Sæson Det gode skib FREJA.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæson Det gode skib FREJA."

Transkript

1 Sæson 2017 Det gode skib FREJA.

2 Indhold Så er vi i gang igen april... 2 Den april gik turen til Årø... 3 Til Assens i vindstille og solskin maj... 4 Store Bededagsferien: Juelsminde-Bogense maj... 5 Maj ferie 24. maj 3. juni: Ballen, Sj. Odde, Frederiksværk, Øer, Mårup og Juelsminde... 6 Til Årø den juni Ny besætning den 17. juni Kolding tur-retur den 18. juni Kim var i Taiwan fra 1 juli til 2. august Sommertogtet fra august har sin egen fil September tur til Årø september September tur til Juelsminde september sømil og så er den sæson slut september... 13

3 Så er vi i gang igen april Onsdag før påske var Kent og Lise så søde og hjælpe med både logistik og påsætning af sejl. For en lille uge siden, fik vi poleret fribordet, og besluttede efter råd fra flere, at springe bundmalingen over i år - det bliver spændende og se, hvordan bunden ser ud, når vi kommer på land igen til efteråret. Nå men i frisk vind fra vest, fik vi med god hjælp fra Kent og Lise sat en bil i Skærbæk, så vi kan komme hjem når vi når så langt, og forholdsvis uproblematisk sat sejlene på. Påskevejret lader noget tilbage hvad angår sol og varme. Det både blæser og regner. Skærtorsdag formiddag, var vi klar ti at sætte kurs mod Skærbæk, men det blæser til tider 15 m/s, og vinden er i vest (og det er 9 grader), så det er for motor. Turen gå fint, og ind i mellem titter solen da frem. Vi er trods alt glade for at den lille familie, ikke som oprindeligt planlagt er med. Lille Astrid ville ha' haft svært ved at holde varmen. Vi smutter ind til Dyvig Bro, og kommer med noget besvær på plads med stævnen mod vest, så der er lidt læ i cockpittet, og ser nu frem til lidt god mad i Skipperstuen på Dyvig Badehotel. 13 sømil på 2 3/4 time - for motor hele vejen. Langfredag starter med, som sædvanlig i Dyvig, en smuk solopgang, men meget varme er der nu ikke i luften. Vejrudsigten for lørdag er rigtig dårlig for fritidssejlere, så vi har besluttet at tage helt til Skærbæk i dag. Vinden er 6-8 meter fra vest og nordvest, så vi burde kunne sejle for sejl det meste af vejen. Vi kommer af sted kvart i 9, og sætter storsejlet så snart vi er ude af den smalle rende, og det går over stok og sten med omkring 7 knob i snit. Det er koldt, men vi har det varme tøj på, og ind i mellem titter solen frem og kan give lidt varme på kinderne. Mellem Årøsund og Fænø kommer der de vildeste haglbyger, det er lige før vi kunne lave snemænd i cockpittet. Vi anløber S-B-K kl. halv tre, og får sat de faste fortøjninger på med det samme. Der er ikke mange både i havnen. På vores bro er der kun 4 både. 36,82 sømil på 5 3/4 time, det er over 6 knob i snit - det er godkendt.

4 Den april gik turen til Årø Næsten traditionen tro, er vores septiktank i udu. Vinden i denne weekend, siger mål på Årø eller i Årøsund, men vi slår lige vejen forbi Middelfart, for at bruge deres suger. Der ligger selvfølgelig flere både ved servicekajen, men et par unge mænd i en X-båd, siger vi bare kan lægge os uden på dem. De er vældig flinke og hjælper med både fortøjning og med sugeslangen, men desværre virker automaten ikke, så vi må tage videre med uforrettet sag. Turen mod Årø går for sejl, men det hunde koldt. De har også en suger i Årøsund, men så snart vi kommer ind i sundet, kan vi se, der ligger flere både ved servicekajen, så vi stikker bare ind på Årø. Der er ikke mange både, men på nordmolen ligger der et par stykker, som heldigvis hjælper med fortøjningerne. Måske kan det blive en lang sæson for vi sad igen mellem pælene det første sted vi prøvede (øjemålet er åbenbart ikke helt indstillet endnu). Det var opholdsvejr, vi kunne sagtens sidde i cockpittet og nyde forårssolen, selv om det ikke var meget varme den gav. En lille spadseretur op til Brummers gård, for at få kaffe, og for at få fyldt depoterne med det gode saft. De var så søde at køre os tilbage til båden i deres golfvogn - det er da service. I øvrigt har de ændret deres menukort, så du nu udelukkende er produkter der stammer fra øen, det skal nu nik blive godt, og vi må bestemt prøve det en dag Søndag morgen står vi op til høj klar himmel og sol, men stadig ikke over 10 grader. Vi er ude af Årø havn lidt over 8, og nu er der plads ved servicekajen i Årøsund havn, så vi smutter der over. Det er med stort besvær vi kommer til kaj, men det lykkes da, og vi får suget det vi skal, og kan sætte kursen nordover omkring kl. 9. Med vinden i syd, og sydøst og mellem 5 og 10 meter vind, suser vi med til tider over 8 knob mod Skærbæk. Med den vindretning er det altid lidt svært at komme på plads, men det lykkes også. Lørdag morgen da vi skulle tage kalechen af, var den ene lynlås gået i stykker, men heldigvis var Henning på havnen, og ville gerne skifte den i ugens løb.

5 Til Assens i vindstille og solskin maj Fredag aften lykkedes det at få repareret septiktanken, uden de store katastrofer, så det var dejligt. Meteorologerne havde jo lovet op til 20 grader i denne weekend, og hold da op hvor vi trænger til at få tanket D-vitamin. Der er ikke meget vind i udsigt, og vi sætter derfor kursen mod Assens - der er ca. 18 sømil, det kan man godt holde ud for motor. Det er nu ikke sol fra en skyfri himmel, men tegn på at det måske vil blive fuld sol. I Assens er der masser af liv på havnen, folk har travlt med at sætte master på, og vi kan nyde en eftermiddag i cockpittet i det gode vejr. I Assens Sejlklub har de en dejlig have med borde, bænke og en skøn udsigt over Lillebælt. Vi griller for første gang i år, og nyder at kunne side ude og spise. Søndag står vi op til en iskold morgen, men solen får hurtigt magt, og vi kan sejle hjem til Skærbæk (igen for motor), uden jakker på - det er da fremskridt.

6 Store Bededagsferien: Juelsminde-Bogense maj I år havde vi faktisk store forventninger til bedeferien, fordi den lå flere uger senere end sidste år, men det har nu ikke haft den store indflydelse på temperaturen. Fredag satte vi kursen mod Juelsminde, men blev overrasket af en del mere vind end forudsagt, og tillige med en lidt anden retning, så blev det 25 sømil under forhold som skippers kone ikke bryder sig meget om, men vi kom da frem. Det bedste der er at sige om det, er at det var tørvejr. Juelsminde ligner sig selv, og efter et besøg ved servicekajen for at suge tanken tom, fandt vi en fin plads i Øst havnen. I løbet af eftermiddagen kom den lovede regn, og vi droppede grillplanerne og varmede lidt mad i ovnen i stedet for. Vi har aftalt at mødes med Mikael, Laura og Astrid i Bogense til frokost lørdag morgen, så vi var klar allerede kl. 9 til at kaste fortøjningerne. Der er knap 10 sømil, og dem kunne vi tage i et mere adstadigt tempo for fulde sejl, end i går. Vi fik en fin plads i Gammelhavn, og nød eftermiddagens sol i Bogense sammen med den lille familie. Vi kunne finde grillen frem og lave mad på kajen. Søndag var vejr og vind også gunstig, og vi kunne tage turen hjem for sejl til et stykke efter broerne, kun med lidt kryds i Tragten. Lynlåsen i kalechen er gået i stykker igen, godt der er 1 1/2 uge til vi skal ud igen, så kan vi nok nå at få den lavet et sted på havnen hjemme i Esbjerg.

