Dräger X-am 8000 Multigasinstrument

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dräger X-am 8000 Multigasinstrument"

Transkript

1 Dräger X-am 8000 Multigasinstrument Frimåling har aldrig været nemmere og mere praktisk: Gasdetektoren, der kan detektere fra 1 til 7 gasarter, finder giftige og brændbare gasser samt dampe og ilt på én gang i enten pumpe- eller diffusionstilstand. Innovativt signaldesign og praktiske assistentfunktioner giver total sikkerhed i hele processen. Lysende grøn D-lampe (valgfri) angiver: Afprøvet og klar til brug Skift nemt mellem pumpe- og diffusionstilstand Fem indgange til DrägerSensors til måling af op til syv gasarter, to nye, højtydende PID-sensorer Stødsensorer giver dig oplysninger om alvorlige mekaniske påvirkninger Letaflæseligt farvedisplay med zoom-funktion Hjælp til frimåling, lækagedetektion og benzenspeciik test med PID (for-røret) Induktiv opladning D Valgfrit Bluetooth -modul til forbindelse med CSE Connect-app til Android * Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc.

2 02 Dräger X-am 8000 Fordele Særligt udviklet til brug med en pumpe og optimeret til frimåling Dräger X-am 8000 er udstyret med en meget kraftig pumpe. Den kan forbindes til slanger på op til 45 meters længde. En pumpeadapter gør det let at skifte mellem diffusions- og pumpetilstand når som helst. Det betyder, at pumpen kun er aktiveret, når du faktisk har brug for det. Det sparer energi, reducerer slitage og forlænger dermed pumpens levetid. Dräger X-am 8000 er praktisk og solid, og den er intuitiv at bruge med en enkelt hånd ved hjælp af tre funktionstaster. Det letaflæselige farvedisplay giver en overskuelig oversigt over alle oplysninger. Standardtilbehøret omfatter en solid skulderstrop, der gør det let at bære X-am Takket være den kompakte og robuste konstruktion kan apparatet tåle selv de mest barske forhold. Frimåling, frigivelse og dokumentation på ingen tid X-am 8000 understøtter effektivt diverse applikationer med særligt udviklede assistentfunktioner, der leder dig gennem hver procedure trin for trin. Ved frismåling, for eksempel, beregner den smarte assistent den nødvendige gennemskylningstid for enheden og sonden (FMK-slange) med udgangspunkt i parametre såsom målegasser, temperaturgrænser og den angivne slangelængde. Ved overvågning pga. mulighed for høje metankoncentrationer bliver det lettere at foretage en måling med et automatisk måleområdeskift, som kan tilvælges: Hvis Cat-Ex-sensoren måler værdier på over 100 % LEL, skifter displayet til området 0 til 100 vol%. Et andet praktisk værktøj er CSE Connect. Det kombinerer en Android app, der er specielt udviklet til Xam 8000, med en cloud-computerløsning. Måleresultater kan hurtigt og let overføres til appen med en onlineapplikation. Et valgfrit Bluetooth -modul i Dräger X-am 8000 giver mulighed for automatisk overførelse af måleværdier til CSE Connect-appen. Du kan også let og bekvemt bruge appen til at oprette målerapporter. Det sparer tid og hjælper dig med at administrere dine måleopgaver i forbindelse med frimålinger mere effektivt. Tydeligt signaldesign Signalsystemet i Dräger X-am 8000 er baseret på en tydelig farvekode i henhold til kravene i EN , EN og EN 50104: Rødt lys = gasalarm Gult lys = apparatrelateret alarm, f.eks. lav batteristand Grønt lys = apparatet er klart til brug Den grønne D-lampe gør det muligt for dig at se på afstand, om apparatet er blevet korrekt afprøvet og er klart til brug. I tilfælde af en alarm advarer X-am 8000 dig med farverige alarm-led'er, et højt horn (100 db(a) på en afstand af 30 cm) og en tydeligt mærkbar vibration. Du kan yderligere vælge at få fire forudindstillede faresymboler på

3 Dräger X-am Fordele displayet, der tydeligt viser, om der for eksempel er fare for eksplosive eller giftige gasarter. Det gør det muligt for brugeren at genkende faretypen udelukkende ud fra det viste symbol. X-am 8000 er udstyret med et stødsensor-system. Hændelsesrapporten angiver, om der har været tilfælde af svære mekaniske stød, der eventuelt kan påvirke apparatets eller sensorernes funktion. Disse dokumenteres også i dataloggeren. Ved hjælp af disse oplysninger kan en servicetekniker udføre en specifik kontrol af apparatet. Lave omkostninger til vedligeholdelse og administration Stødtest og kalibrering udføres let og hurtigt med kalibreringsstationen Dräger X-dock. Dens lave forbrug af testgas holder driftsomkostningerne på et minimum. Dens rapportfunktion og talrige andre nyttige funktioner gør X-dox Manager-softwaren til PC til en intelligent tilføjelse til at holde styr på beholdningen af apparater. De enkelte apparater kan enten identificeres med det velkendte stregkodesystem eller med en integreret RFID-sender. Særligt til høje og lave kulbrintekoncentrationer Til måling af svært detekterbare kulbrinter kan du udstyre Dräger X-am 8000 med en af to højtydende PID-sensorer. PID HC har et måleområde på 0 til ppm (isobutylen). PID LC ppb er særligt velegnet til et måleområde på 0 til 10 ppm (isobutylen) med høj opløsning i området under 1 ppm. Til benzen-specifikke målinger kan X-am 8000 anvendes med et for-rør. Fordel: Du har kun brug for ét måleapparat til denne anvendelse, hvilket giver betydeligt lavere omkostninger til indkøb, vedligeholdelse og transport af apparater, der i brug. Brug af for-røret understøttes af en indbygget assistent. Induktiv opladning beskytter mod slitage X-am 8000 har induktiv opladning. Det giver nemmere betjening og længere levetid for apparatet. Problemer som korrosion og kontaktproblemer i opladningsholderen hører fortiden til. Du kan oplade (uden for områder med eksplosionsfare) og måle med det samme, f.eks. ved brug i køretøjer eller på maskiner. Opladningsholderne kan forbindes, hvilket optager mindst mulig plads, og de er kompatible med eksisterende holdere fra Dräger X-am-serien.

4 04 Dräger X-am 8000 Skulderstrop D D D Detaljer Pumpeadapter Holder til for-rør Sammenligning af Dräger X-am 3500 og Dräger X-am 8000 Merkmale Anzahl der Messgase Dräger X-am 3500 Dräger X-am bis 4 1 bis 7 Interne Pumpe, Aktivierung mit Pumpenadapter, optional Induktives Laden Kundenspezifische Einstellungen bei der Bestellung Schultertragegurt als Standardlieferumfang Wärmetönungssensor DrägerSensor CatEx 125 PR, konfigurierbar Elektrochemische (EC) DrägerSensoren : XXS O₂, XXS CO LC, XXS H₂S LC, XXS NO₂, XXS SO₂, konfigurierbar Elektrochemische (EC) DrägerSensoren : weitere Sensoren/Sondergase, konfigurierbar Infrarot (IR) DrägerSensoren Dual-IR Ex/CO₂, IR-Ex, IR-CO₂, konfigurierbar Photoionisationsdetektor (PID) DrägerSensoren : PID HC, PID LC ppb, konfigurierbar Automatische Messbereichsumschaltung für den Wärmetönungssensor, Messgas: Methan, konfigurierbar Assistent: Freimessen, Lecksuche, Benzol/Vorröhrchen, nur wenn eine Pumpe installiert ist. Ereignisbericht (inkl. Stoßerkennung), konfigurierbar Bluetooth 1 Option 1Bluetooth ist ein eingetragenes Warenzeichen von Bluetooth SIG, Inc. Dräger tilbyder to forskellige sporingsapparater med intern pumpe til flere gasarter: Dräger X-am 8000 og Dräger X-am Begge apparaters forskellige funktioner er sammenfattet i skemaet ovenfor.

5 Dräger X-am Tilbehør Induktiv oplader D Til induktiv opladning af apparatet Sokkel D Til at stille apparatet oprejst til områdeovervågning. Soklen kan anvendes med eller uden skulderstrop. Beskyttende gummifod D Forhindrer beskadigelse og slitage i barske og udfordrende omgivelser. Den beskyttende gummifod kan let udskiftes af brugeren. Selvklæbende etiket D Den selvklæbende etiket kan indeholde apparatspecifikke oplysninger, f.eks. sensorkonfiguration.

6 06 Dräger X-am 8000 Produktydelser Produktservice D Vores produktservice tilbyder støtte med forskellige servicepakker på vores værksted eller ude hos jer. Pleje, vedligeholdelse og service er af afgørende betydning for sikkerheden og pålideligheden - men omhyggelig vedligeholdelse og pleje er også essentielle af kommercielle grunde. Forebyggende afprøvninger, løbende pleje og brug af originale reservedele forbedrer levetiden af jeres investering. D Undervisning Dräger Academy har delt ud af sin solide, praktiske viden i mere end 40 år. Vi afholder mere end kurser om året inden for mere end 600 emner og med mere end 110 autoriserede undervisere. Vi udstyrer jeres medarbejdere med praktisk viden og sikrer at det, de lærer, kan anvendes effektivt, både i det daglige og, endnu vigtigere, når der opstår kritiske situationer. Vi udvikler med glæde et specialtilpasset undervisningsforløb til jer. Udlejning D Vi dækker midlertidig udstyrsmangel, indkøb af særligt udstyr til specifikke opgaver og meget mere: Hvis I blot har behov for at dække et midlertidigt øget behov, er Dräger Udlejning med over forskellige udlejningsprodukter, et prismæssigt fornuftigt alternativ til at købe nyt. Det er hurtigt, nemt og omfatter en bred vifte af ekstra serviceydelser, som kan leveres på anmodning. On-site sikkerhedsservice D Hvad enten det drejer sig om udlejning, personaleservice eller heldækkende varetagelse af sikkerheden, så støtter vores on-site sikkerhedsservice jer i alle projekter med særlige sikkerhedsudfordringer og naturligvis også i løbet af jeres daglige drift.

7 Dräger X-am Tekniske data Mål (h x b x d) 179 x 77 x 42 mm Vægt Ca. 495 g, afhængig af sensorkonfiguration, uden strop, uden pumpe Ca. 550 g, afhængig af sensorkonfiguration, uden strop, uden pumpe Hus Robust tokomponentshus Display Farvedisplay med høj kontrast Temperatur -20 C til 50 C Tryk 700 til hpa Relativ fugtighed 10 til 90 % (kortvarigt op til 95 %) r.f. Alarmer Visuelle: 3 'røde' LED (gasalarmer), 3 'gule' LED (apparatalarmer) Akustisk: Flertonealarm, typisk 100 db(a) ved 30 cm Vibration Indtrængningsbeskyttelsesklasse IP67 Strømforsyning Lithium-ion-batteri, genopladeligt, induktiv opladning Driftstider (diffusion) Med CatEx- og 3 EC-sensorer Typisk 24 timer Med IR- og 3 EC-sensorer Typisk 22 timer Med 3 EC-sensorer Typisk 120 timer Med CatEx-, PID- og 3 EC-sensorer Typisk 17 timer Med IR-, PID- og 3 EC-sensorer Typisk 16 timer Med CatEx-, IR- og 3 EC-sensorer Typisk 14 timer Kun PID Typisk 42 timer Opladningstider Typisk 4 timer efter brug i løbet af et skift på maks. 10 timer Opstartstider Typisk <60 sekunder for standardsensorer Lagring af data 12 MB, f.eks. ved 10 minutter pr. time for gaseksponering med måleværdier, der ændres hvert sekund på alle 7 kanaler: ca. 210 timer Pumpedrift Maks. slangelængde 45 m Godkendelser ATEX, IECEx I M1, II 1G Ex da ia I Ma, Ex da ia IIC T4 Ga Afventer metrologisk godkendelse EAC PO Ex da ia I Ma X Ex da ia IIC T4 Ga X ccsaus (kontakt venligst Dräger for oplysninger vedrørende tilgængelighed.) Klasse I, Zone 0, AEx da ia IIC T4 Ga Klasse II, Div. 1, Gr. E, F, G T4 C22.2 nr. 152, ANSI-ISA :2000 CE-mærkning MED / DNV GL (kontakt venligst Dräger for oplysninger vedrørende tilgængelighed.) Producentens garanti 3 år for apparatet 1 år for strømforsyningen Sensorer: Se Håndbog til DrägerSensor og bærbare instrumenter Bestillingsoplysninger Dräger X-am 8000 bestående af: Apparat med strømforsyning (lithium-ion-batteri), datalogger, skulderstrop, producentcertifikat, kalibreringscertifikat og oplader (tilvalg). Et fuldt fungerende apparat kræver op til 5 sensorer og tilvalg af integreret pumpe. Brugsanvisning medfølger som standard på følgende sprog: DE, EN, FR, ES, PT, IT, NL, RU, ZH, JA

8 08 Dräger X-am 8000 Bestillingsoplysninger Spørg efter brugsanvisning (angives ved bestilling), den findes også på følgende sprog: DA, FI, NO, SV, PL, HR, SL, SK, CS, BG, RO, HU, EL, TR, KO Teknisk håndbog findes på følgende sprog: DE, EN, FR, ES, RU Kan downloades fra produktets hjemmeside. Mulighed for tilvalg ved bestilling Integreret pumpe med pumpeadapter Bluetooth -modul RFID-sender (Opladningsholder/strømstik kan fravælges ved bestilling). Indgang 1: PID- eller IR-sensor Indgang 2: IR- eller CatEx-sensor Indgang 3 5: Elektrokemiske sensorer (XXS-format) Sensorer Måleområde Opløsning Bestillingsnr. Cat-Ex 125 PR1, % LEL 1 % LEL % LEL % LEL 1 % LEL vol% CH4 0,2 vol% 0 5 vol% CO2 0,01 vol% CO2 eller vol% CH4 Cat-Ex 125 PR Gas % LEL vol% CH4 Dobbelt IR Ex/CO ppm CO2 IR Ex1 IR CO % LEL 1 % LEL vol% CH4 0,2 vol% 0 5 vol% CO2 0,01 vol% CO2 eller ppm CO2 DrägerSensor PID LC ppb (10,6 ev) 0,05 10 ppm isobutylen 0 5 ppm benzen afhængig af gasværdien, starter med 10 ppb DrägerSensor PID HC (10,6 ev) ppm isobutylen ppm benzen afhængig af gasværdien, starter med 0,1 ppm DrägerSensor XXS O vol% 0,1 vol% DrägerSensor XXS O vol% 0,5 vol% DrägerSensor XXS O2/H2S LC 0 25 vol% O ppm H2S 0,1 vol% 0,1 ppm DrägerSensor XXS CO LC ppm 1 ppm DrägerSensor XXS CO HC ppm 5 ppm DrägerSensor XXS CO / H ppm CO 2 ppm DrägerSensor XXS H2S LC ppm 0,1 ppm DrägerSensor XXS H2S HC ppm 2 ppm DrägerSensor XXS CO LC / H2S LC ppm CO/ 1 ppm CO ppm H2S 0,1 ppm H2S DrägerSensor XXS CO LC / O ppm CO/ 1 ppm CO 0 25 vol% 1 vol% O2 DrägerSensor XXS NO ppm 0,1 ppm DrägerSensor XXS NO ppm 0,1 ppm DrägerSensor XXS NO2 LC 0 50 ppm 0,02 ppm DrägerSensor XXS SO ppm 0,1 ppm DrägerSensor XXS PH ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS PH3 HC ppm 1 ppm DrägerSensor XXS HCN 0 50 ppm 0,1 ppm DrägerSensor XXS HCN PC 0 50 ppm 0,5 ppm kompenseret

9 Dräger X-am Bestillingsoplysninger DrägerSensor XXS NH ppm 1 ppm DrägerSensor XXS CO2 0 5 vol% 0,1 vol% DrägerSensor XXS Cl ppm 0,05 ppm DrägerSensor XXS H ppm 5 ppm DrägerSensor XXS H2 HC 0 4 vol% 0,01 vol% DrägerSensor XXS OV ppm 0,5 ppm DrägerSensor XXS OV-A ppm 1 ppm DrägerSensor XXS Amine (aminer) ppm 1 ppm DrägerSensor XXS Odorant (lugtstoffer) 0 40 ppm 0,5 ppm DrägerSensor XXS COCl ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS Ozone 0 10 ppm 0,01 ppm DrägerSensor XXS E CO ppm 2 ppm DrägerSensor XXS E H2S ppm 1 ppm DrägerSensor XXS E O vol% 0,1 vol% Sensorer med fem års garanti (anbefalet) 1 Specialkalibreringer mulige for Ex-sensorer (standard: metan) 2 For disse sensorer gælder tre års garanti fra producenten. Juridiske rettigheder som følge af defekter forbliver uændrede. Strømforsyningsenhed Strømforsyning (inkl. bagplade) (medfølger som standard) Opladningstilbehør Induktionsoplader til opladning af 1 apparat (medfølger som standard, kan fravælges) Adapter til strømstik Strømstik til opladning af 1 apparat (medfølger som standard, kan fravælges) Strømstik til opladning af 5 apparater Strømstik VAC; 1,33 A, til opladning af op til 5 apparater (kræver adapter ) Strømstik VAC; 6,25 A, til opladning af op til 20 apparater (kræver adapter ) Køretøjstilslutningskabel 12/24 V til opladning af 1 apparat Køretøjstilslutningskabel 12/24 V DC til opladning af op til 5 apparater (kræver adapter ) Holder til montering i køretøj (kræver adapter til strømstik, , og køretøjstilslutningskabel 12/24 V DC, ) Støv- og vandfilter til pumpeindtag (medfølger i apparatet, når pumpe er tilvalgt) Pumpeadapter (medfølger, når pumpe er tilvalgt) Pumpetilbehør Tilbehør til fotoioniseringsdetektor (PID) Holder til for-rør For-rør, benzen (pakke, 10 rør) For-rør, fugtighed (pakke, 10 rør) For-rør, aktivt kul (pakke, 10 rør) CH

10 10 Dräger X-am 8000 Bestillingsoplysninger Røråbner TO Læderetuisæt til fotoioniseringsdetektor, inkl. læderetui til apparatet Rengøringssæt til PID-lampe Sonder og slanger Teleskopsonde 100 Tilslutning til filter er inkluderet i ordrenr (støv-/vandfilter) Teleskopsonde 150, rustfrit stål Tilslutning til filter er inkluderet i ordrenr (støv-/vandfilter) m FKM-slange, 3,2 mm, med adaptere m FKM-slange, 3,2 mm, med adaptere m FKM-slange, 3,2 mm, med adaptere m FKM-slange, 3,2 mm, med adaptere Flydesonde EPP, inkl. 3 m slange, 3,2 mm Flydesonde EPP, inkl. 10 m slange, 3,2 mm Flydesonde (gennemsigtig), med adapter Yderligere sonder, slanger og tilbehør kan fås fra Dräger. Kontakt os venligst. Kalibreringstilbehør Dräger X-am 8000 kalibreringsadapter Dräger X-dock -modul Dräger X-am Dräger X-dock -modul Dräger X-am opladning Dräger X-dock 5300 (Dräger X-am 8000) med master Nonantester Testgasser Kontakt venligst Dräger. Tilbehør til indhentning og konfigurering af måleværdier Dräger CC Vision Gratis software ( software) Licenskode til Dräger GasVision USB Dira Dongle/IR-interface Holder til USB Dira Dongle Øvrigt tilbehør Beskyttende gummifod, aftagelig Læderetui til apparatet Transportetui (tomt) Beskyttende displayafskærmning (sæt med tre stk.) Skulderstrop (komplet) (medfølger som standard) Selvoprullende snor Holder til etiketter (på strop) Selvklæbende etiketter til individuelle tekster, til holder på strop, sølv (sæt med 5 stk.) (medfølger som standard)

11 Dräger X-am Bestillingsoplysninger Sokkel til at holde apparatet oprejst, f.eks. til områdeovervågning Senderaflæser til aflæsning af integreret RFID-sender (tilvalg)

12 12 Dräger X-am 8000 Not all products, features, or services are for sale in all countries. Mentioned Trademarks are only registered in certain countries and not necessarily in the country in which this material is released. Go to to find the current status. CORPORATE HEADQUARTERS SALES INTERNATIONAL SVERIGE Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany Dräger Sverige AB Ögärdesvägen 19 A Partille Sverige Tel draeger-safety.se@draeger.com. DANMARK Dräger Danmark A/S Lyskær Herlev Tel Fax NORGE Dräger Norge AS Nils Hansens vei 2, 0667 Oslo Pb Etterstad, 0604 Oslo Norge Tel safety.no@draeger.com. Locate your Regional Sales Representative at: FINLAND Dräger Suomi Oy Juurakkotie Vantaa Tel Fax HQ PP Subject to modifications 2018 Drägerwerk AG & Co. KGaA Notes

Dräger X-am 8000 Multigasinstrument

Dräger X-am 8000 Multigasinstrument Dräger X-am 8000 Multigasinstrument Frigivelsesmåling har aldrig været nemmere og mere praktisk: Dräger X-am 8000 måler op til syv giftige og brandbare gasser, dampe og oxygen, alt sammen på samme tid

Læs mere

Dräger X-am 3500 Multigasinstrument

Dräger X-am 3500 Multigasinstrument Dräger X-am 3500 Multigasinstrument Dräger X-am 3500 blev udviklet specifikt til frimålinger. Gasdetektoren der kan detektere 1 til 4 gasarter, yder pålidelig detektering af brændbare gasser og dampe samt

Læs mere

Dräger X-am -pumpe Ekstern pumpe til multi-gasdetektorer

Dräger X-am -pumpe Ekstern pumpe til multi-gasdetektorer Dräger X-am -pumpe Ekstern pumpe til multi-gasdetektorer Dräger X-am -pumpen er en ekstern pumpe til de bærbare gasdetektorer Dräger X-am 2500, 5000, og 5600 og er udviklet til frimåling af for eksempel

Læs mere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Informationer til brugeren

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Informationer til brugeren D-85303-2013 Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Informationer til brugeren Interlock 7000 følger et simpelt princip: Klar, når du er klar. Et hurtigt indsatsberedskab, præcise måleresultater,

Læs mere

Dräger Pac 6500 Enkeltgas detektor

Dräger Pac 6500 Enkeltgas detektor Dräger Pac 6500 Enkeltgas detektor Den robuste Dräger Pac 6500 er en pålidelig følgesvend under barske forhold. Det personlige sporingsinstrument til en enkelt gasart måler CO, H 2 S, SO 2 eller O 2 hurtigt

Læs mere

Dräger Pac 8000 Enkeltgas detektor

Dräger Pac 8000 Enkeltgas detektor Dräger Pac 8000 Enkeltgas detektor Med den robuste Dräger Pac 8000 er I godt rustet til krævende forhold, fordi dette ikke-kasserbare, personlige sporingsinstrument til en enkelt gasart er pålideligt og

Læs mere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Information til de ansvarlige steder

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Information til de ansvarlige steder D-85-294 Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Information til de ansvarlige steder Dräger Interlock 7000 den rette beslutning. Stor præcision og førsteklasses teknik er nødvendige forudsætninger

Læs mere

Dräger Alcotest 3820 Alkoholscreeningsinstrument

Dräger Alcotest 3820 Alkoholscreeningsinstrument Dräger Alcotest 3820 Alkoholscreeningsinstrument Alkotester Dräger Alcotest 3820 giver ansvarlige bilister mulighed for at teste alkoholkoncentration i udåndingsluften på en pålidelig måde med sikkerhed

Læs mere

Dräger Pac 8500 Enkeltgas detektor

Dräger Pac 8500 Enkeltgas detektor Dräger Pac 8500 Enkeltgas detektor Dräger Pac 8500 sporingsinstrument til en enkelt gasart er pålideligt og præcist under selv de mest krævende forhold. Instrumentet kan forsynes med en hydrogenkompenseret

Læs mere

Dräger Interlock 7000 Alkolås apparat

Dräger Interlock 7000 Alkolås apparat Dräger Interlock 7000 Alkolås apparat Dräger Interlock 7000 er en alkolås, der forhindrer en person under påvirkning af alkohol i at starte bilen Interlock 7000 har kort opstartstid Derudover kan apparatet

Læs mere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Vejledning til programdeltagere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock Vejledning til programdeltagere D-85338-2013 Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Vejledning til programdeltagere HVAD ER DRÄGER INTERLOCK 7000? Interlock 7000 er en pålidelig og præcis alkoholmåler med indbygget startspærre.

Læs mere

Dräger Alcotest 6820 Alkoholscreeningsinstrument

Dräger Alcotest 6820 Alkoholscreeningsinstrument Dräger Alcotest 6820 Alkoholscreeningsinstrument At holde vejene sikre og frie for påvirkede førere er et uforudsigeligt og stressende job Dräger designede det håndholdte Alcotest 6820-alkometer specifikt

Læs mere

Dräger X-plore 8000 Turboenhed (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Turboenhed (PAPR) Dräger X-plore 8000 Turboenhed (PAPR) Vanskelige forhold på arbejdspladsen kræver pålidelige løsninger. Dräger X-plore 8000 tilbyder et nyt niveau af intuitiv betjening kombineret med smart elektronik,

Læs mere

Dräger Alcotest 5820 Alkoholscreeningsinstrument

Dräger Alcotest 5820 Alkoholscreeningsinstrument Dräger Alcotest 5820 Alkoholscreeningsinstrument Dräger Alcotest 5820 giver den professionelle bruger mulighed for at foretage en hurtig og præcis måling af alkohol i udåndingsluften Måleteknologien i

Læs mere

Dräger X-plore 9000 og PAS X-plore Airlinesystemer

Dräger X-plore 9000 og PAS X-plore Airlinesystemer Dräger X-plore 9000 og PAS X-plore Airlinesystemer Den nye serie Dräger X-plore 9000 er konstrueret til lette industrielle anvendelser og giver en komfortabel og pålidelig åndedrætsbeskyttelse. Takket

Læs mere

Pålidelighed over hele linjen. Dräger Interlock. Præventiv indsats i køretøjer

Pålidelighed over hele linjen. Dräger Interlock. Præventiv indsats i køretøjer D-100020-2013 Pålidelighed over hele linjen. Dräger Interlock. Præventiv indsats i køretøjer Klar, når du er klar FOR STØRRESIKKERHED I TRAFIKKEN En alkolås er et alkometer med startspærre. De nye alkolåse

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

Geopal Detektorer. Alle Geopal detektorer er fremstillet og testet i Danmark.

Geopal Detektorer. Alle Geopal detektorer er fremstillet og testet i Danmark. Geopal Detektorer Alle Geopal detektorer er fremstillet og testet i Danmark. Geopal GJ-EX Geopal GJ-EX er en eksplosionssikker detektor godkendt for anvendelse i zone 1 områder. Kan monteres med forskellige

Læs mere

G TECTA 4GP Personlig multigasdetektor

G TECTA 4GP Personlig multigasdetektor G TECTA 4GP Personlig multigasdetektor DK Lynvejledning 2 DK Indhold Sikkerheds- og advarselsoplysninger 2 Kassens indhold 3 Produktoversigt 3 Produktegenskaber 3 Batterikontrol 4 Tænding 4 Startsekvens

Læs mere

GAS. SEWERIN har et bredt sortiment af instrumenter for lækagesøgning på såvel gas som vandledninger.

GAS. SEWERIN har et bredt sortiment af instrumenter for lækagesøgning på såvel gas som vandledninger. GAS Prisliste 2019 SEWERIN har et bredt sortiment af instrumenter for lækagesøgning på såvel gas som vandledninger. I sortimentet findes alt fra det enkleste instrument til markedets mest komplette udstyr

Læs mere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Vejledning til programdeltagere

Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Vejledning til programdeltagere D-85338-2013 Klar, når du er klar. Dräger Interlock 7000. Vejledning til programdeltagere HVAD ER DRÄGER INTERLOCK 7000? Interlock 7000 er en pålidelig og præcis alkoholmåler med indbygget startspærre.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR GASMONITOR

BETJENINGSVEJLEDNING FOR GASMONITOR BETJENINGSVEJLEDNING FOR GASMONITOR GASTYPE MÅLEOMRÅDE OPLØSNING TYPE GASMONITOR CO 0-300 ppm ppm CO 000 HS 0-00 (50) ppm ppm HS 00 (50) SO -00 (0) ppm (0,) ppm SO 00 (0) NO 0-00 ppm ppm NO 00 NO 0-0 ppm

Læs mere

G-TECTA G-TECTA. Bærbare gasdetektorer.

G-TECTA G-TECTA. Bærbare gasdetektorer. G-TECTA G-TECTA Bærbare gasdetektorer. 2 Hvorfor AGA gasdetektorer? AGA er global leder inden for gasforsyning. Vi leverer ekspertise og produktløsninger til industri, handel, videnskab og forskning. Vores

Læs mere

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design PoolManager PoolManager PRO Funktionalitet og flot design Nyudviklet innovativ teknik i moderne design Made in Germany Nyd krystalklart vand hver eneste dag. Den seneste udgave af Poolmanager har gennemgået

Læs mere

G TECTA 4G Multigasdetektor

G TECTA 4G Multigasdetektor G TECTA 4G Multigasdetektor DK Lynvejledning 2 DK Indhold Sikkerheds- og advarselsoplysninger 2 Kassens indhold 3 Produktoversigt 3 Produktegenskaber 3 Batterikontrol 4 Tænding 4 G-TECTA 4G Startsekvens

Læs mere

DK: 6398 969 145/310/323/218 SE: 42 107 98, 42 111 65, 42 006 16 NO: 80 624 65, 80 624 77, 80 624 78/80 628 35

DK: 6398 969 145/310/323/218 SE: 42 107 98, 42 111 65, 42 006 16 NO: 80 624 65, 80 624 77, 80 624 78/80 628 35 Systronik S46XX- serien:01/10/50/80 Dansk/norsk manual Side 4-2 DK: 6398 969 145/310/323/218 SE: 42 107 98, 42 111 65, 42 006 16 NO: 80 624 65, 80 624 77, 80 624 78/80 628 35 EAN: 5706445570386/485/492/588

Læs mere

Online-datablad FLOWSIC30 GASMÅLERE

Online-datablad FLOWSIC30 GASMÅLERE Online-datablad A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestillingsoplysninger RALYDSGASMÅLER TIL MÅLEOPGA- VINDINGEN Type Varenr. På forespørgsel De præcise enhedsspecifikationer og produktets præstationsdata

Læs mere

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad SIDOR E 1217519 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Oversigt over tekniske data Tekniske data Beskrivelse Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser og tilbehør

Læs mere

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Oversigt over tekniske data Tekniske data Beskrivelse Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser og tilbehør

Læs mere

Online-datablad SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad SIDOR A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Oversigt over tekniske data System SIDOR Gasflow Bestillingsoplysninger Type SIDOR Varenr. På forespørgsel De

Læs mere

dugpunkt præcis måling af fugt

dugpunkt præcis måling af fugt dugpunkt præcis måling af fugt Typisk procedure for trykluftstørring med dugpunktsmåling sommer eller varmere temperaturer kølemiddel 0 C 10 m³ 1 bar kompressor 1 m³ 10 bar H2O = 23,05 x 10 x 0,8 = 184,4

Læs mere

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Platinum Mobile er den seneste bærbare iltkoncentrator fra Invacare. Med Platinum Mobile tilbyder vi den sidste nye pulseflow

Læs mere

VoiceLink Brugervejledning

VoiceLink Brugervejledning VoiceLink Brugervejledning Indhold Indhold VoiceLink 3 Medfølger leverancen 4 Tilsigtet brug 5 Generelle bemærkninger om sikkerhed 6 Før du starter 7 Anvende VoiceLink 10 Vedligeholdelse og behandling

Læs mere

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad SIDOR E 1217519 SIDOR A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified SIDOR E 1217519 Bestillingsoplysninger Type andre instrumentudførelser og tilbehør Målestørrelser

Læs mere

Explorer 500-serien. Brugervejledning

Explorer 500-serien. Brugervejledning Explorer 500-serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken? 4 Tilbehør 5 Oversigt over headset 6 Vær på den sikre side 6 Parring 7 Parring 7 Brug to telefoner 7 Juster pasformen 8 Oplad

Læs mere

Online-datablad S710 E S700 EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad S710 E S700 EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad S71 E 1217513 S7 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T C US Oversigt over tekniske data Tekniske data Beskrivelse Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser og tilbehør Målestørrelser

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

G TECTA SG Enkeltgasdetektor af høj kvalitet

G TECTA SG Enkeltgasdetektor af høj kvalitet G TECTA SG Enkeltgasdetektor af høj kvalitet DK Lynvejledning 2 DK Indhold Sikkerheds- og advarselsoplysninger 2 Kassens indhold 3 Produktoversigt 3 Produktegenskaber 3 Batterikontrol 4 Tænding 4 G-TECTA

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 H Ø J T E K N O L O G I S K S E N S O R M E D A V A N C E R E T O P T I K To funktioner i samme sensor Med SuSix sensorens 6

Læs mere

Dräger Alcotest 3000 Alkometer

Dräger Alcotest 3000 Alkometer Dräger Alcotest 3000 Alkometer Brugsanvisning ST-14138-2008_sw.eps Indhold Vedrørende din sikkerhed............................... 3 Anvendelsesformål.................................... 4 Hvad er hvad?........................................

Læs mere

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod

BRUGERMANUAL. ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod BRUGERMANUAL ELEKTRONISK HYDROGEN LÆKAGEDETEKTOR Cod. 11132320 GENERAL INFORMATION Tak for dit køb denne Hydrogen (brint) gas lækage detektor (H2). Læs brugsanvisningen før ibrugtagning for at sikker korrekt

Læs mere

MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401

MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401 MagFlux ELEKTROMAGNETISKE FLOWMÅLERE BROCHURE DK 3.05 MAGFLUX BROCHURE 1401 PÅLIDELIG FLOWMÅLING MagFlux elektromagnetisk flowmåler har høj stabilitet og stor nøjagtighed, og anvendes til måling af flow

Læs mere

BackBeat SENSE. Brugervejledning

BackBeat SENSE. Brugervejledning BackBeat SENSE Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Hvad er der i æsken? 4 Parring 5 Parring 5 Par en anden enhed 5 Parring med Mac-enhed 5 Opladning og tilpasning

Læs mere

Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo. 174 loggerserie. 175 loggerserie. 176 loggerserie. We measure it.

Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo. 174 loggerserie. 175 loggerserie. 176 loggerserie. We measure it. Ny Generation! Vær på forkant med dataloggere fra Testo 174 loggerserie 175 loggerserie 176 loggerserie We measure it. Ny generation af dataloggere - funktionalitet og brugervenlighed uden kompromis Den

Læs mere

Plantronics Explorer 10. Brugervejledning

Plantronics Explorer 10. Brugervejledning Plantronics Explorer 10 Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken 4 Oversigt over headset 5 Vær på den sikre side 5 Par og oplad 6 Parring 6 Aktiver parringstilstand 6 Brug to telefoner

Læs mere

BAS 914S/929S Datablad

BAS 914S/929S Datablad BAS 914S/929S BA Systems Petershvilevej 1 DK-3200 Helsinge http://www.basystems.dk BAS 914S/929S tilhører en familie af programmerbare kontrollere der er målrettet til mindre samt medium størrelse installationer.

Læs mere

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play

Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R. Oticon Opn S Oticon Opn Play Brugsanvisning Charger 1.0 minirite R Oticon Opn S Oticon Opn Play Introduktion Denne brugsanvisning guider dig i, hvordan du bruger og vedligeholder din nye oplader. Læs brugsanvisningen grundigt, inklusive

Læs mere

Hawkeye Videoscope fleksibel

Hawkeye Videoscope fleksibel Hawkeye Videoscope fleksibel Ø 4.0 / 6.0 / 8.0 mm, Længde 1500 / 3000 / 6000 mm Synsretning 0, synsfelt 50, 90 ved spejl Til industriel kontinuerlig brug Dokumentation som video eller billeder Uafhængig

Læs mere

Plantronics Explorer 50. Brugervejledning

Plantronics Explorer 50. Brugervejledning Plantronics Explorer 50 Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken 4 Oversigt over headset 5 Vær på den sikre side 5 Par og oplad 6 Parring 6 Aktiver parringstilstand 6 Brug to telefoner

Læs mere

Dräger alkotester og alkolåse - For større sikkerhed i trafikken

Dräger alkotester og alkolåse - For større sikkerhed i trafikken Dräger alkotester og alkolåse - For større sikkerhed i trafikken Kun det sikreste er godt nok Dräger er en tysk virksomhed indenfor medicin og sikkerhedsteknik med stor erfaring i at producere udstyr af

Læs mere

Bruger manual For 2-vejs digital manifold

Bruger manual For 2-vejs digital manifold Bruger manual For 2-vejs digital manifold Vigtigt! Denne manual bør læses grundigt inden REFCO DIGIMON digital manifold tages i brug, for at kende instrumentets specifikationer og operation. Disse instruktioner

Læs mere

Explorer 80-serien. Brugervejledning

Explorer 80-serien. Brugervejledning Explorer 80-serien Brugervejledning Indhold Hvad er der i æsken? 3 Oversigt over headset 4 Vær på den sikre side 4 Parring 5 Parring 5 Parringstilstand 5 Grundlæggende funktioner 6 Besvar eller afslut

Læs mere

Online-datablad FLOWSIC200 ULTRALYDS-GASFLOWMÅLERE

Online-datablad FLOWSIC200 ULTRALYDS-GASFLOWMÅLERE Online-datablad A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestillingsoplysninger WMÅLEREN TIL LANGTIDSDRIFT Type Varenr. På forespørgsel Ifølge artikel 2 (4) er produktet ikke omfattet af RoHS-direktiv 2011/65/EU,

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Ubesværet og effektiv opmærkning

Ubesværet og effektiv opmærkning Ubesværet og effektiv opmærkning P-touch CUBE Plus labelprinter brother.dk Med genopladeligt batteri, USB- og Bluetooth-tilslutning Skab labels til opmærkning af vigtige genstande på din arbejdsplads P-touch

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333

Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 Brugsanvisning Olympia Babyalarm MBF 3333 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia babyalarm 3333 hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig

Læs mere

MANUAL. Elma Beagle LPG / MET Beagle LPG Beagle MET

MANUAL. Elma Beagle LPG / MET Beagle LPG Beagle MET MANUAL Elma Beagle LPG / MET EAN: 5706445960040 Beagle LPG 5706445960033 Beagle MET Elma Beagle LPG-MET 1 BEAGLE GASLÆKAGE DETEKTOR LPG version: BEAGLE LPG Metan version: BEAGLE MET Udskiftelig halvleder

Læs mere

Test at det virker ved at sende SMS med beskeden 1234, Status til din CTSmall modtager du IKKE en bekræftelse på SMS, så gå tilbage til punkt 1.

Test at det virker ved at sende SMS med beskeden 1234, Status til din CTSmall modtager du IKKE en bekræftelse på SMS, så gå tilbage til punkt 1. QUICK GUIDE Besøg www.ctsmall.eu hvis du vil have Quick Guiden på andre sprog. 1 Køb et SIM-kort (normal størrelse), og brug din telefon til at deaktivere brugen af PIN-kode. Sørg for at der er penge på

Læs mere

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb.

AUTOTEC. Startproblemer? 12000mA / 400A Boost ved 12V. Start Booster. Nu er det slut med at vente på andre! Alt inden for lyd & lys. Nyheder Feb. AUTOTEC Nyheder Feb. 2017 Startproblemer? Nu er det slut med at vente på andre! 12000mA / 400A Boost ved 12V Start Booster EXIDE Lithium Power Booster: 12000mA Lithium Batteri 400A (Max Boost ved 12V)

Læs mere

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse Diameter 91 mm Ekst. antenne længde 2,77 m Kabinet: Interval Frekvens Rækkevidde op til 50 m (placeret i fri luft, foroven på biomassen) TEMPERATUR Målingsskala - 20 til 80 C Nøjagtighed +/ - 0,4 C (mellem

Læs mere

INSTRUMENTER. www.icm-arsima.com 293

INSTRUMENTER. www.icm-arsima.com 293 INSTRUMENTER 293 generelt Anvendelse I de fleste industrier er der ofte brug for beskyttelse mod mulige farer såsom iltmangel, eksplosionsfare og giftige gasarter. Bærbare gasdetektorer og stationære gasalarmsystemer

Læs mere

VELUX INTEGRA Solar FSK

VELUX INTEGRA Solar FSK VELUX INTEGRA Solar FSK VAS 454013-2016-11 4 VELUX 16 VELUX VELUX INTEGRA FMG-R / FMK-R / FSK VAS 453 64-2015-10 VELUX INTEGRA FMG-R / FMK-R / FSK VAS 453 64-2015-10 1 2 VELUX 5 VELUX 17 CVP 1 452015-2013-02

Læs mere

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring.

30 radiatorer fra ét centralt punkt. Smartere opvarmning ganske enkelt. smartvarme.danfoss.dk. Danfoss Link varmestyring. varmestyring Smartere opvarmning ganske enkelt Det har aldrig været lettere at give boligejere oplevelsen af den ultimative integrerede opvarmning. Med Danfoss Link er hvert enkelt element, fra gulvvarmestyring

Læs mere

Online-datablad. PowerCEMS50 KUNDESPECIFIKKE ANALYSESYSTEMER

Online-datablad. PowerCEMS50 KUNDESPECIFIKKE ANALYSESYSTEMER Online-datablad A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestillingsoplysninger Type Varenr. På forespørgsel De præcise enhedsspecifikationer og produktets præstationsdata kan afvige og afhænger af den pågældende

Læs mere

HP Sprocket 200-printer

HP Sprocket 200-printer Datablad HP Sprocket 00-printer Udskriv fotos i 5 x 7,6 cm fra din smartphone. Blænd op for de festlige farver. Del nutiden med øjeblikkelige fotos i 5 x 7,6 cm fra din smartphone. Opret nemt forbindelse

Læs mere

200 HR BRUGSVEJLEDNING

200 HR BRUGSVEJLEDNING DA 200 HR BRUGSVEJLEDNING 3.1 4.1 4.7 D 4.2 4.3 4.4 4.5 4.8 4.9 4.10 4.6 4.11 PM AM C A DA Produktbeskrivelse (A) Fitness Tracker (C) Sensor knap (B) USB Opladningskabel (D) Pulsmåler B DA Produkt beskrivelse

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW

Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW Wireless Smoke Alarm FERION 5000 OW da Wireless Smoke Alarm Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Graphics 4 2 Indledning 6 3 Montering 7 4 Radionetværk 9 5 Vedligeholdelse 13 6 Tekniske data

Læs mere

SmartSlice. Systemkonfiguration

SmartSlice. Systemkonfiguration SmartSlice Det smarteste modulopbyggede I/O-system OMRONs SmartSlice I/O-system er kompakt, intelligent og nemt. Når det anvendes sammen med OMRONs CS/CJ DeviceNet-mastermoduler, kræves der ikke noget

Læs mere

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk.

Niveautransmitter 2.1. Datablad. Norge MJK Automation AS Prins Chr. Plass 1 1530 Moss Tlf.: 69 20 60 70 Fax: 69 20 60 71 mjk@mjk.no www.mjk. Datablad Niveautransmitter 2.1 NY Tision 1 1, Div sorer e s s a l n K dte se n e k d Go Tlf.: 69 20 70 Fax: 69 20 71 DK 2.1 Shuttle 0708 Da vore produkter er under løbende udvikling, kan der forekomme

Læs mere

Online-datablad. FTS-I100F14A T-Easic FTS FLOWMÅLERE

Online-datablad. FTS-I100F14A T-Easic FTS FLOWMÅLERE Online-datablad FTS-I100F14A T-Easic FTS A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. FTS-I100F14A 1091144 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/t-easic_fts H I J K

Læs mere

Explorer 100-serien. Brugervejledning

Explorer 100-serien. Brugervejledning Explorer 100-serien Brugervejledning Indhold Hvad er der i æsken? 3 Oversigt over headset 4 Vær på den sikre side 4 Parring 5 Parring 5 Parringstilstand 5 Grundlæggende funktioner 6 Besvar eller afslut

Læs mere

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB-oplader. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB-oplader Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 071 Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet som beskrevet i denne brugsanvisning

Læs mere

QUICK GUIDE. Besøg hvis du vil have Quick Guiden på andre sprog.

QUICK GUIDE. Besøg  hvis du vil have Quick Guiden på andre sprog. QUICK GUIDE Besøg www.ctsmall.eu hvis du vil have Quick Guiden på andre sprog. 1 Køb et SIM-kort (normal størrelse), og brug din telefon til at deaktivere brugen af PIN-kode. Sørg for at der er penge på

Læs mere

Online-datablad FLOWSIC100 VOLUMENSTRØMSMÅLERE

Online-datablad FLOWSIC100 VOLUMENSTRØMSMÅLERE Online-datablad B C D E F H I J K M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Oversigt over tekniske data System Målestørrelser Duelighedstestede målestørrelser Måleprincip Måleområder Certificerede

Læs mere

GB40. Brugervejledning

GB40. Brugervejledning GB40 Brugervejledning FARE INDEN BRUG SKAL DU LÆSE OG FORSTÅ PRODUKTETS SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Manglende overholdelse af instruktionerne kan medføre ELEKTRISK STØD, EKSPLOSION, eller BRAND, hvilket kan

Læs mere

BackBeat 100-serien. Brugervejledning

BackBeat 100-serien. Brugervejledning BackBeat 100-serien Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Parring 4 Parring 4 Parringstilstand 4 Grundlæggende funktioner 5 Tænd eller sluk 5 Juster volumen 5 Besvar

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt.

System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. KHV Maj 2012 Version 3.1 Brugsanvisning System JA 1000 Stand-alone styring for befugter eller affugter for relativ fugtighed og eller dugpunkt. Anderberg Fugtstyring A/S - Gl. Holbækvej 6-8 - 4200 Slagelse

Læs mere

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Brugervejledning

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Brugervejledning BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Volumen 3 Afspil eller sæt musik på pause 3 Valg af nummer 3 Åbn lytning 3 ANC (Active Noise Canceling) 3 Opladning 3 Lydløs

Læs mere

Explorer 500-serien. Brugervejledning

Explorer 500-serien. Brugervejledning Explorer 500-serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken? 4 Tilbehør 5 Oversigt over headset 6 Vær på den sikre side 6 Parring 7 Parring 7 Brug to telefoner 7 Juster pasformen 8 Oplad

Læs mere

Online-datablad. FLOWSIC100 Process ULTRALYDS-GASFLOWMÅLERE

Online-datablad. FLOWSIC100 Process ULTRALYDS-GASFLOWMÅLERE Online-datablad B C E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data System Målestørrelser Måleprincip Måleområder Gentagelsesnøjagtighed iagnosticeringsfunktioner Gastemperatur Støvbelastning

Læs mere

Profort A/S Start Egen hardware og software udvikling. 100 % dansk udviklet og produceret

Profort A/S   Start Egen hardware og software udvikling. 100 % dansk udviklet og produceret Profort A/S www.profort.com Start 1997 Egen hardware og software udvikling 100 % dansk udviklet og produceret Objektsikring & GSM Kombineret objektsikring og klimaovervågning til museer Trådløs objektsikring

Læs mere

Sikkerhedsrygsæk med ladestation

Sikkerhedsrygsæk med ladestation OUT2 Sikkerhedsrygsæk med ladestation da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90062HB312XVII 2016-12 337 847 Kære kunde! Din nye sikkerhedsrygsæk med integreret powerbank er den perfekte ledsager,

Læs mere

Online-datablad TOCOR700 KUNDESPECIFIKKE ANALYSESYSTEMER

Online-datablad TOCOR700 KUNDESPECIFIKKE ANALYSESYSTEMER Online-datablad TOCOR700 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Bestillingsoplysninger Type TOCOR700 Varenr. På forespørgsel De præcise enhedsspecifikationer og produktets præstationsdata kan afvige og

Læs mere

300 HR BRUGSVEJLEDNING

300 HR BRUGSVEJLEDNING DA 300 HR BRUGSVEJLEDNING 3.1 3.2 4.1.1 4.1.2 4.1.3 4.1.4 C 4.2.1 4.2.2 4.2.3 4.2.4 4.2.5 4.3.1 4.3.2 4.3.3 4.3.4 4.3.5 A DA Beskrivelse af apparatet (A) Displaymodul (B) Aftagelig rem (C) USB-stik (D)

Læs mere

BackBeat GO 3. Brugervejledning

BackBeat GO 3. Brugervejledning BackBeat GO 3 Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Par og monter 4 Parring 4 Få den bedste lyd 4 Installer appen 6 Brug BackBeat GO 3 Companion-appen 6 Opladning 7 Opladning

Læs mere

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning Plantronics M70 -M90 serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Vælg sprog 5 Parring 6 Oversigt over headset 7 Vær på den sikre side 7 Tag styringen 8 Besvar eller afslut et opkald

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

Brugsanvisning for batteriladerne. anvendt til opladning af batterier i kørestole og scootere

Brugsanvisning for batteriladerne. anvendt til opladning af batterier i kørestole og scootere Brugsanvisning for batteriladerne CCC 405 and CCC 410 24V/5A 24V/10A anvendt til opladning af batterier i kørestole og scootere Certifisered til EN60601-1 3 rd ed. I overenstemmelse med EU-Direktivet 93/42/EØF

Læs mere

VentilationAlarm EP1 ES 966

VentilationAlarm EP1 ES 966 VentilationAlarm EP1 ES 966 Tryk, signal eller temperatur-vagt Giver brugeren sikkerhed om anlæggets driftsituation Overordnet beskrivelse VentilationAlarm EP1 er en multfuntionsalarm, der kan overvåge

Læs mere

BackBeat FIT 500-SERIEN. Brugervejledning

BackBeat FIT 500-SERIEN. Brugervejledning BackBeat FIT 500-SERIEN Brugervejledning Indhold Parring 3 Parring 3 Par en anden enhed 3 Parring med Mac-enhed 3 Opladning og tilpasning 4 Opladning 4 Basisfunktioner 5 Oversigt over headset 5 Tænd/sluk

Læs mere

2/3 Akset digital tæller

2/3 Akset digital tæller SERIE Z59E 2/3 Akset digital tæller for Elgo Magnetisk målebånd og / eller Encoder ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Strafle 1 Telefon

Læs mere

Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401

Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401 1 Spar På Energien BROCHURE DK 6.00 ENERGI BROCHURE 1401 E N K E L T O G K L A R T K O N C E P T 2 MJK Connect er en alsidig pumpestyringsog SRO-enhed i et kabinet. Vi har tænkt energioptimering ind i

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

www.svovlbrinte.dk MeasureStar Hjælp til beskyttelse af dit kloaksystem

www.svovlbrinte.dk MeasureStar Hjælp til beskyttelse af dit kloaksystem MeasureStar Hjælp til beskyttelse af dit kloaksystem H 2 S Problem i kloaksystemet Produktionen og frigivelsen H 2 S gas i spildevandsystemer er ansvarlig for mange klager over lugt. Dog er destruktionen

Læs mere