Kære fossiler, frusiler, andre slags siler, overkørte æbleskiver mm.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære fossiler, frusiler, andre slags siler, overkørte æbleskiver mm."

Transkript

1 MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af bestyrelse Lars Dam, Carsten Papé og Bent Graversen er på valg Bent modtager gerne genvalg. Lars og Carsten modtager ikke genvalg 5. Valg af 2 revisorer 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgte forsamlingen på bestyrelsens opfordring Ole Pedersen. Ole konkluderede at generalforsamlingen var indkaldt på legitim vis og følgelig beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning: Kære fossiler, frusiler, andre slags siler, overkørte æbleskiver mm. Det er den suverænt bedste tid på året for det fossile MC folk og forventningerne til den kommende sæson er store. Vi har forhåbentlig en lang varm og tør sæson med masser af MC oplevelser foran os. Forår har vi endnu ikke mærket noget til og det hører da også til sjældenhederne at møde MC ere på vejene bortset fra vinterkørerne (læs Jens Bondemand) selvfølgelig. Er der nogle der har fået ny MC? Ja det er der da: Ove har igen skiftet. Han er nu blevet medlem af den lille men eksklusive Triumph fraktion. Erik Lund er kommet på 2 hjul igen og er vendt tilbage til Honda. Papé har opgraderet sin Yamaha 900 til en Diversion. Der er sikkert også fossiler, som har skiftet MC som jeg ikke er bekendt med. Tillykke til dem alle de er jo nok ekstra opsatte på den nye sæson. I øvrigt OK med mig at foråret endnu ikke er klar. For Duc en er heller ikke klar endnu. Den står stadig på værkstedet efter efterårets skade. ØV!! Medlemstallet var ved generalforsamlingen i 2015: 114 medlemmer. Det er med stor beklagelse bestyrelsen har konstateret at 4 medlemmer har meldt sig ud af vores forening ved fornyelse af kontingentet. Ærgerligt men tak for det gode kammeratskab vi har haft og I er velkomne tilbage når I måtte ønske det. Der er heldigvis også kommet et par nye til velkommen til dem.

2 Ved sidste optælling i 2016 er medlemstallet 113 medlemme, men der kommer stadig flere til den sidste uge alene 3 nye medlemmer, så dvs. i alt 116 medlemmer. Året der gik: Vejrmæssigt har det ikke været en god MC sommer i Foråret kom sent/ nogle ville nok mene slet ikke. Maj måned gik uden det blev forår og sommeren var våd, men sensommeren rettede lidt op på det. Turkalenderen bugnede af gode tilbud og der har været: Turudvalget Er som altid i god form. Erik Lund er tilbage i udvalget fit for fight. Det er godt at fornemme at klubbens vigtigste udvalg er klar til turkalenderens udfordringer i den nye sæson. Køreglæden og tilslutningen til turene i 2015 var stor. Ideer til ture modtages med glæde Meld gerne tilbage til turudvalget med ideer, ris eller ros til turene Klubben er også i fin form. Der er mange gode initiativer og det er lysten, der driver værket. Der har bl.a. været: Kick start d. 12. april var en succes ca. 45 MC er deltog og man kunne få noteret kilometerstand og deltage i konkurrencen om længst kørende fossil 2015 og kunne vinde en flot præmie doneret af Foreningen. Derudover var foreningen vært ved en forfriskning på café Kik efter turen. Bestyrelsen havde annonceret i Midtjyllands avis og Ekstra Posten og der dukkede en halv snes gæster op hvoraf nogle i dag er fossile medlemmer. Velkommen til jer. Kr. Himmelfartstur til Sauerland i 2015 med Carsten (hvor blev Finn i grunden af?). Tilbagemeldingerne fra Kr.H turen var meget begejstrede. MC Gymnastik / Crash test blev heldigvis i dette forår genoplivet ved flittige fossile venners indsats. Efterfølgende tog vi ned til Hjejlekiosken og slikkede vores sår og hvor turudvalget var vært ved en kop kaffe og en is. Kroketturnering hos MC Kværnen i Bjerringbro ved Jens Bondemand den gamle gartner. Peter Potter vandt titlen som årets kroketmester. Gammelt Jern, et nyt koncept som Jens Bondemand også står bag. Godt initiativ. Giver en god anledning til at få støvet de ældre modeller af. Altså MC erne forstås! Stegt flæsk turen er vist også ved at blive en klassiker i fossilt regi. Godt vi kan bakke op om Danmarks nationalret. MC om dagen kører også stadig ud i det blå, mens vi andre knokler på jobbet.

3 Der har været mange rigtig gode ture i løbet af Det vil række for vidt at gennemgå dem alle. Afslutningsvis vores traditionsrige Æbleskivetur hvor den overkørte æbleskive gik fra Kirsten Sidevogn Clausen og til den lige så altid veloplagte humørbombe Tina Døssing. Begge velfortjente bærere af denne hædersbevisning til en fossil, som har gjort en særlig indsats for foreningen. Tidligere æbleskiver: Søren Skovborg (RedakSøren): Søren Julsbæk (Julle): Per Møller: Mette Kloppenborg: Ervind Poulsen: Erik Lund Sørensen: Jens Fomsgård: Hans Dam: Jens Bondemand Preben Vestergaard Peter Just Kirsten Clausen Tina Døssing På æbleskivetur hvor årets længst kørende fossil kunne afsløres det blev igen Flemming hvor mange km var det det blev til Flemming? Tillykke med det. Der var efter sigende flotte præmier. Vinteraktiviteter: Badminton: Hyggelig, sjov og sund sammenkomst med traditionsrig julefrokost. Der er plads til flere på banerne og til julefrokosten. I 2015 suppleret med Udo det er det bestemt ikke blevet mere kedeligt af Traditionsrig badmintonjulefrokost som i år blev afholdt i hyggelige omgivelser hos Tina og Potter. Sangsilerne ved Jens Bondemand øvede sædvanen tro vinteren igennem og vi håber på at få en smagsprøve på vinterens anstrengelser senere på aftenen?? Besøg på TV2 Østjylland ved Carsten Papé. Det var en stor succes. Besøg på Virklund Bryghus hvor bryggeren satte os ind i den ædle bryggekunst og der blev smagt igennem på alt det gode øl der fremstilles her. Foredrag: Kaj Bach Pedersen var i Medborgerhuset og fortælle om hans tid i Siriuspatruljen. Det var meget spændende og medrivende suppleret med mange flotte billeder. Kaj har også et foredrag om hans tur på MC fra Danmark til Australien. Det tager vi op den kommende vinter. Kaj er en meget dygtig foredragsholder. Julle har afholdt Hjernegymnastik hvor man kunne få motioneret de små grå.

4 Bestyrelsestiltag: Alkometer, man kan tage med på ture og træf og sikre sig promillen ikke er for høj før man kører hjem Kan lånes hos Papé i turudvalget. Hævekort til turleder på ture med overnatning f.eks. Kr. Himmelfartsture mm. Kan lånes hos Bent Kasserer. Fossilernes Facebook gruppe: Man kan blive koblet på hos Udo MC Fossilerne giver bårebuket til begravelser medlemmer opfordres til at kontakte bestyrelsen, hvis de bliver bekendte med fossile dødsfald, så vi kan få sendt bårebuket. Håber inderligt ikke det bliver en hyppig begivenhed. Fossilbladet på lukket område på hjemmesiden, hvor man skal logge på, for at kunne læse det herindunder bliver referater og regnskaber også lagt og medlemslisten. Login fås hos Webmaster Julle. Amerikansk lotteri ved Erik og Hans Overskuddet fra lotteriet besluttede bestyrelsen, igen i år, at donere til Fossilernes 20 års jubilæum i Så få pungen op og køb nogle lodder, der er flotte præmier fra vores sponsorer. Kassereren styrer og følger op på sponsorer. Det kører rigtig fint. Stor tak til alle vores sponsorer. Bilsyn Plus giver i forvejen 30 kr. til foreningen for hver fossiler får synet hos dem. Jørgen Laursen udvider det til at gælde alle der er blevet henvist af en fossil. Hans SMS liste hvor det ser ud til alle fossiler efterhånden har forstået at man ikke skal besvare lige netop disse sms er. Bestyrelsen opfordrer til at deltage i kørekurser. Der er et stort udbud på markedet f.eks.: MC Sikkerhed, FDM+MCTC Jyllandsringen, AMU Tradium Ring Djursland og DMC og selvfølgelig Fossilernes MC Gymnastik. Touring Nyt har også nyt tiltag på området Skulle være ret prisgunstigt. Personlige: Hans Dam er blevet voksen og har rundet de 50 år tillykke Hans. Der er sikkert også fossiler der har fejret en mærkedag i deres liv, som jeg ikke er bekendt med og jeg vil da også ønske alle fossiler, der har haft noget at fejre et stort tillykke Tillykke til dem alle.

5 Kommende sæson Kick Start 2016: Søndag d. 10. april 2016 kl. 13:00 fra Lunden. Fadøl eller kaffe, the, kakao ved klubben. Kilometerkonkurrence, hvor vi selv aflæser speedometre i Lunden inden kickstartturen Klubben donerer igen præmie/gavekort til længst kørende 2016 Der annonceres på MJA og Ekstra Posten(John) under Det sker, som sidste år for at se om vi kan aktivere nogle motorcyklister og evt. kommende medlemmer til at deltage. Kr. Himmelfartstur 2016: Der er tur til Lübeck i Nordtyskland arrangeret af Carsten Papé og Finn Arnhof godt gået drenge. Der er pt. tilmeldt 23 fossiler og dermed fuldt hold. MC Gymnastik: d. 24.april kl.10:00 Pape/Just undersøger mulighed med at få en MC betjent til at komme og instruere. MC om dagen Peter? Æbleskiveturen 2016: Afholdes søndag d. 23. okt. kl i Lunden Længst kørende fossil, uddeling af den overkørte æbleskive og støvlekastningskonkurr. Turudvalget er på vej med en turkalender og den vil sikkert som altid være spækket med spændende og uimodståelige ture for os alle. Plot dem ind i kalenderen og få MC en støvet af og kom af sted ud på nye eventyr med fossile venner. Herudover: Se i øvrigt vores forrygende hjemmeside og turkalenderen her, hvor der er mange spændende tilbud. Næste år fylder foreningen 20 år og dette vil blive fejret på næste års generalforsamling. Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til at lægge hovederne i blød og komme med forslag til bestyrelsen omkring underholdning og aktiviteter på denne store aften. Bestyrelsen tager allerede i aften under punktet eventuelt meget gerne imod forslag. Vi er en aktiv forening og der er - heldigvis - efterhånden mange gode tilbud om fordeling af information i foreningen. Vi har vores hjemmeside, som Julle tager sig rigtig godt af. Facebookgruppen, som Udo ligeledes tager sig rigtig godt af. Og sms listen som Hans absolut ikke vil have svar på. Brug endelig vores kommunikationsmidler fuldt ud. Det bliver de kun bedre af.

6 Vi må endelig ikke glemme vores - efter min mening - uundværlige Fossilbladet, som vores gode RedakSøren gør sig stor umage med og lægger en masse arbejde i. Ege og hans bude bringer det ud i de små fossile hjem, hvor det er ventet med længsel. Jeg vil opfordre fossile medlemmer til at bidrage med stof til bladet. Det kan være turbeskrivelser korte som lange, tekniske indslag f.eks. fra ens egen favorit MC mærke og alt muligt andet MC relateret stof eller stof fra fossile medlemmers liv og levned i øvrigt. Skal vi ikke prøve at hjælpe RedakSøren med at gøre et godt blad til et endnu bedre blad i fremtiden? Grib pennen eller tastaturet og send et skriv til RedakSøren. Der er deadline på det kommende blad d. 13. februar. Jeg vil afslutningsvis takke de medlemmer der er med til at holde vores klub i god form: Mine kolleger i bestyrelsen: Lars Dam, Udo Galadrim, Carsten Papé, Bent Graversen, Harald Nielsen Revisorer: Ove Dalsgaard og Peter Mikkelsen Turudvalget: Jens Bondemand, Erik Lund, Kaj Verner, Preben Vestergaard, Carsten Papé, Finn Arnhoff Knudsen Webmasteren: Julle RedakSøren, Postmester Ege og hans bude Vores udlejer af Lunden og hjælper med Fossilbladet: Jens Skovboe De fossiler, der er med til at bære vores traditionsrige generalforsamling igennem De fossiler, der tager initiativ til og lægger et stykke arbejde i aktiviteterne. Og ikke mindst: De fossiler, der møder op og tager del i aktiviteterne. Det er en fornøjelse at være en del af og jeg ser frem til en ny, lang og begivenhedsrig MC sæson, så nu må foråret gerne komme så vi kan få MC erne støvet af og få talt nogle km på klokken Jeg har snakket meget og nævnt meget og sikkert også glemt at nævne meget. Dette må ikke betragtes som manglende interesse. Snarere som et udtryk for min fremskredne alder og ramponerede hukommelse. Jeg ønsker alle både frusiler og fossiler og alle andre slags siler en god sæson 2016 og glæder mig til at komme ud på 2 hjul med jer. Tak

7 Tak til afgående bestyrelsesmedlemmer: Carsten Papé, som de sidste 2 år har været bestyrelsens direkte kontakt til foreningens vigtigste udvalg: turudvalget. Han er et rart og flittigt væsen både i turudvalget og bestyrelsen. Lars Dam: Som har gjort en stor indsats i MC Fossilernes tjeneste og som også har været vores tøjmand. Den tjans fortsætter Lars heldigvis med. Lars er en mand med sine meningers mod og han deler dem hellere end gerne med andre. Tusind tak til disse 2 guttermænd for deres store indsats i alle fossilers interesse.

8 3. Regnskabets forelæggelse: Bent forelagde regnskabet vedr og et budget for 2017:

9 Indtægterne er stort set identiske med sidste år, men da vi har brugt lidt mindre til klubblad og generalforsamling, ender vi op med et overskud på 2.247,49, så klubbens egenkapital ved årets udgang udgør ,77. Når vi hertil lægger Jubilæumsfonden (som er overskuddet fra det amerikanske lotteri ved generalforsamlingen i 2015) er vi godt polstrede både til aktiviteter i 2016 og jubilæet i 2017 De enkelte poster i regnskabet blev gennemgået, hvorefter regnskabet blev godkendt. 4. Valg til bestyrelsen: På valg var Lars Dam, Carsten Papé og Bent Graversen. De ønskede begge ikke genvalg. Bent Graversen ønskede genvalg. Tak til begge for den store indsats i alle fossilers interesser. Bent blev genvalgt. Kirsten Clausen og Finn A. Knudsen blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer. Velkommen til dem. 5. Valg af 2 revisorer: Både Peter Mikkelsen og Ove Dalsgaard ønskede genvalg og begge blev genvalgt. 6. Indkomne forslag: Der var ingen indkomne forslag. 7. Eventuelt: Hans foreslog at der til den kommende sæsons ture blev udpeget en/flere personer som skal have særlig fokus på vores nye medlemmer. Således at disse føler sig godt tilpas og velkommen især i den svære start med nye mennesker og nye vaner. God idé. Bestyrelsen tager dette op med turudvalget. Det blev lagt ud til generalforsamlingen og komme med forslag til underholdning til jubilæumsgeneralforsamlingen: Et medlem foreslog Tupperware damen en komiker som efter sigende er ret god. Peter Just foreslog han og Henning samler et band og laver et musikindslag sammen med Sangsilerne. Lars og Carsten som stoppede i bestyrelsen blev hyldet for den store indsats. Lars Dam fortsætter opgaven med tøjsalg fremover. Den nye bestyrelse gik i enrum og konstituerede sig som følger: Formand John Pedersen Næstformand Udo Galadrim Kasserer Bent Visby Gravesen Bestyrelsesmedlem Finn A Knudsen - Kontakt til turudvalg

10 Bestyrelsesmedlem Kirsten Clausen Suppleant Harald Lund Nielsen Generalforsamling sluttede herefter i god ro og orden, og vi mæskede os i Mettes og Co. s fremragende mad. Sangsilerne og deres fremragende sanglærer fik fremført nogle skønne sange. Tak til de skønne sangfugle. Mette forklarede aftenens menu og Mette og hendes hjælpere blev hyldet og fik hver overrakt en blomst og sammenplantning og så så glade, søde og tilfredse ud. Vi fik i løbet af aftenen besøg af en rengøringsduo fra NPK (Nat Pissernes Klub) med mottoet: I sviner Vi Cleaner. Disse par festlige herrer fik gjort lidt rent og hængt et par fossiler ud Tak til Ervind og Ole som vist nok kender de herrer. Der var igen i år amerikansk lotteri med mange flotte præmier fra vore mange gavmilde sponsorer. Tak til dem alle. Pengene går igen i år til vores 20 års jubilæumsfest efter generalforsamlingen 4. marts Herefter forløb aftenen som sædvanlig i hyggeligt og snakkesageligt fossilt miljø. Og alle gik fornøjede hjem. Således opfattet John Pedersen Generalforsamlingen d. 05 marts Formand: John Pedersen Dirigent: Ole Pedersen

11

Forår er det endnu ikke blevet og det hører da også endnu til sjældenhederne, at møde 2- hjulere ude i trafikken.

Forår er det endnu ikke blevet og det hører da også endnu til sjældenhederne, at møde 2- hjulere ude i trafikken. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 04-03-2017 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

Foråret har allerede så småt tittet frem med op til 10 grader i februar måned og se bare hvor flot det har været i dag.

Foråret har allerede så småt tittet frem med op til 10 grader i februar måned og se bare hvor flot det har været i dag. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 01-03-2014 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

Kære fossiler, frusiler, missiler, sangsiler, veteran-og sportsvognssiler, krakiler mm.

Kære fossiler, frusiler, missiler, sangsiler, veteran-og sportsvognssiler, krakiler mm. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 07-03-2015 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

April 2015 Nr 1. www.mc-fossilerne.dk

April 2015 Nr 1. www.mc-fossilerne.dk April 2015 Nr 1 www.mc-fossilerne.dk Bondemanden inviterer til 50-års race i Sverige. Læs mere side 10. Den 9.maj inviterer Finn os med til Sydfyn Formanden har Ordet Det er den suverænt bedste tid på

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev: Sommer 2014 Bestyrelsen informerer Så er efteråret på trapperne. Men hvad gør det, når sommeren har været helt fantastisk. Den varmeste sommer i 140 år. Dem

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019 Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling 21 Marts 2019 Dagsorden 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Bestyrelsens beretning 4 Kaffepause 5 Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 6 Fastlæggelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere