Husavis Nr. 7 juli og august årgang løssalg kr. 25,00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husavis Nr. 7 juli og august 2010 10.årgang løssalg kr. 25,00"

Transkript

1 Husavis Nr. 7 juli og august årgang løssalg kr. 25,00 OK-Hjemmet Thea, Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte

2 SKRIV TIL OK- HJEMMET THEA. Husavisen for OK-Hjemmet Thea er skrevet for alle som har tilknytning til hjemmet. Men den må selvfølgelig også gerne læses af andre interesserede. Husavisen udkommer en gang om måneden, og den ansvarshavende redaktør er hjemmets forstander Inge Lise Winkel. Bladets adresse er: OK-Hjemmet Thea. Mariendalsvej Frederiksberg Telefon Indlæg til Husavisen må være redaktionen i hænde senest den 15. i måneden, være renskrevet og helst elektroniske, for at være sikker på at komme med i næste nummer. I er meget velkomne til at sende billeder og andre illustrationer med. Forstander Inge Lise Winkel På forsiden ses rengørings damerne: Ester og Satang Fotograferet af Rikke og Anders. Det er muligt at få hjælp til selv at udforme sit indlæg eller bidrag på computer - ved at møde op i Hjemmets ITværksted og netcafe i Kahytten (se kalenderene for åbnings tider). Eller kom ned i Oasen til Line og Liselotte Vi holder arbejdende redaktions -møde i Oasen Torsdag den 29. juli kl kom og vær med det bliver så hyggeligt ;-) På bagsiden ses vores gæve kok Jacob. Fotograferet af Rikke og tekst af Sharma. Telefon direkte til Inge Lise foregår på nummeret

3 Denne gang får I 2. numre af husavisen i et. Årsagen er den, at vi i august fylder 10 år og i denne anledning har redaktionen valgt at udgive et jubilæums blad.! Den 1. april 2000, altså for 10 år siden, flyttede vi med 32 beboere fra plejehjemmet Lisbeth, her til det dejlige Thea. Det var efter en lang og sej ombygning. Den første nye beboer flyttede straks ind, denne 1. april. Det var Ulla Madsen og vi har den store glæde at Ulla endnu beboer huset. Den 15. august blev Thea indviet og den røde snor klippet over af Birthe Kræmmer, Aage Vejrup og borgmester John Winther. Jeg havde et dejligt billede af denne begivenhed hængende på opslagstavlen uden for mit kontor, men andre har også synes godt om dette billede. Det er nemlig forsvundet.! Husk Theas fødselsdagsfest den 18. august. Vi fylder 10 år. Sæt kryds i kalenderen. (se dagens program og menu på næste side) Vi skal også i år fejre husets fødselsdag og da vi jo fylder rundt, bliver festen lidt større end vanlig. Festen bliver afholdt i telt i haven den 18. august og begynder kl. 13. Pårørende er velkomne og kan købe billetter hos Sonja på kontoret i åbningstiden, alle hverdage Prisen er 250 kr. Vel mødt til fødselsdagsfest, jeg glæder mig til at se jer og til en rigtig dejlig og festlig dag.! Sommeren er heldigvis stadig over os. Det betyder også at personalet holder sommerferie. Holt ud og tag det fra den positive side, og nyd de nye mennesker og indtryk I evt. måtte møde i denne tid.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! God sommer til jer alle Inge Lise

4 Theas fødselsdagsfest den 18. august. Program [Kl. 13.] starter festen i teltet med opdækkede borde.! Inge Lise byder velkommen.! Jubilæum s taler. Til alles skuffelse må jeg også i år meddele at der er afbud fra vores protektor!prinsesse Benedikte. I stedet har hendes søster Dronning Margrethe påtaget sig hvervet med at holde talen til Thea.! Dronningen vil introducere Kongen - Dette indslag er gaven til os alle.! [Kl. 18.] vil det sædvanlige band indtage scenen og dansegulvet er åbent.! Menu [Kl.13.] Smørrebrød hertil vand, øl og rose vin Kaffe med lidt sødt. [Kl. 15.] Der bliver opstillet et soft ice maskine til fri afbenyttelse. [Kl.18.] Der ankommer en pølsevogn Spis hvad du kan.

5 Postkasse til forslag ved døren til Oasen Som I nok har bemærket er der sat en rød postkasse op uden for Oasens dør. Redaktionen har på redaktionsmødet aftalt at opsætte denne, så alle som har et indlæg, forslag osv. til Husavisen kan lægge det i denne. Redaktionen vil så behandle forslaget.

6 Fødselsdage på Thea i juli og august. Anne-Marie 2.juli Leif 20. juli. Sharma 30. juli! Tommy 6. august Hans Henrik 16. august.! Peter 27. august I ønskes alle rigtig hjertelig tillykke. Håber I må få en rigtig dejlig dag. Jesper W. tilbage igen - som den nye fodterapeut Så er jeg tilbage i huset igen, og med en ny kasket, da jeg bliver færdig som fodterapeut sidst i september.! Jeg er blevet tilbudt at komme i huset som fodterapeut, og dette tilbud har jeg været meget glad for, og takket ja til. Så hvis du har ondt under fødderne, hård hud, nedgroede negle, har brug for indlæg, kan jeg hjælpe dig med det. I fleste kender mig nok, fordi har været ansat i 5èren som socialpædagog. Jeg ser meget frem til min nye funktion, og glæder mig over jeg forsat er i huset.

7 Jubilæumshusavisen. Som I har bemærket er dette nummer af husavisen både for juli og august. Vi har slået de to måneder sammen fordi der udkommer en jubilæumshusavis omkring den 15. august i anledning af Theas 10 års fødselsdag, der bliver fejret den 18. august ved sommerfesten. I jubilæumshusavisen vil der være oplysninger om festen, billeder af hele personalet og beboernes sider, hvor vi får en side til at fortælle lidt om os selv eller noget helt andet; et billede, et digt, en tegning, et fotografi, en hobbyting eller hvad vi kan finde på. Beboerne i redaktionen har lavet deres side og de er meget forskellige - I kan se dem hvis I vil for at få inspiration. Det er naturligvis frivilligt at deltage og hvis man ikke vil være med er det også OK. Vi håber nogle af jer vil være med og synes det er sjovt og at vi lærer hinande bedre at kende. Hvis du vil skabe en side så snak med din kontaktperson eller Sharma, Hans Henrik, Rikke og Anders.

8 Hjertebånd Alt omkring Alt, der dufter eller alt det, man ikke kan dufte generte bobler, - små signaler bringer dig igennem fortryllesen og gennem bevidstheden om et kærlighedsliv på godt og ondt. På stranden Tegn Regnbuen har I givet os den lysende himmelbro farvernes genfødsel især når regnen skyr til Skyerne, der lægger sig farveløse som lave lofter, når vi sover. Natten, øjnenes hvilepunkt som går ud, når dagen kommer Lyset har I givet os som tegn på tidernes morgen og tidernes aften Stå derfor trygt op i morgen tidlig. Vinden flytter sand hen over græs Den sidste revle gør livet lettere for dem, der sopper Ved toppen: Opdagelsesrejsende der betræder den uindviede jord. Tro Tro på mennesker dig selv lægge Jesus bag dig for en stund tro igen tro på fred ombygge tillade det tilladelige ifølge dig selv dyrene de andre HHP 2010

9 Musik i Den syvende himmel Jeg føler trang til at skrive om den gode oplevelse, jeg havde i forbindelse med den ugentlige musiktime i syveren (Torsdage 10-11). Der var fyldt godt op i lokalet, og der var kaffe på kanden. Alle virkede veloplagte og indstillede på at lytte! De fleste havde selv medbragt musik, hvad enten det var på venyl, CD eller kassette. Musikalsk kom vi rundt i mange hjørner. Der var en god stemning, og der blev udvekslet mange synspunkter på kryds og tværs. Denne musikcafe må gerne blive en god, fast tradition. venligst Hans Henrik.

10 Sommertur i Frederiksberg have af Rikke Den 15 juni klokken 13 tog Anders, Peter og jeg bus 18 til Frederiksberg have for at fotografere haven om sommeren. Vi startede med at gå til suttetræet og fandt nogle af de samme billeder som i vinters bl.a. drengen der i vinters sagde : Jeg savner jer og nu sagde : tak for alt. Der var sutter i alle former og farver og det kom der nogle gode billeder ud af. Vi gik også til elefanterne og kiggede interesserede på dem. De er meget fascinerende og sjove at studere - de finder hele tiden på noget nyt, desværre var der ikke nogen der badede. Der var meget grønt at kigge på og vi prøvede at bestemme arterne på træerne og vi lærte noget nyt bl.a. at der er platantræer i Frederiksberg have. Fiskehejre Derefter fandt vi en bænk hvor vi kunne ryge og blev overrasket af en byge og tordenvejr. Vi var tæt på udgangen til Nordre Fasanvej og Anders og jeg tog bus 4A til Mariendalsvej. Peter gik i kiosken og spadserede tilbage til THEA. Dagen efter så vi billederne på computeren og det er jo altid sjovt og glædede os til mandag hvor vi skulle lave denne collage.

11 Fotoudflugt i det grønne af Rikke I februar måned var Anders og jeg i Frederiksberg have for at fotografere. Jeg fotograferede et panoramabilede hvor jeg tog billederne efter hinanden mens jeg drejede langsomt rundt i en cirkel. På computeren sætter vi dem sammen til èt langt panorama-billede. I juni måned tog jeg billederne igen på det samme sted og var så heldig at der var en robåd i vandet. Det er sjovt at se forskellen på billederne og glæder mig over det det grønne og frodige sommerbillede. Vi må huske at nyde sommeren i haven, på busture og i byens grønne oaser.

12 RIDNING I HILLERØD Bustur onsdag den 4 august kl til Har du lyst til en ridetur, en gåtur i skoven eller bare at være med og kigge på. Så tilmeld dig til Helen inden den 3 august. Jeg tager kaffe og småkager med. Venlig hilsen Helen

13 nyt hovedbrud sudoku & Krydsord & Find 7 fejl Nu kan du hive disse fire midtersider ud & vælge at løse dem du har lyst til. der trækkes lod om et hulegavekort på 50 kr. mellem alle indleverede løsninger Vinderen af April måneds opgaver blev Finn til lykke Gevinsten kan afhentes i Hulen i åbningstiden. Denne måndes midtersider hives ud af bladet og afleveres til Sonja senest den 15 i måneden. Navn. Adresse Dato og årstal.

14 Hver række skal indeholde numrene fra 1 til 9 Hver kolonne skal indeholde numrene fra 1 til 9 Hver 3x3 kvadrat skal indeholde numrene fra 1 til 9 Hiv mig ud..!

15 Foto: Rikke Der er fjernet syv ting på det nederste billede. Find dem..! Hiv mig ud..!

16 Hiv mig ud..!

17 H J Ø RN E T UMØR Hørt i radioen: Det er blevet besluttet at give Langbortistans præsident hr. Tragilla æresrejsning - nej undskyld - æresoprejsning for alt, hvad han har været igennem. Personalet kan også have dårlige nerver... i tænderene. Her er så mine frilandsgrise Hvad står de i? De står i mudder til halsen! Det kan være svært for en lommetyv at komme til lommerne. Apropos lommer: så var der ornitologen, der gik rundt med en lomvig i Lemvig og ledte efter sin lommelærke. Vil du være QUIZ-master: (Du må gerne ringe til en ven) Hvor mange grader er en hel omdrejning? Den store I-optællings-dag blandt personalet på Thea: Siff Pia Pia Emilie Karen Marie Gitte Gitte Stine Stine Stine Cecilie Camilla Irene Maria Maria Mathilda Louise Liselotte Line Marianne Hjørdis Henrik Daniel Inge Lise plus de andre? forhåbentligt ingen glemt (Alle I-hukommet) A) 90 B) 180 C) 270 D) 360 Hvad kaldes ornamenter af noder - især brugt i den gamle musik? A) forstillinger B) forsiller C) forsikringer D) forsiringer Hvilken abe kaldes også menneskeabe? A) Gorilla B) Mandril C) Orangu-tang D) Chimpanse Hvem opfandt lys-behandlingen? løsningen på sidste måneds opgaver: snurre snarer snorke snerle snoren snarre snerre (plante) snerre (vridse) snærer snører sneræv A) Røntgen B) Madame Curie C) Fulton D) Finsen HHP 2010

18 Kontorets åbningstider: Hverdage Åbningstider i Hulen: Onsdag Fredag Søndag Åbningstider i Fysioterapien: Mandag Onsdag Torsdag Fredag NADA i Kahytten Hver uge om dagen: Banko i Oasen Hver mandag kl Beboermøde i Oasen Hver tirsdag kl Mandag Onsdag Fredag I lige uger om aften: Tirsdag Torsdag Redaktionsmøder i Oasen Torsdag den 29. juli kl Musik i syveren Hver torsdag kl Bus ture Onsdage og torsdage i ulige uger. Se opslaget i Oasen Gudstjeneste i Oasen Anden tirsdag i hver måned kl i juli ved Preben Ulstrup i august ved Sandra Kastfelt WII dag i Oasen hver tirsdag kl undtagen den anden tirsdag i måneden Kalender

19 Madklub for de unge i Oasen Hver mandag og onsdag Indkøbning og madlavning kl Spisning kl Madklub for de ældre i Oasen Hver torsdag Madlavning kl Spisning kl Thea s computer værksted i Kahytten Torsdag 1/ Mandag 26 / Tirsdag 27/ Torsdag29/ Mandag 2/ Tirsdag 3/ Onsdag 4/ Mandag 9/ Tirsdag 10/ Onsdag 11/ Mandag 16 / Mandag 23/ Tirsdag 24/ Onsdag 25/ Mandag 30 / Morgenmad i Oasen alle hverdage kl Lukkedage i juli måned: Onsdag den 14. Lukkedage i August måned: Mandag den 16. til og med Torsdag den 19. hvor morgenmaden indtages i bogruppe 3 og 5 ligesom i weekenderne. Brunch i Oasen Hver fredag kl Afhentning af morgenbrød til brunch om fredagen 2/7 - Hanne 9/7 - Peter 16/7 - Sharma 23/7 - Claus 30/7 - Marianne 6/8 - Hanne 13/8 - Peter 27/8 - Sharma oversigt Design: Sharma

20 Bus / shoppe-tur til Sverige og Tyskland. Vi har tænkt os, at tage på en endagstur til Sverige, onsdag den 1. September Planen er at vi tager afsted fra Thea kl med røgraketten, altså husets bus med næsen mod Malmø. Vi er fremme ca. kl Prisen for turen vil være 100 kr pr. person. Uden frokost. Planen er videre, at vi tager til centrum og kigger på butikker og spiser frokost ved en 12-tiden. Klokken ca.14 vender vi næsen hjemad igen. Vi regner med, at være hjemme ca.kl Der kan kun komme 6 beboere med, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikker på, at få en plads. Tilmeldingsfristen er mandag den 16 August kl i Oasen og man skal betale de 100 kr når man tilmelder sig. Husk du eventuelt skal veksle til Svenske kroner inden afrejsen!

21 I november drager vi atter på en endagstur med vores bus, denne gang er det for at shoppe julegaver i Tyskland. Vi tager afsted onsdag den 24. november fra Thea kl Vi kører til Rødbyhavn og sejler med færgen til Puttgarden hvor vi har mulighed for at shoppe. Tilmelding skal gives til Liselotte eller Line i Oasen senest mandag den 1. november kl Vi glæder os til at komme på tur med jer. Med venlig hilsen Line, Liselotte og Pia Husk du skal have et gyldigt pas med! Vi finder et sted og spiser frokost ca.kl og kl går turen hjemad. Prisen for turen vil være 100 kr pr. person. Uden frokost. Husk du eventuelt skal veksle til EURO inden afrejsen!

22 OK-Thea s Menu plan juli Torsdag den 1. Risengrød. Fredag den 2. Hønsekødssuppe med kød og melboller. Lørdag den 3. Svinekød i sur sød sovs med ris. Koldskål med kammerjunker. Søndag den 4. Stroganoff med mos. Hindbærtærte med cremefraiche. Mandag den 5. Roastbeef med bearnaise, kartofler og blomkål. Tirsdag den 6. Frikadeller med stuvet hvidkål. Onsdag den 7. Torsk med sennepsovs og porre. Torsdag den 8. Kalvespareribs med coleslaw og bagekartofler. Fredag den 9. Pølser med varm kartoffelsalat og broccoli. Lørdag den 10. Kalvefrikasse. Citronfromage. Søndag den 11. Oksekødssuppe med kød og melboller. Råmarinerede skovbær og is. Mandag den 12. Kylling i grøn karry med ris. Tirsdag den 13. Carbonader med kartofler og stuvet spidskål. Onsdag den 14. Stegt flæsk med persillesovs. Torsdag den 15. Fiskefrikadeller med remouladesovs og dampede gulerødder. Fredag den 16. Hakkebøf med bløde løg, surt, kartofler og sovs. Lørdag den 17. Tarteletter med hønsekødsfyld. Chokolademousse i skal. Søndag den 18. Guleærter med flæsk og medister. Islagkage. Mandag den 19. Pariserbøf. Tirsdag den 20. Panerede koteletter med kartofler, sovs og surt. Onsdag den 21. Oksebryst med peberrodssovs og kartofler. Torsdag den 22. Frikadeller med kold kartoffelsalat og salat. Fredag den 23. Pitabrød med kylling, salat og bacon. Lørdag den 24. Lasagne med salat og flute. Gammeldags æblekage. Søndag den 25. Chili con carne med ris. Mandag den 26. Helsteget svinemørbrad med broccoli, sovs og kartofler. Tirsdag den 27. Flæskesteg med kartofler, rødkål og sovs. Onsdag den 28. Fiskefilet med bagt spinat, kartofler og remouladesovs. Torsdag den 29. Glaseret skinke med flødekartofler og salat. Fredag den 30. Bagt laks med hvidsovs, porre og kartofler. Lørdag den 31. Pasta med kødsovs. Fløderand med karamelsovs.

23 OK-Thea s Menu plan august Søndag den 1. Koteletter i fad med ris. Æbletærte. Mandag den 2. Kyllingelår med råkost, kartofler og sovs. Tirsdag den 3. Forlorenhare med kartofler, sovs og gulerødder. Onsdag den 4. Nakkesteg med grønne asparges, kartofler og sovs. Torsdag den 5. Kylling i grøn karry med ris. Fredag den 6. Hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs. Lørdag den 7. Pasta carbonara. Fløderand med karamelsovs. Søndag den 8. Chili con carne med ris. Råmarinerede skovbær med is. Mandag den 9. Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler. Tirsdag den 10. Panerede koteletter med kartofler, surt og sovs. Onsdag den 11. Boller i karry med ris. Torsdag den 12. Flæskesteg med kartofler, rødkål og sovs. Fredag den 13. Paneret fiskefilet med remouladesovs, kartofler og broccoli. Lørdag den 14. Guleærter med flæsk og medister. Islagkage. Søndag den 15. Bøf stroganoff med ris. Hindbærtærte med cremefraiche. Mandag den 16. Roastbeef med flødekartofler og salat. Tirsdag den 17. Ribbenstegessandwich. Onsdag den 18. Hjemmelavede burgere. Torsdag den 19. Æggekage med bacon, purløg og tomater. Fredag den 20. Kogt oksebryst med peberrodssovs og kartofler. Lørdag den 21. Koteletter i fad med ris. Citronfromage. Søndag den 22. Lasagne med salat og flute. Koldskål med kammerjunker. Mandag den 23. Helstegt svinemørbrad med broccoli, kartofler og sovs. Tirsdag den 24. Pitabrød med kylling og bacon. Onsdag den 25. Brændende kærlighed med mos. Torsdag den 26. Glaseret skinke med flødekartofler og salat. Fredag den 27. Fiskefrikadeller med kartofler, remouladesovs og råkost. Lørdag den 28. Pasta med kødsovs, revet ost og salat. Vaffelis. Søndag den 29. Hønsekødssuppe med kød og melboller og flute. Gammeldags æblekage. Mandag den 30. Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Tirsdag den 31. Stroganoff med mos.

24 MØDE REFFERATER Redaktionsmøde 3/ i Oasen Tilstede var: Rikke, Line, Sharma, Hans Henrik og Anders. 1. Anders og Rikke blev igen valgt til referenter. 2. Vi gennem gik Juni nummeret - Super flot forside - vi var enige om at tre personer, fotograferet på højkant, passer fint til en forside. Redationen vil forsøge at redesigne layoutet af forsiden, således at den bliver nemmer og lysere at arbejde med. Det giver nogle fordele for friere brug af forsideillustration. Sharma arbejder på sagen. Solen på side 3 er blevet for svag i farverne - vi må teste før næste gang vi vil bruge samme teknik. Vi var alle glade for at der var en fin novelle med - mere af det! Kalenderoversigten alle var glade for den nye oversigt - dejligt med et flot design. Busturs plan og Krearums tider skal også med på oversigten. Vi evaluerer igen på næste redaktions - møde. Vi talte om at det er forvirrende at stuen i bogruppe 7 nogle gange bliver omtalt som Syveren og nogle gange som Kahytten og vi blev enige om at kalde den: Kahytten i syveren 3. Denne udgave er for både Juli og August fordi vi laver en særudgave i anledning af OK- Theas 10års fødselsdag den 18/8. Line skriver om ferieturen til Gilleleje, Madplanen er dobbel. Humørhjørnetr kommer. Forsiden: rengøringsdamerne - Sharma spørger. Bagsiden: Den gale kok i forkert tøj. find syv fejl: billede af den nye varmvandsbeholder. Line fortalte og der måske ville blive arrangeret endags ture til Sverige og Tyskland og ville lave opslag herom. Hans Henrik ville måske skrive om sin barndom i 60 erne og et digt. Anders og Rikke skal på fototur til Frederiksberg have. 4. Vi blev enige om at hver beboer kan lave en personlig side og vi tager enkelt billeder af personalet og beboerne hvis de har lyst. Næste redaktions møde torsdag den 29. juli klokken 13:00-14:00 i Oasen Dagsorden: 1) valg af referent 2) evaluering af sidste nummer. 3) sider til næste nummer. 4) Theas 10 års jubilæum. 5) eventuelt. Kostudvalgsmøde d.14/6-10. Nina fortæller, at der et par gange har været for meget salt i maden. Jakob vil prøve,at være mere opmærksom på dette. Et par beboerer har klaget over, at de syntes der for ofte er kylling på menuen. Dette synspunkt, har de yngre beboere dog ikke. Vi bliver enige om, at man jo ikke kan gøre alle glade hver dag og at det fortsat er kostudvalget, der laver menuen, sammen med Jakob og Line. Nina fortæller, at Lili fra bogr. 1, godt kunne tænke sig stegeben på kalv. Dette mener Jakob godt kan lade sig gøre. Der er fortsat stor tilfredshed med at der bliver serveret grønt til maden hver dag, men der ønskes variation. F.eks kogt blomkål,broccoli, gulerødder, porre og grønne asparges. Der bliver oplyst, at der ønskes revelsben på kalv. Beboerne ønsker at der bliver grillet i haven, når vejret er til det. Det vil vi selvfølgelig også prøve på at efterleve, men pt.har vejret været for dårligt til at vi har kunne sidde ude og spise om aftenen. Nina spørger, om det kan lade sig gøre, at der bliver lagt salt, tomat og agurk op i bogruppernes køleskabe, således at beboerne selv kan lave en skål salat hver aften. Dette bliver der sagt nej til. Ikke fordi det ikke er en god ide, men fordi Jakob har sit eget budget der skal løbe rundt. Mødet sluttede efter vi havde lavet en menu for de næste to måneder og vi besluttede, at næste møde vil blive afholdt mandag d.23 august 2010 kl

25 Stemningsbilleder fra de dage hvor vi ikke havde varmt vand. Det har været et stort arbejde udført af dygtige håndværkere, men resultatet er også en helt ny beholder som vi beholder. Eller har i tanken...

26 Prisen er 100 kroner som betales inden den 23 august til Helen.

27 Thea har fået fire pladser til YouSee 10, Skandinaviens største TV messe. Vil du med til Bella Center lørdag den 18 september - så gå ned til Sonja og bliv skrevet på listen (først til mølle princippet). Sidste frist for tilmelding er fredag den 2 juli klokken 12. Tag eventuelt Metroen fra Forum eller Fredriksberg Centert mod Vestamager og stå af ved Bella Center

28 "TAB 43 KILO HURTIGERE END DU KAN SIGE NEBUKADNESAR..!"

EKSTRA JULI GOD SOMMER. Rikke har fotograferet Jonna og Inge-Lise en solskinsdag i haven

EKSTRA JULI GOD SOMMER. Rikke har fotograferet Jonna og Inge-Lise en solskinsdag i haven EKSTRA JULI Nr.3,5 juli 2012 12.årgang OK-Hjemmet Thea Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte GOD SOMMER Rikke har fotograferet Jonna og Inge-Lise en solskinsdag i haven Kære alle med tilknytning

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

HUS. Nr.1 Januar 2011! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte AVI SEN. Isen er serveret

HUS. Nr.1 Januar 2011! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte AVI SEN. Isen er serveret HUS Nr.1 Januar 2011 11.årgang OK-Hjemmet Thea Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte AVI SEN Isen er serveret Kære alle med tilknytning til Thea. I ønskes alle et rigtig godt nytår Det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

November Sydtoften Grindsted Tlf.:

November Sydtoften Grindsted Tlf.: November 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte

Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte EKSTRA JUL Nr.10,5 december/januar 2011/2012! 11.årgang! OK-Hjemmet Thea! Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte Sætternissen har været på spil!! Ninas fine artikel om Psykiatrien s Dag

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Menukort. Holstebro/Herning

Menukort. Holstebro/Herning Menukort Holstebro/Herning - MANDAG Boller i karry (svinekød) serveret med årstidens økologiske salat og løse ris Kartoffel-porresuppe med bacon Kikærtepilaf serveret med årstidens økologiske salat Koldskål

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Tarteletter m. Høns i asparges + kartofler & gnavegrønt. Onsdag Dansk bøf m. Kartofler & alm. salat

Tarteletter m. Høns i asparges + kartofler & gnavegrønt. Onsdag Dansk bøf m. Kartofler & alm. salat Uge 47 Mandag Pasta & kyllingespyd Tarteletter m. Høns i asparges + kartofler & gnavegrønt Dansk bøf m. Kartofler & alm. salat Torsdag Hamburgerryg m. Flødekartofler & grønkålssalat Mexicanske pandekager

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune August 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Et nyt skoleår er startet

Et nyt skoleår er startet Kildeskolenyt! Et nyt skoleår er startet En regnfuld men dejlig sommerferie er afsluttet og et nyt skoleår er i fuld gang. Vi har netop taget hul på fjerde uge, og hver etage på skolen summer af aktivitet!

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (kl ) AFTEN (kl ) Plan 1 ugerne 44, 48, 52, 4, 8, 12, 16

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (kl ) AFTEN (kl ) Plan 1 ugerne 44, 48, 52, 4, 8, 12, 16 MANDAG Plan ugerne, 8, 5,, 8,, 6 Plan ugerne 5, 9,, 5, 9,, 7 Plan ugerne 6, 50,, 6, 0, Plan ugerne 7, 5,, 7,, 5 9. oktober 6. november. december. januar 8. februar 8. marts 5. april 5. november. december.

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Juli/August Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juli/August Sydtoften Grindsted Tlf.: Juli/August 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Husavis Nr. 6 juni årgang løssalg kr. 25,00

Husavis Nr. 6 juni årgang løssalg kr. 25,00 Husavis Nr. 6 juni 2010 10.årgang løssalg kr. 25,00 OK-Hjemmet Thea, Protektor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte SKRIV TIL OK- HJEMMET THEA. Husavisen for OK-Hjemmet Thea er skrevet for alle

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Menukort. Uge 36 38 40 42 44 46 2015

Menukort. Uge 36 38 40 42 44 46 2015 Menukort Uge 36 38 40 42 44 46 2015 MANDAG Uge 36 38 40 42 44 46 2015 Kyllingefarsbrød med chili og krydderurter serveres med tzasiki, sæsonens salat og kartoffelrösti Stegt flæsk med persillesauce serveres

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere

Juli/August 2015. Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk

Juli/August 2015. Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk Juli/August 2015 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion:

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

H E L E N E N Y T Juni 2016

H E L E N E N Y T Juni 2016 H E L E N E N Y T Juni 2016 Så er sommeren startet og vi kan igen begynde på de længe savnede strandture. Her er begynderholdet med Per, Susanne, Majbritt, Marianne, Mogens og Hanne, Susanne og Adel. De

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Menukort Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 MANDAG Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Hjemmelavede frikadeller af svinekød serveres med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og hvide kartofler Nudelwok med kylling og

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Levering Mandag den 30. Januar 2017

Levering Mandag den 30. Januar 2017 Levering Mandag den 30. Januar 2017 * Chili con carne med ris Sprængt kalv med peberrodssovs, gulerod og kartofler Frikadeller med brun sovs, rød coleclaw og kartofler Gullasch med asier og mos Rismelsgrød

Læs mere

Madplan for uge

Madplan for uge Madplan for uge 36-2009 MANDAG 31. august Menu 1: Kold pastasalat med skinke + grønt + dressing TIRSDAG 1. september Menu 1: Millionbøf med revet grønt + mos Menu 2: Salat med agurk/majs/tomat + dressing

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej

Bagside. 36.årg. Marts 2013 nr. 108. Foråret er endelig på vej Bagside. Foråret er endelig på vej 36.årg. Marts 2013 nr. 108 Det betyder skiftende vejr. og derfor er det en god idé at have regntøj og en varm trøje liggende hernede Billede: Zoo besøg i vinterferien.

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2016 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion:

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Madplan for uge 9-2010

Madplan for uge 9-2010 Madplan for uge 9-2010 MANDAG 1. marts Menu 1: Risengrød med smør + kanelsukker Menu 2: Pastasalat medgulerod/ærter + dressing TIRSDAG 2. marts Menu 1: Burgerbolle med tun/salat+ snackgrønt Menu 2: Gulerodsråkost

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016 Faste tilbud i hele måneden: Mandage mellem 11.00-12.30 Spil sammen gruppe (se opslag i Huset ) Torsdage mellem 15.00-16.00 Meditation og fordybelse (se opslag i Huset ) Fredage mellem 11.30-13.00 Fredagsfrokost

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Velkommen til marts måned i Elmehuset

Velkommen til marts måned i Elmehuset Velkommen til marts måned i Elmehuset Åbningstider for drop-in: I nedenstående tidsrum er du altid velkommen til at kigge ind: Mandag og torsdag 14-20 Fredag 10-14.30 Åbningstider for skiftende aktiviteter,

Læs mere