7 Maj ferie 24. maj 3. juni: Ballen, Sj. Odde, Frederiksværk, Øer, Mårup og Juelsminde Så er årets sidste helligdage på vej. Traditionen tro skal vi til træf i Bavariaklubben i Kr. Himmelfartsferien. I år er det i Sjællands Odde. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, at tage turen i et træk, men vi vælger et pitstop i Ballen på Samsø, så der er afgang allerede onsdag morgen. Vejr (og ikke mindst vind) udsigterne har været meget svingende, med tendenser til kuling, men det ser rimeligt ud, nu hvor dagen er oprandt. Vi er ude af havnehullet kl. 9, og sætter sejlene med det samme. Det er delvist solskin og blæser en 7-8 m fra NV. Desværre er der også hele vejen temmelig meget modstrøm, men vi kommer da frem. Til tider blæser det op til 14 m i vindstødene. De sidste sømil fra vindmølleparken syd for Samsø til Ballen tager vi for motor, for vi gider ikke sejle på kryds, efter 6 timer på vandet. Der er mærkeligt nok god plads i havnen, og vi kommer på plads med noget besvær, med stævnen ind på en meget lav flydebro, men så er det jo godt, at vi har trappestiger i forskelligt udvalg. Vi nyder aftenkaffen sammen med Michael og Vibeke fra Karrebæksminde, som også er på vej til Sj. Odde. Torsdag har vi aftalt at lægge fra land kl. 9, og vinden er fin. Vi får sat sejlene lige uden for havnehullet og skyder en fin fart op gennem Samsø Bælt på kanten af den ene dybvandsrute, med kurs mod Snekkeløbet. Efter vi har krydset DW-ruten, som heldigvis ikke er stærkt befærdet i dag, løjer vinden og fra omkring Sejerø bjærger vi sejlene og tager de sidste sømil for motor.

8 Det er blevet en rigtig dejlig dag, og vi nyder rigtig at få tanket op med D-vitamin. Vi lægger os først på ydermolen i havnen, men bliver gjort opmærksom på, at der er plads mellem pælene, hvor de fleste andre deltagere i træffet ligger, så vi smutter lige på tværs af havnen og kommer med nød og næppe ind på den relativt smalle plads, men nyder at være tæt på alle faciliteter.om aftenen er der fælles spisning med medbragt mad, og igen lander vi i godt selskab. Fredag er der arrangeret en tur med en naturvejleder, som tager os med hen ad stranden, og vi får præsenteret forskellige spiselige urter, og introduceret til de mange forskellige sten der findes på stranden. Om eftermiddagen er der generalforsamling i klubben, og festmiddag med musik og dans om aftenen. Lørdag får vi lavet forskellige gøremål i løbet af dagen, og der er igen fællesspisning og vi har et fint sammenskudsgilde med Trine og Christian.

9 Søndag morgen bryder de sidste både op, og kl. 9 sætter vi kurs mod Frederiksværk. Hele arrangementet var begunstiget af et helt vidunderligt vejr, med sol fra morgen til aften, så det kunne jo ikke værre bedre. Kl. 13 er vi fremme - til tider skød vi mere end 8 knob og havde en skøn sejlads. Sidst på eftermiddagen kom Søren og Merete og hentede os, og vi spiste og overnattede hos dem i Ølsted. Mandag tog vi så en tur på vandet sammen, det var desværre blevet gråvejr, men vi kunne sejle for sejl, og tog turen ned til Kronprins Frederiks bro i Frederikssund, og tilbage igen. Vi ville ha' lagt os i læ ved en turbøje, men den kunne vi ikke finde, så vi returnerede til Frederiksværk, og spiste frokost i båden. Om aftenen hentede Søren og Merete os igen, og vi spiste på Halsnæs Bryghus. Hundested havn indbyder bestemt til et besøg - så ud til at være meget indbydende. Midt på ugen loves der kuling over kongeriget, så vi beslutter at det nok er klogt at sætte kursen mod Jylland igen, og tirsdag morgen er vi ude af Frederiksværk havn kvart over otte. Der er lidt mere vind end forudsagt, så de ti timers motorsejlads vi havde forberedt os på, bliver i stedet til en dejlig tur for fulde sejl med kurs mod Øer. Heldigvis passer vores sejlplaner med den planlagte skydning ved Sj.Odde, så de er færdige, da vi skal forbi. Omkring 15 sømil fra Øer er det slut med sejl, og vi må tænde motoren. Det er nu også meget godt, for ved et tilfælde opdager vi at slusen ind til Øer lukker kl. 18, så med lidt ekstra skrue, når vi slusen omkring 17:45.

10 Den lovede vind kommer som planlagt, så om onsdagen, tager vi bussen til Ebeltoft og leger turister der, spiser frokost og får handlet. Torsdag sætter vi kursen mod Mårup på Samsø. I følge alle de kloge (og mindre kloge) vejrtjenester vil vinden løje af først på formiddagen, og kursen gunstig til en tur til Samsø. Vi går gennem slusen før den lukker kl. 11, og sejler med forsejl alene til vi runder pynten vest for Mårup. Der er ikke mange både i havnen, og vi får den bedste plads - langsskibs i inderhavnen. Det lille spisested på havnen lukker kl. 15, så vi smutter der op og indtager ikke brunch, men sen frokost og/eller tidlig aftensmad. Deres lakseboller er uovertrufne og vi behøver ikke mere mad i dag :-) Fredag har vi snakket om at tage til Endelave, men vejrudsigterne for pinseweekenden er ikke fantastiske, så vi vælger Juelsminde i stedet for. Det meste af dagen for motor, omkring 3 m fra vest. Velankommet er det blevet det skønneste solskin, og vi kan grille på kajen, og få en is til dessert. Vognmanden og Bodil kommer lige forbi til en kop kaffe i løbet af aftenen.

11 Denne majferie går på hæld, og lørdag returnerer vi til Skærbæk - igen det meste af turen for motor. Til Årø den juni huske til en anden gang. Vores plan var egentlig at tage af sted allerede fredag aften. Vi var kommet relativt tidligt til havnen, men så var der skybrud over Østjylland, og da vi ikke skulle nå noget, var der ingen grund til at kaste los, midt i al regnen, så vi ventede til lørdag morgen. Kvart over otte var vi gennem havnehullet, og sejlene sat og kurs mod Årø. Der var masser af marsvin i Lillebælt i dag, skribenten er sikker på det er et tegn på det bliver en god dag. Ved middagstid kom vi frem til en praktisk taget tom havn. Vi prøvede at lægge os på den lave flydebro midt i havnen, men det gik ikke. i stedet blev det "vores faste plads" på den nordlige bro, og der ligger man jo også fint. Efter frokost fandt vi cyklerne frem, og fik købt spegepølser og garn i Galloway-gårdbutikken, og friske jordbær og nye kartofler ude i den anden gårdbutik. Hun fortalte i øvrigt at hun altid har fisk i fryseren, så det må vi Søndag morgen var vi klar til afgang kl. 9, og det gik over stok og sten med kurs mod Skærbæk. vi sejlede på et tidspunkt 9,2 knob. Kl. 12 var vi på plads mellem pælene, og efter lidt frokost og rengøring kørte vi hjem igen.

12 Ny besætning den 17. juni I dag skulle Molly ha' sin ilddåb som skibshund. Vi var noget spændte på hvordan det ville spænde af - hun er ret vild med vand. Men det gik så fint. Vi sejlede i solskinnet for sejl til Fredericia og fik tanket diesel, spist frokost på kajen og retur igen til Skærbæk. Kent klarede også sin jomfrusejlads ombord på Freja til UG. Kolding tur-retur den 18. juni I Kolding havn har de en let tilgængelig servicebro, og denne søndagstur går dertil. Vi skal som så ofte før ha' suget tanken, og det er nemt i Kolding. Der er lidt kø, så vi lægger os ved en pæl mens vi venter. Kim var i Taiwan fra 1 juli til 2. august Sommertogtet fra august har sin egen fil

13 September tur til Årø september Så blev det for alvor september. Sidste weekend brugte vi bare båden til overnatning i anledningen af Steens fødselsdagsfest, så det her er første tur efter sommertogtet. Der er ikke meget vind, men solen skinner (altså når det ikke regner), og vi indstiller os på en tur for motor, men fri af den grønne bøje, kan vi faktisk flytte os for sejl, så en bid af turen foregår CO2 neutralt. Der er fuldstændig havblik i havnen på Årø, og hvad der er endnu mere forbløffende er, at der ikke er en eneste gæstebåd i havnen. I løbet af eftermiddagen kommer der et par stykker, men der er sjældent godt plads. En eftermiddags spadseretur til Brummers gård, for at fylde lagerne med den gode saft op. Vi har mad med hjemmefra, så ingen grill i dag. Søndag ser det ud til at det vil begynde at blæse kraftigt omkring frokosttid, så vi bliver færdige i en fart, og er ude af havnen lidt over 9. Vi tager turen vest om Brandsø - det gør vi ikke ret tit, og kommer i ro og mag til Skærbæk. Her blæser det nu 9 m/s, men vi kommer relativt nemt på plads. Der er optimistjolle stævne i havnen, og de unger gereres ikke af 10 meter vind :-) September tur til Juelsminde september Vi skal ha' tanket inden båden skal i vinterhi inden or de næste 2 uger, så en lille forespørgsel til Trine og Christian ender med en middagsaftale i Juelsminde. Der er ikke meget vind, men ud af tragten skal vi sejle for sejl op mod Bjørnsknude Rev. Trine og Christian er med i etableringen af Dansk Sø rednings tjenestes nye station i Juelsminde, og brugte denne lørdag eftermiddag på en træningstur, og benyttede lejligheden til at bruge en sejle som mål. Vi blev derfor kaldt op på VHF-radioen, hvor de spurgte til positionen, og kom så ræsende i deres redningsbåd, og trænede kommunikation med havaristen - det er længe siden vi har fået to opkald på radioen på en dag. Dansk Søredningstjeneste er et godt initiativ, og vi er da glade for at kunne bidrage til træningen :-).

14 Vi fik tanket i Juelsminde, og fik havnens bedste plads. En anden sejler havde lige fået en drone, og tog billeder af vores båd - set fra oven. En hyggelig aften i godt selskab med fusionsmad, inden Trine og Christian skulle hjem igen. Søndag så det ikke ud til meget vind, men et stykke kunne vi da tage for motor. Vejret var fint, ikke så varmt som vi kunne ønske, men vi slap da for det skybrud, som lagde dele af Esbjerg under vand. 977 sømil og så er den sæson slut september Laura kørte os til Skærbæk fredag formiddag, og Lise henter os i Augustenborg på søndag - så er logistikken på plads. Vi fik taget de faste fortøjninger af - med lidt besvær på agterstolperne, og kl. 11 kunne vi sige "på gensyn i foråret 2018". Der er ingen vind i dag, en smule sol, og dejligt lunt, så det bliver motorsejlads til Årø i dag. Der er pænt fyldt op i dag - der er vist en motorbådsklub der har træf. Lørdag står vi op til en dejlig dag med solskin (og heller ingen vind), så motoren må trække os til Dyvig. Vi bruger eftermiddagen på at pakke så meget sammen som muligt under dæk, og på at få vasket både dæk og ruf, så vi ikke skal bruge tid på det i morgen. En tiltrængt "morfar" og et bad senere, er vi klar til at indtage sæsonens sidste middag i Skipperstuen på Dyvig Badehotel.

15 Havnefogeden leverer morgenbrød på dækket omkring halv otte, så vi er tidligt oppe og klar til at kaste los, så snart de lune rundstykker er kommet, og tager kaffe og morgenmad på vej ud af vigen. Vi er i Augustenborg omkring kl. 10, og så mangler kun det trælse. Det ender med en weekendtur udelukkende for motor, men til gengæld er sejlene tørre, så de skal bare tage af, og så kan de opbevares i båden vinteren over. Vi havde så god tid den søndag formiddag, så måske er det derfor vi glemte sejlpindene fra forsejlet på dækket, glemte at tømme vandet af, og at tage vandtskruebeskytterne af godt Anders er en flink mand man bare kan ringe til. Han har i øvrigt fortalt at hækken har stået og slået mod molen, det bliver spændende at se, hvor galt det er gået.

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Det blæser omkring 10 meter fra V, og forbi Hjeml går det fint. Men ved Sjællands Odde,

Det blæser omkring 10 meter fra V, og forbi Hjeml går det fint. Men ved Sjællands Odde, Lillebælt 10. august er det tid til årets anden lange tur. To jomfruelige uger ligger foran os, og vi prøver igen at komme rundt om Sjælland. Så denne lørdag morgen står vi tidligt op, og lægger fra kl.

Læs mere

Sejlsæsonen april 29. september. det gode skib Freja.

Sejlsæsonen april 29. september. det gode skib Freja. Sejlsæsonen 2018 6. april 29. september det gode skib Freja. Fredag, lørdag og søndag den 6. 8. april Torsdag aften hjalp Laura med logistikken, så vi både kan have en bil i Skærbæk og få os slev og alt

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Sæson det gode skib Freja.

Sæson det gode skib Freja. Sæson 2014 det gode skib Freja. Indhold Årets første tur - afhentning i Augustenborg... 2 Weekendtur til Assens, 26. 27. april... 2 Store Bededags tur til Lyø, Sønderborg og Årø, 15. 18. maj... 3 Weekendtur

Læs mere

4. april 27. september 2015

4. april 27. september 2015 2015 4. april 27. september 2015 Det gode skib Freja Langfredag den 3. april var vi klar til at tage hul på dette års sejlsæson. Lise og Kent var behjælpelige med både logistikken og påsætning af sejl.

Læs mere

Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011

Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011 Sommertogt Sjælland rundt 30. juli 17. august 2011 Det gode skib Freja Hvor har vi glædet os til dette års sommerferie, hvor vi rigtig skulle lære den nye båd at kende. Lørdag den 30. juli var det blevet

Læs mere

Desværre viser det sig, at vores septiktank er stoppet, og vi vælger at sejle til Årøsund, hvor vi ved der er en suger der

Desværre viser det sig, at vores septiktank er stoppet, og vi vælger at sejle til Årøsund, hvor vi ved der er en suger der Dette års sejlsæson tog sin begyndelse lørdag den 13. april, hvor Ulrik og Kim brugte weekenden på at sejle det gode skib fra vinterhiet i Augustenborg til Skærbæk, med et enkelt pitstop på Årø. Her havde

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Forårssæson april - Det gode skib FREJA.

Forårssæson april - Det gode skib FREJA. Forårssæson 2016 14. april - Det gode skib FREJA. Indhold Afhentning fra vinterhiet. 14. 16. april... 2 Store Bededagstur til Bogense og Juelsminde. 22. 24. april... 4 Til træf i Vejle, 4. 7. maj... 6

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Film med Sebbe september 2006

Film med Sebbe september 2006 Film med Sebbe 1. - 3. september 2006 En skjalds rejse i Nordeuropa er temaet i en film hvor Sebbe fik en vigtig rolle - for rejse over havet i vikingetiden uden skib kunne jo ikke lade sig gøre. Planlægningen

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Sommertogt august 27.august. det gode skib Freja.

Sommertogt august 27.august. det gode skib Freja. Sommertogt 2017 4. august 27.august det gode skib Freja. Den første uge Fredag den 4. august Kim blev jo over hals og hoved sendt til Taiwan for at arbejde. Han føj ud fra København den 1. juli, og landede

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur.

Turen gennem Bøgestrømmen var ganske livlig med god strøm og pæne bølger, men det er alligevel altid en hyggelig tur. Rejsebrev nr. 01 fra Vallensbæk til Nykøbing F Mandag den 15. Juni 2009 Så kom vi endelig af sted. Vores venner på havnen tog pænt afsked med os med kolde øl og chips. Kl.18.30 var det afgang mod Rødvig.

Læs mere

Til Stockholm med Lis Kristine, 2012

Til Stockholm med Lis Kristine, 2012 Til Stockholm med Lis Kristine, 2012 I år gik sommerturen til Stockholm. En frisk nogle gange hård vind fra sydvest sendte os to dage efter Sct.Hans ud af Limfjorden over Grenå og Helsingør til Svanemøllen

Læs mere

Sommertogt april 12. juli Det gode skib Freja

Sommertogt april 12. juli Det gode skib Freja Sommertogt 2015 4. april 12. juli 2015 Det gode skib Freja Næsten klar til afgang Torsdag den 23. juli er vi klar til at kaste los kl. 9.15, og sætter sejlene med det samme. Vi suser sydover med over 7

Læs mere

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2

Juni - september. Nr. 2 Ribe-Nyt Årgang 2 Juni - september I starten af juni måned var vi alle inviteret til at fejre Mortens 40 års fødselsdag i Odense. Vejret var fint, og børnene legede med William, Marie-Louise og Caroline Senere på måneden

Læs mere

Børne & Familie Flotille Af: Mads Lillelund, Bogense

Børne & Familie Flotille Af: Mads Lillelund, Bogense Børne & Familie Flotille 2018 Af: Mads Lillelund, Bogense Herhjemme var vi (far og mor) blevet enige om, efter at have set foreningens opslag om Familie-flotillen 2018, at sommerens sejlerferie skulle

Læs mere

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor!

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor! Gensynets glæde er stor! Skipperweekend 12-13. september 2015 Vi havde arrangeret en skipperweekend hvor vi nyuddannede skippere kunne komme ud og blive luftet og lære at sejle med vore dejlige både. Det

Læs mere

Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront

Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront Oversigt over opgaver til DKS sæt 5 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Frederikshavn Skagen 501 // 510 koldfront 540 // 542 2 Skagen Frederikshavn 540 // 542 søbrise 501 // 510 3 Strandby Vesterø

Læs mere

MEGINbowlen 2007 på Strynø

MEGINbowlen 2007 på Strynø MEGINbowlen 2007 på Strynø Strynø og Smakkecentret dannede en perfekt ramme om MEGINbowlen 2007 - dejligt vejr, god vind og spændende sejlvand, meget bedre kan det ikke blive. Der var 15 både til start,

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Sommertogt juli 1. august. det gode skib Freja.

Sommertogt juli 1. august. det gode skib Freja. Sommertogt 2016 23. juli 1. august det gode skib Freja. Lørdag den 23. juli I går fredag, tog vi i båden så snart vi havde fri fra arbejde, så vi kunne få pakket ind og ud, og sat på plads. Ved sekstiden

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015. Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00. Ulloq misilitsiffik/dato: 13.

AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015. Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00. Ulloq misilitsiffik/dato: 13. AEU-2 QALLUNAATUT / DANSK FÆRDIGHEDSPRØVE JANUAR 2015 Piffissami nal. Ak/Tidspunkt.: 13.00 14.00 Ulloq misilitsiffik/dato: 13. januar 2015 Ikiuutitut atorneqarsinnaasut / Hjælpemidler: Oqaatsit / Ordbøger:

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og

Vi var nogle stykker der benyttede sig af det gode sommer vejr til at deltage i Dronningens besøg på Årø Med Dannebrog for anker i Årøsund, og foto: frost Ideen med at skrive lidt om Lillebælts Nordlige del er at fortælle om de oplevelser og muligheder der er her, og så er det også mit farvand her har jeg sejlet i 60 år men der er stadig noget

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Samsø, september 2012

Samsø, september 2012 Samsø, september 2012 Torsdag morgen ringer vækkeuret lidt før kl. 4. Jeg har aftalt med Jacob at vi kører kl. 4.30, da jeg har været lidt for kvik og booket færgen til Samsø kl. 6.50. Hvad pokker, så

Læs mere

Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til Burg. Det har været et par hyggelige dage sammen med dem.

Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til Burg. Det har været et par hyggelige dage sammen med dem. Rejsebrev nr. 02 fra Nykøbing F til Mandag den 22. Juni 2009 Nykøbing F - (38 sømil) Afg. Nykøbing 9.20. Ank Burg 14.25. Vi vinker nu farvel til Peter og Mette, da de stikker til Polen, mens vi vil til

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Oversigt over opgaver til DKS sæt 1

Oversigt over opgaver til DKS sæt 1 Oversigt over opgaver til DKS sæt 1 nr. fra og til kort nat vejr beregn signaler 1 Kalkgrund til Flensburg 101 // 108 nat fyrkarakterer 2 Gråsten til Gelting Mole 101 // 108 torden brosignaler 3 Eckernförde

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

Månedsbrev Oktober 2013. Vejle Taekwondo Klub - Tang Soo Horsensvej 74 A 7100 Vejle Tlf. 7572 37 74 tangsoo@vejle-taekwondo.dk

Månedsbrev Oktober 2013. Vejle Taekwondo Klub - Tang Soo Horsensvej 74 A 7100 Vejle Tlf. 7572 37 74 tangsoo@vejle-taekwondo.dk Månedsbrev Oktober 2013 Vejle Taekwondo Klub - Tang Soo Horsensvej 74 A 7100 Vejle Tlf. 7572 37 74 tangsoo@vejle-taekwondo.dk Et varmt lys i den kolde tid. Det er endeligt blevet rigtig efterår. Træerne

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf Jeg har mødt en del Ballad er denne sommer - har stadig nogle fans, der læser her på nettet. Der var nogle nye ejere mellem dem, og alle var godt tilfreds med deres køb. Dem, som købte billigt, havde nogle

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere