Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive!"

Transkript

1 Kort fortalt. Den 30. november løb anden udgave af Lundberg-dagen af stablen. Lundberg-dagen blev sidste år, startet som resultat af sammenlægningen af de to hæderkronede arrangementer, Ballo Cup & Rusfest. Sidste års arrangement var en kæmpe succes, så der lå et stort pres på arrangørerne for at leve op til sidste års dag. Og lad det være sagt med det samme. Lundberg-dagen er kommet for at blive! Igen i år startede arrangementet med, at alle spillere gik over i ungdomsafdelingen og betalte for deltagelsen. Igen i år stod klubbens kasserer klar og i det samme tøj som sidste år! Sidste års latterlig lave deltagerpris på kr. 100 var blevet ændret til kr. 150 men det afskrækkede ikke nogle fra at deltage men enkelte fra at betale!!!! Som noget nyt var holdene ikke færdiginddelt. Alle 1. seniorspillerne blev der, som en anden handelsvare, trukket lod om. Lykkens gudinde var Klaus Lykke som selvfølgelig deltog igen i år. Ikke spor overraskende, så fik alle en T-shirt hvert hold sin farve og der tegner sig et billede af, at den lyserøde IKKE klæder mænd!!! Heller ikke overraskende var det, at det lykkedes Lykke, at trække sig selv op på et hold som hurtigt blev omdøbt til vinderholdet. Det skal også lige nævnes, at der var placeret bakker med alskens dejligheder i form af frugt, sandwich, pebernødder osv. Dertil masser af kildevand og de to øl haner stod fristende og ventede, på at komme på overarbejde. Fodboldformanden & Kim Ragle bød velkommen og fortalte om dagens program. Kampe fra til ca Reglerne blev gennemgået og INTET var ændret, men det vender vi tilbage til!! Der er stadig kun en regel- forsætlig berøring med hånd overalt på banen takseres til mål. Jeg glemte lige, at vi også spiller Sudden death! Godt at dommerne til kampene var meget opmærksomme på dette!!! Inden kampene kom i gang overrakte Kim Ragle, på Bestyrelsens vegne, en gave til sin AB s mangeårige anfører, Klaus Lykke, som i dagene op til turneringen desværre sluttede en fornem karriere i AB.

2 Det er umuligt at kommentere alle de sjove bemærkninger fra dommerne, men hvem husker ikke, da Thyge afsluttede sin præmietale med at konstatere, at hans søn manglede sokker, så det skulle han have! Eller dommerdebutanten, Allan Leit, som ikke vidste at han skulle sige noget mellem kampene. Så det gjorde han ikke. IKKE noget fornuftigt i hvert fald. Som gæstedommer i år, havde vi fornemt besøg af Rene Henriksen, der kørte en præmietale hjem på rutinen. Rene var i øvrigt involveret i en anden tale, da det kom frem, at en af russerne til 1. senior spiller, Simon Okosun konstaterede, at ham der kan vi godt spille i fødderne. Han er OK!. Der var tale om Rene. De endelige vindere blev fortjent holdet Bohrs Bombere, og topscorerprisen gik til Emil Ullum med 8 mål. Bohrs Bombere Fra v.: Kristian Uth, Martin Piil Pedersen, Peter Torstensen (Tjald), Carsten Christoffersen, Jacob Mørkeberg, Claus Nørfelt (anf.) & topscorer, Emil Ullum. Topscorer Emil Ullum, otte mål. En stor samlet tak til dommerne for at gøre fodbolddelen så sjov og spændende. Vi var mange der sad som små børn med urinsure fingre og ventede spændt på, hvad der nu kom af ros og ris. Det er et enormt stort ansvar, men jeg skal love for, at folk gik glade og fornøjede i bad - bortset fra Merved, dette års turnerings svar på 50 % af de sure mænd fra Muppet Show. Merved følte sig, desværre med rette bortdømt i TABERfinalen, da dommeren valgte at annullere Sudden Death og gå til straffesparksafgørelse.. Uhørt, aldrig set før men det skete. Det er dog set før hvad et nederlag kan gøre ved folk. I år Merved, sidste år Bolche!! Hvem tager titlen næste år?? Efter endt 3. halvleg i omklædningsrummet som krævede ekstra øl da de to fustager var drukket under kampene, så indfandt folk sig langsomt i Restaurant AB, hvor der kl var dækket op til aftenarrangementet, der bestod af mad, sange, taler og et nyt tiltag. Det hele bundet smukt sammen af toastmaster og Lundberg-dagens hoffotograf, Søren Hansen. Menuen var buffet, smagte godt men desværre missede mange deltagere muligheden for, at hente mad både, anden, tredje og fjerde gang på grund af Rustalens længde og spændende indhold. Årets hovedtaler var tidligere fodboldformand, Lars Corlin Christensen, der brugte de første 35 min. af sin tale på en afhandling af tiden fra 1889 til 1946, fra Fredericia til Nørre Allé, fra cricket til fodboldspillere. Bedst som Lars var ved at miste enkelte festdeltagere skiftede talen fokus og resten af tiden gik med at reflektere over lighederne mellem spillet indenfor stregerne og spillet inden for stængerne. Lars ønskede for alle Russerne, at de snart ville få deres seksuelle debut, hvilket en enkelt køn kvindelig deltager (ingen nævnt, ingen glemt) mente ville blive i aften! Den lader vi lige stå et øjeblik.

3 For anden Lundberg-dag i træk, var Æresmedlem, Poul Kvist Madsen til stede under del 2 af dagen og Poul var vidende til, at U19 anfører, Matti Olsen holdt en flot og sjov tale som forsvar overfor Lars Corlin Christensen. Æresmedlem, Poul Kvist Madsen. Tidligere ungdomsformand, mange årig træner og stadig ved godt mod. Matti Olsen, anfører på U19/1 havde det ærefulde hverv at holde talen på de unges vegne. Matti leverede en bundsolid præstation som taler på trods af, at Bestyrelsen havde gjort det svært for ham, og alle andre Russere, at forblive ædru, da man havde genindført at der måtte uddeles omgange til Russerne. Svartaler, Matti Olsen, omgivet af 75 % af festens kvindelige islæt. Fra venstre Liza, Heidi og Maria. PS: Læg mærke til de flotte sodavandsskabe i højre side! Det kom som en overraskelse for mange da Toastmaster, Søren Hansen, som noget nyt i dette års afvikling af Lundberg-dagen, rejste sig og med sin myndige stemme, bekendtgjorde at Svend Olhoff havde opfordret til at der blev indstiftet et LUNDBERG-LEGAT som skulle deles ud til 2 medlemmer af AB der levede op til kriterierne for at blive Lundberg-AB er. Man kunne næsten høre en knappenål falde til jorden, da Søren som en garvet Oscar vært læste motiveringen op for den første legatmodtager. Kim RAGLE blev som den første nogensinde udnævnt til Lundberg-AB er og ikke mange minutter senere fik Kim følgeskab af Ken WEIBEL. At dømme ud fra klapsalvernes størrelse, så var det to meget rigtige valg eller også var det bare salen der anede, at de var tvunget til at give en omgang. TILLYKKE til begge med titlen som Årets Lundberg-AB er. En aldeles pragtfuld og veltilrettelagt dag sluttede, hvor vi alle kunne tage hjem i højt humør. For nogle et stykke ud på natten. For andre stoppede det pragtfulde, da sidste års sure løg, Bolche, indfandt sig sidst på aftenen med sin siamesiske tvilling, Ove Thuesen. Men der var da også nogle der smilte ved deres ankomst eller var det bare et udtryk for den gode dag?

4 Som noget nyt gav bestyrelsen igen deltagere eller grupperinger fra klubben, muligheden for, at give en drik til russerne dog ikke mere end fire drinks, da de jo er nogle små pus.. og fire var mere end rigeligt til de kommende seniorer. Det medførte utrolig gode taler fra bl.a. 1. senior & Old Boys 1 (et par gange) og russerne nød til fulde, at de måtte stå på stolene. Det er jo sådan noget børn godt kan lide når de har fødselsdag. Fra Fodboldbestyrelsen skal lyde et kæmpe stort TAK til alle dommerne, til Tjønsergruppen, nævnt ved navns nævnelse på bagsiden af programmet, for deres engagement i det indledende arbejde samt ALLE deltagere ved den anden Lundberg-dag. En KÆMPE stor tak skal lyde til Svend Olhoff for at give Bestyrelsen muligheden for, at indstifte Årets Lundberg-AB er samt til Restaurant AB for deres gode mad. Også Søren Hansen (fotograf til alle billeder i denne artikel) samt Lars Corlin Christensen, Matti Olsen, Spacy, Tjald, Nick Christesensen samt Jens Waltorp for gode taler og indlæg. I har alle været med til at gøre dagen unik. Til sidst en stor tak til resten af Fodboldbestyrelsen for god sparring på vores del af dagen. Tusind tak til alle! Lundberg-dagen er kommet for at blive! Lundberg-dagen 2013 kort fortalt Der var 70 deltagere tilmeldt til fodbolddelen og 76 til aftendelen. De fleste tilmeldte kom og de blev tilsat få ekstra der endnu ikke har lært, at tilmelde sig. Der blev scoret 87 mål i de indledende 20 kampe i modsætning til 100 mål i de 18 indledende kampe sidste år! Der blev scoret yderligere 34 mål i slutkampene (kvart, semi & finale samt TABERfinale). I alt 121 mål i 29 kampe. Det giver et snit på 4, mål pr. kamp i modsætning til 6,15625 mål pr. kamp sidste år. Sidste år blev der scoret 197 mål i 32 kampe. Er AB ere på andre hold end 1. senior også blevet dårligere afsluttere? Dagens kønneste var UDEN TVIVL, vores deltagere fra vores kvindeseniorhold, Maria & Liza, Heidi & Zamina, der desværre gik hjem tidligt under festen. Rygterne siger, at hun skulle hjælpe en russer. Det mest sure løg der deltog, var Merved. Der var igen i år far-søn forhold med gennem hele dagen (Thyge & søn) og nepotismen er udtalt. Sokker til min dreng! Bliver turneringen næste år kun spillet på kunst? Hvorfor var en stor gruppe AB medlemmer ude og tjønse, lørdag formiddag og ikke som deltager i Lundberg-dagen? Hvordan gik det til, at Klaus Lykke ikke vandt i år? For andet år i træk var der rod i topscorerlisten. Dette betød at der fejlagtigt blev udnævnt tre navne til titlen, men det var kun Emil der havde scoret otte.. mål. Hvor var Svenne? Hvem er Svenne? Er Ove Thuesen og Bolche, siamesiske tvillinger?

5 Kan Rene Henriksen virkelig modtage bolden i fødderne? Der var mere end 70 A-landskampe til stede på banerne i år (Yde, Petersen & Henriksen!) samt langt over 1500, måske nærmere 2000 førsteholdskampe for AB! Man kan godt forstå, at Bolche faldt igennem! Kan Lubber hoppe? Er Poul Kvists bakkenbarter ægte? Bliver vi over 100 deltagere til Lundberg-dagen næste år? Hvorfor var Nørre Alle kun fem spillere? Var stævnearrangørerne elendige og turneringen noget lort? Er Bolche og Merved i virkeligheden, brødre? Hvor var Kurt Thuesen & Claus Møller? Kommer vi nogensinde til at se fodboldformanden deltage i den fysiske del? Mon ikke Merved og Bolche skal være på hold sammen næste år. Så kan de få Miss Piggy med på sidelinien? Udvalgte billeder fra Lundberg-dagen 2013

6 Vi ses, sidste lørdag i november 2014 til Lundberg-dagen november på Skovdiget 1

De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål.

De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål. Kort fortalt. Den 29. november løb tredje udgave af Lundberg-dagen af stablen og hvilken en af slagsen. Ny deltagerrekord til både bold og mad. Med den strenge kassemester i spidsen, så var det også året

Læs mere

Malerne uden hjerne. Årets stige billede!

Malerne uden hjerne. Årets stige billede! Malerne uden hjerne Den 28. november løb fjerde udgave af Lundberg-dagen af stablen og IGEN som en stor succes. Man fristes til at kalde dagen for den bedste nogen siden. Hvorfor skal jeg nok vende tilbage

Læs mere

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål.

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål. Kort fortalt. Den 1. december løb første udgave af Lundberg-dagen at stablen. Lundberg-dagen er et nyt arrangement hvor de to hæderkronede arrangementet, Ballo Cup & Rusfest blev smeltet sammen. Det har

Læs mere

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo;

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo; 127 mål i 29 kampe! 24. november. Lundberg-dagen 2018 Syvende udgave af den helt store sociale aktivitet i Fodboldafdelingen; den nyeste AB tradition. Tæt på rekord i antal deltagere hvilket måske skyldes

Læs mere

BALLO Cup. Sådan gik det.

BALLO Cup. Sådan gik det. BALLO Cup Sådan gik det. DELTAGERE Hold 1 NORGE Hold 2 AMATØRGYNÆKOLOGERNE Thorbjørn Nielsen Peter Merved Mikkel Kasper Kurland Ken Weibel Jan P. Erik Morten Andersson Henning Thygesen Patrick Niels Buch

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Årets Stokkeløb blev afviklet i et flot efterårsvejr. 26 morgenfriske mødte op til kaffe og brød kl. 9 i ABC s klublokale. Her havde familien Wonsyld dækket flot op,

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Den Gyldne Krolfkugle 2011

Den Gyldne Krolfkugle 2011 Den Gyldne Krolfkugle 2011 Dette års Den Gyldne Krolfkugle 2011 er veloverstået efter 2 dage med næsten kun godt vejr. Der var tilmeldt flere par i år og flere singlespiller. Havde det ikke været for pinsen,

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

John Patrick. Genetisk sygdom

John Patrick. Genetisk sygdom John Patrick Genetisk sygdom Skrevet af Eliza Martin Way, John Patrick mor. John-Patrick er en glad dreng på 10 år. Han er født med en kromosomfejl. John-Patricks fødsel var lang og svær, den endte med

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Den irske målmand stod stærkt i det irske mål. Af træner Magnus Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi. Fotos Robert Hansen, Sydøstjyllands Politi. Tidligere på året blev det fastlagt ved lodtrækning, at

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik

Klodshans. Velkomst sang: Mel: Den lille Frække Frederik Velkomst sang: Klodshans Velkommen, sir vi her i dag Nu alle sidder på sin bag. Vi viser, jer et skuespil. Og i kan klappe, hvis i vil. Der var engang for længe siden, så begynder alle gode eventyr. Det

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Velkommen til DA- Cuppen Det er med stor glæde at Troldhede GIF og Dansk Automation og Analyse a-s for femte år i træk kan byde spillere,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Referat Distriktskonferencen 5. april 2014, Astrup kirke og Rebild Efterskole. Lille Albere Dalsgaard Eskildsen blev døbt.

Referat Distriktskonferencen 5. april 2014, Astrup kirke og Rebild Efterskole. Lille Albere Dalsgaard Eskildsen blev døbt. Y's MEN INTERNATIONAL Udskr.: 21-04-2014 Region Danmark, Distrikt Himmerland Side nr. 1 (6) DG 2013-14, Bjarne Johansen, T: 2962 4477, Mail.: johansenfamily@mail. D:\0_ic_ Knud\140329 Distriktskonference\Rererater

Læs mere

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det.

Didde fra Shoppen havde sørget for en lille gave til os alle, så ved hver kuvert lå der 3 bolde og 1 par golfstrømper. Tak for det. Åben Damedag Maj 2007 Langt om længe blev det den 2. maj, hvor vi skulle afvikle vores første Åben Damedag i Smørblomsternes regi. Vi havde glædet os til dagen i lang tid, og vi håbede, at vores forberedelser

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

en drøm om udviklingssamarbejde

en drøm om udviklingssamarbejde udvikling OG en drøm om udviklingssamarbejde EUROPÆISKE FÆLLESSKABER DE 116 MAJ 2003 OG en drøm om udviklingssamarbejde Denne lille bog indeholder en historie som dem jeg selv plejede at fortælle mine

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne.

Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Knarr sommerstævne 2011, Rørvig Søndag og mandag kom 15 knarrer til Rørvig for at sejle det traditionelle sommerstævne. Mandag aften var RØS vært ved velkomst middagen i deres dejlige nye klubhus. I høj

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Generalforsamlingen stort fremmøde, dejligt! Tegn på at vi har valgt den rette weekend.

Generalforsamlingen stort fremmøde, dejligt! Tegn på at vi har valgt den rette weekend. Generalforsamling for FS-Nord d. 17. November 2007 Tilstede: Niels Jespersen, Tue Dekkers, Christian Kjelde, Mark Vestergaard, Kasper Gråkjær, Michael BoB Pedersen, Michael Bille, Philip., Jens Spurt Sørensen,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Thisted Badmintonklub

Thisted Badmintonklub Badmintonklub vil hermed gerne byde spillere, ledere og forældre velkommen til Sparekassen Thy cup 2009. Stævnet foregår i Munkehallen, Munkevej 9, (5 baner). Alle kampe afvikles lørdag d. 7. november

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere