De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål."

Transkript

1 Kort fortalt. Den 29. november løb tredje udgave af Lundberg-dagen af stablen og hvilken en af slagsen. Ny deltagerrekord til både bold og mad. Med den strenge kassemester i spidsen, så var det også året hvor der var færrest gratister med så også ny rekord der! Som altid startede arrangementet med, at alle spillere gik over i ungdomsomklædningen og betalte for deltagelsen. I år, pga. dårlige knæ sad klubbens kasserer klar og i det samme tøj som sidste år! Deltagerprisen var uændret fra sidste års kr. 150 men med en stærk indsats lykkedes det kun få, at undgå at betale!!!! Asaf har nu betalt!! AB s faste samarbejdspartner omkring tryk af T-shirts, PNT Tekstiltryk, var blevet træt af flosklen Den falske 9 er hvorfor der var to sæt trøjer med nr. 12 i år. Den falske 12 er (som var hold 14 eller Kunsten kommer ) viste sig også som falske fodboldspillere, da de kun blev nr. fire i deres pulje! Men trøjerne var pæne igen i år. Desværre var nogle af dem meget små i år eller også var Flemming Bolsje bare blevet stor! (Det er Bolsje der står nr. 3 til venstre!). Igen i år blev der, som en anden handelsvare, trukket lod om alle 1. seniorspillerne. Ikke spor overraskende, så fik alle en T-shirt hvert hold sin farve og IGEN I ÅR tegnede der sig et billede af, at den lyserøde IKKE klæder mænd!!! Eneste 1. senior spiller der ikke blev trukket lod om var Emil Farver der var seedet ind på holdet Emil Stabil. Som altid var der bakker med alskens dejligheder i form af frugt, sandwich, pebernødder osv. Dertil masser af kildevand og kolde øl. En del røg indenbords og resten på gulvet! Fodboldformanden & Kim Ragle bød velkommen og fortalte om dagens program. Kampe fra til ca Reglerne blev gennemgået og INTET var ændret. At tidsplanen valgte at skride skyldes bl.a. at der til alle pauserne skulle 116 deltagere, hvoraf mange var velvoksne mænd, ind i samme omklædningsrum. Før de første kampe kunne sættes i gang tog turneringens hoffotograf, Søren Hansen, ( et billede af alle deltagere på AB s grusbane som til næste års turnering er væk! Hvis den ikke er væk, så er fodboldformanden i hvert fald borte Skudt og begravet pga. dårlig projektledelse Billedet kan se sidst i dette referat!

2 Det er umuligt at kommentere alle de sjove bemærkninger fra dommerne, men hvem husker ikke, da Søren Bjerg afsluttede sin første præmietale uden at dele nogle gaver ud. Skal man det???? Søren kom dog stærkt igen. Som gæstedommer i år, fik vi bl.a. hjælp fra Dennis Børner og fornem hjælp af Matti Olsen fra 1. senior, hvis præmietale var lige så dårlig som en brækket arm Dagens måske bedste præmietale leverede Kim Ragle i ly af Thomas Kentorps ord Hellere miste en god ven end en god kommentar, da Oliver Ree (og hans familie) blev taget under kærlig behandling. Alt sammen i den rigtige AB ånd. Kim satte i øvrigt også rekord ved at lade selvsamme tale vare 9 minutter og 43 sekunder! De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål. Emil Stabil Fra v.: Emil, Emil, Sara Emil, Emil, Thomas Emil (anf.) & Emil. På billedet mangler Emil. (Farver fra 1. senior!) Topscorer Emil Holten, 12 mål. En stor samlet tak til dommerne for at gøre fodbolddelen så sjov og spændende. Vi var mange der sad som små børn med urinsure fingre og ventede spændt på, hvad der nu kom af ros og ris. Det er et enormt stort ansvar, men jeg skal love for, at folk gik glade og fornøjede i bad også Merved & Bolsje som i år var på samme hold og nød godt af den andens positive energier. Efter endt 3. halvleg i omklædningsrummet, så indfandt folk sig langsomt i Restaurant AB, hvor der kl var dækket op til aftenarrangementet, der bestod af mad, sange, taler samt kåring af Årets LUNDBERG- AB er. Det hele bundet smukt sammen af toastmaster og Lundberg-dagens hoffotograf ( Søren Hansen. Menuen var sild og skipperlapskovs og smagte godt hvis man var født før De yngre deltagere til festen savnede de mere ungdommelig retter som pizza, burger, buffet med rødt kød og is. Årets hovedtaler var tidligere tennisformand, Ulrik Grage, der holdt hvad mange deltagere til arrangementet kaldte Årets rigtige jubilæumstale. Et brag af en tale, hvor der både blev smidt tøj, rørt ved kugler, inviteret til berøring af kugler samt fortalt anekdoter om Rustalerens egne karriere på fodboldbanerne. En flot flot tale som vi forsøger at få fingre i, så ALLE AB ere kan opleve den.

3 Æresmedlem, Jørgen Collaitz, under sit korte indspark til russerne og derved også til Svartaler, Phillip Rejnholdt, der holdt en flot og sjov tale som forsvar overfor Ulrik Grage. Meget passende takkede Phillip nej tak til at røre Ulriks kugler! Æresmedlem, Jørgen Collaitz. Tidligere bestyrelsesmedlem, 1. holdspiller m.m. og stadig ved godt mod. Også på banen. Som altid var der loft på antallet af genstande som årets russere måtte få. Disse blev hurtigt nået da Peter Hornbæk mente det var hans opgave at motivere alle genstandene med det meget akademiske slogan.. Når vi er stive, er vi i live!. Årets smukkeste RUSSER og festens eneste kvindelige RUSSER, Sara Veber, lige efter hun har gjort sit for at indhente drengene.. (de tilstedeværende ved hvad der refereres til). At dømme ud fra bifaldet, så var valget af årets legatmodtager et godt valg. Tidligere fodboldbestyrelsesmedlem, fodboldformand og nuværende spiller på en del forskellige hold, LARS CORLIN CHRISTENSEN blev den første af mange fremover til at modtage den flotte broncestatue. Lars efterfølger sidste års to Lundberg-AB ere, Kim Ragle og Ken Weibel. En aldeles pragtfuld og veltilrettelagt dag sluttede ud på natten, med at vi alle kunne tage hjem i højt humør. For nogle et stykke ud på natten! Igen i år skulle en omgang til Russerne motiveres af giveren, hvilket bl.a. medførte en tale fra Old Boys 1 (Tjald) som handlede om længdemål. Der var noget at forholde sig til og noget at tjekke for de små pus, næste gang de er i senioromklædningen. Som noget nyt i år havde Bestyrelsen valgt at ændre i kåringen af Årets LUNDBERG-AB er. Angriberen udført af Knud Nellemose, bl.a. tidligere AB er og modstandsmand uddeles fremover til modtageren af titlen som Årets LUNDBERG-AB er. Drinken de fik i den omgang efterlod ingen i tvivl om, at vi bød dem velkommen i seniorernes rækker!

4 Fra Fodboldbestyrelsen skal lyde et kæmpe stort TAK til alle dommerne, til 1. senior for at bruge halvdelen af deres egen afslutning på dette arrangement, til Morten Andersson m.v. for at blive væk samt til ALLE deltagere ved den tredje Lundberg-dag. Igen i år en KÆMPE tak til Svend Olhoff samt til turneringens mange sponsorer, som alle har været med til at gøre dagen til noget unikt i AB. Også en tak til Søren Hansen ( samt Niels Yde, Jørgen Collaitz, Ulrik Grage, Phillip Rejnholdt, Peter Hornbæk, Tjald samt Lars Corlin for gode taler og indlæg. I har alle været med til at gøre dagen unik. Til sidst en stor tak til resten af Fodboldbestyrelsen for god sparring på vores del af dagen. Tusind tak til alle! Vi ses næste år. Sidste lørdag i november! Blandet godt fra Lundberg-dagen 2014 Der var 116 deltagere tilmeldt til fodbolddelen (en fremgang på 46!) og 90 til maden. De fleste tilmeldte kom mens antallet til maden blev lidt flere. Der blev scoret 168 mål i årets 30 indledende kampe (5,6 mål i snit pr. kamp) i modsætning til 87 mål i de indledende 20 kampe i 2013 (4,35 i snit pr. kamp) og 100 mål i de 18 indledende kampe i 2012 (5,5 mål i snit). Der blev scoret yderligere 21 mål i slutkampene (Semi & finale samt TABERfinale og plads). I alt 187 mål i 35 kampe. Det giver et snit på 5, mål pr. kamp i modsætning til 4, mål pr. kamp sidste år. Dagens kønneste var UDEN TVIVL, vores deltagere fra vores kvindeseniorhold. Dagens grimmeste var uden tvivl, den rotte der løb rundt i omklædningen i starten af arrangementet. Hjalp Zamina en russer i år. Og var det Sara? Det mest sure løg der deltog, var Bolsje selvom han var holdkaptajn for Søde bolsjer. Der var igen i år far-søn forhold med gennem hele dagen (Knudsen & søn, Corlin & Søn samt Bolsje og datter). Bliver turneringen næste år spillet på grus? Hvorfor var en stor gruppe AB medlemmer IGEN I ÅR ude og tjønse, lørdag formiddag og ikke som deltager i Lundberg-dagen? Hvordan kan Jens Waltorp gro sådan et skæg på 1 måneds Movember? Hvorfor kommer Svenne først når der er mad? Hvad var det der skete i Rummet? Var stævnearrangørerne elendige og turneringen noget lort? Kommer vi nogensinde til at se fodboldformanden deltage i den fysiske del? Passer det at Bolsje og datter vil kuppe arrangementskomiteen næste år for at få noget andet mad for som de siger. Vi spiser kun rødt kød! Hedder Thomas Kentorp virkelig Emil til mellemnavn? Havde Jes Glargaard fiskestang med på banen, eller var det noget andet?

5 Udvalgte billeder fra Lundberg-dagen 2014

6 Vi ses, sidste lørdag i november 2015 til Lundberg-dagen november på Skovdiget 1

Malerne uden hjerne. Årets stige billede!

Malerne uden hjerne. Årets stige billede! Malerne uden hjerne Den 28. november løb fjerde udgave af Lundberg-dagen af stablen og IGEN som en stor succes. Man fristes til at kalde dagen for den bedste nogen siden. Hvorfor skal jeg nok vende tilbage

Læs mere

Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive!

Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive! Kort fortalt. Den 30. november løb anden udgave af Lundberg-dagen af stablen. Lundberg-dagen blev sidste år, startet som resultat af sammenlægningen af de to hæderkronede arrangementer, Ballo Cup & Rusfest.

Læs mere

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo;

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo; 127 mål i 29 kampe! 24. november. Lundberg-dagen 2018 Syvende udgave af den helt store sociale aktivitet i Fodboldafdelingen; den nyeste AB tradition. Tæt på rekord i antal deltagere hvilket måske skyldes

Læs mere

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål.

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål. Kort fortalt. Den 1. december løb første udgave af Lundberg-dagen at stablen. Lundberg-dagen er et nyt arrangement hvor de to hæderkronede arrangementet, Ballo Cup & Rusfest blev smeltet sammen. Det har

Læs mere

BALLO Cup. Sådan gik det.

BALLO Cup. Sådan gik det. BALLO Cup Sådan gik det. DELTAGERE Hold 1 NORGE Hold 2 AMATØRGYNÆKOLOGERNE Thorbjørn Nielsen Peter Merved Mikkel Kasper Kurland Ken Weibel Jan P. Erik Morten Andersson Henning Thygesen Patrick Niels Buch

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup. Program

DanBolig Niels Hald Cup. Program Program Kære fodboldleder Så er der trukket lod til årets superstævne på Frederiksberg - nemlig danbolig Niels Hald Cup 2012 på FA Park, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg i dagene 8.-9. september 2012.

Læs mere

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019

Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Aktiv Højskole Gerlev Idrætshøjskole 06/5-10/5 2019 Dagbog 1. Dag Alle tilmeldte kursister ankom til Gerlev Idrætshøjskole på en solrig forårsdag med flaget blafrende i flagstangens top. Kursisterne ankom

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2013 Stævneprogram Fredag og lørdag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2013 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2013 Praktiske

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369

DanBolig Niels Hald Cup INVITATION 2014. Stævnetelefon 3052 2369 INVITATION 2014 Kære fodboldleder Det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at invitere til elite stævne på Frederiksberg, under navnet: Danbolig Niels Hald Cup 2014 I år har vi den glæde

Læs mere

Galten FS fodbold BYDER VELKOMMEN TIL JULEFODBOLD 2013 VI SPILLER JULEBOLD IGEN FOR 43. GANG DEN 20.- 21. OG 22. DECEMBER 2013 I KLANK-HALLEN

Galten FS fodbold BYDER VELKOMMEN TIL JULEFODBOLD 2013 VI SPILLER JULEBOLD IGEN FOR 43. GANG DEN 20.- 21. OG 22. DECEMBER 2013 I KLANK-HALLEN Galten FS fodbold BYDER VELKOMMEN TIL JULEFODBOLD 2013 VI SPILLER JULEBOLD IGEN FOR 43. GANG DEN 20.- 21. OG 22. DECEMBER 2013 I KLANK-HALLEN Række- og puljeinddeling. A - rækken: A 1: (indledende kampe

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2014

Velkommen til Hedeboturneringen 2014 26.-28. september 2014 Velkommen til Hedeboturneringen 2014 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 41. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

SVBK s Grand Prix turneringen

SVBK s Grand Prix turneringen SVBK s Grand Prix turneringen Program for Finalestævnet Revideret Program Søndag den 7. april Asgårdskolen Ny Holtehal Hvissingehallen & Sundbyhal II Opdateret: 03-04-2013 kl. 01:22:22 Side 1 af 7 Jeg

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 28.08.2013 Tilstedeværende: Deltagere: Djimie Davidsen Johnni Pedersen Kasper Brill Kirsten Petersen Sif Petersen Afbud: Natasja Lyse Lars Britz Dagsorden: Tilstedeværende:... 1 Dagsorden:...

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Brøndby Talentcup 2016

Brøndby Talentcup 2016 Brøndby Talentcup 2016 Lørdag d. 15. oktober Deltagende klubber Velkommen til Brøndby Talentcup for U10 piger Lørdag d. 15. oktober 2016 Vi er glade for at I vil deltage i 1. udgave af vores talentstævne

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Nyhedsbrev august 2019

Nyhedsbrev august 2019 Nyheder fra formanden: Nyhedsbrev august 2019 Kom og oplev et spændende foredrag med Anja Ringgren Lovén. Vinding Ungdoms- og Idrætsforening har lavet en aftale med Anja Ringgren Lovén om at hun kommer

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Klubmesterskaber 2018 MOTIONIST og 60+

Klubmesterskaber 2018 MOTIONIST og 60+ Klubmesterskaber 2018 MOTIONIST og 60+ LØRDAG den 17. marts 2018 Start kl. 11:00 Sidste kamp forventes at være færdigspillet kl. 16 Spisning ca. kl. 17 Der er tilmeldt hold i A og B, Damedouble A og B

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Program for 6. stævne VERSION 2

Program for 6. stævne VERSION 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2016-17 Program for 6. stævne VERSION 2 Søndag den 5. februar 2017 Hvissingehallen Roskilde Gymnasium Sundbyhal 2 Opdateret: 03-02-2017 kl. 11:43:51 Side 1 af 6 Velkommen

Læs mere

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING Formandens beretning. TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 Velkommen til vores generalforsamling, det har været et godt år for klubben og dens medlemmer. Vi har haft et fantastisk vejr

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole Vers. 2 INDHOLD 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole VELKOMMEN TIL AB CUP 2017 OG TAK FORDI DU DELTAGER I VORES STÆVNE.

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

DanBolig Niels Hald Cup

DanBolig Niels Hald Cup Kære træner/fodboldleder Tusinde tak for jeres tilmelding og det er Frederiksberg Alliancen 2000 en glæde endnu engang at kunne være vært for så spændende et elite stævne på Frederiksberg, under navnet:

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018

Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018 SVBK s Grand Prix turneringen 2017-18 Program for 11. stævne Søndag 22. april 2018 Korsørhallen Opdateret: 16-04-2018 kl. 11:59:26 Side 1 af 5 Velkommen til Grand Prix turnering i SVBK Vi glæder os til

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017

Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev, den 12. og 13. august 2017 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 2. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi sætter stor pris på

Læs mere

TPHU S KLUBAVIS August 2016

TPHU S KLUBAVIS August 2016 TPHU S KLUBAVIS August 2016 Indhold Lederen... 3 Denne måneds emne er venskab... 4 OMG Sladderhjørnet... 5 Pinlige Historier... 6 Konkurrence... 6 Opslagstavlen... 7 Vigtige datoer:... 7 - Klubbens voksne

Læs mere

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Velkommen til DA- Cuppen Det er med stor glæde at Troldhede GIF og Dansk Automation og Analyse a-s for femte år i træk kan byde spillere,

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 Af Brian Andersen Allerførst tusind tak til alle, som kunne afse tid i weekenden til at give en hånd med på sporet i Bordrup. Eneste malurt i

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2017 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen

Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Frederiksberg Idræts-Forening Hovedafdelingen Formandens beretning 2012 I det forløbne år siden sidste repræsentantskabsmøde er der idrætsligt sket flere gode ting i FIF: Medlemsmæssigt går det godt i

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

VELKOMMEN TIGER CUP KAMP PROGRAM KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER. Nørrebro United. Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00

VELKOMMEN TIGER CUP KAMP PROGRAM KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER. Nørrebro United. Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00 VELKOMMEN TIGER CUP KAMMERATSKAB FAIRPLAY GODE DETALJER KAMP PROGRAM Lørdag d. 1. April kl. 10:00-14:00 Velkommen til TIGER CUP 2017 Det er med stor fornøjelse, at, for første gange nogensinde, kan byde

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Program for 9. stævne Søndag 10. marts VERSION 3

Program for 9. stævne Søndag 10. marts VERSION 3 SVBK s Grand Prix turneringen 2018-19 Program for 9. stævne Søndag 10. marts VERSION 3 Korsørhallen Nymarkshallen Opdateret: 06-03-2019 kl. 21:05:06 Side 1 af 6 Velkommen til Grand Prix turnering i SVBK

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub. Lørdag den 9. august 2008

Frederiksværk Fodbold Klub. Lørdag den 9. august 2008 Frederiksværk Fodbold Klub Lørdag den 9. august 2008 Velkommen til lagkageturnering på Frederiksværk stadion Det glæder os at kunne byde velkommen til så mange unge spillere på vores nye stadion. Igen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere