Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler"

Transkript

1 Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler Vision De fleste glæder sig over friheden til at bevæge sig i hjemmet, i samfundet og ude i naturen uden at være afhængig af andre. Men hvad sker der, når dagligdagen ændres, og vi ikke længere har denne frihed? Mange af os vil fortsat have de samme behov, men vil behøve hjælp for at være selvstændige og aktive. Hjelpemiddelpartner leverer innovative hjælpemidler og veldfærdsteknologier som gør, at flere kan leve aktive liv mere selvstændigt og med værdighed. For aktive og selvstændige liv!

2 ACTIVE EASYRISER Active Easyriser betjenes uden fjernbetjening! En ny generation af løftestole Traditionelle løftestole stiller krav til at brugeren skal have en god håndmotorik, godt syn og evne til at forstå og lære de forskellige symboler på en fjernbetjening. Alt dette slipper man for med Active EasyRiser. Vores innovative løsning gør det muligt for endnu flere at kunne betjene en løftestol selv. Active EasyRiser er en helt ny generation af smarte løftetole. Vi er stolte af at lancere den eneste løftestol, som ikke betjenes med fjernbetjening Aktivt løft en helt ny måde at rejse sig på Den smarte løftefunktion aktiveres når brugeren tager initiativ til at rejse sig. Løftefunktionen giver hjælp, umiddelbart når brugeren læner sig forover og gør initiativ til at rejse sig. Mange af dem, som har problemer med at rejse sig, har også udfordringer med at sætte sig ned på en tryg måde. Den indbygede dæmper forhindrer at brugeren falder ned i stolen, som mange oplever med almindelige stole. Flere praktiske fordele Active EasyRiser fylder ikke meget og har en lav egenvægt. Dette gør at den egner sig meget godt til mindre institutioner og private stuer. Stolen vejer kun 22 kg. som gør den enkel at flytte med. Hele betrækket kan nemt tages af og evt. skiftes. Dette kan være hensigtsmæssigt for hjelpemiddelcentraler/kommuner som recirkulerer stole. For institutioner betyder det, at hele betrækket kan vaskes ved 60 grader. Da Active EasyRiser ikke er afhængig af stikkontakter eller strøm, kan den placeres hvor som helst. Uden fjernbetjening, ledninger og strøm vil Active EasyRiser have langt færre fejlkilder end traditionelle løftestole. Tilbehør/ muligheder Strong model: til brugere over 80 kg. HMI-nr: Light model: til brugere under 80 kg (60-80 kg.) HMI-nr: Extra Light model: til brugere under 60 kg. HMI-nr: Inkontinensbetræk - Nakkepude - Rejse-/aktiveringsmekanisme monteret til ledsagerbrug - Leveres i 7 forskellige farver uden ekstraomkostninger - Model extra Light for brugere under 60 kg. eller model Extra Strong for brugere over 120 kg. - Kan leveres med kortere siddedybde

3 ACTIVE SUPPORT BACKUP Forebygger feilstillinger og muliggjør aktivitet! Børn og voksne med reduceret funktionsevne efter skade/sygdom kan have udfordringer med symmetri (f.eks. CP, ALS, MS og hjerneblødning). Active Suppert Backup er udviklet til dem som har nedsatte muligheder for egenbevægelse og er i fare for at udvikle fejlstillinger. Mange timer i liggende eller siddende stilling vil påvirke kropsholdningen. Det er oftest enklest at positionere brugere liggende. Mange brugere tilbringer også mange timer liggende. Active Support Backup giver en behagelig positionering for både børn, unge og andre som er i farezonen for at udvikle fejlstillinger. Personer som har udfordringer med at sidde oprejst vil have en god effekt af Active Support Backup, fordi puden bidrager til at stabilisere både bækken og truncus. Øget livskvalitet og bedre forudsætning for aktivitet Arbejder man med positionering i en periode, er risikoen for at udvikle fejlstillinger mindre, og muligheden for aktivitet øges. En sådan tilnærmelse vil give brugeren en bedre forudsætning for at udføre aktiviteter, færre smerter og bedre søvn. For mange kan det også reducere eller udsætte behovet for hjælpemidler. Active Support Backup 24timers positionering Active Support Backup kan indgå i et 24-timers positioneringsprogram med udgangspunkt i liggende og siddende stillinger. For at give optimal støtte er det vigtigt at man får støtten tæt på kroppen og jævnt fordelt. Dette kan være svært at opnå ved standardiserede produkter. Derfor bliver Active Support Backup syet efter hver enkelt brugers mål. Enkel og brugervenlig HMI-nr Uanset om du sidder eller ligger i puden vil den symmetriske stilling i Active Support opretholdes af brugerens egenvægt. Puden er enkel at tage med sig, og kan benyttes i de fleste senge, madrasser, stole og sæder. Puden er mege enkel at gøre ren. Læs mer «Praktisk information» længere nede på siden. Vi anbefaler at ergo- eller fysioterpeut (eller andre med god faglig indsigt) tager mål for at sikre den rigtige størrelse på hver enkel Active Support Backup.

4 ACTIVE PATH FINDER Active Path Finder Active Path Finder er specielt udviklet til brugere som lever med Parkinson eller andre neurodegenerative sygdomme. Nogen oplever at få problemer med at gå, bliver stående og tripper det samme sted, eller fryser fast uden at kunne komme videre. Active Path Finder giver brugeren viduelle tegn ved hjælp af laserteknologi, og kan på den måde hjælpe mennesker som har uregelmæssig gang. Hvordan virker det? Active Path Finder er et system man fæster på sine sko. De installerede lasere kan justeres og lyser op med en grøn stripe foran fødderne og markerer på den måde hvor man kan sætte sit næste skridt. Når man træder på den grønne linje vises næste grønne linje, og sådan får man en rytme som gør, at det bliver meget nemmere at flytte benene - også i forhold til skridtlængdre og fart. Active Path Finder findes i tre forskellige størrelser: M: L: XL: Min far er meget tilfreds med produktet. Active Path Finder hjælper ham til at gå bedre. Han er 82 år gammel og får dårligt på grund af Parkinsons sygdom, men Active Path Finder gør det mulig for ham at gå noget som betyder rigtig meget for ham i sin situation. Matianne, datter til far med Parkinson om Active Path Finder Str. M: 35-38: HMI-nr: Str. L: 38-41: HMI-nr: Str. XL: 41-45: HMI-nr: Dette er en god ide. Projekterede linjer er et godt hjælpemiddel, men frem til nå har du kun være bygget in i krykker og rullatorer. Peter Schmidt, National Parkinson Foundation, USA

5 ACTIVE ERGOBAUM 7G Active ErgoBaum For aktive voksne og børn med kroniske plager Active ErgoBaum 7G er en ny generation af krykker som skiller sig meget ud fra alle andre hidtidige krykker. Disse krykker kommer med mange andre praktiske funktioner, som ikke findes på almindelige krykker/stokke. Krykkerne har indbygget affjedring i selve stellet og i håndtaget, som dæmper slag og stød. Disse er ofte smertefulde og kan være skadelige for folk med plager i led, skuldre, arme og hænder. Krykkerne leveres som standard med - Justerbart håndtag til individuel tilpasning for at reducere belastning på håndled - Indbygget affjedring i selve stellet, samt krykkefødder/-sko lavet af antiskrid-gummi som giver bedre greb på underlaget - LED-lys som gør det muligt at se hvor man sætter krykkerne og fødderne i mørke - Reflekser - Kan lægges sammen så de fylder mindre - Rem rundt om armen så man ikke taber krykken eller behøver at sætte den fra sig - Knæstøtte som kan slås op og ned med mulighed for at hvile benet Active ErgoBaum er avancerede krykker som er designet til bedre comfort og bevægelighed. Skoen på krykkerne har patent, og er lavet så de giver en effektiv fjedring og frikstion mod underlaget. Man kan vælge en mindre krykkefod/-sko, mindre håndtag, samt ingen knæstøtte, hvis man ønsker mindre vægt på krykkerne. Active ErgoBaum 7G: HMI-nr: Active ErgoBaum 7G Letvægt: HMI-nr: Hvorfor Active ErgoBaum? - Kan lægges sammen og er enkle at transportere. - Mindre belastning på led i hænder, arme og skuldre. Dette kan muliggøre mere aktivitet for brugeren. - Lys, rem til armen og ekstra polster giver øget comfort og tryghed. Tilbehør: Større krykkesko til vinter med indbyggede pigge. Ultralight mindre krykkesko til letvægtsmodel.

6 ACTIVE SUPPORT THE APPLE Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet! Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol. Denne innovative pude passer specielt godt for både børn og voksne i rullestol, eller for andre som sidder meget i løbet af dagen. Puden modvirker spændinger i nakke, skuldrer og arme ved at løfte vægten væk fra skuldrene. Active Support The Apple kan på mange måder erstatte et bord, fordi puden har en relativt stor understøttelsesflade. Puden gør det muligt for flere at udføre daglige aktiviteter som f.eks. at betjæne en ipad, tablet, håndarbejde, læse en bog eller sidde med et barn. Praktisk information HMI-nr Rød) Puden er lavet af et blødt stof af høj kvalitet med teflonoverflade. Dette betyder at puden er let at rengøre og tørre af. Pudebetrækket er af 80% polyester og 20% bomuld og med glidelås, sådan at betrækket kan tages af og vaskes separat. Inderlommen er lavet af 100% bomuld. Selve indholdet består af små polystyrenperler. Disse gir en solid trykfordelende støtte, samtidig med at puden enkelt tilpasser sig kroppen. For at få den perfekte større kan det være en mulighed/nødvendighed at tage nogle af perlerne du. Pudebetrækket kan vaskes på 30 grader på et mildt program. Modeller Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller Active Support «The Pear» og «Handpad», som begge er specielt gode når du skal sidde og udføre daglige aktiviteter.

7 ACTIVE SUPPORT THE PEAR Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet! Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol. Denne innovative pude passer specielt gode til både børn og voksne i rullestol, eller for andre som sidder meget hver dag. Active Support The Pear kan på mange områder erstatte et bord, fordi puden har en så relativt stor understøttelsesflade. Men en så stor flade foran sig, kan man bruge puden under en ipad, tablet, en bog eller andre daglige aktiviteter. Modeller Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller Active Support «The Apple» og «Handpad», som begge er specielt gode når du har problemer med at sidde og udføre daglige aktiviteter. HMI-nr.84211(Grå)

8 ACTIVE HANDPAD Forebygger fejlstillinger og muliggør aktivitet! Gode sidde- og liggestillinger er en forudsætning for aktivitet for mange brugergrupper. Vores positioneringspuder kan bidrage til at brugere med nedsat muskelkraft, smerter eller bevægelsesvanskeligheder kan bruge hænderne i sine daglige aktiviteter. Puderne er udviklet for at give både større støtte og stabilitet til dem som sidder eller ligger ned i mange timer om dagen, og for mange vil de også være et godt alternativ som et lille bord i en stol eller rullestol. Børn og voksne som sidder meget og vil bruge armene aktivt i hverdagen. Hvis man sidder meget vil man ofte være ekstra disponeret for belastning i nakke, skuldre og arme. Active Handpad er specielt udviklet for at forebygge muskelspændiner. Ved at tage vægten væk fra skuldrene, kan flere få mulighed for at være mere aktive over en længere periode, uden at opleve slitageskader og smerter i skuldre og nakke. Individuel tilpasning HMI-nr Active Handpad er en let og kompakt pude som er specielt udviklet for at passe til smalle sæder og rullestole. Det er muligt at få en endnu højere støtte af puden, hvis man placerer puden på højkant i skødet (se billede ovenfor. Active Handpad er tilgængelig i tre bredder for at passe til de fleste rullestole: 40, 45 og 50 cm. Puden er let og bærbar. På den ene side er der en strop, sådan at den kan hænges på rullestolen. Modeller Støttepuden er også tilgængelig i to andre modeller Active Support «The Apple» og «The Pear», som begge er specielt gode når du sidder og skal udføre daglige aktiviteter.

9 ACTIVE RAPTOR G2 Active Raptor G2 gør havet tilgængeligt for flere! Active Raptor G2-kajakken er beregnet til både børn og voksne, som ønsker at komme ud i naturen, men har behov for mere stabilitet og andre tilpassede løsninger, som almindelige kajakker ikke har. Flere kan selv komme ned i kajakken Folk med nedsat muskelstyrke eller bevægelse kan have udfordringer med at komme over og ned i en kajak, og også sætte sig ordentligt til rette i ordinære kajakker. Active Raptor G2 er en stabil sit on top -kajak som er udviklet til at gøre på- og afstigning lettere. Det høje standardsæde gør det muligt for flere at sætte sig ned i kajakken, både fra brokant eller fra strand, og gør det langt nemmere at rejse sig igen. Tryggere fra land til hav Selve skroget på Raptor Kajakk G2 skiller sig også ud fra almindelige kajakker. Skroget er udformet som en katamaran i bagenden, sådan at kajakken er meget mere stabil ved af- og påstigning, men også på vandet når man møder bølger. For brugere med nedsat stabilitet i overkroppen vil det være ekstra vigtigt med mest mulig stabilitet fra kajakken. Både arme og ben som drivkraft Active Raptor kajakken kan benyttes enten ved brug af ben eller som almindeligt med padleårer. For brugere med muskelsvækkelser eller andre funktionsnedsættelser kan man enkelt vælge imellem at bruge ben eller arme som drivkraft. Det kræver meget lidt kraft i benene at opnå fremdrift. Pedalerne kan indstilles efter benlængde, og kan derfor både bruges af børn og voksne. Selve kajakken er udstyret med en lille styrepind, der hjælper til at manøvrere kajakken. Den er placeret kropsnært og er nemt tilgængelig for de fleste. Bagageplads For enkelte brugere kan det være aktuelt at medbringe forskelligt udstyr på længere ture. Dette kan eksempelvis være en rullestol. Der er god plads til at transportere en klapsammen-rullestol bagved sædet. Udstyr og bagage sikres nemt med de integrerede bagagestropper. Vandtæt opbevaring Mellem benene er der et opbevaringsrum som enkelt kan betjenes med en hånd. Her kan man lægge mobil, medicin, nøgler eller andet som ikke tåler havsprøjt eller regn. Tilbehør: Transporthjul Padleårer Letvægts-padleårer Hjælpemotor (fra 2019)

Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler

Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler Velfærdsteknologi og innovative hjælpemidler Vision De fleste glæder sig over friheden til at bevæge sig i hjemmet, i samfundet og ude i naturen uden at være afhængig af andre. Men hvad sker der, når dagligdagen

Læs mere

ANATOMIC FORMSTØBT SÆDE

ANATOMIC FORMSTØBT SÆDE ANATOMIC FORMSTØBT SÆDE - Et sæde fuld af muligheder Anatomic formstøbt sæde er det ultimative produkt i forhold til individuel siddestilling og tilpasning. Her er mulighed for at give så meget støtte

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget

3-18 cykler med tre hjul Forvent meget med tre hjul Forvent meget Standard: Fast nav, pedalbremse eller frinav Parkeringsbremse, ny type som er enkel at betjene Mindre bremsehåndtag Ny gearskifte (med trykknap-funktion) Ringeklokke Skærme (ikke

Læs mere

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg Mere velfærdsteknologi til flere aarhusianere For at flere aarhusianere skal have gavn af velfærdsteknologi

Læs mere

Lib L e ib r e ty y PLEJESENG

Lib L e ib r e ty y PLEJESENG Liberty PLEJESENG Fordele for dig som BRUGER Enkel betjening og tryghed Der sidder et betjeningsgreb i hver side af sengen. Når man trykker det frem, rejser hovedenden sig, og madrassen kører roligt mod

Læs mere

DENTAL LIG GODT HOS TANDLÆGEN. LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø CVR Nr. DK

DENTAL LIG GODT HOS TANDLÆGEN. LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø CVR Nr. DK August 2017 LIG GODT HOS TANDLÆGEN DENTAL LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø E-mail: info@lasal.dk +45 8696 6666 CVR Nr. DK 1437 8677 Gør det til en komfortabel oplevelse at gå til tandlægen Uanset

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Meyra Ortopedia Danmark Støberivej Stenløse Tlf Fax

Meyra Ortopedia Danmark Støberivej Stenløse Tlf Fax 7 versioner 2 modeller Foldbar ramme Gangtræning med konstant tyngdepunkt Præcise og kontinuerlige justeringer Udskiftelige komponenter 2 rammer der dækker 4 størrelser 2 ergonomiske og uafhængige støtter

Læs mere

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs

ReTurn7100. Kontrol af funktion. Læs altid manualen. Manual - Danske. SystemRoMedic TM. Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 SystemRoMedic TM Manual - Danske Max: 150 kg/330 lbs ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol

Læs mere

Wonderland Sonate boxmadras

Wonderland Sonate boxmadras Wonderland Sonate boxmadras 22 Komfort og design i topklasse Med justerbar hoftezone og zoneinddelte Pocket Exclusive-fjedre giver Wonderland Sonate en sovekomfort i topklasse. Naturmaterialer som bomuld

Læs mere

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk SeniorStolen.dk leverer Hvile-/otiumstole med alle tænkelige muligheder. SeniorStolen.dk har Danmarks største udvalg af hvile- og otiumstole. Se det kæmpe store program

Læs mere

Manual. Kontrol af funktion. Læs altid brugsanvisningen. Max: 150 kg

Manual. Kontrol af funktion. Læs altid brugsanvisningen. Max: 150 kg Manual Max: 150 kg ReTurn7100 anvendes indendørs ved kortere forflytning af en bruger mellem seng og kørestol, kørestol og toilet /mobil toiletstol /kørestol eller stol/lænestol. ReTurn7100 kan også anvendes

Læs mere

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol

HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT. - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT - En hjælpende hånd til god hovedkontrol HOVEDSTØTTER FRA ANATOMIC SITT Mange personer med større funktionsnedsættelser har problemer med at stabilisere og koordinere hovedets

Læs mere

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG

MANULET HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG HJÆLP TIL AKTIVT SENGELIGGENDE OVERSKUD TIL OMSORG Manuel forflytning - med fokus på faglighed HJÆLP TIL SELVHJÆLP Når kræfterne bliver mindre, og det bliver vanskeligt at forflytte sig i sengen, er der

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE Hellerup Tlf: 39 77 70 70 Lyngby Tlf: 45 93 39 33 Odense Tlf: 65 48 70 70 www.cfrhospitaler.dk 1 Ved en operation for spinalstenose, fjerner man det knoglevæv, der trykker

Læs mere

MOVE Sid stærkt - stå nemt

MOVE Sid stærkt - stå nemt MOVE Sid stærkt - stå nemt Design: Per Øie Koncept Vælg en siddehøjde, der passer dig Balancer, vip eller drej 360 Dine ben- ryg- og mavemuskler er i konstant bevægelse En rank sidde/stå-stilling bidrager

Læs mere

Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom

Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom Til patienter og pårørende Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom Energibesparende råd og tips til hverdagen Vælg farve Kvalitet Døgnet Rundt Rehabiliteringsklinikken Ergoterapi ved hjerte- og lungesygdom

Læs mere

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron - ny bade/toiletstol Heron er en af de mest funktionelle bade/toiletstole på markedet. Bag det rene og enkle design

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

Funktionalitet tilpasset dine behov

Funktionalitet tilpasset dine behov Funktionalitet tilpasset dine behov Mange typer og størrelser / Nyhed: Engangssejl Functionality, tailored to Various Models New ergo Winncare Nordic ApS / Tlf. +45 7027 your requirements and 3720 Sizes

Læs mere

MOVE SMALL Gode vaner udvikles tidligt

MOVE SMALL Gode vaner udvikles tidligt MOVE SMALL Gode vaner udvikles tidligt Design: Per Øie Koncept Vip blidt frem eller tilbage Balancer, vip eller drej 360 Din krop kan bevæge sig frit og behageligt i enhver retning Din krop kan bevæge

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00

HMI-nr. Pris ekskl. moms Pris inkl. moms Microlight kontakt 33106 DKK 400,00 DKK 500,00 0/1 kontakter En 0/1 kontakt er en kontakt med en tænd/sluk-funktion, der f.eks. kan erstatte venstre- eller højreklik, dobbeltklik eller hold-funktion på en computermus/trackball/joystick. Læs mere under

Læs mere

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og håndleddene. Derfor har vi udviklet Jobmate en produktserie,

Læs mere

Junior Stå. R82 Rabbit Up. Letkørende ganghjælpemiddel med komfortabel støtte

Junior Stå. R82 Rabbit Up. Letkørende ganghjælpemiddel med komfortabel støtte Junior Stå Letkørende ganghjælpemiddel med komfortabel støtte Rabbit Up øger livskvaliteten Rabbit Up er en mobil ståstøtte, der giver barnet mulighed for selv at bevæge og orientere sig. Barnet er i højde

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden 1990. Huntington. Hjælpemidler til. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Huntington Hjælpemidler til Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer med diagnosen Huntington

Læs mere

Forflytningsteknikkens grundprincipper

Forflytningsteknikkens grundprincipper Forflytningsteknikkens grundprincipper Forflytningsteknik Forflytninger tager udgangspunkt i det funktionsniveau som den, der skal have hjælp har. Funktionsniveauet beskrives ud fra, hvordan man klarer

Læs mere

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling RollOn Dansk Stå på egne ben Ganske ligesom evnen til at bevæge sig varierer, er der også stor forskel på behovet for hjælpemidler. Liko har altid befundet sig tæt på brugerne, hvilket konstant giver gode

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

Cobi lejringspuder Hjælpemidler, der gør en forskel...

Cobi lejringspuder Hjælpemidler, der gør en forskel... Hjælpemidler, der gør en forskel... Cobi Søhest pude og Cobi Finne pude mellem knæ Scan koden og få brugsanvisning m.m. - Til særlige lejringsbehov - Kurver sig omkring knoglefremspring og fordeler trykket

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten

Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten Overbevægelige led i hofte-knæ og fødder hos det 10-15 måneder gamle barn Sundhedstjenesten Nogle børn har meget bløde led og kan ved test kategoriseres som værende hypermobile. Andre børn har kun overbevægelighed

Læs mere

Bilag 2b-2 BRUGS - MONTERINGS VEJLEDNING. Toiletsædeløfter model R2D2 med tilt funktion

Bilag 2b-2 BRUGS - MONTERINGS VEJLEDNING. Toiletsædeløfter model R2D2 med tilt funktion Bilag 2b-2 BRUGS - MONTERINGS VEJLEDNING Toiletsædeløfter model R2D2 med tilt funktion 1 Indholdsfortegnelse Beskrivelse / Anvendelsesformål 3 Typeskilt 4 Tekniske data 4-5 Elektriske data 6 Sikkerhedsanvisning

Læs mere

Sådan træner du benet, når du har fået et kunstigt knæled

Sådan træner du benet, når du har fået et kunstigt knæled Sådan træner du benet, når du har fået et kunstigt knæled Du har fået et kunstigt knæled. Efter operationen skal du i gang med at træne benet ved hjælp af øvelserne i denne pjece. GENOPTRÆNING Genoptræning

Læs mere

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet

Kudu. Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu Komfort-kørestolen der vokser med barnet Kudu - ny kørestol Kudu er en smart og praktisk inden- og udendørs komfort-kørestol der i form og funktion sikrer den rigtige støtte og pasform til det handicappede

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

HOFTEALLOPLASTIK. Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1

HOFTEALLOPLASTIK. Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 HOFTEALLOPLASTIK Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 EFTER OPERATIONEN De seneste års forskning har vist, at effektiv smertebehandling, tidlig mobilisering

Læs mere

Forflytningskompendium

Forflytningskompendium Forflytningskompendium Forflytningsteknik Forflytninger tager udgangspunkt i det funktionsniveau som den, der skal have hjælp har. Funktionsniveauet beskrives ud fra, hvordan man klarer at holde sig oprejst

Læs mere

TOTAL KNÆ ALLOPLASTIK

TOTAL KNÆ ALLOPLASTIK TOTAL KNÆ ALLOPLASTIK Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 EFTER OPERATIONEN De seneste års forskning har vist, at effektiv smertebehandling, tidlig

Læs mere

Fald og faldforebyggelse. Poliocafe 7. nov 2016 Marc Hemmingsen, Ellen Madsen og Merete Bertelsen, Fysioterapeuter

Fald og faldforebyggelse. Poliocafe 7. nov 2016 Marc Hemmingsen, Ellen Madsen og Merete Bertelsen, Fysioterapeuter Fald og faldforebyggelse Poliocafe 7. nov 2016 Marc Hemmingsen, Ellen Madsen og Merete Bertelsen, Fysioterapeuter Faldhyppighed -Danmark Omkring 1/3 af alle over 65 år falder mindst en gang om året, og

Læs mere

x:panda Multijusterbart sæde

x:panda Multijusterbart sæde x:panda Multijusterbart sæde x:panda dynamisk og multijusterbar x:panda er et multijusterbart sæde i 4 forskellige størrelser, som alle tillader sædedybden at vokse 10 cm. Sædet kan herudover indstilles

Læs mere

Leddegigt tips til en nemmere hverdag

Leddegigt tips til en nemmere hverdag Leddegigt tips til en nemmere hverdag Over 20 millioner mennesker verden over lider i øjeblikket af leddegigt Du tror, du er den eneste med leddegigt, men du er ikke alene Lisbeth, Silkeborg Introduktion

Læs mere

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt - Få balance i kroppen Brugervejledning A Division of The Baby Jogger Company Independence Jogger Dette produkt er CE godkendt Læs denne vejledning grundigt før joggeren benyttes og opbevar brugervejledningen

Læs mere

Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation

Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation Information og vejledning efter stabiliserende rygoperation Til patienter, der har fået foretaget uinstrumenteret stabilisering af lænden eller er stabiliseret over få led Side 1 af 6 Fysio- og Ergoterapi

Læs mere

Designed for movement. Loved by users. Vær med!

Designed for movement. Loved by users. Vær med! Designed for movement. Loved by users. Vær med! Den næste generation NF-WALKER 2 giver en fantastisk mulighed for at udvikle barnets potentiale for selvstændig bevægelse i en stående position. OP, STÅ

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION

GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION GENOPTRÆNING EFTER DESEOPERATION Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 DE FØRSTE DAGE Denne pjece indeholder øvelser til den første fase efter din

Læs mere

Øvelser til dig med morbus Bechterew

Øvelser til dig med morbus Bechterew Øvelser til dig med morbus Bechterew Vi har udarbejdet et grundlæggende program, som indeholder de øvelser, der er nødvendige, for at du kan bevare bevægeligheden og forebygge, at ryggen bliver krum. Det

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

PI - Produktinformation Opdatering af X:Panda

PI - Produktinformation Opdatering af X:Panda PI - Produktinformation Opdatering af X:Panda Børn, familier og fagpersoner i hele verden har glæde af X:Pandas mange forskellige konfigurationer, de mange funktioner og det store udvalg af tilbehør. Vi

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Standard forflytninger og tips

Standard forflytninger og tips 2016 Standard forflytninger og tips Susanne Karup Hedegaard Randers Kommune 01-01-2016 Indhold 1.0 Vending i seng... 3 1.1 Med mundtlig støtte... 3 1.2 med 1 hjælper og fysisk støtte... 4 1.3 Med 1 hjælper

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION Tag os med på råd... - vi har mange års erfaring med, at finde den helt rigtige løsning! Kommunikationsudstyr VELKOMMEN til Jysk

Læs mere

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom

J Y S K H A N D I. hjælpemidler til børn og voksne siden Hjælpemidler til. Rev. 02 September 2016 NYHED. Huntington. Sygdom J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Huntington Rev. 02 September 2016 NYHED Sygdom Huntington Sygdom VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler til personer

Læs mere

Forbedret livskvalitet! INNOWALK Op, stå og bevæg dig

Forbedret livskvalitet! INNOWALK Op, stå og bevæg dig Forbedret livskvalitet! INNOWALK Op, stå og bevæg dig OP, STÅ OG BEVÆG DIG Børn bevæger sig normalt til stående stilling i 9-12 måneders alderen. En opretstående stilling med muligheden for bevægelse har

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

BØRN PÅ EGNE BEN ERGONOMI I BØRNEHØJDE. Pas godt på dig selv, mens du støtter barnet til at mestre livet

BØRN PÅ EGNE BEN ERGONOMI I BØRNEHØJDE. Pas godt på dig selv, mens du støtter barnet til at mestre livet BØRN PÅ EGNE BEN ERGONOMI I BØRNEHØJDE Pas godt på dig selv, mens du støtter barnet til at mestre livet Pjece udarbejdet af Børnebyøster, Svendborg Kommune i samarbejde med COWI. /2012 Dagtilbud i Svendborg

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

En ny generation rollatorer

En ny generation rollatorer En ny generasjon rullator En ny generation rollatorer 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Produktbeskrivelse 4. Personlig sikkerhed 5. Tilpasning af rollatoren 6. Transport og klargøring 7. Vedligeholdelse

Læs mere

KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG.

KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG. KOM I GANG MED STAVGANG EN GUIDE, DER HJÆLPER DIG I GANG MED STAVGANG. KOM GODT I GANG MED STAVGANG Formålet med denne guide er at hjælpe dig i gang med stavgang. Stavgang sætter gang i hele kroppen -

Læs mere

Support - positioneringsseler

Support - positioneringsseler Billedet viser Vores nye Sternumstøtte Pro soft og SittBelt Pro soft Support positioneringsseler Support Pro serie Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye Support serie: Support Pro. Nyt materiale

Læs mere

Pain Relief Experts. Dr. Michael Ho. Brugervejledning

Pain Relief Experts. Dr. Michael Ho. Brugervejledning Pain Relief Experts Dr. Michael Ho Brugervejledning Indholdsfortegnelse Meddelelse fra Dr. Michael Ho Hvem kan bruge rygstøtten 2 3 Hvordan kan rygstøtten bruges Perfekt støtte & komfort Perfekt rygmassage

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

LASAL LASAL - Løsningen på lejring LEJRING LASAL A/S

LASAL LASAL - Løsningen på lejring LEJRING LASAL A/S Maj 2018 LASAL LASAL Løsningen på lejring LEJRING LASAL A/S, Industrivej 15, DK-8881 Thorsø E-mail: info@lasal.dk +45 8696 6666 CVR Nr. DK 1437 8677 LASAL Lejringspuder er det helt rigtige valg, når det

Læs mere

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Eksempelvis kassevogne, små lastbiler, pick-up er, tjenestebiler og personbiler Rekvirer brugsanvisning og læs den Det er lovpligtigt, at

Læs mere

FRIHED GENNEM KOMBINATION

FRIHED GENNEM KOMBINATION FRIHED GENNEM KOMINTION Integreret justerbar sædebrønd En sædebrønd i rette størrelse bidrager til aktivitet, postural kontrol og mindsker risikoen for fremadskridning. Siddesystemer med for lille eller

Læs mere

Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled (anbefalinger)

Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled (anbefalinger) Træningsprogram, råd og vejledning, når du skal have et kunstigt hofteled (anbefalinger) Du skal have et kunstigt hofteled. Derfor skal du til informationsdag på hospitalet, hvor du bliver vejledt og instrueret,

Læs mere

Denne brugermanual gælder for følgende Vicair Academy puder: Twin 6 og Twin 10 Positioner Plus 6 og Positioner Plus 10 Adjuster 6 og Adjuster 10

Denne brugermanual gælder for følgende Vicair Academy puder: Twin 6 og Twin 10 Positioner Plus 6 og Positioner Plus 10 Adjuster 6 og Adjuster 10 Brugermanual Vicair Academy puder Introduktion Tak fordi du har valgt en Vicair Academy pude. Vi er sikker på, at du hurtigt vil lære at sætte pris på dens enkle udførelse, pålidelighed og effektive virkning.

Læs mere

Liggesystem SYMMETRISLEEP

Liggesystem SYMMETRISLEEP Liggesystem SYMMETRISLEEP SYMMETRISLEEP Et led i 24 timers postural omtanke HVAD TILBYDER SYMMETRISLEEP Det er meget vigtigt, at en borger har den bedst mulige siddestilling i sin kørestol, men det er

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

LASAL - Løsningen på lejring

LASAL - Løsningen på lejring LASAL - Løsningen på lejring 1 LASAL Lejringspuder er det helt rigtige valg, når det drejer sig om positionering af personer med hjerneskader, neurologiske patienter eller personer, der i større eller

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind

MS I DAGLIGDAGEN. www.almirall.com. Solutions with you in mind MS I DAGLIGDAGEN www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION 1. Anbefalinger omkring at tage tøj på Vi foreslår, at du husker de følgende anbefalinger, hvis du lider af fremskredne

Læs mere

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år.

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år. Scandinavian Butler INSPIRERET AF TRADITION & DESIGNET TIL DAGLIGDAGEN Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange

Læs mere

Kan rettes ud og placeres i rygliggende, men behøver støtte

Kan rettes ud og placeres i rygliggende, men behøver støtte POSTURAL KONTROL I RYGLIGGENDE (Personen placeres på måtte, briks eller seng) Kan ikke rettes ud og placeres i rygliggende Kan rettes ud og placeres i rygliggende, men behøver støtte Kan opretholde den

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Nyt design. 3 forskellige varianter. Vask og vedligeholdelse. Fleksibel afprøvningspakke

Nyt design. 3 forskellige varianter. Vask og vedligeholdelse. Fleksibel afprøvningspakke 1 Nyt design Vi har nu udviklet og forbedret vores Support positioneringsbælteserie i 19 år, hvilket har givet os stor erfaring om positioneringsproblematikker. Vi er stolte af at kunne præsentere Support

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning skulderskader. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning skulderskader. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Nakke 3 Placér begge hænder på hovedet og træk forsigtig ned mod brystet således at det strækker i nakken. Hold stillingen 15-20 sek. 2 - Nakke 1 Placér den ene hånd på hovedet og træk forsigtig hovedet

Læs mere

Rigtig god læselyst! Kærlig hilsen. Rikke Nørregård Carlsen. Brug bolden 2. Motion er ikke kun et spørgsmål om sundhed.

Rigtig god læselyst! Kærlig hilsen. Rikke Nørregård Carlsen. Brug bolden 2. Motion er ikke kun et spørgsmål om sundhed. Brug bolden 1 Brug bolden 2 I denne e-bog har jeg samlet 7 supernemme tips til, hvordan du kan bruge den store træningsbold. Du skulle gerne blive inspireret til at bruge bolden i hverdagen og til at få

Læs mere

Anatomic formstøbt sæde

Anatomic formstøbt sæde - Få balance i kroppen Anatomic formstøbt sæde Anatomic formstøbt sæde har været grundstenen i Anatomic SITT siden starten af 1988. Vi har idag formet mere end 25.000 Anatomic formstøbte sæder, hvilket

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

Senior / Voksen Positioneringspuder. Positioneringspuder. Positionering 24/7

Senior / Voksen Positioneringspuder. Positioneringspuder. Positionering 24/7 Senior / Voksen Positioneringspuder Positioneringspuder Positionering 24/7 Positionering 24/7 I dag ved vi, hvor vigtigt det er at positionere 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, for at opretholde intakte

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

ICF tjekliste til anvendelse ved forflytning af svært overvægtige / bariatriske personer

ICF tjekliste til anvendelse ved forflytning af svært overvægtige / bariatriske personer ICF tjekliste til anvendelse ved forflytning af svært overvægtige / bariatriske personer Sidst redigeret 1310100 Grå felter: Kort tjekliste Hvide felter: Omfattende tjekliste Data Eks. Køn, alder, højde,

Læs mere

ALS & Rygmarvsskadede

ALS & Rygmarvsskadede J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 Hjælpemidler til Rev. 03 September 2017 TD 09.05 ALS & Rygmarvsskadede 1 ALS & Rygmarvsskadede VELKOMMEN til Jysk Handi s verden af hjælpemidler

Læs mere

ACCESS spørgeskema dag 0. 1. Helbred 2. DEMMI 3. OMC 4. REJSE-SÆTTE-SIG 5. HÅNDTRYKSKRAFT

ACCESS spørgeskema dag 0. 1. Helbred 2. DEMMI 3. OMC 4. REJSE-SÆTTE-SIG 5. HÅNDTRYKSKRAFT ACCESS spørgeskema dag 0 1. Helbred 2. DEMMI 3. OMC 4. REJSE-SÆTTE-SIG 5. HÅNDTRYKSKRAFT Patientens CPR-nummer (uden bindestreg): Velkommen til den elektroniske evaluering af dit akutte forløb i forskningsprojektet

Læs mere

Wonderland Medley 302 regulerbar seng

Wonderland Medley 302 regulerbar seng Wonderland Medley 302 regulerbar seng 30 Komfort og valgfrihed Justerbar hoftezone og zoneinddelt Pocket Comfort-madras giver individuel tilpasning og udsøgt liggekomfort. Wonderland Medley har også de

Læs mere

Support serien. Positioneringsseler. - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling

Support serien. Positioneringsseler. - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling Support serien Positioneringsseler - Få den rette støtte, til at bibeholde den rette stilling Support serien Vi har nu udviklet og forbedret vores Support positioneringsbælteserie i 19 år, hvilket har

Læs mere

www.active-walker.com 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Produktbeskrivelse 4. Vedligeholdelse 5. Tilpasning af rollatoren 6. Transport og klargøring 7. Personlig sikkerhed 8. Brugsanvisning 9.

Læs mere