kernemålgruppe er og til at optimere på alle online marketing indsatser. Jeg vil benytte mig af Googles eget program, Google Analytics, til at overvåge og forbedre din online marketing.

8 Prisen er tilpasset din virksomhed Jeg hjælper dig og din virksomhed med at øge indtjeningen, giver dig et forspring til dine lokale konkurrenter og stjæler kunder fra de store kæder. Som ejer af en mindre virksomhed skal din øgede omsætning naturligvis ikke blive spist op af min løn. Derfor fastlægger vi en pris, som blandt andet er baseret på din, omsætning målsætninger målgruppe (lokal, national, gamle kunder, nye kunder osv.) Omfanget af dine online marketing ønsker, har også indflydelse på prisen. Jeg tager typisk en startpris for de første 1-2 måneder. Jeg indsamler data, planlægger og udarbejder strategien Jeg fører strategien ud i praksis (ny hjemmeside, facebook-side, opsætter Google Analytics, skriver artikler, annoncer og serie osv.) Herefter tager jeg et mindre månedligt beløb. Jeg holder dine online marketing indsatser ved lige (skriver nye tekster til hjemmesiden, optimerer annoncer, kommunikerer på din Facebookside osv.) Jeg giver dig løbende online marketing rådgivning. Jeg udarbejder en månedlig rapport om din online marketing.

9 Priser Om mig Daniel Brandt Andersen Mobil: LinkedIn: dk.linkedin.com/in/danielbrandtandersen Hjemmeside: Lidt af det personlige Med en kandidat i kommunikation, et speciale om relationsopbygning på Facebook, 222 timers online marketing uddannelse, 1000-vis af læste sider, 100-vis af timers videoer og diverse erfaringer med online marketing, er jeg mere end klar til også at påtage mig ansvaret for din online marketing. Som person er jeg meget vellidt og let at arbejde sammen med. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at du vil blive glad for at have mig tilknyttet din virksomhed. Jeg giver altid lidt ekstra, skaber et smil og arbejder målrettet på at nå vores målsætninger. Læs mere om mig og online marketing på min hjemmeside, Arranger et uforpligtende kaffemøde Jeg kommer gerne forbi dig og drikker en kop kaffe. Her vil jeg fortælle om dine muligheder, samt høre om din virksomhed, dine produkter, kunder og målsætninger.

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 60 61 KAPITEL 3 Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 62 Brug TripAdvisor i din markedsføring For at du kan få anmeldelser, skal dine gæster vide, at du er på Trip- Advisor og at du gerne vil have

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Bliv klogere på. marketing

Bliv klogere på. marketing Bliv klogere på (næsten gratis) marketing Web Grafiske løsninger Sociale medier Branding Annoncering Kontakt info Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne:

Læs mere

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik.

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik. Header Udret mere bliv ikke kun flere En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv Rubrik Header (0) Rubrik Citat Reference Sideheader Udret mere - bliv ikke kun flere En guide til et styrket

Læs mere

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler BoligOne ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere Bliv selvstændig BoligOne mægler Få tid til at prioritere de ting, som er vigtige for dig Indhold 5 hurtige om BoligOne Til

Læs mere

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ LÆR LÆR DINE DINE GÆSTER AT AT KENDE KENDE SAMARBEJDE GIVER VÆRDI BRUG BRUG FACEBOOK TIL AT GIVE TIL AT GIVE GÆSTERNE VÆRDI HVAD KAN VI VI TILBYDE DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ DIGITALT! DIGITALT! DU ER OGSÅ

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

HAR DU STYR PÅ KOMPETENCERNE? INSPIRATION TIL DIN KOMPETENCEUDVIKLING

HAR DU STYR PÅ KOMPETENCERNE? INSPIRATION TIL DIN KOMPETENCEUDVIKLING HAR DU STYR PÅ KOMPETENCERNE? INSPIRATION TIL DIN KOMPETENCEUDVIKLING PERSONLIGE ERFARING SOCIALE FAGLIGE INDHOLD HAR DU STYR PÅ KOMPETENCERNE? side 3 SKAB DIN UDVIKLINGSPLAN side 4 Kend dine kompetencer

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Vækst kan skabes af små forbedringer. Hver dag. Få inspiration til fornyelse, der kan ses på bundlinjen

Vækst kan skabes af små forbedringer. Hver dag. Få inspiration til fornyelse, der kan ses på bundlinjen Vækst kan skabes af små forbedringer. Hver dag. Få inspiration til fornyelse, der kan ses på bundlinjen Denne inspirationsfolder er udarbejdet af Erhvervs- og Vækstministeriet i samarbejde med Dansk Byggeri,

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen

Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen Til lærere og pædagoger Indhold 4 ALDERSGRÆNSER 8 TÆNK OGSÅ I ALTERNATIVER 4 ANSVAR FOR HINANDEN 9 SOCIALE MEDIER FORSTYRRER MÅSKE 5 PRIVATLIV 9 SAMARBEJDE

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side 1

Indholdsfortegnelse. side 1 GUIDEN Indholdsfortegnelse Du mangler et sted 2 Vær opsøgende 2 Du har fundet et sted 3 Projektets omfang 3 Kontakt med ejeren 3 Første møde 3 Rammerne omkring selve mødet 3 Projektbeskrivelse 3 Økonomien

Læs mere

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring Kom godt i gang Inspiration til lokal forankring 0 BedreBolig BedreBolig 3 Indhold Enkel energirådgivning for boligejere...4 BedreBolig i din kommune...7 En landsdækkende indsats...8 Sekretariat og rejsehold

Læs mere

FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD

FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD FRA ONE NIGHT STAND TIL LANGVARIGE FORHOLD Benyt e-mail marketing til at sætte en effektiv digital krog i dine kundeemner. Du måler på kryds og tværs. Men du ved dybest set ikke så meget. I en digital

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer

Guide: Få mere ud af messer. Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Guide: Få mere ud af messer Gode råd til at få det fulde udbytte af at udstille på messer Messedeltagelse kræver hårdt benarbejde Enrico Krog Iversen er administrerende direktør i robotvirksomheden Universal

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Inspirationskatalog Redaktion: David Graff og Carsten Kjærgaard Fotos: Chili Foto Grafisk tilrettelæggelse:

Læs mere

Ved vi, hvad der virker?

Ved vi, hvad der virker? Ved vi, hvad der virker? Handleplaner som redskab til en bedre indsats over for udsatte børn og unge Midtvejsrefleksioner fra et KL-kvalitetsprojekt med 15 kommuner Indhold Projektet kort fortalt... 2

Læs mere