Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik"

Transkript

1 Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist og fortæller Sangeren Billie Koppel og multiinstrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren er alle tre vokset op midt i musikken, men i hvert sit hjørne. Billie turnerede med forældrene fra hun var helt spæd, mens Franks vej gik via klassisk musik i Tivoligarden, musikskole og konservatorium. Bjarkes vej var cirka et mix af de to! I dag har de tre fundet den perfekte fusion af deres forskellige musiktilgange. I koncerten fortæller de om musik, der er overalt, om oplevelser, om følelser og om at skrive sange. Sammen med børnene improviserer de en sang frem på stedet om netop den dag, dét øjeblik. Varieret program. Søde og imødekommende musikere / sanger der tog sig tid til at svare nærværende og med interesse på elevernes spørgsmål. Gedsted Skole, dec Dejlig koncert og sympatiske folk Højene Skole, dec Dejlig og smuk musik og rart at kunne fremvise eleverne musik de ikke er vandt til. Mange elever var desværre ikke ordentligt forberedt af deres lærere hvilket resulterede i at mange ikke vidste hvad de gik ind til. Undervejs faldt eleverne mere til ro og fik en god oplevelse. Jyllinge Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op.

2 Drums Across Så nemt det kan være... Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrorytmer, Reggae og funk Lars Storck Djembe, guitar, Lead vokal, bevægelse, sampling Klavess Borris Larsen Nielsen Djembe, Bas, kor Uffe Helgesen Olsen Doun Douns, trommesæt, keys, kor Efter at have turneret i 20 år med forskellige historier er Drums Across nu aktuel med en koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement bliver til på stedet. Klavess Borris og Lars Storck er multiinstrumentalister, så ved hjælp af kaospedaler og sampling på scenen, guitar, bas, keyboards og alverdens percussion vil eleverne opleve kreativitet på stedet og glæden ved bare at prøve sig frem og jamme. Når sangene kommer oven på det, der bliver komponeret, vil der også blive lavet små koreografier. Den bedste skolekoncert vi har været til, citat - dreng fra 6.klasse. Hyldgårdsskolen, april 2017 De var virkelig dygtige og meget musikalske og med masser af humor og dynamik. Herstedlund Skole, nov Dejlig drøn på, lige fra starten. Børnene var glade for koncerten. Kan varmt anbefales. Horsens Byskole, Lindvigsvej afd., april 2017 Fik godt fat i elvgruppen, også de sløve Nordvestskolen, Stormarkafdelingen, april Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 Funky Currywurst Brothers Holy Schnitzelburger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Rhythm and comedy Peter Stavrum Nielsen altmuligmusiker Johannes Bohun trommer/perc Funky Currywurst Brothers er en dansk/østrigsk percussion-duo bestående af Johannes Bohun og Peter Stavrum Nielsen. Begge har turneret med det internationale percussion show Stomp siden 2001, og nu har de taget energien, erfaringen, de skarpe rytmiske koreografier og slapstick -humoren med sig og dannet deres egen duo i en musikgenre, de kalder Rhythm & Comedy. Her er virtuost spil på plastikkrus, koreografi for kontorstole og masser af sjov og spændende musik med bodypercussion, melodika og kalimba. En humørfyldt hyldest til groovy opfindsom percussion og god interaktion med børnene. De var helt fantastiske performere. En magisk oplevelse. Laursens Realskole, sep De var efterfølgende meget begejstrede og flere ville gerne have plakaten med hjem. Søndervangskolen, sep Meget optagede af hvad der foregik på scenen. Eleverne begejstrede for al rytmikken og hvor dygtige de var. Susåskolen afd. Herlufmagle, sep De kom virkelig ud over scenekanten og eleverne blev aktive deltagere Fladsåskolen afd. Korskilde, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og understøttende undervisning og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Kan ikke spille i lokale med gulvtæppe. Foretrækker gymnastisksal eller lukket aula. Kan efter aftale spille for 150 elever.

4 Høxbroe & Stik Op Band RAPBEATPOESI Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Rap, poesi, beats og livemusik Claus Høxbroe Vokalist Jakob Haahr-Pedersen Vokalist Monique Mai Borgstrøm Guitar, vokal, effekter Jonas Scheffler Kristensen Trompet Mads Stephensen Trommer Beatpoet Claus Høxbroe og rapper Stik Op (Jakob Haahr-Pedersen) blander sammen med deres band rap, poesi og musik på originale og underholdende måder. Gennem koncerten bliver den moderne poesi gjort både levende og hverdagsnær, og undervejs bliver de fælles temabaserede numre om blandt andet opvækst, familie, inspiration og Danmark suppleret med improviseret lyrik og fortællinger om det at skrive og om at leve af at skrive. Claus Høxbroe og Stik Op har siden 2009 optrådt på over 200 skoler og har stor erfaring i at arbejde med folkeskolens ældste elever. Orkesteret spillede med enkle men utroligt virkningsfulde midler og forstod at trykke den af på den mere højpandede og tilbagelænede måde Vejle Midtbyskole, afd. Strandgade, sep Super fed koncert. Eleverne var generelt rigtig glade og imponerede. Langebjergskolen, sep Elever i 9.klasse var meget optaget af den nye musikgenre, og syntes musikerne var fremragende. Dog synes de fleste at det ikke passer så godt med at læse digtene op. Måske bare et udtryk for at det ukendte nye skal man vænne sig til. Hældagerskolen, sep Eleverne var rigtig godt forberedt og havde lige været igennem et rap forløb inspireret af gruppens oplæg Holbergskolen i Dianalund, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Publikum skal sidde på stole.

5 Jensen & Bugge Hemmeligt folkemusikbesøg Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Folkemusik Mette Kathrine Jensen Stærk harmonika Kristian Bugge violin Folkemusik-virtuoserne Jensen & Bugge udfordrer den trad. skolekoncertform med en helt ny musikoplevelse, nemlig et hemmeligt folkemusikbesøg på hele skolen! Mette (harmonika) og Kristian (violin) laver små overraskende musikalske nedslag i forskellige klasser overalt på skolen. Alt kan ske, når de rykker ind: I 3.A s matematiktime lister de ind og spiller en fyrig hopsa, i 0.B høres marchtoner ude fra gangen, og 6.C s idrætstime forvandles til en fælles polka. Til slut hentes indskolingseleverne i klasserne og spilles hen til en afsluttende koncert. Varighed ca. 2 x normal koncertlængde. Rigtig god ide med den 3-delte koncert. Fantastisk med besøget i klasserne, hvor musikerne kommer så tæt på eleverne. Elevernes udtryk gik fra fra undren og forbløffelse (over den uventede opstart ved skoledagens begyndelse) til glæde :-) Hårup Skole, okt I var gode til at fange elevernes opmærksomhed, og eleverne var meget begejstrede. Grønvangskolen, okt En super formiddag, hvor alle elever på skolen fik en unik oplevelse. Super præstation af Mette og Christian, som mange har snakket om siden den dag de var på skolen. Hoptrup, Fællesskolen Hoptrup-Marstrup-Vilstrup, nov Fantastisk formiddag. De kan noget, de to Jensen og Bugge:) Strandskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og bevægelse og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Det er afgørende at skolen her husker at kontakte gruppen i god tid, så besøgets form, rute, længde, elevtal og målgruppe kan aftales. Læs mere om dette i undervisningsmaterialet.

6 Mike Andersen / Jens Kristian Dam Mike Andersen / Jens Kristian Dam Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Blues Mike Andersen Sang, guitar Jens Kristian Dam Pedersen Piano, trommer, sang, fortæller Lige siden de var børn, har den fabelagtige bluesguitarist og sanger Mike Andersen og multimusikeren Jens Kristian Dam delt en fælles passion for bluesmusikken. I dag har de to musikere gjort drengedrømmen til karriere, og deres moderne fortolkning af blues-genren har høstet stor anerkendelse på utallige turnéer i hele Norden og resten af Europa. Deres særlige duo set-up skaber en intens og nærværende sound og byder på mange forskellige instrumenter. Jens spiller fx klaver og trommer på samme tid! Repertoiret består af Mike Andersens egne moderne bluessange samt enkelte trad. blues-klassikere. Helt forrygende fantastisk og gennemmusikalsk oplevelse! Det er helt specielt, når man på helt tæt hold, får lov til at opleve professionelle musikere, som bare lever og ånder for deres musik. Eleverne var før koncerten noget skeptiske, men efterfølgende var de helt høje og meget begejstrede. Nummeret Raindrop in a Drought ligger nu på flere af elevernes playliste. Og så er hele formålet med skolekoncerter jo opnået. Parkvejens Skole, sep Meget flinke musikere - det betyder også noget, at der står en musiker og giver hånd til lærerne. En af lærerne sagde at det var den bedste skolekoncert vi har haft. Det var i hvertfald den skolekoncert der gav den bedste undervisning samtidigt. Eleverne har sagt, at det var fedt. De var godt med, selvom man som teenager helst ikke må vise al for meget begejstring Tarm Skole, sep Fedt at I havde afveksling mellem musik og personlige historier. I gav helt sikkert eleverne noget med på vejen. Nymarkskolen, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

7 Miriam Mandipira og Kjeld Lauritsen Trio Wild about that thing Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Soul, jazz, blues og afro. Miriam Mandipira Vokalist Kjeld Lauritsen Hammond orgel Per Gade Guitar Søren Frost Trommer, speak I denne sprudlende skolekoncert præsenterer Kjeld Lauritsen Trio den fabelagtige jazz- og soulsangerinde Miriam Mandipira i et musikprogram, der spænder fra Bessie Smith-blues til moderne gospel og soulmusik. Miriam Mandipiri er født i Zimbabwe, men bosiddende i Danmark og bevæger alle med sin store stemme, fremragende fraseringer og personlige udstråling. Tæt bakket op af Per Gades eminente guitarspil, Søren Frosts groovy trommegrooves og Kjeld Lauritsens store Hammondorgel med roterende Lesliehøjttaler og baspedaler lægger de sammen op til en uforglemmelig og rå-swingende koncertoplevelse. Her er tale om så dygtige musikere og sangere, at det næsten gør ondt. Børnene kan godt høre, at de er gode, men de ved ikke hvor gode de er. Det kan fornemmes, og derfor er de også mere med, selvom genren er ukendt land for de fleste. Jeg vil ikke sige kaste perler for svin, men de skulle lige vide, hvad det kræver af timer og dedikation for at blive så god. Låsby Skole, aut Jeg talte med nogle klasselærere lidt senere, de havde evalueret med deres unger, som faktisk havde indrømmet, at de ku lide det, og i hvert fald syntes de, det var dygtige musikere. Og de var ret vilde med Miriams sangteknik/stemme. Skolen ved Rønnebær Allé, sep Meget fint materiale. Godt med en app til de store. Rungsted Skole, sep Fantastisk koncert med top-engagerede og meget dygtige musikere. Herlufsholm Kostskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk (inkl. mobil-app til elev) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Brug for hjælpere til at slæbe. Nødigt adgangsforhold med lang vej eller trapper, da gruppen medbringer tunge instrumenter.

8 Moussa Diallo Trio Der var engang - fortællinger fra Mali Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Verdensmusik og eventyrfortælling Moussa Diallo Bas, vokal og fortælling Dawda Jobarteh Kora, tama og vokal Salieu Dibba Percussion og vokal Det er nat i Mali. Stjernerne og månen oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Med koncerten Der var engang levendegør de tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikanske fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali. De sjove og humoristiske barndomseventyr bliver her fortalt gennem medrivende musik, som spilles på traditionelle maliske instrumenter. Publikum bliver selvfølgelig inddraget aktivt og går uden tvivl glade derfra. Superdygtige musikere! Vi vil have mere! Holbæk By Skole, afd. Absalon, sep Rigtig mange gik spontant op til musikerne efter koncerten - det er gode tegn :-) Filstedvejens Skole, sep Alle giver udtryk for at det var sjovt, fedt, skægt. Gode historier og sjove instrumenter. Moussa og co. er rigtig gode formidlere af musikken. Østerbyskolen, sep Kan varmt anbefales! Tylstrup Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

9 SaltoMortale Klods Hans Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/opera Vi spiller: Musikalsk fortælling Cille Buch Sang Tobias Ørum Sang Rasmus Krøyer Klarinet Kaare Munkholm Vibrafon Et utroligt kendt eventyr på en utrolig anderledes måde. Med SaltoMortales musikalske fortælling om Klods Hans skabes en verden, hvor børnene ikke blot får mulighed for at kigge ind under låget på sangens skatkiste, men også får lov at opleve de musikalske guldstykker på nærmeste hold. Eventyrets tekst anvendes i sin originale ordlyd, men i en ny form, hvor klassikere fra den nordiske sangskat og stemningsskabende instrumentale værker og kommentarer kunstfærdigt flettes ind i fortællingen og åbner for et stærkt og humoristisk møde med klassisk musik. Se, dét er et rigtigt eventyr. Dygtige musikere, inspirerende og udtryksfulde. Meget fint og indlevende sammenspil mellem sang - og instrumentalstemmerne. Hjørring Private Realskole, marts 2017 De er virkelig dygtige. Vores elever havde virkelig en god oplevelse. De grinede og lyttede. Opera er nu mere spændende end nogensinde før for dem. Stenlille Skole, aug Fantastisk oplevelse for både børn og voksne! Fredensborg Skole afdeling Vilhelmsro, sep Det var en super fin koncert -i øjenhøjde med børnene. Flere af børnene sagde: Det hele var godt! Sakskøbing Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for op til 150 elever. På mindre skoler kan gruppen efter aftale optræde for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

10 The Gothenburg Combo The life and adventures of The Gothenburg Combo Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk musik David Hansson Guitar Thomas Hansy Guitar Den internationalt kendte svenske klassiske guitarduo, The Gothenburg Combo fra Göteborg, har i de seneste år vakt stor opmærksomhed med deres rasende virtuose guitarspil, deres ukonventionelle koncerter og stærke sceneoptræden. Duoen har turneret i et utal af lande i og uden for Europa med overvældende publikumsreaktioner til følge og er nu skolekoncertaktuel i Danmark. Deres koncerter er kendetegnet ved musikalsk topklasse, en umiddelbarhed i udtrykket, og et personligt og ofte humoristisk islæt. Kort sagt: En fuldtræffer til de store elever. Dialogen med publikum foregår på engelsk. Der var ingen tvivl om, at det var nogle meget dygtige musikere, vi havde besøg af. Jeg er sikker på, at eleverne nu anskuer akustisk guitarspil på en helt ny måde! Kommentarer fra 7. årgang var blandet andet at koncerten var sjov, de var dygtige, fedt med musik fra forskellige lande og godt med billeder til, fedt at opleve, at der kunne komme så mange spillemåder ud af en almindelig guitar. Ikast Nordre Skole, sep Jeg kunne fornemme, at eleverne blev benovede, at det altså er muligt at blive dygtig til noget, når man øver sig. Ejstrupholm Skole, sep De var meget professionelle og dygtige og havde en god pædagogisk tilgang, til at formidle deres passion for guitarspil. Eleverne var meget optaget af koncerten. Dybbøl-Skolen, sep Det virkede som om eleverne fra 7. årgang var lidt for unge, men 9. klasserne forstod bedre musikken og kunne høre, hvor dygtige I musikere var. Ulkebøl Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, engelsk og valgfag musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gerne delvis mørklægning til. diasshow. Vil om muligt gerne bruge skolens projektor og lærred.

11 Thomas Sandberg App Jam Målgruppe: Mellemtrin Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Legende, pulserende og livfuldt Thomas Sandberg Percussion, Performance, Electronics, Programming, Visuals Thomas Sandberg har med App Jam skabt en kreativ koncert, hvor apps på ipad bruges som både musikinstrumenter og produktionsværktøj. Koncerten er et levende eksempel på, hvordan kreativitet og fantasi både kan stimuleres og udfoldes musikalsk ved brug af de nye medier. Musikken vil tage afsæt i improvisation og muligheden for interaktivt at udnytte øjeblikkets impulser og magi. De lyde og klange, der bruges i kompositionerne, bliver skabt af optagelser af publikum, forskellige ting i rummet, Thomas stemme og andre medbragte lydkilder. Alt er i nuet og visualiseres via video og computergrafik. Det var fantastiske 45 minutter :) Eleverne var VILDE med det. Flere kom allerede næste dag og fortalte om apps, de havde fået lov at købe :) Egebakkeskolen, nov Thomas var formidabel! Særligt drengene var der god respons fra. Det var en rigtig sjov og god oplevelse at have Thomas Sandberg på besøg i Solbjerg. Det var en inspirerende koncert, der gav os masser af nye, gode idéer til at bruge musikapps i musikundervisningen. Solbjergskolen, nov Tak for en skøn oplevelse - flere børn kom i dag i skole og havde downloadet garageband. FEDT Højslev Skole, nov Det var spændende for eleverne at se deres egne fotos, lyd- og videofiler samplet i musikken. Nogle for direkte over i klassen for at finde nogle apps og prøve Søndre Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skolen skal stille projektor og lærred til rådighed.

12 Varieté Velociped Brahms på cykel Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Alle mulige og umulige genrer. Erik Petersen Harmonika, sang, skrot Svante Drake Beatbox, percussion Bengt Johansson Blæseinstrumenter, sang og skrot Brahms på cykel her blomstrer kreativiteten! Vi følger de tre musikere på en rejse, hvor god musik opstår på de mest uventede måder: Hverdagens genstande bliver til musikinstrumenter med glæde, humor og poesi. Svante Drake er en virtuos percussionist. I hans beatbox-solo blandes hardrock med en gøende ræv, før lyden forandres til dubstep og myggesværme. Bengt Johansson er en storslået sanger og musiker. I en vild variant af den prægtige svenske sømandssang Till havs ser vi ham kæmpe mod elementerne i en rasende storm. Multimusiker Erik Petersen kan lave musik ud af bogstaveligt talt alt. Det var sjovt og varieret. De var dygtige. Især var børn og lærere imponeret over musikken på glas. Hanebjerg Skole, Afd. Brødeskov, sep De brugte resten af dagen på at spille på alt hvad de kunne finde. Mange af dem forsøgte sig også med beatboxing. Nærum Skole, sep Lokalet var fyldt med musik (og stilhed) fra start til slut - bravo! Durup Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Gruppen har lang op- og netagningstid (75/50 min) og spiller derfor gerne to koncerter på samme skole eller på skoler med kort afstand.

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Ea Philippa Hjertelys Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Eventyrmusik, fantasifuld pop Ea Philippa Tange Komponist, sang, klaver Tira Skamby Madsen Percussion, kor Hjertelys er

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Rudersdal Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sønderborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Tårnby Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter AndyOp AndyOp Målgruppe: Udskoling Genre: Rap/Hiphop Andeas Seebach Rapper Joakim Harder Trommer Rasmus Sejersen Sang, guitar, keyboard Glem alt om biler, bitches og gangsta-attituder. AndyOp er ikke som

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver Sousafon- trompet

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, folkemusik, jazz, rock/ pop, stomp/percussion, vokal, Latinamerika, Afrika, Balkan Thomas Soubak Guitar. Sang leder Henrik Silver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Hanebjerg Skole, Brødeskov Afd., november 2017

Hanebjerg Skole, Brødeskov Afd., november 2017 Nyt fra indskolingen Hanebjerg Skole, Brødeskov Afd., november 2017 Rene toiletter fra nu af Toiletkampagne i indskolingen. Vi har haft en del problemer med orden og renlighed på vores toiletter i indskolingen.

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Basco Danmark møder Norge Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik, vokal, ny komposition, nordisk Jullie Hjetland Sang Hal Parfitt Murray Violin/Mandolin/vocal Andreas Tophøj Violin/Brastch Anders Ringgaard

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odsherred Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejle Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Balkan, nordisk Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand (alt. Livet Nord) Violin Kristoffer Nybye Klarinet, basklarinet Erik Olevik Bas,

Læs mere