Tlf: Hjemmeside: CVR:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tlf: Hjemmeside: CVR:"

Transkript

1 KARER ApS STIGEPRODUKTION ENTREPRISE STIGEKONTROL Stigeproduktion Produktblad Tlf: Hjemmeside: CVR:

2 1. Generelt 1.1 Indledning Dette produktblad er gældende for KARER Brøndstiger samt tilhørende komplementerende dele: Almindeligt stigeløb Stigeløb med svanehals Almindeligt nedgangshåndtag Nedgangshåndtag med svanehals Montagebeslag Samlestykke U-samlebeslag A-buk (justerbar) Montagefod Bundstyr Mobilplatform CAM-trin Faldsikring KARER Brøndstiger som er beskrevet i dette produktblad opfylder kravene i de harmoniserede standarder DS/EN og DS/ EN De anførte sikkerhedsinformationer, regler og forordninger i forbindelse med håndteringen og brug af stigesystemet, gælder for hele stigesystemet. Brugeren af KARER Brøndstiger er selv ansvarlig for: - At lokale, regionale og nationale bestemmelser bliver overholdt. - At de i produktbladet anførte bestemmelser - herunder love, forordninger, retningslinjer osv. - for sikker håndtering overholdes. - At montagemedarbejderne og brugerne har adgang til produktbladet, og at de anførte informationer og advarsler samt sikkerhedsbestemmelser overholdes i alle enkeltheder og henseender. - At overholde de særlige krav, der findes med hensyn til planlægning/montering af KARER Brøndstiger iht. DS/EN At overholde de særlige krav, der findes med hensyn til planlægning/montering af KARER Brøndstiger iht. DS/EN Typegodkendelse Stiger og standardmontagebeslag er typegodkendt og dermed overensstemmelseserklæret af Teknologisk Institut og opfylder kravene i anførte standarder. 1.3 CE-mærkning Stiger og standardmontagebeslag er overensstemmelseserklæret og dermed CEmærket i henhold til Byggevareforordningen. 1.4 Ophavs- og ejendomsrettigheder Ophavsretten til dette produktblad tilhører producenten med tilhørende patentnummer BR Endvidere tages der forbehold for alle rettigheder, i særdeleshed vil tilfælde af meddelelse af patent eller registrering af forhold medføre erstatningsansvar! 1.5 Krav til medarbejderne KARER Brøndstigen må kun monteres af kvalificerede medarbejdere. Brugerne af KARER Brøndstigen skal være fortrolige med håndteringen af stigesystemet. Den pågældende bruger skal fysisk være i stand til at benytte systemet. Brugeren skal træffe alle nødvendige forholdsregler for at undgå ulykker.

3 2. Beskrivelse KARER Brøndstiger er opbygget som et modulsystem, hvor alle komponenter er udført i syrefast rustfrit stål. Modulsystemet giver mulighed for at tilpasse stigeløsningen til næsten alle typer af nedgangsveje, som ses i europæiske brøndsystemer; det være sig både i længde og bredde. De enkelte delkomponenter er oplistet og beskrevet under pkt. 2.2 samt Typeskilte På alle stigeløb er der fastmonteret et typeskilt på vangen. Dette skal forblive siddende på stigen også efter montage. Skiltet oplyser producent, kontaktoplysning samt patentnummer. 2.2 Tekniske data Komponent Beskrivelse Standard/norm Almindeligt stigeløb Firkantrør 40x40x2 mm. Længde 1800 mm Bukket og gennemlokket 2 mm plade. Trinlængde 346 mm. Stigeløb med svanehals Nedgangshåndtag Montagebeslag Samlestykke U-samlebeslag A-buk Montagefod Bundstyr Firkantrør 40x40x2 mm. Længde 1800 mm Bukket og gennemlokket 2 mm plade. Trinlængde 346 mm. Firkantrør 35x35x2 mm. Total længde 1100 mm Ø25 mm rør, 2 mm godstykkelse på 325 mm Fladjern 40x5 mm og 40x8 mm. Bredde på anslag 150 mm Længde 100, 200, 300 og 400 mm Firkantrør 35x35x2 mm. Længde 200 mm U-profil 360x48x41x4xmm Fladjern 360x50x6 mm Firkantrør 400x40x2xmm. Længde 520 mm. Firkantrør 35x35x2 mm. Længde 870 mm. Montagefod: 140x140x5 mm. Gevindstang: Ø10 mm. Firkantrør: 35x35x2 mm. Firkantrør 40x40x2 mm. Fladjern 150x50x8 mm, 180x40x6 mm og 160x40x6 mm. Opfylder ASI 316 Opfylder ASI 316 Opfylder ASI 316 Opfylder ASI 316 Se montagebeslag, montagebolte, nedgangshåndtag Mobilplatform 315 mm dørkplade. Firkantrør 350x35x2 mm på 400 mm. Fladjern 285x65x8 mm, 190x35x8 mm og 110x35x8 mm. CAM-trin Bukket og gennemlokket 2 mm plade. Trinlængde 350 mm. Montagegevindstænger/ skive/møtrik Ø10 mm gevindstænger på 100 mm M10 bolte med skive Syrefast rustfri SF A4 DIN 934/125.

4 2.3 Komponentoversigt Almindeligt stigeløb Stigeløbet er udført i kraftigt firkantstål med tilpasset trinhøjde. Trinet er opbygget af formpresset fladjern med udlokkede huller på trædefladen, hvilket gør det skridsikkert. Trinnet har endvidere endestop for at forhindre, at foden kan glide ud. Stigeløbets top er konstrueret, så en forlængelse kan ske uden yderligere tilpasning. Der er derfor ingen begrænsning for, hvor dyb en brønd, bassin eller andet bygværk brøndstigen kan monteres i. Stigeløb med svanehals Svanehalsstigeløbet er udviklet for at lette nedgangen i brønde med snævre adgangsforhold; fx keglebrønde. 55 cm oppe er der på stigevangen valset et svaj, som flytter vange og trin 10 cm tættere mod brøndvæggen. Stigeløbet monteres med et 100 mm montagebeslag øverst og et 200 mm beslag nederst. Svanehalsstigen er i udgangspunktet opbygget på samme måde som det almindelige stigeløb. Almindeligt nedgangshåndtag Ved nedstigning placeres nedgangshåndtaget direkte i stigeløbet, og en sikkerhedssplit monteres som ekstra sikkerhed. En sikker nedgang med støtte er derved opnået. Når stigen ikke benyttes, efterlades håndtaget hængende på stigeløbet i hængebeslaget og er dermed klar til brug. Nedgangshåndtag med svanehals Svanehalshåndtaget er blevet udviklet for at lave en ekstra ergonomisk løsning i forbindelse med nedgang. Det valsede svaj tillader, at man kan træde ned på stigen, mens man stadig har det meste af sin vægt på terræn. Håndtaget kan desuden drejes 90, så man går ned ved siden af håndtaget, hvilket letter nedgangen yderligere. Montagebeslag Som standard leveres montagebeslaget i fire længder: 40, 100, 200 og 300 mm. Beslagene fastgøres på stigevangen med bolt, spændeskive og møtrik. Samlestykke Samlestykket passer direkte mellem to stigeløb eller mellem stigeløb og bundstyr, og en mekanisk samling kan derfor udføres let. Samlestykket sikrer sammen med montagebeslagene, at den endelige stigeløsning har den nødvendige styrke og stivhed.

5 A-buk Den fleksible A-buk er udviklet til montage af stiger, hvor der er 400 mm eller mere fra stige til væg. De justerbare ben kan forlænges i spring på 100 mm op til 1000 mm. Benene er konstrueret, så de - afhængigt af hvordan benene vendes - passer til både runde og lige brøndvægge. U-samlebeslag Når det ikke er muligt at montere to montagebeslag pr. stigeløb, eller når der anvendes A-bukke, har vi udviklet U- samlebeslaget, der ved montage sikrer, at stigen får den nødvendige styrke og stivhed. Montagefod Foden kan vinkles, så den passer nøjagtigt til den aktuelle hældning i bunden af brønden og derved sikrer fuldt vederlag. Fod og samlerør samles med 65 mm bolt. Stigeløbet passer direkte ned over montagefodens samlerør, og en mekanisk samling kan derfor udføres let. Bundstyr Bundstyret kan bruges i stedet for montagefod, hvis konstruktionen af brønden gør det umuligt at montere stigen direkte på bunden. Bundstyret monteres på væggen og fås som standard i tre længder på 100, 200 og 300 mm. Mobilplatform Det er ofte nødvendigt at opholde sig på stigen i længere tid i forbindelse med arbejde i brønd eller bygværk. For at forbedre arbejdssikkerheden har vi en mobil arbejdsplatform, der let placeres på det ønskede niveau på stigen. Trædefladen er på 400x400 mm udført i skridsikker dørkplade. CAM-trin I bassiner og bygværker med lang eller meget skrå banket kan stigeløsningen suppleres med vores fleksible CAM-trin, der passer på alle hældninger fra 0 til 90. Montagegevindstænger med skive og møtrik Gevindstænger på 100 mm, spændeskriver og møtrikker bruges til at fastmontere stigen. Montagen skal ske med Fischer FIS V 300 T tokomponent lim. Bolt/spændeskive/møtrik Der bruges bolte på 65 mm, spændeskiver og møtrikker til montering af montagebeslag, A-bukke og U-samlebeslag.

6 3. Udvikling Ideen til KARER Brøndstiger er startet via et tæt samarbejde mellem KARER ApS og danske forsyningsselskaber; bl.a. HOFOR. Den tætte dialog med brugerne af vores stigesystem gør, at vi til stadighed udvikler komponenter og løsninger, der lægger vægt på at forbedre arbejdsmiljøet og arbejdssikkerhed. For KARER ApS er stigeløsninger core business, og som den eneste virksomhed i Europa har vi konstant fokus på en stadig udvikling af vores brøndstige og nye løsninger. Dette for at sikre, at vores løsninger er tilpasset den faktiske virkelighed i spildevandstekniske anlæg og forbedrer arbejdsmiljøet for de ansatte. KARER ApS er den eneste producent på markedet, der tilbyder standardiserede stigeløsninger med integreret faldsikring, mobil arbejdsplatform, svanehalsløsning på både stigeløb og nedgangshåndtag, fleksibelt CAM-trin og mulighed for montage af stigen op til 1000 mm fra væg. 3.1 Faldsikring Som noget unikt er det på KARER Brøndstiger muligt at montere faldsikring på både stigeløb og nedgangshåndtag. Fordi faldsikringsskinnen fortsætter hele vejen op ad håndtaget, er det muligt at fastgøre faldsikringsslæden, mens man stadig står på terræn. Dette minimerer risikoen for en arbejdsulykke betragteligt og forbedrer arbejdsmiljøet. 4. Montering KARER Brøndstiger må kun monteres og bruges med originale dele fra KARER Brøndstiger. KARER Brøndstiger må ikke kombineres med dele fra andre producenter, da dette kan nedsætte sikkerheden. KARER Brøndstiger må ikke forlænges med dele fra andre producenter. Forlængelse må kun ske med originale komponenter fra KARER Brøndstiger. 4.1 Montage For udførlig vejledning om montage af KA- RER Brøndstiger henviser vi til vores Montagevejledning, der findes som en separat brochure. I denne fremgår det, hvordan man monterer stigen med montagebeslag i diverse standardmål eller A-buk, ligesom montage af samlestykker, U-samlebeslag og montagefod eller bundstyr bliver beskrevet. 4.2 Håndtering efter montering Efter monteringen og før første brug af stigesystemet er det vigtigt at gennemføre eftersyn som beskrevet i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr af 15. december 1992 om anvendelse af tekniske hjælpemidler, hvor det fremgår, at der skal foretages passende eftersyn, før ibrugtagningen første gang. Et sådant eftersyn skal registreres og dokumenteres, så man overfor fx Arbejdstilsynet kan godtgøre, at regler og lovgivning er overholdt i forhold til arbejdssikkerheden. Dansk Stigekontrol har specialiseret sig i kontrol af fastmonterede stiger og har udviklet en internetbaseret platform, hvor alle data og registreringer af samtlige stiger altid er tilgængelige for kunden via pc, smartphone eller tablet.

7 Version 10/ Brug af stigesystemet Efter etablering af anden foreskreven sikkerhedsudstyr skal følgende generelle sikkerhedsbestemmelser iagttages. Nedgang på stigeløbet må kun gennemføres ved brug af nedgangshåndtaget. Stigen må kun benyttes, hvis brugeren har sikret sig, at stigeløbet er funktionsdueligt. Det er forbudt at bruge stigeløsninger med defekte dele. Defekte dele skal udskiftes med originaldele af en fagkyndig. Stigesystemerne må kun anvendes, hvor de lovmæssigt foreskrevne kontroller ikke er udløbet. Ved foreskrevet faldsikring er det forbudt at bruge stigesystemet uden personligt sikkerhedsudstyr. Stigesystemet må kun anvendes, hvis brugeren er fysisk sund og fysisk i stand til (ingen indtagelse af alkohol, narkotika eller medicin) at stige op eller ned ad stigesystemet. Under brug af stigesystemet må brugeren ikke bære noget i hænderne. Der må kun medbringes småting på kroppen. Ved opeller nedstigning skal brugeren principielt have ansigtet vendt mod stigen. Der må ikke udføres arbejde fra stigeløbet med mindre det kombineres med en mobil arbejdsplatform. 6 Vedligeholdelse og service Alle komponenter i stigesystemet er vedligeholdelsesfri. Dog skal der foretages kontroller i henhold til pkt. 4.2 og pkt Eftersyn Arbejdsgiveren er ansvarlig for, at stigesystemet ved behov og mindst én gang om året kontrolleres af en sagkyndig. En sådan sagkyndig kan fx være Dansk Stigekontrol, der siden 2013 har foretaget kontrol af fastmonterede stiger på baggrund af Arbejdstilsynets bekendtgørelse Dansk Stigekontrols dokumentation og data om alle kontrollerede stiger er 100% digital, så alle oplysninger kan tilgås hvor som helst, når blot man har sit kunde-login og en pc, tablet eller smartphone med internetadgang. Eftersynet og resultatet af samme samt eventuelle tiltag skal dokumenteres. Vi anbefaler, at resultatet af kontrollen påføres et journalblad, hvor alle data vedrørende stigen noteres. På journalbladet skal der endvidere anføres oplysninger om gennemførelsen af eftersynet og dokumentationen. På den enkelte stigeløsning skal være en intakt og læsbar mærkat som dokumentation for kontrol inden for et år; ellers bør den udskiftes med en ny. 8 Overensstemmelseserklæring KARER Brøndstiger er overensstemmelseserklæret i henhold til EF-direktiv 89/106/ EØF (byggeforordningen) og følgende harmoniserede standarder samt bekendtgørelser og vejledninger: DS/EN 13101:2003: Stigetrin til underjordiske adgangsrum - Krav, mærkning, prøvning og overensstemmelsesvurdering DS/EN 14396:2004: Faste stiger til brønde Bekendtgørelse om kloakarbejde mv. nr. 473 AT-vejledning. Tekniske hjælpemidler KARER Brøndstiger er konstrueret og fremstillet i overensstemmelse med ovennævnte EF-direktiv under producentansvar. 8.1 Producent KARER ApS Hyttebovej 10 DK-2660 Brøndby Strand Tlf.: info@kareraps.dk

8 Stigeløb Låsesplit til fastgørelse af nedgangshåndtag til stigeløb Nedgangshåndtag A-buk Montagebeslag Samlestykke U-samlebeslag Bundstyr Nedgangshåndtag med svanehals Montagebolt Montagefod Tlf: Hjemmeside: CVR:

Tlf: Hjemmeside: CVR:

Tlf: Hjemmeside:   CVR: KARER ApS STIGEPRODUKTION ENTREPRISE STIGEKONTROL Dansk Stigeproduktion Montagevejledning Tlf: 51 181 181 E-mail: info@kareraps.dk Hjemmeside: www.kareraps.dk CVR: 28 89 27 48 1. Generelt 1.1 Indledning

Læs mere

Tlf: Hjemmeside: CVR:

Tlf: Hjemmeside:   CVR: KARER ApS STIGEPRODUKTION ENTREPRISE STIGEKONTROL Stigeproduktion Manual for drift og vedligehold Tlf: 51 181 181 E-mail: info@kareraps.dk Hjemmeside: www.kareraps.dk CVR: 28 89 27 48 1. Beskrivelse KARER

Læs mere

KARER - BRØNDSTIGER. KARER ApS Mobil: 51 181 181 Email: karer@postkasse.com Hjemmeside: www.kareraps.dk. Monterings- og brugsanvisning STAINLESS STEEL

KARER - BRØNDSTIGER. KARER ApS Mobil: 51 181 181 Email: karer@postkasse.com Hjemmeside: www.kareraps.dk. Monterings- og brugsanvisning STAINLESS STEEL KARER - BRØNDSTIGER STAINLESS STEEL Monterings- og brugsanvisning august 2012 1 GENERELT 1.1 Indledning Denne monterings- og brugsanvisning er kun gældende for KARER Brøndstiger i henhold til afsnit 1.3

Læs mere

OPSTILLINGS- OG BRUGSANVISNING TIL ZARGES PLATFORMSTIGE

OPSTILLINGS- OG BRUGSANVISNING TIL ZARGES PLATFORMSTIGE OPSTILLINGS- OG BRUGSANVISNING TIL ZARGES PLATFORMSTIGE PLATFORMSTIGER 49645-49664 Indholdsfortegnelse 1. Generelt...2 1.1 Indledning...2 1.2 Producent...3 1.3 Typegodkendelse...3 1.4 Garanti...3 1.5 Udgivelsesdato...4

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. Easy Business Solutions. EasyFix Mini. EasyFix. Standard. Made in Denmark

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. Easy Business Solutions. EasyFix Mini. EasyFix. Standard. Made in Denmark Justerbare, Bærende Søjler Standard Mini Easy Business Solutions Made in Denmark er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. er nem, hurtig

Læs mere

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden

Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden www.alulock.com Danish designed and engineered Anvend det rigtige produkt, når du arbejder i højden En vejledning i hvilke krav en arbejdsplatform eller stige skal leve op til, ved udførsel af arbejde

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET DØR MODELLER MH0401 / MH0402 MH0601 / MH0602 MH0631 / MH0632 MH0751 / MH0752 MH1001 / MH1002 MH1501 / MH1502 AH0401 / AH0402 AH0601 / AH0602 AH0751 / AH0752 Door System A/S

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR MONTAGEVEJLEDNING FOR MANUEL SKYDEDØR MODELLER MS0401 / MS0402 MS0601 / MS0602 MS0652 MS1001 / MS1002 MS1501 / MS1502 Indhold Montagevejledningen dækker... 3 Leverancens indhold... 3 Typer af vægge / befæstigelse...

Læs mere

Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt Denne vejledning skal altid ledsage produktet Montage vejledning Ropox Flytbar Væg Bredde 184 To delt PDF6176 011217 Denne vejledning skal altid ledsage produktet Indhold Varianter af flytbare vægge... 2 Komponentoversigt... 3 Forberedelse af stolper...

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

Sortiment Ventilation

Sortiment Ventilation Ventilation Sortiment 2017 Beck A/S Naverland 10 - DK-2600 Glostrup - Denmark Tlf. (+45) 43 71 86 68 - Fax (+45) 43 71 86 69 - E-mail info@beck.as - Web http://www.beck.as/ Ventilationsrørbøjler Montageskinner

Læs mere

Indhold. MOVE-MH-01-D-DA.doc 2

Indhold. MOVE-MH-01-D-DA.doc 2 Indhold Leverancens indhold... 3 Typer af vægge/befæstigelse... 3 Montage... 4 Nødvendigt værktøj for montage... 4 Kontrol af hulmål... 4 Afstande mellem væg og karm... 4 Montage af karm... 5 Montage af

Læs mere

Monterings- og brugsanvisning Udgave 11/2010 I hehhold til DIN 18799-1 DIN 14094-1 DIN EN ISO 14122-4. Faste stigesystemer med sidevange Nº 291229

Monterings- og brugsanvisning Udgave 11/2010 I hehhold til DIN 18799-1 DIN 14094-1 DIN EN ISO 14122-4. Faste stigesystemer med sidevange Nº 291229 Monterings og brugsanvisning Udgave /00 I hehhold til DIN 8799 DIN 4094 DIN EN ISO 44 DK Faste stigesystemer med sidevange Nº 99 Hvis man har brug for informationer, eller hvis der opstår særlige problemer,

Læs mere

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper

Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Gelændere, rækværker Gangbroer type Flex Ramper Indhold I denne brochure har vi samlet en række standardprodukter, som henvender sig til omtrent samme målgruppe. Vi fremstiller desuden lignende produkter

Læs mere

Montage af støbekasser/luftkanaler til kørefaste riste Type P300

Montage af støbekasser/luftkanaler til kørefaste riste Type P300 Montage af støbekasser/luftkanaler til kørefaste riste Type P300 Opsætning/montering af metal støbekasser til kørefaste riste kræver at der arbejdes med den størst mulige omhyggelighed. Støbekasserne stilles

Læs mere

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015

Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Original Brugsanvisning TOFI PATIENTSTOL MOD. 2015 Indholdsfortegnelse: 1. Før brug af stolen 2. Brug af stolen 3. Rengøring og vedligeholdelse 4. Sikkerhed 5. Problemløsning 6. Teknisk information 7.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB.

BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB. BRUGERVEJLEDNING JALOUSISKAB. 2 INDEXLISTE: Generel information...4 Produktbeskrivelse...5 Vægt...5 Montage...6 Reparation...6 Vedligeholdelse...7 Demontage...7 Sikkerhedsforanstaltninger...7 Sikkerhedsanordninger...7

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

1. Indledning Denne vejledning giver en oversigt over glasvalg ved projektering og udførelse

1. Indledning Denne vejledning giver en oversigt over glasvalg ved projektering og udførelse GLAS TIL ELEVATORER Valg af glas til elevatorstolens vægge, elevatordøre og skaktvægge VEJLEDNING 1. Indledning Denne vejledning giver en oversigt over glasvalg ved projektering og udførelse af elevatorer.

Læs mere

ALBATROS STATIONÆR PARASOL. Kursuscenter, Ringsted

ALBATROS STATIONÆR PARASOL. Kursuscenter, Ringsted 25 Kursuscenter, Ringsted Islands Brygge, København Fiskehuskajen, Skagen HF_PARASOL_KATALOG_2017.indd 25 14/01/2018 16.36 26 Albatros parasollen er storebroderen til Schattello parasollerne. De har samme

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix. Standard

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix. Standard EasyFix Justerbare, Bærende Søjler EasyFix Standard EasyFix Mini EasyFix er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. (Tilbehør) EasyFix er nem,

Læs mere

BRUGSANVISNING MJ-SELEKAPPE

BRUGSANVISNING MJ-SELEKAPPE Side 1 af 6 Det er vigtigt, at gennemlæse denne brugsanvisning inden montering og ibrugtagning af MJ- Selekappe, samt at de nævnte råd og anvisninger om sikkerhed og brug følges for at opnå den optimale

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Ophængssystemer EL & VVS

Ophængssystemer EL & VVS Ophængssystemer EL & VVS Forord Velkommen til Solar's nye ophængskatalog I det nye ophængskatalog, har vi sammensat et fælles program for El- og VVS-branchen fra Walraven i Holland. Kataloget er opdelt

Læs mere

FLEX -LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014

FLEX -LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014 FLEX - LIFT NCH0 10 Brugsanvisning Version 2014 Indhold: 1. Sikkerhedsinformation 2. Symboler 3. Monteringsvejledning 4. Før brug 5. Anvendelse 6. Opbevaring 7. Genbrug 8. Garanti 9. CE-mærkning 10. Reservedelsliste

Læs mere

RYGSKJOLD FOR TOILET. Brugervejledning (DK) Brugervejledningen kan downloades på www.jyskhandi.dk under produktet eller scan QR-koden. Rev.1.

RYGSKJOLD FOR TOILET. Brugervejledning (DK) Brugervejledningen kan downloades på www.jyskhandi.dk under produktet eller scan QR-koden. Rev.1. RYGSKJOLD FOR TOILET (DK) Rev.1.0 en kan downloades på www.jyskhandi.dk under produktet eller scan QR-koden. 1. Generelt...3 1.1. Produkt anvendelse...3 1.2. Certification...3 2. Produkt oversigt...4 3.

Læs mere

CUBUS dobbelt carport

CUBUS dobbelt carport CUBUS dobbelt carport Vigtig information! CUBUS carport er først galvaniseret og dernæst pulverlakkeret. Alle dele kommer med en plastfolie til beskyttelse af overfladen. Denne folie skal tages af straks

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix Standard. Testet af

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Mini. EasyFix Standard. Testet af Justerbare, Bærende Søjler Standard Mini Testet af er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. er nem, hurtig og praktisk fordi: er et væsentligt

Læs mere

Planlægning af indkøbet Kravspecifikationer Modtagerkontrollen CE-mærkningen

Planlægning af indkøbet Kravspecifikationer Modtagerkontrollen CE-mærkningen Planlægning af indkøbet Kravspecifikationer Modtagerkontrollen CE-mærkningen 10. november 2009 2 Nyt direktiv vedtaget 17. maj 2006 Træder i kraft 29. december 2009 Kun overgangsordning for boltepistoler

Læs mere

Diamantkernebor - Diamantskæreskiver - Maskiner - Værktøj - Udstyr

Diamantkernebor - Diamantskæreskiver - Maskiner - Værktøj - Udstyr Dokumentation iht. EC retningsliner nr. 89/392/EWG For Produkt: Aluminiums Portal Kran, FELTES, Artikel: 12000 Indhold: 1. Anvendelsesområde 2. Artikel specificerede retningslinjer for anvendelse 3. Funktionstegning

Læs mere

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse Januar 08 Montagevejledning DS Sigma stålåse underlag for tag- og facadebeklædning Produkter og tilbehør Monteringsvejledninger Detaljer Vedligeholdelse MontageVejleDning 2 Montering af anvendes som bærende

Læs mere

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Standard. EasyFix Mini

EasyFix. Justerbare, Bærende Søjler. EasyFix Standard. EasyFix Mini EasyFix Justerbare, Bærende Søjler EasyFix Standard EasyFix Mini EasyFix er patenteret og er den eneste justerbare bærende søjle fremstillet til hurtig og let montage i byggeri. EasyFix er nem, hurtig

Læs mere

Havnestiger - Produktbeskrivelse

Havnestiger - Produktbeskrivelse Havnestiger - Produktbeskrivelse Bagh & Co A/S har i mange år produceret tagstiger, som især afsættes til Sverige. Stigerne er nu videreudviklet til anvendelse som nødstiger i havne. Da der ikke er nogen

Læs mere

PERI UP OVERDÆKNING MONTAGEVEJLEDNING

PERI UP OVERDÆKNING MONTAGEVEJLEDNING PERI UP OVERDÆKNING MONTAGEVEJLEDNING Beskrivelse PERI UP stilladsbaseret telt er bygget i stillads materialet Systemet er PERI UP Roset. På begge sider af byggeriet monteres facadestilladser. På toppen

Læs mere

Trampolin 512x305 cm

Trampolin 512x305 cm SIKKERHEDSANVISNINGER OG SAMLEVEJLEDNING Varenr.: 9053595 Trampolin 512x305 cm Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Trampolin, firkantet - Varenr. 9053595 Beskrivelse:

Læs mere

TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: DK montagevejledning 2012/01

TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: DK montagevejledning 2012/01 TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: 12023 DK montagevejledning 2012/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE

MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE MONTAGEVEJLEDNING FOR AUTOMATISKE SKYDEDØRE MODELLER AS0401 / AS0402 AS0601 / AS0602 AS0801 AS1001 / AS1002 AS1501 / AS1502 AV1001 AV1501 Indhold Montagevejledningen dækker... 3 Leverancens indhold...

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

Original brugsanvisning

Original brugsanvisning Original brugsanvisning EF - overensstemmelseserklæring for en maskine Maskindirektivet 98/37/EF bilag II A Fabrikant: Henrik Rasmussen. Adresse: Tømrervænget 7 Postnr. og by: 4700 Næstved Undertegnede

Læs mere

ahrss.nl Roof Shelter Brugervejledning Tagkantbeskyttelse til skrå tage med 10 til 50 graders hældning

ahrss.nl Roof Shelter Brugervejledning Tagkantbeskyttelse til skrå tage med 10 til 50 graders hældning Roof Shelter Brugervejledning Tagkantbeskyttelse til skrå tage med 10 til 50 graders hældning De Wymerts 2D 8701 WT Bolsward, The Netherlands info@ahrss.nl ahrss.nl Ifølge EU-direktiver er du forpligtet

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

ADVARSEL. CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring nr. 65 Dette produkt indeholder et eller flere kemikalier, der ifølge staten Californien er

ADVARSEL. CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring nr. 65 Dette produkt indeholder et eller flere kemikalier, der ifølge staten Californien er Enkeltdysesæt Multi-Pro -plænesprøjte Modelnr. 41023 Form No. 3389-444 Rev B Monteringsvejledning ADVARSEL CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring nr. 65 Dette produkt indeholder et eller flere kemikalier,

Læs mere

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning

Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Original brugsanvisning Varenr.: 9055928 Rund trampolin Ø396 cm Til nedgravning Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Rund trampolin t. nedgravning - Varenr.

Læs mere

Frivillig produktcertificering:

Frivillig produktcertificering: Resultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I uddrag kun med skriftlig godkendelse fra Teknologisk Institut Resultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I uddrag kun med skriftlig

Læs mere

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk

Weland produkter. Til industrien. direkte fra producenten. Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Weland produkter Til industrien direkte fra producenten Tlf.: 43 99 75 55 www.weland.dk weland@weland.dk Gitterrist Weland lagerfører formattilpassede gitre, som er enkle og hurtige at montere. Størrelserne

Læs mere

Skinnesystem MS-L (Let)

Skinnesystem MS-L (Let) 19 MS- (et) Montageskinner MS- MS 27/18, MS 28/30 Side 20 Et komplet skinnesystem for rørledninger af enhver art elektriske installationer, fx kabelbakker ventilations- og klimaanlæg Konsoller AK Side

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR

MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR MONTAGEVEJLEDNING FOR HÆNGSLET BRANDDØR MODEL MH0751EI260 / MH0752EI260 Door System - Hovvejen 148, 8361 Hasselager - T: 8692 1171 - F: 8692 1181 - E: info@doorsystem.dk - CVR: 21226734 Indhold Indhold...

Læs mere

TM-TELE BRUGERMANUAL. TM-TELE_manual_dk

TM-TELE BRUGERMANUAL.   TM-TELE_manual_dk TM-TELE BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/techmount/tm-tele 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer iht. "CB-certificering"-standarden.

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE

MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE MONTAGEVEJLEDNING FOR RULLEPORTE MODELLER DS260 DS270 DS280 DS290 DS300 DS305 DS320 DS350 DS375 Indhold Indhold...2 Montagevejledningen dækker...3 Leverancens indhold...3 Typer af vægge/befæstigelse...3

Læs mere

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk

Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk Edma i Danmark: Henning Sørensen ApS Ringager 12 DK-2605 Brøndby Tel. (+45) 43 45 80 00 - Fax (+45) 43 45 42 65 info@hesor.dk REF. 1678 REF. 675 MONTERING OG BETJENINGSVEJLEDNING LIFT & FIX er kun fremstillet

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

PF Det sikre hejs af paller.

PF Det sikre hejs af paller. PF Det sikre hejs af paller. Brugervejledning PF 16-0015- ver.5 Worldwide Patent Pending INDHOLDSFORTEGELSE: 1.1. INTRODUKTION... 3 1.2. SPECIFIKATION... 4 1.3. ARBEJDSINSTRUKTION... 4 1.4. OPBEVARING...

Læs mere

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf Fax Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine

Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf Fax Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf. +45 98 23 60 88 Fax +45 98 23 61 44 Manual HS-2A / HS-3 HS-2AS / HS-3S Kantbukkemaskine Indledning Denne manual beskriver en gruppe bukkemaskiner fra HM Machinery. På

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Portal-lift. Original brugsanvisning

Portal-lift. Original brugsanvisning Original brugsanvisning EF - overensstemmelseserklæring for en maskine Maskindirektivet 2006/42/EF Fabrikant: Henrik Rasmussen. Adresse: Marskvej 25 Postnr. og by: 4700 Næstved Undertegnede erklærer hermed

Læs mere

ØSB A/S. Leverandørbrugsanvisning. Betonelementer

ØSB A/S. Leverandørbrugsanvisning. Betonelementer Leverandørbrugsanvisning for Betonelementer Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Lovgrundlaget... 3 Brugsanvisningen... 3 Ansvarsfordeling... 4 Rådgiveren... 4 Leverandøren... 4 Montageentreprenøren... 4

Læs mere

Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste

Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste Montagevejledning for Milewide Ø170 skiltemaste Indholdsfortegnelse Indledning. Nødvendigt værktøj til montagearbejdet. 1. Montagevejledning for betonfundament og mast. 2. Montagevejledning for skilteopsætning.

Læs mere

MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE

MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Udvalget for Andragender 30.1.2013 MEDDELELSE TIL MEDLEMMERNE Om: Andragende 0728/2012 af Rudi Clemens, tysk statsborger, om tekniske og ergonomiske standarder for jordbearbejdningsmaskiner

Læs mere

Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem

Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem Dokumentation / kvalitetssikring w w w.m u l 1 0 p rosa fe.d k 1 MUL10 ProSafe Testet Test og teknisk rapport Mul10 ProSafe er testet og certificeret i henhold

Læs mere

Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. stationær toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. stationær toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed

Læs mere

Anvendes til forlængelse af vægskinne 22V, LV eller 50 V. Monteres med 2 boltesæt pr. forlængelse.varmforzinket efter fremstillingen

Anvendes til forlængelse af vægskinne 22V, LV eller 50 V. Monteres med 2 boltesæt pr. forlængelse.varmforzinket efter fremstillingen Vægskinner Elnr. EAN nr. 3837+ 5703796+ Dim. 01.149 01.147 00mm VÆGSKINNE V 01.165 01.161 300mm V - Anvendes hvor flere bakker 01.181 01.185 0mm placeres over hinanden eller hvor 01.04 01.08 0mm forholdene

Læs mere

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual

Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Beta Care Puslebord 70 Brugermanual Udgave 1.3 Juni 2013 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens produktansvar

Læs mere

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01 TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: 12052 DK montagevejledning 2015/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Original brugsanvisning

Original brugsanvisning Original brugsanvisning EF - overensstemmelseserklæring for en maskine Maskindirektivet 2006/42/EF Fabrikant: Henrik Rasmussen. Adresse: Marskvej 25 Postnr. og by: 4700 Næstved Undertegnede erklærer hermed

Læs mere

TM-IFP BRUGERMANUAL. TM-IFP_manual_dk_v2

TM-IFP BRUGERMANUAL.   TM-IFP_manual_dk_v2 TM-IFP BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/da/techmount/tm-ifp/ 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer iht. "CB-certificering"-standarden.

Læs mere

Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse:

Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse: MONTERINGSANVISNING Vento Premium OPSTILLING AF ILDSTEDET Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse:

Læs mere

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE PRODUKTKATALOG ROTTESPÆRRE TX11 STOPPER ROTTERNE FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

Uddrag af bygningsreglementet af 2010 (BR10) herunder Eksempelsamling om brandsikring af byggeri.

Uddrag af bygningsreglementet af 2010 (BR10) herunder Eksempelsamling om brandsikring af byggeri. Myndighedskrav: BR10 Trapper der skal godkendes af Teknisk forvaltning Uddrag af bygningsreglementet af 2010 (BR10) herunder Eksempelsamling om brandsikring af byggeri. Fri bredde: Fælles adgangsveje og

Læs mere

BRUGERMANUAL RULLE- OG FORLÆNGERBORDE

BRUGERMANUAL RULLE- OG FORLÆNGERBORDE BRUGERMANUAL RULLE- OG FORLÆNGERBORDE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Producentoplysninger 3 Advarsler 4 Risikovurdering og Mærkning 5 Sikkerhed og Værnemidler 6 Garantibestemmelser 7 Mål og Vægt 8 Forsendelsesmål

Læs mere

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120

Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 Brugervejledning Kopelevator SK25/50 - SK60/80 - SK100/120 1 Montage- og betjenings vejledning til kopelevatorer Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger... 2 Udførelse og anvendelsesformål... 3 Sikkerhedshenvisninger...

Læs mere

Edition GODT ARBEJDSMILJØ VALG. Arbejde i højden med begge hænder. Godt arbejdsmiljø TWO HANDS FREE

Edition GODT ARBEJDSMILJØ VALG. Arbejde i højden med begge hænder.  Godt arbejdsmiljø TWO HANDS FREE TWO HANDS FREE, Peab, JM ) Edition Skanska 1 2 GODT ARBEJDSMILJØ VALG Arbejde i højden med begge hænder www.zarges.dk Hvorfor skal jeg købe et " miljø "produkt? Din sikkerhed og sundhed er vigtig, " "

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053258 Tallerkenharve til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tallerkenharve - Varenr. 9053258 Beskrivelse: Tallerkenharve til

Læs mere

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00 DK... Fritstående skinnesystem, justerbart Vers. 3.00 Fritstående skinnesystemer, justerbare Varenr.: 553000 556000 556297 1.00.... Formål og anvendelse.... 3 1.01...Producent...3 1.02...Anvendelsesformål

Læs mere

ELEMENTSPINDLER. brugervejledning

ELEMENTSPINDLER. brugervejledning ELEMENTSPINDLER brugervejledning 1.0 Indholdsfortegnelse 2.0 Produktbeskrivelse 2 2.1 Indledning 3 2.2 Sikkerhedsanvisninger 3 3.0 Enkeltdele 4 4.0 Vigtige bemærkninger 5-7 5.0 Anvendelse 8 6.0 Statik,

Læs mere

Frivillig produktcertificering:

Frivillig produktcertificering: Resultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I uddrag kun med skriftlig godkendelse fra Teknologisk Institut Resultatet af undersøgelsen må kun gengives i sin helhed. I uddrag kun med skriftlig

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

Edition GODT ARBEJDSMILJØ VALG. Arbejde i højden

Edition GODT ARBEJDSMILJØ VALG. Arbejde i højden , Peab, JM ) Edition Skanska 1 2 GODT ARBEJDSMILJØ VALG Arbejde i højden Stiger og platforme til professionelt arbejde. Godkendt i henhold til Skanska og NCC's nye krav " " www.zarges.dk Hvorfor skal jeg

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Original brugsanvisning

Original brugsanvisning Original brugsanvisning EF - overensstemmelseserklæring for en maskine Maskindirektivet 2006/42/EF Fabrikant: Henrik Rasmussen. Adresse: Marskvej 25 Postnr. og by: 4700 Næstved Undertegnede erklærer hermed

Læs mere

ROTTESPÆRre TX11. STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE

ROTTESPÆRre TX11. STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE Produktkatalog ROTTESPÆRre TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

Rustfri skydedørs- og portbeslag100-600 Kg

Rustfri skydedørs- og portbeslag100-600 Kg Rustfri skydedørs- og portbeslag100-600 Kg www.svalk.dk Kg 100/180 KG 100/180, skinne. Skinneprofilens udvendig mål : H 35 x B 40 mm Godstykkelse 2 mm Max. længde på skinne er 7 meter. Passer sammen med

Læs mere

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C B A MODEL A (mm) B (mm) C (mm) 229 GB007 ikke DK 02 GB00 9,0 m² 2990 22 GB02 ikke DK 729 GB0,2 m² DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80 Vamdrup Tlf. 78 77

Læs mere

Flere og flere vælger Seem

Flere og flere vælger Seem Flere og flere vælger Seem - dit naturlige valg.. Kalve på www.seem.dk Øverst og midtfor: Sektionshytten til 3 kalve er flytbar med pallegaffel til truck eller traktor. Ergonomisk korrekt placerede rustfrie

Læs mere

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729 Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C A B MODEL A (mm) B (mm) C (mm) GB1007 ikke DK 229 GB1010 9,01 m² 012 2990 224 GB1012 ikke DK 729 GB1014 1,2 m² 444 DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80

Læs mere

Unique Pet Products Aps DK Slangerup

Unique Pet Products Aps DK Slangerup Unique Pet Products Aps DK- 3550 Slangerup www.activecats.dk Et naturligt valg.. Dansk virksomhed der med 25 års erfaring, udvikler katte-møbler I høj kvalitet og design. Vores møbler er baseret på naturens

Læs mere

Betjeningsvejledning:

Betjeningsvejledning: Betjeningsvejledning: Medium og small afstivningskasse fra Stenger ApS Stenger ApS Smedegade 29 6535 Branderup Tlf.: 74835318 CVR: 29214778 Indholdsfortegnelse Beskrivelse... 3 Tilbehør:... 3 Løfteudstyr:...

Læs mere

Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet PDF6177 011217 Indhold Komponentoversigt Pakket på palle... 3 Montagedele til skydedør... 4 Samling af skydedør ramme...

Læs mere

Beta Care Puslebord 40 væghængt (opklappeligt) Brugermanual

Beta Care Puslebord 40 væghængt (opklappeligt) Brugermanual Beta Care Puslebord 40 væghængt (opklappeligt) Brugermanual Udgave 1.2 Marts 2014 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Fysisk beskyttelse ved arbejdet på og omkring jernbanespor. Demonterbare og justerbare systemer for sporarbejde.

BRUGERVEJLEDNING Fysisk beskyttelse ved arbejdet på og omkring jernbanespor. Demonterbare og justerbare systemer for sporarbejde. Rail Safety Systems BV De Sondert 24 NL-5928 RV Venlo, The Netherlands BRUGERVEJLEDNING Fysisk beskyttelse ved arbejdet på og omkring jernbanespor. Demonterbare og justerbare systemer for sporarbejde.

Læs mere

MASKINDIREKTIVET - din sikkerhed

MASKINDIREKTIVET - din sikkerhed MASKINDIREKTIVET - din sikkerhed Hvad er maskindirektivet? Maskindirektivet fastlægger de væsentlige sikkerheds- og sundhedskrav til indretningen af maskiner. Direktivet er bl.a. indført for at nedbringe

Læs mere

Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil

Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil Side 1 af 5 Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992 med senere ændringer - ikke autoriseret sammenskrivning SAMMENSKRIVNINGEN omfatter bekendtgørelse

Læs mere

Scantool TSM 1050/1300

Scantool TSM 1050/1300 Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44 Manual Scantool TSM 1050/1300 Pladesaks EU overensstemmelseserklæring SCANTOOL A/S Industrivej 3-9 9460 Brovst www.scantool-group.dk Tlf:

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5. 1.Generel information

MONTAGEVEJLEDNING. for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5. 1.Generel information MONTAGEVEJLEDNING for BRAKY -C 2000 Patent nr. EPC nr.92610061.1- MR 888 1992 Patent nr. EPC nr.00610089.5 1.Generel information BRAKY -C 2000 er en justerbar mekanisk hastighedsregulator for skydeporte

Læs mere

S T R A NGKO TEKNISK VEJLEDNING. STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004

S T R A NGKO TEKNISK VEJLEDNING. STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004 S T R A NGKO 8585 000 STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004 1. INDLEDNING...2 1.1. Installation og service...2 2. MONTAGE VEJLEDNING...2 2.1. Montage af panelkasse...3 2.2. Montage af endeafslutningsmoduler...7

Læs mere

BIS Rustfrit Stål Rør Support Befæstelse

BIS Rustfrit Stål Rør Support Befæstelse M BIS Rustfrit Stål Rør Support Befæstelse BIS Rørbøjler med indlæg BIS Bifix 1301 Rustfrit Stål (M8, M10) BIS Rustfri Rørbøjler med EPDM indlæg (M8/10) BIS Rørbøjler BIS Bifix 300 Rustfrit Stål (M8, M10)

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også

www.seem.dk Flere og flere vælger Seem Al information på - dit naturlige valg.. Du stiller krav... Det gør vi også Al information på Flere og flere vælger Seem Du stiller krav... Det gør vi også - Jeg er stolt af, at kunne sige, at vi i 36 år har produceret staldinventar i tæt samarbejde med kunderne. Det gør at vi

Læs mere

Beta Care Puslebord 40 fritstående Brugermanual

Beta Care Puslebord 40 fritstående Brugermanual Beta Care Puslebord 40 fritstående Brugermanual Udgave 1.3 November 2013 Beta Care ApS, Tlf. (+45) 41420421, www.betacare.dk Indholdsfortegnelse: Forord 2 Generelt 2 Tilsigtet produktanvendelse 2 Leverandørens

Læs mere