BRUGERMANUAL SFS 500 Beton- og asfaltsav

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRUGERMANUAL SFS 500 Beton- og asfaltsav"

Transkript

1 BRUGERMANUAL SFS 500 Beton- og asfaltsav SoRoTo Maskiner ApS Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 GENEREL INFORMATION 2 BESKRIVELSE AF MASKINEN 2.1 SYMBOLER 3 TRANSPORT 4 INSTRUKTIONER 4.1 LEVERING 4.2 SAMLING AF STYR 4.3 SAMLING AF DYBDEKRANKEN 4.4 PLACERING AF KLINGE 4.5 BENZINMOTOR 4.6 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FOR MOTOR 5 START OG BRUG AF MASKINEN 5.1. VANDTANKEN 5.2 START/STOP AF GULVSAV 5.3 SKÆRING AF MATERIALER 5.4 SIKKERHEDSANBEFALINGER 6 VEDLIGEHOLDELSE 6.1 STRAMNING/UDSKIFTNING AF GEARBÆLTE 6.2 KLINGE 7 PROBLEMLØSNING 8 TEKNISK DATA 9 GARANTI 10 RESERVEDELE 11 MILJØBESKYTTELSE 12 STØJNIVEAU-DEKLARATION 13 VIBRATIONSNIVEAU-DEKLARATION 14 ELEKTRISKE DIAGRAMMER

3 1 GENEREL INFORMATION VIGTIGT! Læs og forstå instruktionerne i denne manual, før maskinen tages i brug. Tak fordi du købte en SoRoTo beton- og asfaltsav. Denne manual giver dig den nødvendige information, du har brug for. Den indeholder brugsvejledning, vedligeholdelsesinstruktioner, problemløsninger, teknisk data mv. Manualen giver også et indblik i diverse sikkerhedsinstruktioner, der til enhver tid bør overholdes. SoRoTo Maskiner kan ikke holdes til ansvar for følgeskader (det værende både personskader og/eller maskinskader), der er opstået på grund af uhensigtsmæssig og forkert brug af maskinen. Brug kun SFS beton- og asfaltsav i overensstemmelse med de i manualen beskrevne vejledning. 2 BESKRIVELSE AF MASKINEN Beton- og asfaltsaven er designet til at skære i horisontale flader af asfalt, beton, fliser og lignende ved hjælp af højhastigheds diamantklinge. Fremdriftsmetoden er manuel. Med en SoRoTo gulvsav SFS500 følger: Vandtank 40 liter. Fleksible gummidæk og aluminiumsfælge med dobbeltfjedrende lejer for nem transport. Klingebeskytter er inkluderet samt et dobbelt vandkølingssystem, som køler klingen direkte fra vandtanken eller fra den generelle vandforsyning. Epoxy/polyester-lakering for at give en god modstandsdygtighed og forhindre rust. Guideenhed for at kontrollere hvor lige skæringen er. Ergonomisk design, som hjælper med håndteringen af maskinen på mindre til større byggepladser og som garanterer god ydeevne. Skæredybdeindikator, som giver præcis skæredybde.

4 2.1 SYMBOLER Symboler, som er inkluderet på maskinen, har følgende betydning: 3 TRANSPORT Over kortere distancer kan SFS 500 transporteres via sine hjul. Løft, så klingen er helt fri, og flyt betonsaven manuelt. Hvis maskinen skal flyttes over større distancer, brug da krogen på den forreste del af maskinen for at løfte den. Brug evt. stålkæder eller lignende (se fig. 2). Betonsaven kan nemt transporteres i et mindre køretøj. ADVARSEL: Brug kun stærke brudsikre stålkæder, som kan håndtere maskinens vægt (se metalplade på betonsaven). Når maskinen sænkes, skal dette gøres forsigtigt. Undgå venligst at køre over større forhindringer/bump med hjulene, da dette kan skade maskinens komponenter. Hæv maskinen som indikeret af pilen på fig INSTRUKTIONER Hermed følger samleinstruktioner af den leverede beton- og asfaltsav. Følg instruktionerne nøje. SoRoTo Maskiner kan ikke holdes til ansvar for skader, som er opstået på grund af uhensigtsmæssig eller fejlagtig samling af SFS 500.

5 4.1 LEVERING Beton- og asfaltsaven bliver leveret i enkeltpakket forstærket papkasse på en træpalle. Med maskinen følger: Maskinens stålchassis uden klinge og med styret afmonteret. Styr. En plasticpose indeholdende et lille håndtag til justering af klingehjulet, en 4 mm unbrakonøgle, brugermanual, garantibevis og motormanual. 4.2 SAMLING AF STYR Styret er skilt af, når maskinen bliver leveret, da det gør pakningen nemmere. For at samle styret, fjern skruer og spændskiver (fig. 3, T) fra chassiset. Placer styret (fig. 3, M) på chassiset, som vist på figur 3, og stram skruerne. Styret er designet til at kunne justeres i forskellige højder. Ved justering, løsnes skruerne let (fig. 4, T) ved at bruge den medfølgende nøgle. Brug renden og skub manuelt, indtil styret har den ønskede komfortable position for brugen. Stram herefter igen skruerne (fig. 4). 4.3 SAMLING AF DYBDEKRANKEN Den justerbare dybdekrank (fig. 5, M) bliver leveret uden det lille håndtag monteret (fig. 5, T). Det påmonteres kranken ved brug af den medfølgende unbrakonøgle. 4.4 PLACERING AF KLINGE Vælg altid den rigtige diamantklinge til din beton- og asfaltsav. (Spørg evt. SoRoTo til råds) Det er vigtigt, at klingen bliver afkølet. Derfor er SFS 500 udstyret med et vandkølingssystem, som sørger for en jævn strøm af kølende vand.

6 For at montere eller udskifte diamantklinge er fremgangsmåden som følger: Løsn skruen (fig. 6, A) fra chassiset ved hjælp af 17 mm fladnøgle. Det er ikke nødvendigt at fjerne skruen helt. Løft klingeskærmen til yderste position ovenpå skruen (fig. 6, B). Bloker rotationen af klingeakslen med en 30 mm nøgle (fig. 7, V). Klingeakslen er designet med to flade overflader, som gør det nemt at placere nøglen. Løsn skruen på klingeakslen (fig. 7, M) ved hjælp af en 36 mm nøgle (fig. 7, V) og fjern den ydre flange (fig. 7, E). Placer klingen på akslen og få det lille hul til at passe sammen med pilen på den indre flangeplade (fig. 7, I). Monter den ydre flangeplade og sørg for at pilen passerer gennem klingen ind på den bagerste flangeplade. Stram til ved hjælp af de to nøgler. Luk klingebeskytteren i den modsatte retning og monter den på chassiset ved hjælp af skruen. Sørg for, at alle skruer er strammet i den korrekte retning. Rotation af værktøj skal passe med, at pilen på klingen peger i samme retning som pilen på klingeskærmen. Tjek, at klingen og flangen passer perfekt, før bolten strammes. 4.5 BENZINMOTOR Beton- og asfaltsaven leveres uden benzin, men med motorolie. Den medfølgende motormanual, som leveres med SFS 500 bør gennemlæses og følges. For at fylde benzintanken, brug en tragt eller lignende, så du undgår farlig spild eller lækage, som kan skade andre komponenter. Før start af motoren, tjek altid motorens olieniveau. Maskinen skal stå på en flad overflade med motoren slukket ved olietjek. Udskift altid med en olie, som er anbefalet af motorfabrikanten.

7 4.6 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER FOR MOTOR Fyld benzintanken med benzin, men overfyld ikke. Påfyldning skal ske i velventilerede områder. Undgå inhalering af dampe fra tanken. Undgå at spilde brændstof. Dampe fra og spild af brændstof kan under visse omstændigheder forårsage ildebrænd. Rygning og enhver form for ild eller gnister er ikke tilladt i nærheden af gulvsaven. Placer ikke brandbare elementer i nærheden af motoren. Undgå at få brændstof på huden. Rør ikke ved, og lad ikke andre røre ved motoren, mens den stadig er varm, da dette kan forårsage forbrændinger. Lad ikke børn eller dyr komme i nærheden af motoren. Hold benzinen uden for rækkevidde for børn. Tank aldrig motoren, mens maskinen er tændt. 5 START OG BRUG AF MASKINEN Advarsel: Følg altid de nævnte sikkerhedsinstruktioner, og observer altid retningslinjer inden for arbejdsskader og risici VANDTANKEN SFS 500 beton- og asfaltsaven er udstyret med en 40 liter vandtank (fig. 8, D). Ydermere er maskinen udstyret med et højdereguleringssystem, som sidder på den forreste del af maskinen. (fig. 8, M). For at sænke klingen ned i skæret drej håndtaget med urets retning. For at hæve klingen drej håndtaget i den modsatte retning, som vist på symbolerne på maskinen (se fig. 8). Positionen af klingen er vist på skæredybdeindikatoren (fig. 8, A). For at undgå vibrationer grundet uforudset rotation af styrhåndtaget, er maskinen udstyret med en mekanisme, som blokerer håndtaget i den ønskede position (fig. 8, B). Hver gang højden reguleres, skal du slippe håndtaget.

8 5.2 START/STOP AF GULVSAV Advarsel! Udsæt ikke maskinen for regnvejr. Arbejd altid i velbelyste arbejdszoner. For at starte motoren: Løft klingen, indtil den er nogle få centimeter over jorden. Tjek olieniveauet. Hvis det er for lavt, vil motoren ikke starte. Åbn chokeren. (Der er ikke brug for at åbne den, hvis motoren allerede er varm eller den omgivende temperatur er høj). Placer gashåndtaget halvvejs. Slå motorkontakten på on. Drej maskinknappen til I (fig. 9, C). Start motoren og hiv i snor-starteren. Lad motoren stå i tomgang et par minutter. Luk derefter gradvist chokeren. For at stoppe motoren: Sæt hastighedskontrolhåndtaget til lav fart og sæt maskinknappen til O (fig. 9, C). Det er ikke nødvendigt at dreje motorknappen til OFF. Luk for brændstofventilen. (For flere detaljer, se motormanualen). 5.3 SKÆRING AF MATERIALER Før man starter med at skære, bør følgende efterfølges: Start motoren med klingen løftet over jorden væk fra skærezonen. Placer maskinen med klingen i skærelinjen og sænk skæreguiden (fig. 10, G). Dette vil gøre fremdriften lettere. Åbn ventilen til vandtanken (fig. 10, A). Kontroller, at klingen bliver kølet korrekt. En ikke afkølet klinge kan forårsage sammenbrud og skader på maskinen. Sæt gassen på maks., og nedsænk klingen stille og roligt, indtil den ønskede dybde er nået. Mens klingen sænkes, vil saven have et momentum fremad for at lave skæret.

9 Når den ønskede dybde er nået, skub da forsigtigt saven fremad over den ønskede skærelinje. Hastigheden skal determineres ud fra dybden, hårdheden af materialet og motorkraften. Hvis klingen ikke skærer i den korrekte linje, kan det være på grund af for hurtig fremdrift. Forsøg ikke at korrigere skærelinjen med overdrevet kraft, da dette vil skade klingen og andre af maskinens komponenter. For at stoppe saven hæv den op over skærefladen, som indikeret før. Stop aldrig saven, mens den skærer. 5.4 SIKKERHEDSANBEFALINGER Læs instruktionerne grundigt før brug! Maskinen må kun bruges af erfarne brugere. Læs alle sikkerhedsinstruktioner og sørg for, at alle sikkerhedsforanstaltninger er overholdt før brug af maskinen. Efterse maskinen for fejl og mangler før brug. Start ikke maskinen, før alle sikkerhedsskærme er på plads. Det anbefales at bruge sikkerhedsbriller, sikkerhedssko og høreværn. Brug altid sikkerhedsudstyr, som lever op til de nødvendige sikkerhedsstandarder. Der må ikke bæres løse beklædningsgenstande, smykker eller lignende, da disse kan sætte sig fast i maskinens bevægelige dele. Sørg altid for, at maskinen er slukket, når den flyttes fra sted til sted. Sørg for, at klingen ikke rører jorden, når motoren startes. Brug kun maskinen i et velventileret område, så brugeren ikke inhalerer udstødningsgasserne.. Rør ikke ved udstødningen, mens motoren kører, da denne bliver meget varm. Gennemgå også sikkerhedsinstruktionerne i motormanualen. Brug ikke en højtryksrenser til rengøring af maskinen. Efter brug, sørg da for, at maskinen er fuldstændig slukket.

10 6 VEDLIGEHOLDELSE Vedligeholdelse må udelukkende udføres af personel med kendskab til denne type maskine! Sørg altid for at motoren er slukket før vedligeholdelse finder sted. Hængsler og lejer skal smøres efter hver 80. driftstime. Tjek motorolieniveauet jævnligt. Stil altid maskinen på fladt underlagt, når olien tjekkes. NB! Hvis olieniveauet bliver for lavt, vil motoren ikke starte. Brug olietypen 15W-40. Rengør og efterse maskinen dagligt. Ved tegn på skade eller slid kontakt autoriseret værksted eller producenten. Fjern altid værktøj efter brug. Al modifikation af maskinen eller brug af uoriginale reservedele er strengt forbudt! SoRoTo kan ikke holdes til ansvar for hændelser eller uheld, der fører til person- eller maskinskader, som følge af tilsidesættelsen af dette påbud. Dæk altid maskinen til med et vandtæt dække, når den ikke er i brug. 6.1 STRAMNING/UDSKIFTNING AF GEARBÆLTE Gearbælterne (fig. 10, C) bør undersøges efter noget tid. Undersøg ofte stramheden af bæltet og tryk med en finger på toppen af bæltet. Bæltet skal kunne give sig omkring 8 mm. Juster, hvis nødvendigt. Slidte gearbælter skal udskiftes. For at tjekke stramheden af bæltet, fjern da først bæltebeskytteren (fig. 10, P) ved at løsne skruerne (fig. 10, T). Juster eller udskift, hvis nødvendigt. Hvis bæltet kræver justering, følge denne anvisning: Motoren placeres en smule bagud ved at løsne boltene (fig. 10, A) Stram skruerne (fig. 10, R) Når justeringen er færdig, og bæltet er stramt, placeres motoren korrekt igen. Hvis bæltet skal udskiftes, følge denne anvisning: Motoren placeres en smule bagud og bolte og skruer løsnes

11 Fjern det slidte bælte og påmonter et nyt Flyt motoren tilbage, indtil den ønskede stramhed for bælterne nås. Motorskruer og -bolte strammes igen. Husk at påmontere bæltebeskytteren (fig. 10, P). VIGTIGT Gearbælterne skal tjekkes efter 8 timers brug og derefter justeres. Mange timers arbejde strækker bæltet som følge af friktion, høje temperature mv. Hvis maskinen drives af bælter med tænder, er det ikke nødvendigt at justere bælterne. 6.2 KLINGE Klingen er et af de vigtigste elementer af en beton- og asfaltsav. Derfor er en god klinge fundamental for savens ydeevne. Brug altid ægte SoRoTo diamantklinger, der er beregnet til beton- og asfaltsav. Vælg altid en klinge, der matcher det materiale, som der skal skæres i. På vores hjemmeside kan du se udvalget af diamantklinger:

12 7 PROBLEMLØSNING PROBLEM ÅRSAG LØSNING Olieniveauet er lavt/oliealarm er tændt. Fyld olie på. Motoren vil ikke starte Brændstofventil er lukket. Åbn brændstofventilen. Motorkontakt eller maskinkontakt er i OFF. Flyt kontakterne til ON. Der er ikke nok acceleration. Åbn gashåndtaget fuldstændigt. Klingen drejer ikke rundt og vil ikke skære Bælterne er ikke stramme nok. Fremdriften er for hurtig. Stram bælterne. Sænk farten. Forkert klinge. Undersøg, hvilken klinger der vil passe bedst til forestående skæreopgave. Der er ikke nok kraft på motoren. Få motoren serviceret på autoriseret værksted. Klingen bliver slidt hurtigere end forventet Klingen bliver ikke kølet effektivt nok. For hurtig fremdrift. Sørg for, at vandet flyder korrekt. Sænk farten. Brug af forkert klinge. Find den korrekte klinge til skæreopgaven.

13 Gearbælterne nedslides hurtigt Bælterne glider hen over pullierne. Remskiverne er ikke spændt nok. Stram bælterne, sænk farten eller brug den korrekte klinge. Stram remskiverne. 8 TEKNISK DATA DATA MOTOR BRÆNDSTOF MOTORSTARTER MOTORSTYRKE OMDREJNINGER FREMDRIFT MAKS. KLINGESTØRRELSE KLINGEHUL STØRRELSE KLINGEMONTERING SKÆREDYBDE VANDTANKSKAPACITET KØLINGSINDGANG VÆGT SKÆREDYBDEINDIKATOR DIMENSIONER (PAKKE) SFS HONDA GX390 Benzin/blyfri Rekyl 9,6 kw RPM Manuel Ø 500 mm Ø 25,4 mm Højre side Maksimum 182 mm 40 liter Foran på bladet 110 kg Mekanisk håndtag og analogmåler 1580 x 620 x 930 mm

14 9 GARANTI SoRoTo stiller ikke garanti, hvis betalingstermerne ikke er opfyldt. SoRoTo forbeholder sig retten til at ændre produkter, komponenter og reservedele uden varsel. 10 RESERVEDELE For splittegning og reservedelsliste henvend dig venligst til SoRoTo. 11 MILJØBESKYTTELSE Alt støv og andre biprodukter skal fjernes efter endt brug. Alle maskiner, reservedele, væsker og indpakning skal afleveres på genbrugspladsen. Renoveringsaffald må ikke smides ud med husholdningsaffald. 12 STØJNIVEAU-DEKLARATION Akustisk støjniveau generet af maskinen: SFS500-18: LWA (db) VIBRATIONSNIVEAU-DEKLARATION Mængde af vibration målt i styret over tid: MODEL VENSTRE HÅND m/s2 HØJRE HÅND m/s2 SFS , ,

15 14 ELEKTRISKE DIAGRAMMER

16

17

18

BRUGERMANUAL (DK) CEL-36P CEL-42P CEL-52P CEL-55P. Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse Danmark Telf: (+45)

BRUGERMANUAL (DK) CEL-36P CEL-42P CEL-52P CEL-55P. Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse Danmark Telf: (+45) BRUGERMANUAL (DK) CEL-36P CEL-42P CEL-52P CEL-55P Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse Danmark Telf: (+45) 36 72 75 00 www.soroto.dk ❶ FØR BRUG Læs venligst sikkerhedsinstruktionerne grundigt, inden maskinen

Læs mere

SFS 700. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk E-1

SFS 700. SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk E-1 SFS 700 SoRoTo Maskiner ApS Egegårdsvej 4 DK-2610 Rødovre Soroto.dk E-1 INDHOLDFORTEGNELSE INDHOLDFORTEGNELSE... 2 1.GENERAL INFORMATION.... 3 GENERAL BESKRIVELSE AF MASKINEN... 3 1.... SYMBOLER... 4 3.TRANSPORT...

Læs mere

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1

TG 800. Betjeningsvejledning. Power Line Motor 2003 / 1 2003 / 1 Betjeningsvejledning Power Line Motor TG 800 Texas Andreas Petersen A/S Knullen 2 DK-5260 Odensse S Tlf. 6395 5555 Fax 6395 5558 post@texas.dk - www.texas.dk ADVARSEL - Læs altid betjeningsvejledningen

Læs mere

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas.

2005/1 TEXAS. Motor ECF 26-36. Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 www.texas.dk post@texas. 2005/1 TEXAS Motor ECF 26-36 Texas A/S Knullen 2 DK-5260 Odense S Denmark Tel: +45 6395 5555 Fax: +45 6395 5558 post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Identifikation af symboler

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL

2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 2-HJULET UNIVERSALTRAKTOR GF2 BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.:

Brugsanvisning. Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Brugsanvisning Overskrift Havefræser, 6,5 HK med el-start Varenr.: 90 Varenr.: 90 36 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fa 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra

Læs mere

STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER

STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER AO JOHANSEN A/S RØRVANG 3 2620 Albertslund Danmark STØV FRI SKÆRING DEX 9 FORSTØVER Kære kunde Vi er glade for, at du har købt WORKER s revolutionerende nye generation af forstøvere. Vi er stolte af vores

Læs mere

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. ATV Slagleklipper Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning ATV Slagleklipper Varenr.: 90 40 023 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa

Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texa Læs altid betjeningsvejledningen før brug af din motor. Følg altid de retningslinjer, din lokale Texas Power Line forhandler giver med hensyn til Texas Power Line. Stop altid din motor før opfyldning af

Læs mere

Brugsanvisning. Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.:

Brugsanvisning. Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.: Brugsanvisning Brakpudser - plæneklipper, 16 HK benzin Varenr.: 90 36 773 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem

DK Brugsvejledning 3-9. Vægføringssystem DK Brugsvejledning 3-9 Vægføringssystem 1 2 Montageeksempel: 1 2 DANSK Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel om generel fare Advarsel om farlig elektrisk spænding Advarsel om varm overflade Maskine

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg

Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg Indholdsfortegnelse Dansk Højtryk Benzin højtryksanlæg 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER DANSK BENZIN HØJTRYKSANLÆG 3 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 3 2.0 SIKKERHED 4 2.1 INTRODUKTION 4 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG)

BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) BRUGERMANUAL TRAILER SYSTEM MED HØJTRYKSANLÆG TIL ALGEBEHANDLING (1300KG) ! VIGTIGT! Læs venligst denne manual helt igennem før brugen af dit nye Purewash højtryksanlæg. Før første start Tjek at alle komponenter

Læs mere

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT BR/BM Vibreringsskinner VEJLEDNING OG RESERVEDELSKATALOG BR/BM - IS - 10529-4 - DA SIKKERHEDSFORSKRIFTER - FOR MASKINER UDSTYRET MED : Elektrisk, tryklufts-,benzin-eller dieselmotor.

Læs mere

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor

Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Brugsanvisning Varenr.: 9044081 Fejemaskine 80cm. 6,5 Hk. benzinmotor Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Fejemaskine Varenr.: 9044081. Beskrivelse: 6,5 hk

Læs mere

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF.

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF. BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres sikkerhed som er i nærheden

Læs mere

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL

Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL Manual HN 8564 - Foldbar rampesæt Model: FSR-2/FSR-2SL ADVARSEL Læs hele manualen inden brug. Følges sikkerhedsvejledning og manualen ikke, kan det resulterer i skader. side 1/6 Dine nye ramper vil være

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger

Manual C C C C C C 7 4. Klippe maskine for jernstænger Manual C ESOIA EVO C 3 4 - C 3 8 - C 4 4 - C 5 4 - C 5 6 - C 7 4 Klippe maskine for jernstænger Ver 1.0-DK 27-07-2016 Maskine beskrivelse Beskrivelse og funktionsprincip Maskinen drives af en elektrisk

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

Brugsanvisning. Fejemaskine 60cm, 6,5 HK. benzinmotor Varenr.:

Brugsanvisning. Fejemaskine 60cm, 6,5 HK. benzinmotor Varenr.: Brugsanvisning Fejemaskine 60cm, 6,5 HK. benzinmotor Varenr.: 90 39 263 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF.

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF. BRUGERMANUAL Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres sikkerhed som er i nærheden af

Læs mere

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark.

Eurodumper 700. Brugervejledning. 100 % made in Denmark. Eurodumper 700 Brugervejledning www.fl-i.dk 100 % made in Denmark FL Industries A/S Mimersvej 9 8722 Hedensted +45 7692 9092 +45 2492 9092 E-mail: ps@fl-i.dk Indholdsfortegnelse 1 Eurodumper 700 beskrivelse

Læs mere

Brugsanvisning. 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.:

Brugsanvisning. 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.: Brugsanvisning 6,5 HK Sneslynge m/230 V el-start Varenr.: 90 40 362 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC

Brugervejledning. 1T folde motorkran. Model Nr. JA1060EC Brugervejledning T folde motorkran Model Nr. JA060EC Læs venligst disse instruktioner nøje for at sikre sikkerhed og effektiv brug af dette værktøj. SIKKERHEDS INSTRUKTIONER Læs disse instruktioner omhyggeligt

Læs mere

Brugsanvisning. Med rygbåret motor Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Med rygbåret motor Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Buskrydder, 43 cc Varenr.: 90 xx xxx Med rygbåret motor Varenr.: 90 29 022 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit

Læs mere

NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180

NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180 NORTON CLIPPER RILLE SKÆREMASKINE SC180 DANSK BRUGERMAUAL SAMT RESERVEDELSLISTE SC180 BRUGERVEJLEDNING 1.1 Sikkerhedsinstruktioner 3 2.1 Sikring 4 3.1 Vedligeholdelse af maskine 4 4.1 Udskiftning og check

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Overskrift Topsav, TS425 Varenr.: 90 xx xxx Varenr.: 90 28 424 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Pælebor 52cc med 10-20-30 cm. bor

Pælebor 52cc med 10-20-30 cm. bor Pælebor 52cc med 0-20-30 cm. bor Bemærk! Læs denne vejledning grundigt inden du tager pæleboret i brug Kære Bruger Tak for at du har købt Hardmans Pælebor. Denne brugermanual bruges til, samling samt vedligeholdelse

Læs mere

BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære

BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære BRUGERMANUAL SMS700 + SMS1000 Vådskære SoRoTo Maskiner ApS Ved Damhussøen 24 DK-2720 Vanløse www.soroto.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENEREL INFORMATION s. 3 2. PRODUKTIONBESKRIVELSE s. 3 - PIKTOGRAMMER s.

Læs mere

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF.

VÆR OPMÆRKSOM! Denne maskine er produceret efter gældende EU-overensstemmelseserklæring i henhold til EU-direktiv 89/392/EØF. BRUGERMANUAL 0 Dette symbol vises ved tekst og instruktioner i brugerhåndbogen og på selve maskinen og indikerer potentiel fare; hensynstagen for at sikre din egen og andres sikkerhed som er i nærheden

Læs mere

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7

Introduktion side 3. Før du kører ud på din første tur side 4. Brugervejledning side 5. Justering af sadelhøjde side 7. Justering af kæde side 7 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion side 3 Før du kører ud på din første tur side 4 Brugervejledning side 5 Justering af sadelhøjde side 7 Justering af kæde side 7 Justering af styrhøjde side 8 Justering

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed

Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed (Danish) DM-CD0001-00 Brugervejledning fra forhandleren Kædeenhed SM-CD50 VIGTIG BEMÆRKNING Denne forhandlermanual er primært beregnet til brug af professionelle cykelmekanikere. Brugere, der ikke er uddannet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesav

BRUGERVEJLEDNING Brændesav BRUGERVEJLEDNING Brændesav 75107684. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT A Sikkerhedsinstruktioner Som ved alle maskiner er der særlige risici involveret ved

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

Brændesav m/hårdmetalklinge

Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107625 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsinstruktioner...2 3. Saven i

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Dansk Højtryk Kloakspuler

Dansk Højtryk Kloakspuler Indholdsfortegnelse 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER DANSK HØJTRYK KLOAKSPULER 3 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 3 2.0 SIKKERHED 4 2.1 INTRODUKTION 4 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER 4 2.3 SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1

SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE. Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 SUPER SKUB HYDRA BRUGERVEJLEDNING OG RESERVEDELE Udg. 2 BRUGS- OG VEDLIGEHOLDESESVEJLEDNING PÅ SUPER SKUB HYDRA side 1 Indholdsfortegnelse Maskinbeskrivelse... 3 Sikkerhedsregler... 4 Funktions-vejledning...

Læs mere

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU

Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Carbon Ultralight KEEP DISCOVERING THE WORLD AROUND YOU Tillykke med din nye Carbon Ultralight rollator. Det er verdens letteste rollator. For at udnytte alle de muligheder Carbon Ultralight giver, er

Læs mere

LONCIN LX70 BRUGERMANUAL

LONCIN LX70 BRUGERMANUAL LONCIN LX70 BRUGERMANUAL Tak, fordi du har valgt en Loncin LX70 børne-atv. Vi håber, at produktet lever op til dine forventninger. Hvis der skulle være spørgsmål, som ikke er besvaret her i manualen, kan

Læs mere

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi

Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi Indholdsfortegnelse Dansk Højtryk - DH Cleaner Midi 0.0 EU-Certifikat (Demonstration) 3 1.0 MASKINENS SPECIFIKATIONER 4 1.1 IDENTITETS-KLISTERMÆRKE 4 2.0 SIKKERHED 5 2.1 INTRODUKTION 5 2.2 KORTE SIKKERHEDSINSTRUKSER

Læs mere

Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430

Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430 Brugsanvisning for: Premium Super Dry Cutter 9435 Premium Dry Cutter 9430 BEMÆRK Venligst læs disse instruktioner før maskinen transporteres og benyttes i brug. Med købet af denne maskine har De erhvervet

Læs mere

Brugervejledning ST 152 ST 205

Brugervejledning ST 152 ST 205 Brugervejledning ST 152 ST 205 1 Indholdsfortegnelse Generelle henvisninger...3 Sikkerhedshenvisninger...3 Piktogramforklaring...4 Restrisiko...4 Delbetegnelser...5 Montage...7 Elektrisk udstyr...10 Betjening...10

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed

Bruger vejledning. Model Nr. VQ1330SWD. Våd/Tør Støvsuger. For din sikkerhed Bruger vejledning Model Nr. VQ1330SWD Våd/Tør Støvsuger For din sikkerhed Læs og forstå denne manual inden du tager enheden i brug, og gem den til senere brug. Indholdsfortegnelse Advarsel og Sikkerheds

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT

DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT DYNAPAC CONCRETE EQUIPMENT BV30 VIBRATIONSBJÆLKE TIL FINISH VEJLEDNING OG RESERVEDELSKATALOG BV30 - IS - 10631 1 - DA SIKKERHEDSFORSKRIFTER - FOR MASKINER UDSTYRET MED : Elektrisk, tryklufts-,benzin-eller

Læs mere

MODEL: LOG SAW 400 Art.: Brændesav m/hårdmetalklinge

MODEL: LOG SAW 400 Art.: Brændesav m/hårdmetalklinge MODEL: LOG SAW 400 Art.: 75107680 Brændesav m/hårdmetalklinge LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM INDEN MASKINEN ANVENDES 1. Sikkerhedsinstruktioner Som ved alle maskiner er der særlige risici

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053260-261 Tromler til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tromle til ATV - Varenr. 9053260 og 9053261 Beskrivelse: Tromlen består

Læs mere

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation

HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation HPP13/HPP13 FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 1434 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

Sneplov/-skraber til ATV

Sneplov/-skraber til ATV Original brugsanvisning Varenr.: 9056715 Sneplov/-skraber til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Sneplov/-skraber til ATV - Varenr. 9056715 Beskrivelse:

Læs mere

HPP13 Hydraulisk drivstation

HPP13 Hydraulisk drivstation HPP13 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1154-1433 Revideret februar 2004 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie,

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

Betjeningsvejledning til flamingoskærer

Betjeningsvejledning til flamingoskærer Betjeningsvejledning til flamingoskærer SPC 2011 SPC 3011 Vi er glade for, at du har besluttet at bruge en skærer fra vores SPC-serie. Dette er et tysk kvalitetsprodukt til professionel brug. Skæreren

Læs mere

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation

HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation HPP18V FLEX Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1443 Revideret 12.05.09 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

PLADEVIBRATOR 5.5 HK

PLADEVIBRATOR 5.5 HK PLADEVIBRATOR 5.5 HK Art.nr.: 90000006 EAN NR: 5709133900168 BRUGER & VEDLIGEHOLDELSES INSTRUKTIONER FOR AT FOREBYGGE RISIKOEN FOR ALVORLIGE SKADER, SKAL DENNE MANUAL OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES INDEN BRUG.

Læs mere

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr:

INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL. Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: Fax nr: INSTRUKTIONSBOG FOR ROTORHARVE MTL Importør: Sønderup Maskinhandel A/S Hjedsbækvej 464, Sønderup 9541 Suldrup Tlf: 98653255 Fax nr: 98653300 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INTRODUKTION...

Læs mere

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556

Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 Tun nr. 5173528 ART nr. 60.556 DK Brugsanvisning Slagboremaskine 710W 1. Sikkerhedsanvisninger Vi takker for Deres tillid til valget af denne maskine. For at opnå et tilfredsstillende resultat, bør denne

Læs mere

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug.

Gennemlæs denne brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter før brug. Vi anbefaler dig at gemme denne brugsanvisning til senere brug. Sneslynge. Varenr.: 9043847 Beskrivelse: Selvkørende sneslynge med 302 ccm benzinmotor. Maskinen har 6 fremadgående gear, 2 bakgear og en arbejdsbredde på 76 cm. Sneslyngen er forsynet med 220 V el-start

Læs mere

Original brugermanual for Skindrenser T3

Original brugermanual for Skindrenser T3 Original brugermanual for Skindrenser T3 1. Overensstemmelseserklæring EU-overensstemmelseserklæring Fabrikant: Jasopels A/S Tlf. +45 76 94 35 00 Adresse: Fabriksvej 19, DK-7441 Bording Maskine: Skindrenser

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501

Brugsanvisning. Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Brugsanvisning Vertikalskærer ELIET E 401 og ELIET E 501 Fabrikeret af : Machines Eliet, Belgien --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

HPP09 Hydraulisk drivstation

HPP09 Hydraulisk drivstation HPP09 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 1498 Revideret 15.12.2011 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De

Læs mere

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation.

Betjeningsvejledning. HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation. Revideret Før brug. Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Betjeningsvejledning HPP18V MULTI FLEX hydraulisk drivstation Fra serienummer 13728 Revideret 05.03.2019 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Samlevejledning Varenr.: 9053258 Tallerkenharve til ATV Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tallerkenharve - Varenr. 9053258 Beskrivelse: Tallerkenharve til

Læs mere

Indhold. Tekniske data

Indhold. Tekniske data Brugermanual Worker Indhold Indhold Nr. Dele Antal 1 Sikkerhedslås 1 2 Håndtag 1 3 Stang 1 4 Varmekontakt 1 5 Unbrakonøgle (Indbygget i flamingoskæren) 6 Skæreklinge Pr. ordre 7 Adapter skærehoved 2 8

Læs mere

Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, ADVARSEL

Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, ADVARSEL Form No. 3385-504 Rev A Monteringssæt til lad med manuel aflæsser eller elektrisk løft Arbejdskøretøjer i Workman MD-serien, 2011-2013 Modelnr. 127-7385 Modelnr. 127-7386 Monteringsvejledning Sikkerhed

Læs mere

PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING

PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING MODEL.: 120-46 SERIENR.: INDHOLDSFORTEGNELSE TRANSPORT- OG HÅNDTERINGSVEJLEDNING... 3 BRUGERVEJLEDNING... 4 IGANGSÆTNING.... 4 ADVARSEL... 4 STANDSNING AF MOTOR... 4 VIPPEBART

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN til styring via IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave Model: Rullegardin til IHC-outputmodul, KNX og Z-Wave 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 45S EL 45 EL LADYBIRD 71503804/0

CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 45S EL 45 EL LADYBIRD 71503804/0 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 LADYBIRD 45 EL 45S EL 71503804/0 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 1 1 CG rsb STIGA-71503804/0 22-12-2003 11:27 Pagina 2 2 CG rsb STIGA-71503804/0

Læs mere

PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING

PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING PLADEVIBRATOR BRUGSANVISNING MODEL.: 80-40 SERIENR.: INDHOLDSFORTEGNELSE TRANSPORT- OG HÅNDTERINGSVEJLEDNING... 3 BRUGERVEJLEDNING... 4 IGANGSÆTNING.... 4 ADVARSEL... 4 STANDSNING AF MOTOR... 4 INDENDØRS

Læs mere

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL

TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL TRE HJULET EL SCOOTER STRADA MANUAL Læs denne manual omhyggeligt inden du starter med at bruge scooteren. Tak fordi du har købt Strada 3 hjulet el scooter. Vi håber du får store glæden af den. Læs denne

Læs mere

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed:

PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed: PTO drevet slagleklipper til trepunktsophæng. Varenummer: 9044854 Beskrivelse: 175 cm bred slagleklipper. Sikkerhed: Læs og forstå instruktionerne i denne manual. Stands altid traktorens motor inden kraftoverførselsakselen

Læs mere

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark

HPP06. Hydraulisk drivstation. HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Hydraulisk drivstation HPP06 HYCON A/S Juelstrupparken 11 DK-9530 Støvring Denmark Tel: +45 9647 5200 Fax: +45 9647 5201 Mail: hycon@hycon.dk www.hycon.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING

BETJENINGSVEJLEDNING BETJENINGSVEJLEDNING TEXAS 56 COMBI Bemærk! Før motoren startes, bedes du gennemlæse instruktionsbogen for motoren. Husk påfyldning af olie før start! Kære kunde! Vi ønsker dig tillykke med din Texas plæneklipper.

Læs mere

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx

Brugsanvisning. Overskrift Vandpumpe 2, benzindrevet Varenr.: Varenr.: 90 xx xxx Brugsanvisning Overskrift Vandpumpe 2, Varenr.: 90 xx xxx benzindrevet Varenr.: 90 15 430 Sdr. Ringvej 1 6600 Vejen Tlf. 70 21 26 26 Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg!

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK

TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK TROLLA ATV Slagleklipper 13 HK Artikel nr.: 12025 DK montagevejledning 2009/12 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan

Læs mere