Beretning Vi sagde farvel til Poul Munk ved en velbesøgt reception, hvor vi samtidig sagde velkommen til Pouls afløser Mette Jul.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Vi sagde farvel til Poul Munk ved en velbesøgt reception, hvor vi samtidig sagde velkommen til Pouls afløser Mette Jul."

Transkript

1 Beretning 2016 Indledning FSKBHs årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelsens og afdelingernes vurdering, har været de vigtigste og mest markante i løbet af det forgangne år. En meget glædelig meddelelse i 2016 var, da Københavns Kommune besluttede at fjerne gebyret på voksenidræt for de som benytter kommunale idrætsfaciliteter. En stor tak til Asger Gaard som sidder i Folkeoplysningsudvalget for hans kæmpe indsats. Læs mere senere i beretningen. Vi sagde farvel til Poul Munk ved en velbesøgt reception, hvor vi samtidig sagde velkommen til Pouls afløser Mette Jul. I det forløbne år har bestyrelsen, som består af: Jeanette Thornberg (formand), Michael Kofoed (næstformand), Palle Lindstrøm (økonomiansvarlig) samt bestyrelsesmedlemmerne Kim Christiansen, John Vinding Petersen, Gitte Nielsen og Mari-Ann Egeskov Madsen, afholdt 11 bestyrelsesmøder, hvor vi for at bedre kommunikation mellem udvalg og bestyrelse har indkaldt et udvalg til hvert bestyrelsesmøde. Bestyrelsen ønskede at høre hvordan det gik positivt som mindre positivt hvad kan bestyrelsen gøre, hvordan får vi medlemsfremgang. Vi fornemmer, at det bliver taget godt imod, og vi kan love, at alle udvalg bliver inviteret til møde. Derudover har bestyrelsen også været repræsenteret på Dansk Firmaidrætsforbunds formandsmøde, møder i Landsdel Øst og Region Hovedstaden samt andre lokale og regionale idrætsmøder, således at vi også har været med til at præge den idrætspolitiske dagsorden. Af større begivenheder i 2016 kan nævnes Bike & Run i Rødovre, som FSKBH atter var arrangør af. Desværre med en lille nedgang i antal hold. Dog tror vi på, at vi i 2017 kan tiltrække flere hold, da vi stadig - mener konceptet er spændende. Lad mig samtidig understrege, at uden vores mange frivillige hjælpere, vil det overhovedet ikke være muligt, at gennemføre dette store arrangement. Forhåbentlig giver denne beretning suppleret med den mundtlige på selve repræsentantskabsmødet vore klubrepræsentanter og enkeltmedlemmer et godt og solidt indblik i foreningens samlede aktiviteter, således at vi på repræsentantskabsmødet kan få nogle livlige og inspirerende drøftelser om den københavnske firmaidræts fremtid. Vi hører meget gerne på jeres idéer og forslag til, hvor FSKBH kan gøre det endnu bedre, og hvad synes I, vi skal fokusere på det kommende år.

2 Dansk Firmaidrætsforbund Firmaidræt StorKøbenhavn hører naturligvis fortsat til under Dansk Firmaidrætsforbund i daglig tale kaldet Firmaidrætten. Dansk Firmaidrætsforbund havde sidste år knap aktivitetsmedlemmer en lille nedgang på i forhold til fordelt på 75 lokalforeninger, 10 landsforeninger og 1 forbund og er således stadig det 3. største idrætsforbund i Danmark. FSKBH har stadig repræsentanter i et par af forbundets politiske organer. Jeanette Thornberg er medlem af Styrelsen, og Michael Kofoed sidder i Idræt- og Motionsudvalget. Derudover er Gitte Agerlin fra petanqueudvalget og Stephen Eckhausen fra billardudvalget i fokusgruppen for stævneplanner, der er et nemt og hurtigt turneringsprogram, som de skal være med til at få implementeret. FSKBH er stadig rollemodelsforening inden for fodbold og erhvervsskoler. Det medfører blandt andet at andre foreninger kan tage kontakt til os og få gode råd om, blive inspireret til eller erfaringsudveksling foreninger imellem. Dansk Firmaidrætsforbunds medlemsregistrering I januar 2016 skulle FSKBH igen bruge den fælles medlemsregistrering. Det gav også denne gang anledning til lidt udfordringer, fordi en del af vore klubber også er medlem af DGI eller et af DIFs specialforbund, hvortil deres medlemstal skulle indberette via portalen til det Centrale Forenings Register. Nogle klubber undrede sig over, at indberetningen af medlemstal til FSKBH ikke skulle ske via portalen medlemstal. Imidlertid har Dansk Firmaidrætsforbund besluttet, at kun de ca. 85 foreninger heriblandt FSKBH kan indberette medlemstal via portalen. Derfor skal FSKBHs klubber fortsat indberette direkte til vores kontor, der varetager den samlede indberetning af FSKBHs samlede medlemstal til forbundet. Medlemsstatistik Selv om vore klubber bliver rykket for den årlige medlemsindberetning, er for mange desværre ikke gode til at få klaret opgaven. Og det selv om manglende eller for sen indberetning koster klubben et gebyr på 400 kr. Husk, at det årlige medlemstal danner grundlaget for det tilskud, som vi får udloddet fra Dansk Firmaidrætsforbund. Klubindberetningerne pr. 1. januar 2017 viste et samlet aktivitetsmedlemstal på fordelt på ca. 345 medlemsklubber, hvilket betyder, at vi i 2016 har haft en nedgang på næsten aktivitetsmedlemmer og en nedgang på 25 klubber. Erhvervsskolerne står for en medlemsstigning på ca til ca medlemmer i forhold til sidste år.

3 Økonomi Driftsregnskab: Det samlede regnskab udviser et underskud på ,69 kr. Budgetteret underskud kr. Det vil sige en samlet afvigelse på ca kr. til den bedre side Negative tal (-) er indtægter Budget Regnskab Afvigelse Idrætsafdelinger samlet set overskud , ,27 Kontor , ,19 Administration og bestyrelse , ,01 Renter og udbytte , ,00 Ekstraordinære posteringer , ,84 Resultat i alt , ,31 Afdelingernes bidrag til administration er i regnskabet indarbejdet med , ,30 Som en ekstraordinær indtægt er der i regnskabet bogført restoverførsel af værdipapirer fra det tidligere LTFI. Administration og bestyrelse mindre udgift ,01 kr. Enkeltstående aktiviteter (Messe i Forum) giver overskud ca kr. Grundkontingent giver ca kr. mindre end budgetteret Kvartalstilskud fra DFIF giver ca kr. mindre end budget Kontorhjælpstilskud giver merindtægt på ca kr. Til anskaffelser er anvendt ca kr. mindre end budget Til interne og eksterne møder er anvendt ca kr. mindre end budget Til løn og lønomkostninger er anvendt ca kr. mindre end budget Bevilgede tilskud viser en udgift på kr. udenfor budget. Der er givet tilskud med kr. til markedsføring af Gokart og anskaffelse af cykelstativer til Bike & run. Udvalgenes administrationsbidrag er fra 2016 forhøjet fra 2,5% til 3,5% af stævneindtægterne. Bidraget forhøjes fra 2018 yderligere, så det fremover udgør 5%. Udviklingen i medlemskontingent og kvartalsudlodning fra DFIF har som beskrevet ved tidligere regnskabsaflæggelser medført et stort fald i indtægterne. Kvartalsudlodninger fra DFIF er nu stabiliseret hvorimod medlemskontingentet i 2016 falder med yderligere ca kr. Faldet i kvartalstilskud for perioden udgør samlet ca. 30% svarende til kr. Kontingentindtægter er i samme periode faldet med 51% svarende til kr.

4 1.200 Udvikling i kontingentindtægter og tilskud fra DFIF (1.000 kr. årets priser) Kontingent DFIF Disse fald i indtægterne har bevirket, at regnskabets hovedpost Administration og bestyrelse, der er foreningens fællesudgifter, i samme periode er gået fra at udvise et overskud til at udgøre et stigende underskud. Bestyrelsen har gennem de seneste år haft stort fokus på de administrative udgifter, således at omlægning af arbejdsfunktionerne kan give besparelser. Samtidig er en række kontrakter og administrative rutiner blevet gennemgået og ændret, hvorved der fremkommer en række udgifter i regnskab 2016, som er mindre end det budgetterede kr. Regnskab og budget - adm. og bestyrelse (negative tal er indtægter) Budget i alt Regnskab i alt

5 Idrætsafdelinger under ét - resulterer i 2016 et overskud på ca kr. mod et budgetteret overskud på ca kr. Modsat fællesudgifterne går udvalgenes samlede resultat fra et underskud frem til 2013 til i de følgende år at give en overskud. Udvalgenes samlede regnskabsresultat og budget : 150 Budget og regnskab idrætsafd. samlet (netagive tal er indtægter) Budget i alt Regnskab i alt Under hovedposten "Idrætsafdelinger" er enkeltstående aktiviteter som Bike & Run m.fl. optaget. Bestyrelsen har ved tidligere lejlighed vedtaget, at foreningen kun har én fælles kassebeholdning og hensættelser til specifikke formål skal indarbejdes som en del af udvalgenes budget. Der er i årets regnskab foretaget nedenstående hensættelser Billardudvalget til anskaffelse af billard med kr. Fodboldudvalget til deltagelse i internationale stævner med kr.

6 Bike & Run Stafetten FSKBH afholder naturligvis igen i år B&R stafet. Det sker mandag den 12. juni Vi håber stadig på 150 hold! Vi kom desværre ikke helt op på det i 2016, hvor det blev til 110 hold. Arrangementet foregår stadig i Rødovre samme sted som Løberuten som i 2016 var 2*2,5 blev en stor succes da løbere kom over målstregen to gange. Det gav liv og stemning i målområdet. Rødovre kommune er igen i år en meget engageret samarbejdspartner. Vi har i 2017 fået ny lokal hovedsponser Pro-Safe. De kommer også på stævnepladsen og udstiller deres både. Vi håber I har lyst til at stille op i år, så få fat i jeres kolleger og forsøg at få samlet et hold eller flere, og få nogle fornøjelige timer med løb, cykling og socialt samvær. Til et arrangement af denne størrelse er vi meget afhængig af frivillige hjælpere til at få afviklet stafetløbet, så er I ledige denne dag, må I meget gerne snakke med Mette Jul, inden I går herfra i aften. Forberedelse og planlægning af Bike & Run Stafetten er tidskrævende for både administrationen og de frivillige ledere, ligesom vi på selve løbsdagen har brug for mange frivillige hjælpere til at løse de opgaver, der er forbundet med selve afviklingen af stafetløbet. Selvfølgelig synes vi, at Bike & Run Stafetten er et rigtig godt tilbud til arbejdspladserne, da den giver gode muligheder for, at vore firmaers medarbejdere og deres familier kan kombinere idrætsaktiviteter og socialt samvær.

7 Erhvervs- og produktionsskolerne Det er ikke så nemt at få hul igennem til Erhvervsskolerne, som først håbet. Mette Jul har i tre måneder prøvet at banke døre ind desværre uden det store held. De fleste skoler sparer på de lærertimer, der kan benyttes på idrætsarrangementer. Det ses tydeligt på FSKBHs indefodboldstævne, som har været nedadgående de sidste to år. Hvis Erhvervsskolerne ikke har en lærer som brænder for det, så prioriterer de det ikke så højt. I forbindelse med vores Bike & Run 2016 tog vi kontakt til nogle erhvervsskoler for at tilbyde dem at gennemføre løberuten nogle timer om eftermiddagen, inden det oprindelige løb skulle starte. Der var kun fire hold som tilmeldte sig, så det var ikke den store succes. I januar afholdt vi indefodboldstævne for erhvervs- og produktionsskoler med 10 drengehold. Endnu en tilbagegang i forhold til 2016, men vi havde en super hyggelig dag. Efterfølgende er der to skoler som har meldt sig på banen om deltagelse til næste år, så vi håber på, at det vender og flere hold vil deltage. I år afholdt vi et fantastisk høvdingeboldstævne i Valbyhallen. 10 hold var tilmeldt og de havde en rigtig sjov dag. 1. og 2. pladsen kom til et nationalt finalestævne i Fredericia. Udendørs ES-Cup i september var en stor succes. 42 hold var mødt op til en dag med sol og god stemning. Til september 2017 har vi igen ansøgt om at afholde ES- Cup i udefodbold i Valby Idrætspark. Motionskampagner Tæl skridt kampagnen har været afholdt to gange årligt over en 3-ugers periode i henholdsvis marts og september, hvor det gælder om at tilbagelægge skridt om dagen. Det er let og alle kan være med. Som noget nyt vil det i 2017 blive ændret til at foregå fire gange årligt to uger pr. gang med start den 23. januar Igen i år blev der afholdt Arbejdspladsernes Motionsdag som vi kender det fra Skolernes Motionsdag og som afholdes fredagen før efterårsferien. Denne gang var der aktivitet og bevægelse på 265 tilmeldte arbejdspladser. Det betød en næsten tredobling af antallet af tilmeldte medarbejdere i forhold til Hele kollegaer var med på en dag med sjov motion.

8 Firmaidræt Open Firmaidræt Open-arrangementer som startede tilbage i 2013 blev tidligere afviklet to gange årligt i henholdsvis september og marts. Som noget nyt blev det fra 2016 ændret til kun at skulle afholdes en gang årligt i juni måned - med et håb om, at flere ville deltage. Desværre lykkedes det ikke i Fredericia at øge deltagerantallet ligesom aftenfesten heller ikke fik den ønskede tilslutning. Derudover måtte flere aktiviteter aflyses grundet for få tilmeldinger. FSKBHs klubber har altid været flot repræsenteret i flere af aktiviteterne samt aftenfesten, og det håber vi også vil ske, når det afholdes i Ringkøbing den juni Landsdel Øst og Region Hovedstaden Strukturen er fastsat i Dansk Firmaidrætsforbunds vedtægter. Der er ikke tillagt beslutningskompetencer til de to organer, idet formålet med de to organer først og fremmest at give medlemsforeningerne mulighed for sparring, gensidig inspiration og erfaringsudveksling. Landsdel Øst holder normalt to årlige møder, hvor hver forening har mulighed for at deltage med maks. fem personer. I Region Hovedstaden holdes møde efter behov et til to om året hvor de tilknyttede firmaidrætsforeninger har en fast repræsentant samt mulighed for at møde med yderligere en person til møderne. FSKBHs faste repræsentant i Region Hovedstaden er Gitte Nielsen. Fra forbundets side er Sannie Kalkerup tilknyttet Landsdel Øst og Region Hovedstaden som foreningskonsulent. Hendes opgave er bl.a. at vejlede og hjælpe med udvikling, organisationsopgaver, uddannelse og forholdet til offentlige myndigheder og samarbejdspartnere. Bestyrelsen havde besøg af Sannie i november, hvor hun fik en kort orientering/status på vores aktiviteter, faciliteter og erhvervsskoler. Derudover blev vi informeret om tilbud om hjælp vedrørende kommunikation, markedsføring, foreningsevents og stævneplanner fra forbundets side. European Company Sports Game European Company Sport Games (ECSG) afvikles hvert år skiftevis med vinterfestival i lige år og sommerfestival i ulige år. Den næste ECSG-sommerfestival afholdes i Gent i dagene juni Der er tilmeldt 184 fra Danmark, hvilket er det laveste antal deltagere vi har stillet med. En af årsagerne er blandt andet mangel på hotelværelser. Større foreninger har haft meget svært ved at kunne få værelser på samme hotel, men derimod blevet tilbudt flere forskellige hoteller, Det er selvsagt ikke tilfredsstillende, da man også deltager for at have socialt samvær.

9 Frivillig fredag Frivillig Fredag som er en form for tak for hjælpen til alle vores frivillige, som har gjort en indsats i løbet af året - og FSKBH er efterhånden en af de få foreninger i Dansk Firmaidrætsforbund som fastholder dette arrangement. Så der er heller ingen tvivl om, at der i 2017 vil komme en invitation ud til afdelingsudvalg og hjælpere til Bike & Run Stafetten. Vi håber, som sidste år, at mange vil deltage og få nogle hyggelige timer på tværs af vores udvalg. I år var der 45 tilmeldte og vi havde en fantastisk dag/aften. Der stod golf på programmet. Alle kunne være med. ret var lavet hold helt fra begyndere til øvet og alle fik lov at slå til bolden. Der kom 3 nye golfere ud af dette arrangement Overskriften er selvfølgelig adressen på Firmaidræt StorKøbenhavns hjemmeside. Hjemmesiden har været i luften fra foreningens første dag i 2010, og siden etableringen er der til stadighed arbejdet på at gøre den bedre og mere brugervenlig. Fra starten af februar 2017 skiftede FSKBH til en nyt layout på hjemmesiden. Fremadrettet vil der skulle betales når man tilmelder sig, og dette er så småt påbegyndt. Sammen med det ugentlige nyhedsbrev (se næste afsnit) udgør hjemmesiden FSKBHs primære kommunikationskanal til klubberne og deres medlemmer. Samtidig skal hjemmesiden virke som god PR for firmaidrætten og dermed være med til at skabe interesse for firmaidrætten og med til at skaffe os nye medlemmer. Nyhedsbrev den ugentlige medlemsinformation Næsten hver torsdag sendes det ugentlige Nyhedsbrev pr. til vore medlemsklubber og andre interesserede. I Nyhedsbrevet informerer vi i kort form om stort og småt inden for firmaidrætten. Nyhedsbrevet er først og fremmest tænkt som en appetitvækker med relevante links til indbydelser, resultater, stillinger mv., hvilket giver os mulighed for På en side måske to - at give læserne et hurtigt overblik over alle aktuelle emner, Enkel og alligevel fyldig information, der kun fylder få kilobytes (KB), Hurtig videreformidling for vore klubber til deres kontaktpersoner eller alle medlemmer.

10 FSKBHs kontor og administration Siden etableringen af FSKBH i 2010 har vores administration haft hjemsted i KFIU- Hallen, hvor vi har lejet kontorlokaler af foreningen KFIU, der ejer anlægget. Til servicering af vore medlemsklubber og idrætsafdelinger har FSKBH ansat medarbejdere i administrationen. Henrik Lindby er forretningsfører og dermed daglig leder af administrationen, ligesom han varetager de daglige økonomiopgaver. Mette Jul har nu været intern konsulent i et års tid, og hendes primære opgaver er større idræts- og udviklingsopgaver, samt erhvervsskolerne. Vi har været nødt til at opsige Flemming Johnsen i starten af Hans primære arbejdsopgaver som webmaster og udsendelse af nyhedsbrev har Mette overtaget. De administrative opgaver vedrørende KFIUs idrætsanlæg løses pt. af Mette og Henrik i fællesskab. Det påtænkes at ansætte en medarbejder på 15 timer til hovedsagelig at løse de administrative opgaver for KFIUs idrætsanlæg og en idrætsstuderende til at varetage erhvervsskolerne. KFIUs idrætsanlæg i Valby Foreningen KFIUs idrætsanlæg i Valby omfatter tre udendørs tennisbaner og en hal med fire badmintonbaner med tilhørende omklædningsfaciliteter. Foreningen KFIU har ansat en deltids medarbejder, der står for løsningen af alle praktiske opgaver på anlægget. FSKBHs administration løser ifølge en aftale med KFIU de administrative opgaver, der er forbundet med idrætsanlæggets daglige drift. Et nyt tiltag i løbet af det sidste år er, at det er blevet muligt at book badmintonbaner online og forhåbentligt er dette også snart muligt at gøre for tennisbanerne. Både medlemsklubber, enkeltmedlemmer og andre, der er interesseret i at leje badminton- eller tennisbaner på idrætsanlægget i Valby, er meget velkomne til at kontakte FSKBHs kontor for at få nærmere oplysninger om mulighederne. Københavns Kommunes idrætsfaciliteter En meget stor del af vore aktiviteter afvikles i Københavns Kommunes idrætsfaciliteter (fodboldbaner, idrætshaller, svømmehaller, petanquebaner mv.). De faciliteter, som vore afdelinger får stillet til rådighed, er i det store hele tilfredsstillende. Som hovedregel skal kommunalt ejede idrætsfaciliteter stilles gratis til rådighed for foreninger, der er godkendt efter Folkeoplysningsloven. Dog har en kommune mulighed for at opkræve gebyr for brug af kommunalt ejede idrætsfaciliteter, hvis den yder supplerende tilskud til de driftsudgifter, som foreninger har ved brug af egne eller lejede lokaler. Kommunen fastsætter selv gebyrets størrelse og hvilke faciliteter, der skal betales for. Gebyret kan gradueres, så børn og unge (jf. Folkeoplysningsloven er det personer under 25 år) bliver sikret bedre vilkår end voksne.

11 Københavns Borgerrepræsentation besluttede som en del af budget 2016 at indføre gebyr 75 kr. pr. medlem for henholdsvis træning og turnering/stævne) - for foreninger, hvor 60 procent af de aktive medlemmer er 25 år eller ældre! Det ville berøre næsten alle vores klubber, idet vi næsten kun har medlemmer over 25 år. Foreninger med en høj andel børn og unge ville gå helt fri. Den skævvridning havde de konsekvenser, at foreningerne fik forskellige vilkår, og at de foreninger, der lige nu ligger på grænsen medlemsmæssigt, ikke ville have noget incitament til at hverve nye voksne medlemmer. Vi satte spørgsmålstegn ved om forskelsbehandling af voksne, som dyrker de samme aktiviteter, var lovlig, så derfor blev der iværksat et stort arbejde specielt fra Asger Gaards side som medlem af Folkeoplysningsudvalget. Midt i september blev det en realitet, at Københavns Borgerrepræsentation vedtog at droppe de planlagte gebyrer. Nu er foreningerne igen ligestillede, og alle slipper for at betale gebyr for voksne medlemmer! Afslutning Dette var en gennemgang af, hvad bestyrelsen har valgt at berette om på det overordnede plan fra den forgangne sæson. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan drøftes andre emner, men beretningen er således hermed lagt ud til debat blandt vore medlemmer. Ligesom sidste år har vi placeret afsnittet med beretninger fra vore idrætsafdelinger som et appendiks til beretningen, så læs endelig videre. I år skal igen lyde en meget stor og varm tak til Rødovre Kommune for deres velvilje og engagement til Bike & Run Stafetten i juni. Et arrangement som krævede et stort samarbejde mellem FSKBH og Rødovre Kommune, og som fungerede fortrinligt takket være Rødovre Kommunes positive indsats. Sidst - men absolut ikke mindst skal der lyde en kæmpe tak til alle jer, som i det forløbne år har ydet en frivillig arbejdsindsats til gavn og glæde for Firmaidræt StorKøbenhavn. Uanset om jeres indsats er ydet som leder i en af vore klubber, udvalgsmedlem i en vore idrætsaktiviteter eller som hjælper ved vore arrangementer, er den af uvurderlig betydning for FSKBHs fortsatte eksistens. Det er ikke mindst jeres fortjeneste, at Firmaidræt StorKøbenhavn er og fortsat vil være en spændende idrætsforening. Valby, den 30. marts 2017 Jeanette Thornberg Formand

12 Idrætsafdelingerne Som nævnt i punktet afslutning, er der selvfølgelig også i den skriftlige beretning en kort orientering fra vore afdelinger om deres idrætsaktiviteter i det forløbne år, idet idræt er og bliver vores kerneaktivitet. Atletik og motion I året 2016 har aktiviteterne fortsat som hidtil. Det er gået godt, og vi får stadig stor hjælp fra Arne, der med hård hånd styrer resultatlisterne og statistikerne, hvilket han skal have stor tak for. Det har desværre vist sig, at vores resultatsystem lider af en række mangler der kræver megen indsigt og meget manuelt arbejde. Det er vi i gang med at løse og håber at det kan lade sig gøre, Alternativet er, at vi skal investere i et helt nyt system eller ændre på den service vi yder løberne. Aktiviteterne i afdelingen er de 13 motionsløb - desværre med et svagt dalende antal deltagere. Vi vil fortsætte løbene så længe deltagerne møder op. Oversigten for 2017 kan ses på hjemmesiden. (fskbh.dk/motionsløb) I holdkonkurrencen blev NOVO igen bedste klub og vandt alle rækkerne. Årets løber: For kvinder Andrea Reif Andersen TOPDANMARK For mænd Henrik Werngreen TRYG 4x4 km firmastafet havde i år 12 tilmeldte hold og gav følgende resultat: Åben række Mix-række 1. NOVO 1:01:52 1.HI 1:11:32 2.NOVO-2 1:07:16 2. NOVO 1:14:56 3.TOPDANMARK-1 1:08:12 Kvinder 1.NOVO 1:13:58 2. TOPDANMARK 1:21:54 3. PRO-SAFE BELVE 1:24:42 Afdelingens årsmøde er fastlagt til den 30. maj 2017, hvor vi i lyset af det faldende deltagertal ved vores arrangementer skal tilpasse bestyrelsens antal og afdelingens økonomi, der jo også skal hænge sammen.

13 Badminton Badmintonafdelingen har til formål at samle Københavns firmaklubbers badmintonspillere til idrætsligt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder blandt andet via en holdturnering, hvor der spilles på mange niveauer. Denne holdturnering starter i september og slutter i april. Den er for seniorer og veteraner (35+år) og spilles i flere kategorier hver med flere rækker, så der er god mulighed for at komme i kamp med jævnbyrdige modstandere. Kampene spilles i henholdsvis KFIU-hallen og de forskellige spillesteder som firmaerne stiller til rådighed. I år 2016/2017 er der i denne holdturnering 102 hold i 12 rækker. Derudover har vi sædvane tro afholdt minihold-stævnet i januar og men måtte desværre aflyse FSKBH mesterskaberne i november. Dog håber vi, at dette vil blive afholdt igen i Billard Billardafdelingen har nu på 3. år huseret i Grøndal Multicenter. Det har været til stor glæde på mange punkter. Bl.a. kan nævnes at almen rengøring varetages af GMC, som dog, i ny og næ, lige skal mindes på dette, men også andre aspekter i lokaleholdet kan klares ved meddeling om udbedring. Bedst af alt, er dog et regnskab, som igen kan ånde frit. Billardafdelingens største udfordring er i dag at få belagt den kapacitet, som vi fra Københavns kommune er udstyret med i vores lokaler. Vi er, for at kunne beholde vores hjemsted, nødsaget til at opretholde aktiviteter i alle forud aftalte tidsrum, hvilket er udfordrende, når kun ca. 10% af foreningernes medlemmer kan afsætte tid til andet end de sædvanlige turneringsaktiviteter. Nu har billardudvalget imidlertid være gode til at finde på nye og sjove måder at dyrke billardspillet på, og i sæsonen har vi, udover vores sædvanlige turneringer i 3-mandshold, 2-mandshold, enkeltmand, enkeltmands Hcp. og vores jule skomagerturnering også kunnet tilbyde nye turneringer, såsom Bedst af 3 og 2-mandsstafet. Vi har dog i denne sæson måttet vinke farvel til det ellers nye initiativ med en løbende skomagerturnering, idet tilmeldingerne udeblev. Herudover dannede 1. april rammen om vores FSKBH Cup, som beklageligvis ikke havde flere tilmeldte, end at Cuppen kunne afholdes på én dag. Det lyder ikke alt sammen som positiv glæde, men vi er dog optimistiske i billardafdelingen. Vi kunne dog bruge nogle redskaber til at få nye og friske spillere/deltagere/medlemmer ind i foreningerne.

14 Bordtennis Den forgangne sæson er forløbet uden større problemstillinger, herunder også Hold- og Pokalturneringerne. Vores åbningsstævne i oktober 2016 måtte desværre aflyses grundet for få tilmeldte, mens julestævnet blev gennemført, dog med relativt få deltagere. Den samlede bestyrelse har efter adskillige år på posterne nu valgt at takke af, hvilket sker på afdelingens årsmøde den 25.april For mit eget vedkommende har jeg nu siddet som formand siden 1983! Vi ønsker den kommende bestyrelse alt muligt held og lykke med bordtennissporten fremover. Bowling I forhold til sidste sæson en lille nedgang i deltagende hold - både i turneringen og i pokalen. Tilslutningen til vores stævner har stort set holdt samme niveau som tidligere, men dog med en aftagende tendens. Der har været en pæn udnyttelse af de 6 baner i Gladsaxe, som vi bruger til søndagstræf. Der bliver lavet nogle pæne resultater samtidig med, at der også bliver hygget. Dart Vores holdturnering er i fuld gang og i år med flere deltagende hold end i mange år. Vi må give DDU en stor del af skylden/æren, da de har ændret på deres turneringsstruktur. Det er virkelig dejligt med lidt fremgang, men det er for tidligt at juble. Vi håber, at vi kan fastholde de nuværende hold og måske også øge lidt yderligere til den kommende sæson. Singlemesterskabet for herrer, damer og veteraner der var arrangeret til afholdelse den 1. april, bliver desværre igen i år aflyst. Der er kun kommet fire tilmeldinger til stævnet.

15 Fodbold Fodboldafdelingens beretning 2016 kan som altid læses i årsberetningen i forbindelse med afdelingsmødet i november, så herunder et kort resume: Udendørssæsonen 2016 blev set med antal hold ift desværre et fald på 10%. Til gengæld er der igen fremgang ved vores Julestævne, som tog navneforandring til Francis Pony Christmas Cup, og også igen i 2016 var der håndbold på programmet hvor der også var fremgang: Fra 3 til 5 hold bød på lidt forandringer til julestævnet: Hele Rødovre Hallen var i brug, den sidste hal (hvor der var aftenfest da vi afholdt FO 2015) blev lavet til hyggeområde med bar og juletræ. Derudover havde en del hold også taget imod tilbuddet om julebuffet, og dette bliver jf. de tilbagemeldinger vi har fået, også en del af Firmaidræt Open i Fredericia i juni, blev det mindst besøgte fodboldstævne i mere end 15 år desværre. Selv fra FSKBH deltog der ikke det antal hold vi engang kunne stille med kun tre hold deltog, ud af i alt 18. Dog blev det til en suveræn FO-titel til Thomas Cook, som for andet år i træk vandt Oldboys-rækken. Evighedslisten over vundne titler under Firmaidræt StorKøbenhavn, så således ud ved indgangen til 2017: Klub I alt Inde Ude Cup Danske Bank Laybourn Sport IBBH SAS 7 7 LIF Sportsturf EY / Ernst & Young Novo Nordisk Brandvæsenet Cosa Nostra Nordea Thomas Cook Airlines AC Frederiksberg Atea Sport 2 2 Codan Energinet 2 2 HI 2 2 IKF 2 2 Irma Sport 2 2 Viasat Sport / TV 3 Sport / Novo Biopharm 1 1 Benny Johansen & Sønner 1 1 Blom Transport 1 1

16 BPS Kickers 1 1 FC Keolis City 1 1 MIF 1 1 Radiometer 1 1 RKS 1 1 Rollex 1 1 Søværnets IF 1 1 Telefonen 1 1 TONO 1 1 TRYG Gokart Intet fra afdelingen Håndbold Turneringen 2016/2017 i håndbold afdelingen er afviklet med kun 1 division i Mix rækken, hvilket er en reduktion fra sidste sæson. Det er desværre svært for klubberne at samle spillere. Turneringen er generelt forløbet planmæssigt og godt. I alt 56 kampe planlagt, med 6 i slutspillet. Dette års vinder blev KPMG-I Håndbold afholdt igen i år et lille julestævne i Rødovre hallen i forbindelse med fodboldafdelingens julestævne. Trods få tilmeldte blevet det et hyggeligt stævne. Vores faste nytårsstævne, 1. søndag i januar, blev igen afviklet med succes, med deltagelse af hold fra indeværende sæson.

17 Petanque Igen i år har der været stor aktivitet med afholdelse af fastelavnsstævne, holdturnering og mesterskaber i tripler og doubler. Holdturneringen 2016 Tilslutning til holdturneringen i år var i alt 26 hold fordelt med 16 3-mandshold og 10 hold i 6-mandsrækken, hvilket var samme antal hold som sidste år. ÅR/HOLD mandshold mandshold I ALT I 3-mandsrækken blev dette til 8 hold i 1. division og 8 hold i 2. division. Alle kampene blev kampene afviklet som dobbeltkampe, i alt 14 kampe pr. hold. 6-mandsrækken med 10 hold blev som sidste år afviklet som enkeltkampe, hvor alle mødte hinanden, i alt 9 kampe pr. hold. Holdturneringen forløb godt med masser af gode og spændende kampe. I 6-mandsrækken fordelte de 3 bedste hold sig med 1. pladsen 2. pladsen 3. pladsen Radiometer LPK RKS I 3-mandsrækken 1. division fordelte de 3 bedste hold sig med 1. pladsen 2. pladsen 3. pladsen SAS 1 Renholdet 1 Nordea 1

18 I 3-mandsrækken 2. division fordelte de 3 bedste hold sig med 1. pladsen 2. pladsen 3. pladsen Nordea 2 SAS 3 DRI 1 Hvordan op- og nedrykninger vil fordele sig i 2017, er afhængig af næste års tilmeldinger til holdturneringen. Den sidste spilledag den 12. september i Valby blev afviklet med højt humør i et dejligt solskinsvejr. Efter kampene var der sædvanen tro fælles spisning og uddeling af pokaler i Valby Hallens cafeteria. Til denne 3. halvleg var der 126 tilmeldte og bestyrelsen glæder sig over den store opbakning til fælleshygge og pokaloverrækkelse. Mesterskaber for tripler og doubler Mesterskaberne afvikles efter det schweiziske stigesystem. Mandag den 23. maj afvikledes mesterskaberne i tripler. Der var tilmeldt 24 hold fordelt på 11 klubber. Der blev spillet 4 runder og vinderne blev: 1. pladsen Michael Gadegaard Gert Rasmussen Jesper Andersen ABA 2. pladsen Per Rosendahl Arne Erichson Jørgen Grandjean Nordea 3. pladsen Vibeke Christensen Jette Steenberg Jørgen Christensen RKS Lørdag den 8. oktober afvikledes mesterskaberne for doubler. Der var tilmeldt 24 hold, fordelt på 10 klubber. Der blev spillet 5 runder og vinderne blev: 1. pladsen 2. pladsen 3. pladsen Søs Lisa LPK Giorgio Arturo LPK Allan Wigh Claus Engelmann Radiometer

19 Ved begge mesterskaber har der været stor tilslutning fra klubberne, og der skal fra bestyrelsen lyde en stor tak til klubberne for denne opbakning til mesterskaberne. Stævner 2016 Fastelavnsstævnet blev i år afviklet lørdag den 27. februar med 36 tilmeldte. Stævnet blev afviklet i 3 runder med skiftende makkere. Ind imellem runderne blev der også tid til lidt slå katten af tønden. I år havde vi to tønder, en til pigerne og en til drengen. Der blev uddelt tre præmier ved stævnet 1. pladsen 2. pladsen 3. pladsen Bjarne Olsen Verny Falkeborg Birthe Sjölander Bet Balls SAS Pet Balls Andre stævner 2016 Som vanen tro afholdt SAS forårsstævne 18. april i Vallensbæk. Der blev spillet efter det schweiziske stigesystem med skiftende makkere. RKS afholder efterårsstævne lørdag den 5. november i år. Her er vi alle traditionen tro, inviteret til en dyste i doubler med skiftende makkere over 4 runder på banerne, Jyllingevej 128. Firmaidræt Open I år var mesterskaberne i Firmaidræt Open henlagt til Fredericia og Middelfart fra den 17. juni til den 19. juni. Fra Firmaidræt Storkøbenhavn stillede vi med 1 spiller i single, 10 hold i double og 4 hold tripler fra 2 forskellige klubber. Gebyr for voksnes brug af Københavns Kommunes idrætsfaciliteter Som en del af budget 2016 vedtog Københavns Borgerrepræsentation i oktober 2015, at voksne med virkning fra 2016 skal betale gebyr for at bruge Københavns Kommunes idrætsfaciliteter. Imidlertid blev reglerne i den endelige gebyrmodel fastsat på et grundlag, der efter firmaidrættens opfattelse ikke stiller voksne idrætsudøvere lige. Derfor kontaktede FSKBH og mange andre foreninger både politikere og administration for at gøre opmærksom på problematikken i den manglende ligestilling. De mange henvendelser har gjort indtryk på de københavnske politikere, idet Borgerrepræsentationen i forbindelse med budget 2017 har vedtaget at fjerne gebyret

20 fra I skrivende stund vi ikke, om foreningerne skal betale gebyr for 2016, idet dette bliver afklaret på Folkeoplysningsudvalgets møde den 25. oktober. Men vi er optimistiske og tror på, at der bliver fundet en god løsning, således at der heller ikke skal betales gebyr for Hjemmesiden Der er i år indført et nyt system, hvor klubberne der har hjemmebane, selv skal indberette resultaterne fra de afviklede kampe. Efter lidt begyndervanskeligheder syntes vi at de fungerer godt. Klubberne er flinke til at lægge resultaterne ind indenfor et par dage efter kampene er spillet. Med hensyn til flytning af kampe har der været ca. 20 i denne sæson. Vores webmaster Gitte gør stadig et stort arbejde for at hjemmesiden skal virke optimalt. Vi håber at I benytter hjemmesiden flittigt igennem hele sæsonen. Seniorsport I senior afdelingen går det stille og roligt. Vi er stadig godt i gang med badminton, svømning og meget snart igen stavgang. Vi har i sæsonens løb mistet et par stykker, men nye er kommet til. Vi er kede af, der ikke er flere som vil være med. Skydning Medlems foreninger FSKBH skytte afdeling består i dag af 12 foreninger. Vi har desværre måtte sige farvel til 1 forening. Det er Brandvæsenet IF som er langt ind under RIF. Ud af de 12 foreninger er det kun 7 foreninger der har deltaget i vores aktiviteter. Når vi tænker på, at vi bare for 2 år siden var 19 foreninger, har udvalget sat ind på pr-området. Det er nu, der skal sættes ind, mens vi stadig har noget aktivitet. Til de 5 foreninger som ikke er aktive, er der blevet sendt en mail ud. I mailen er der bl.a. tilbud om, at et udvalgsmedlem kunne komme ud på en trænings aften og fortælle om vore aktiviteter. Det kan ellers ikke være nemmere at deltage, idet der kan skydes på hjemmebane, hvorefter resultaterne sendes ind på mail. Et andet tiltag har været at kontakte de FSKBH foreninger, der ikke har en skytteforening, med opfordring til med hjælp fra udvalget at oprette en. Det sidste tiltag har været at kontakte skytter som ikke har tilknytning til firmaidrætten, om at oprette en skytteforening i deres firma. Ud over det har udvalget endvidere udsendt instruktions materiale, samt en opfordring til at lave en mere spændende træning ude i foreningerne. Dette er for at få nye medlemmer og fastholde disse. Der er også blevet opfordret til, at foreningerne laver pr for deres forening i deres firma.

21 Udvalget hjælper også gerne med forslag til den ny træningsform og pr-arbejde. Udvalget har da også tilbudt, at foreningerne kunne invitere et udvalgt medlem med til deres årsmøder. Alt dette for at vi får mere aktivitet og en bedre kontakt mellem foreningerne og udvalget. Men vi må desværre erkende at disse tiltag ikke har båret frugt blev også året, hvor vor formand Carsten Bønnelykke valgte at trække sig og Ole Thy Christensen overtog posten som formand. Sommersæsonen 2016 Der var rimelig god aktivitet til vore stævner i sommer sæsonen FSKBH 200m. turneringen havde 11 deltagere, hvilket er samme antal som sæsonen Vinder blev BW-I. Til mesterskaberne på 25m. pistol deltog 16 skytter. Vinder blev RI98. Til mesterskaberne på riffel var der 9 deltagere på 50m. 9 deltagere på 200m. og 7 deltagere på kombi-riffel 200m. Vinder på alle riffeldisciplinerne blev BW-I. Samlet set var der fremgang i deltagerantallet fra sidste sæson Kun 9 skytter indløste træningskortet, så de havde mulighed for at træne på FSKBHs bestilte baner i Det skal dog siges at nogle af vore klubber selv har træningstid blev desværre også året, hvor vi måtte opsige ejerskabet i Krudthuset, da FSKBH bestyrelsen ikke længere ville godkende et underskud på vores regnskab. Når man ser tilbage på historien kan vi godt føle os lidt snydt: 1. I FKBH som startede ejerskabet var udgiften til huset på hovedregnskabet. 2. Da vi så blev slået sammen og blev til FSKBH kom udgiften på skytteregnskabet, men vi måtte have et underskud svarende til udgiften på huset. 3. Så måtte vi ikke have underskud på regnskabet og mistede ejerskabet Bestyrelsens bemærkninger til Skyttudvalgets beretning: Bestyrelsen ser med megen undren på skytteudvalgets bemærkninger om den besluttede udtræden af Krudthuset, idet beslutningen om udtræden er truffet på skytteudvalgets ekstraordinære årsmøde den 14. september I forbindelse med fusionen mellem FSKBH og LTFI i 2014 blev det aftalt, at skytteudvalget i en overgangsperiode på 2 år (2014 og 2015) kunne få dækket et underskud svarende til FSKBHs andel af udgifter til drift af Krudthuset. Derudover godkender bestyrelsen et underskud i afdelingen for 2016, men påpeger samtidig at deres budget skal gå i nul fra Baggrunden for bestyrelsens beslutning er, at skytteudvalget på lige fod med øvrige udvalg efterfølgende er pålagt at udarbejde et budget, der er i økonomisk balance heri inkluderet andel af drift af Krudthuset. Da skytternes årsmøde ikke ønsker at dække FSKBHs andel af driften af huset har årsmødet besluttet at udtræde af Krudthuset, hvilket bestyrelsen har taget til efterretning.

22 Vintersæsonen Til efterårs stævnet deltog 35 skytter. Dette er en fremgang fra sidste sæson. På riffel vandt Tryg/Nordea og på pistol vandt RI98. I FSKBH 15 turnering deltog 37 skytter. Dette er samme antal som forrige sæson. Vinder blev Tryg/Nordea på riffel og RI98 på pistol. FSKBH 15m. mesterskab afholdes sidst i marts. Her prøver vi noget nyt, idet vi også sender indbydelsen ud til nogle af de menige medlemmer i de 5 foreninger vi aldrig ser. Denne vintersæson var der også mulighed for gratis fælles træning på FSKBHs bestilte baner i DGI-byen om torsdagen. Disse baner er blevet benyttet flittigt, og der vil fremover blive bestilt baner til fælles træning i DGI-byen. Sportsfiskeri I 2016 blev der afholdt 12 sundture (Torskefestival (2 afdelinger), Forårets og efterårets torskekonkurrencer, Sommer og efterårets fladfisk konkurrencerne, Arts konkurrencerne (i 2 afdelinger) samt hornfisk, makrel og sildekonkurrencerne. I årets konkurrencer deltog i alt 343. Der blev i alt uddelt 30 præmier. Disse blev vundet af 8 firmaer og 7 enkelt medlemmer. Der var 23 forskellige vindere på turene, 2 medlemmer havde 3 placeringer, 3 medlemmer havde 2 placeringer. De resterende 18 vindere havde hver én placering. Lidt om de enkelte sundture: Årets samlede vinder af vores Torskefestival 2016 blev Michael Svendsen (FORCE) med en flot torsk på 8,0 kg. På begge torskefestival afdelinger blev der fanget omkring 100 torsk, en hel del hvillinger og sild samt langer og sej Årets artskonkurrence viste at det godt kan betale sig, at deltage på begge afdelinger. Den samlede vinder for andet år i træk blev Thomas med en samlet score på 675 point og det endda kun med en 3. plads og 4. plads i de 2 afdelinger I 2016 prøvede vi at udskifte den tidligere fladfisketur om foråret med en torsketur. Torsketuren var dog ikke det helt store tilløbsstykke, men vi prøver igen i 2017, hvorefter turen evalueres De hurtige grønne (hornfisk) konkurrencen blev afholdt på en pragtfuld aften på sundet. Desværre uden der kom meget i kurvene - kun sølle 4 hornfisk, men med bifangster af både torsk og fladfisk Årets 2 fladfisketure var godt belagt, og der blev fanget pænt med fisk. o På sommer konkurrencen blev der fanget over 230 flade, 8-10 pr. person. Herudover blev der fanget knurhaner, fjæsinger og 1 hornfisk. En pragtfuld tur, hvor alle havde mange flotte fisk med hjem o Efterårets konkurrence blev afviklet på en kold og blæsende vinterdag, hvor årets første sne faldt. Totalt set blev der fanget omkring 100 fladfisk ca. 2-3 pr. mand, eller rettere pr. person, for selvom der er få kvindelige deltagere på vores ture, så blev andenpladsen på denne tur vundet af Helle fra NIF

23 På Sundets tun konkurrence (makrelturen) var det let at være dommer og uddele præmier. Der var nemlig kun 2 der indvejede hver en makrel. Til gengæld var der rigtig mange bifangster af både torsk og sild, så de fleste havde alligevel fisk med hjem Før konkurrencen De gode sild på kajen havde det regnet i stort set 2 døgn. 1 time før afgang holdt regnen op, og det blev et pragtfuldt vejr. Der var rigtig mange store flotte sild, helt op omkring gram stykket og vi fik ALLE de sild vi kunne ønske os. De gode/heldige havde fyldte kurve. I alt blev der fanget omkring sild med pr. mand. Bifangsterne var makrel og torsk (enkelte op til 3 kg.) Captain Coddy (torsk) konkurrencen krævede sin sportsfisker. Føj for en besværlig og kold tur 3-5 grader, en pivende vind på mellem sm op til 25 sm i stødene og afdrift på mellem 3,5-4 sømil. Når man kastede pirken op mod vinden, kom den næsten tilbage på skibet, så en vanskelig fisketur, som fangsterne også bar præg a. Kun torsk blev landet, men rigtig flotte vinder torsk. En af bifangsterne var en flot sej på hele 2,56 kg. Udover de 12 sundture var der planlagt med 3 specielle arrangementer (2 P&T og 1 Å tur). Desværre var det ikke muligt at afholde nogle af disse Nye tiltag i 2017: Vi vil forsøge at arrangere en forårs konkurrence med bulefiskeri samt en sommertur efter makrel med for-fodring. Ligeledes vil vi undersøge mulighederne for Hvar konkurrencer (ex. pighvar og slethvar). OPRÅB: Der er omkring lystfiskere ude i FSKBH klubberne (oplysninger fra klubberne selv), og det ville være rart hvis mange flere af disse lystfiskere kom med ud på vores arrangementer, så hermed en opfordring til alle de klubber, der har oplyst de har lystfiskere, til at deltage. Svømning Bestyrelsen arbejder meget på, at afdelingen skal bestå. Sæsonen 2016/2017 er ved at ebbe ud, og året er præget af en tilbagegang i svømmemedlemmer. Dette ses også ud af regnskabet Da sæsonen startede fik vi to nye vandgymnastikinstruktører 1 til henholdsvis tirsdags- og onsdagsholdet. Instruktørerne har klaret det rigtig fint. Vi kunne godt bruge en livredder om tirsdagen, men det er der desværre ikke økonomi til på nuværende tidspunkt. Vi håber, at vi kan få fat i lidt flere svømmere, og vil gerne bede om at FSKBH s medlemsforeninger vil gøre lidt reklame for svømning. Vi kunne godt bruge en livredder om tirsdagen, men det er der desværre ikke økonomi til på nuværende tidspunkt.

24 Desuden vil vi forhøre ro- og sejlklubber, om de kunne have interesse i, at deres medemmer via deres arbejde svømmer hos os, da de skal aflægge svømmeprøve for at bestå ro- og sejlprøverne. Københavns Kommune har valgt at udvide betalingszonerne for parkering i kommunen, hvilket betyder, at vores kørende medlemmer skal betale en parkeringsafgift hver gang de kommer til svømning. Vi håber ikke, at dette kommer til at betyde noget for antallet af svømmere. Afdelingen har afholdt juleafslutning med gløgg og æbleskiver. En fast tilbagevendende tradition. Tennis Formanden havde i år selv lagt spilleplanen på grund af der desværre ikke var nogle som ønskede at opstille som turneringsleder. Et par af de sidste kampe var dog lige tæt på mørkets frembrud. De vil næste år starte kl og ikke kl Samme antal hold (23) deltog ved kampplanlægningen - dog meldte Alm. Brand fra kort før start. Banerne var i super stand i år. Vandingsanlægget kan nu vande to baner ad gangen. Vi startede sæsonen med nye net og et nyt udendørs ur. Årets holdresultat turneringsvindere: Vinderne i de respektive divisioner fik overrakt flotte præmier, som var vaser eller termokander: 1. division Nordea 2. division TDC1 3. division - Jan Nygaard (var ikke mødt op) Stillingen i de enkelte divisioner blev gennemgået - herunder mulige op- og nedrykninger. Reglerne er, at nr. 1 og 2 rykker op i en højere division, mens de 2 sidst placerede rykker ned. Dog kan der ved en faldende tilmelding til turneringen i 2017 blive ændret på placering for at divisionerne bliver af en passende størrelse. Den nye bestyrelse skal tjekke om klubber, der melder fra til turneringen efter den er planlagt, betaler noget timerne er jo allerede lagt ind i planen. Turneringen fik uventet et overskud i år, da vi satte prisen pr. kamp op med ca.12 % (til 345 kr.) for første gang i mange, mange år. Formanden havde faktisk ikke regnet med overskud, men følgende forhold gjorde sig gældende: - Vi havde samme antal hold i år som sidste år - Prisen pr. kamp var i år 12% højere - Mindre honorar grundet manglende turneringsleder - I år møder kun to vinderhold op - 40% færre deltagere i årsmødet (5 mod 9 sidste år) Alex havde meddelt, at han træder tilbage som tennisformand. Patrick Christian Folmann Ørngreen fra Danske Bank havde meldt sig som kandidat til formandsposten, men kunne desværre ikke komme til mødet. Patrick blev valgt med alle stemmer for. Turneringsleder blev Bertil Jønsson - dog kun for 1 år.

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Den 27. oktober 2018 Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Valby hallens mødelokaler, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV. Fremmødte: I alt 10 deltagere,

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E

Læs mere

Beretning Indledning

Beretning Indledning Beretning 2018 Indledning FSKBHs årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelsens og afdelingernes vurdering, har været de vigtigste og mest markante i

Læs mere

Beretning Indledning

Beretning Indledning Beretning 2015 Indledning FSKBHs årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelsens og afdelingernes vurdering, har været de vigtigste og mest markante i

Læs mere

Årsmøde torsdag den 29. oktober 2009 i Petanqueafdelingen. Bestyrelsens beretning:

Årsmøde torsdag den 29. oktober 2009 i Petanqueafdelingen. Bestyrelsens beretning: KØBENHAVNS FIRMA IDRÆTS UNION Petanqueafdelingen Medlem af Dansk Firmaidrætsforbund (DFIF) Årsmøde torsdag den 29. oktober 2009 i Petanqueafdelingen. Bestyrelsens beretning: Indledning: Oktober 2009 Bestyrelsen

Læs mere

Beretning Indledning

Beretning Indledning Beretning 2017 Indledning FSKBHs årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelsens og afdelingernes vurdering, har været de vigtigste og mest markante i

Læs mere

Holdturnering 2014 2015

Holdturnering 2014 2015 Holdturnering 2014 2015 Velkommen til holdturneringen 2015 Hermed har vi fornøjelsen af at udsende programmet for Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) petanque holdturnering 2015. I år er der tilmeldt 26 hold

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn

Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn Mandag den 18. april 2016 kl. 18.00. Rødovregård - (LOEN) Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre DAGSORDEN: 1. Konstituering af fremmødte. 2. Valg af

Læs mere

FSKBH SPORTSFISKERI. Den samlede vinder af Torskefestivallen 2015 blev Birger(FORCE) - vinderen af TF1.

FSKBH SPORTSFISKERI. Den samlede vinder af Torskefestivallen 2015 blev Birger(FORCE) - vinderen af TF1. 21. oktober 2016 FSKBH SPORTSFISKERI ÅRSMØDE 2016 Referat BILAG - formandens beretning, regnskab/budget orienteringen og input til eventuelt. Afdelingens beretning 2015 ved formand Allan Schmøde. I 2015

Læs mere

Beretning 2014. Indledning

Beretning 2014. Indledning Beretning 2014 Indledning FSKBH s årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelsens og afdelingernes vurdering, har været de vigtigste og mest markante

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 27. april 2017 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Holdturnering

Holdturnering Holdturnering 2016 2017 Velkommen til holdturneringen 2017 Hermed har vi fornøjelsen af at udsende programmet for Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) petanque holdturnering 2017. I år er der tilmeldt 26 hold

Læs mere

Beretning for FSKBH Billard afd.

Beretning for FSKBH Billard afd. Ishøj April 2019 Beretning for 2018-2019 FSKBH Billard afd. Da sæson 2018-2019 blev sat i gang, fik vi, med nye varmetermostater, sat afslutning på en lettere renovering af billardbordene. Opfattes nogen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 7. august 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), John

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Beretning 2013. 1. Indledning

Beretning 2013. 1. Indledning 1. Indledning Beretning 2013 FSKBH s årsberetning er som altid et tilbageblik på de aktiviteter og begivenheder, som efter bestyrelses og afdelingers vurdering af det forløbne foreningsår har været de

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 26. april 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FODBOLD NEWS 45-14 www.fkbufodbold.dk

FODBOLD NEWS 45-14 www.fkbufodbold.dk Fodboldafdelingens afdelingsmøde Mandag den 10. november kl. 18.00 på O Learys Bar & Restaurant, inde på Københavns Hovedbanegård. Der vil som sædvane blive mulighed for at spise stegt flæsk med persillesovs

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 20. oktober 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

FODBOLD NEWS 51-14 www.fkbufodbold.dk

FODBOLD NEWS 51-14 www.fkbufodbold.dk Så sænker julefreden sig så småt også over fodboldudvalget, og vi ser frem til indefodboldturneringen bliver skudt i gang søndag den 4. januar. Dog skal I alle selvfølgelig have referater fra Jule Five-a-side

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 19. september 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/

Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/ Bestyrelsesmøde Skat Fritid & Idræt 19/11 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Sussie Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Afbud: Jesper Vestergaard Dagsorden:

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre 29. april 2014 Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april 2014. Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre Dagsorden: 1. Konstituering af fremmødte. 2. Valg

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 13. september 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Nils Sabroe (NS), Carsten Danielsen (CD),

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Afdeling: Atletik og motion Konto: 20

Afdeling: Atletik og motion Konto: 20 Afdeling: Atletik og motion Konto: 2 Budget 21 Administration 13.65-13.65 Møder 1.2-1.2 Porto og kontorhold Rekvisitter 5-5 IT-udstyr 1.5-1.5 Kørsel 3.3-3.3 Repræsentation og gaver Diverse DFIF Bøder Instruktion/kurser

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Carsten Danielsen (CD), Allan

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen.

Danske Bank, Euler Hermes, MOE, Nordea, SAS Institute, CTI, DSB, HI, LIF, Lundbeck, Stadio/HIF, TBK, FIF, KMD, IBBH, GFB78, ALI, Mærsk, Telefonen. Referat fra Årsmøde onsdag den 4. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Afdelingens beretning 4. Behandling af indkomne forslag 5. Fremlæggelse af regnskab og

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Fodboldafdelingens beretning 2018

Fodboldafdelingens beretning 2018 Fodboldafdelingens beretning 2018 At spille fodbold på motionsplan, er flere gange blevet fremhævet af danske forskere som værende den bedste motionsform, da den på alle målte parametre giver mere motion

Læs mere

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19.30 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Jacob Klitgaard Annette Friis Nielsen Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Holdturnering

Holdturnering 2014 Velkommen til holdturneringen 2014 Hermed har vi fornøjelsen af at udsende programmet for Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) petanques holdturnering 2014. I år er der tilmeldt 25 hold fordelt med 9

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 18. april 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Gitte

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere