Syddjurs Friskole Ugebrev 12

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Syddjurs Friskole Ugebrev 12"

Transkript

1 Syddjurs Friskole Ugebrev Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Frem til 23. marts: hele skolen arbejder med årets teater onsdag d. 21. marts kl. 11: Generalprøve onsdag d. 21. marts kl : Forestilling torsdag d. 22. marts: kl : Forestilling 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling 24. marts til 2. april (begge dage incl.) : påskeferie 14/8: kl : Første skoledag efter sommerferien Læs Elses indlæg i Lilleskolernes sammenslutnings årsskrift 2018 på næste side Der knokles med scene og publikumspodier her i weekenden.

2 ELSE MARIE HANSEN SKOLELEDER PÅ SYDDJURS FRISKOLE SHOUTING OUT LOUD Jeg er dagligt omgivet af børn - og det er en gave. Nysgerrige børn, larmende børn, glade børn, syngende børn, kreative børn, børn der fordyber sig, og børn der lige skal ha et ord med på vejen. Sådan var det også i mit privatliv i mange år. Jeg har selv en stor flok børn, men de er nu voksne individer, der heldigvis elsker at komme hjem og være mine store børn engang imellem. Da børnene var yngre, var jeg helt klart den klogeste af os alle sammen. Men tiden ændrer som bekendt mange naturlige ting, og nu sker det ofte, at samtalen drejes hen på emner og tidsbestemte faktorer, hvor der simpelthen er ord og begreber, jeg ikke forstår eller ikke lige er opdateret på. Under den sidste familiefrokost blev en af drengene drillet af sin kæreste med hans FOMO, som han bedyrede, at han virkelig prøvede at arbejde med. Og alle udover mig i det ganske danske land ved sikkert godt hvad FOMO står for: Fear of missing out selveste Svend Brinkmann har for nylig skrevet en bog om det. I den forbindelse har han lavet et modbegreb, han kalder Joy of missing out, men jeg har heller ikke - som stort set alle danskere efterhånden har, læst alle Svend Brinkmanns bøger. Jeg har travlt med at lave god skole, så hvordan skulle jeg vide det? Der er meget vi skal vide. Der er meget vi forventes at vide både som skolefolk og godtfolk. Jeg er generelt ikke bange for at gå glip af noget. Men i en tid hvor det i høj grad er de frie skoler, der får hug, så går jeg ind imellem og får lidt angst og vejrtrækningsbesvær. Det omkringliggende samfund lader os ikke være i fred, og vi er nødt til at være opdateret. Alle frie - og private skoler bliver kæmmet over én kam og står politisk for skud. Står man politisk for skud, ja så står man også for skud i den almindelige folkemundesnak den snak, der opstår til julefrokoster og søndagsmiddage, hvor alle har en mening om tingene uden egentlig helt at ha sat sig ind i dem! Også om skolen! Sådan er det i Jylland og måske også i resten af landet. Og som skoleleder skal jeg helst vide, hvad der foregår. Jeg vil ikke klandres for, at vores skole er en enklave, der lever sit eget liv i en lille isoleret verden. Jeg vil gerne kunne forsvare den, hvis nogen går til angreb på den frie skole eller det frie skolevalg.

3 Men hov stop op! Det er helt misforstået. Vi skal ikke forsvare Den frie skole vi skal fortælle om den og være stolte af den. Vi skal fortælle om frihedsbegrebet, om det vi kan, og det vi tør. Vi skal fortælle om det fællesskab, der opstår, når engagerede børn, personale og forældre får skoler til at fungere, fordi de er med til at skabe en samhørighed omkring en skoleform, der tør organisere sig på en anderledes måde. Vi skal fortælle om vores personale, der formår at skabe relationer og fagligt indhold i en grad, så vi kan frisætte vores børn til uvished i stedet for at målrette dem til erhvervslivet. Vi skal gøre dem til selvstændigt tænkende væsener, der tør at rejse sig op i en forsamling og stille kvalificerede spørgsmål til det omkringliggende samfund. Vi skal fortælle om den mangfoldighed, de frie skoler består af. Vores skole ligger ude på det skønne Mols. Langt ude på landet! Ved det nyligt overståede kommunalvalg fik vores kommune en socialdemokratisk borgmester. Han er et meget sympatisk menneske, jeg gerne vil give min stemme, men som alle ved, er det at grave sin egen grav at stemme på en socialdemokrat, når man er ansat ved en fri grundskole. Han forsøgte at overbevise mig om, at landspolitik og kommunalpolitik absolut ikke er det samme - at alle socialdemokrater selvfølgelig er interesserede i at bevare de små lokalsamfund, og dermed de mange små

4 ...men vi skal alle være lidt skarpere på at profilere os, og gøre opmærksom på de værdier og den pædagogiske platform vi arbejder ud fra. friskoler, der opstår ude på landet pga. af lukning af den lokale folkeskole. Så langt så godt. Men hvis man nu ikke er en lukket kommuneskole, men tværtimod en gammel værdibåret Lilleskole, der bekender sig til nogle af Freinets fineste tanker, bliver man så også beskyttet af den nye borgmester? Det håber jeg, men vi skal alle være lidt skarpere på at profiere os, og gøre opmærksom på de værdier og den pædagogiske platform vi arbejder ud fra. Det skal ud i verden og vi skal bruge forældrene som det første og største talerør de bedste ambassadører, men også være bedre til at blande os i den mediedebat, som jeg ikke altid selv når at være en del af. I stedet for at være bange for at gå glip af noget skal jeg være tilfreds med det jeg når, passe min skole og samle på små praksiseksempler. Disse skal videreformidles som levende argumenter for, at de frie skoler har deres berettigelse, når folk sætter spørgsmålstegn ved eksistens og statsstøtte til den næste søndagsfrokost. Jeg skal fortælle om det fantastiske store kagebord, som alle bidrager til i augustsolskin den første skoledag efter sommerferien. Jeg skal fortælle om en tre ugers teaterperiode hvor alle fra klasse arbejder sammen om en kæmpe teateropsætning. Jeg skal fortælle om engagerede forældre, der er så glade for deres børns skole, at de kommer ned en lørdag og renser tagrender eller skifter taget på en bygning. Jeg skal fortælle om en gammel elev, der indstiller skolen til en pris, fordi hun synes, at hendes tid på skolen er det bedste, der indtil videre er hændt i hendes liv. Jeg skal fortælle om rejser til udlandet, og om hvor kort der er fra tanke til handling. Jeg skal fortælle om et helt unikt læringsmiljø skabt af de voksne, der arbejder på skolen. Jeg skal fortælle om plads til den enkelte. Men mest af alt skal jeg fortælle om fællesskab. Et begreb der aldrig går af mode. Og i al min higen efter at nå det hele ved jeg, at det er der fællesskabet - for jeg er i det hver dag, og når noget fylder én, bobler det ofte over. Det er der, at vi skal gribe pennen og skrive om det, eller stille os op på en trækasse i den lokale Hyde Park og råbe det ud. Vi skal ikke

5 bare skaffe børn til butikken, vi skal være med til at skabe glade, samfundsbevidste og demokratiske børn! Der er stor sandsynlighed for at man i lokalsamfundet vil tænke; Så, nu er det igen en af dem fra den tossede lilleskole, der råber op. Men i vores situation er tavshed ikke guld! Vi skal ud over kanten med alt det vi kan sammen! Ps. Kunne man måske begynde at sige SOL Shouting out loud? eller er den allerede taget?

6 Nyt fra SFO-en Det gamle fysiklokale er blevet renoveret og inddraget som SFO lokale. Det er vi meget glade for, og Ruth fandt denne fantastiske sofa, til det nye rum. Sofa hilsner fra SFO-en.

7 Om konfliktvarsler Kære forældre I forbindelse med de igangværende overenskomstforhandlinger på det statslige område er der som bekendt, afgivet konfliktvarsler i form af et begrænset strejkevarsel fra de faglige organisationers side og et omfattende lockoutvarsel fra statens side. En strejke vil kunne iværksættes fra 4. april, og vil i givet fald ramme 24 skoler i Dansk Friskoleforening. En lockout vil kunne træde i kraft 10. april, og vil ramme alle frie grundskoler. Dog er et mindre antal skoler undtaget fra konflikten heraf 6 af Dansk Friskoleforenings medlemsskoler. Såvel strejke som lockout vil kunne udsættes af forligsmanden i op til 2 gange 2 uger. Med andre ord er det uvist om det kommer til konflikt, og hvornår det i givet fald sker. Vores skole er ikke udpeget til strejke, men vores skole er omfattet af den varslede lockout. Indtil en konflikt eventuelt er etableret vil skolen fortsætte sine aktiviteter som sædvanligt. Men vi er naturligvis i gang med at forberede os på at en konflikt kan blive en realitet. Konflikten handler om løn- og ansættelsesvilkår for lærere, ledere og børnehaveklasseledere, som aftales mellem Staten/ Moderniseringsstyrelsen og Lærernes Centralorganisation. Skolen har ikke indflydelse på disse aftaler og derfor håber vi, at mulig vrede og frustrationer ikke vil blive rettet mod skolen og dens medarbejdere. Pædagoger, pedeller, rengøringsmedarbejdere og kontorpersonale er ikke omfattet. Endvidere er skolelederen og viceskolelederen undtaget fra konflikten. En konflikt vil betyde at driften af skolen begrænses til de mest nødvendige opgaver, og til de opgaver, der kan løses med de ikkekonflikramte medarbejdere. Konfliktramt arbejde kan ikke udføres mens lockout/strejke pågår. Skolen skal medvirke i konflikten efter de retningslinjer staten (Undervisningsministeriet og Moderniseringsstyrelsen) fastsætter det er nemlig en forudsætning for at modtage statstilskud, at man følger de bestemmelser staten meddeler.

8 En konflikt vil på det generelle plan blandt andet betyde at: Skolen ikke må lade andre personer udføre de lockoutede/strejkendes læreres arbejde. Det gælder både undervisning, tilsyn og opsyn med eleverne. Det betyder, at der ikke kan gives undervisning i de lektioner, der normalt vil blive varetaget af en lærer, som er omfattet af lockouten/strejken. Det vil derfor ikke være muligt at ændre på skoleskemaet, så andre personer overtager undervisningen i klassen. Skolen skal sikre et fornødent tilsyn med de elever, der er på skolen. Elever kan godt møde på skolen selvom deres undervisning er helt eller delvist aflyst. Det er skolelederen, der vurderer om der kan føres et forsvarligt tilsyn ved hjælp af de medarbejdere, der er tilbage på skolen. Hvis ikke tilsynet kan gennemføres forsvarligt, må skolelederen vurdere, hvor mange elever, der kan møde i skolen, og hvor mange elever, der må sendes hjem som følge af lockouten, eller om skolen evt. må lukke helt. Elever, der er tilmeldt skolefritidsordningen (SFO), kan benytte denne i åbningstiden. SFO ens åbningstid kan ikke udvides/ omlægges til fx at omfatte den tid, hvor der normalt er skemalagt undervisning. Som nævnt er vi i gang med at udarbejde en beredskabsplan for vores skole. Vi kan allerede nu sige at: På vores skole kan det blive aktuelt at sende elever hjem - Hvis der bliver behov for at arrangere privatpasning i forældreregi, vil vi melde det ud så tidligt som muligt. - SFO vil være åbent som sædvanligt dvs. kl om morgenen og igen om eftermiddagen fra kl Fredag fra kl men kun for 0. klasse. En konflikt vil være en belastning. Men vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at komme igennem en eventuel konflikt på en så smertefri måde som muligt for alle, således at vi står bedst muligt til at tage fat igen når konflikten er overstået. Bedste hilsner Else

9

10

11 Teater på Rønde Høj- og Efterskole I den kommende uge skal vi være på Rønde Høj- og Efterskole, så vi kan blive klar til at vise vores fantastiske opsætning frem for et dejligt publikum onsdag og torsdag. Mødetider på højskolen: Børnene møder på højskolen mandag-torsdag kl 9.00 Mandag og tirsdag er skoledagen til kl Onsdag har de fri kl Torsdag har de fri kl Fredag møder børnene ind på Syddjurs Friskole kl Børnene skal møde på højskolen inden aftenforestillingerne onsdag og torsdag kl , og forestillingerne begynder kl Aftenforestillingerne er forbeholdt forældre og søskende. Bedsteforældre osv. er velkomne til generalprøven onsdag kl Indgangsprisen for aftenforestillingerne er 25 kr., og man kan betale til generalprøven, hvis man har lyst. Der kan betales med lige penge eller med MobilePay. Der er begrænsede p-pladser på stedet, som er reserveret til lærerne og de voksne, der skal transportere noget til eller fra højskolen. Derfor skal man parkere andetsteds. Det er ikke tilladt at parkere på Smouenvej, så man kan fx parkere ved biblioteket, gymnasiet eller på Glentehøj. Venlig hilsen teaterudvalget

12

OK-2018 information vedr. konfliktvarsler

OK-2018 information vedr. konfliktvarsler OK-2018 information vedr. konfliktvarsler Kære forældre og elever på Overlade Friskole og Børnehus I forbindelse med de igangværende overenskomstforhandlinger på det statslige område er der som bekendt,

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

På mandag begynder Ida på prøve i femte klasse. Ida er fra Ebeltoft, og vil gerne være en del af vores skole. Velkommen til Ida og hendes familie.

På mandag begynder Ida på prøve i femte klasse. Ida er fra Ebeltoft, og vil gerne være en del af vores skole. Velkommen til Ida og hendes familie. Syddjurs Friskole Ugebrev 8 26. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: Tirsdag 28/2: Besøg af Rønde

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 14 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Steen beskærer træerne langs personaleparkeringen KALENDER:

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 19

Syddjurs Friskole Ugebrev 19 Syddjurs Friskole Ugebrev 19 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10.-11.-12.-13. maj: Kristi Himmelfarts-fri

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 13 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Legepatruljen En gruppe af 6. Klasses elever har meldt sig til

Læs mere

I dette brev følger yderligere information om lockouten og hvordan en lockout vil påvirke skolerne og dermed elever og familier på Frederiksberg.

I dette brev følger yderligere information om lockouten og hvordan en lockout vil påvirke skolerne og dermed elever og familier på Frederiksberg. NOTAT Information 2 om lockout af lærere 1. marts 2013 Sagsbehandler: Dok.nr.: 2013/0005110-1 Skoleafdelingen Kære forældre til børn i folkeskoler i Frederiksberg Kommune Forhandlingerne mellem Kommunernes

Læs mere

Lockout på lærerområdet nødskemaer på Rougsøskolen.

Lockout på lærerområdet nødskemaer på Rougsøskolen. d. 18. marts 2013 Lockout på lærerområdet nødskemaer på Rougsøskolen. Kommunernes Landsforening har varslet lockout mod Danmarks Lærerforening pr. 1. april 2013. I fald lockouten træder i kraft, vil det

Læs mere

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre.

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre. Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013 Kære forældre. Finansministeriet og dermed regeringen har som nævnt varslet lockout fra 1. april 2013 for lærere ved en række skoler fx friskoler, privatskoler

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 11

Syddjurs Friskole Ugebrev 11 Syddjurs Friskole Ugebrev 11 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Frem til 23. marts: hele skolen arbejder

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

12/ / : 7 : FASTELAVNSFEST

12/ / : 7 : FASTELAVNSFEST Syddjurs Friskole Ugebrev 2 13. januar 2017 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 12/1 kl 18.30 20.00 Projektfremvisning

Læs mere

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre Den 20. mar. 2013 Kære Forældre Kommunernes Landsforening (KL) har varslet en lockout af de fleste af landets folkeskolelærere fra den 1.april. Det har de gjort, fordi de og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ UGEN Nye lærere Års jubilæum Birger Bengtsson Ledige pladser i børnehaveklassen Audonicons bogbus Frugt i haven Bærbars

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 41

Syddjurs Friskoles Ugebrev 41 Syddjurs Friskoles Ugebrev 41 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 41: forældresamtaler 3.-5. kl.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN!

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN! Syddjurs Friskole Ugebrev 7 19. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 21/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 44: forældresamtaler for 2. klasses

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

8/ : 4 7 : FASTELAVNSFEST

8/ : 4 7 : FASTELAVNSFEST Syddjurs Friskole Ugebrev 4 28. januar 2017 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 8/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

KONTORNYT uge 45. Rigtig go novemberweekend til alle :-)

KONTORNYT uge 45. Rigtig go novemberweekend til alle :-) Syddjurs Friskole Ugebrev 45 11 november 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: Uge 47: Værkstedsuge Lørdag

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

FOA Overenskomst Marts Lockout. på skoleområdet. - hvad må FOAs medlemmer under konflikten?

FOA Overenskomst Marts Lockout. på skoleområdet. - hvad må FOAs medlemmer under konflikten? FOA Overenskomst Marts 2013 Lockout på skoleområdet - hvad må FOAs medlemmer under konflikten? INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Hvem er omfattet af lockout?... 3 Hvornår kan lockouten træde i kraft?...

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 06

Syddjurs Friskoles Ugebrev 06 Syddjurs Friskoles Ugebrev 06 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 7/2 kl. 19.00: Generalforsamling i

Læs mere

UGEBREV. Skolen fylder 40. Jubilæumsfest d 4. september 2020 uge

UGEBREV. Skolen fylder 40. Jubilæumsfest d 4. september 2020 uge UGEBREV Skolen fylder 40. Jubilæumsfest d 4. september 2020 uge 41 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 12 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 2/4 kl. 18.00: Generalforsamling med fællesspisning

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 39

Syddjurs Friskoles Ugebrev 39 Syddjurs Friskoles Ugebrev 39 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 28. september: Gallaaften for 6.-9.

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Vi håber på jeres forståelse for denne situation og har I spørgsmål er I velkomne til at henvende

Vi håber på jeres forståelse for denne situation og har I spørgsmål er I velkomne til at henvende SNEJBJERG SKOLE 21. marts 2013 Kære forældre til elever på Snejbjerg Skole Der er tidligere udsendt informationsbreve fra Herning Kommune omkring en eventuel lockout af lærerne, her på forældreintra. Lockouten

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 08

Syddjurs Friskoles Ugebrev 08 Syddjurs Friskoles Ugebrev 08 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 7. til 23. marts: hele skolen arbejder

Læs mere

9. klasse arbejder hårdt med dansksynopsis

9. klasse arbejder hårdt med dansksynopsis Syddjurs Friskole Ugebrev 17 29. april 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: Uge 18: Mulige samtaler 1.

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 06 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 4/2 kl. 19.00 på Lærerværelset: Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 47

Syddjurs Friskoles Ugebrev 47 Syddjurs Friskoles Ugebrev 47 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/11 og 21/11: Skole-hjem-samtaler

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 10 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 2/4: Generalforsamling I ugerne 13 + 14 + 15 laver

Læs mere

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem)

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem) Svanninge skole firkløveret i landsbyen 19. marts 2012 Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem) Kære forældre

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl Lørdag d. 14.8. fredag d. fredag d. 27.8.2010 Mandag d. 16.8. 3. kl. forældremøde kl. 19.00 Torsdag d. 19.8. Forældremøde i OB kl. 19.00 Uge 34 Lejrskole (Bø. kl. + 6. kl. er hjemme) Velkommen tilbage

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. marts 2013 Fredagsbrev nr. 731 Næste uger: 08-13. marts 11.marts 13. marts 15. marts 7.kl. rejser til Slovenien med Dorte og Jesper VH Skoleledermøde Bestyr.møde Café-aften

Læs mere

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (version 2 uge 14)

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (version 2 uge 14) Svanninge skole firkløveret i landsbyen19. marts 2012 Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (version 2 uge 14) Kære forældre Hermed

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37 KALENDER: uge 36 + 37 kulturtemauger i Bikuben og Havehuset uge 37: 5. klasse rejser til Sverige 12.09: forældremøde om Berlinturen for 6.-9. klasse 13.-14. september: Havehuset overnatter på skolen 30/9

Læs mere

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv

Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Fantastiske sjette klasse har skrevet om sig selv Hermed præsenteres på forsiden høsten af, hvad vi har beskæftiget os med i dansk i 6. klasse i den forløbne måned, for jeg er som dansklærer umådelig stolt

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

KONTORNYT UGE 46. Vi glæder os til at se jer til Bazaren på lørdag den 26. november.

KONTORNYT UGE 46. Vi glæder os til at se jer til Bazaren på lørdag den 26. november. Syddjurs Friskole Ugebrev 46 18 november 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: Uge 47: Værkstedsuge Lørdag

Læs mere

en privatskole i storbyen med gamle rødder

en privatskole i storbyen med gamle rødder Klostermarksskolen en privatskole i storbyen med gamle rødder 368 Friskolebladet vil besøge et par frie grundskoler fra de andre skoleforeninger for at se på deres baggrund og virke. Fælles for dem er,

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 10

Syddjurs Friskole Ugebrev 10 Syddjurs Friskole Ugebrev 10 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 7. til 23. marts: hele skolen arbejder

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Som I sikkert har hørt i dagspressen har Kommunernes Landsforening varslet en lockout overfor lærerne.

Som I sikkert har hørt i dagspressen har Kommunernes Landsforening varslet en lockout overfor lærerne. Kære forældre på Bogense Skole. Som I sikkert har hørt i dagspressen har Kommunernes Landsforening varslet en lockout overfor lærerne. Lærere har to forskellige ansættelsesforhold. Nogle er ansat som tjenestemænd

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Velkommen til generalforsamlingen på Norddjurs Friskole 2016. Bestyrelsen sagde sidste år farvel til Morten Melin, der gennem en

Læs mere

UGEBREV. Skolen fylder 40 år. - Jubilæumsfest d 4. september uge

UGEBREV. Skolen fylder 40 år. - Jubilæumsfest d 4. september uge UGEBREV Skolen fylder 40 år. - Jubilæumsfest d 4. september uge 44 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalenderen:

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

De generelle og sektorspecifikke rammer for konflikten. Beredskab 2013

De generelle og sektorspecifikke rammer for konflikten. Beredskab 2013 De generelle og sektorspecifikke rammer for konflikten Beredskab 2013 Program Varsling af lockout hvem og hvornår? Konfliktens virkninger for arbejdstilrettelæggelsen? Konfliktens virkninger for den ansatte?

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Fredagsbrev d.23/ uge 38

Fredagsbrev d.23/ uge 38 Fredagsbrev d.23/9 2016 uge 38 En uge, hvor det rigtige efterår lader vente på sig, og heldigvis for det. Børnene nyder udelivet rundt omkring skolen, og ser ud til at gå nye veje ved at finde andre lege.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar o g s å!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar o g s å! U S G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar 2017 o g s å! Ugen der gik: Vi har haft en god almindelig uge! Stine Andersen går på barsel

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 11. Nyhedsbrev uge Generalforsamling

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 11. Nyhedsbrev uge Generalforsamling Nyhedsbrev uge 16-2013 Side 1 Generalforsamling Side 6 S-H-tider 2.-3. klasse Side 2 Logbog fra Bh.kl.-1. klasse Side 3 2.-3. kl. "Tøm et billede" Side 4 Skoleskema for uge 17 Side 7 Side 10 Side 11 Børnehaven

Læs mere

Velkommen på Løsning Skole

Velkommen på Løsning Skole Velkommen på Løsning Skole Informationsfolder til nye skolestartere 2018/19 Løsning Skole Ny Skolegade 13 8723 Løsning Tlf. 7974 1166 www.losning-skole.dk Kære forældre. Velkommen til Løsning Skole. Løsning

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Nyhedsbrev uge Projektuge. Dukketeater-projekt + invitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 10. Nyhedsbrev uge Projektuge. Dukketeater-projekt + invitation Nyhedsbrev uge 4-2013 Side 1 Projektuge Side 6 Børnehaven Side 3 Isskulpturer i Billedskolen Side 7 Dukketeater-projekt + invitation Side 4 2.i 2. - UPDATE Side 9 Forældreinspirationsaften Side 5 Til 4.-7.

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Fredagsnyt d. 9. juni, Kære alle

Fredagsnyt d. 9. juni, Kære alle Fredagsnyt d. 9. juni, 2017 Kære alle For ca. ½ år siden lovede formanden for Dansk Friskoleforening, Peter Bendix og jeg hinanden, at vi ville lave et netværksmøde om friskoler uden karakterer og prøver.

Læs mere

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Introduktion og læsevejledning Børnepanelet var samlet for fjerde og sidste gang både i København og i Jylland i april/maj 2017. I alt deltog 23 børn og

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Spørgsmål 1 Hvilken virkning vil det have for arbejdet i folkeskolen, hvis folkeskolelærerne omfattes af en evt. konflikt?

Spørgsmål 1 Hvilken virkning vil det have for arbejdet i folkeskolen, hvis folkeskolelærerne omfattes af en evt. konflikt? Lov- og Kommunikationsafdelingen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Spørgsmål & svar til www.uvm.dk Vedr. undervisning,

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden.

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden. INVITATION LILLESKOLETRÆF 2017 Velkommen til Lilleskoletræf 2017. Hvad skal der til for at lave lilleskoler i dag? Og hvorfor er det stadig vigtigt? Det er nogle af de spørgsmål vi skal zoome ind på og

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange Indskolingen www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 36

Syddjurs Friskole. Ugebrev 36 Syddjurs Friskole Ugebrev 36 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 36 Kontoret skal minde om at mandag

Læs mere

Vedr. evt. lockout på Brovst Skole

Vedr. evt. lockout på Brovst Skole Brovst Skole, den 19. marts 2013 Vedr. evt. lockout på Brovst Skole KL har med virkning fra 1. april 2013 varslet lockout af alle overenskomstansatte lærere, som er medlemmer af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. marts 2013 Fredagsbrev nr. 732 Næste uger: 16. marts 18. marts 19.marts 19.marts Uge 12 18.-22.marts 20.marts 23.marts- 01.april Pædagogisk dag for hele skolens personale

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE FIRE FILM OM AUTISME Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 2 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 18. januar 2019 Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi har haft en almindelig dejlig uge. Glade børn over hele linien!

Læs mere

Lilleskolerne - en sammenslutning af frie grundskoler Bestyrelsesposten nr. 77, 1. april 2014

Lilleskolerne - en sammenslutning af frie grundskoler Bestyrelsesposten nr. 77, 1. april 2014 Lilleskolerne - en sammenslutning af frie grundskoler Bestyrelses nr. 77, 1. april 2014 Lilleskolerne Ny Kongensgade 10 1. 1472 København K Tlf. 3330 7920 Fax 7020 2643 peter@lilleskolerne.dk www.lilleskolerne.dk

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 35/17

Syddjurs Friskoles Ugebrev 35/17 Syddjurs Friskoles Ugebrev 35/17 v/rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 36 + 37 kulturtema i husene

Læs mere