Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur"

Transkript

1 Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

2 Cusco & Machu Picchu Tur 26. december 30. december Onsdag 26. Start på 3 dags tur til den Hellige Dal, dag 1: Awana Cancha + Pissac I bliver afhentet i Cusco lufthavn ved ankomst, og herfra kører vi direkte ud i inkaernes hellige dal. Hvis tiden tillader det, aflægger vi først et besøg ved Awana Cancha, et levende andinske museum, hvor I på tætteste hold vil få et lærerigt indblik i de lokale tekstilhåndværk med alpaka, ligesom I også kan få de forskellige lamaarter at se på stedet. Herefter fortsætter vi til den koloniale by Pisaac, hvor vi enten skal besøge egnens berømte inka-ruiner, hvilket indebærer en guidet rundtur på et par timer eller tager til Pisaacs spranglede og berømte marked, som har eksisteret længe før inkaerne kom. Her er der god mulighed for at gøre en rigtig god handel og købe enten alpacatekstiler eller lokalt kunsthåndværk. Om eftermiddagen kører vi til jeres hotel i Urubamba, hvor I har aftenen til at nyde smukke omgivelser. Overnatning: San Aguastin, Urubamba. Twin dobbeltværelse & Matrinomial dobbelværelse. Måltider inkluderet: Ingen. Torsdag 27. Den Hellige Dal, dag 2: Maras & Moray + Ollantaytambo I dag er der afgang fra hotellet efter morgenmaden klokken 8, hvor vi først besøger Maras & Moray om formiddagen og om eftermiddagen ruinerne i Ollantaytambo. Maras & Moray er meget imponerende kulturelle fænomer: Maras er eksperimenterende landbrugsterasser fra Inkatiden, mens Moray er uendlige rækker af imponerende flotte saltbassiner. Disse to steder er det første I besøger denne dag, som er i kulturhistoriens tegn.

3 Herefter begiver vi os mod Urumbamba, hvor det er blevet tid til at nyde frokosten. Hvis tiden tillader det, tager vi efter frokost et smut forbi Urubambas Plaza de Armas, inden vi fortsætter til Ollantaytambo. Her er der nu god tid til at besøge de imponerende inka-ruiner i landsbyen, som har været konstant beboet siden Inka-riget. Ollantaytambo var blandt et religiøst centrum for inkaerne og er kendt for et berømt sammenstød mellem inkaer og spaniere, som her led et forsmædeligt nederlag til de lokale indianere. Sen eftermiddag er der ombordstigning på toget til Aguas Calientes (afgang kl 16.36), som tager godt halvanden time og går igennem et bølgende malerisk bjerglandskab, som er en sand fryd for alle sanser. Ved ankomst er der indkvartering på hotellet. Overnatning: Inti Winay Wayna, Aguas Calientes. Twin dobbeltværelse & Matrinomial dobbelværelse. Måltider inkluderet: Morgenmad Fredag 28: 3. dag i den Hellige Dal: Machu Picchu og retur til Cusco. Dagen står i arkæologiens og kulturhistoriens tegn i form af en heldagstur på Machu Picchu. Vi står tidligt op (ca. kl. 6.00) for at udforske ruinkomplekset, inden den stærke bjergsol tager til. Vi stiger ombord på en minibus, som ad snoede veje fragter os op ad bjerget til Machu Picchu-ruinerne. Foran står nu prægtige ruinkompleks, som vi skal udforske sammen med vores guide, som vil fortælle og forklare jer alle historier, spekulationer og myter om dette sagnomspundne sted. Machu Picchu blev genopdaget i 1911 af den amerikanske opdagelsesrejsende Hiram Bingham efter flere hundrede års glemsel. Det antages, at selv ikke de spanske erobrere nogensinde fik kendskab til stedet, hverken ved deres ankomst eller under deres næsten 300 års besættelse af

4 landet. I dag diskuteres det stadig, om Machu Picchu først og fremmest var et afsidesliggende rekreationssted, eller om det primært havde religiøse, militære eller handelsmæssige formål. Teorierne om Machu Picchus formål er utallige, men eksperterne er dog enige om, at Machu Picchu ikke var en almindelig by, men forbeholdt meget vigtige folk og kun beboet i visse perioder i løbet af året. Nogle teorier går på, at Machu Picchu var et slags laboratorium for landbrugsprodukter, mens andre igen hævder, at det var et prægtigt fængsel, der husede de værste forbrydere i tiden. Hiram Bighams egne teorier går ud fra den ide, at Machu Picchu først og frememst var et militært fæstningsanlæg med sigte på forsvar mod fjender, mens andre igen støtter en teori om Machu Picchu som et center for indoktrinering og undervisning af erobrede stammemedlemmer. Efter ca. 3 timers grundig rundvisning i det store ruinkompleks, er det tid til på egen hånd at gå på opdagelse i ruinerne. Udforskningen af de labyrintiske passager og boliger ved ruinerne får inkaernes historie til at blive meget nærværende, og det er svært at modstå fristelsen for selv at opfinde gode teorier om Machu Picchus eksistens. Efter en betagende udforskning af stedet, tager vi bussen ned til Aguas Calientes for at nyde frokosten. Efter frokost går turen tilbage mod Cusco med endnu en enestårende togrejse, og i Ollantaytambo skifter vi til privat transport, som bringer os til hotellet i Cusco efter en lang, men meget inspirerende dag i historiens tegn. Overnatning: Andenes al Cielo, Cusco. Twin dobbeltværelse & Matrimonial dobbelværelse. Måltider inkluderet: Morgenmad Lørdag 29 december: Cusco Syd: Tipon, Piquillacta og Andahuaylillas. Vi starter lidt senere ud i dag, da vi ikke har nær så mget på progammet som de andre dage. Udgangspunktet er med afhentning kl. 09, men det kan aftales efter behov. Vi starter med at køre syd på ud af Cusco og til Tipon, en smuk kompleks af landbrugsterrasser, lange trapper og

5 stenkanaler. Disse terrasser og akvædukter blev bygget for over 500 år siden af inkaerne, mange af dem bruges stadig i dag til landbrugsformål. Efter Tipon fortsætter vi til det det arkæologiske område ved Piquillacta, epicentret for Wari kulturen, som var forløberne til den mere kendte inka-kultur. Wari-kulturen var dominerende i Peru i mange århundreder og udgør en mindst lige så vigtig del af kulturforståelsen som inka-riget, som blot er mere kendt på grund af samtidigheden med den spanske erobring. Sidste seværdighed denne dag er den koloniale kirke San Pedro de Andahuaylillas. Denne barokke perle er kendt for dens flotte dekorerede kirke, og jesuitkirken menes at være fra 1580 og kaldes af nogle for Amerikas Sixtinske Kapel på grund af dens flotte udsmykning. Nyrenoveret i november 2012 en ofte undervurderet seværdighed, hvis man kan lide kulturhistoriske skatter. Søndag 30 december: City tour & 4 ruiner indenrigsflyvning Cusco til Lima Tidlig afhenting fra jeres hotel ca. kl 8 om morgenen, og afgang til byrundtur og besøg ved 4 ruiner i omgivelserne omkring Cusco. Santo Domingo-kirken: Denne kirke er bygget over, hvad der engang var det mest storslåede tempel i Amerika, Koricancha eller Soltemplet. Dens gårde var fyldt med guld- og sølvfremstillinger af al natur og dyreliv i Inka-riget. Pizarros mænd plyndrede templet som en del af den kongelige løsesum for inkaen Atahualpa, som blev holdt fangen af spanierne i Cajamarca og senere dræbt. Et jordskælv ødelagde Santo Domingo-kirken i 1950, hvilket afslørede skjulte inkamure, som havde været usynlige i mange hundrede år. Disse mure af Soltemplet er nogle af de fineste eksempler på eksisterende stenarbejder fra inkaernes hånd. Sacsayhuaman: Sacasayhuaman-komplekset hviler på nogle enorme mure, der består af store sten fordelt i et zigzag mønster i tre platforme med et gennemsnitslængde på 360 meter. Disse platforme er forbundet med trapper og døråbninger som også er lavet af sten. En af disse sten er næsten 9 meter høj og 4,5 meter bred og vejer mere end 100 tons. Den største stenblok fundet i Sacsayhuaman er 8,5 meter høj og vejer omtrent 361 tons. Inkaen Pachacuti ansatte mand til opførelsen af dette komplekse værk, og det tog cirka 50 år at færdiggøre. Puca Pucara fæstningen har udsigt over indgangen fra øst til Cusco-området. Q'enko: Et muligt ceremonielt centrum inde i en stor sten med udskårne figurer, sæder og passager, hvilket giver dig en følelse af at være et mystisk sted fyldt med symbolik. Tambo Machay: Et fascinerende springvand omgivet af stenmure af høj kvalitet og med evigt rindende vand siden Inka-tiden.

6 Efter byrundturen er der transport tilbage til hotellet eller til Plaza de Armas, afhængigt af om I ønsker at spise frokost i Cusco eller vente til lufthavnen. Kl er der afhentning fra hotellet og afgang mod lufthavnen i Cusco. Antallet af seværdigheder som vi når omkring, afhænger af hvor meget tid vi vælger at bruge hvert enkelt sted. Det er helt op til vore gæster at prioritere, om der skal bruges kortere eller længere tid på de forskellige steder, men byrundturen bør afsluttes ved tiden for at få tid til frokost, inden der er afgang fra hotellet til lufthavnen kl (tidligere afgang hvis frokosten spises i lufthavnen). Flyafgang med Peruvian Airlines kl Måltider inkluderet: Morgenmad Included in the price *Entrances to Machu Picchu. * Train tickets Ollantaytambo - Aguas Calientes - Ollantaytambo. * Bus up and down from Aguas Calientes to Machu Picchu. * Private guide every day, including on the trains. The same guide for the private guided tour at Machu Picchu. * BTG-ticket: Allround ticket that gives you free entrances at 16 touristic sites in Cusco and surroundings. * Entrances to Maras & Moray. * Private transportation en H1 day 1 in the Sacred Valley and day 3 Short City Tour. * Private pick-up from Porroy station and transport to hotel in Cusco. Jeres hoteller: Urubamba: San Agustin Hotel & Spa, Carretera Cusco - Pisac Km. 69 Urubamba. Telefon: Aguas Calientes: Inti Winay Wayna, Av. Confraternidad 452, Aguas Calientes. Telefon: Cusco: Andenes al Cielo, Calle Choquechaca 176, Cuzco. Telefon:

7 Jeres kontaktpersoner: Morten Bruun Jensen, Lima. Telefon: Erick Farfán, Cusco. Telefon: (guide). Dansk Konsulat i Peru: Adresse: Bernardo Monteagudo 201, San Isidro, Lima 27, Perú. Telefon:

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole 13 22 Januar, 2014 Peru Rejse Mandag 13 januar: 4-dags tur til den Hellige Dal, dag 1. Cusco Chinchero Ollantaytambo. I bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst,

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med Peru Grande 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder Kulturel oplevelsesrejse med 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk rejseleder 2 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos"

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og Mini-Galapagos Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos" En flyvetur hen over de mystiske Nazca-linjer. Søløver og pelikaner på Perus egne

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos"

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og Mini-Galapagos Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca Højdepunkter - Nazcalinjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og "Mini-Galapagos" En flyvetur hen over de mystiske Nazca-linjer. Søløver og pelikaner på Perus egne

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge!

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge! Panoramas Peru Få lande er så mangfoldige som Peru. De fleste forbinder nok Peru med de mægtige Andesbjerge, som var hjertet i Inkariget indtil spaniernes erobringer i 1500-tallet. Her ligger den Hellige

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination REVES 19R-742_V-01, V-02 og V-03 Peru med Inkastien

Læs mere

Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia

Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia 17 dages kulturrejse gennem Peru & Bolivia Rejse til Peru & Bolivia med 2 Andesbjergenes Konger 17 dages kulturrejse gennem Peru og Bolivia Lima Cuzco Den Hellige dal Machu Picchu Puno Titicacasøen La

Læs mere

Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia

Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia Rejse til SYDAMERIKA med Ved foden af Andes 16 dages kulturrejse til Peru og Bolivia Lima - Cusco - Machu Picchu - den hellige dal - Puno - Titicaca søen La Paz

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 Dage

Machu Picchu til Galapagos 15 Dage 2016-2017 Machu Picchu til Galapagos 15 Dage Turen starter i Perus hovedstad Lima, og fortsætter til Andesbjergene og inkaerne forsvundne by, Machu Picchu - et af verdens syv vidundere. Vi besøger Ecuadors

Læs mere

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller Peru-rejse 2017 med Christian Frimodt-Møller Dette er en herlig og indholdsrig rejse, der tager os til de vigtigste og smukkeste dele af Peru. Programmet er to dage længere end det første jeg udsendte

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder

Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder Oplevelsesrejse til Peru med 2 Inkaens forsvundne By 16 dages rejse til Peru s største seværdigheder Lima - Paracas - Nazca - Arequipa - Puno - Cusco - Machu

Læs mere

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015

Studietur til Dublin, 2c og 2d (58 elever), april 2015 Studietur til Dublin, og (58 elever), april 2015 (LP, NK, PC) DATO TID PROGRAM BEMÆRKNING Lørdag den 11.01.15 Afgang kl. 6.20 Ankomst kl. ca. 19 Afgang fra Thyhallen Ankomst til Dublin Bussen kører kl.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR 4 DAGE LANGE TUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.290 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE 4 DAGE LANGE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.700 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Inkaens forsvundne By 17 dages rejse til Peru s største seværdigheder

Inkaens forsvundne By 17 dages rejse til Peru s største seværdigheder 17 dages rejse til Peru s største seværdigheder Oplevelsesrejse til Peru med 2 Inkaens forsvundne By 17 dages rejse til Peru s største seværdigheder Lima - Nazca - Arequipa - Colca Canyon Titicaca søen

Læs mere

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 inkarigets mangfoldigheder Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen machu picchu påskefest i cuzco inkaernes hellige

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder

peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder peru fra syd til det ukendte nord 21 dage / 20 nætter max. 25 deltagere ledsaget af dansk rejseleder Vi har sammensat en unik og spændende rundrejse med henblik ikke blot på inkaernes storslåede rige,

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Andesregionen! Efter at have besægt inkaernes hovedstad, Cusco, inkaernes Hellige Dal og mægtige Machu Picchu, fortsætter vi til

Læs mere

Denne klassiske rundrejse til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer i absolut særklasse

Denne klassiske rundrejse til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer i absolut særklasse LIMA CUZCO DEN HELLIGE DAL MACHU PICCHU PUNO TITICACASØEN LA PAZ LIMA ANDESBJERGENES KONGER Denne klassiske rundrejse til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Peru & Bolivia Turprogram 20

Peru & Bolivia Turprogram 20 2016-2017 Sydamerika Rundtur Peru & Bolivia Turprogram 20 Dage Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i Andes! Du besøger de flotteste perler i Peru og Bolivias skatkammer - en rundrejse, hvor du kommer

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 12 E MED LIG AFREJSE FRA MARTS TIL NOVEMBER INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY. MED DEN HELLIGE DAL OG CUSCO I MØDER VORES MEDARBEJDER I CUSCO KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE 4-6 E. LIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-040 01 02 03 04 Fly fra Santiago de Chile til lufthavnen Mataveri på Påskeøen.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 28. APRIL - 18. MAJ 2017 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark

Læs mere

Galapagos og Machu Picchu Ecuador, Galapagos-øerne og Peru

Galapagos og Machu Picchu Ecuador, Galapagos-øerne og Peru Galapagos og Machu Picchu Ecuador, Galapagos-øerne og Peru Krydstogt mellem Galapagos-øerne med et unikt dyreliv, kæmpe marked med farvestrålende indiansk kunsthåndværk i Otavalo i Ecuador, inkabyen Cuzco

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Rejseplan med detaljer

Rejseplan med detaljer Rejseplan med detaljer 10. august 2019 DK Lima Cusco Flight Kastrup Airport CPH, Copenhagen Charles de G. Airport CDG, Paris Company: AIR FRANCE Flight No.: AF 1351 Departure: 06:10 Flight time: 2 h. 05

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Denne klassiske tur til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer i absolut særklasse

Denne klassiske tur til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer i absolut særklasse LIMA CUSCO DEN HELLIGE DAL MACHU PICCHU PUNO- TITICACASØEN- LA PAZ VED FODEN AF ANDES  Denne klassiske tur til Peru og Bolivia byder på naturoplevelser, historiske steder og levende kulturer i absolut

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-01 Peru Rejseperiode August 2018

Læs mere

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 19R-747_V-01 Peru med Inkastien Rejseperiode

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Peru Højdepunkter 14

Peru Højdepunkter 14 Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere