Malerne uden hjerne. Årets stige billede!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Malerne uden hjerne. Årets stige billede!"

Transkript

1 Malerne uden hjerne Den 28. november løb fjerde udgave af Lundberg-dagen af stablen og IGEN som en stor succes. Man fristes til at kalde dagen for den bedste nogen siden. Hvorfor skal jeg nok vende tilbage til!! Årets stige billede! For at være sikre på, at ALLE var til stede til start, havde 1. seniors holdleder tilsagt 1. holds spillerne en time før alle andre. En klog beslutning som betød, at vi faktisk var klar på banerne til tiden. Men om vi kom i gang til tiden vender jeg tilbage til. I år havde vi bedt om betaling via bankoverførsel hvilket gjorde, at vi ikke skulle stå og kigge på kasseren rode med cigarkassen. Et træk der gjorde, at næste ALLE havde betalt inden vi startede. Selv mobile pay havde fundet vej til AB s mindset. Skræmmende hvis vi er på vej ind i det 21 århundrede! Men efter den obligatoriske velkomst, holddeling samt dårlige kommentarer om holdnavne og kammerater, stod vi klar på banerne. Spot on, til tiden. Et lille minus var der dog Arrangementsgruppen havde glemt bolde!! Det går under kategorien, bagatel hvorfor vi skynder os videre. Igen i år fik alle en T-shirt hvert hold sin farve og IGEN I ÅR tegnede der sig et billede af, at den lyserøde IKKE klæder mænd!!! Som noget nyt kunne gode venner og virksomheder af AB erhverve deres eget hold, give deres hold et navn bestemt af dem samt selv blive anfører for holdet. Der skal lyde en stor tak til de AB ere der valgte at bakke op om denne nye event. En stor succes da der allerede er solgt et sæt trøjer til næste års arrangement! Som altid var der bakker med alskens dejligheder i form af frugt, sandwich, pebernødder osv. Dertil masser af kildevand og kolde øl. En del røg indenbords og resten på gulvet, hvis man spørger AB s vagt der ryddede op dagen efter!

2 For at komme matchfixing til livs, var turneringsprogrammet ændret så INGEN kunne finde ud af en skid. Men alle havde det sjovt! Kampe fra til ca Reglerne blev gennemgået og INTET var ændret. At tidsplanen holdt på sekundet skyldes, at Kim Ragles længste præmietale i år kun varede 16 minutter og 12 sekunder. Der var debut til helt nye talere, som trænger sig på som faste talere. Torben Folmer Hansen og Patrick Lerager fik en fornem debut. TUSIND TAK for jeres indsats. Som altid, skulle der skydes et billede af alle deltagere før de første kampe kunne sættes i gang. Ovenstående billede er taget af turneringens hoffotograf, Søren Hansen, som igen i år måtte på stigen (ikke flisen!) for at tage billedet ( Det er umuligt at kommentere alle de sjove bemærkninger fra dommerne, men vi må håbe at Hovedformanden som deltog i arrangementet (debut til en Hovedformand), har ladet skæbnen råde i forhold til hvilken idrætsgren han skal dyrke. Dagens bedste præmietale kan ikke kåres i år. Dertil var talerne for dårlige. De endelige vindere blev meget overraskende, holdet MALERHJERNE som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 16 mål. I øvrigt er dette en gentagelse af sidste års topscorer. FLOT. MALERHJERNE Fra v.: Bo Holden, Oscar Tranberg, Liza Hejlesen, Andreas Baloo Jørgensen (anf.), Emil Holten & Mark Jensen. Topscorer Emil Holten, 16 mål, flankeret af turneringschef Kim Ragle (tv) og klubbens kasserer, Torben Knudsen (th). På billedet mangler Emil. (Farver fra 1. senior!) MALERHJERNE var sponsoreret af Malermester Kim Fischer, som også sponsorerede holdet Fischers koste. De kunne dog ikke male særlig meget i denne turnering, da de blev sidst!! Men flot at få en førsteog en sidsteplads. En stor samlet tak til dommerne for at gøre fodbolddelen så sjov og spændende. Vi var mange der sad som små børn med urinsure fingre og ventede spændt på, hvad der nu kom af ros og ris. Det er et enormt stort ansvar, men jeg skal love for, at folk gik glade og fornøjede i bad også Bolsje som i år var anfører på Brokrøvene. I øvrigt sammen med sin søn, og klubbens kassere for blot at nævne nogle af de andre positive på holdet!

3 Efter endt 3. halvleg i omklædningsrummet, så indfandt folk sig langsomt i Restaurant AB, hvor der kl var dækket op til aftenarrangementet, der bestod af Restaurant AB s lille julebuffet, sang, taler samt kåring af Årets LUNDBERG-AB er. Det hele bundet smukt sammen af toastmaster og Lundberg-dagens hoffotograf ( Søren Hansen. At dømme efter deltagernes iver ved buffeten, så kan det konkluderes at dette års menuvalg var bedre end sidste års fiasko! Årets hovedtaler var tidligere fodboldformand og AB A/S bestyrelsesmedlem, Peter Torstensen, der holdt et brag af en tale om Malene, Malenes duft, de ødelagte knæ, hvad to rigtige fingre og forkerte fingre kan gøre ved humøret og træningstider på kunst! Overalt i lokalet blev lattermusklerne brugt, på nær ved russernes bord. Her sad nogle unge drenge som ikke anede hvad Tjald snakkede om. Om det var Malene de ikke kendte eller forskellen på de rigtige og forkerte fingre vides ikke. Men stille var de! Lars Corlin, under sit korte indspark til russerne og derved også til Svartaler, Mads Holden, der holdt en flot og præcis tale som forsvar over for Peter Torstensen. Meget passende kom Mads IKKE ind på hvilke fingre han duftede til!! Lars Corlin Christensen. Tidligere fodboldbestyrelsesformand m.m. og stadig ved godt mod. Også på banen. Som altid var der loft på antallet af genstande som årets russere måtte få. I år blev der dog rykket gevaldigt ved HVAD russerne skulle drikke. Således var der hele to gange, æggeblommer involveret i de små glas. Det har haft den betydning, at Fodboldbestyrelsen har sat punktet på dagsordenen til førstkommende møde, da for mange rå æg kan være farligt ift. salmonella. Efter mad, sang og taler, stod aftenens toastmaster pludselig klar til et af aftenens hovedpunkter. Kåringen af Årets LUNDBERG-AB er. Angriberen udført af Knud Nellemose, bl.a. tidligere AB er og modstandsmand uddeles årligt til modtageren af titlen som Årets LUNDBERG-AB er og, at dømme ud fra bifaldet, så var valget af årets legatmodtager et godt valg.

4 Tidligere førsteholdstræner, nuværende formand for Kulturudvalget, aktiv spiller på en del gammelmands hold, HENNING KURLAND, blev dette års modtager af den flotte statuette. Henning efterfølger derved sidste års modtager, Lars Corlin Christensen samt de to første modtagere, Kim Ragle og Ken Weibel. En aldeles pragtfuld og veltilrettelagt dag sluttede ud på natten, med at vi alle kunne tage hjem i højt humør. For nogle et stykke ud på natten! Igen i år skulle en omgang til Russerne motiveres af giveren, hvilket bl.a. medførte taler fra Veterangruppen (Lars Corlin), Old Boys (Frank Jacobsen), de unge seniorspillere på senior samt fra russerne selv, der gerne ville takke deres trænerteam for et godt samarbejde. Et flot træk der måske beviser at de unge mænd er ved at være voksne. Måden nogle af dem i de sene aftentimer forsøgte at score bartenderen viste i hvert fald, at de ved hvilke fingre der er de rigtige. Fra Fodboldbestyrelsen skal lyde et kæmpe stort TAK til alle deltagere men specielt 1. senior for det store fremmøde, til alle dommerne, til Peter Hornbæk m.v. for at blive væk samt til ALLE deltagere ved den fjerde Lundberg-dag. Igen i år en KÆMPE tak til Svend Olhoff samt til turneringens mange sponsorer, TRENDYSPORT, FODBOLDREJSER.dk, PURUS, DOMINOS, BRDR. WEIBEL EL-TEKNIK, MALERMESTER KIM FISCHER samt UDDBERG SERVICEPARTNER, som alle har været med til at gøre dagen til noget unikt i AB. Også en tak til arrangementsgruppen (Søren Hansen ( Kim Ragle, Henning Thygesen, Torben Knudsen og Baloo) samt alle talerne under festen. I har alle været med til at gøre dagen unik. Til sidst en stor tak til resten af Fodboldbestyrelsen for god sparring på vores del af dagen. UDDBERG SERVICEPARTNER

5 Blandet godt fra Lundberg-dagen 2015 Der var 87 deltagere tilmeldt til fodbolddelen (et passende antal) og 104 til maden. De fleste tilmeldte kom mens antallet til maden blev lidt færre. Der blev scoret 76 mål i årets indledende 18 kampe (4,22 mål i snit) hvilket er et stort fald i forhold til de forrige år (5,6 mål i snit pr. kamp i 2014), (4,35 i snit pr. kamp i 2013) & (5,5 mål i snit i 2012). Der blev scoret yderligere 48 mål i slutkampene hvilket samlet giver 124 mål i 28 kampe. Det giver et snit på 4, mål i dette års turnering mod 5, mål pr. kamp i Dagens kønneste var UDEN TVIVL vores to kvindelige deltagere hvoraf Heidi havde taget hende kjole omvendt på! Dagens grimmeste kåres ikke men den dårligste spiller i turneringen blev kåret! Hvorfor deltog Zamina ikke i år? Turneringens dårligste spiller blev hele to spillere. Bolsje & søn fik titlen samt præmien som var en signeret landsholdstrøje, fra Håndboldlandsholdet. Bolsje var i øvrigt anfører for Brokrøvene. Bliver turneringen næste år afviklet som vandpolo (på Lille Kunst) pga. det defekte dræn? Hvorfor var en stor gruppe AB medlemmer IGEN I ÅR ude og tjønse, lørdag formiddag og ikke med som deltagere i Lundberg-dagen? SKUFFENDE Er Thorbjørn Nielsen, Jens Waltorps bror eller blot en gammel mand? Hvorfor kommer Svenne først når der er mad? Er Sian s hund blevet rask og er en fødsel et lovligt afbud? Hvorfor var stævnearrangørerne elendige igen i år - og hvorfor er turneringen noget lort? Kommer vi nogensinde til at se fodboldformanden deltage i den fysiske del? Passer det at Bolsje og datter allerede har sat deres hold til næste års turnering. Passer det, at holdet skal hedde Hvad skal vi med Ragle, Lubber & Gram? Hvorfor kunne INGEN dommere udtale PURUS rigtigt Det er med U og ikke Y! Hvordan kan det være, at AB ere er så dårlige foran mål? Passer det, at Malene kun kan tage to fingre eller ville Tjald bare ikke forskrække russerne (og Malene!). Hvorfor kaldes Tjald for tjald? Var Bolsje glad under maden? Hvor var Peter Hornbæk? Hvem er Peter Hornbæk? Har Peter Rudbæk en hemmelig søn i Patrick? Årets målrigeste kamp blev kampen mellem Malerhjerne & Team Dominos. Den endte 7-6 til Malerhjerne. Hele 6 af 28 kampe endte med resultatet 1-2. Mon Ken Weibel når at blive ædru inden næste års LUNDBERG-dagen? Hvorfor kan INGEN hold stille sig som på et rigtigt holdbillede SJUSK!

6 Udvalgte billeder fra Lundberg-dagen 2015

7 Vi ses, sidste lørdag i november 2016 til Lundberg-dagen 2016

8 PULJERNE PULJE A PULJE B 1 FODBOLDREJSER.DK 7 HVOR ER TROEST OG LINUS? 2 MALERHJERNE BROKRØVENE 9 TRENDYSPORT 4 LIDERBASSERNE 10 TEAM DOMINOS 5 TEAM PURUS 11 FISCHERS KOSTE 6 GRÅSPURVENE 12 UDDBERG SERVICEPARTNER PROGRAM Tid Kamp nr. Bane Hold nr. Navn Resultat 13:30 K Fodboldrejser.dk :30 K Malerhjerne Trendysport :30 K Brokrøvene Fischers koste :30 K Liderbasserne Hvor er Troest & Linus :30 K Team Purus Team Dominos :30 K Gråspurvene Uddberg Servicepartner :15 K Malerhjerne Fischers koste :15 K Brokrøvene :15 K Fodboldrejser.dk Trendysport :15 K Liderbasserne Uddberg Servicepartner :15 K Team Purus Hvor er Troest & Linus :15 K Gråspurvene Team Dominos :00 K Hvor er Troest & Linus Gråspurvene :00 K Malerhjerne Team Dominos :00 K Fischers koste Liderbasserne :00 K Fodboldrejser.dk Uddberg Servicepartner :00 K Brokrøvene Trendysport :00 K Team Purus :50 K pl. 12 pl. Brokrøvene Fischers koste :50 K pl. 11 pl. Team Purus Uddberg Servicepartner :50 K pl. 8 pl. Trendysport Fodboldrejser.dk :50 K pl. 6 pl. Team Dominos Hvor er Troest & Linus :50 K pl. 5 pl. Malerhjerne - Liderbasserne :50 K pl. 7 pl Gråspurvene :45 K25 3 Vi.K21-Vi.K22 Gråspurvene Hvor er Troest & Linus :45 K26 4 Vi.K23-Vi.K24 Trendysport - Malerhjerne :45 K27 5 Vi.K19-Vi.K20 Fischers koste Uddberg Servicepartner :15 K Vi.K25-Vi.K26 Malerhjerne - Gråspurvene 3 1

De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål.

De endelige vindere blev fortjent holdet Emil Stabil som også leverede topscoren i form af Emil Holten med 12 mål. Kort fortalt. Den 29. november løb tredje udgave af Lundberg-dagen af stablen og hvilken en af slagsen. Ny deltagerrekord til både bold og mad. Med den strenge kassemester i spidsen, så var det også året

Læs mere

Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive!

Kort fortalt. Lundberg-dagen er kommet for at blive! Kort fortalt. Den 30. november løb anden udgave af Lundberg-dagen af stablen. Lundberg-dagen blev sidste år, startet som resultat af sammenlægningen af de to hæderkronede arrangementer, Ballo Cup & Rusfest.

Læs mere

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo;

127 mål i 29 kampe! Foto: Rune Photo; 127 mål i 29 kampe! 24. november. Lundberg-dagen 2018 Syvende udgave af den helt store sociale aktivitet i Fodboldafdelingen; den nyeste AB tradition. Tæt på rekord i antal deltagere hvilket måske skyldes

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

BALLO Cup. Sådan gik det.

BALLO Cup. Sådan gik det. BALLO Cup Sådan gik det. DELTAGERE Hold 1 NORGE Hold 2 AMATØRGYNÆKOLOGERNE Thorbjørn Nielsen Peter Merved Mikkel Kasper Kurland Ken Weibel Jan P. Erik Morten Andersson Henning Thygesen Patrick Niels Buch

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN Tale-hørekonsulenterne PPR Brønderslev Tal med dit barn Børn lærer sprog, når de er sammen med vigtige personer i deres liv, især

Læs mere

1. Find skulpturen. Danserindebrønden

1. Find skulpturen. Danserindebrønden 1. Find skulpturen Danserindebrønden Mindre børn skal følges og vejledes af en voksen Opgaverne vil føre jer rundt på museet I skal også op på museets 1. sal Den finder du ved at gå op ad trappen i museumsbutikken

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

MBP nr. 24, side 1. et netblad, en hjemmeside og en mailruppe

MBP nr. 24, side 1. et netblad, en hjemmeside og en mailruppe et netblad, en hjemmeside og en mailruppe Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde, en kæreste, en kone eller en datter MBP netblad nr. 24, august 2008

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Personlige utopier. Af Annemarie Telling

Personlige utopier. Af Annemarie Telling Personlige utopier Hvorfor beskæftige sig med utopi? Hvorfor i alverden bruge tid på noget som alle fra starten ved er urealistisk? Hvorfor sætte sig og tage skyklapper på? Og lukke den konkrete tilværelse

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå

Asger kan høre Fars travle skridt i lejligheden, imens han spiller sit yndlingsspil på computeren. I spillet skal Asger styre en dreng, der skal nå »Kom nu, Asger! Det går ikke, at jeg kommer for sent på arbejde igen.«far er stresset og styrter rundt i hele lejligheden efter et eller andet meget vigtigt, som han sikkert ikke engang selv ved, hvad

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en 3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en Egentlig et fint og smukt lille puslespil. Ikke sandt. Der er bare det ved det, at der mangler en brik. Sådan som vores tema lyder i dag: der mangler en.

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

i Skanderborg Kommune

i Skanderborg Kommune 2010 Rettet : 17.2: 6. klasse Uøvet, 8. klasse Øvet / Uøvet i Skanderborg Kommune Rettet : 22.2: 6. klasse Uøvet, 6. klasse Øvet Rettet: 24.2: 8. klasse Uøvet Rettet 25.2 7. klasse Øvet Program for indefodboldstævnet

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 3

Stævneledermanual Kidsvolley level 3 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål.

De endelige vindere blev fortjent holdet Long Balls, og topscorerprisen gik til Marc Dal Hende med 16 mål. Kort fortalt. Den 1. december løb første udgave af Lundberg-dagen at stablen. Lundberg-dagen er et nyt arrangement hvor de to hæderkronede arrangementet, Ballo Cup & Rusfest blev smeltet sammen. Det har

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

VELKOMMEN I MIT HJEM

VELKOMMEN I MIT HJEM VELKOMMEN I MIT HJEM Jeg hedder Mari-Louise og har arbejdet som dagplejer siden 2001. Var lige væk 8 måneder i 2008. Hvor jeg arbejdede i køkkenet hos Frømandskorpset i Kongsøre. Mit hjem, som udover mig

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013

MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 MTB Vedligeholdelses-weekend Bordrup 21-22. september 2013 Af Brian Andersen Allerførst tusind tak til alle, som kunne afse tid i weekenden til at give en hånd med på sporet i Bordrup. Eneste malurt i

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE LEVENDE FORTÆLLING I M497 DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE Levende fortællinger er en opdigtet fortælling, hvor man møder Biblens personer live og ser den bibelske beretning ud fra en af hovedpersonernes

Læs mere

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med?

Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? STØTTET AF TILMELD DIG TIL COOL CAMP 2016 - EN CAMP FOR SØSKENDE TIL KRÆFTRAMTE Cool Camp er en unik, sjov og udfordrende camp for søskende - vil du med? Cool Camp er en camp for 20 søskende til kræftramte

Læs mere

Energizere bruges til at: Ryste folk sammen Få os til at grine Hæve energiniveauet Skærpe koncentrationen Få dialogen sat i gang

Energizere bruges til at: Ryste folk sammen Få os til at grine Hæve energiniveauet Skærpe koncentrationen Få dialogen sat i gang FORSKELLIGE ENERGIZERS ENERGIZER Energizere er korte lege eller øvelser, som tager mellem to og ti minutter. De fungerer som små pauser i undervisningen, hvor både hjernen og kroppen aktiveres. Selv om

Læs mere

Mini Julestævne Næstved2013

Mini Julestævne Næstved2013 Mini Julestævne Næstved2013 Velkommen til Mini Jule stævne - Næstved 2013 Håndboldspillere, dommere, publikum og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til det årlige mini jule stævne i Næstved. Vi har

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift

Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift Velkommen i KHKS Håndbold en klub i fremdrift HVEM ER VI KHKS håndbold er en underafdeling af Kr. Hyllinge IF (KHIF), men en sammenslutning af Kirke Hyllinge og Kirke Sonnerup Håndbold (KHKS Håndbold).

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere