Reglementariske bestemmelser. og takster. Hjørring Privatbaner. Gyldige fra den 29. september '1963. befordring af personer, gods, levende dyr m. m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reglementariske bestemmelser. og takster. Hjørring Privatbaner. Gyldige fra den 29. september '1963. befordring af personer, gods, levende dyr m. m."

Transkript

1 Reglementariske bestemmelser og takster for befordring af personer, gods, levende dyr m. m. p6 Hjørring Privatbaner. Approberet al ministeriel for offentlige arbejder ved skrivelse af 17. september Gyldige fra den 29. september ' Hjørring. Th. Mortensens bogtrykkeri

2

3 Reglementariske bestemmelser og takster for befordring al personer, gods, levende dyr m. m. Hjørring Privatbaner. Approberet at ministeriet for ouentlige arbejder ved 1krivelH af 17. september Gyldige fra den 29~ september f96j. Hjørring. Th. Mortensens bogtry~~erl

4 Indhold. Side A. Almindelige bestemmelser ( I) B. Befordring af personer. I. Rejser på almindelige billetter ( 2-3) Rejser på månedskort ( 4) Rejser på 15 dages kort ( 5) "..... " Grupperejser. a. Selskabsrejser ( 6) b. Skoleudflugter og ungdomsorganisationers udflugter ( 7) Rejser på kuponbilletter ( 10) " 5 6. Leje af vognafdelinger ( Il).. " Befordring af syge ( 12) Befordring under offentligt tilsyn ( I3) Mangel af rigtig billet ( I 4) C. Befordring af hunde, som medføres af rejsende ( I5) D. Befordring af rejsegods ( 16) E. Befordring af banepakker ( 17) ".. " F. Befordring af gods m. m. Almindelige bestemmelser vedrørende fragtberegningen m. m. for godssendinger ( 18) a. Den almindelige godsklassifikation ( 19) I. Stykgods ( 20) Vognladningsgods ( 21) b. Særlige bestemmelser for visse transportgenstande. (Reserveret)( 22) I. Gods af usædvanlig længde, omfang eller vægt ( 23) Eksplosive stoffer ( 24) Ilgods og ekspresgods til nedsat fragt ( 25) Brugt emballage ( 26) G. Særlige bestemmelser om ekspresgods ( 27) H. Særlige bestemmelser om fragtberegning for private jernbanevogne ( 28) J. Befordring af køretøjer ( 29) Il K. Særlige bestemmelser om befordring af lig ( 30) L. Befordring af levende dyr ( 31) I M. Leje af særtog ( 32) Il N. Befordring over havnebanen i Hirtshals ( 33) Tarif for biindtægter ( 34) P. Forbindelsen med fremmede befordringsstyrelser ( 35) Q. Fragtmoderationer m. v. ( 36) " 13 R. Bestemmelsernes ikrafttræden. Ophævelse af ældre bestemmelser ( 37) I3 Bilag A. Billettakster I 4» B. Takster for gods samt tillæg for befordring i lukket vogn 15

5 3 A. Almindelige bestemmelser. 1. Befordring af personer og gods m. m. på Hjørring Privatbaner sker i overensstemmelse med de til enhver tid for statsbanerne gældende befordrings- og tariferingsbestem# melser, for så vidt der ikke i det følgende er truffet særlige, afvigende bestemmelser. For befordringen erlægges de i de nedenfor omhandlede takster fastsatte fragter og andre afgifter. Nedennævnte banestrækning er under Hjørring Privatbaners drift: Hjørring-Hirtshals. B. Befordring af personer. 1. Rejser på almindelige billetter. 2. Almindelige enkelt- og dobbeltbilletter udstedes til 1. klasse og til 2. klasse enten som faste billetter, blankobilletter eller togbilletter i et af bestyrelsen nærmere fastsat omfang. Gyldighedstiden for dobbeltbilletter er en måned. De udregnede takster for enkelt- og dobbeltbilletter findes angivne i bilag A. 3. Børn under 4 år befordres frit, når der ikke forlanges særskilt plads til dem. Børn, der er fyldt 4 men ikke 12 år, samt børn under 4 år, til hvilke der forlanges særskilt plads, befordres for nedsat betaling, således at to børn kan rejse på een til fuld pris løst billet og et enkelt barn på en billet til halv pris, afrundet opad til nærmeste mangefold af 5 øre.

6 4 2. Rejser på månedskort. 4. Månedskort udstedes for bestemte navngivne personer. De er gyldige til rejser imellem de ekspeditionssteder og i de vognklasser, på hvilke de lyder, med ret til at stige ud undervejs efter behag. De må kun benyttes af dem, for hvem de er udstedte, og de må altid medføres på rejsen. Ret til at rejse på en højere klasse end den, hvorpå kortet lyder, kan erhverves ved tilkøb af billet overensstemmende med statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. Jernbanen yder ingen erstatning, når et kort, enten af mangel på plads i toget eller af andre årsager, ikke kan benyttes til en påtænkt rejse. Kortene kan bestilles på alle ekspeditionssteder, og vil blive udleveret til bestilleren senest tre dage efter bestillingen - helligdage ikke medregnet. Senest 3 dage efter udløbet af den periode, i hvilken kortet er gyldigt, skal det sendes tilbage til det ekspeditionssted, hvor det er bestilt. Misbruges kortet, særligt ved at det benyttes af en anden end den, på hvis navn det lyder, vil det blive inddraget. Uafhængigt heraf afgøres spørgsmålet om efterbetaling og om ansvar efter lovgivningens almindelige regler. Kortene kan ikke fordres ombyttede, lige så lidt som nogen del af den for kortene erlagte betaling kan fordres tilbage. For et månedskort betales 20 gange enkeltbillettens pris. For et måneskort for børn fra det fyldte 4. år samt for unge mennesker indtil det fyldte 18. år betales 10 gange enkeltbillettens pris. For et månedskort for elever og lærlinge mellem det fyldte 18. og det fyldte 25. år betales 15 gange enkeltbillettens pris. For udstedelse af duplikatkorterlægges en betaling af 1 kr.. Er et månedskort bortkommet, og duplikat skal udstedes, må der løses almindelig billet til rejser, der foretages i den tid. kortet savnes. Kortene kan udstedes med gyldighed i 1 til 12 måneder mod betaling af lige så mange gange prisen for et månedskort som det pågældende kort ønskes gældende i antal måneder.

7 5 3. Rejser på 15 dages kort dages kort udstedes for bestemte navngivne personer til rejser mellem to nærmere angivne ekspeditionssteder. For benyttelsen gælder samme regler som foran i 4 for månedskort anført. Prisen for et 15 dages kort er 2 /a gange prisen for den foran for hver af de anførte kategorier for et månedskort fastsatte. Den udfundne pris afrundes eventuelt opad til mangefold af 5 øre. For udstedelse af duplikatkort gælder samme regler som foran for månedskort fastsat. 4. Grupperejser. a. Selskabsrejser. 6. Selskabsrejser finder under anvendelse af taksterne i nærværende reglement sted efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler med den afvigelse, at mindstebetalingen pr deltager er 150 øre i 1. klasse og 100 øre i 2. klasse ved enkeltrejse og 230 øre henholdsvis 150 øre ved hen- og tilbagerejse indenfor gyldighedstiden for dobbeltbilletter. b. SkoleudHugter og ungdomsorganisationers udhugter. 7. Skoleudflugter og ungdomsorganisationers udflugter finder under anvendelse af taksterne i nærværende reglement sted efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 5. Rejser på kuponbilletter. 10. Udstedelse af kuponbilletter til rejse mellem Hjørring og Hirtshals finder sted efter bestemmelserne herom i»international person- og rejsegodstarif«(tcv).

8 6 6. Leje af vognafdelinger. 11. Hele vognafdelinger (kupeer) kan, såfremt driftsforholdene tillader det, bestilles hos direktøren 24 timer før det pågældende togs afgang. Betalingen er den almindelige betaling fra afgangs- til bestemmelsesstationen for så mange personer, som der er plads til i kupeerne. Bestillerne af vognafdelinger hæfter overfor banerne for den samlede betaling. 7. Befordring af syge. 12. Befordring af syge finder under anvendelse af taksterne i nærværende reglement sted efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 8. Befordring under offentligt tilsyn. 13. Befordringen finder sted efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 9. Mangel af rigtig billet. 14. Træffes en rejsende uden at være forsynet med gyldig rejsehjemmel, eller på en højere plads end den, hvortil hans rejsehjemmel giver ham adgang, er han pligtig at erlægge dobbelt betaling for den plads, hvorpå han er forefunden, fra hans afgangsstation at regne, eller, såfremt denne efter tjenestepersonalets skøn ikke med sikkerhed kan udfindes, fra togets udgangsstation, dog ikke under 10 kr. Denne regel finder ikke anvendelse på den rej sende som, inden han stiger ind i toget eller snarest muligt derefter uopfordret anmelder for jernbanepersonalet, at han ikke er i besiddelse af rej sehjemmel, eller at han vil benytte en højere plads end den, hans rejsehjemmel giver ham ret til. Sådanne rejsende har at erlægge den almindelige takstmæssige betaling for en billet eller en tillægsbillet med tillæg af billettens eller tillægsbillettens pris, dog ikke ud over 1 kr. toget. Vægrer nogen sig ved at betale, kan han udsættes af

9 7 C. Befordring af hunde, som medføres af rejsende. 15. For befordring af hunde, som medføres af rejsende, gælder de herom for statsbanerne til enhver tid fastsatte regler. D. Befordring af rejsegods. 16. For befordring og indskrivning af rejsegods gælder statsbanernes herom til enhver tid gældende regler og takster med den afvigelse, at indskrivningsgebyret i forbindelse med en almindelig til fuld pris løst billet, et til fuld pris løst månedskort eller 15 dages kort, et månedskort eller 15 dages kort for elever og lærlinge mellem det fyldte 18. og det fyldte 25. år, eller en selskabsrejsehjemmel for en voksen, udgør 1 kr. og for børn, der rejser på almindelig barnebillet, børn og unge mennesker, der rejser på månedskort eller 15 dages kort til halv pris, børn, der rejser på selskabsrejsehjemmel til halv pris, eller deltagere i skoleudflugter eller ungdomsorganisationers udflugter udgør 50 øre, at overvægtsfragten udgør 50 øre pr. 5 kg uden hensyn til afstanden, at taksten for cykler, når der kun indleveres een cykel på en billet, udgør følgende styktakst uden hensyn til afstanden: For en ensædet, tohjulet cykel uden motor... 1 kr. For en cykel af anden art uden motor, herunder tohjulede cykler med påsat sidevogn eller påhængsvogn (et- eller tohjulet), samt tohjulede cykler med påhængsmotor » For en motorcykel "... 4»

10 8 E. Befordring af banepakker. 17. Banepakker befordres mellem banernes samtlige ekspeditionssteder efter bestemmelserne i statsbanernes godsbefordringsreglement (tarif nr. 2) med den ændring, at taksten for pakker er: indtil 1 kg over 1 kg» 5»» 5 ::0 ::0 10»» 10» )) 15 ::0 )) 15 ::0 )) 20» ::0 20»» 25» 100 øre 150 )) 175 )) 200 ::0 225» 275» (De anførte takster gælder for pakker med rumfang såvel under som over 200 dm 3 ), at der på pakkerne kan trækkes efterkrav, for hvilket efterkravsprovisionen, der regnes efter 34, kan henvises til opkrævning hos modtageren, at banepakker ikke kan indleveres som ekspresbanepakker indenfor nærværende reglements område, og at vederlagsfri tilbringning kun finder sted efter banens herom til enhver tid nærmere fastsatte bestemmelser. Jernbanefrimærker sælges af ekspeditionsstederne. F. Befordring af gods m. m. Almindelige bestemmelser vedrørende fragtberegningen m. m. for godssendinger. 18. I. Fragten for den enkelte sending udregnes på grundlag af fragtsatserne, som for hver takstklasse angiver, hvor meget fragten for 100 kg beregnet vægt udgør. 2. Fra og til Vellingshøj trinbræt finder ingen ekspedition sted. 3. Gebyr for indhentning af afsenderens forholdsordre over uindløst gods opkræves ikke indenfor nærværende reglements område.

11 9 ' l a. Den almindelige godsklassifikation. Der skelnes mellem: som deler sig i: Stykgodstaksterne, ilsty kgodsklassen, fragtstykgodsklasse 1, fragtstykgodsklasse 2 og fragtstykgodsklasse 3. og 2. Vognladningstaksterne, som deler sig i: takstklasserne A, B, C og D. Hver takstklasse er inddelt i vægtklasser. Taksterne udregnes for bælter på 5 km, således at taksten for bæltets største kilometerafstand gælder for hele bæltet. De udregnede takster findes opført i Bilag B. 1. Stykgods. 20. Befordring og fragtberegning sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. Mindstefragterne er de til enhver tid i statsbanernes godsbefordringsreglement (tarif nr. 2) anførte. 2. Vognladningsgods. 21. Statsbanernes til enhver tid gældende godsinddeling anvendes. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. Mindstefragterne er de til enhver tid i statsbanernes godsbefordringsreglement (tarif nr. 2) anførte. Ved befordring i lukket vogn regnes for hver vogn et fragttillæg, som findes opført i Bilag B. Ved befordring i åben vogn med jernbanens presenninger regnes for hver presenning leje efter 34.

12 10 b. Særlige bestemmelser for visse transportgenstande. 22. (Reserveret). 1. Gods af usædvanlig længde, omfang eller vægt. 23. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 2. Eksplosive stoffer. 24. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 3. Ilgods og ekspresgods til nedsat fragt. 25. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. 4. Brugt emballage. 26. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler med følgende afvigelse: For brugt emballage, der på fragtgodsfragtbrev sendes til fyldning og senere forsendelse over banerne, regnes fragt som for brugt emballage, der har været sendt over banerne i fyldt stand, når fragtbrevet bærer afsenderens erklæring om, at tilbagesendelse i fyldt stand vil finde sted inden 3 måneders forløb. G. Særlige bestemmelser om ekspresgods. 27. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler.

13 11 H. Særlige bestemmelser om fragtberegning for private jernbanevogne. 28. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. J. Befordring af køretøjer. 29. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. K. Særlige bestemmelser om befordring af lig. 30. Fragtberegningen sker efter statsbanernes herom til enhver tid gældende regler. L. Befordring af levende dyr. 31. De til enhver tid i statsbanernes godsbefordringsreglement (tarif nr. 2) indeholdte bestemmelser (herunder om fragtberegning, mindstefragter og biindtægter) har også gyldighed indenfor nærværende takstreglements område, hvorved bemærkes følgende: 1. Fra og til Vellingshøj trinbræt finder ingen ekspedition sted. 2. Gebyr for indhentning af afsenderens forholdsordre opkræves ikke indenfor nærværende reglements område. M. Leje af særtog. 32. Særtog kan efter bestilling erholdes til befordring af personer, gods m. m., forsåvidt jernbanens lejlighed tillader det. Bestilling på sådanne tog må i reglen indgives senest 24 timer, forinden de skal afgives. For hvert afgivet særtog skal der mindst erlægges den i hvert enkelt tilfælde fastsatte mindstebetaling.

14 12 N. Befordring over havnebanen i Hirtshals. 33. Havnebanen i Hirtshals kan benyttes til befordring af gods, køretøjer, lig og levende dyr i vognladninger uanset, om befordring har fundet eller skal finde sted over Hjørring Privatbaner (gennemgående transporter) eller ikke (lokale transporter). Desuden kan havnebanen benyttes til befordring af ilog fragtstykgods, banepakker samt enkelte stykker levende dyr, alt for så vidt godset, banepakkerne eller dyrene kommer pr. jernbane fra eller skal sendes pr. jernbane til stationer uden for Hirtshals. For befordringen betales fragt, der beregnes efter statsbanernes til enhver tid gældende takster og regler (jfr. 37 i statsbanernes godsbefordringsreglement (tarif nr. 2) med den afvigelse, at fragten for il- og fragtstykgods regnes pr. påbegyndt 100 kg af sendingens fragtpligtige vægt. 0. Tarif for biindtægter. 34. Tariffen for biindtægter er den for statsbanerne til enhver tid gældende. P. Forbindelsen med fremmede befordringsstyrelser. 35. Taksterne mellem ekspeditionssteder på Hjørring Privatbaner og Danske Statsbaner samt indenlandske private befordringsstyrelser og baner i udlandet med hvilke der haves overenskomst om direkte ekspedition, findes i særlige tariffer. For sendinger af gods m. m. og levende dyr til og fra statsbanerne samt indenlandske, private befordringsstyrelser med transit over statsbanerne opkræves foruden fragten et ekspeditionsgebyr til Hjørring Privatbaner på 100 øre pr. fragtbrevsending.

15 13 For sendinger af gods ro. m. og levende dyr mellem stationer på Hjørring Privatbaner og ekspeditionssteder under indenlandske, private styrelser med hvilke der ikke haves overenskomst om direkte ekspedition, regnes der ved omekspedition fragt på Hjørring Privatbaner efter særlige tillægstakter, som svarer til Hjørring Privatbaners delingstakster i den direkte tarif for forbindelsen med statsbanerne m.v. Q. Fragfmoderationer m. v. 36. Bestyrelsen er bemyndiget til i særlige tilfælde, hvor hensyn til driftens økonomi måtte gøre det ønskeligt, under sit ansvar at nedsætte taksterne med indtil 60 pct.. R. Bestemmelsernes ikrafttræden. Ophævelse af ældre bestemmelser. 37. Foranstående bestemmelser træder i kraft den 29. september Fra samme dag ophæves»reglementariske Bestemmelser og Takster for Befordring af Personer, Gods, levende Dyr m. m. på Hjørring Privatbaner af 16. marts 1950«med tilhørende tillæg (I-XII).

16 Bilag A. Billettakster (i øre). - ~ "' ;.::.D d " "' t>o...c: 0..!3 t>o ::s >- - f > lll "i) "1::l " 0 ~ >!-< " d 0 " :i:: ~.cl " "'. t; "ij...c: "'~ t:.!!. i Fra 1. kt. \ 2. kl. I. kt. \ 2. kl. I. kl. 2. kl. 1. kt. \ 2. kl. 1. kl. 2. kl. 1. k1. \ 2. kl. Hjørring Vellingshøj Vidstrup Tornby Horne Hirtshals (st. el. havn) enk I 230 dob. - I enk I dob enk dob I enk. 350 I I dob enk. 440 I I dob I enk. dob. 450 I 300 I 440 I I I I I I I - -~

17 Bilag B. Taks ter for gods samt tillæg for befordring i lukket vogn..._...._ Mellem meter lis tyk- I G ods Fragt for 100 kg i øre Vognladningsklasserne Kilo- Fragtstykgods godsklasserne I A I B I C I D klassen 1 I 2 I 3. 5 I 1 o I 15 I 20 5 I 10 I 15 I 20 5 I 10 I 15 I 20 5 I 10 I 15 I 20 Hjørring og Vidstrup Hjørring og T ornby li Hjørring og Horne Hjørring og Hirtshals Hjørring og Hirtshals gr.") Vidstrup og Tornby Vidstrup og Horne Vidstrup og Hirtshals Vidstrup og Hirtshals gr.~ ) Iornby og Horne Iornby og Hirtshals I ornby og Hirtshals gr. *) Horne og Hirtshals Horne og Hirtshals gr. *) Tillæg for befordring i lukket vogn kr. -Vl *) Kun tarifsnitpunkt for sendinger med internationale fragtbreve til og fra Norge, som ikke kan ekspederes direkte. Omekspeditionen foretages af Hirtshals station. Vedrørende pakkegodssendinger til og fra Norge anvendes bestemmelserne i statsbanernes godsbefordringsreglement.

18

19

20

Gyldig fra 1. januar 2008 Erstatter udgaven af 1. januar 2007. Gebyrtarif Railion Danmark A/S

Gyldig fra 1. januar 2008 Erstatter udgaven af 1. januar 2007. Gebyrtarif Railion Danmark A/S Gyldig fra 1. januar 2008 Erstatter udgaven af 1. januar 2007 Gebyrtarif Railion Danmark A/S Gebyrtarif 2 Gebyrfortegnelse for konventionel trafik Gebyrer, som ikke er anført med beløb, fastsættes i hvert

Læs mere

Hirtshals - Hjørring: Gældende fra 10.12.17 (Nordjyske Jernbaner)

Hirtshals - Hjørring: Gældende fra 10.12.17 (Nordjyske Jernbaner) RE76 Regionaltog: Hirtshals - Hjørring Zone 62 Hirtshals St. af 62 Lilleheden St. 62 Emmersbæk St. 62 Horne St. 72 Tornby St. 72 Tornby St. af 72 Sønderby St. 72 Vidstrup St. 70 Vellingshøj St. 70 Herregårdsparken

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0071 Klageren: XX 2610 Rødovre Indklagede: DSB S-tog A/S CVR nr.: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

RE76 | Hirtshals - Hjørring - (Aalborg - Skørping) | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER

RE76 | Hirtshals - Hjørring - (Aalborg - Skørping) | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER RE76 REGIONALTOG Hirtshals - Hjørring - (Aalborg) Zone 62 Hirtshals St. af 62 Lilleheden St. 62 Emmersbæk St. 62 Horne St. 72 Tornby St. 72 Sønderby St. 72 Vidstrup St. 70 Vellingshøj St. 70 Herregårdsparken

Læs mere

RE76 | Hirtshals - Hjørring - (Aalborg) | Gælder Oktober 2019 | Nordjyske Jernbaner

RE76 | Hirtshals - Hjørring - (Aalborg) | Gælder Oktober 2019 | Nordjyske Jernbaner RE76 REGIONALTOG Hirtshals - Hjørring - (Aalborg) Zone 62 Hirtshals St. af 62 Lilleheden St. 62 Emmersbæk St. 62 Horne St. 72 Tornby St. 72 Sønderby St. 72 Vidstrup St. 70 Vellingshøj St. 70 Herregårdsparken

Læs mere

Regulativ for Svendborg Havns kraner. Havnebestyrelsen

Regulativ for Svendborg Havns kraner. Havnebestyrelsen Regulativ for Svendborg Havns kraner Havnebestyrelsen Om de til rådighed værende kraner henvises til vedhæftede fortegnelse. For udlejning af kranerne gælder følgende vilkår: 1. Kranernes brug Havnevæsenets

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer)

Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0069 Klageren: XX på vegne YY 2635 Ishøj Indklagede: DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet for få zoner. Ankenævnets

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0045 Klageren: XX 4030 Tune Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af billet. Taske stjålet. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0273 Klageren: XX på vegne YY 2665 Vallensbæk Strand Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet til øvrige zoner.

Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet til øvrige zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0222 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for glemt kort og manglende billet

Læs mere

Ankenævnets Nævnsformand, landsdommer Tine Vuust Asta Ostrowski Torben Steenberg Bjarne Lindberg Bak Alice Stærdahl Andersen

Ankenævnets Nævnsformand, landsdommer Tine Vuust Asta Ostrowski Torben Steenberg Bjarne Lindberg Bak Alice Stærdahl Andersen AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0158 Klageren: XX 8220 Brabrand Indklagede: Lokaltog A/S CVRnummer: 26 15 90 40 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750

Læs mere

Priser 2018 ESBJERG FANØ. 12 minutter. faergen.dk

Priser 2018 ESBJERG FANØ. 12 minutter. faergen.dk Priser 2018 FanøFærgen ESBJERG FANØ 12 minutter faergen.dk Priser Esbjerg Fanø 2018 Tur/retur i DKK q PERSONBIL ELLER AUTOCAMPER Længde maks. 6 m inkl. 9 pers. Længde over 6 m inkl. 9 pers. q PERSONBIL

Læs mere

Bekendtgørelse om en udligningsordning til finansiering af befordringspligten

Bekendtgørelse om en udligningsordning til finansiering af befordringspligten BEK nr 725 af 24/06/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 26. februar 2017 Ministerium: Transport- og Bygningsministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. FS500-000023 Senere ændringer til

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Takstregulativ. for. Stauning Lufthavn

Takstregulativ. for. Stauning Lufthavn Takstregulativ for Stauning Lufthavn A. almindelige bestemmelser Stk. 1. For luftfartøjer, der benytter Stauning Lufthavn betales afgifter efter dette takstregulativ. Stk. 2. Alle afgifter er angivet excl.

Læs mere

Tarif nr 90 DANSKE STATSBANER I NTERFRIGO-TARIF. Gyldig fra 1. april FOllUIU IOITITlllll A/S

Tarif nr 90 DANSKE STATSBANER I NTERFRIGO-TARIF. Gyldig fra 1. april FOllUIU IOITITlllll A/S Tarif nr 90 DANSKE STATSBANER I NTERFRIGO-TARIF Gyldig fra 1. april 1960 FOllUIU IOITITlllll A/S Tarif nr 90 DANSKE STATSBANER INTERFRIGO-TARIF Kommentarer og supplerende bestemmelser til»almindelige betingelser

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0177 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for udløbet tilkøbsbillet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro inden modtagelse af sms-billet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro inden modtagelse af sms-billet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0038 Klageren: XX 2920 Charlottenlund Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på metro

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0221 Klageren: Indklagede: XX 2900 Hellerup Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. da klager først modtog sin mobilbillet efter påstigning.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. da klager først modtog sin mobilbillet efter påstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0259 Klageren: XX 1359 København Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse af sms-billet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse af sms-billet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0168 Klageren: Indklagede: XX 8210 Aarhus V DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone og rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone og rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0423 Klageren: XX 2300 København S Indklagede: CVRnummer: Metro Selskabet I/S v/metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, telefon løbet tør for strøm, billet ikke anset for modtaget før påstigning.

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, telefon løbet tør for strøm, billet ikke anset for modtaget før påstigning. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0132 Klageren: Indklagede: XX 2500 Valby Metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, telefon løbet tør for

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekortet. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0321 Klageren: XX 2880 Bagsværd Indklagede: DSB S-tog CVR: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm.

Kontrolafgift på 750 kr. samt rykkergebyr på 100 kr. Sms-billet/telefon løb tør for strøm. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0257 Klageren: Indklagede: XX 1302 København K Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Taxireglement Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 I medfør af 13, stk 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 fastsætter Hedensted Kommune følgende bestemmelser for taxikørsel i kommunen. Almindelige

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak ( 2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak ( 2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0195 Klageren: Indklagede: XX 2100 København Ø Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægsbillet til periodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægsbillet til periodekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0456 Klageren: XX 2770 Kastrup Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. og 2 rykkergebyrer, i alt 950 kr. grundet manglende

Kontrolafgift på 750 kr. og 2 rykkergebyrer, i alt 950 kr. grundet manglende 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0065 Klageren: Indklagede: XX 3300 Frederiksværk DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. og 2 rykkergebyrer, i alt 950 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, for få zoner/forkert startzone. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, for få zoner/forkert startzone. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0128 Klageren: Indklagede: XX 2100 København Ø DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet, for få zoner/forkert startzone.

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2014. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2014 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

AlsFærgen. LangelandsFærgen. FanøFærgen. Sejlplan og priser 2012. 50 minutter. Bøjden Fynshav u. Spodsbjerg Tårs u 45 minutter

AlsFærgen. LangelandsFærgen. FanøFærgen. Sejlplan og priser 2012. 50 minutter. Bøjden Fynshav u. Spodsbjerg Tårs u 45 minutter Sejlplan og priser 2012 AlsFærgen Bøjden Fynshav u 50 minutter LangelandsFærgen Spodsbjerg Tårs u 45 minutter FanøFærgen Esbjerg Fanø u 12 minutter 1 INDHOLD Booking og information 3 Sejlplan Bøjden Fynshav

Læs mere

Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr på 125 kr. ved efterfølgende forevisning af gyldigt periodekort.

Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr på 125 kr. ved efterfølgende forevisning af gyldigt periodekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0206 Klageren: Indklagede: XX 3000 Helsingør DSBFirst Klagen vedrører: Annullering af kontrolafgift på 750 kr. mod et ekspeditionsgebyr

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende modtagelse af sms-billet inden påstigning, samt dårlig skiltning vedrørende køb af sms-billetter.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende modtagelse af sms-billet inden påstigning, samt dårlig skiltning vedrørende køb af sms-billetter. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0260 Klageren: Indklagede: XX på vegne af datteren YY 3060 Espergærde Movia v/lokalbanen A/S CVRnummer: 26 12 51 46 Klageren reklameret

Læs mere

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort.

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. ERHVERVSAFTALE NR: i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. 1 Parterne Som sælger: Midttrafik Søren Nymarksvej

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende check ind af ekstra rejsende på rejsekort.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende check ind af ekstra rejsende på rejsekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2019-0110 Klageren: Sonja Martine Kibsgaard 7950 Erslev Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR-nummer: 21268489 Klagen vedrører:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zone. Fejlstempling i Movia bus. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende zone. Fejlstempling i Movia bus. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0003 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S DSB S-tog Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. grundet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0114 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY. 2791 Dragør Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner.

2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0274 Klageren: XX Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: 2 kontrolafgifter på hver 750 kr. for manglende zoner. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner på periodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zoner på periodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0105 Klageren: XX 2400 KBH NV Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Priser LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS. 45 minutter. faergen.dk

Priser LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS. 45 minutter. faergen.dk Priser 2018 LangelandsFærgen SPODSBJERG TÅRS 45 minutter faergen.dk Priser Spodsbjerg Tårs 2018 Enkelttur i DKK 03.01.2018 03.01-31.12.2018 02.01.2019 q PERSONBIL Længde maks. 6 m, højde maks. 1,95 m inkl.

Læs mere

Ifølge klageren stemplede hun ved en fejl én gang på et 2-zoners børneklippekort i stedet for på et 2-zoners voksen klippekort.

Ifølge klageren stemplede hun ved en fejl én gang på et 2-zoners børneklippekort i stedet for på et 2-zoners voksen klippekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0296 Klageren: XX 2830 Virum Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

SEJLPLANER Fejø - Kragenæs Femø - Kragenæs Askø - Bandholm. Lolland Færgefart. Velkommen til Femø, Fejø og Askø

SEJLPLANER Fejø - Kragenæs Femø - Kragenæs Askø - Bandholm. Lolland Færgefart. Velkommen til Femø, Fejø og Askø Lolland Færgefart Velkommen til Femø, Fejø og Askø Turist billetter: Det er muligt at købe turistbilletter som gælder i 7 dage til alle 3 øer. Billetten gælder til alle afgange undtagen afgange til/fra

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun sedler.

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde kun sedler. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0053 Klageren: Indklagede: XX D-10965 Berlin Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse uden billet. Havde

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for kørsel på forkert billet. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for kørsel på forkert billet. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Torben Steenberg (2 stemmer) 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0273 Klageren: Indklagede: XX på vegne YY 6710 Esbjerg V ARRIVA Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for kørsel på forkert billet.

Læs mere

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet samt rykkergebyr på 100 kr.

Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet samt rykkergebyr på 100 kr. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0359 Klageren: Indklagede: XX 1956 Frederiksberg C Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Lise Bjørg Pedersen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0035 Klageren: XX på vegne YY 4300 Holbæk Indklagede: Lokalbanen A/S (Movia) Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende stempling.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. Numrene på periodekortets stamkort ulæselige. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0236 Klageren: Indklagede: XX 2630 Taastrup DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. Numrene

Læs mere

ASejlplan og priser 2013

ASejlplan og priser 2013 ASejlplan og priser 2013 AlsFærgen Bøjden Fynshav 50 minutter FanøFærgen Esbjerg Fanø 12 minutter LangelandsFærgen Spodsbjerg Tårs 45 minutter 1 INDHOLD Turistinformation 2 Booking og information 3 Sejlplan

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2860 Søborg

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: Klageren: 2860 Søborg 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0287 Klageren: XX 2860 Søborg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet, idet køb af mobilbillet via applikation ikke var gennemført.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet, idet køb af mobilbillet via applikation ikke var gennemført. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0374 Klageren: XX 1970 Frb. C. Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse i metroen i spærretiden.

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse i metroen i spærretiden. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0223 Klageren: XX 2960 Rungsted Kyst Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0078 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt 100 kr. i rykkergebyr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt 100 kr. i rykkergebyr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0154 Klageren: XX 2820 Gentofte Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende mobil-billet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende mobil-billet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0373 Klageren: XX 2200 København N. Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVR: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0166 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende bekræftelse på sms-billet før ombordstigning.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende bekræftelse på sms-billet før ombordstigning. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0035 Klageren: Indklagede: XX på vegne YY 2000 Frederiksberg DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende bekræftelse

Læs mere

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0087 Klageren: Indklagede: XX 2920 Charlottenlund DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for få zoner. Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

AFTALE om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel på tjenesterejser samt forsikringsdækning ved tjenesterejser i udlandet

AFTALE om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel på tjenesterejser samt forsikringsdækning ved tjenesterejser i udlandet Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN FORHANDLINGSFÆLLESSKABET AFTALE om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel på tjenesterejser samt forsikringsdækning ved tjenesterejser i udlandet **NYT**

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2013. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2013. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2013 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

ASejlplan og priser 2013

ASejlplan og priser 2013 ASejlplan og priser 2013 SamsøFærgen Hou Sælvig 1 time Kalundborg Kolby Kås 1 time 50 minutter 2. udgave 2 3 INDHOLD Booking og information 3 Sejlplan Hou-Sælvig 4-11 Sejlplan Kalundborg-Kolby Kås 12-21

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0051 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. og 100 kr. for manglende billet til klageren og dennes cykel.

Kontrolafgift på 750 kr. og 100 kr. for manglende billet til klageren og dennes cykel. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0295 Klageren: XX 7500 Holstebro Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0114 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Ankenævnets

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0199 Klageren: XX 7850 Stoholm Indklagede: Arriva Tog A/S CVRnummer: 12245904 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster

Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster Rejsekort rejseregler for Sydsjælland og Lolland-Falster Gældende fra 10. februar 2010 Rejsekort A/S Indholdsfortegnelse Borgergade 14, 3. DK 1300 København K 1 Rejseregler for rejser med rejsekort...2

Læs mere

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser

Hundeansvarsforsikring. Forsikringsbetingelser Hundeansvarsforsikring Forsikringsbetingelser 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 - FORSIKRINGENS OMFANG... 4 1.0 SIKREDE PERSONER...4 2.0 DÆKNINGSOMRÅDE...4 3.0 HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN?...4 4.0 DÆKNINGSSUMMER...4

Læs mere

Ikke apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler

Ikke apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2014-15 SUU Alm.del Bilag 1411 Offentligt HØRING MAJ 2015 UDKAST Bekendtgørelse om beregning af forbrugerpriser m.v. på lægemidler I medfør af 44 og 72, stk. 2, i lov

Læs mere

Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet. Fortolkning af rejseregler.

Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet. Fortolkning af rejseregler. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0366 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Hundekontrolafgift på 375 kr. for manglende hundebillet.

Læs mere

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen.

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen. Priser 2016 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson 03.01-24.06.2016

Læs mere

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013

Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC. vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 Færgen Bizz Færgen Kort Færgen Bizz MC vilkår og regler 3. januar 2012 2. januar 2013 BornholmerFærgens bizz og kort Rigtig mange mennesker rejser til og fra Bornholm flere gange i løbet af et år. Derfor

Læs mere

Kapitel 1 POST Greenlands virksomhed

Kapitel 1 POST Greenlands virksomhed 28. februar 2011 FM 2011/27 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx. af xx. xxxx 2011 om post Kapitel 1 POST Greenlands virksomhed 1. POST Greenland er en del af TELE Greenland A/S, der kan oprette et datterselskab

Læs mere

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist

BornholmerFærgen. Vilkår og regler 2015. Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist Vilkår og regler 2015 BornholmerFærgen Færgen Bizz Færgen Bizz 50 Færgen Kort Færgen Bizz MC Færgen Bizz Pensionist Færgen Kort Pensionist BornholmerFærgens bizz og kort INDHOLD Rejser du mere end to gange

Læs mere

RE75 & RE76 | Skagen / Hirtshals - Aalborg - Skørping | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER

RE75 & RE76 | Skagen / Hirtshals - Aalborg - Skørping | Gælder 11~August~2019 | NORDJYSKE JERNBANER Skagen - Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - (Skørping) af af 4.50 4.58 5.05 5.24 5.31 5.39 5.53 4.43 4.51 4.56 5.05 5.15 5.51 5.54 5.57 5.45 6.24 6.31 6.53 5.43 5.51 6.15 5.23 5.31 5.39 5.47 5.53 6.00

Læs mere

GÆLDER FRA 19. JANUAR 2013 KØRSEL MED MOTORCYKEL, BIL OG PÅHÆNGSKØRETØJ

GÆLDER FRA 19. JANUAR 2013 KØRSEL MED MOTORCYKEL, BIL OG PÅHÆNGSKØRETØJ GÆLDER FRA 19. JANUAR 2013 KØRSEL MED MOTORCYKEL, BIL OG PÅHÆNGSKØRETØJ HAR DU STYR PÅ DE NYE REGLER? NYE REGLER OM KØREKORT TIL MOTORCYKEL, BIL OG PÅHÆNGSKØRETØJ Den 19. januar 2013 træder nye regler

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Klageren bestilte en 3-zoners billet i bussen, men fik udstedt en billet til 1 zone.

Kontrolafgift på 750 kr. Klageren bestilte en 3-zoners billet i bussen, men fik udstedt en billet til 1 zone. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0358 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0329 Klageren: XX 2450 København SV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel. Efterfølgende indsendelse af Jojo-kort, som er upersonligt.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel. Efterfølgende indsendelse af Jojo-kort, som er upersonligt. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0278 Klageren: XX på vegne af YY Sverige Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet ikke modtaget inden påstigning.

Kontrolafgift på 750 kr. Sms-billet ikke modtaget inden påstigning. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0397 Klageren: Indklagede: XX 2300 København S Metroselskabet I/S v/metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

FanøFærgen. Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) www.faergen.dk

FanøFærgen. Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) www.faergen.dk FanøFærgen Færgen Turkort Fanø (10-Turskort) Færgen Periodekort Fanø (Månedskort eller Årskort) INDHOLD Færgen Turkort Færgen Turkort Fanø 3+4-5 Køb, check-in, priser og betingelser Færgen Periodekort

Læs mere

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE

BornholmerFærgen. Priser YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE Priser 01.09.2016-02.01.2017 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson.01.09.2016-02.01.2017

Læs mere

Priser SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ. Færgen. faergen.dk

Priser SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ. Færgen. faergen.dk Priser 2018 SamsøFærgen KALUNDBORG SAMSØ Færgen faergen.dk Billetpriser Kalundborg Ballen i DKK q PERSONBIL Længde maks. 6 m, højde maks. 1,95 m inkl. 9 personer A Længde maks. 6 m, højde over 1,95 m inkl.

Læs mere

Bekendtgørelse om Tivolitog. Indhold

Bekendtgørelse om Tivolitog. Indhold Bekendtgørelse om Tivolitog Indhold Afsnit 1: Politiets meddelse og tilladelse Side 3 Afsnit 2: Synsvirksomhedens godkendelse. Side 4 Afsnit 3: Tivolitogets anvendelse. Side 5 Afsnit 4 Straf, betaling

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med metroen i spærretiden

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med metroen i spærretiden AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0222 Klageren: XX 2720 Vanløse Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21293438 Klagen vedrører: Kontrolafgift på

Læs mere

ESSVE DANMARK FRAGT- OG LEVERINGSBETINGELSER. Gælder f.o.m

ESSVE DANMARK FRAGT- OG LEVERINGSBETINGELSER. Gælder f.o.m ESSVE DANMARK FRAGT- OG LEVERINGSBETINGELSER Gælder f.o.m. 01.01.2017 1.ORDREBEHANDLING- LEVERING FRA LAGER Mail- og telefonordrer modtages i ESSVE kundeservice åbningstider, se www.essve.dk/kundeservice

Læs mere

FanøFærgen. Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013. www.faergen.dk

FanøFærgen. Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013. www.faergen.dk FanøFærgen Færgen Periodekort Fanø 2013 Færgen Turkort Fanø 2013 INDHOLD Færgen Periodekort Færgen Periodekort Fanø 2013 3+4-5 Check-in med Færgen Periodekort 4 Sådan bestiller du et Færgen Periodekort

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer)

Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0296 Klageren: Indklagede: XX 3050 Humlebæk DSB S-tog a/s Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for periodekort med for få zoner.

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb.

Kontrolafgift på 750 kr. for at forevise kvittering for billetkøb. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0087 Klageren: XX 2400 København NV Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21263834 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på billetten. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0183 Klageren: XX 3720 Aakirkeby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Personales henvendelse til barn, som fik pålagt en kontrolafgift. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer)

Personales henvendelse til barn, som fik pålagt en kontrolafgift. Bjarne Lindberg Bak Stefan Krehbiel Asta Ostrowski (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0220 Klageren: XX på vegne af YY 1415 København K Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører:

Læs mere

Kontrolafgift på kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg

Kontrolafgift på kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort. Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0118 Klageren: XX Indklagede: FynBus Klagen vedrører: Kontrolafgift på 4.200 kr., som ønskes nedsat til 600 kr. Misbrug af periodekort.

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere Civilafdelingen Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere Dato: 25. november 2014 Kontor: Færdselskontoret Sagsbeh: Marianne Møller Halkjær Sagsnr.: 2014-802-0067 Dok.: 1347437 I medfør af 56 a, 66,

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende rejsehjemmel.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende rejsehjemmel. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0228 Klageren: XX 4000 Roskilde Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

Takstregulativ Takstregulativ. for. side 1 af 8

Takstregulativ Takstregulativ. for. side 1 af 8 Takstregulativ for side 1 af 8 Indholdsfortegnelse; Generelt om Thisted Lufthavn, side... 2 1 Almindelige betingelser... 3 2 Startafgifter... 3/4 3 Nedsættelse af startafgifter... 4/5 4 Passagerafgifter...

Læs mere

Forretningsorden for Hjørring Byråd

Forretningsorden for Hjørring Byråd Forretningsorden for Hjørring Byråd 1 Byrådets møder 1. Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager behandles for lukkede døre jf. kommunestyrelsesloven 10. Stk. 2. Følgende

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Sealed station.

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Sealed station. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0208 Klageren: XX Kbh. V. Indklagede: Metroselskabet I/S v/metroservice A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet.

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1)

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1) BEK nr 1563 af 20/12/2007 (Historisk) Udskriftsdato: 7. juli 2015 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2006-802-0039 Senere ændringer til forskriften BEK nr 957 af 26/09/2012

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2017-0169 Klageren: XX 2800 Lyngby Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

2007/2 LSV 42 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juli Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 17. april Forslag. til

2007/2 LSV 42 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juli Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 17. april Forslag. til 2007/2 LSV 42 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juli 2019 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2007-511-0012 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 17. april 2008 Forslag til Lov

Læs mere