Sommertogt august 27.august. det gode skib Freja.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommertogt august 27.august. det gode skib Freja."

Transkript

1 Sommertogt august 27.august det gode skib Freja.

2 Den første uge Fredag den 4. august Kim blev jo over hals og hoved sendt til Taiwan for at arbejde. Han føj ud fra København den 1. juli, og landede i Billund igen den 2. august. 1 dag på arbejde og vi var klar til at holde ferie. Fredag morgen tog vi i båden, som nu hade ligget der helt alene i havnen i 45 dage (Steen det søde menneske havde kigget til den ind i mellem), og kl kvart i 12 var vi klar til at kaste los, og vende skiltet til grøn, og skrive pladsen er ledig til den 26. august. Vejrudsigten (og især vindudsigten) er ikke særlig gunstig, men vi vælger at sætte kursen mod Årøsund. Med forsejlet alene og lidt motorhjælp ind i mellem, kommer vi trods alt frem. Høje bølger og op til 17 m/s vind bliver aldrig Tines kop te. Vores log virker ikke i starten - den er sikkert groet til, mens båden har ligget stille så længe, men den begynder at virke, og i dag logger vi derfor kun ca. 14 sm, men vi reelt har sejlet 16,3 på godt tre timer. Lørdag den 5. august Mellem Skærbæk og Årøsund i 17 m vind Det kan blive en dejlig dag! Os og de andre store skibe Middag og hygge med Eva og Hans Fredag aften ser vejrudsigten ud til at det kan blive tåleligt at sejle over middag. så der er lagt op til at vi skal sove længe. Tine er som sædvanlig tidligt oppe, og her ved 5-tiden er der faktisk næsten vindstille. Kim vågner ved 6-tiden for at klare et lille ærne, og vi beslutter at tage af sted så hurtigt som muligt, og halv otte kaster vi fortøjningerne og sætter kursen mod Sønderborg, hvor Eva og Hans ligger i disse dage. Vi sætter forsejl og med lidt motor går det fint ned mod Alssund, hvor også storsejlet bliver luftet. Vi er heldige og kommer gennem Christian X's bro i Sønderborg som den sidste både ved åbningen l.11.30, og kort efter kan vi lægge os ved samme bro som Eva og Hans i Sønderborg Marina. Her har vi aldrig ligget før, men det er en fin havn. Vi hygger os med Eva og Hans, først frokost og senere grillmad på den hyggelige grillplads der er i Sønderborg Marina. Hvis vi havde ligget ved Træbroen i statshavnen, havde vi ikke kunne grille - det er nemlig forbudt der.

3 Søndag den 6. august I Bagenkop er krabbebroen bygget som Rasmus Klumps skib MARY, og ligger ved siden af familien Klumps hus. Jeg er sikker på de alle sammen er inde i huset og spiser pandekager Vi er klar til afgang omkring halv otte. Eva og Hans stikker også af sted, så de kan nå at gå i gennem Chr X's bro kl. 8. Vi sætter kursen mod Bagenkop. Det blæser en 6-8 m, og vi sætter storsejlet. Det vipper helt vildt, fordi bølgerne er hurtigere end os, men vi kommer da frem i god behold. Der er, da vi kommer, rigtig god plads i havnen, men i løbet af eftermiddagen/aftenen bliver der helt fyldt op, og bl.a. ved langsskibspladserne ligger bådene i lag uden på hinanden. Vinden og især retningen gør at det for de fleste er lidt svært at komme på plads mellem pælene. Jeg tror vi er den eneste danske båd i havnen, de fleste er tyske og hollandske. Danmarks damer spiller finale i fodbold EM, taber desværre, men det er jo alt andet lige et flot resultat, og god underholdning en søndag eftermiddag. Mandag den 7. august Dejligt besøg Nakskov Fjord Sankt Nikolaj Kirke i Nakskov Aften i Nakskov I dag er målet Nakskov, dels fordi det er et sted vi ikke har været før, dels fordi der er mulighed for, lige at hilse på Mikael, Laura og lille Astrid. Kim har ikke set hende i næsten halvanden måned, og farmor har ikke set hende i 14 dage, så her kan man jo tale om en slags abstinenser. De kommer forbi havnen, får lidt frokost, og vi går en tur i Nakskovs gågade. Bl.a. forbi Hotel Harmonien, hvor jeg gik til dans da jeg var lille. Vi skal spise hos Lauras mor og far i Maribo, og kører på vejen forbi Alminde, og vender lige gårdspladsen på Toftegård. Peder har fortalt, dem der bor der nu, at vi måske kommer forbi. Fruen i huset er hjemme, og kan fortælle, at inden for et år eller to, vil gårdens stuehus blive revet ned, -der skal også der være vindmøller. Mens vi spiser hos Lis og Peder, beslutter Astrid sig for, at det nu er tid til at gå selv, så hun optræder på slap line, og har meget travlt med at gå frem og tilbage i stuen. Sjovt at få lov at opleve. Her i Nakskov ligger vi ved kajen lags Havnegade. Det er super centralt, og vi kan jo se og mærke det er blevet godt vejr, fordi landmændene har meget travlt med at køre korn til DLG's siloer på den anden side af

4 havnen. Kæmpestore traktorer med to ladvogne fyldt medgyldent korn kører næsten i pendulfart fra solopgang til solnedgang, men det er jo godt, hvis de kan få høsten i hus. Tirsdag den 8. august Bliver vi i Nakskov, og de unge mennesker har inviteret os med i Knuthenborg Safaripark - igen med hente og bringe service. Det bliver en dejlig dag, og Astrid får klappet gederne. Vi slutter med en is i Nakskov, og gør os klar til at tage af sted onsdag morgen. Onsdag den 9. august Nakskov Fjord, skipper og møllen på Agersø Vi har planlagt at tage til Fejø og Guldborg, men planer er jo til for at kunne ændres, og da det viser sig at skribenten er nødt til at tage til Esbjerg torsdag aften, sætter vi kursen mod Agersø og Nyborg. Det er stadig fint vejr, og vi kan tage hele turen for sejl, og får en fin plads på ydermolen i Agersø havn.

5 Torsdag den 10. august: Vinden knap så gunstig, så vi må krydse op mod Nyborg, men det kan jo også lade sig gøre. Vi tager igen hele turen, bortset fra de tre sømil ind til havnen. Vi får en fin plads langskibs helt i bunden af lystbådehavnen. Tine tager toget til Esbjerg, og Kim holder skansen i Nyborg. I mellem Agersø og Nyborg Fredag den 10. august Kim bruger "fridagen" på at få skuret både dæk og glasfiber - det var nu også tiltrængt. Ved halv sekstiden er Tine retur fra Esbjerg, og vi indtager aftensmaden på den lokale café på havnen. Nogen af os, kunne så få lov at hilse på Lørdag den 12. august Vi er tidligt oppe, for vi ved at pladsens ejer kommer hjem her i formiddag. Vi kommer godt ud af havnen og sætter kursen sydpå i Storebælt. Det er en, for os der sejler sejlbåd, en træls dag. Vi har vinden lige i næsen, og det regner. Regner hele tiden, og til tider er det så kraftigt, at man næsten skulle tro det var hagl. Vi bliver enige om at tage til Svendborg, hvor vi i morgen skal samle Søren og Merete op, som skal med et par dage. Svendborg Havn er propfuld af Folkebåde og andre klassiske både, der har en regatta. Vi prøver derfor lystbådehavnen, men dels er der ingen plader, dels er de alt for smalle til os. Vi ender med at finde en langskibsplads i det havnebassin hvor færgen til Strynø og Drejø ligger, og Ærøfærgen for enden af molen. Sjældent har vi ligget på så en urolig plads, men vi er da til kaj, og det er det bedste der er at sige om det. Vi ringer efter Hille og Lilly, og har en hyggelig aften, med middag på Svendborghus, og kaffe mm i båden.

6 Søndag den 13. august. Det er en dejlig solskinssøndag, men det er som om det blæser op. Vi får provianteret, så vi er klar til vores gæster kommer, og regner med at stikke af sted, så snart de er påmønstret. Søren og Merete kommer sidst på eftermiddagen, så vi får dem installeret i en fart, og kaster fortøjningerne kl.16:30 og sætter kursen mod Ærøskøbing. Det bliver for motor det meste af vejen, men en stille og rolig sejlads. Der er pænt fyldt op i havnen, og vi må lægge os uden på en hollandsk båd. Det passer desværre ikke skipperen, han er noget sur, men det er jo spillets regler. Aftensmaden bliver tapas ala hvad køleskabet kan præstere, og lidt mohito til dessert. Svendborg - Ærøskøbing - nu med nye gaster Mandag den 14. august: Den sure hollænder bekendtgjorde allerede da vi var ved at lægge til, at de skulle af sted kl. halv ni, men der gik nu noget længere tid inden de var klar til afgang. vel fortøjet ved kajen, vaskede Kim op, og vi andre tog en spadseretur til Ærøskøbings små charmerende gader. Kl. 11 var vi klar til afgang, i dag kunne vi flytte os for sejl, og kom til Rudkøbing i god ro og orden, hvor vi fik en fin langskibsplads i den gamle trafikhavn. Vores gæster drog ud på opdagelse i byen som også har sin charme. Vi grillede på kajen, og de fyldte mørbrader vil for altid komme til at hedde "forloren pindsvin".

7 Tirsdag den 15. august: Søren og Merete har en aftale i Nordsjælland onsdag eftermiddag, så vi har aftalt at slutte togtet i Svendborg tirsdag, så de kan komme af sted relativt tidligt onsdag morgen så på denne dag, hvor vinden er frisket lidt op og gået i øst, sætter vi alle sejl og suser til Svendborg på nærmest ingen tid, så vi ligger godt til kaj ved havnekontoret allerede kl. halv 12. Men det betyder jo kun, at Bendixens fiskehandel kan gøre noget godt for vores frokost. Byture, eftermidagslure og andre aktiviteter kan løbe af stablen inden vi indtager en udsøgt middag på den italienske restaurant på havnen. Vi vidste de laver nogle af kongerigets bedste pizzaer, nu ved vi de også laver rigtig god "rigtig" mad.

8 Onsdag den 16. august: I pausen ind til Sole og Peer kommer, fik vi lige handlet lidt og slettet de værste spor efter at have været 4 om bord, og igen kunne vi servere lækkerier for vores gæster fra fiskehandleren. Omkring halv tre kastede vi fortøjningerne, og satte kursen mod Drejø. Endnu en havn, hvor vi ikke har været før, det er jo dejligt at der stadig er nye steder at opleve. Der var godt fyldt op, men vi fik da plads næsten yderst på molen. Vindretningen gjorde at det var en meget urolig plads, men en plads er jo en plads. Aftenmenuen var varmrøget laks og røget brie til dessert. Tilberedt i grillen på bagperronen. I mellem Svendborg og Drejø med andet hold gaster Torsdag den 17. august I dag sætter vi kurs mod Søby. De lover en del vind, og vi vurderer at vi vil ligge bedre i Søby, end på Avernakø. Det tager kun et par timer. Vindretningen gør at det er svært at komme til kaj på deres gæstebro, men hurtigt kommer der tre mand og griber hver sin fortøjning, og med god hjælp lykkes det atter at komme på plads. Sole og Peer tager en tur rundt i byen, og får købt lidt nødvendige forsyninger. da tiden for at begynde at tilberede aftensmad oprinder, åbner himlen sig med et regnvejr af den anden verden og vi beslutter at spise på byens pizzeria, og tørner relativt tidligt ind.

9 Fredag den 18. august: Nu tager vi hul på ferien sidste uge. Vi har ikke sejlet så mange mil som vi plejer, men vi har nyt det gode selskab med de gæster vi har haft med om bord. I dag er målet Marstal. Dels kan vi besøge Soles søster og svoger, dels er der den bagdør at de unge mennesker kan tage færgen til Svendborg, hvis vejret er ugunstigt for at tage turen i sejlbåd. Vi kan tage hele turen for sejl, og bruger knap 3 timer på det projekt. På plads ved gæstebroen kan vi sende Sole og Peer op til Ritas galleri, så hun kan få dagens overraskelse ved at Sole pludselig står der, som en tilfældig gæst i galleriet - det virker hver gang vi laver det nummer :-). Vi har inviteret Rita og Peter til grillmad på havnen, og vi har en hyggelig aften i godt selskab. Solopgang i Søby og grillparty på havnen i Marstal

10 Lørdag den 19. august: Der er igen kuling over kongeriget, så planen er nu, at være turister i Marstal middag hos Rita og Peter i aften og så sender vi Sole og Peer med færgen til Svendborg søndag morgen, hvor det vil blæse en del om formiddagen, og det vil blive for sent for dem hvis vi først kan sejle dem til Svendborg over middag. Marstal Søndag den 20. august: Vinden tager noget af og kl. 14 (da vores vasketøj er færdigt) er vi klar og sætter kursen mod Fåborg. Vi sætter sejl allerede i havnebassinet, og suser med først et, og siden 2 reb i storsejlet op til renden mellem Drejø og Avernakø. I Fåborg bugt bjerger vi sejlene og tager det sidste stykke for motor. Den uendelige historie om vores septiktank vil ingen ende tage, så vi lægger til ved servicekajen. Der ligger et marinehjemmeværns fartøj, så der er ikke meget plads. Slangen er faldet af anlægget, men heldigvis ligger spændbåndene på jorden, så Kim får den monteret, og vi får suget tanken tom. Da vi lagde til, knækkede en af linerne i en kuglefender, som derfor tog på udflugt med strømmen, som heldigvis gik ind i havnen, og en venlig sjæl havde bundet den fast til en pæl, da jeg bevæbnet med en bådshage var ude for at finde den. Efter aftensmaden skilte Kim igen alle slanger til toilet og septiktank ad, og fik dem renset. Det er ingen overdrivelse at sige, at det er et rigtig l...job.

11 Mandag den 21. august Det blæser igen en halv pelikan, og vi beslutter at blive her i Fåborg til i morgen. Vi skal bare være i Årøsund på fredag, så vi har masser af tid. Båden ligner en gøglervogn, for vasketøjet fra i går hænger til tørre alle vegne. Dagen bruger vi på en tur rundt i byen, frokost på Faaborg Hotel, og aftensmad på Det Hvide Pakhus. Faaborg, bl.a. fange flugt fra Arrestmuseet Tirsdag den 22. august: Vi finder vi ud af, at problemerne med septiktanken ikke er løst, så vi ringer til er marineservicefirma i Faaborg, men de kan ikke hjælpe os. I stedet prøver vi et i Aabenraa, som gerne vil hjælpe os i morgen, så kursen bliver vest, og vi må desværre også tage en del af de godt 30 sømil for motor. Aabenraa

12 Onsdag den 23. august: Servicemanden kæmper en brav kamp, og tilsyneladende vinder han, men desværre får vi tankindhold ud under dørken, så vi må have hele gulvet skruet af, for at gøre rent. Over middag er vi klar til at tage afsted, og på denne skønne solskinsdag sætter vi kurs mod Dyvig Bro. Havnefogeden tager i mod i sin gummibåd, og hjælper med agter fortøjningerne - det er god service. Vi spiser traditionen tro i Skipperstuen, som efterhånden har fået fordum tids kvalitet tilbage. Lækker mad, god vin og super betjening. Torsdag de. 24. august: Vi skal have provianteret inden vi skal være i Årøsund fredag, for der er nærmest ingen indkøbsmuligheder, så vi tager til Assens. Det blæser en del mere end vejrudsigten havde forudsagt og det bliver en sejlads med både motor og sejl. Vi må desværre have gulvet af igen, det klarer Kim, mens Tine handler i Brugsen. Her i Assens er pladslejen inklusiv fri adgang til rigtig gode cykler, så det var nemt at komme over og handle. Vi spiser i båden, vejret er heller ikke denne aften til grill.

13 Fredag den 25. august: Det skal igen blive en meget blæsende dag, men tilsyneladende først sidst på formiddagen, så vi er tidligt oppe, og sætter sejlene allerede i havnebassinet, og ud af Assens sejlrende går det rigtig fint. Desværre kommer den kraftige vind - helt optil 14 m/s meget tidligere end forudsagt, og med lidt for meget sejl på til de forhold, forsætter vi mod Årøsund på kryds. Vi vinker lige til Erik og Solvejg, der er å vej sydover, inden vi bjærger sejlene og kommer på plads i Årøsund havn, hvor vi de næste dage skal deltage i Bavariaklubbens lokaltræf. Det er altid hyggeligt, og i år deltog 21 både og næsten 50 personer.

14 Lørdag den 26. august, deltager vi i de aktiviteter der er, får gjort rent efter 3½ uges ferie, og søndag morgen er vi ude af havnen kl. 8, og anløber Skærbæk omkring halv 12 - og så kan det ikke gå hurtigt nok med at komme hjem og kysse på lille Astrid. 368 sømil har vi sejlet på de tre uger ikke meget men godt nok, for selskabet har været godt. 18 havne 16 forskellige har vi besøgt. 4 af dem har vi aldrig været før.

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011

Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011 Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011 Det gode skib Freja Hvor har vi glædet os til dette års sommerferie, hvor vi rigtig skulle lære den nye båd at kende. Lørdag den 30. juli var det blevet

Læs mere

Det blæser omkring 10 meter fra V, og forbi Hjeml går det fint. Men ved Sjællands Odde,

Det blæser omkring 10 meter fra V, og forbi Hjeml går det fint. Men ved Sjællands Odde, Lillebælt 10. august er det tid til årets anden lange tur. To jomfruelige uger ligger foran os, og vi prøver igen at komme rundt om Sjælland. Så denne lørdag morgen står vi tidligt op, og lægger fra kl.

Læs mere

Desværre viser det sig, at vores septiktank er stoppet, og vi vælger at sejle til Årøsund, hvor vi ved der er en suger der

Desværre viser det sig, at vores septiktank er stoppet, og vi vælger at sejle til Årøsund, hvor vi ved der er en suger der Dette års sejlsæson tog sin begyndelse lørdag den 13. april, hvor Ulrik og Kim brugte weekenden på at sejle det gode skib fra vinterhiet i Augustenborg til Skærbæk, med et enkelt pitstop på Årø. Her havde

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Sejlsæsonen april 29. september. det gode skib Freja.

Sejlsæsonen april 29. september. det gode skib Freja. Sejlsæsonen 2018 6. april 29. september det gode skib Freja. Fredag, lørdag og søndag den 6. 8. april Torsdag aften hjalp Laura med logistikken, så vi både kan have en bil i Skærbæk og få os slev og alt

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Sommertogt april 12. juli Det gode skib Freja

Sommertogt april 12. juli Det gode skib Freja Sommertogt 2015 4. april 12. juli 2015 Det gode skib Freja Næsten klar til afgang Torsdag den 23. juli er vi klar til at kaste los kl. 9.15, og sætter sejlene med det samme. Vi suser sydover med over 7

Læs mere

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur.

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur. Rejsebrev nr. 01 fra Vallensbæk til Nykøbing F Mandag den 15. Juni 2009 Så kom vi endelig af sted. Vores venner på havnen tog pænt afsked med os med kolde øl og chips. Kl.18.30 var det afgang mod Rødvig.

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

4. april 27. september 2015

4. april 27. september 2015 2015 4. april 27. september 2015 Det gode skib Freja Langfredag den 3. april var vi klar til at tage hul på dette års sejlsæson. Lise og Kent var behjælpelige med både logistikken og påsætning af sejl.

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Sommertogt 2014. 25. juli 15.august...

Sommertogt 2014. 25. juli 15.august... Sommertogt 2014 25. juli 15.august.... Fredag og lørdag den 25. juli 26. juli Vi kast4ede los kl. 18, og satte kursen mod Bagenkop. Der er et par og tres sømil, så vi måtte jo regne med en 10 12 timer.

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Til Stockholm med Lis Kristine, 2012

Til Stockholm med Lis Kristine, 2012 Til Stockholm med Lis Kristine, 2012 I år gik sommerturen til Stockholm. En frisk nogle gange hård vind fra sydvest sendte os to dage efter Sct.Hans ud af Limfjorden over Grenå og Helsingør til Svanemøllen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Sæson det gode skib Freja.

Sæson det gode skib Freja. Sæson 2014 det gode skib Freja. Indhold Årets første tur - afhentning i Augustenborg... 2 Weekendtur til Assens, 26. 27. april... 2 Store Bededags tur til Lyø, Sønderborg og Årø, 15. 18. maj... 3 Weekendtur

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Klubtur til Færøerne. Mandag morgen startede for nogle med morgenbadning i havet, fælles morgenmad og afsted i kajakkerne.

Klubtur til Færøerne. Mandag morgen startede for nogle med morgenbadning i havet, fælles morgenmad og afsted i kajakkerne. Klubtur til Færøerne Tekst af Hans Christian Højslet Lørdag den 11. august drog en flok glade kajakroere fra Frederikshavn Kajakklub på klubtur afsted med færgen fra Hirtshals med kurs imod Thorshavn på

Læs mere

Nr. 94 december 2007. Tre piger p togt 6 rs fors g med linolieprimer Sommerst vne i Assens 2008

Nr. 94 december 2007. Tre piger p togt 6 rs fors g med linolieprimer Sommerst vne i Assens 2008 Nr. 94 december 2007 Tre piger p togt 6 rs fors g med linolieprimer Sommerst vne i Assens 2008 De dejlige Mƒlarb de Tekst: Simon Hansen Det ser dejligt ud, her hvor Anna, en Mˆlar 25, ejet af Per Carstens

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Oversigt over opgaver til DKS sæt 1

Oversigt over opgaver til DKS sæt 1 Oversigt over opgaver til DKS sæt 1 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Kalkgrund til Flensburg 101 // 108 nat fyrkarakterer 2 Gråsten til Gelting Mole 101 // 108 torden brosignaler 3 Eckernförde

Læs mere

Bredde (m) Op/ned slusning

Bredde (m) Op/ned slusning Rejsebrev nr. 05 fra Lauenburg til Wittingen (Elbe-Seite-kanal) Elbe-Seite-kanal er en gravet kanal, og derfor relativ lige. Kanalen åbnede i 1976 og skulle være forbindelse mellem Hamburg og Mittellandskanalen

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Sæson Det gode skib FREJA.

Sæson Det gode skib FREJA. Sæson 2017 Det gode skib FREJA. Indhold Så er vi i gang igen 13. 14. april... 2 Den 29.-30.april gik turen til Årø... 3 Til Assens i vindstille og solskin. 6.-7.maj... 4 Store Bededagsferien: Juelsminde-Bogense

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

MEGINbowlen 2007 på Strynø

MEGINbowlen 2007 på Strynø MEGINbowlen 2007 på Strynø Strynø og Smakkecentret dannede en perfekt ramme om MEGINbowlen 2007 - dejligt vejr, god vind og spændende sejlvand, meget bedre kan det ikke blive. Der var 15 både til start,

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6!

! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien! Grand Prix! DAG 5 + 6! REJSEBREV FRA SOFIA, Bulgarien Grand Prix DAG 5 + 6 Dag 5 Torsdag var dagen, hvor alle skulle skyde individuelle finaler. Der blev skudt nogle rigtig gode pile, og alle gjorde deres bedste for at komme

Læs mere

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede.

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En anden slags brød Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En lille fåremavet sky hænger højt oppe over søen. Hænger helt stille, som om den er kommet i tvivl om, hvor den egentlig er på vej hen.

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Børne & Familie Flotille Af: Mads Lillelund, Bogense

Børne & Familie Flotille Af: Mads Lillelund, Bogense Børne & Familie Flotille 2018 Af: Mads Lillelund, Bogense Herhjemme var vi (far og mor) blevet enige om, efter at have set foreningens opslag om Familie-flotillen 2018, at sommerens sejlerferie skulle

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til Burg. Det har været et par hyggelige dage sammen med dem.

Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til Burg. Det har været et par hyggelige dage sammen med dem. Rejsebrev nr. 02 fra Nykøbing F til Mandag den 22. Juni 2009 Nykøbing F - (38 sømil) Afg. Nykøbing 9.20. Ank Burg 14.25. Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Vi laver hule og kommer i biografen

Vi laver hule og kommer i biografen 9. DECEMBER Vi laver hule og kommer i biografen Hej Peter! Det er tvillingerne, der råber. Jeg står på trappen ind til Brugsen og er på vej hjem med varer til mor. Hun manglede kaffe og margarine, og så

Læs mere

Forårssæson april - Det gode skib FREJA.

Forårssæson april - Det gode skib FREJA. Forårssæson 2016 14. april - Det gode skib FREJA. Indhold Afhentning fra vinterhiet. 14. 16. april... 2 Store Bededagstur til Bogense og Juelsminde. 22. 24. april... 4 Til træf i Vejle, 4. 7. maj... 6

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Marinehjemmeværnet og Kapsejladsen Sjælland Rundt. Jeg blev fartøjsfører for MHV 61 i August 1971, først dog som menig fører (!). Men min anden store interesse, sejlads med sejlbåde, bevirkede at jeg deltog

Læs mere

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor!

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor! Gensynets glæde er stor! Skipperweekend 12-13. september 2015 Vi havde arrangeret en skipperweekend hvor vi nyuddannede skippere kunne komme ud og blive luftet og lære at sejle med vore dejlige både. Det

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018

VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 VM Masters, Mongoliet 2-6 Oktober 2018 Afgang Søndag fra Kastrup over Moscow, og ca 17 timer senere var vi installeret på Hollyday Inn i Ulan-Bator Mongoliet. Vi skulle til teknisk møde mandag aften, som

Læs mere

Holland i sommerklæder

Holland i sommerklæder Holland i sommerklæder Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Holland er også hot om sommeren Kanalsejlads i idylliske Giethoorn Hollands Venedig En morgen-oplevelse

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Film med Sebbe september 2006

Film med Sebbe september 2006 Film med Sebbe 1. - 3. september 2006 En skjalds rejse i Nordeuropa er temaet i en film hvor Sebbe fik en vigtig rolle - for rejse over havet i vikingetiden uden skib kunne jo ikke lade sig gøre. Planlægningen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN

9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN 9. DECEMBER TØMMERFLÅDEN Jeg har fået lov til at cykle til Sallinge i eftermiddag. Foråret er rigtig kommet nu, og jeg kan mærke den varme vind mod kinden. Jeg har medvind og jeg kender jo hele vejen,

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere