Aktiveringsenheder i Besam-serien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktiveringsenheder i Besam-serien"

Transkript

1 Aktiveringsenheder i esam-serien Gør døråbningen lettere Hver automatisk døråbner skal forsynes med impulsenheder, der giver dørautomatikken signal om at åbne døren. Forskellige døre og situationer kræver forskellige impulsenheder. Impulsenhederne kan inddeles i to hovedgrupper: automatiske, der primært monteres på offentligt tilgængelige døre, samt manuelle til indvendige døre og situationer, hvor personer kender den pågældende bygning. Der er også mulighed for at forsyne samme dør med begge typer. Til forskellige behov og ønsker Dit valg af impulsenhed er naturligvis afgørende for dørautomatikkens funktion. Det er vigtigt at vælge en impulsenhed af samme høje kvalitet som dørautomatikken, hvis du vil undgå driftsproblemer og have et automatisk dørsystem med maksimal effektivitet. Hvad angår aktiveringsenheder, er det vores mål at tilbyde de bedste og mest pålidelige på markedet. Hvilken enhed, du bør vælge, afhænger af dit behov i den enkelte situation. Vi kan tilbyde dem alle. ASSA ALOY, the global leader in door opening solutions

2 Automatiske aktiveringsenheder Kombineret nærheds- og impulsføler til skydedøre Den intelligente føler til skydedøre En sådan føler er en kombineret impuls- og tilstedeværelsesføler. Snedriver, placering og fjernelse af dørmåtter og vareudstillinger er ikke længere noget problem. Føleren bygger på den nyeste teknologi kombineret med esams mangeårige erfaring inden for dørautomatik. Føleren er resultatet af et løbende udviklingsprogram, der fokuserer på kontinuerlig anvendelse, sikkerhed og maksimal levetid. Føleren egner sig lige godt til udendørs og indendørs skydedøre på plejehjem og hospitalsgange hvor der stilles krav til sikkerhed og pålidelighed som i varehuse, banker, hoteller etc. med tæt trafik og vanskelige arbejdsbetingelser. Sikkerhed er vores mærkesag Føleren giver en høj grad af sikkerhed. Den registrerer tilstedeværelsen af personer eller genstande i nærheden af døren. På den måde forhindres døren i at lukke omkring det, der blokerer den. For at opfylde kravene fra de lokale myndigheder kan det være nødvendigt at anvende yderligere sikkerhedsenheder. Vi anbefaler dig at ringe til esams lokale salgskontakt og bede om hjælp til at finde frem til disse produkter. Vi kan bistå dig med at sikre, at hver eneste installation opfylder kravene og anbefalingerne i forbindelse med nationale standarder og forskrifter. Reduktion af energitab Fordelene ved at anvende den intelligente føler er, at den er retningsindikerende og lærer at ignorere impulser fra genstande, der befinder sig i længere tid i registreringsområdet. Dette reducerer det tidsrum, hvor døren er åben. Herved opnås et væsentligt reduceret varme- og energitab. Skydedørsåbnere rede registreringsområder Smalle registreringsområder Sidetilstedeværelsesfølere til skydedøre Sidetilstedeværelsesfølere anvendes til at beskytte brugerne mod at blive ramt af dørene, når de er i færd med at lukke. Sidetilstedeværelsesfølere er altid kombineret med tærskeltilstedeværelsesfølere. rug altid lommeskærme ved returvæg/korridor. Lommeskærme kan ikke bruges sammen med teleskopdøre.

3 Radarenheder Fås som bevægelses- eller retningsindikerende. Radarenheden fungerer både som sender og modtager og registrerer personer eller genstande, der bevæger sig i nærheden af den automatiske dør. Den fungerer efter mikrobølgeprincippet. I serien af radarenheder fra esam fås modeller, hvis funktion konstant kan overvåges, hvis de kombineres med en esam mikroprocessorstyret døråbner. Hvis der opdages fejl i radarenheden, åbner døren permanent for at indikere, at der foreligger et problem samt for at skabe en sikker flugtvej. Forskelle på bevægelses- og retningsindikerende radarer En almindelig radar aktiverer den automatiske dør, når nogen bevæger sig inden for impulsområdet, uanset om personen bevæger sig væk fra eller hen mod døren. Den retningsindikerende radar kan registrere, om du bevæger dig hen mod eller væk fra døren. Den registrerer bevægelsens retning. Hvis en person bevæger sig hen mod døren (og radaren), aktiveres dørautomatikken. Hvis personen bevæger sig væk fra radaren, aktiveres den automatiske dør ikke. Døren forbliver åben i markant kortere tid end ved en almindelig radar. Energitabet fra varme- og airconditionsystemer reduceres derfor i bemærkelsesværdig grad. Skydedørsåbner med en radar installeret på døråbnerens kappe og en radar på overkarmen på den anden side. Skydedøre Radarenhederne anbringes på overkarmen, på døråbnerens kappe eller i loftet tæt ved døren. Når en person eller bevægende genstand kommer inden for enhedens impulsområde, sendes et signal til dørautomatikken. Døren reagerer øjeblikkeligt og åbner. Døren lukker, når radaren ikke længere registrerer nogen bevægelse. Dørautomatikkens forsinkelse kan justeres for at øge den tid, døren skal forblive åben. Svingdørsåbner med en radar installeret på døråbnerens kappe og en radar i loftet på den anden side. Svingdøre Radarenheder anbringes på overkarmen, på døråbnerens kappe, i loftet tæt ved døren eller på væggen. Når en person eller bevægende genstand kommer inden for enhedens impulsområde, sendes et signal til dørautomatikken. Døren reagerer øjeblikkeligt og åbner. Døren lukker, når radaren ikke længere registrerer nogen bevægelse. Dørautomatikkens forsinkelse kan justeres for at øge den tid, døren skal forblive åben.sikkerheden på begge sider af dørbladet kan forbedres ved hjælp af dørmonterede tilstedeværelsesfølere.

4 Applikationer, der opfylder kravene i forskellige situationer ved hjælp af radarenheder Illustrationerne viser nogle almindelige radarapplikationer og vigtigheden af at have det korrekte registreringsområde for at undgå forstyrrelse af trafikken. Envejsgennemgang Tovejsgennemgang Indgang/ udgang Smalle åbninger rede åbninger En radarenhed på den ene side af døren. Anvendes, hvor der er forskellige indgangs- og udgangsdøre. Radarenheder på begge sider af døren. Anvendes i de fleste indgange. En radarenhed på ydersiden af indgangsdøren og en radar på indersiden af udgangsdøren. Radarenheder med lange og smalle impulsområder. Radarenheder med korte og brede impulsområder, så forbipasserende ikke aktiverer døren. Fotocelleenheder Fotocelleenheder, der drives med moduleret infrarødt lys, består af en sender og en modtager. Fotocellerne kan bruges som aktiverinsenheder til automatiske døre eller som tilstedeværelsesenheder for at forhindre døren i at lukke. Hvis fotocelleenhederne monteres til tilstedeværelsesregistrering sammen med en mikroprocessostyret esam automatisk døråbner, kan fototcellesystemets funktion overvåges konstant. Før hver lukkecyklus kontrolleres fotocellens funktion. Hvis fotocellesystemet ikke virker korrekt, forbliver døren åben. Impulsfotoceller til sving- og skydedøre En, to eller flere fotocelleenheder kan monteres som impulsenheder på en automatisk dør. illedet viser en applikation, der er monteret på væggen i passende afstand af dørene. Hvis fotocellens stråle afbrydes af en person eller en genstand, sendes der et signal til døråbneren om at åbne døren. Døren forbliver åben, mens strålen er afbrudt, og lukker efterfølgende med den forsinkelse, der er angivet i døråbneren.

5 Tilstedeværelsesfotoceller til svingdøre En, to eller flere fotoceller kan monteres for at øge sikkerheden ved en automatisk svingdør. illedet viser en applikation med to enheder installeret på væggene så tæt på døråbningen som muligt. Hvis fotocellens stråle afbrydes af en person eller genstand, mens døren er åben, forbliver døren åben, mens strålen er afbrudt og lukker efterfølgende med den forsinkelse, der er angivet i døråbneren. Tilstedeværelsesfotoceller til skydedøre En, to eller flere fotoceller kan monteres for at øge sikkerheden ved automatiske skydedøre. illedet viser en skydedør med to enheder installeret i sidestykkerne. Hvis fotocellens stråle afbrydes af en person eller genstand, mens døren er åben, eller mens den er ved at lukke, forbliver dørbladene åbne eller vender tilbage til åben stilling, mens strålen er afbrudt.

6 Nærheds- og impulssensor til svingdøre esams aktive infrarøde nærhedsog impulssensor øger sikkerheden ved trafik omkring og gennem de automatiske svingdøre. Den sikrer, at døren åbner automatisk, men forhindrer samtidig, at døren bevæger sig i uønskede retninger. Sensoren forhindrer, at døren åbner, hvis der registreres en forhindring i zone A, eller lukker, hvis der registreres en forhindring i zone. Hvis der registreres en forhindring, mens døren åbner, stopper døren straks. Hvis der registreres en forhindring, mens døren lukker, åbner døren igen. Sender- og modtagerenhederne er indbygget i føleren. Senderen udsender et pulserende infrarødt (IR) lys, der er usynligt. Det infrarøde lys genspejles i genstande eller personer, der befinder sig inden for impuls-/nærhedszonen. Det genspejlede lys opfanges af modtageren og omdannes til et elektrisk signal, der sendes videre til døråbnerens styremodul. Systemet er konstrueret til at ignorere alt lys, der ikke stammer fra systemets sender. Føleren registrerer personer eller genstande i bevægelse inden for zonen. A A Lukket dør Enheden på side, der fungerer som aktiveringsenhed, sender et signal til døråbneren, så døren åbner, når en person eller genstand nærmer sig impulszone. (Kan kun benyttes sammen med en anden impulsenhed). Enheden på side A, der registrerer genstande eller personer, forhindrer, at døren åbner, hvis der befinder sig en forhindring i impulszone A. A Åbnende og lukkende dør Under en lukkecyklus fungerer enheden på side som overvågningsenhed. Hvis der registreres en person eller genstand inden for zone, sendes der et signal til døråbneren, så døren åbner igen. Enheden på side A forhindrer, at døren åbner igen, hvis der registreres en person eller genstand inden for zone A. Åben dør Impulszone A er blevet afbrudt ved væggen, så døren ikke aktiveres. Enheden på side fungerer nu som overvågningsimpulsenhed. Hvis en person eller genstand stopper foran den åbne dør, forhindres lukning.

7 Manuelle aktiveringsenheder C A D E F A Trykknapper til indbygning og vægmontering indvendigt. Til brug i nødsituationer fås der stopknapper (drejeudløser og ikke låsende). Albuekontakter til vægmontering. Der fås forskellige typer: en type fremstillet af grå slagfast plast og en anden af klar anodiseret aluminium. C Træksnorskontakter til installation i loftet. Let version til gående trafik eller kraftig version til kørende trafik. D Nøglekontakter til indbygning og vægmontering. E Sparkekontakt i rustfrit stål til vægmontering. Det sendte signal er pneumatisk, hvilket gør sparkekontakten eksplosionssikker. F Elektrisk sparkekontakt til indbygning og vægmontering. Specielle applikationer: Handicappede som følge af handicappedes forskellige behov fås en lang række specielle aktiveringsenheder. Alle disse enheder kan forbindes med esams automatiske dørsystemer. Adgangskontrol kortlæsere og adgangskontrolsystemer er andre velegnede impulsenheder til esams automatiske dørsystemer. Fjernbetjening alle typer aktiveret med lyd-, radio- eller infrarøde impulsfølere til fjernbetjening fås også til brug sammen med esams automatiske døråbnere. esams døråbnerne er alle forsynet med indbyggede strømforsyninger til eksterne impulsenheder og elektriske låse. Skydedøre Trykknapper, albueknapper og nøglekontakter skal monteres på væggen, mens træksnorskontakter skal monteres i loftet, alle i passende afstand af døren. Når en person trykker på knappen, drejer nøglen eller trækker i snoren, sendes et signal til døråbneren. Døren åbner øjeblikkeligt. Dørlukningen foretages automatisk ved hjælp af en justerbar tidsforsinkelse i døråbneren eller manuelt næste gang, der rykkes eller trækkes. Svingdøre Trykknapper, albuekontakter og nøglekontakter skal monteres på væggen, mens træksnorene skal monteres i loftet, alle i passende afstand af døren. Der skal i den forbindelse tages hensyn til svingdørenes bue. Når en person trykker på knappen, drejer nøglen eller trækker i snoren, sendes et signal til døråbneren. Døren reagerer øjeblikkeligt og åbner. Dørlukningen foretages automatisk ved hjælp af en justerbar tidsforsinkelse i døråbneren eller manuelt næste gang, der rykkes eller trækkes. Sikkerheden på hver side af dørbladet kan øges ved at montere nærhedsfølere på døren.

8 esam åbner alle døre esam tilbyder et komplet sortiment af automatiske døråbnere til skydedøre, buede skydedøre, svingdøre, selvbærende dørsystemer og karruseldøre. Døråbnerne kan tilpasses alle applikationer lige fra sjældent brugte letvægtsdøre til handicappede og til hyppigt brugte applikationer til lufthavne, supermarkeder, hospitaler etc. Til enhver automatisk åbning af Da esams automatiske døre praktisk talt anvendes i alle driftsmiljøer over hele kloden, opfylder eller overgår de alle de driftsstandarder, der findes i hvert eneste land, hvor de bruges. For at sikre at systemet opfylder driftsparametrene i hvert enkelt projekt kan vores automatiske døråbnere forsynes med en lang række Skydedøre uede skydedøre Svingdøre Selvbærende døre Karruseldøre esam leverer altid en driftssikker døråbner. esam A/S, Marielundvej 20, DK-2730 Herlev Tel: Fax: besam@besam.dk Landsdækkende service og vagtordning på ekstraudstyr, herunder impulsenheder lige fra enkle trykknapper til avancerederadarer elektriske låse, programvælgere osv. Det kræver omfattende viden at vælge det rigtige udstyr, og esam er altid til disposition med rådgivning om tekniske spørgsmål og praktisk anvendelse DK-2.0 Udgave Vi forbeholder os ret til ændringer uden forudgående varsel. Alle rettigheder omkring dette materiale tilhører ene og alene ASSA ALOY Entrance Systems A. Kopiering, scanning, ændringer eller modificeringer er udtrykkelig forbudt uden forudgående skriftlig samtykke fra det involverede firma indenfor ASSA ALOY Entrance Systems A. ASSA ALOY, the global leader in door opening solutions

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic

Besam Automatisk Dørsystem. Slim og Slim Thermo. Tilbehør og muligheder. Slim og Slim Thermo. Slim Telescopic og Slim Thermo Telescopic Besam Automatisk Dørsystem Slim og Slim Thermo Slim og Slim Thermo Den grundlæggende version af det automatiske dørsystem Besam Slim fås også i modeller med teleskop-, panik- og reversible panikmoduler.

Læs mere

Automatisk Dørsystem Besam Slim

Automatisk Dørsystem Besam Slim Automatisk Dørsystem Besam Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim Thermo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter ønske - malet i farve i henhold til RAL-skalaen type: -, 0 eller

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien

Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Automatisk skydedørssystem Besam Frame serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Frame - Frame termo (termisk afbrudt profil) Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO

ProSecure OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION MONO EASY MOTION STEREO OPTI MOTION MONO OPTI MOTION STEREO OPTI SAFE OPTI COMBI OPTI SCAN SAFETY EASY MOTION EASY MOTION OPTI MOTION OPTI MOTION LøsNinger som opfylder EN 16005 impulsgivere og sikkerhedssensorer, til automatik på hængslede- og Opfylder kravene

Læs mere

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien

Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Automatisk skydedørssystem Besam Slim serien Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør SVING- OG SKYDEDØRE Tilbehør Sikker og pålidelig adgang Dette tilbehør gør det sikkert at anvende alle former for automatiske døre i en lang række forskellige miljøer. De kan bruges i indkøbscentre og

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en helt ny serie

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Dansk El-montage manual Portautomatik

Dansk El-montage manual Portautomatik Dansk El-montage manual Portautomatik (med fysiske ende stop) Terminaler: Power Portstyring 1 2 Power input 220/230Vac. Kabeldim. 3x1.5 PVIKJ eller lign. 3 4 Advarselslampe. Udgang 230Vac/20W. Signalet

Læs mere

SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP

SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP SKYDEDØRE BRUGERMANUAL ERTAIN GLOBAL TELESKOP 1 Indholdsfortegnelse: 1. Sikkerhed og miljø 3 2. Grundlæggende introduktion 3 3. Tekniske specifikationer 3 4. Generel beskrivelse 4 5. Standart funktioner

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass

CS 80 MAGNEO. Innovativ skydedørsåbner. med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed. Glass CS 80 MAGNEO Innovativ skydedørsåbner Glass med magnetdrift og SoftMotion sikkerhed CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Innovation Kontormiljø Kontormiljøer Behandlingslokaler CS 80 MAGNEO Innovativ teknik

Læs mere

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501 Højsikkerheds låsesystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Højsikkerheds låsesystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Foran med teknologien Det er på baggrund af vores ønske om at være den førende leverandør på markedet for sikkerhed,

Læs mere

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller

SMARTair Hotel. til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel til fx hoteller, vandrehjem, moteller SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med Hotel er det muligt

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. Komplet dørlukkerprogram. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere Komplet dørlukkerprogram ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Komplet, designstærk dørlukkerserie med enkel installation ASSA ABLOY dørlukkere er en serie dørlukkere

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller

SMARTair TM Guest. Fra værelsesnøgler til adgangskort. Adgangskontrolløsning til mindre hoteller SMARTair TM Guest Fra værelsesnøgler til adgangskort Adgangskontrolløsning til mindre hoteller ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions » SMARTair Guest er den perfekte adgangskontrolløsning

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY dørlukkere. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY dørlukkere til alle formål Ruko tilbyder en komplet dørlukkerserie i enkelt og stilrent design. Serien har et højt

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim

Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Automatisk skydedørssystem ASSA ABLOY Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim termo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter anmodning - malet i farver i henhold til RAL-kort Glastype:

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning med skyggekort Dansk brugervejledning December 2010 SmartAir Solo er til steder hvor der ønskes elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal brugere, uden at der skal føres kabler til dørene. Funktion

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

3-punkts motor- og magnetlåse. Til døre med rethedsgaranti. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

3-punkts motor- og magnetlåse. Til døre med rethedsgaranti. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 3-punkts motor- og magnetlåse Til døre med rethedsgaranti ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 3-punkts motor- og magnetlåse til døre med rethedsgaranti Ruko s nye motor- og magnetlåse

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed

RapidRoll 355. Datablad Hurtiggående rulleport. Superporten for forbedret sikkerhed Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 355 Superporten for forbedret sikkerhed Kombinationen af førende teknologi og moderne industrielt design garanterer en førsteklasses port All-round sikkerhed sikres

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

SIKRING. KC KeySafe. Sikker opbevaring af nøgler! - et sikkert valg...

SIKRING. KC KeySafe. Sikker opbevaring af nøgler! - et sikkert valg... SIKRING KC KeySafe Sikker opbevaring af nøgler! - et sikkert valg... ELEKTRONISK DIGITAL KOMBINATIONSLÅS RUNNER GENERELLE NOTER (3. UDGAVE) TYPER DER FINDES 4 VERSIONER: NORMAL (V.01) MED KODE TIL BRUG

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI

RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI RUKO PANIK- OG NØDUDGANGSBESLAG MED JPM TEKNOLOGI Ruko Panik- og nødudgangsbeslag er velegnet til døre ved flugtveje og nødudgange i lokaler, hvor mange mennesker opholder sig og hvor dørene er aflåste

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien

Remote CLIQ. CLIQRemote. Teleindustrien TM CLIQ CLIQRemote Remote Teleindustrien ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Når sikring af telenettet er afgørende Det kræver en

Læs mere

AUTOMATIK ED 200 KOMFORT ÅBNING HÆNGSLEDE DØRE OGSÅ BRANDDØRE

AUTOMATIK ED 200 KOMFORT ÅBNING HÆNGSLEDE DØRE OGSÅ BRANDDØRE AUTOMATIK ED 200 KOMFORT ÅBNING HÆNGSLEDE DØRE OGSÅ BRANDDØRE Karmmontage modsat hængselsiden til venstre- og højredøre (Eksempel højredør) 82 133 F Med standardarm 32,5 + 17 100 176 384,5 299,5 665 584

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør TM CLIQ CLIQRemote Remote Energileverandør ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Kombination af forskellige sikkerhedsniveauer giver

Læs mere

Vejrbestandig sikring. Ruko WP hængelås til ekstreme vejrforhold. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Vejrbestandig sikring. Ruko WP hængelås til ekstreme vejrforhold. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vejrbestandig sikring Ruko WP hængelås til ekstreme vejrforhold ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Weather Proof Hængelås Kulde, regn, sne og storme er alt sammen en del af det danske

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler

Nøgleskabe og værdiskabe. Overblik og adminstration af nøgler Nøgleskabe og værdiskabe Overblik og adminstration af nøgler Med forseglingsnøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. 2 Intelligente elektroniske nøgleskabe

Læs mere

LAVT BATTERI SIGNAL - Hvis ERROR blinker alene 7 gange, hurtigt efter hinanden, er batteriet ved at være brugt op.

LAVT BATTERI SIGNAL - Hvis ERROR blinker alene 7 gange, hurtigt efter hinanden, er batteriet ved at være brugt op. ELEKTRONISK DIGITAL KOMBINATIONSLÅS RUNNER GENERELLE NOTER (3. UDGAVE) TYPER DER FINDES 4 VERSIONER: NORMAL (V.01) MED KODE TIL BRUG OG TIL NØDSITUATIONER (V.02), MED TIDSFORSINKELSE (V.03), TIL INDGANGSDØRE

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kort om teknikken bag Traka21 er et avanceret, uafhængigt system til nøgleadministration, som

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkert hjem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikkert hjem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ruko har nøglen til et sikkert hjem Tidssvarende låse Alt for mange låse er gamle og ikke sikkerhedsmæssigt tidssvarende eller de er

Læs mere

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol

Spar på strømmen det er op til dig. Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Spar på strømmen det er op til dig Der er meget at spare med trådløs, batteridrevet adgangskontrol Strømforbruget betyder noget spar penge med batteridrevet trådløs adgangskontrol Adgangskontrol med ledninger

Læs mere

Fornøjelsen ved god overraskelse

Fornøjelsen ved god overraskelse Fornøjelsen ved god overraskelse AUDIO OG VIDEO PORT TLF. SYSTEM www.legrand.dk Et port system der dækker alle behov VIDEO PORT SYSTEM Hvem er ved døren? Audio og video port system levere ro i sind til

Læs mere

Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual

Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual Motorline JAG (indbygget limit switch) Dansk brugermanual Til brug for Motorline MC2 kontrolpanel i kombination med Motorline JAG eller Motorline LINCE 230Vac lågeautomatik. Motorline LINCE (kører på tid)

Læs mere

Vejrbestandig sikring. WP hængelås til ekstreme vejrforhold

Vejrbestandig sikring. WP hængelås til ekstreme vejrforhold Vejrbestandig sikring WP hængelås til ekstreme vejrforhold Weather Proof Hængelås Kulde, regn, sne og storme er alt sammen en del af det danske vejr. Derfor har vi udviklet WP hængelås, specielt med tanke

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af drikkevandet er en tillidssag Når man har ansvar for vores drikkevand, er sikkerheden på de forskellige bygninger meget vigtig.

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol

RX WEB. online og fleksibel adgangskontrol RX WEB online og fleksibel adgangskontrol 2 RX WEB en enkel og effektiv løsning Med RX WEB får man et adgangskontrolsystem, hvor der er taget hensyn til at systemet skal være brugervenligt, og nemt at

Læs mere

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger

Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger Indvendige døre til alle miljøer Ideel til projektløsninger 1 2 Indvendige døre til projektmarkedet Novoferm KORA-system tilbyder et komplet sortiment af løsninger til forskellige segmenter så som hospitaler,

Læs mere

Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner

Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner Guide til sortimentets mest populære nøgleskæremaskiner Nøgleskæremaskiner ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions KEYLINE NINJA nøgleskæremaskine NINJA er en lille og smart elektronisk

Læs mere

DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESHÅNDBOG BRUGERMANUAL SERVICETELEFON (+45) 70 204 208

DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESHÅNDBOG BRUGERMANUAL SERVICETELEFON (+45) 70 204 208 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESHÅNDBOG BRUGERMANUAL SERVICETELEFON (+45) 70 204 208 Indholdsfortegnelse: 1. Sikkerhed og miljø 4 2. Grundlæggende introduktion 4 3. Tekniske specifikationer 4 4. Generel beskrivelse

Læs mere

Har du styr på dine nøgler?

Har du styr på dine nøgler? Har du styr på dine nøgler? ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Er det ved at være tid til at skifte låsen? Der er mange af os, som ikke helt kan huske hvor mange nøgler vi har lånt

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skab tryghed for borgerne Det kan til tider være en udfordring, at håndtere og administrere mekaniske nøgler til borgere som får besøg

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Montage og brugsanvisning

Montage og brugsanvisning DK Montage og brugsanvisning cod. 5FI2146 07-2010 VETICO ORDIC A/S Holmegaardsvej 64 A - 4684 Holmegaard Telefon 5554 8181 - Telefax 5554 8686 www.ventico.dk - e-mail: ventico@ventico.dk Apparatet skal

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room)

Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Albany RapidRoll Clean Certificerede hurtigtgående rulleporte til renrum (Clean Room) Beskrivelse og tekniske specifikationer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Albany RapidRoll Clean

Læs mere

Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Vælg sikkerhed. Sikkerhedsniveau. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Sikkerhedsniveau. Vælg sikkerhed. Sikkerhedsniveau. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vælg sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening soltions Vælg sikkerhed Mange tror, at de låse og nøgler der flgte med hset eller lejligheden er gode nok til at sikre de ejendele vi har. Det

Læs mere

Industriporte ledhejseporte P rulleporte

Industriporte ledhejseporte P rulleporte Industriporte ledhejseporte rulleporte MakroPro and MakroPro Alu ledhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder. Solid, driftsikker og varm port Ledhejseporten er produceret

Læs mere

Brugsanvisning Q1 v1.3 (komprimeret), DK.doc. Brugsanvisning Q1. torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137

Brugsanvisning Q1 v1.3 (komprimeret), DK.doc. Brugsanvisning Q1. torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137 2009-06-15 1(9) Brugsanvisning Q1 Q-Fog AB bjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622149 Herrgårdsgatan 13 torbjorn@qfog.se tel:+46-(0)70-2622137 713 31 Nora Office tel:+46-(0)587-25640 SWEDEN org.nr 556699-3464

Læs mere

Installations- og brugervejledning for modtageren EDK-REC2

Installations- og brugervejledning for modtageren EDK-REC2 Installations og brugervejledning for modtageren EDKREC2 Generelt: Funktionsprincip Modtageren EDKREC2 og den tilhørende antenne giver mulighed for at kontrollere de to adgange til parkeringen: «INDGANG»

Læs mere

BOLIG. Giv den gamle et spark FORENINGER. Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

BOLIG. Giv den gamle et spark FORENINGER. Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE KAMPAGNE BOLIG FORENINGER Giv den gamle et spark Udskiftning af låsesystemer i boligforeninger ASSA ABLOY, the global leader in door

Læs mere

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

ABDL 4000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk ABDL 4000 kontrolenhed ABDL 4000: ABDL 4000 serien opfylder Dansk Brand og sikringsteknisk

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED

record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED record your global partner for entrance solutions record CURVED Skydedøre til enhver radius CURVED CURVED 2 record your global partner for entrance solutions record CURVED produkter Smuk, indbydende, imponerende

Læs mere

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget

lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget lindab ventilation Vi har udvalget, der forenkler valget Nu bliver det lettere at vælge ventilationspartner TWISTO sætter de rigtige rammer om indgangspartiet. Du ved, at du kan regne med Lindabs ventilationsløsninger

Læs mere

Bevægelsesfrihed med vertikale platformlifte. Teknologi, der hjælper.

Bevægelsesfrihed med vertikale platformlifte. Teknologi, der hjælper. Bevægelsesfrihed med vertikale platformlifte. Teknologi, der hjælper. Lilliput Mizar Orion Gulliver Vector ThyssenKrupp Elevator A/S Erhvervsvej 17, 2600 Glostrup Tlf: 7013 0808 Fax: 7013 0807 E-mail:

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden Sikkerheden øges Når nøglerne kun kan frigives af de personer der har rettigheder til dem, så øges sikkerheden for at der ikke sker fejl eller ulykker.

Læs mere

Superliften til privat og erhverv

Superliften til privat og erhverv Superliften til privat og erhverv Prisvenlig, gedigen og masser af muligheder - Indendørs og udendørs Platformslift til alle behov Perfekt komfort Enkle at installere - kræver minimalt indgreb i huset.

Læs mere

Slagfast sikkerhedscylinder. Slagfast sikkerhedscylinder. Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Slagfast sikkerhedscylinder. Slagfast sikkerhedscylinder. Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Slagfast sikkerhedscylinder Manual ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Anvendelse... 4 Beregning af tilbehør... 14 Nye komponenter... 7 Klargøring udvendig cylinder... 8 Klargøring

Læs mere

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat

www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat www.somfy.dk Glystro Motoriser dine gardiner Med et enkelt tryk bliver din dagligstue mere privat Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret

Læs mere

Programmeringsenhed CLIQ. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Programmeringsenhed CLIQ. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Programmeringsenhed CLIQ ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Programmeringsenhed for CLIQ Performer Denne manual er et detaljeret værktøj, der primært henvender sig til de personer,

Læs mere

DORMA CS 80 MAGNEO CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning

DORMA CS 80 MAGNEO CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Indhold: Side. Sikkerhedsinformation... 2 2. Funktionsbeskrivelse.... Tekniske specifikationer... 4 4. Planlægning før installation... 4 5. Opbygning...

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260

Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Monterings og brugervejledning Portautomatik K 19 samt tilbehør www.nordiskportimport.com 50 250 260 Montering af Automatik K19 Klargøring af stangtrækket: Anbring stangen på et par bukke og monter Det

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Adgangssluser I Fuld Højde

Adgangssluser I Fuld Højde Adgangssluser I Fuld Højde Mobilitetshotspots er ikke begrænset til en bygnings inderside. Styring af menneskestrømme på et mobilitetshotspot i et udendørsområde kan ske ved hjælp af Boon Edams adgangssluser

Læs mere

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Triton 501. Låsesystem med højeste sikkerhed. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 Låsesystem med højeste sikkerhed ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Triton 501 låsesystem Ruko s nyeste stjerne er låsesystemet Triton 501. Det er et patenteret låsesystem,

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere