Varme til hjemmet Kondenserende gaskedler fra Bosch

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Varme til hjemmet Kondenserende gaskedler fra Bosch"

Transkript

1 Varme til hjemmet Kondenserende gaskedler fra Bosch

2 2 Varme til hjemmet Velkommen hos Bosch I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses teknik og eksemplarisk innovationsevne. Dette gælder også inden for varme og energi; den kondenserende gaskedel er et af Bosch talrige kompetenceområder. Som et led i den løbende innovation er energiteknologien sammen med elværktøj, haveredskaber, husholdningsapparater og sikkerhedssystemer samlet i en fælles division. Fremtidsorienteret udvikling og højeste kvalitetsstandarder er garanteret i denne gruppe. Bosch navnet giver sikkerhed.

3 Varme til hjemmet 3 Indholdsfortegnelse Bosch, kondenserende gaskedler Højeffektiv energiudnyttelse Bosch, kondenserende gaskedler og solvarme Miljøoptimal energi Bosch, EuroPur Kedel for tilslutning af varmtvandsbeholder, væghængt Bosch, EuroPur-Kombi Kedel uden varmtvandsbeholder, med gennemstrømningsproces, væghængt Bosch, EuroPur-Acu Kedel med indbygget varmtvandsbeholder, kompakt og væghængt Bosch, EuroPur-Unit Kedel og varmtvandsbeholder i sammenbygget unit, gulvplaceret Bosch, EuroPur-UnitSol Kedel og varmtvandsbeholder i sammenbygget unit, forberedt for solvarme, gulvplaceret Bosch, Varmestyring Kedelautomatik, er lig med besparelser Produktoversigt, Gaskedler EuroPur familien Bosch, Varmtvandbeholdere Efter behov Spar på energien Tips, der hjælper Garanti og sikkerhed Få en 100% positiv oplevelse Bosch førende inden for gaskedler Som førende europæisk udbyder af gaskedler, tilbyder Bosch et bredt spektrum af energiproducerende produkter, her iblandt miljøvenlige og kondenserende gaskedler. Nogle af disse kedelsystemer er endog forberedt for solvarme og opfylder således ikke kun de højeste krav, hvad angår varme og komfort, men sikrer også maksimal energieffektivitet samtidig med at der tages optimal hensyn til miljøet. Bosch stærkt mærke, bedste kvalitet Vi sætter os de højeste mål, når det gælder kvaliteten af vort arbejde og vores produkter det skylder vi vores kunder. At opfylde deres krav og forventninger kommer i første række for os det sætter vi al vores viden og vores erfaring ind på. Vi sammenligner de internationale standarder med vores egne strenge retningslinier, som alle vores medarbejdere personligt føler sig forpligtet til at følge. Bosch innovationer, der beriger livet Der er tradition for nye ideer hos Bosch. Det kan vi takke tusinder af forskere, ingeniører og teknikere for, der konsekvent bringer os fremad med deres viden, deres engagement og deres kreativitet. Udviklingen af nye produkter prioriteres lige så højt som en systematisk optimering af eksisterende produkter. Vores rolle som international innovationsmotor beviser vi ikke mindst ved antallet af Bosch patentanmeldelser på verdensplan.

4 4 Varme til hjemmet Bosch, kondenserende gaskedler Højeffektiv energiudnyttelse Ved den kondenserende teknologi opnås der varme på en særlig økonomisk måde. Princippet er at den vanddamp, der bliver frigivet ved forbrænding af naturgas, indeholder varmeenergi. Denne energi fordamper, ved ikke kondenserende kedler, ud gennem skorstenen/aftrækket. I kondenserende kedler afkøles disse vanddampe så meget, at de igen bliver til vand. Derved bliver energien i røggassen udnyttet til fordel for varmeanlægget. Effekten bliver, at der produceres mere varme for mindre energi. De moderne kondenserende gaskedler fra Bosch beviser dette med en nyttevirkning på 109%. Spar energi opnå komfort I betragtning af de stigende priser på fossil energi, skabt på baggrund af olie eller naturgas, er bevidst omgang med ressourcerne, særligt vigtigt. Takket være intelligent teknik, er Bosch kondenserende gaskedler både en energiog omkostningsbesparende løsning. Ganske enkelt fordi de næsten udnytter energiindholdet i naturgassen 100%. Den varmeenergi, der bliver frigivet ved forbrænding af naturgas i form af vanddamp, tilbagevinder systemet i form af vand. Resultatet er maksimal effektivitet og bedste varmekomfort. Bosch kondenserende gaskedler er opvarmning i tidssvarende form. I nybyggeri såvel som ældre byggeri anvendes teknikken allerede som standard og som anvist i det danske Bygningsreglement. Alle varmeanlæg, ældre som nye kan drage fordel af denne intelligente form for varmegenvinding. Om det er et enfamilieshus eller rækkehus med Bosch kondenserende gaskedler er alle fordelene på Deres og miljøets side. Ikke kondenserende gaskedel Gaskedler ved varmesystem 70 /50 C Energitilførsel til kedlen Kondenserende gaskedel Kondenserende gaskedler ved varmesystem 40 /30 C Energitilførsel til kedlen 111% = brændværdi Hø 111% = brændværdi Hø 100% Varmeværdi Hn 11% Kondensationsvarme 100% Varmeværdi Hø 100% 96% 94% Nyttevirkning 11% kondensationstab 4% røggastab 2% overfladetab 110% 109,5% 109% Nyttevirkning 1% Kondensationsvarme 1% kondensationstab 0,5% røggastab 0,5% overfladetab Dobbelt så godt kondenserende gaskedel og solvarme Kondenserende gaskedler kombineret med solvarmeenergi er optimal effektiv varmegenvinding. Især da solen gratis stiller sin kraft til rådighed. Alle de her præsenterede kondenserende gaskedler er beregnet til og kompatible med Bosch solvarmesystemer.

5 Varme til hjemmet 5 Kondenserende gaskedler og solvarme to ting, der supplerer hinanden Bosch systemløsning, kondenserende gaskedler og solvarme: Ressourceskånsom, energieffektiv og miljøvenlig Solfangere Kondenserende gaskedel Solvarmestation inkl. solvarmeregulator med ekspansionsbeholder Solvarmebeholder Bosch, kondenserende gaskedler og solvarme Miljøoptimal energi Overbevisende system Høj kvalitet og innovative enkeltløsninger er kendetegnende for produktspektret fra Bosch Termoteknik. Vores produkter supplerer hinanden, griber ind i hinanden og arbejder sammen. Derved opstår der samlede systemer med optimal energieffektivitet og varmekomfort. Et af de mest interessante eksempler på dette er kombinationen af vores kondenserende gaskedel og solvarme. De drager fordel af det hele vores systemløsninger gør det let for Dem! styringsgeneration er kedlerne i EuroPur-familien helt igennem solvarmeegnede. Nyd ikke kun solens stråler, men indfang dem effektivt og udnyt dem intelligent! Med vores effektive solfangere er det ganske enkelt. Vores solfangere ændrer meget effektivt solens energi til opvarmning og varmt vand. Bestil Bosch solvarmebrochure på tlf.: Alt taler for denne kombination Maksimal varmekomfort og ressourceskånsom omgang med fossil energi (energi skabt på baggrund af olie eller naturgas) skal ikke være to modsætninger. Kombinationen af energibesparende kondenserende gaskedler og miljøvenlig solenergi forbinder de to krav til en tidssvarende varme- og varmtvandsløsning. Med solens kraft kan De på årsgennemsnit spare op til 40% energi til vandopvarmning og op til 20% energi til varme. Nyd ikke kun solens stråler, men indfang dem effektivt og udnyt dem intelligent! Vores solfangere ændrer effektivt solens energi til opvarmning og varmt vand. Perfekt reguleret Med en kondenserende gaskedel/solvarmeløsning fra Bosch får De talrige muligheder. Takket være den nye fleksible

6 6 Varme til hjemmet EuroPur Kedel for tilslutning af varmtvandsbeholder, væghængt Et historisk navn. Den kondenserende gaskedel EuroPur, arbejder ekstremt støjsvagt og giver maksimal varme- og varmtvandskomfort på basis af topmoderne kondenserende teknologi. De kan med stor sikkerhed slappe af og nyde både varmen, komforten og den høje effektivitet, år efter år. Komfort giver ro Komfort er grundidéen bag denne kedel. Det betyder også boligkomfort og dermed ro. Faktisk er EuroPur en af de mest støjsvage på markedet. En speciel isolering gør den næsten lydløs. Et afgørende plus for livs- og boligkvaliteten! Reguleret strømforbrug Inde i denne EuroPur findes der den nyeste kondenserende teknologi, og som noget nyt den regulerede anlægspumpe. Til forskel fra uregulerede anlægspumper tilpasser denne regulerede pumpe automatisk sin ydelse til varmeanlægget. Den besparelse, der opnås derved, kan hurtigt mærkes. En ikke-regulerende anlægspumpe i en privat husholdning bruger,trods alt, omkring 10% af den samlede strøm. Mulighedernes gaskedel De kan til enhver tid nyde opvarmningen fra de forskellige typer af EuroPur. Kedlerne kan producere varme og varmt vand, med eller uden varmtvandsbeholder, afhængig af hvilken type der vælges. Hvis pladsen og varmtvandsbehovet er mindre, er en kedel, der producerer det varme vand ved gennemstrømningsproces og uden beholder, en særdeles god løsning. Er behovet større, anvendes der en kedel koblet til en varmtvandsbeholder. Det bør altid overvejes at kombinere med et Bosch solvarmesystem, solens værdifulde kraft indeholder et enormt sparepotentiale op til 40% ved varmt vand og op til 20% ved opvarmning.

7 Varme til hjemmet 7 Ordforklaring Gaskedel og varmtvandsbeholder En væghængt gaskedel, koblet sammen med en varmtvandsbeholder, evt. i samme design og størrelse. Kedlen producerer ikke kun energi til varmeanlægget, men også energi til opvarmning af det varme brugsvand, dette fungerer ved hjælp af en indbygget 3-vejsventil. Ventilen styrer automatisk energien, til enten at fungere på varmeanlægget eller på varmtvandsbeholderen. Ønsket om varmt brugsvand har 1. prioritet. Gennemstrømningsproces Metode for opvarmning af varmt vand, hvor vandet opvarmes, mens det løber gennem en veksler inde i kedlen. Den maksimale tappemængde er omgående til rådighed og kan løbe uendeligt. Regulator Et letforståeligt modul for automatisk styring af indeklimaet, hvor temperaturen enten styres over en rumtermostat eller via en klimastyring, der styrer efter den faldende eller stigende udetemperatur. Solvarmesystem Et solvarmesystem ændrer solens strålingsenergi til varmeenergi. De væsentlige dele er solfangerne, solvarmebeholderne og reguleringen. Anlægspumpe En pumpe, placeret i varmeanlægget, der leder det opvarmede centralvarmevand ud til radiatorerne og samtidig leder det afkølede returvand tilbage til kedlen, dette kredsløb kaldes for en varmekreds. EuroPur fås i nedenstående typer: ZSBR 16-3 (modulerende 3-16 kw) ZSBR 28-3 (modulerende 7-28 kw) ZBR 42-3 (modulerende kw) b x h x d: 440 mm x 850 mm x 350 mm Fordelene: Ideel til én-familie- og rækkehuse Forberedt for varmtvandsbeholder Ekstrem støjsvag Betjeningsvenligt display Solvarmekompatibel Lave serviceomkostninger Driftssikker, moderne teknik Flot design Brugervenligt display Tænd-/slukknap Reset-knap Fremløbstermostat Varmtvandstermostat Manometer Klimastyring (regulator, tilvalg) Justeringslås (børnesikring)

8 8 Varme til hjemmet EuroPur-Kombi Kedel uden varmtvandsbeholder med gennemstrømningsproces, væghængt Vores væghængte kondenserende gaskedel, EuroPur-Kombi, har alle de fordele som denne kedelserie byder på og samtidig er det den kedel i serien, der fylder mindst. Den producerer anlægsvarme på samme effektive måde som de andre kedler i serien, men opfylder varmtvandsbehovet ved gennemstrømningsproces uden anvendelse af varmtvandsbeholder. Pladsbesparende og støjsvag De tider er forbi, hvor kedlen var så stor, at den nødvendigvis blev et blikfang. De ideelle mål 440/400x850x360 mm gør, at der er plads til denne moderne væghængte og kondenserende gaskedel, selv i den mindste bolig. Det enkle design og den støjsvage drift gør kedlen særdeles placeringsvenlig til montering næsten overalt og opfylder de fleste opvarmningsbehov. Sikker kondenserende drift Denne EuroPur type, har alle den moderne kondenserende kedels fortrin. Dens nominelle nyttevirkning ligger, som de andre EuroPur-kedler, på 109%, hvilket giver et positivt udslag i enhver energibalance og dermed også en god fyringsøkonomi. Samtidig er kedlen, måske, marke- dets mest driftssikre og med meget lave serviceomkostninger der sikrer varme og varmt vand i mange år frem, uden problemer. Helt igennem sikker Som andre EuroPur-kedler har denne kedel indbygget en sikker teknik. Børnehænder kan let komme til at trykke på en knap, teknik er jo spændende, men på kedlens display kan De fastlåse foretagne indstillinger. Lige meget hvilken knap der herefter trykkes på, bliver De garanteret ikke overrasket af et koldt brusebad. En speciel justeringslås tillader ingen ændringer, men skulle der alligevel ske en uforudset fejl, signaleres dette automatisk af en advarselstone, der er lige til at frakoble.

9 Varme til hjemmet 9 Ordforklaring Kombikedel Denne type væghængte gaskedel er i stand til, at producere varme og varmt brugsvand uden anvendelse af en varmtvandsbeholder. Kedlen producerer det varme vand efter et gennemstrømningspricip, hvor det varme vand først opvarmes når der åbnes for tapstedet, altså ingen varmetab fra en beholder. Gennemstrømningsproces Metode for opvarmning af varmt vand, hvor vandet opvarmes, mens det løber gennem en veksler inde i kedlen. Den maksimale tapmængde er omgående til rådighed og kan løbe uendeligt. Regulator Et letforståeligt modul for automatisk styring af indeklimaet, hvor temperaturen enten styres over en rumtermostat eller via en klimaregulering, der styrer efter den faldende eller stigende udetemperatur. Anlægspumpe En pumpe, placeret i varmeanlægget, der leder det opvarmede centralvarmevand ud til radiatorerne og samtidig leder det afkølede returvand tilbage til kedlen, dette kredsløb kaldes for en varmekreds. EuroPur-Kombi fås i nedenstående typer: ZWB 28-3 (modulerende 7-28 kw) ZWBR 35-3 (modulerende 8-35 kw) b x h x d: 440/400 mm x 850 mm x 350 mm Fordelene: Ideel til én-familie- og rækkehuse Pladsbesparende (ingen varmtvandsbeholder) Ekstrem støjsvag Betjeningsvenligt display Lave serviceomkostninger Driftssikker og moderne teknik Flot design Brugervenligt display Tænd-/slukknap Reset-knap Fremløbstermostat Varmtvandstermostat Manometer Klimastyring (regulator, tilvalg) Justeringslås (børnesikring)

10 10 Varme til hjemmet EuroPur-Acu Kedel med indbygget varmtvandsbeholder, kompakt og væghængt Med EuroPur-Acu kan man spare over hele linien og det gælder ikke kun energiforbruget, men også pladsbehovet. For denne væghængte kondenserende gaskedel leverer varme og varmt vand i én enhed. Kedlen monteres nemt på væggen, således at der er plads nedenunder og dermed mere plads til andre ting.

11 Varme til hjemmet 11 Varme og varmtvand, kompakt indpakket Varme og maksimal varmtvandskomfort i én enhed? Superløsningen hedder på dette punkt EuroPur-Acu. Bag et attraktivt design skjuler der sig håndfaste tekniske fordele først og fremmest en 42 liters ladebeholder. Den giver samme varmtvandskomfort som en traditionel 90 liters beholder. Dette betyder mange liter varmt brugsvand produceret ved et lavt energiforbrug. EuroPur-Acu er særdeles placeringsvenlig, med et lille pladsbehov, og kan samtidig levere masser af varmt vand. Godt rustet mod legioneller Legioneller er små, stavformede bakterier, der forårsager den lungesygdom, der i talesprog kaldes legionærsyge. Teoretisk er varmt brugsvand et ideelt miljø for bakterierne til at formere sig. Denne risiko er praktisk talt udelukket med denne kedeltype. Efter ønske kan varmtvandsbeholderen i EuroPur-Acu regelmæssigt varmes op til over 70 C en temperatur, hvor legionellerne ikke har en chance. Godt stablet meget vundet Ladeteknikken har sit navn pga. det varme vands lagdeling i beholderen. Vandet opvarmes af en varmeveksler med høj ydelse og ledes ind i beholderen oppefra. Denne metode sænker omkostningerne for varmtvandsproduktion betydeligt og giver alligevel komfort af bedste slags. Systemet sikrer samtidig, at varmtvandstemperaturen forbliver konstant, også hvis der åbnes flere tapsteder. Fordelene: Opvarmning og varmtvandsproduktion i én og samme kedel Kompakt 42 liters ladebeholder for maksimal varmekomfort og minimale udvendige mål Ideel til en-families- og rækkehuse Energieffektiv takket være ladeteknik Let at betjene på multifunktionsdisplay Støjsvag og driftssikker Ordforklaring Regulator Et letforståeligt modul for automatisk styring af indeklimaet, hvor der enten styres over en rumtermostat eller via klimaregulator, der styrer efter den faldende eller stigende udetemperatur. Ladeteknik Særlig energi- og pladsbesparende metode for opbevaring og produktion af varmt vand, hvor det opvarmede vand tilføres beholderen oppefra, hvilket fører til en lagdeling af det varme brugsvand. Varmeveksler Anordning til overførsel af varmeenergi. Veksleren overfører den varme, der produceres af gassen, til vandet i varmekredsløbet eller det varme brugsvand. Tapsted Alle steder med aftapning af brugsvand. Først og fremmest vandhaner, men f.eks. også tilslutninger til opvaskemaskine. EuroPurAcu ZWSB 28-3 (modulerende 7-28 kw) b x h x d: 600 mm x 880 mm x 482 mm

12 12 Varme til hjemmet EuroPur-Unit Kedel og varmtvandsbeholder i sammenbygget unit, gulvplaceret Fleksibel, pladsbesparende, monteringsvenlig, effektiv og komfortabel. Så alsidig er denne kondenserende kedelserie, EuroPur-Unit. Den er udviklet specielt til anvendelse i én-familie- og rækkehuse og forener højeste varmekomfort med den moderne kondenserende teknologis energieffektivitet. Tre gange perfektion tre gange innovation EuroPur-Unit har opvarmnings- og varmtvandsløsninger, der passer til mange forskellige situationer og behov. Kedlen har flere anvendelsesmuligheder og har alt, hvad der udgør en moderne varmeløsning med integreret ladebeholder og om det er opvarmning eller varmtvandsproduktion, yder kedlen altid det optimale. Stor ydelse fylder ikke noget Pga. den kompakte konstruktion er EuroPur-Unit kedlen særdeles pladsbesparende. Der spildes ingen kvadratcentimeter boligareal den kondenserende Unit, kan sågar uden videre opstilles i rum med skråt tag pga. højden. Varmtvandsstyring Ved varmtvandsproduktion lever den moderne ladeteknik op til sit bedste og bidrager på sin side til en reduktion af gasforbruget. Sammenlignet med en konventionel beholder opnår ladebeholderen 17% højere virkningsgrad. Således er der garanteret maksimalt varmtvandsudbytte ved minimal beholdervolumen især da varmetab undgås ved superisoleringen af beholderen. Den mindre dimensionerede beholder bidrager desuden positivt til kedlens kompakte udvendige mål. Ordforklaring Ladeteknik Særlig energi- og pladsbesparende metode for produktion og opbevaring af varmt vand, hvor det opvarmede vand tilføres oppefra og ned i beholderen, hvilket fører til en lagdeling af beholderindholdet. Virkningsgrad Forholdet mellem tilført og udnyttet energi vigtig størrelse for bedømmelse af varmetab, f.eks. ved varmtvandsbeholdere. Varmeydelse Maks. varmemængde, som en kedel kan afgive i kontinuerlig drift pr. tidsenhed. Den er vigtig for planlægningen af varmeanlægget og angives på kedlens typeskilt i kw (kilowatt).

13 Varme til hjemmet 13 Fordelene: Ideel til én-familie- og rækkehuse Udstyret med en integreret ladebeholder for høj varmtvandskomfort. Meget støjsvag Let at betjene pga. overskuelig betjeningspanel Energieffektiv og kompakt under 0,4 m 2 opstillingsflade er nødvendig Udføres i 2 størrelser med 120 varmtvandsbeholder produceret efter ladeteknik Energibesparende pga. ladeteknikken og beholderens minimale varmetab Altid godt betjent Tilbehør Overskuelig og let at forstå sådan er betjeningen af EuroPur-Unit. EuroPur-Unit fås i nedenstående typer: ZBS 16/120 S-2 (modulerende 3-16 kw) ZBS 22/120 S-2 (modulerende 7-22 kw) b x h x d: 600 mm x 1595 mm x 600 mm

14 14 Varme til hjemmet EuroPur-UnitSol Kedel og varmtvandsbeholder i sammenbygget unit, forberedt for solvarme, gulvplaceret Lige meget hvordan Deres individuelle varmebehov ser ud, kan EuroPur-UnitSol opfylde alle krav. Den kompakte indkapsling skjuler et enormt teknisk spektrum kondenserende gaskedel, varmtvandsproduktion ved hjælp af ladeteknik samt komplet solvarmeudstyr. Ordforklaring Ladeteknik Særlig energi- og pladsbesparende metode for produktion af varmt vand, hvor det opvarmede vand tilføres oppefra og ned i beholderen, hvilket fører til en lagdeling af beholderindholdet. Solfangere Produkt, der udnytter solenergien til varme- og varmtvandsforsyning. Solfangere kan også på vores breddegrader dække en stor del af energibehovet til opvarmning og varmt vand. Resten skal dækkes af en anden varmekilde. Her er kombinationen med indbygget kondenserende gaskedler en superløsning. Fordelene: Ideel til én-familie huse med to solfangere Maksimal varmtvandskomfort ved beholder med ladeteknik Energibesparende pga. beholderens minimale varmetab Besparelse på gassen, pga. udnyttelse af solvarmeenergien ved brugsvandsopvarmning Betjening uden problemer takket være overskuelige betjeningselementer Pladsbesparende pga. kompakt konstruktion Alt i én unit Unitten arbejder og energieffektivt og sørger for varme og varmt vand. EuroPur-UnitSol imponerer med sine mange fordele. Takket være moderne kondenserende teknologi er den i sig selv en professionel energisparemodel. Ved varmtvandsproduktion sænker ladeteknikken energiforbruget, og komplet solvarmeudstyr bringer solens kraft ind i spillet. Gennemtænkt solunit I en EuroPur-UnitSol er alle komponenter målrettet efter solvarmeenergien, solvarme ekspansionsbeholder, pumpe, fylde- og tømmehane er integreret som komplet udstyr. Solvarmeudnyttelsen er afgjort effektiv pga. det store beholderindhold. Ved varmtvandsproduktion sparer De op til 40% energi og temperaturen kan til enhver tid afstemmes efter Deres individuelle komfortønsker.

15 Varme til hjemmet 15 Varmtvandsstyring Ved varmtvandsproduktion svarer den moderne ladeteknik til forventningerne og bidrager på sin side til en reduktion af gasforbruget. Sammenlignet med en konventionel beholder opnår ladebeholderen 17% højere virkningsgrad. Således er der garanteret maksimalt varmtvandsudbytte ved minimal beholdervolumen især da varmetab undgås ved isolering af beholderen. Den mindre dimensionerede beholder bidrager desuden positivt til kedlens kompakte udvendige mål. Pæn at se på EuroPur-UnitSol er det smukkeste bevis på, at man også kan pakke kondenserende-hightech tiltalende ind. Designet imponerer med nyt, let buet kabinet og en enkel sølvklap. Med andre ord de ydre værdier står ikke tilbage for de indre. ZBS 16/170 S-2 (modulerende 3-16 kw). b x h x d: 600 mm x 1835 mm x 600 mm

16 16 Varme til hjemmet Bosch, Varmestyring Kedelautomatik er lig med besparelser De nye Bosch styringer giver mulighed for en boligkomfort, som De kan skræddersy efter lige netop Deres individuelle krav. Det er talrige intelligente specialfunktioner, der gør dette muligt. Alle EuroPur-kedler kan kombineres med samtlige Bosch styringer. Hvilken løsning De vælger, afhænger af Deres personlige ønsker og Deres boligsituation. Principielt har Bosch to forskellige typer styringer Rumtemperaturstyringer De måler rumtemperaturen, sammenligner denne med den ønskede temperatur, og sørger for hhv. en forøgelse eller en sænkning af varmeydelsen. Rumtemperaturstyringer er ideelle til målinger på temperaturneutrale steder eller åbne boligformer. Klimastyringer Kan indbygges enten i kedlen eller anbringes direkte på væggen. Som navnet antyder, er målestørrelsen her udendørstemperaturen. Det betyder, at reguleringen kører varmeydelse op eller ned alt efter den målte udetemperatur. For at øge reguleringsnøjagtigheden kan man tilkoble en rumtemperaturstyring så registreres også indendørstemperaturen ud over udendørstemperaturen.

17 Varme til hjemmet 17 Forprogrammeret varme Hvordan Deres dag end ser ud, så kan vore nye styringer indstille EuroPur-kedlerne, til alle individuelle behov. Eller sagt mere nøjagtigt De kan programmere nøjagtigt, på hvilken tid af dagen De ønsker varme, og hvor varmt det skal være. Der er seks tænd/sluk tider at vælge imellem, pr. dag, og for at give lidt mere komfort, har vi allerede forindstillet forskellige standard tider for Dem programmet skal bare aktiveres. Spar tid med anlægspumpen Takket være et optimeret pumpeprogram har nogle af vores styringer særlig varmtvandskomfort. Det varme vand kommer straks, så snart De lukker op for hanen ved tapstedet. Cirkulationspumpen holder det varme brugsvand i konstant kredsløb ud til det ønskede tapsted. Resultatet bliver, at De ikke skal vente flere minutter, inden De kan vaske hænder med varmt vand. Det sparer tid og værdifuldt vand. Når det skal gå stærkt Hvis man undtagelsesvis kommer tidligere hjem end ellers, og kedlen arbejder på Sænkning, er det bare at aktivere tasten, Kom/gå. Styringen vil omgående reagere og stiller om til varmedrift og inden for kort tid har De det lige så behageligt, som De plejer inden for hjemmets fire vægge. Det samme gælder det varme vand. Hvis De f.eks. vil tage brusebad midt på dagen, selvom De egentlig har programmeret anlægget anderledes, aktiveres knappen Varmt vand omgående. Så kan De tage et varmt brusebad, som De plejer, og efter en halv time stilles anlægget igen automatisk tilbage på sparedrift. Ingen chance for legionellerne Kedler med integreret ladebeholder som EuroPur-Acu har legionelbeskyttelse fra fabrikken, på alle andre kondenserende kedler er styringen ansvarlig for dette. Efter ønske opvarmes vandet i beholderen med regelmæssige mellemrum til over 70 C. Så har bakterierne ikke en chance! Varme og varmt brugsvand efter et tryk på en knap med tasten Kom/gå og Varmt vand omgående. Et behageligt klima, et varmt brusebad så begynder dagen godt. Eks. FW100. Varme og varmt brugsvand efter et tryk på en knap med tasten Kom/gå og Varmt vand omgående. Eks. FW200. Et behageligt varmt køkken, et varmt brusebad så begynder dagen godt.

18 18 Varme til hjemmet Produktoversigt, Gaskedler EuroPur familien EuroPur/EuroPur-Kombi EuroPur-Acu EuroPur-Unit EuroPur-UnitSol Produktspecifikationer Kedeltype EuroPur EuroPur EuroPur EuroPur-Kombi ZSBR 16-3 A ZSBR 28-3 A ZBR 42-3 A ZWB 28-3 C Moduleringsområde, kw 3,7-15,9 7,1-27,4 10,1-40,4 8,0-27,4 Nyttevirkning 109% 109% 106% 109% Højde, mm Bredde, mm Dybde, mm Vægt, kg Væghængt x x x x Gulvplaceret Støjniveau, db Indbygget VVB, L. Forberedt for tilslutning til VVB x x x Gennemstrømningsprocess/uden VVB x Forberedt for solvarme Energimærke A A A A

19 Varme til hjemmet 19 EuroPur-Kombi EuroPur-Acu EuroPur-Unit EuroPur-Unit EuroPur-UnitSol ZWB 35-3 A ZWSB 28-3 A ZBS 16/120 S-2 MA ZBS 22/120 S-2 MA ZSB 16/170 S-2 MA 10,1-34,9 8,0-28,0 4,2-15,9 8,6-21,6 4,2-15,9 109% 109% 109% 109% 109% x x x x x x A A A A A x

20 20 Varme til hjemmet Bosch,varmtvandsbeholdere Beholderstørrelser efter behov Tre varianter Et varmt bad får én til at glemme vinterkulden. Et brusebad om morgenen er en god start på dagen. Hvad var vores liv uden varmt vand? Det er en væsentlig forudsætning for vores velbefindende. Hvordan De får det, afhænger helt af, hvad De personligt foretrækker og boligforholdene. Bosch giver Dem tre muligheder at vælge imellem. Se modsatte side Type Produktnavn Væghængt beholder Liter Mål, hxbxd ST x440x360 BO x460x460 Beholder til indbygning Liter Mål, hxbxd BO 100 * x540x540 Velegnet til Boliger med brusebad og håndvask Boliger med brusebad og håndvask * Uden kappe

21 Varme til hjemmet variant Kombikedlen Kombikedler anvender ingen varmtvandsbeholder, men opvarmer det varme brugsvand efter en gennemstrømningsproces. Systemmet giver varmt vand i det uendelige uden afbrydelser eller temperatursvingninger. Derfor er kombikedlen - den mest kompakte af alle løsninger - særligt velegnet, hvor pladsen er trang eller hvor behovet er mindre. 2. variant Den separate varmtvandsbeholder Man kombinerer kedlen med den indirekte opvarmede beholder. Med en bred vifte af varmtvandsbeholdere har Bosch noget for enhver smag, ethvert behov og enhver boligsituation. Alle beholdere udmærker sig ved optimal kapacitet og isolering af høj kvalitet, der begrænser varmetabene til et minimum. Beholdere for varmtvandsproduktion med solvarme er selvfølgelig også en del af produktsortimentet. 3. variant Den integrerede ladebeholder En kedel med integreret ladebeholder er simpelthen alt-i-etløsningen. Det er ikke kun fordelagtigt pga. den høje varmtvandskomfort, men også med henblik på pladsbesparelsen. En 42 liters ladebeholder giver samme komfort som en traditionel 90 liters beholder. Funktionsprincippet gør, at det varme vand lagdeles i beholderen, således at varmetabet er absolut minimalt. Desuden reducerer den lille overflade varmetabet. Det sænker energiforbruget og omkostningerne. En beholder, der passer til enhver opvarmning De indirekte opvarmede varmtvandsbeholdere fra Bosch er driftssikre varmtvandsforsyninger for høj komfort. Vandet opvarmes af Bosch kedlen og opbevares i beholderen. Beholderne leveres i forskellige størrelser og udførelser, så alle kunder kan finde den løsning, der passer dem bedst. For maksimal energieffektivitet ved høj varmtvandskomfort anbefaler vi en af nedenstående beholdere af høj kvalitet. Gulvplaceret beholder Liter Mål, hxbxd ST 120-2E x500x585 ST 160-2E x600x585 Boliger med kar- og brusebad Gulvplaceret solbeholder Liter Mål, Ø/h SK Solar /1844 SK Solar /1641 SK Solar /1971 Anvendelse i én- og fler-familiehuse i forbindelse med opvarmning af brugsvand med solvarme

22 22 Varme til hjemmet Spar på energien Tips, der hjælper Et moderne varmeanlæg er en afgørende faktor for en mærkbar energi- og omkostningsreduktion. Men også en bevidst omgang med varmen kan påvirke energiforbruget positivt, forudsat at man følger et par regler. 1. Vil man sænke omkostningerne og energiforbruget, er en moderne kondenserende naturgaskedel ikke til at komme udenom. Besparelse, op til 20-30% i forhold til et gammelt anlæg. Ved anlæg, der er ældre end 15 år, kan en udskiftning anbefales. Pga. energibesparelsen har investeringen tjent sig ind i løbet af få år. 2. Også rumtemperaturen har indflydelse på energiforbruget. En temperatursænkning på én grad sparer op til 6% på varmeomkostningen. Derfor kan det tilrådes at temperere hvert rum individuelt. Der anbefales f.eks. 20 C til dagligstue og spisestue, 18 C til køkken og korridor, 22 C til arbejds- og børneværelser og 23 C til baderum. 3. Ved rigtig udluftning kan der spares meget energi. Her anbefales udluftning i stød, altså en kort, men kraftig gennemluftning. Det giver komplet udskiftning af den varme brugte luft. Møbler og murværk mister ikke varmen derved kan rummet opvarmes igen med relativt lavt energiforbrug, når vinduet er lukket. Konstant udluftning gennem et halvåbent vindue lader derimod varmen slippe ud konstant. Det æder energi. 4. Undgå at skjule radiatorer bag møbler. De arbejdet mest effektivt, hvis de frit kan afgive varmen direkte til rummet. 5. Ca. 40 C er behageligt, når man bader eller tager brusebad. Der er altså ingen grund til konstant at holde det varme vand på mere end 55 C. Som varmtvandstemperatur er denne temperatur absolut tilstrækkeligt i beholderen. 6. Sørg for isolering af alle rør til og fra varmtvandsbeholderen. Unødigt varmetab kan derved forhindres. Varme der ikke kan styres vil på et eller andet tidspunkt blive til tab. 7. Udluft radiatorerne hvis de klukker. Kun radiatorer uden luft, afgiver rent faktisk den ønskede varmeydelse, mens luft i rør eller radiatorer afbryder det varme vands cirkulation. Radiatoren bliver så ikke længere rigtig varm. Bosch På den sikre side også ved akutte problemer Vi sætter os pr. tradition høje mål, når det gælder vores produkters kvalitet og levetid. Skulle der mod forventning alligevel dukke et problem op, skal De blot kontakte Deres VVS-installatør eller servicefirma, da disse firmaer altid modtager tilbud fra Bosch om løbende uddannelse på vore produkter. Bosch Sikkerheden bag det store mærke Vores forhandlere og servicepartnere sørger for, at der kun anvendes originale Bosch reservedele til reparation. Det giver Dem sikkerhed for, at reservedelene også virkelig passer til Deres Bosch produkt og opfylder de samme kvalitetskrav. Endnu en god nyhed Vi giver Dem garanti for, at alle vores funktionsvigtige originaldele til vores varme- og varmtvandsprodukter kan fås i min. 10 år efter produktionen af produktet er ophørt.

23 Varme til hjemmet 23 For Deres sikkerheds skyld Garantiregler For opnåelse af fuld garanti og for at få optimal gavn af Deres nye Bosch gaskedel gælder følgende: Gaskedlen skal monteres af aut. VVS-installatør og opstartes af kvalificeret tekniker med A-certifikat. Gaskedlen skal efterses for hver 3.000m 3 gas eller mindst én gang hvert andet år. Eftersyn skal udføres af kvalificeret tekniker med A-certifikat. De gældende bestemmelser i Gasreglementet og øvrige aktuelle myndighedsforskrifter skal overholdes. Gaskedlen skal, ved eftersyn, serviceres i henhold til nærværende drifts- og vedligeholdelsesvejledninger. Opstår der skade på grund af forkert eller mangelfuld vedligeholdelse, vil Bosch ikke være forpligtet til, at opfylde sit produktansvar i forbindelse med skaden eller evt. følgeskader. Ved anvendelse af reservedele skal der altid anvendes originale Bosch dele. Bosch er naturligvis i øvrigt produktansvarlig for gaskedlen i henhold til gældende lov om produktansvar.

24 Robert Bosch A/S Telegrafvej 1 DK-2750 Ballerup Tlf: Fax:

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Nem besparelse gratis energi fra solen I mere end 100 år har navnet Bosch stået for førsteklasses teknik, enestående

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Priserne på fossil energi stiger, og udviklingen vil ingen ende tage. Stigende CO 2 -udslip truer vores klima,

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet

Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet Gas Kondenserende gaskedel med solfangere tilkoblet Gaskedel og solvarme i ét Den bedste opvarmning Der findes mange opvarmningstyper, nogle er meget energibesparende, nogle er baseret på vedvarende energi

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Pillekedel SK 14/28 Biobrændsel Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Effektiv reduktion af udgifter og miljøbelastning Med en usædvanlig komfortabel fuldautomatisk pillekedel fra BAXI. Pluspunkter,

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60

Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N. E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine HR 30, 43 og 60 - en ren gevinst M I L T O N E c o m L i n e HR 30 HR 43 HR 60 Milton EcomLine en intelligent kedelinstallation I 1981 introducerede Nefit den første kondenserende kedel

Læs mere

Kondenserende kedel ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23. 6 720 610 791 Dk (02.05) OSW 6 720 610 790-00.1O

Kondenserende kedel ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23. 6 720 610 791 Dk (02.05) OSW 6 720 610 790-00.1O Kondenserende kedel 6 720 610 790-00.1O ZSB 3-16 A 23 ZSB 7-22 A 23 OSW Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Sikkerhedsråd 3 Symbolforklaring 4 1 Betjeningsoversigt 5 2 Idriftsætning 6 2.1 Inden idriftsætning

Læs mere

Effektive oliekedler til dit hjem

Effektive oliekedler til dit hjem OLIE Effektive oliekedler til dit hjem www.hstarm.dk Effektive og støjsvage oliekedler i stilrent design VARMEKILDER MED GOD ØKONOMI Med udviklingen af kondenserende oliekedler er fyringsøkonomien væsentlig

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit. Stående gaskedel

Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit. Stående gaskedel Stående gaskedel Hvorfor Vaillant? Fordi vi tilbyder komplette varmeanlæg gaskedel og varmtvandsbeholder i én unit ecocompact VSC 126/2 C / VSC 196/2 C / VSC 246/2 C Nye tider... varme idéer til fremtidssikret

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe Intelligent og enkel - stort varmeudbytte Det kan sagtens betale sig Investeringen i en arotherm varmepumpe er

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen

Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vandvarmepumpen CC 160 da Betjeningsvejledning 6 720 614 434 DK (2007/06) OSW 2 Indholdsfortegnelse DK Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhedsråd og symbolforklaring

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort

Energivenlig opvarmning med maksimal komfort Væghængt villagaskedel Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI ecotec plus VCW og VCI passer ind overalt med energimærke A og 4 års garanti Alt i én:

Læs mere

Effektive oliekedler til dit hjem

Effektive oliekedler til dit hjem OLIE Effektive oliekedler til dit hjem www.hstarm.dk Effektive og støjsvage oliekedler i stilrent design VARMEKILDER MED GOD ØKONOMI Med udviklingen af kondenserende oliekedler er fyringsøkonomien væsentlig

Læs mere

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov Væghængt villagaskedel Få exclusiv varmekomfort også ved store behov ecotec exclusive Energivenlig effektivitet på højeste niveau Som specialist inden for opvarmningsteknologi præsenterer Vaillant med

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

6 720 614 054-00.1D. Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160. Betjeningsvejledning 6 720 642 887 (2010/01)

6 720 614 054-00.1D. Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160. Betjeningsvejledning 6 720 642 887 (2010/01) 6 720 614 054-00.1D Indendørs enhed for luft-/vand-varmepumpen CC 160 Betjeningsvejledning 2 Indholdsfortegnelse DA Indholdsfortegnelse 1 Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger.... 3 1.1 Symbolforklaring.....................

Læs mere

Olie. Effektive oliekedler til enfamiliehuse

Olie. Effektive oliekedler til enfamiliehuse Olie Effektive oliekedler til enfamiliehuse BLOCK og SOLO KONDENS MK 4 Kondenserende oliekedler BLOCK KONDENS MK 4 og SOLO KONDENS MK 4 Pluspunkter der overbeviser Meget effektiv A-kedel Inklusiv oliebrænder

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL

VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL KONDENSERENDE MYNUTE GREEN VÆGHÆNGT MILJØVENLIG VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL MYNUTE GREEN WWW.BERETTA.DK Salbjergvej 36. 4622 Havdrup Tlf. 46 18 58 44. Fax. 46 18 64 22 E-mail: beretta@beretta.dk Teknologi

Læs mere

Effektive oliekedler til dit hjem

Effektive oliekedler til dit hjem olie Varme hjertet i dit hjem Siden tidernes morgen har vi søgt sammen om det knitrende bål og nydt varmen, samværet og fællesskabet. Den følelse har vi taget med indenfor, hvor vi naturligt har samlet

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

6 720 613 303-00.1O. Kondenserende gaskedel. EuroPur 6 720 642 827 (2010/01) DK. Betjeningsvejledning til brugeren

6 720 613 303-00.1O. Kondenserende gaskedel. EuroPur 6 720 642 827 (2010/01) DK. Betjeningsvejledning til brugeren 70 3 303-00.O Kondenserende gaskedel EuroPur DK Betjeningsvejledning til brugeren Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Symbolforklaring og sikkerhedsanvisninger..................... 4. Symbolforklaring.....................

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

ecocompact Stående unit med kondenserende gaskedel ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

ecocompact Stående unit med kondenserende gaskedel ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C ecocompact Stående unit med kondenserende gaskedel ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nye tider... varme idéer til fremtidssikret Ideer til intelligent boligkomfort Vaillant har været med lige

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135. [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort. Varme er vort element

Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135. [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort. Varme er vort element [ Luft ] [ Vand ] Oliefyret kedelunit Logano plus GB135 Logano G135 [ Jord ] [ Buderus ] Højere komfort Varme er vort element Valget er dit: Logano plus GB135, eller Logano G135 Kompakt, højeffektiv, Innovativ

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA. Calefa V. Indirekte fjernvarme JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER OGSÅ CALEFA Calefa V Indirekte fjernvarme MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen af den

Læs mere

Valg af kedelstørrelse i forhold til husets dimensionerende varmetab. Notat August 2003

Valg af kedelstørrelse i forhold til husets dimensionerende varmetab. Notat August 2003 Valg af kedelstørrelse i forhold til husets dimensionerende varmetab Notat August 03 DGC-notat 1/10 Valg af kedelstørrelse i forhold til husets dimensionerende varmetab Indledning I tilbudsmaterialet for

Læs mere

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov

Få exclusiv varmekomfort - også ved store behov Væghængt villagaskedel Få exclusiv varmekomfort også ved store behov ecotec exclusiv ecotec exclusiv Opnå det maksimale når det drejer sig om varmekomfort, kontrol og besparelse Tysk kvalitet når kun det

Læs mere

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter Energiløsning UDGIVET JUNI 2011 Udskiftning af varmtvandsbeholder Der kan opnås en energibesparelse ved at udskifte en ældre varmtvandsbeholder til en ny. Hvis varmtvandsbeholderen er isoleret med mindre

Læs mere

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter

Beholderstørrelse. 60 liter 110 liter 160 liter 200 liter Energiløsning UDGIVET JUNI 2011 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af varmtvandsbeholder Der kan opnås en energibesparelse ved at udskifte en ældre varmtvandsbeholder til en ny. Hvis varmtvandsbeholderen

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet

Varmeanlæg. Naturgas. Naturgasanlægget. Ændring af varmesystemet Varmeanlæg En af de helt basale ting at få styr på for at få en god varmeøkonomi er dit varmeanlæg. Hvad enten du varmer dit hus op med naturgas, fjernvarme, olie eller noget helt fjerde, er det for det

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

CeraPur 65 liter. Varmtvandsbeholder

CeraPur 65 liter. Varmtvandsbeholder CeraPur 65 liter Varmtvandsbeholder CeraPur 65 liter Varmtvandsbeholder 65 L. VVB til Cerapur VVS-nr.: 34 2189 065 850 x 512 x 360 Højde Bredde Dybde Ny Bedre og med løs kappe Monteringsvejledning for

Læs mere

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning

Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning solvarme Anvend solens energi til varmt vand og opvarmning www.hstarm.dk Tag hul på en solskinshistorie Solvarme er en god idé. Solen giver os gratis og vedvarende energi. Faktisk skinner solen 1.800 timer

Læs mere

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning

ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning ER DET TID TIL AT SKIFTE OLIEFYRET? - Vi hjælper dig med en billigere varmeregning F2120 Luft/vand varmepumpe Stor effektivitet selv ved lave udetemperaturer En luft/vand varmepumpe er både et billigt

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening

windhager.dk MES PLUS MES PLUS Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening windhager.dk Kontrol og system teknologi Perfekt produktion af varme. 1 Betjening A breath of fresh air 2 Varme som det skal være Økonomisk, lavt brændstof forbrug, en komfortabel rum temperatur og første

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME

JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG SIKRER DIG NEM, BILLIG OG ENERGIEFFEKTIV VAND & VARME JEG ER CALEFA ÅBN OP OG MØD CALEFA MED CALEFA SPARER DU ENERGI OG FÅR EN MERE KOMFORTABEL HVERDAG HELE ÅRET RUNDT FJERNVARME KORT FORTALT HVAD

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Jordvarme Væske/Vand DVI VV45/60/85 kw - endnu lavere energiforbrug DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Intelligent & fleksibelt system Kaskadekobling Produktserien VV45-85 er udviklet med henblik på kaskadekoblig

Læs mere

Solvarmekatalog. Indholdsfortegnelse

Solvarmekatalog. Indholdsfortegnelse Solvarmekatalog Indholdsfortegnelse Prisliste...2 Hvorfor vælge en vakuumsolfanger med 3-lags absorber?...5 Hvorfor skal jeg vælge solfangere med Solar Keymark?...5 Dækker et solvarmeanlæg mit behov?...6

Læs mere

ZWSB 30-4 A... Kondenserende gaskedel med integreret varmtvandsbeholder Condens 5000 WT. Betjeningsvejledning 6 720 803 677 (2012/05) DA

ZWSB 30-4 A... Kondenserende gaskedel med integreret varmtvandsbeholder Condens 5000 WT. Betjeningsvejledning 6 720 803 677 (2012/05) DA 6 720 803 744-00-1O Kondenserende gaskedel med integreret varmtvandsbeholder Condens 5000 WT ZWSB 30-4 A... Betjeningsvejledning 6 720 803 677 (2012/05) DA 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Symbolforklaring

Læs mere

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning Kondenserende oliekedel Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning icovit exclusiv icovit exclusiv Med icovit exclusiv oliekedlen opnår du store besparelser på varmeregningen

Læs mere

GULVVARME GULVVARME GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME

GULVVARME GULVVARME GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME Hvis du har SPØRGSMÅL til emner, der beskrives i denne folder, så er du velkommen til at kontakte varmeværket. GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME GULVVARME MY1005 GULVVARME FORSKEL PÅ VARMEKILDER 2-3 Radiatorer

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder

EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder 3 EuroPur 65 liter Varmtvandsbeholder 7 719 002 335 65 L. VVB til Europur (fast kappe) 850 x 440 x 360 34 2188 065 850 x 440 x 360 Højde Bredde Dybde Ny Mindre og dog

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER Milton TopLine 80/100

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER Milton TopLine 80/100 Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GASKEDLER Milton TopLine 80/100 4 stk. Milton TopLine 100 monteret på Ejby Skole. Ny generation af kompakte I særklasse til opvarmning af industri-

Læs mere

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design

Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design Væghængt villagaskedel Et plus i boligen Gaskedel i tysk kvalitet og prisvindende design ecotec plus Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus med 4 års garanti Optimal varme og varmtvandskomfort

Læs mere

Hvorfor Vaillant? Energivenlig opvarmning med maksimal komfort. Væghængt gaskedel. ecotec plus VCW 246/5-5. Årsnyttevirkning.

Hvorfor Vaillant? Energivenlig opvarmning med maksimal komfort. Væghængt gaskedel. ecotec plus VCW 246/5-5. Årsnyttevirkning. Væghængt gaskedel Hvorfor Vaillant? Energivenlig opvarmning med maksimal komfort Årsnyttevirkning Miljøbelastning Elforbrug ecotec plus VCW 246/55 ecotec plus VCW ecotec plus VCW passer ind overalt med

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Hvordan virker en varmepumpe? Varmepumper er i stand til at hente varmeenergi fra luft eller væske ved hjælp

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Brugsvandsvarmepumper METRO THERM brugsvandsvarmepumper er den miljøvenlige vej til varmt brugsvand A+ METROAIR

Læs mere

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding

Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Danfoss Micro Booster unit ENS projekt Geding Indhold Micro Booster unitten... 3 Opstart af unit... 4 Udluftning af unit... 5 Justering af brugsvandstemperatur... 6 Åbne/lukke varmekreds til sommer- og

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER

VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER VØLUND LUFT/VAND VARMEPUMPE NY STANDARD FOR BÆREDYGTIGE VARMELØSNINGER 2 Vølund Varmeteknik SOM SKABT TIL DET NORDISKE KLIMA 3 4 Vølund Varmeteknik DET BEDSTE FRA MODERNE TEKNIK OG NATURENS EGNE RESSOURCER

Læs mere

Efterisolering af rør, ventiler m.m. i forbindelse med varmekilde. Fordele. Lavere CO 2 -udledning

Efterisolering af rør, ventiler m.m. i forbindelse med varmekilde. Fordele. Lavere CO 2 -udledning Energiløsning UDGIVET SEPTEMBER 2010 REVIDERET DECEMBER 2014 Efterisolering af rør, ventiler m.m. i forbindelse med varmekilde Omkring husets varmekilde befinder der sig ofte en række delvist isolerede

Læs mere

Energirigtig rumopvarmning med indbygget komfort. Convena BBV-TD

Energirigtig rumopvarmning med indbygget komfort. Convena BBV-TD Marts 2011 Energirigtig rumopvarmning med indbygget komfort Denne effektive fjernvarmeunit med beholder har høj ydelse og en suveræn god afkøling, der glæder både varmeværkerne og privatøkonomien. En funktionel

Læs mere

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk

Træpillefyr M. April 2012. www.biovarme.dk Træpillefyr M April 2012 www.biovarme.dk Træpillefyr M Gør en forskel for miljøet Nemt at installere og betjene Med en virkningsgrad helt i top er Automatisk optænding og modulerende drift DENVIRO træpillefyr

Læs mere

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning

Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning Kondenserende oliekedel Exclusiv kondenserende oliekedel Super-effektiv med en høj nyttevirkning icovit exclusiv icovit exclusiv Med icovit oliekedlen opnår du på varmeregningen store besparelser Ideer

Læs mere

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER

RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER RÅD OG VEJLEDNING OM BRUG AF FJERNVARME I LEJLIGHEDER INDHOLD LEJLIGHEDENS RUM.................................. 3 TEMPERATUREN..................................... 4 BRUG ALLE RADIATORER..............................

Læs mere

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM Jordvarmepumpe Compress 7001i LWM Hvad leder du efter i et varmeanlæg? Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Vi ved, at mange leder efter et

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED BEHOVSSTYREDE JORD VARMEPUMPER JORDEN GEMMER SOLENS VARME OG VARMEN UDNYTTES MED JORDVARME Når solen skinner om sommeren optages der varme i jorden. Jorden optager ca. halvdelen

Læs mere

velkommen til at kontakte Hvis du har SPØRGSMÅL til emner, der beskrives i denne folder, så er du varmeværket. GULVVARME MY1005 GULVVARME GULVVARME

velkommen til at kontakte Hvis du har SPØRGSMÅL til emner, der beskrives i denne folder, så er du varmeværket. GULVVARME MY1005 GULVVARME GULVVARME Hvis du har SPØRGSMÅL til emner, der beskrives i denne folder, så er du velkommen til at kontakte varmeværket. GULVVARME MY1005 GULVVARME GODE RÅD OM BRUG AF GULVVARME 2-3 FORSKEL PÅ VARMEKILDER Radiatorer

Læs mere

Gaskedler til naturgas

Gaskedler til naturgas Gas Gaskedler til naturgas www.baxi.dk Brug energien på det rigtige De fleste mennesker tænker ikke nærmere over deres energikilder. Med mindre der pludselig sker et stop, varmen slipper op eller vandrøret

Læs mere

Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA

Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA Væghængt villagaskedel Danmarks mest solgte gaskedler med energimærke AAA Årsnyttevirkning Miljøbelastning Elforbrug ecotec plus Energivenlig opvarmning med maksimal komfort ecotec plus med 4 års garanti

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder.

Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Luft til vand varmepumpe arotherm kølemiddel split Varmekomfort og teknologi, der virker og holder. Varmepumper = fremtidens opvarmning Vaillant har i mere end 140 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi.

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

SOLVARME UNITS Creating hot water YK STORMTR

SOLVARME UNITS Creating hot water YK STORMTR Creating hot water SOLVARME UNITS Solvarme beholdere Units GODKENDELSER Godkendelse type 2685 med 2 spiraler uden el-patron Prøvestationen for Solvarme: D 3077, VA nr. 3.21/DK 13836 Godkendelse type 2242

Læs mere

Convena BV.VV m/vejrkompensering

Convena BV.VV m/vejrkompensering Convena BV.VV m/vejrkompensering Vejledning brug, drift og vedligeholdelse Convena Isol BV.VV m/vejrkompensering Model: Dagnæs Bækkelund Driftsvejledning Denne Convenafjernvarmeunit er et komplet anlæg

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Kondenserende gaskedel UltraGas

Kondenserende gaskedel UltraGas Kondenserende gaskedel UltraGas Ansvar for energi og miljø Kondenserende Gaskedel med patenteret alufer. Særdeles effektiv, lav emission og let at vedligeholde. 1 UltraGas (15 90) og (125 2000D). Et overblik

Læs mere

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme.

VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING. ...høj ydelse til den private bolig. Nilan JVP Jordvarme. VEDVARENDE VARMEFORSYNING - UAFHÆNGIG - UDEN MILJØBELASTNING...høj ydelse til den private bolig Nilan JVP Jordvarme (jord/vand) Nilan JVP Jordvarme Skru op for jordvarmen og ned for varmeregningen (jordvarme)

Læs mere

Gaskedler til naturgas

Gaskedler til naturgas Gas Gaskedler til naturgas www.baxi.dk Brug energien på det rigtige De fleste mennesker tænker ikke nærmere over deres energikilder. Med mindre der pludselig sker et stop, varmen slipper op eller vandrøret

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere