SKØNSERKLÆRING J.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 30. maj 2017 i tidsrummet mellem kl til Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab / S.S.) Tilstede ved skønsmødet: (Hvis andre end sagens parter deltager anføres i hvilken relation de deltager). (I det følgende betegnet som klagers murermester xx Indklagedes tømrer yy) Bilag (herunder relevante tilbud): Datering, navn og underskrift:

2 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Tagrendenedløbet ved det nordøstlige hjørne giver fugt og svamp samt dårlig lugt i kælderen i depotrum. 2. Løse klinker i depotrum. 3. Trappenedgang til kælderen er fyldt med revner og skader. 4. I kælderværelset og walk-in har kælderydermuren med forsatsvægge tydelige tegn på fugt. 5. Køkkenvinduer har tydelig trænedbrydning. 6. Vinduer i karnappen kan ikke åbnes og har råd og svamp. 7. Luftningen i badeværelset i kælderen er udstoppet med skumgummi og fungerer ikke. 1. Tagrendenedløbet ved det nordøstlige hjørne giver fugt og svamp og dårlig lugt i kælderen i depotrum. Dette er understøttet af en rapport, udarbejdet af Skimmelfrit ApS. 2. Løse gulvklinker er ikke i tilstrækkeligt omfang beskrevet i tilstandsrapporten. 3. Trappenedgang til kælderen er fyldt med revner og skader også i selve fundamentet, som giver fugt og svamp i kælderen. Der er ikke noget afløb, hvilket betyder, at huset udsættes for yderligere fugt- og svampeskader. Dette er også understøttet af en rapport, udarbejdet af Skimmelfrit ApS. 4. Kælderværelset og walk-in har kælderydermuren med forsatsvægge meget tæt ad ydermuren. Kældergulvene er belagt med tæpper. Ved måling af fugt i disse konstruktioner fremgår det tydeligt, at dette er et problem. 5. Køkkenvinduer har tydelig trænedbrydning. 6. Vinduer i karnappen kan ikke åbnes og har råd og svamp. 7. Luftningen i badeværelset i kælderen er udstoppet med skumgummi og fungere ikke. Her er også synlig skimmelsvamp. Disse forhold er ikke beskrevet eller ikke tilstrækkelig beskrevet i den af BB udarbejdede tilstandsrapport.

3 Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: Øvrige forhold: 1. Skimmelvækst i depotrum i hjørnet ud mod vej og indkørsel, vurderes at fremkomme grundet en defekt regnvandsbrønd -eller ledning. Derudover vurderes det, at forholdet ikke har kunnet ses ved udarbejdelse af tilstandsrapporten , grundet opmagasinering af indbo. 2. Vedr. gulvfliser i depotrummet er der i tilstandsrapporten oplyst, at der er enkelte fliser med mangelfuld vedhæftning. Dette er imidlertid forkert beskrevet, idet der er flere fliser, ikke kun enkelte fliser. Derfor tilbydes kr for den forkerte beskrivelse at gulvfliserne. 3. Der er konstateret skimmelvækst i hjørnet under trappen. Det vurderes, at årsagen er en defekt regnvands eller defekt kloakledning. Forholdet har ikke kunnet ses ved udarbejdelse af tilstandsrapporten , grundet opmagasinering af indbo. 4. Der er målt et mindre forhøjet fugtindhold i bunden af pladebeklædning i værelse. Det vurderes derfor, at karakteren K1, der er beskrevet i tilstandsrapporten under pkt. 5.2, side 9, er en korrekt beskrivelse. 5. Der tilbydes kr til en partiel reparation af køkkenvinduet eller som tilskud til et nyt vindue. 6. Man åbner og lukker ikke alle vinduer der udføres kun en stikprøvevis gennemgang og derudover er karnapvinduet beskrevet med karakteren K2 grundet kraftig nedbrydning så når vinduet er udskiftet, kan det sikkert åbnes. 7. Da ventilatoren ikke er beskrevet i tilstandsrapporten, tilbydes kr Vejrforholdene på besigtigelsesdagen var næsten skyfrit. Temperaturen var ca grader og med en meget svag vind. Ingen.

4 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Generelt: Der kunne konstateres følgende: Ejendommen er en ældre murermestervilla, opført i den første periode af den bedre byggeskik i 1897, med et boligareal på 131 m², fordelt med 80 m² i stueplan og 51 m² på 1. sal. Herudover er der 80 m² kælder. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men anvendes dog delvist som beboelse, da der forefindes henholdsvis værelse, omklædningsrum og badeværelse i kælderen. Ejendommen er løbende istandsat og holdt ved lige og fremstår grundlæggende i en god stand, alderen taget i betragtning. Ad.1 Tagrendeafløbet ved det nordøstligt hjørne giver fugt og svamp og dårlig lugt i kælderen i depotrum Udvendigt kunne der registreres ny tagnedløbsbrønd på hjørne ud mod vejen nærmest indkørsel. Indvendigt i kælderdepotrum kunne der under hylder i hjørne ses mindre afskalninger, fugtaftegninger cm op på kælderbagmuren samt begyndende skimmeldannelse i samme område. Der er foretaget fysisk indgreb i vægkonstruktionen under hylder af biologisk firma. Den biologiske rapport har ved måling vist forøget fugt nederst på vægge, og skimmelundersøgelsen viste høj skimmelvækst på pudset mur i dette område. Konklusion: Det er syns- og skønsmandens vurdering, at der i forbindelse med besigtigelse af ejendommen for udarbejdelse af tilstandsrapporten også har forekommet fugt og afskalninger på kælderbagmuren i dette rum. Hvorvidt der har været skimmedannelse i forbindelse med BB s gennemgang for udarbejdelse af tilstandsrapport har ikke været muligt at vurdere. Fejl og forsømmelser: Der er i udarbejdet tilstandsrapport på side 17 af 20 i Sælgeroplysninger under punkt 10.4 oplyst følgende af sælger: Kloakrør og ja det er det. Der er lavet helt nye kloakrør i kælder og ud til gadeplan.

5 I tilstandsrapporten er der anført under litra A kap. 5.2 Vægge med karakter K1: Der er mindre fugtopstigning og fugtgennemtrængning i kældervægge, samt løst og afskallet puds. Det ses f.eks. i trapperum i kælder og ved yderdør i vaskekælder. Note: Det er almindeligt forekommende i bygninger af denne alder, fordi konstruktionen ikke er sikret mod grundfugt. BB har i sin besvarelse tilkendegivet, efter KK har indsendt klagen, at det er BB s opfattelse, at årsagen til fugten under hylderne i depot i kælderen skyldes defekt tagnedløbsbrønd. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at årsagen til den afskalning, fugt samt skimmel, som ses under hylder i depot ikke skyldes utætheder i den udvendige tagnedløbsbrønd. Tagnedløbsbrønden er nyere, og alle udvendige kloaker er ligeledes nye og må derfor formodes at være tætte. Årsagen til de afskalninger og den fugt, som ses i depot, skønnes at skyldes ældre massive betonkælderydervægge, som ikke mere er 100% tætte. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at skimmeldannelse i hjørnet under hylderne, som kunne konstateres i forbindelse med afholdelse af skønsforretningen, kan være opstået efter bygningsgennemgangen for udarbejdelse af tilstandsrapporten. Det er syns- og skønsmandens vurdering af den generelle beskrivelse, som BB har anført i kap. 5.2 er en fyldestgørende beskrivelse af forholdet, og KK har været informeret om kælderydervæggenes beskaffenhed. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det er syns- og skønsmandens vurdering, at for at sikre mod fugtindtrængning igennem de ældre massive kælderydervægge bør der ske en fugtsikring udvendig fra ved at etablere omfangsdræn og opsætning af drænplader under terræn udvendigt på kælderydervægge. Det forudsættes, at omfangsdræn kan tilsluttes eksisterende afløbssystem, og at der etableres omfangsdræn omkring hele bygningen med

6 udtagelse af, hvor der forekommer udvendige trapper. Etablering af omfangsdræn og fugtsikring af kælderydervægge omkring hele bygningen vil skønsmæssigt kunne udføres for kr ,-. Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: Etablering af omfangsdræn omkring kælderydervæggene samt fugtsikring med drænplader vurderes ikke at være en forbedring. I forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen blev parterne forespurgt, hvorvidt det var muligt at opnå forlig, hvilket ikke var muligt. Ingen yderligere bemærkninger.

7 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.2 Løse klinker i depotrum. Konklusion: Der kunne konstateres følgende: Gulvet i depotrummet er et ældre betongulv, hvorpå der er udlagt gulvklinker. Når der bankes på gulvklinkerne i depotrummet, registreres der manglende vedhæftning under samtlige gulvklinker. Dette kan registreres ved at banke med en stump genstand ovenpå klinkerne. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at gulvklinkerne i depotrummet også har været på gulvet i forbindelse med BB s besigtigelse for udarbejdelse af tilstandsrapporten. Det er ligeledes syns- og skønsmandens vurdering at den manglende vedhæftning af gulvklinkerne har været i samme omfang på BB s besigtigelsesdag. Fejl og forsømmelser: BB har i tilstandsrapporten under litra A kap. 7.2 Gulvbelægninger anført følgende beskrivelse: Der er enkelte gulvklinker med manglende vedhæftning til underlaget i kælder. Se i fordelingsgang og vaskekælder. Note: Forholdet er i begrænset omfang og uden betydning for gulvets funktion. BB har registreret et område med ikke tilstrækkelig vedhæftning af gulvklinker i kældergulvet i fordelingsgang og vaskekælder, men ikke beskrevet den manglende vedhæftning af gulvklinker i depotrummet. BB burde i tilstandsrapporten have anført, at forholdet vedr. manglende vedhæftning af gulvklinker også var gældende i depotrummet, især når BB i tilstandsrapporten præciserer, at manglende vedhæftning gælder for gulvet i fordelingsgang og vaskekælder. Forholdet burde i tilstandsrapporten have været anført med følgende tekst under litra A kap. 7.2 Gulvbelægninger : Der er enkelte gulvklinker med manglende vedhæftning til underlaget i fordelingsgang og vaskekælder. I depotrum forekommer der generelt manglende vedhæftning under alle gulvklinkerne.

8 Note: Forholdet er i begrænset omfang og uden betydning for gulvets funktion. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: For at opnå korrekt vedhæftning af gulvklinkerne er det nødvendigt at fjerne alle gulvklinker i depotrummet for derefter at udlægge af nye klinker. Ovenstående reparation skønnes at at kunne udføres for kr ,-. Gulvbelægning i depotrummet skønnes at være ca. 20 år og skønnes at have en restlevetid på ca. 20 år. Forbedringsandelen skønnes at være ca. 50%, svarende til kr ,-. BB har i sin besvarelse, efter KK har indsendt klagen, tilbudt KK en erstatning på kr til udskiftning af gulvklinkerne. Det tilbud har KK ikke ønsket at benytte sig af. Ingen yderligere bemærkninger.

9 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.3 Trappenedgang til kælderen er fyldt med revner og skader. Der kunne konstateres følgende: Fra baghave er der indgang til kælder via en udvendig kældertrappe. Kældertrappen består at fire trin, som er støbt i beton og med udvendige vanger, ligeledes støbt i beton. I kældertrappen samt i de udvendige betonvanger til kældertrappen ses der revnedannelse i betonen. I bunden af kældertrappen forekommer en ca. 40x90 cm kælderskakt. Der forekommer ingen afløb i/ fra kælderskakten. Indvendigt nederst på kælderbagmur omkring kælderyderdør kunne der ses mindre skimmelvækst. Konklusion: Det er syns- og skønsmandens vurdering, at der i forbindelse med besigtigelse af ejendommen for udarbejdelse af tilstandsrapporten også forekom revnedannelser i såvel betontrappen som i betonvangerne. Det er ligeledes syns- og skønsmandens vurdering, at der ikke har forekommet afløb fra kælderskakten. Hvorvidt der har været skimmedannelse i forbindelse med BB s gennemgang for udarbejdelse af tilstandsrapporten har ikke været muligt at vurdere. Fejl og forsømmelser: BB burde i forbindelse med besigtigelse af ejendommen og i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapporten have registreret og beskrevet de revner, der er i kældertrappen og i de udvendige vanger. Ligeledes burde BB i tilstandsrapporten have anført, at der ikke forekom afløbsforhold i bunden af kælderskakten i form af et afløb. Skadesbeskrivelse vedr. revnerne i kældertrappen burde have været anført under kap. 4.3 Udvendige trappe med en karakter K1 og følgende tekst: I udvendig kældertrappe mod haveside ses der revnedannelse i såvel betontrappen samt betonvanger (sider til kældertrappen). Note: Revner vurderes primært at skyldes en

10 ældre sætning af kældertrappen. Sætningen skønnes at være stagneret og ikke aktiv på nuværende tidspunkt. Skadesbeskrivelse vedr. manglende afløb i kælderskakten burde have være anført under kap Afløbsinstallationer med en karakter K3 og følgende tekst: I udvendig kælderskakt mod haveside ses der ingen afløb for afvanding af overfladevand, som kommer i kældertrappen. Note: Regnvand, som kommer i udvendig kældertrappe, vil ledes ind gennem kælderdør og forårsage fugtskade indvendigt i kælderen. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Det er syns- og skønsmandens vurdering, at de revner, som forekommer i kældertrappen og vanger, vil kunne udbedres ved en beton-/ pudsreparation. Beton-/ pudsreparationen skønnes at kunne udføres for kr ,-. For etablering af afløb i kælderskakten skønnes dette at kunne udføres for kr ,- under forudsætning af, at det nye afløb fra kælderskakten kan tilsluttes eksisterende tagnedløbsbrønd midt på facaden mod haven. Fjernelse af den skimmel, som ses omkring kælderyderdør, vil kunne vaskes væk. Herudover bør overflader i det pågældende rum ligeledes afvaskes, hvilket ofte udføres af specialfirmaer. Udgifter til afvaskning skønnes udgiftsmæssigt at kunne udføres for kr ,-. Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: Etablering af afløb fra kælderskakt og reparation af beton trappe samt vanger betragtes som en reparation og er derfor ingen forbedring. I forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen blev parterne forespurgt, hvorvidt det var muligt at opnå forlig, hvilket ikke var muligt. Ingen yderligere bemærkninger.

11 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.4 Kælderværelset og walk-in har kælderydermuren med forsatsvægge, som viser tydelig tegn på fugt. Der kunne konstateres følgende: Som tidligere beskrevet i denne skønserklæring, er kælderydervæggene såvel over som under terræn udført i ca. 30 cm massiv beton. I Walkin-værelse samt i kælderværelse er kælderydermuren indvendig beklædt med en gipspladebeklædning med bagvedliggende isolering. Ved besigtigelsen fremstod kælderen tør uden synlige tegn på fugt. Der registreres ingen tegn på dårlig lugt/ fugt. TR har foretaget en fugtmåling i den nederste del af den pladebeklædte ydervæg i kælderværelset, som viste en relativ fugtprocent i konstruktionen på mellem % fugt. Der er ligeledes foretaget fugtmåling ca. 90 cm oppe i den pladebeklædte ydervæg i kælderværelset, som viste en relativ fugtprocent i konstruktionen på mellem % fugt. Når der forekomme mere end % fugt i en konstruktion, er der risiko for skimmelvækst og nedbrydning af træ i konstruktionen bag pladebeklædningen. Konklusion: I håndbogen for beskikkede bygningssagkyndige, gældende udgave og version, ved udarbejdelse af tilstandsrapport er vægbeklædninger på kældervægge nævnt 2 steder, henholdsvis på side 27 under K2- karakteren: Fugtproblemer i forbindelse med beklædning på kældervægge. Og på side 42 under afsnittet Bygningsgennemgangen kælder: I forbindelse med undersøgelse af kældre, krybekældre og terrændæk bør den bygningssagsyndige være særligt opmærksom på følgende forhold: Synlige, lugtbare og målbare indikationer på

12 fugt. I ældre ikke fugtsikrede kældre vil fugt være forventeligt og skal ikke nævnes, med mindre det har medført en skadesudvikling som afskallende puds, nedbrydning i træværk, pladebeklædninger m.m. I nyere fugtsikrede kældre er fugt ikke forventeligt og skal noteres som en skade i sig selv, da det indikerer en konstruktionsfejl eller anden skade. Ovenstående punkter sætter krav til den bygningssagkyndige, at det skal nævnes, hvis der er nedbrydning og/ eller fugt i beklædningerne. Derudover skal den bygningssagkyndige foretage fugtmåling, med henvisning til håndbogen side 40, sidste afsnit bygningsgennemgang facader: Bløde træfiberpladebeklædninger, hvor der er mistanke eller indikationer for fugtophobning, forventes efterprøvet med fugtmåling. Der er krav om fugtmåling af beklædninger, hvad enten der er tale om bløde plader eller som her gipsplader. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at der i forbindelse med besigtigelse af ejendommen for udarbejdelse af tilstandsrapporten også har forekommet pladebeklædning på kælderydervæggene i disse to rum. Fejl og forsømmelser: Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Hvor der forekommer pladebeklædning i Walkin-værelse samt kælderværelse er der syns- og skønsmanden vurdering, at KK ikke har begået en fejl med henvisning til ovenstående. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at for at sikre mod fugtindtrængning igennem de ældre massive kælderydervægge bør der ske en fugtsikring udvendigt fra ved etablering af omfangsdræn og opsætning af drænplader under terræn udvendigt på kælderydervægge. Det forudsættes, at omfangsdræn kan tilsluttes eksisterende afløbssystem, og at der etableres omfangsdræn omkring hele bygningen med udtagelse af, hvor der forekommer udvendige trapper. Etablering af omfangsdræn og fugtsikring af kælderydervægge omkring hele bygningen vil

13 skønsmæssigt kunne udføres for kr ,-. Forbedringer: Etablering af omfangsdræn omkring kælderydervæggene samt flugtsikre med drænplader vurderes ikke at være en forbedring. Afvaskning af skimmel vurderes ikke at være en forbedring. Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: I forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen blev parterne forespurgt, hvorvidt det var muligt at opnå forlig, hvilket ikke var muligt. Ingen yderligere bemærkninger.

14 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.5 Køkkenvinduer har tydelig trænedbrydning. Der kunne konstateres følgende: Mod haveside forefindes der to ældre dannebrosvinder af træ, monteret henholdsvis med nye lavenergiruder og ældre termoruder. De to vinduer er henholdsvis et- og tofags vinduer. I tofags vinduet ses der i bunden af den ene af de nederste gående rammer nedbrudt træ. I samme vindue forekommer der mørhed i bundstykket til karmen. Det nedbrudte træ i rammen kan kun konstateres ved at åbne vinduet. Herudover forekommer der mørhed i drypnæse, som forefindes på vandret rammestykke mellem øverste og nederste gående ramme. Konklusion: Fejl og forsømmelser: De skader, som ses i de to vinduer i forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen, har med overvejende sandsynlighed også været konstaterbare på tidspunktet for BB s besigtigelse. BB burde i forbindelse med besigtigelse af ejendommen for udarbejdelse tilstandsrapporten have registreret skaderne i vinduerne mod havesiden og beskrevet forholdet i tilstandsrapporten med karakter K2 og følgende skadesbeskrivelse: I de to køkkenvinduer mod haveside forekommer der begyndende mørhed i drypnæse mellem de øverste og nederste vinduer. Herudover forekommer der nedbrudt træ i bunden af den ene gående ramme i det store køkkenvindue. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: En udskiftning af de to vinduer mod havesiden vurderes skønsmæssigt at kunne udføres for kr En reparation af vinduer for fjernelse af nedbrudt og mørt træ inkl. malerarbejde

15 skønnes at kunne udføres for kr ,-. Forbedringer: Det skønnes, at vinduerne er fra starten af 90 erne og derfor er ca. 25 år gamle. Et vindue skønnes at have en levetid på ca. 40 år. Forbedringsandel skønnes derfor at være 60 % ved udskiftning til nye vinduer, svarende til en forbedringsandel på kr ,-. Ved en reparation er der ingen forbedringsandel. Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: I forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen tilbød BB et forlig ved at tilbyde KK en erstatning på kr ,- for udskiftning eller reparation af de to vinduer. KK kunne ikke acceptere dette tilbud. Ingen yderligere bemærkninger.

16 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.6 Vinduer i karnappen kan ikke åbnes og har råd og svamp. Konklusion: Fejl og forsømmelser: Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Der kunne konstateres følgende: På sydøstlige hjørne af ejendommen mod vej forefindes en mindre karnap, hvor der forekommer et tofags vindue i front af karnappen og et etfags vindue i begge sider af karnappen. I det sydligste vindue forekommer der nedbrudt træ i såvel karm som rammetræet. Som følge af nedbrudt træ, samt at vinduet er tilmalet, kan dette vindue ikke åbnes. De skader, som ses i karnapvinduer i forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen, har med overvejende sandsynlighed også været konstaterbare på tidspunktet for BB s besigtigelse. Ligeledes vurderes vinduet ikke at kunne åbnes i forbindelse med BB s gennemgang for udarbejdelse af tilstandsrapporten. I tilstandsrapport, udarbejdet af BB, er følgende skadesbeskrivelse anført, omhandlende dette karnapvindue med karakter K2: Ældre vinduer i karnap er nedbrudt nederst i karm og ramme. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at med ovenstående skadesbeskrivelse, har BB forholdt sig til karnapvinduets tilstand og oplyst KK, at der forekommer skader i vinduet, og at vinduet har nedsat funktion. Det er ikke muligt at foretage en reparation af dette vindue. For udskiftning af karnapvindue skønnes dette at kunne udføres for kr ,-. Det skønnes, at karnapvinduet er fra starten af 90 erne og derfor ca. 25 år gammelt. Et vindue skønnes at have en levetid på ca. 40 år. Forbedringsandelen skønne derfor at være 60 % ved udskiftning til nyt vindue, svarende til en forbedringsandel på kr ,-. I forbindelse med afholdelse af syns- og skønsforretningen blev parterne forespurgt, hvorvidt det var muligt at opnå forlig, hvilket

17 ikke var muligt. Eventuelt: Ingen yderligere bemærkninger.

18 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad.7 Luftningen i badeværelset i kælderen er udstoppet med skumgummi og fungerer ikke. Konklusion: Fejl og forsømmelser: Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt: Der kunne konstateres følgende: I kælder forefindes et badeværelse, hvor der i kælderydervæggen er etableret mekanisk ventilation. Bag den indvendige rist kan der registreres, at aftrækskanalen er tilstoppet med skumgummi, og at den mekaniske ventilator ikke virker. Ud fra de oplysninger, som er afgivet i forbindelse med afholdelse af syns- og skønsrapporten, har ventilationskanalen sandsynligvis også været tilstoppet i forbindelse med, at BB foretog bygningsgennemgangen for udarbejdelse at tilstandsrapporten. Det er syns- og skønsmandens vurdering, at BB burde have registreret, at aftrækskanalen var tilstoppet med skumgummi. Derimod er det ikke BB s opgave at funktionsafprøve, hvorvidt den mekaniske ventilation virker eller ej. For at fjerne skumgummi i aftrækskanalen i badeværelse i kælder skønnes dette at kunne udføres for kr. 200,-. Der er ingen forbedring i fjernelse af skumgummi i aftrækskanalen i badeværelse i kælder. BB har i svarskrivelse til KK tilbudt kr. 1000,- i forlig for manglende registrering af skumgummi i aftrækskanal. Tilbud blev i forbindelse med afholdelse af skønsforretningen tillige yderligere drøftet. Ingen bemærkninger.

19 FOTOS J.nr Facade mod øst- mod vej Facade mod havesiden mod vest Ny tagnedløbsbrønd på nordøstligste hjørne.

20 Kælderydermur i nordøstligste hjørne med fugt og mindre afskalninger. Depotrum med gulvklinker. Kælderskakt mod haveside med skader i betontrappe og sidevanger. Der forekommer ingen afløb fra bunden af kælderskakten.

21 Pladebeklædt væg i kælderværelse. Fugtmåling nederst i pladebeklædning i kælderværelse. Fugtmåling ca. 90 cm oppe på pladebeklædning i kælderværelse.

22 De to køkkenvinduer mod havesiden. Nedbrudt træ i bunden/ siden af gående ramme til køkkenvinduet. Mørhed i drypnæse på de to køkkenvinduer.

23 Karnapvindue, som er tilmalet og ikke kan åbnes. Nedbrudt træ i karnapvindue.

24 Ventilationskanal i badeværelse i kælder, som er tilstoppet med skumgummi.

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16203 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 6. juni 2017 i tidsrummet mellem kl. 14.00 til 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16096 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 3. november 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15165 Besigtigelsesdato: Den 14.01.2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 16. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.10 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16193 Besigtigelsesdato: 2. marts 2017, kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16115 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 6. oktober 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 10.45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 Besigtigelsesdato: Den 15.10.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14067 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 18. august 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 8. januar 2018 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 10:45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17001 Besigtigelse den: 6. september 2017 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14010 Besigtigelsesdato: Den 10.03.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13139 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12089 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 14. september 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16046 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 8. juni. 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen.

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen. Skønsmandens erklæring 8106 Oversigt over klagepunkter 1. 2. Fugt og skader i kældervægge. Olietanken. Vejret på besigtigelsestidspunktet Tørvejr svag vind ca. 24 0. Øvrige forhold Klagers selvrisiko på

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10113 Besigtigelsesdato: Den 17.01.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17139 Besigtigelsesdato: Torsdag den 14. december 2017 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17043 Besigtigelsesdato: Torsdag den 6. juli 2017 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17138 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 7. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15182 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13063 Besigtigelsesdato: 22 august 2013 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 8. august 2013 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 12.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11044 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 1. december 2011 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 13.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16162 Besigtigelsesdato: Torsdag den 30.06.2016, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12128 Besigtigelse d. 20. november 2012. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING: J.nr

SKØNSERKLÆRING: J.nr SKØNSERKLÆRING: J.nr. 12130 Besigtigelse d. 14. november 2012 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.l.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.s.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13087 Besigtigelsesdato: Den 10.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 27. juni Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 27. juni 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17087 Besigtigelsesdato: 16. august 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 06-07-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11039

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14098 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 25. september 2014, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13091

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13091 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13091 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 16. september 2013 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet : (Hvis

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17046 Besigtigelsesdato: Mandag den 12.06.2017, kl. 11 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11060 Besigtigelsesdato: 4. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14079 Besigtigelsesdato: 2014-09-16 tirsdag, kl. 14.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17085 Besigtigelsesdato: 17/10-2017, kl. 15,30. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17020 Besigtigelsesdato: 28. april 2017. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17042 Besigtigelsesdato: 30/6-2017, kl. 15,00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16035 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 17.05.2016, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16167 Besigtigelsesdato: 16. januar 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17159 Besigtigelsesdato: 13. februar 2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8225 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i skillevægge samt ydervægge. Vejret på besigtigelsestidspunktet: 10 gr., solskin. Øvrige forhold: Ingen. Eventuelle

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16170 Besigtigelsesdato: Mandag den 10. april 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17014 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 28.03.2017, kl. 09 30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 25-09-2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11035 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 16. juni 2011, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16123 Besigtigelsesdato: 31/10-2016, kl. 10,00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder relevante tilbud):

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16157 Besigtigelsesdato: Onsdag den 4. januar 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16085 Besigtigelsesdato: Mandag, den 14. november 2016, kl. 14:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 Besigtigelsesdato: 2014-09-04 torsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. J.nr.10150. Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. Side 1 af 10 SKØNSERKLÆRING J.nr.10150 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 16-06-2011 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 Besigtigelsesdato: 03.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 Besigtigelsesdato: 20. juni 2011, kl.14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere