Vantore Håndboldklub - en kort beretning!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vantore Håndboldklub - en kort beretning!"

Transkript

1 Vantore Håndboldklub - en kort beretning! Forord: På opfordring fra klubbens bestyrelse har jeg sammenskrevet en kort oversigt over klubbens historie og samlet fotografier og navne fra en periode fra 1941 til Det har ikke været muligt med de forhåndenværende kilder, at opklare Vantore Håndboldklubs historie i detaljer. F. eks er det uklart hvornår og med hvilket oprindeligt formål klubben startede. Kilderne er alle fundet på Lokalhistorisk arkiv i Nysted, og stillet til rådighed med arkivets hjælp. Hvis nogen er i besiddelse af oplysninger, der kan tilføje eller rette noget ved beretningen, vil jeg gerne modtage oplysning derom. Især er der brug for oplysninger om tiden før 1941 og efter 1975 Nysted d. 25 november 2014 Erik Damskier Kort historisk tilbageblik: Den folkelige idræt i Danmark begyndte for alvor at udvikle sig i 2. halvdel af 1800-tallet. Grundene til opblomstringen er flere, bl.a. disse: Højskolebevægelsen bragte mange unge især fra landet sammen i hele eller halve år, hvor tanker kunne udveksles og venskaber knyttes. Den økonomiske situation på landet blev for nogle grupper forbedret med selveje, nye dyrkningsmetoder og bedre afsætningsmuligheder for produkterne. Byernes ungdom fulgte eksemplet fra arbejderbevægelsens mange grene og lavede lignende foreninger på idrættens område.

2 Efter nederlaget til Prøjsen og Østrig i krigen 1864, dannedes er række skytteforeninger, der skulle afværge flere nederlag og opdrage ungdommen til at gør modstand. Igennem årene fra 1875 blev Danmark regeret af en efterhånden ekstremt upopulær konstellation af højre-politikere med Jacob Brønnum Scavenius Estrup i spidsen. Først i 1901 fik landet igen en regering, der havde et flertal bag sig. Undervejs spillede skytteforeningerne også en rolle i den strid, idet de underforstået kunne mobiliseres, i fald det skulle komme til væbnet kamp om regeringsmagten. De forskellige sportsaktiviteter blev efterhånden samlet i større forbund, så man kunne arrangere turneringer af forskellig slags, men både de lokale foreninger og de forskellige forbund kæmpede om kontrollen over medlemmerne. Således var der f.eks. flere landsdækkende forbund, der havde turneringer og stævner for håndboldhold. Mindst disse 3: DDSG&I (De danske skyttegymnastik- og Idrætsforeninger), DDGU (De danske gymnastik- og Ungdomsforeninger) og DIF (Dansk Idrætsforbund). Tiden har reduceret antallet af forbund, men DGI (De danske gymnastik- og Idrætsforeninger) og DIF er stadig på banen. Selve håndboldspillet blev i følge Wikipedia opfundet ca. samtidigt 2 steder i Danmark. I 1897 i Nyborg af Rasmus Nicolaj Ernst og i 1898 i Ordrup af Holger Nielsen, som var den første til at offentliggøre et regelsæt for spillet. Den første registrerede kamp fandt sted i 1907 mellem hold ledet af de to herrer. Vantore Håndboldklub: 1917 Som omtalt, har det ikke været muligt at opklare, hvornår man begyndte at spille håndbold i Vantore. Lokalhistorisk arkiv er i besiddelse af love dateret 24. september 1917 for "Nysted Landsogns Ungdomsforening", hvis formål angives at være: "..at varetage Ungdommens Interesser og skaffe Ungdommen billige og fornøjelige Sammenkomster, saasom Foredrag og Oplæsning."

3 Forsamlingshuset på hjørnet af Vantorevej og Mårbækvej Det ligner ikke ligefrem en idrætsforening, men man taler jo tit om "en sund sjæl i et sundt legeme", så der har sandsynligvis været tale om i det mindste nogle gymnastikhold, der måske trænede i Vantore Forsamlingshus på hjørnet af Vantorevej og Mårbækvej. Der har sammenkomster, foredrag, oplæsning og måske også baller i givet fald nok været afholdt. Forsamlingshuset er bygget i 1886 og i 1917 var der ikke mindre end 3 skoler i Vantore og Tågense, hvor evt. foredrag og andre møder også kunne afholdes. Damehold 1941 Om denne ungdomsforening overhovedet var en forgænger for Vantore Håndboldklub er usikkert, men Lokalarkivet opbevarer vedtægterne i samme arkivmappe, som indeholder andre dokumenter om håndboldklubben, så sammenhængen er mulig. Imidlertid findes der i Nysted lokalhistoriske Arkiv fotografier af håndboldhold fra Vantore og diplomer fra deres deltagelse i diverse turneringer fra 1941 og frem, så på det tidspunkt var der håndbold på foreningens program: Dengang var håndbold en sommersport, idet den foregik udendørs. Der var ingen haller, der tillod indendørs boldspil. Klubben etablerede på et tidspunkt en boldbane på Billevej, midtvejs mellem Vantorevej og Skovstræde. Det er endnu ikke lykkedes at finde frem til, hvornår denne bane blev anlagt eller fjernet, men ubekræftede formodninger antyder, at den er anlagt i hvert fald før 1949 og først blev pløjet op omkring Her lå boldbanen på Billevej Fra 1959 optræder diplomer fra indendørs turneringer, men helt frem til 1969 findes også oplysninger om udendørs turneringer Det andet sæt vedtægter, det er lykkedes at opspore, stammer fra På dette tidspunkt hedder foreningen "S.G.U., Vantore" (Skytte- gymnastikog Ungdomsforeningen Vantore), og nu anføres foreningens formål sådan: "..ved hjælp af skydning, gymnastik, boldspil og anden idræt at udvikle og opdrage ungdommen legemligt og samtidig fremhjælpe et godt kammeratskab, samt ved foredrag o. lign, at samle unge og ældre til oplysning og fornøjeligt samvær."

4 Selv om foreningen havde én bestyrelse og én generalforsamling, bestod den dog af 3 dele, nemlig: skytte- gymnastik- og håndboldafdelingerne. Oprykket i 3. division øst - marts /1968 Mens fotografier af holdene og turneringsdiplomer rækker tilbage til 1941, indeholder udklipsbøgerne i Nystedarkivet fortrinsvis avisomtaler af Vantores 1. herreholds meritter i årene fra ca I foråret 1965 lykkedes det herrernes førstehold at sikre sig oprykning til 3. division øst, og fra disse år findes alle kampe dokumenteret i flere versioner ved hjælp af avisudklip. Man glæder sig over at klubben mirakuløst nok spiller i håndboldens 3. division for 3. sæson i træk, idet den efter afslutningen i foråret 1967 ender lige over midten af divisionen med 17 point. Det ser også ud til at holdet vandt LF-mesterskabet i denne sæson. I den 3. sæson i 3. division spiller Vantore uafgjort sin første kamp i efteråret 1967, men siden går det endda rigtig skidt. De næste avisoverskrifter: ".kom slet ikke i gang.." - "Vantore gik ned" - ".skudt i sænk" - "..Klædt af til skindet" - "..spil'me svagt" - "..lyset gik ud" - "..gik totalt ned"... Ved sæsonens slutning var Vantore sidst i 3. division med 7 point mens Tirsted KFUM på næstsidste-pladsen har 13 point og Viben med 28 er på førstepladsen. og så ebber mængden af udklip hurtigt ud for snart at forsvinde helt. Halspørgsmålet Man kan undskylde klubberne på Lolland-Falster med, at i tiden efter 1960 var de gode håndboldklubber og spillere rundt om i landet rykket indendørs, men på Lolland-Falster var det småt med sportshaller, der kunne rumme en håndboldkamp. Hjemmekampene blev tilsyneladende spillet i Ejegodskolens hal i Nykøbing og træning kunne kun gennemføres sporadisk. Først i 1974 fik klubben mulighed for at træne og spille på hjemlige kanter, da hallen i Kettinge blev opført.

5 Humøret, det taber vi aldrig Den 15. december 1966 bragtes en artikel i BT med denne overskrift. Den handler om hvor langt ude Vantore ligger og hvor svære betingelser klubben arbejder under. Det var blevet til en helårssport at spille håndbold, for fra maj til september foregik spillet udendørs på græsbaner, og fra oktober til marts samledes man i de få haller. De lokale kampe i LF-turneringerne blev afviklet i store bunker. F.eks. var der en dag 24 kampe i træk i en hal i Nakskov. Kampene i 3. division øst foregik derimod overalt på Sjælland og Lolland-Falster og Vantore måtte som sagt ty til Ejegodhallen i Nykøbing for at afvikle sine hjemmekampe. December 1959 Hvad med skolernes gymnastiksale På Nystedegnen var der i 1960'erne 4 skoler med hver sin gymnastiksal, men de var for små til afvikling af kampe. De kunne til nød bruges som træningssale, men det lykkedes ikke at gennemføre den ordning. Selv ikke Nysted skole, der dog ellers var beregnet til børn fra Vantore, ønskede håndboldspillere i salen. De ødelægger ruderne! Dameholdene Ved hjælp af de bevarede turneringsdiplomer kan vi se, at pige- og dameholdene har været der mindst lige så længe som herreholdene, men de er stort set fraværende i udklipssamlingerne. En af de få artikler, som findes, fortæller trist nok, at dame-serie-1-holdet bliver nedlagt i foråret De er dog siden kommet stærkt tilbage - i perioder! Det går åbenbart op og ned med holdene.

6 Alfred Clausen Poul Erik Larsen 1975 Den 15. april 1975 udskiltes gymnastikafdelingen og indgik sammen med Øster Ulslev Gymnastikforening og Frejlev og omegns Gymnastikforening i en ny forening, "Gymnastikforeningen Sydøstlolland", der altså har 40 års jubilæum i foråret I 1994 blev skytteafdelingen sammenlagt med Frejlev Skytteforening til Frejlev-Vantore Skytteforening. Tilbage var så Vantore Håndboldklub, der altså kan fejre sit 20 års-jubilæum som selvstændig håndboldklub i 2014, hvis man skynder sig Klubbens navn På de før omtalte turneringsdiplomer optræder håndboldholdene med meget varierede navne. Vanthore ( ) Nysted Landsogns Skytte- og Gymnastikforening ( ) Nysted Landsogns S.G. & U. ( ) Nysted Landsogns Skytte- og Gymnastikforening (Vantore) (1960) Nysted Landsogns Gymnastikforening ( ) S.G.U. Vantore ( ) Jeg formoder, at navnet i 1994 blev ændret til det nuværende. Man skal dog nok ikke lægge for megen vægt på disse forskelle, der kan være utilsigtede. Det eneste navn, der er dokumenteret, er navnet fra 1964 og frem, der fremgår af vedtægterne fra Et par anekdoter.. Udvisninger Det ser ud som om, klubbens relative succes med herrehåndbold i årene fra ca til 1965 skyldes en evne til at skabe sammenhold blandt klubbens medlemmer. Det lykkedes at holde på en række gode spillere, indtil de blev "indhentet af alderen". Det tyder på, at Alfred Clausen var den, der kunne holde klubben i ånde og opildne spillerne til at yde det bedste. Han startede som spiller og var siden leder. Ved en lejlighed var der måske for megen opbakning. Under en kamp mod Nakskov i 1966 hvor Vantore endda førte 15-9 kom der så mange tilråb og

7 protester fra spilleren Poul Erik Larsen og fra Alfred Clausen på tilskuerbænken, at dommeren fløjtede kampen af før tid. Clausen fik to spilledages karantæne, selv om han kun var tilskuer, Poul Erik Larsen én dags karantæne og Vantore blev dømt som taber af kampen. Berømte personer I tiden i 3. division spillede Vantore bl.a. mod københavnerklubben AB, der på holdet havde en spiller, der i dag måske ikke er så kendt, men som der i 1950'erne var stor respekt for. Det var Knud Lundberg, der som noget helt uhørt spillede 40 kampe for det danske fodboldlandshold, bl.a. var han med til at vinde bronze ved OL i 1948, men i de samme år også spillede 23 håndbold-landskampe og desuden var basketballspiller på højt niveau, muligvis også på landsholdet. Sådan en spiller kunne nok forskrække modstanderne, men ikke Vantore. De tabte godt nok den første kamp mod AB, men de vandt dog returkampen. Men også Tingsted kunne være med, idet håndboldlandsholdets målmand i en række kampe, Kay Jørgensen, til daglig spillede for denne klub, som Vantore altså mødte adskillige gange. I 1967 var Jørgen Gårdskjær spillende træner for Vantore mens de spillede i 3. division. Han var samtidig hjælpetræner for damelandsholdet fra og blev fra træner for det danske herrelandshold. Det hjalp dog ikke Vantore, som måtte rykke ned i LF-serien. Se mere Som supplement til denne korte beretning findes følgende kilder: alle tilgængelige fotografier af holdene gennem årene alle fundne spillernavne i 2 lister, sorteret efter årstal og efternavn lovene fra 1917 og 1964 i en samlet fil en fil med en række festsange fra diverse afslutningsfester en række udvalgte avisudklip

8 Vantores 1. herrehold, der spillede i serie II i Peter Christensen - Mogens Rasmussen - Benny Hovmand - Hans Jørgen Clausen - Alfred Clausen Jens Petersen - Bent Ellehauge - Bent Jepsen - Rasmus Hovmand - Søren Hansen

NYT. Nysted Bageri. Kontakt Vantore Håndboldklub. december 2015

NYT. Nysted Bageri. Kontakt Vantore Håndboldklub. december 2015 Kontakt Vantore Håndboldklub Formand: Jesper Dittmann...20 87 50 57 Seniorformand: Peter Brinks...29 80 04 81 Ungdomsformand: Daniel Edvardsen...51 26 86 49 Trænere: U6/U8: Louise Christensen...23 47 08

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

HBTK Historie

HBTK Historie HBTK Historie 1934-1984 HBTK s bestyrelse i 1954: Johs. Eriksen, Jonas Petersen, Anders Nielsen, Knud Christiansen, Jørgen Jensen og Sv. Aa. Lorenzen HBTK s formænd gennem 65 år K.V. Orsholt 1934-38 N/A

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL

NYT RIGTIG GLÆDELIG JUL Kontakt Vantore Håndboldklub Formand: Jesper Løje...24 48 04 97 Seniorformand: Jesper Dittmann...20 87 50 57 Ungdomsformand: Anja Andersen...26 16 36 51 Trænere: U8: Louise Christensen...23 47 08 33 og

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold

Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2991139 Ref. HAO Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk 9. november 2018 Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold indgået elitesportsaftaler med Roskilde

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Tvis KFUM Idræt 1982-2002 I: Indledning - Oversigt. I. Indledning - Oversigt. II. Fakta. III. Oprykningsperioden: 1982-1992. IV. Oprykning til 1. division: 1992-1993. V. Elevatorperioden: 1993-1999. VI.

Læs mere

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift

Horne Skytteforening. Horne Skytteforening års jubilæum. Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening Horne Skytteforening 1866-2016 150 års jubilæum Festligholdt 28. maj 2016 Jubilæumsskrift Horne Skytteforening blev stiftet i 1866 med 50 aktive og 102 bidragydende medlemmer, men

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Vejledning Fritidsportalen

Vejledning Fritidsportalen Vejledning Fritidsportalen Side 1 Velkommen på fritidsportalen Dette er en kort vejledning i, hvordan du kommer på fritidsportalen, og hvordan du bruger den. Faaborg-Midtfyn Kommune håber, at alle interesserede

Læs mere

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele:

Nedenstående skema anvendes i forbindelse med de halvårlige evalueringer af elitesportsaftalen, og evalueringen er delt op i to dele: Roskilde Elite- og Talentråd - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2930349 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Evaluering af elitesportsaftaler Roskilde Håndbold 30. oktober indgået

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen 50 års historie om klubben Tidligere Forenings formænd: 1982-2016 Bent Hørning Jensen 1978-82 Knud Sejersen Nielsen 1972-78 Bent Hørning Jensen 1971-72 Knud Sejersen Nielsen 1969-71 Bent Hørning Jensen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle 50 år 1966 2016 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Det er med stor glæde og stolthed, at Bestyrelsen i Pensionist Idræt kan fejre Pensionist Idræts 50 års jubilæum

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Et råb fra rødderne hvem er roden?

Et råb fra rødderne hvem er roden? Et råb fra rødderne hvem er roden? Roden Alle andre har titler hvad med mig, Anders!!?? Håndbold og fodboldtræner m.m.m. Byrådsmedlem med primær interesse i Kultur og Fritid Og ellers været omkring en

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 LOVENE Forslag 1: Binavn DBU Fyn Forslag 2: Ændring/tilføjelse til formålsparagraf Forslag 3: Tilføjelser af stævner TURNERINGSREGLEMENTET FBUs særregler

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formands beretning 8/3 2016

Formands beretning 8/3 2016 Formands beretning 8/3 2016 Ja så er det igen blevet tid, til at jeg skal fortælle lidt om hvad der i det forgangne år er sket i foreningen. Det har været et år i samarbejdets tegn. Slagelse kommune har

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 6 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 16. FEBR. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988.

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. EKIF'S historie - de første 50 år - indtil 1988. Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. Det hele startede med brydning - men for at komme i gang - skulle man have anskaffet en madras. Man

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 14. SEPT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere