Kære fossiler, frusiler, missiler, sangsiler, veteran-og sportsvognssiler, krakiler mm.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære fossiler, frusiler, missiler, sangsiler, veteran-og sportsvognssiler, krakiler mm."

Transkript

1 MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af bestyrelse Udo og John er på valg modtager gerne genvalg 5. Valg af suppleant kun ulige år 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgte forsamlingen på bestyrelsens opfordring Ole Pedersen. Ole konkluderede at generalforsamlingen var indkaldt på ligitim vis og følgelig beslutningsdygtig. 2. Formandens beretning: Kære fossiler, frusiler, missiler, sangsiler, veteran-og sportsvognssiler, krakiler mm. Det har været en lang, mild, våd og mørk vinter men nu lysner det. Forventningens glæde er jo som bekendt den største glæde. En ny sæson står for døren. Er der nogle der har fået ny MC? Ja det er der da Ib fra Grauballe FZ1 og Ove Varadero Tillykke til dem de er jo nok ekstra opsatte på den nye sæson. Foråret har allerede så småt tittet frem i februar måned og lørdag d. 28 febr. hvor der var MC Messe i Århus var det en anelse forårsagtigt. I morgen søndag er lovet op til 12 grader, så jeg håber I har fået MC erne gjort køreklare. Den globale opvamning har for alvor slået igennem og forlænget MC sæsonen betydeligt. Jeg kørte sidste tur 6. dec 2014 inden vinteropstaldningen. Duc en er klar og jeg forventer at hitte the road temmelig snart. Måske allerede i morgen. Medlemstallet var ved generalforsamlingen i 2014: 123 medlemmer Det er med stor beklagelse bestyrelsen har konstateret at 12 medlemmer har meldt sig ud af vores forening ved fornyelse af kontigentet. Ærgerligt men tak for det gode kammeratskab vi har haft og I er velkomne tilbage når I måtte ønske det. Der er heldigvis også kommet et par nye til velkommen til dem. Ved sidste optælling i 2015 er medlemstallet 114 medlemmer. Stadig flot men det skal gerne holdes her og derover.

2 Året der gik: Foråret kom tidligt i 2014 og bed sig i den grad fast. Der var fossiler på 2 hjul allerede i februar måned og der var masser af godt MC vejr i marts måned. Turudvalget er i god form og køreglæden og tilslutningen til turene var stor. Udvalget er udvidet med Finn Visbyvej Ervind og Dorthe har trukket sig, så der er plads til friske kræfter i foreningens vigtigste udvalg. Så kontakt turudvalget hvis du har lyst at være med. Det er også enhver fossil frit for at arrangere ture på eget og fælles initiativ. Koordiner dem gerne med turkalenderen, så der så vidt som muligt ikke er for mange ture, der falder sammen på samme dato. Ideer til ture modtages med glæde Der er flere ture end dem der aktuelt er på turkalenderen på vej f.eks. evt. en tur til Lübeck Meld gerne tilbage til turudvalget med ideer, ris eller ros til turene Klubben er også i fin form. Der er mange gode initiativer og det er lysten, der driver værket. (Det går ufattelig godt) Den frusile fraktion står desværre på stand by. Når I får lyst og energi til at skyde gang i det igen piger, melder I bare ud til bestyrelsen og I vil få vores fulde opbakning. Det har været et brag af en sommer i 2014 og der har været masser af forrygende MC vejr. Turkalenderen bugnede af gode tilbud og der har været: Kickstart, lørdag d. 5. april og man kunne få noteret kilometerstand og deltage i konkurrencen om længstkørende fossil 2014 og kunne vinde en flot præmie doneret af Foreningen. Derudover var foreningen vært ved en forfriskning på café Kik efter turen. Turudvalget fik tildelt økonomiske midler, så der på udvalgte ture har været forplejning. Det er der nogle fossiler der har været heldige at nyde godt af. Kr. Himmelfartstur til Sauerland i 2014 med Erik og Carsten, hvor 30 glade fossiler kørte ned og mødtes med RyMC, som var på kundetur i samme område og boede samme sted. Tilbagemeldingerne herfra var meget begejstrede og succesen forsøges gentaget i år. Tur til Egeskov slot Kroketturnering på Enderup Skov MC Camp (Peter Just udfordrerede og Lille Lam samlede handsken op og løb af med sejren.) Aftenture én af mine personlige favoritter at køre en tur ud i det fri med gutterne efter endt arbejdsdag det er livskvalitet. Tur til Friland i Feldballe spændende at se hvordan kreative mennesker kan indrette sig alternativt.

3 Dolomittertur ved Julle som i øvrigt både er gået på efterløn og blevet selvstændig som turarrangør ud i Alperne Held og lykke med begge dele. Vi var en lille sluttet flok på Julemærke hjem i Hobro anført af Udo, hvor vi donerede overskuddet fra amerikansk lotteri fra vores generalforsamling det vakte glæde i Hobro. Vi var i øvrigt den klub der havde den største enkeltdonation I år vil overskuddet gå til vores jubilæums fest i 2017 hvor MC Fossilerne kan fejre 20 års jubilæum(stiftet af bl.a. Peter Just 22. marts 1997) Der har været fossiler på MC Sikkerhedskursus med Erik Lund og på Tradium Ring Djursland med RedakSøren og VFR klubben. Det er dejligt at se der er fossiler der prioriterer at opgradere deres ellers suveræne færdigheder på 2 hjul. I uge 29 var der MCTC Børnetræf på Hessellund Sø camping i Karup, hvor min datter og jeg deltog herligt arrangement Kirsten Sidevogn det søde væsen sponsorerede BMW en med sidevogn til denne tur så min datter kunne have en veninde med. Efter sommerferien var der: Havetur ved Jens Bondemand det flittige menneske Aftenture igen Sandskulp"tur" Aftenmøde i Lunden - kom og spark dæk - og måske køre en tur nyt tiltag ved Papé Hjarbæk Fjord Det gav sgu lidt vand Kaj Verner 4 dage til Polen med Papé som rejseguide Firmabesøg Pressalit med Frits som rundviser der var sgu mange lokumsbrædder Lundø Classic Motorshow Karoline kaffemøde Derudover har der bl.a. været stegt flæsk tur og MC om dagen kører stadig herligt. Afslutningsvis vores traditionsrige Æbleskivetur hvor den overkørte æbleskive gik fra Peter Just og til den altid veloplagte humørbombe Kirsten Sidevogn Clausen. Begge velfortjente bærere af denne hædersbevisning til en fossil, som har gjort en særlig indsats for foreningen. Søren Skovborg (RedakSøren): Søren Julsbæk (Julle): Per Møller:

4 Mette Kloppenborg: Ervind Poulsen: Erik Lund Sørensen: Jens Fomsgård: Hans Dam: Jens Bondemand Preben Vestergaard Peter Just Kirsten Clausen På æbleskivetur blev årets længst kørende fossil afsløret det blev Flemming hvor mange km var det det blev til (ca ?) Flemming? Tillykke med det. Der var efter sigende flotte præmier. Vinteren har været lang og mild med begrænset sneføre. Og nu er det jo ikke kun mcvikinger vi har i foreningen, men også vinterbader vikinger, der igen i 2014 var med nede i De Blås flydende sauna og få sig en dukkert og saunatur. Der var de heldige vindere fra Amerikansk lotteri og frivillige fra den fossile badmintonfraktion. Jeg vil benytte lejligheden til at gøre reklame for Badmintonafd. med den traditionsrige badmintonjulefrokost som igen i år blev afholdt i Ry MC s hyggelige værkstedslokaler. Vinteraktiviteter: Badminton eller hvad det nu kan kaldes smide høns over hegnet??? Hyggelig, sjov og sund sammenkomst med traditionsrig julefrokost i værkstedet hos RyMC, som i den forbindelse er pyntet hyggeligt op til den kommende højtid. Der er plads til flere på banerne og til julefrokosten. I 2014 suppleret med Hans Dam og familien det er det bestemt ikke blevet mere kedeligt af Nyt udvidet tiltag i 2014 ved Jens Bondemand: MC Højskole, hvor der før Fossilernes sangkor har været et indslag typisk ved én af foreningens medlemmer som havde et speciale at berette om ikke nødvendigvis af MC karakter. Herefter var der sang for de fossiler der ønskede at deltage i det. Kørte hver anden onsdag hen over vinteren. Flot initiativ Jens Beøg hos Autogalleriet i Ikast ved Erik. Foredrag: Facebook II aften ved Udos kone Lily. Arne Friis Kroatientur Bestyrelsestiltag: Alkometer, man kan tage med på ture og træf og sikre sig promillen ikke er for høj før man kører hjem Kan lånes hos Udo.

5 Hævekort til turleder på ture med overnatning f.eks. Kr. Himmelfartsture mm. Kan lånes hos Bent Kasserer. Fossilernes Facebook gruppe: Man kan blive koblet på hos Udo over 50 fossile medlemmer. MC Fossilerne giver bårebuket til begravelser medlemmer opfordres til at kontakte bestyrelsen, hvis de bliver bekendte med fossile dødsfald, så vi kan få sendt bårebuket. Håber inderligt ikke det bliver en hyppig begivenhed. Fossilbladet på lukket område på hjemmesiden, hvor man skal logge på, for at kunne læse det herindunder bliver referater og regnskaber også lagt og medlemslisten. Amerikansk lotteri Overskuddet fra lotteriet besluttede bestyrelsen, at donere til Fossilernes 20 års jubilæum i Kassereren styrer og følger op på sponsorer. Det kører rigtig fint. Stor tak til alle vores sponsorer. Hans s SMS liste hvor det ser ud til alle fossiler efterhånden har forstået at man ikke sjkal besvare lige netop disse sms er. Bestyrelsen opfordrer til at deltage i kørekurser. Der er et stort udbud på markedet f.eks.: MC Sikkerhed, FDM+MCTC Jyllandsringen, AMU Tradium Ring Djursland og DMC og selvfølgelig Fossilernes MC Gymnastik. Touring Nyt har også nyt tiltag på området Skulle være ret prisgunstigt. Ole Andersen var desværre uheldig med et styrt efter æbleskiveturen og brækkede nogle knogler op på hesten igen Ole. Personlige: Ole A mistede desværre også sin kone i nov.2014 Vi føler med Ole og ønsker alt godt for ham. Grethe Fasterholdt døde i juli - Hvil i fred Egon Busk rundede de 80år i 2014 og jeg var ude i Them med en gave til ham fra Fossilerne. Der er sikkert også fossiler der har fejret en mærkedag i deres liv, som jeg ikke er bekendt med og jeg vil da også ønske alle fossiler, der har haft noget at fejre et stort tillykke Tillykke til dem alle. Kommende sæson Fossil Marked ved Julle og Johannes d Julle informerer nærmere under evt.

6 Kickstart 2015 ved Bestyrelsen: d. 12. april Fadøl eller kaffe, the, kakao ved klubben. Kilometerkonkurrence, hvor vi selv aflæser speedometre i Lunden inden kickstartturen Klubben donerer igen præmie/gavekort til længstkørende 2015 MC Gymnastik ved turudvalget og Harald 26. april Træf i Søby (Kølkær) ved Preben 30. april Hanstholmtur 2. maj ved Kai Verner Sydfyn rundt med Finn 9. maj Kr. Himmelfartstur til Sauerland med Pape og Finn maj Ardennerne ved Julle mødes med Kr. H.holdet i Sauerland efterfølgende 9-14 maj Kvikrunden med Jens B 20 maj Fisketur med Jens Skouboe 30 maj Fur (Muslingefestival??) med Prebsi 31 maj Wedelslund gods med Finn 5 juniden gamle Jernbanebro med Henning 16 juni Thyborøn med Papé 28. juni Kroketturnering på Enderup Skov (Lille Lam udfordrer)???krigskirkegård med Erik 21 juni Velfortjent sommerferie løbende opdateret turkalender 50 års ræset i Linkjøbing ved Jens B d aug. Æbleskivetur ved bestyrelsen 25. oktober Herudover: Se i øvrigt vores forrygende hjemmeside og turkalenderen her hvor der er mange spændende tilbud. Plot dem ind i kalenderen og få MC`en støvet af og kom af sted og få nogle hyggelige oplevelser med fossile venner. Jeg vil afslutningsvis takke de medlemmer der er med til at holde vores klub i god form: Mine kolleger i bestyrelsen: Lars Dam, Udo Galadrim, Carsten Papé, Bent Graversen, Harald Nielsen Revisorer: Ove Dalsgaard og Peter Mikkelsen Turudvalget: Jens Bondemand, Erik Lund, Kaj Verner, Preben Vestergaard, Carsten Papé, Finn Arnhoff Knudsen Webmasteren: Julle Redaksøren,

7 Postmester Ege og hans bude Vores udlejer af Lunden og hjælper med Fossilbladet: Jens Skovboe De fossiler, der er med til at bære vores traditionsrige generalforsamling igennem De fossiler, der tager initiativ til og lægger et stykke arbejde i aktiviteterne. Og ikke mindst: De fossiler, der møder op og tager del i aktiviteterne. Det er en fornøjelse at være en del af og jeg ser frem til en ny, lang og begivenhedsrig MC sæson, så nu må foråret gerne komme så vi kan få MC erne støvet af og få talt nogle km på klokken Jeg har snakket meget og nævnt meget og sikkert også glemt at nævne meget. Dette må ikke betragtes som manglende interesse. Snarere som et udtryk for min fremskredne alder og ramponerede hukommelse. Pas på den skjulte skat i form af politiets nye fotovogne som sikkert vil blive brugt flittigt i den kommende sæson. Jeg ønsker alle både frusiler og fossiler og alle andre siler en god sæson 2015 og glæder mig til at komme ud på 2 hjul med jer. Tak

8 1. Regnskabets forelæggelse: Bent forelagde regnskabet vedr og et budget for 2015:

9 Vi har valgt at bruge driftsregnskabet fremover, idet det giver et bedre billede af foreningens aktiviteter, og vi kan se, om det giver over- eller underskud, og vi får vist klubbens formue, som ved udgangen af 2014 udgør kr ,28. Det betyder, at vi er godt rustede, hvis der skulle komme en uforudset udgift, eller vi beslutter et større arrangement f.eks jubilæumsåret De enkelte poster i regnskabet blev gennemgået, hvorefter regnskabet blev godkendt. 3. Valg til bestyrelsen: På valg var Udo Galadrim og John Pedersen. De ønskede begge genvalg. Begge blev genvalgt. 4. Valg af suppleant: Harald Lund var på genvalg ønskede gerne genvalgt og blev genvalgt. 5. Indkomne forslag: Der var ingen indkomne forslag. 6. Eventuelt: Julle informerede om Fossilt Marked i Lunden Derudover blev der drøftet det faldende medlemstal i foreningen og hvorvidt der skulle gøres tiltag eller ej. Det blev lagt ud til generalforsamlingen og komme med forslag til underholdning til jubilæumsgeneralforsamlingen. Jens Fomsgaard stopper med tøjsalg og blev hyldet for den store indsats. Lars Dam har overtaget opgaven fremover. Ervind Poulsen og Dorte Træholt stopper i turudvalget og blev hyldet for den store indsats. Der er plads til nye kræfter i turudvalget kontakt udvalget direkte. Den nye bestyrelse gik i enrum og konstituerede sig som følger: Formand John Pedersen Næstformand Udo Galadrim Kasserer Bent Visby Gravesen Bestyrelsesmedlem Carsten Papé - Kontakt til turudvalg Bestyrelsesmedlem Lars Dam Suppleant Harald Lund Nielsen Generalforsamling sluttede herefter i god ro og orden, og vi mæskede os i Mettes og Co. s fremragende mad.

10 Mette forklarede aftenens menu og Mette og hendes hjælpere blev hyldet og fik hver overrakt en blomst og sammenplantning og så så glade, søde og tilfredse ud. Herefter forløb aftenen som sædvanlig i hyggelig og snakkesagelig fossilt miljø. Det passede præcis med øllet i år så alle gik fornøjede hjem. Således opfattet John Pedersen Generalforsamlingen d. 07 marts Formand: John Pedersen Dirigent: Ole Pedersen

11 Tak til køkkenet: Mette og hende køkkenjomfruer, som igen har udrettet mirakler i køkkenet. Det eneste der når op i nærheden af betydningen af MC en i en fossil s liv er god mad tilberedt af en kærlig kvindehånd. Endnu en forrygende Gallamiddag for det fossile MC folk De overgår sig selv år efter år Der blev uddelt krammere fra både kasserer og formand ;-)

Foråret har allerede så småt tittet frem med op til 10 grader i februar måned og se bare hvor flot det har været i dag.

Foråret har allerede så småt tittet frem med op til 10 grader i februar måned og se bare hvor flot det har været i dag. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 01-03-2014 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

Kære fossiler, frusiler, andre slags siler, overkørte æbleskiver mm.

Kære fossiler, frusiler, andre slags siler, overkørte æbleskiver mm. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 05-03-2016 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

Forår er det endnu ikke blevet og det hører da også endnu til sjældenhederne, at møde 2- hjulere ude i trafikken.

Forår er det endnu ikke blevet og det hører da også endnu til sjældenhederne, at møde 2- hjulere ude i trafikken. MC Fossilerne Referat fra Generalforsamling Lunden Vestergade Silkeborg d. 04-03-2017 Dagsorden var ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabets forelæggelse 4. Valg af

Læs mere

April 2015 Nr 1. www.mc-fossilerne.dk

April 2015 Nr 1. www.mc-fossilerne.dk April 2015 Nr 1 www.mc-fossilerne.dk Bondemanden inviterer til 50-års race i Sverige. Læs mere side 10. Den 9.maj inviterer Finn os med til Sydfyn Formanden har Ordet Det er den suverænt bedste tid på

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Sommer 2014 Nr 3 Fossil MC-højskole? Fossiler på sikkerhedskursus 4-dages tur til Polen Jernbanebroen Kalender Sommer/Efterår 2014 www.mc-fossilerne.dk Nr3-2014.indd 1 30/06/14 20.01 Udgravning af bro

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev: Sommer 2014 Bestyrelsen informerer Så er efteråret på trapperne. Men hvad gør det, når sommeren har været helt fantastisk. Den varmeste sommer i 140 år. Dem

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Marts 2013 Nr 1. Historien om vores logo. Turkalender. Nimbus i krig. Muslingetur til Fur. + en del mere. www.mc-fossilerne.dk

Marts 2013 Nr 1. Historien om vores logo. Turkalender. Nimbus i krig. Muslingetur til Fur. + en del mere. www.mc-fossilerne.dk Marts 2013 Nr 1 Historien om vores logo Nimbus i krig Muslingetur til Fur + en del mere www.mc-fossilerne.dk Turkalender forår 2013 For præcis 10 år siden (blad nr 1 2003) bragte vi her i bladet Niels

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af SSIF-Kajak Årsmødet onsdag den 4.nov.2015 ifølge vedtægterne (4.s)

Referat af SSIF-Kajak Årsmødet onsdag den 4.nov.2015 ifølge vedtægterne (4.s) Referat af SSIF-Kajak Årsmødet onsdag den 4.nov.2015 ifølge vedtægterne (4.s) 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens/ bestyrelsens beretning 4. Orientering vedr. kommende sæson v/formanden

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere