Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd"

Transkript

1 Velkommen til fritidsklubber & væresteder i UngSyd Klubben er børnenes fristed. Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting: Hvem er jeg sammen med andre? Hvordan kan jeg være en god ven? Hvad er jeg god til at byde ind med i fællesskabet? Hvad giver mig energi? Hvad gør mig glad? Venskaber - adgang til sociale fællesskaber - børns egne netværk

2 Område 1: Område 2: Område 3: Fraugde Fritidsklub Stat-Ene-Vej Odense SØ Tlf Planeten Fritidsklub Solfaldsvej Odense C Tlf Hjallese Fritidsklub Solbærvej Odense S Tlf Gården Fritidsklub Ørbækvej Odense SØ Tlf Regnbuen Fritidsklub Godthåbsgade 30 b 5000 Odense C Tlf Værestedet Dalum Demantsvej Odense S Tlf Værestedet Oasen Stærmosegårdsvej Odense M Tlf Områdeleder: Kirsten Wermuth Jensen Tlf.: kwj@odense.dk Virkelyst Fritidsklub Ørbækvej Odense SØ Tlf Værestedet Fidusia Rødegårdsvej Odense M Tlf Områdeleder: Anne Liff Rasmussen Tlf.: anlr@odense.dk Højby Fritidsklub Højbyvej Odense S Tlf Skt. Klemens Fritidsklub Dahlsvej Odense S Tlf Områdeleder: Nazim Gürkan Tlf.: nazg@odense.dk Administration: UngSyd Danmarksgade 10D 5000 Odense C Tlf.: Ungdomsskoleleder: Erik Ravn Nielsen Klubleder: Nina F. Øhlenschlæger nf@odense.dk Mobil:

3 Velkommen UngSyd varetager driften af fritidsklubber og væresteder i Børn og Ungeregion Syd. I regionen er der 8 fritidsklubtilbud med en bred vifte af aktivitetstilbud alle ugens 5 dage. Herudover findes der 3 væresteder i regionen, der tilbyder udvalgte aktiviteter. Værestederne har åbent 3 eftermiddage ugentlig. Fritidstilbuddene har, som udgangspunkt åbent i tidsrummet kl , dog tilpasses åbningstiderne lokale aktiviteter og behov, hvilket indimellem medfører både kortere og længere åbningstider hen over året. Værestederne retter sig primært mod de yngste klubbørn på 4. klassetrin og skal betragtes som supplerende tilbud til fritidsklubben. Værestedets primære formål er at støtte og vejlede børnene i overgangen til et selvstændigt fritidsliv. Målgruppe. Fritidsklubberne er for børn, der går i 4.-6./7. klasse. Når man er meldt ind i en fritidsklub, må man komme i alle fritidsklubber og væresteder i UngSyd. Hvorfor være medlem af fritidsklubberne? Fritidsklubberne er børnenes fristed, hvor de kan afprøve forskellige fritidsaktiviteter sammen med andre børn og klubbens voksne. I klubben får man nye venner udenfor klasserummet og man bliver en del af et trygt fællesskab. Børns egne netværk. Børn har brug for at være en del af selvvalgte netværk i deres frie tid, hvor de kan opleve at lykkedes sammen med andre om noget, de selv synes er sjovt. I klubberne bliver børnene gode til at danne venskaber og de får styrket deres selvværd. Fritidsklubbens mission er at skabe mulighed for, at alle børn har adgang til et sundt og udviklende fritidsliv, hvor de føler sig velkomne og værdsat. Fritidsvejleder for børn. Fritidsklubbens medarbejdere er børnenes fritidsspilfordelere, hvilket betyder, at vi introducerer børnene til forskellige fritidsaktiviteter og vi hjælper det enkelte barn med at finde nogle interesser, han/hun kan vokse af.

4 Pædagogik I klubberne har vi et fritidspædagogisk udgangspunkt, hvilket bl.a. betyder, at personalet er uddannet til at motivere og inspirere børn til deltagelse i et aktivt og alsidigt socialt liv. Personalet lægger vægt på, at møde børnene med en åbenhed, der giver barnet plads til at kunne være sig selv. Herfra arbejder vi pædagogisk med børnenes bevidsthed om egne styrker og svagheder gennem motiverende aktiviteter indenfor fælles leg, sport, musik, kreativitet og børns egne ideer. Aktivitetsområderne bliver brugt som det fælles tredje til at støtte børnene i at finde sig til rette i frivillige fællesskaber og indgå i forpligtende relationer på tværs af alder, kultur og køn. Klubberne har et tæt samarbejde med lokale foreninger og øvrige fritidstilbud, hvilket betyder, at vi har et stort kendskab til forskellige fritidsaktiviteter for børn i nærområdet. Fritidsvejledning I klubberne kan børn og deres forældre få hjælp til at blive meldt ind i sportsforeninger, danseskoler, musikskole, svømmeklubber, teaterforeninger mm. - eller til at starte en fritidsaktivitet selv. I klubben på egne ben Klubben fører ikke fremmødekontrol. Børn kan komme og gå, når de har lyst, med mindre der laves en særlig aftale mellem personalet og barnets forældre. Såfremt der er specielle hensyn/aftaler omkring et barn, indgår personalet gerne i dem. Vi beder børnene om at sige goddag, når de kommer og farvel, når de går hver dag. Det er op til barnets forældre selv at lave aftaler om, hvornår barnet kan benytte klubben, hvornår barnet skal være hjemme, om barnet må gå med andre børn hjem - eller om de må forlade klubbens område. Forlader barnet klubben, er det ikke længere klubbens ansvar, at passe på barnet. Fra SFO til klub Klubben har et tæt samarbejde med 3. klassetrin og SFO, bl.a. for at skabe en tryg overgang til det frie klubliv efter 3. klasse. Op mod sommerferien arrangeres der besøg i klubber for elever i 3. kl.. Skolepædagoger deltager også i disse forløb. De fleste børn har derfor prøvet at være i klubben inden sommerferien og kender personalet lidt inden klubstart i august.

5 Indmeldelse Som nyt medlem må man afprøve klubben en kort periode inden endelig indmeldelse. Indmeldelse foregår primært via hvor man skal udfylde og indsende en indmeldelsesblanket vedr. barnet. Blanketten fås også i klubberne og kan afleveres til klubben. Når vi modtager en indmeldelsesblanket, sender vi barnets forældre et informationsbrev vedr. deltagerbetaling, som opkræves via e-boks. Udmeldelse Barnet udmeldes af klubben ved skriftlig eller mundtlig henvendelse til UngSyds administration på ungsyd@odense.dk eller på tlf.: Udmeldelse kan ske med en måneds varsel inden den første i en måned. Deltagerbetaling Det koster 115 kr. pr. måned at være medlem af en fritidsklub eller et værested i UngSyd. Deltagerbetaling opkræves månedsvis bagud via moderens e-boks. Juli måned er betalingsfri. I klubben er der forskel mellem hverdag og fest Fritidsklubberne følger Odense Kommunes Sundhedspolitik, hvilket betyder, at vi som udgangspunkt ikke accepterer indtag af slik og sodavand i klubben til hverdag. Derimod tilbyder vi frugt, grønt og sund mad. Ind imellem laver vi også mad sammen med børnene. Der kan købes eftermiddagssnack i klubberne, dog skal børnene selv medbringe hovedmåltider. Ved arrangementer og festlige lejligheder serveres der af og til både slik, kage og sodavand!

6 Klubtilbud i ferieperioder I skoleferier har fritidsklubberne et fælles aktivitetstilbud, som man kan tilmelde sig via Forældreintra eller i klubben. Klubberne tager ofte på fælles ture for at give børnene nogle sjove ferieoplevelser, mens der andre dage tilbydes forskellige aktiviteter i udvalgte klubber. Fritidsklubberne tilbyder ferieaktiviteter i de fleste skoleferier i tidsrummet kl. 9.00/ / Åbningstiden tilpasses aktivitetstilbuddet og vi forbeholder os ret til at justere åbningsfladen, hvis der er få tilmeldte børn. NB.: Man kan ikke være sikker på, at der er en medarbejder fra barnets egen klub på arbejde, når man tilmelder sit barn til en ferieaktivitet. Vores erfaringer er, at børnene meget hurtigt lærer de andre voksne at kende, hvilket gør, at de alligevel føler sig trygge i ferietilbuddet. Sommerferielukket : Fritidsklubberne har lukket i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31. Se det fælles program: Sommerferieaktiviteter 2015 med UngSyd på Fritidsklubberne åbner igen mandag i uge 32 kl Forsikring: Forvolder et barn skade på skolens eller klubbens inventar/bygninger er det forældrenes egen fritids-/ ulykkesforsikring, der skal dække. Hvis der sker uheld ved aktiviteter i klubben og uheldet kan bebrejdes kommunen, er medlemmer dækket af kommunens erhvervsansvarsforsikring. Børns egne initiativer: I klubberne kan børnene få støtte og vejledning hos de voksne, hvis de har en god idé til en sjov fritidsaktivitet. Klubberne har bl.a. en pulje penge, hvor børn/klasser/årgange kan søge penge + personale fra klubben til at kunne få en idé til at blive til virkelighed. F.eks. en sjov klasse-/ årgangsfest eller en overnatning i klubben...

7 Omgangstone og opførsel I klubberne ligger vi vægt på, at alle taler pænt til hinanden og tager hensyn til hinanden. Hvis et barn ikke taler ordentligt eller på anden vis opfører sig dårligt og ikke vil ændre sin adfærd, kan barnet undtagelsesvist blive sendt hjem resten af dagen. Hvis et barn sendes hjem, kontakter personalet barnets forældre med det samme. Mobning er bandlyst. Vi tager børns trivsel i fællesskabet meget alvorligt. Børnene kommer i klubberne for at have det sjovt sammen med andre børn - vi prioriterer højt, at alle børn kan føle, at de har det rart i klubben. Fokusperioder i klubberne: I klubberne bringer vi ofte børnene sammen på tværs af klubber omkring nogle sjove aktiviteter. Gennem året har vi 4 fokusperioder, hvor vi alle sammen sætter fokus på det samme emne, hvilket giver os mulighed for at lave nogle spændende aktiviteter på tværs. Her får børnene bl.a. mulighed for at udstille deres egen kunst, stå på en scene, tage på tur rundt i Danmark, sejle i kano, deltage i diskoteksfest og meget mere.

8 Vil du være med? - når vi har det sjovt sammen til: Kanotur på Odense Å Tur til Legoland Vilde vulkaner Sætte rekorder Scenen er din Hyttetur Fjordens dag Tur til tivoli friheden Tur i Svømmehal Musik og dansefestival H. C. Andersens festival Netnight Ridelejr DM i FIFA Overnatning i klubben med natløb Børnenes kunst udstilling Og meget, meget mere.

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed Velkommen til fritidsklubberne i UngSyd Klubben er børnenes fristed Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting: Hvem er jeg

Læs mere

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder:

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder: Kontaktinformationer: Administration: Dalum Ungdomsskole Bergendals Alle 25 Tlf.: 63 75 30 40 www.min-klub.dk Ungdomsskoleleder: Erik Ravn Nielsen Klubleder: Nina F. Øhlenschlæger Mobil: 29 63 10 26 Odense

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Velkommen til klubberne i UngNord - sammen om fritid

Velkommen til klubberne i UngNord - sammen om fritid Velkommen til klubberne i UngNord - sammen om fritid www.ungnord.dk Velkommen til klubberne i UngNord sammen om fritid Den kommunale ungdomsskole i Odense tilbyder en lang række fritids-og undervisningsaktiviteter

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: VELKOMMEN TIL SKOVHUSET Skovhuset er Vrejlev-Hæstrup skoles fritidsordning. Det er et pædagogisk pasningstilbud til børn fra bh-klassen til og med 3. klasse. Man kan vælge fuldtidsplads eller morgenplads.

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Sammen om opgaveløsning. UngSyd - én af ungdomsskolerne i Odense Danmarksgade 10 5000 Odense C tlf. 63753040 ungsyd@odense.dk

Sammen om opgaveløsning. UngSyd - én af ungdomsskolerne i Odense Danmarksgade 10 5000 Odense C tlf. 63753040 ungsyd@odense.dk Sammen om opgaveløsning UngSyd - én af ungdomsskolerne i Odense Danmarksgade 10 5000 Odense C tlf. 63753040 ungsyd@odense.dk UngSyds klubafdeling Forankret i ungdomsskolen UngSyd i Odense ca. 50 faste

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

2. Aflever udfyldt Indmeldelsesblanket + Stamkort + Vidensoverdragelsesskema. 3. Afvent henvendelse fra klubben omkring opstart og primær pædagog

2. Aflever udfyldt Indmeldelsesblanket + Stamkort + Vidensoverdragelsesskema. 3. Afvent henvendelse fra klubben omkring opstart og primær pædagog 7/1 2019 Til forældre med børn i 3. klasse 2019 Velkommen til TUC s Fritidsklub Så er tiden kommet, hvor I har muligheden for at vælge klub til jeres familie. TUC er et kommunalt efterskoletilbud, som

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV GRATIS AT DELTAGE! Foreninger, klubber og ungdomsskolen arrangerer forskellige gratis aktiviteter for børn og unge. På disse sider kan du læse, hvilke aktiviteter

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole.

Morgenåbning: I forbindelse med morgenåbning, tilbyder vi sund morgenmad. Dette er muligt indtil kl. 7.15. Kl. 7.45 sendes alle børnene i skole. Kastaniehuset Vi vil her på Kastaniehusets hjemmeside dels komme med en del praktiske oplysninger men også fortælle lidt om institutionens historie, vores pædagogik, bevægelsespolitik m.v.. Hvor er vi:

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen

Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen Afdeling Særslev: Vestergade 5 5471 Søndersø Tlf. 64 82 79 60 Afdeling Hårslev : Vejruphuse 2 5471 Søndersø Tlf. 64 82 79 61 Afdeling Særslev: Leder : Klub

Læs mere

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser:

For elever der går i 4. klasse til og med 6. klasse gælder følgende priser: Åbningstider. Mandag til torsdag fra kl. 14.00-17.00. Fredag fra kl. 14.00-16.00. Mandag til fredag har SFO åben om morgenen fra kl. 6.30-8.00. Udvidet SFO. Fra august er det muligt for elever fra 4. årgang

Læs mere

Børnegrotten 2016/17

Børnegrotten 2016/17 Børnegrotten 2016/17 Velkommen Hermed vil vi gerne byde jer velkommen i Børnegrotten, som er Sct. Mariæ Skoles fritidsordning. Børnegrotten er et fritidstilbud for elever i 0. 4. klasse. Her er lidt information

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Klubben på Bakken. Et idegrundlag om et fritidstilbud til klasse på Bakkeskolen Februar Internt arbejdsdokument

Klubben på Bakken. Et idegrundlag om et fritidstilbud til klasse på Bakkeskolen Februar Internt arbejdsdokument Bakkeskolen åbner verden for børn og unge, så de kan åbne sig for verden Klubben på Bakken Et idegrundlag om et fritidstilbud til 4.-6. klasse på Bakkeskolen Februar 2019 Internt arbejdsdokument 1 Baggrund:

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014.

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Indledning Næsbjerg SFO er en del af Næsbjerg Skole, som ligger i Varde Kommune. Vi er en SFO som i øjeblikket har 57 børn og 5 voksne tilknyttet.

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Glidende overgang fra børnehave til SFO 2011

Glidende overgang fra børnehave til SFO 2011 Glidende overgang fra børnehave til SFO 2011 Sct. Michaels Skole, Sct. Michaels Gade 4, 6000 Kolding Hvad er glidende overgang? Sct. Michaels Skole har efter aftale med Kolding Kommune, mulighed for at

Læs mere

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Åbningstid : Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Fritidsklub Mandag & Tirsdag 11.30-20. Onsdag, torsdag & fredag 11.30-17. Skole- fri & feriedage 10-17. Juniorklub Onsdag kl. 17.30-22. Kontingent : 458,-

Læs mere

Årsplan for SFO 2015-2016. Ahi International school

Årsplan for SFO 2015-2016. Ahi International school Årsplan for SFO 2015-2016 Ahi International school Formål Som udgangspunkt sætter vi fokus på nogle vigtige pædagogiske principper i vores pædagogiske praksis. Vores målsætninger er: Det unikke barn a)

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for. SFO Marievang Holmstrupvej Slagelse Kommune

Mål- og indholdsbeskrivelse for. SFO Marievang Holmstrupvej Slagelse Kommune Mål- og indholdsbeskrivelse 2012 2013 for SFO Marievang Holmstrupvej 3 4200 Slagelse Kommune 58500645 Sfomarievang@slagelse.dk Forord Skole og SFO er én virksomhed og indeholder en undervisningsdel og

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Vision, værdier og menneskesyn

Vision, værdier og menneskesyn Vision, værdier og menneskesyn Vision Vi vil være det bedste helhedstilbud for vores børn. Vi vil lægge vægt på børnenes alsidige udvikling og tage højde for deres forskellige sociale, faglige og følelsesmæssige

Læs mere

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Stedet hvor du kan komme efter skoletid. Hygge dig med dine kammerater. Finde nye kammerater.

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning Formålet med mål - og indholdsbeskrivelsen for skolefritidshjem (SFO) er at give borgerne mulighed for at få indblik i prioriteringerne og serviceniveauet

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00

Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00 Åbningstider Mandag til Torsdag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.30 Fredag 6.00 til 8.00 og 13.00-16.00 Gørding SFO Skolegade 16 6690 Gørding SFO leder, John Pedersen 76167706 Morgen SFO 76167733 SFO eftermiddag

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse:

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: Høng Odinsvej 18 tlf. 58853620 Stjernehuset Tingvej 2 tlf. 58853740 Laden Kulbyvej 18A tlf 58850480 Trekløverens e-mail adresse: sfo.trekloveret@kalundborg.dk

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Sundhedsvisioner for børn og unge 0 14 år i Mejrup.

Sundhedsvisioner for børn og unge 0 14 år i Mejrup. Indholdsfortegnelse Sundhedsvisioner for børn og unge i Mejrup.....side 2 Handleplan Mejrup Skole Kost..side 3 Handleplan Mejrup Skole Bevægelse..side 4 Handleplan Mejrup Skole Naturen side 5 Handleplan

Læs mere

Hjemmesiden vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN.

Hjemmesiden   vil fremadrettet blive anvendt til information om JUNIORKLUBBEN. Orientering JUNIORKLUBBEN Juniorklubben er Middelfart Kommunes tilbud til børn på 4., 5. og 6. klassetrin. Juniorklubben er etableret under Ungdomsskolen, der i forvejen har ungdomsklubber for unge fra

Læs mere

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12 Side 1 af 12 VELKOMMEN TIL SKOVVANGSKOLENS SFO Skovvangskolens SFO (skole-fritids-ordning) er rammen om børnenes fritidsliv på Skovvangskolen. Børnene har mulighed for et aktivt fritidsliv efter skoletid,

Læs mere

Etablering af SFO2 for 4. klasse

Etablering af SFO2 for 4. klasse Børn- og Ungeforvaltningen NOTAT Staben BUF Viden og Kompetencer Ørbækvej 100 5220 Odense SØ www.odense.dk Tlf. +4565515211 DATO 19. april 2016 Etablering af SFO2 for 4. klasse REF. CLWJ Baggrund Børn-

Læs mere

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser.

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser. Johannesskolens SFO 2009 I Johannesskolen s SFO går børn fra børnehaveklasse til 5. klasse. Når børnene har fri fra skole, har de mulighed for at bruge deres fritid i SFO en. Vi lægger vægt på, at børnenes

Læs mere

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne:

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Barnets alsidige udvikling i aktiviteterne i SFO: SFO s praksis nu og her. SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Personlige

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

MINI VULKANEN. Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer.

MINI VULKANEN. Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer. MINI VULKANEN 2013 Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer. MINI VULKANEN Østermarkskolens førskolegruppe Mini Vulkanen er et tilbud til børn, som er indmeldt i skole og forventes at påbegynde undervisningen

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Hvad er Mini-Spiren: Når man skal starte i børnehaveklasse på Nr. Lyndelse Friskole til august 2017, så starter man i Mini-Spiren d. 3. april og fortsætter

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole MINI VULKANEN 2019 Den gode overgang fra børnehave til skole Mini Vulkanen Østermarkskolens førskolegruppe Mini Vulkanen er et tilbud til børn, som er indmeldt i skole og forventes at påbegynde undervisningen

Læs mere

Klubben Skødstrup, UngiAarhus NORD

Klubben Skødstrup, UngiAarhus NORD Om Klubben Skødstrup Klubben Skødstrup er et fritidstilbud i UngiAarhus NORD for alle børn og unge i Aarhus Kommune. Man kan begynde i klubben når man går i 4. klasse og indtil, man fylder 18 år. For enkelte

Læs mere

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com

Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com Adresse: Hattehuset Skovborgvej 2 7173 Vonge. Tlf. 75 80 31 99 Mail: hattehuset@hotmail.com I Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 3 4 klasse Hattehuset 5 6

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse for Thurø Skoles SFO i skoleåret

Mål og indholdsbeskrivelse for Thurø Skoles SFO i skoleåret Mål og indholdsbeskrivelse for Thurø Skoles SFO i skoleåret 2017-2018. Fritidsordningen på Thurø Skole Thurø Skoles SFO er for børn fra børnehaveklassen, 1. og 2. kl. på Thurø Skole. Børn fra 3. til 6.

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15

Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15 Mål og indholdsbeskrivelse af Korning SFO 2014-15 1 Indholdsfortegnelse 1) Beskrivelse af Korning SFO... 3 2) Helhed for barnet brobygning fra børnehave skole SFO... 4 Mål for brobygning... 4 Metoden til

Læs mere

Nyt fritidstilbud til børn i 4.- 6. klasse. Fritidsklubben

Nyt fritidstilbud til børn i 4.- 6. klasse. Fritidsklubben Nyt fritidstilbud til børn i 4.- 6. klasse Fritidsklubben Velkommen i Fritidsklubben Fritidsklubben er et nyt tilbud for alle elever i 4.-6. klasse. Her får børn mulighed for at styrke venskaber og dyrke

Læs mere

Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten

Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten Velkommen til Nørreskov-Skolens SFO og Klub Kvisten Vi vil i denne lille folder, komme rundt om de ting, vi gør i dagligdagen i Nørreskov-Skolens SFO og Klub. De fysiske og indholdsmæssige rammer for SFO

Læs mere

TSFO Skoleåret 2019/20

TSFO Skoleåret 2019/20 T TSFO Skoleåret 2019/20 TSFO på Auning Skole Velkommen i TSFO TIDLIG SFO modtager pr. 01.04.19 de børn, der skal starte i 0. klasse på Auning Skole pr. august 2019. Vi er en storbørnsgruppe sammensat

Læs mere

Mål - og indholdsbeskrivelse SFO

Mål - og indholdsbeskrivelse SFO Gørding Skolefritidsordning Fritidshjørnet Mål - og indholdsbeskrivelse SFO 2014-2015 Jonas 7 år om at gå i SFO: Lærer man noget i SFO?... Lang pause: Hele tiden, men man opdager det ikke. Skolegade 16

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

DJURSLANDSSKOLEN. Ungdomsklubben. En kommunal specialskole

DJURSLANDSSKOLEN. Ungdomsklubben. En kommunal specialskole DJURSLANDSSKOLEN Ungdomsklubben En kommunal specialskole DJURSHULEN Er en ungdomsklub for unge med fysisk/ psykisk nedsat funktionsevne fra Djurslandsskolen og andre, for hvem tilbuddet vil være relevant.

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen i DUS Gistrup Skole

Velkommen i DUS Gistrup Skole Velkommen i DUS Gistrup Skole Praktisk pjece 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen i DUS 2 Hvad er DUS? 3 Ind og udmeldelse 3 Åbningstider 3 Lukkedage 4 Kontaktinformation til DUS 4 Telefonnumre

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Specialklasserne på Beder Skole

Specialklasserne på Beder Skole Specialklasserne på Beder Skole Det vigtige er ikke det vi er men det vi godt kunne være kan være ikke kan være endnu men kan og skal blive engang være engang Inger Christensen. Det Beder skoles værdigrundlag

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Information om Før-skole-gruppe 2016

Information om Før-skole-gruppe 2016 Information om Før-skole-gruppe 2016 Sct. Michaels Skole, Sct. Michaels Gade 4, 6000 Kolding Hvad er før-skole gruppen? Sct. Michaels Skole har egen børnehave, og vi har i et samarbejde mellem skole, børnehave

Læs mere

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015

Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingen Næsby Skole 2014/2015 Indskolingens læringssyn Læring er individets bestræbelser på at forstå og mestre verden. Børn og læring ser vi som en dynamisk proces, der involvere børn og voksne.

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik

Overordnede politikker Sundhedspolitik. Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper. Regler på skolen Mobilpolitik Overordnede politikker Sundhedspolitik. Kommunikation Lejrskoler Fælles pædagogisk tilgang Skolehjem samarbejde Trivselsgrupper hvem gør hvad Quikguide Trivselsgrupper hvorfor? Skolehjemsamtaler Regler

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik Fredensborg Kommune Revideret 2017 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med behov

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Sammenhængende Børne- og Ungepolitik Fredensborg Kommune Revideret 2017 2 Forord Denne sammenhængende børne- og ungepolitik bygger bro mellem almenområdet og den målrettede indsats for børn og unge med

Læs mere

Mål og indhold i SFO. Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg

Mål og indhold i SFO. Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg Mål og indhold i SFO Supplement til Skolepolitikken i Silkeborg 2 Indledning En skole i Silkeborg Kommune består af en undervisningsdel og en fritidsdel. Skolepolitikken angiver, hvad der skal være kendetegnende

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

Klubtilbud maj for skolebørn i 3. klasse

Klubtilbud maj for skolebørn i 3. klasse Klubtilbud maj 2011 for skolebørn i 3. klasse Tilmeldingsfrist den 13. december 2010 Kære forældre til et barn i 3. klasse Selvom der er længe til næste forår, så er det alligevel nu, I skal beslutte jer

Læs mere

Stærk fritid Stærke unge - på tværs af alder og sammen med andre

Stærk fritid Stærke unge - på tværs af alder og sammen med andre Omlægning af klubområdet Lovgivning Jf. dagtilbudsloven skal byrådet sikre, at dag-, fritids- og klubtilbud m.v. medvirker til udmøntningen af kommunens sammenhængende børnepolitik. Klubtilbud m.v. indgår

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere