Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E Madsen (MEM), Gitte Nielsen (GN), Kim Christiansen (KC), John V Petersen (JVP), Henrik Lindby (HL) og Poul Munk (PM). JT bød bestyrelsen velkommen til bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn. 1. Godkendelse af dagsorden for mødet og udpegning af mødeleder Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af et nyt punkt 4.6. Ny hjemmeside til fodboldafdelingen. MK blev udpeget til hvervet som mødeleder. 2. Opfølgning på sidste møde. JT nævnte, at JVP er tilmeldt frivillig Børsen den 27. oktober i Gladsaxe kommune. 3.Meddelelser: Formanden orienterede om 40 års jubilæum Carl Bidstrup fra klub ON havde 40 års jubilæum som skyttemand. De første mange, mange år var Carl skytteudvalgsformand i det tidligere LTFU (LTFI) samtidig med, at han også varetog udvalgsposten hos ON. Der var inviteret til hyggelig morgenkomsammen på skydebanen på Rundforbi Stadion, hvor han blev fejret af mange fremmødte. Carl har sendt en tak for opmærksomheden/fremmøde og den flotte kurv han modtog. Firmaidræt Open 2015 Så oprandt den længe planlagte FO weekend, hvor ca idrætsudøvere havde meldt deres ankomst og deltage i ni forskellige aktiviteter. Jeg var rundt ved alle aktiviteter, og fik snakket med mange. Stemningen var alle steder rigtig god, og de syntes, det var et fint arrangement. Der var også stor tilfredsstillelse med præmierne, og den specielle etiket med Firmaidræt Open logo. Aftenfesten kunne byde på godt liveband, god mad og rigeligt af den, men desværre fungerede fadøllet absolut ikke optimalt, og måtte erstattes af flaskeøl. Det kunne dog ikke ødelægge den gode stemning i hallen, så alt i alt en rigtig god aftenfest. Tak til alle jer frivillige, som var med til at denne weekend kunne gennemføres! Uden jer var det overhovedet ikke muligt. Frivillig Fredags-arrangement. Vi var inviteret til Frivillig Fredags arrangement i Grøndal Multi Center, med lette konkurrencer og en god middag for alle de frivillige der har hjulpet os i løbet af året både udvalgsmedlemmer og alle andre frivillige hjælpere. Vi var ca. 45 deltagere til en god og hyggelig eftermiddag/aften. Desværre kunne vi ikke holde arrangementet på den sidste fredag i september, som er udpeget til Frivillig Fredag, på grund af min bortrejse på dette tidspunkt. KC syntes dog, at det var vigtigt at holde arrangementet på den rigtige fredag, nemlig Den sidste fredag i september måned. Det blev besluttet, at næste års arrangement vil finde sted fredag den 30. september 2016.

2 Gitte Agerlin er kommet med i en arbejdsgruppe i Dansk Firmaidrætsforbund Stævneplanner JT deltager i petanque årsmødet den 22. oktober. Næstformanden Det drøftes fortsat med Århus Firmasport om evt. i fællesskab at afholde et mini Firmaidræt Open i foråret Økonomiansvarlig Intet. Øvrige bestyrelsesmedlemmer og suppleanter KC: Håndbold er gået ned med 2 hold til den kommende vinterturnering. Fodboldturnering er afsluttet. Vi kom op på 1 hold mere i 2015 end i Der kom rigtig mange afbud til sidst i turneringen. Til 2016-turneringen planlægges oprettet en ny række 60+ Kløvermarken har fået ny grusbane m/lys, men på grund af manglende korrekte ansøgninger, har man måttet opsætte et midlertidigt lysanlæg. Julestævne i indefodbold afholdes og Jule Five-a-sidestævne holdes Der er planer om et samarbejde med håndboldafdelingen til julestævnet Møde i brugerbestyrelsen med ny leder Lene Karsbæk. Brugerbestyrelsen dækker nu Valby/Vesterbro og Sydhavnen. Der er afsat penge til flytning af Valby Boldklub til Valby Idrætspark med nyt klubhus og kunstgræsbane. JVP: MEM: Club Danmark hallen er nu i 3. udbud. Den forventes nu færdig i december Københavns kommune har besluttet gebyrer fra Disse forventes at blive 200 kr/time for fodbold- og håndboldbaner. KIES projekt om halbygning står p t stille. Gokart var aflyst 27.9 og udsat til fortsat i Sverige. Carsten Sørensen, tidligere forretningsfører i LTFI er død og bisat. Fodboldturneringen i Nord er afsluttet Søndagstræf 2 i bowling er udsat til Beklagede, at han havde været skyld i nedbruddet på dropbox. Deltager i tennis årsmøde Bestyrelsesmøde i KFIU-hallen, hvor man har besluttet At ansøge om at blive folkeoplysende forening i Københavns Kommune. At Alex Neergaard er ny næstformand. Badmintonturneringen er nu i fuld gang, men der har allerede været mange afbud, samt hold der trækker sig.

3 Administrationen v/hl Dropboks er nedbrudt og midlertidigt slettet. Kan købe løsning til 75,- pr. md., hvor der kun er se rettigheder. Løsning: Fremtidig backup hver måned, som vi vil forsøge i første omgang. Fornyelse af Alkoholbevilling Ansøgning til bevillingsmyndighederne herom blev underskrevet af bestyrelsen. Petanque Årsmøde 22. oktober. Højst sandsynligt ingen formand hvad så. Kan det køre videre uden formand, kan kontoret køre afdelingen? Det var bestyrelsens opfattelse, at hvis det ikke er muligt at finde en ny formand, så er interessen herfor ikke stor nok, hvilket betyder ingen afdeling. Dato for budgetmøde: Fristen for indsendelse af budgetter er udsat til 9. november. Budgetmøde blev fastsat til 30. november kl i Valbyhallen. Nytårskur fredag 15/1-16 fastsættes. HL: Bestiller lokaler og mad, samt invitation. Det blev oplyst, at lokalet er ledigt. Underholdning som i år. Schools on the run: Afholdt i København den 30/9 med lidt over deltagere. KFS stod for løberuten, derudover mange aktiviteter som USG stod for. Revisionsprotokol blev underskrevet af bestyrelsesrepræsentanter. Administrationen /PM: ES-Cup udefodbold Vi arrangerede dette med 42 hold fra de københavnske erhvervs- og produktionsskoler. Stævnet giver også et pænt afkast til FSKBH. Firmafloorball-introturnering i Hvidovre den Turneringen har været annonceret i vores nyhedsbreve. Vi har endnu ikke set nogle tilmeldinger. Kai Sport konference på Kolle Kolle i Værløse Nævnte, at vi via KFS har modtaget indbydelse til denne konference. 4.Sager til beslutning Stillingtagen til bearbejdede punkter i notat fra arbejdsgruppen vedrørende økonomi. a) Elektronisk opkrævning = ca kr. (HL undersøger spørgsmålet yderligere til beslutning på bestyrelsesmødet i oktober 2015) o Beslutning udsat til næste møde. b) Skattefrie godtgørelser = kr. (Oversigt over eksisterende udbetalinger er fordelt). o Beslutning udsat til begyndelsen af det nye år. o Eventuelt arrangeres ½-dagsseminaer i marts/april, så det kan besluttes forinden evt. forslag til repræsentantskabsmøde.

4 c) Besparelser i lønomkostninger PM stopper ved årets udgang. o JT og PL vil derfor foreslå, at bestyrelsen slår stillingen op, evt. internt først, og derefter eksternt, hvis ingen kandidater viser interesse. Enighed om, at stillingen slås op som foreslået DFIF Repræsentantskabsmøde i Nyborg, den 28./ (Bestyrelsen skal beslutte FSKBHs repræsentation på mødet. Vi har 8 stemmeberettigede delegerede). Følgende repræsenterer FSKBH: o Kim Christiansen o John V Petersen o Michael Kofoed o Asger Gaard Poul Munk Palle Lindstrøm Mari-Ann E Madsen Henrik Lindby Der er tilmeldingsfrist mandag den 19. oktober PM foranlediger Bike & Run Stafet i Rødovre (Vi har fået udsættelse til at meddele endeligt sted, indsendelse af infotekst, Sponsorlogoer m m til den 9. oktober.) HL har klargjort materiale til indsendelse i morgen. Endeligt sted skal dog snarest afklares. a) Der bør nu udpeges en arrangementsansvarlig til at påbegynde arbejdet. Michael Kofoed overvejer evt. at påtage sig hvervet som arrangementsansvarlig. b) Udpege deltagere til arrangørtræf den MK og HL påregner at deltage. Der er tilmeldingsfrist HL foranlediger. 4.Prisen for Årets Idrætsforening i Københavns Kommune. Invitation til at deltage i dommerkomiteen med én person. (Materiale udsendt) JT deltager. PM tilmelder 5. Godkende fremsendt budget/underskud for billardafdelingens 75 års jubilæumsstævne (Materiale udsendt). Stævne/jubilæumsfest er planlagt til at finde sted 14. november Bestyrelsen besluttede generelt, og herunder også til billardafdelingen, at give tilskud/gave på 100 kr. pr. år. = kr. Ordningen skrives ind i FSKBHs administrative bestemmelser. Bestyrelsen ser dog gerne en indbydelse. 6. Ny hjemmeside til fodboldafdelingen. Bestyrelsen godkendte projektet, der kan holdes indenfor afdelingens økonomi.

5 5. Sager til drøftelse Brugerbetaling på idrætsfaciliteter for voksenforeninger. Københavns kommune har varslet brugerbetaling på idrætsfaciliteter som bruges af voksenforeninger. Der er aftalt møde den 19. oktober med deltagelse af DFIF, Københavns Firmasport og FSKBH, hvor hele spørgsmålet vil blive drøftet, og evt tiltag fra Firmaidrættens side besluttet Drøftelse af deltagelse i undersøgelse af idrætsforeninger og frivillighed. (Foreningsservice og indbydelse til deltagelse udsendt). Der var enighed om at deltage, og kontoret udfylder spørgeskemaet i samarbejde med formanden. Frist for udfyldelse er den 30. november 5.3. Evalueringsdrøftelse af Firmaidræt Open Evalueringsskemaer har været udsendt til besvarelse af deltagerne. Der er evalueringsmøde for styregruppen med DFIF den kl Drøftelse af erhvervsskoleområdet v/jt Punktet udsættes til et senere møde Drøftelse af begrebet: Fokus på kvinder i morgendagens ledelse. (Foreningsservice udsendt). Bestyrelsen besluttede, at materialet udsendes til de kvinder der sidder i FSKBHs ledende organer, om de har lyst til at deltage. 6. Eventuelt Bestyrelsesmødet i december er flyttet til den 17, december 2015 kl Aktivitetsliste Emne Initiativ Tid Drøftelse af erhvervsskoleområdet JT? FSKBH s mødekalender: NÆSTE BESTYRELSESMØDER: Blev fastsat til Torsdag den 12. november 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referent: PM

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), John

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 20. oktober 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Carsten Danielsen (CD), Allan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 7. august 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 19. september 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 21. juni 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Nils Sabroe (NS), Carsten Danielsen (CD),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 26. april 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 13. september 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 18. januar 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Michael Darre (MD),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 18. april 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 15. februar 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 11. december 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Jeanette Thrnberg (JT), Palle Lindstrøm (PL), Gitte Nielsen (GN), Mari-Ann

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 15. marts 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Gitte

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 12. november 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 11. april 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Mari-Ann E Madsen (MEM), Carsten Danielsen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn

Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn Referat fra repræsentantskabsmøde i Firmaidræt Storkøbenhavn Mandag den 18. april 2016 kl. 18.00. Rødovregård - (LOEN) Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre DAGSORDEN: 1. Konstituering af fremmødte. 2. Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19.30 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Gitte

Læs mere

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre 29. april 2014 Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april 2014. Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre Dagsorden: 1. Konstituering af fremmødte. 2. Valg

Læs mere

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Den 27. oktober 2018 Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Valby hallens mødelokaler, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV. Fremmødte: I alt 10 deltagere,

Læs mere

Fællesvedtægter O F V I T I K. For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger

Fællesvedtægter O F V I T I K. For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger L A R O F R T T V I T I K A Fællesvedtægter For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger Firmaidræt Odense, Tranehøjen 5. 5250 Odense SV. Tlf. 66 17 46 06 Giro. 4 10 71 52 Medlem af SIKO (Samvirkende Idrætsklubber

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kntr, Knuthenbrgvej 24. 14. december 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Anne Østergaard Honoré Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 20. oktober 2004 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning (Ove Stabel).

Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning (Ove Stabel). Referat af Udvalgsmøde nr. 16 Mandag den 13. maj 2013 kl. 18.00 på Kildegården i lokale 103. Mødedeltagere: Mads Jensen, Claus Schou, John Petersen, Christina Bildsøe-Møller, Bridge (Arne Hansen), Svømning

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Dato: tirsdag d. 8. januar 2019 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Tilstede: Anders, Laila, Pernille, Lindy,

Læs mere

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for : Firmaidræt Odense Gokart 1 Tilhørsforhold a. Aktiviteten sortere direkte under Firmaidræt Odense. b. Firmaidræt Odenses vedtægter skal overholdes

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 17. august 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 4. april 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Jacob Klitgaard Annette Friis Nielsen Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf

Læs mere

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere.

a. Dato og sted Planen er at forsøge at afholde repræsentantskabsmødet i 2010 med overnatning for alle deltagere. SKAT Fritid & Idræt referat af bestyrelsesmøde torsdag den 25. Juni 2009 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Hansen Jørn Olsen Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Referat Den 6. november 2012

Referat Den 6. november 2012 Hvidovre, den 9. november 2012 Referat Den 6. november 2012 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 16 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 15.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere:

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014

Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014 Referat af bestyrelsesmøde i SKAT Fritid & Idræt den 23/1 2014 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Sussie Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Jacob Bork Klitgaard Jesper

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. november 2011, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Generelle retningslinjer... 2 2 Bestyrelsen... 2 3 Forretningsudvalget... 3 4 Årsmøde... 3 5 Oktoberarrangement... 4 6 LL-klubben...

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Økonomidirektørforeningen, Ikast-Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast E-mail: oedf@oedf.dk - Tlf. nr. 9960 4015 - Hjemmeside: www.oedf.

Økonomidirektørforeningen, Ikast-Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast E-mail: oedf@oedf.dk - Tlf. nr. 9960 4015 - Hjemmeside: www.oedf. Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Bestyrelsesmøde torsdag 31. januar 2013 Deltagere: Flemming Storgaard, formand Ikast-Brande Kommune Alice

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere