Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud"

Transkript

1 Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2018 Dato for produktion af rejseplan og tilbud Rundrejse kr. Per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse Punkter mærket med er med i tilbuddet Fly mellem Danmark og Latinamerika er ikke inkluderet i prisen. Inkastien indgår i jeres rejse.

2 Rejseplan for rundrejse Ugedag Dato Service Mandag 16. juli 2018 Fly Danmark Lima Se plan og pris på særskilt tilbud på jeres rejseside Modtagelse i lufthavnen Jorge Chávez International Airport I bliver modtaget i lufthavnen af en af vores lokale medarbejdere i Lima. Vedkommende står med et skilt med jeres navn, når I kommer ud af bagagehallen. Forinden kan I ved siden af bagagebåndet have hævet penge i en automat eller veksle kontanter. Transfer Lufthavn Hotel Miraflores Vores lokale medarbejder kører jer til jeres hotel i Miraflores. Miraflores Colon Hotel, Miraflores 600 Colon St. w/ Juan Fanning, Miraflores, Lima Hotellet ligger nær indkøbs- og underholdningscentret Larcomar ved Stillehavskysten. Læs om Lima Lima er Perus hovedstad. Det moderne centrum Miraflores ligger ud til Stillehavet, mens det historiske centrum ligger cirka ni kilometer ind i landet. Højde over havet: 20 meter I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Lima fra side 12. Centret Larcomar i bydelen Miraflores.

3 Tirsdag 17. juli 2018 Lima - Cusco Transfer hotel lufthavn Lima I bliver hentet på hotellet af vores lokale medarbejder og kørt i lufthavnen. Afgang fra hotel kl.: Fly Lima Cusco Selskab: Flynummer: Afgang kl.: Ankomst kl.: Transfer lufthavn Cusco Hotel I bliver hentet når I lander i lufthavnen og kørt til jeres hotel i byen. Informationsmøde med vores peruanske agent Yuri Aguilar Når I ankommer med bus, tog eller fly til Cusco, bliver I modtaget af Yuri Aguilar, der ejer det bureau, som er vores centrale samarbejdspartner i Peru. I gennemgår den resterende del af rejsen med Yuri, og han giver jer de billetter og informationer, som I får brug for. Hotel Plaza de Armas, Cusco Portal Mantas 114, Cusco Hotellet ligger på byens smukke centrale plads, Plaza de Armas. Eller lignende hotel i samme prisklasse. Udsigten fra tagterrassen på Hotel Plaza de Armas.

4 Onsdag 18. juli 2018 Cusco Boleto Turístico Integral Den integrerede turistbillet Myndighederne der administrerer en lang række museer og arkæologiske steder i og omkring Cusco, har samlet adgangen i en kombineret billet. I Cusco by er det: Museo Histórico Regional, Museo de Arte contemporáneo, Museo de Arte Popular, Museo de Sitio de Qorikancha, Centro Qosqo de Arte Nativo, Monumento al Inca Pachacutec. Omkring Cusco er det: Sacsayhuaman, Q enqo, Puka Pukara, Tambomachay, ruiner ved Pisac, ruiner ved Ollantaytambo, historisk bykerne i Chinchero, terrasserne Moray, terrasserne Tipon og Piquillacta. Sacsayhuaman.

5 Byrundtur i Cusco Privat halvdagstur med vores engelsktalende guide I bliver hentet på hotellet af vores engelsktalende guide, der tager jer med på en gåtur i Cusco. Undervejs besøger I Soltemplet Qoricancha, Katedralen, det lokale marked San Pedro og de omkringliggende markedsgader. I kommer også gennem gader med originale mure fra inkaernes paladser. Ved Soltemplet betaler I indgang på 15 sol og ved Katedralen 20 sol. I danske kroner er det i alt cirka 70 kr. Starttid på hotellet kl.: Markedsgade og Soltemplet. Hotel Plaza de Armas, Cusco Eller lignende hotel i samme prisklasse.

6 Torsdag 19. juli 2018 Cusco Læs om Cusco Hjertet i Cusco er Plaza de Armas, Våbenpladsen, der er omkranset af toetages bygninger med balkoner, hvorfra man på caféer nyder udsigten over den smukke plads, der var centrum i Inkariget. I de nærliggende gader er der mure fra inkaernes paladser, gode restauranter og spændende museer. Oven for byen ligger fæstnings- og tempelkomplekset Sacsayhuamán. Højde over havet: meter. I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Cusco fra side 23. Plaza de Armas i Cusco. Hotel Plaza de Armas, Cusco Eller lignende hotel i samme prisklasse. Briefing med guide om Inkastien I mødes på hotellet med jeres guide på Inkastien. Her afklarer I alle tvivlsspørgsmål. Mødetidspunkt: Bagage som I ikke skal have med på Inkastien, kan I lade blive på hotellet.

7 Fredag 20. juli 2018 Cusco Ollantaytambo Cykeltur fra Chinchero til Den Hellige Dal På denne heldags tur cykler I fra den smukke by Chincero over åbent land med udsyn til bjergene og ned til Den Hellige Dal. I forlader Cusco i bil klokken 8 om morgenen og når en lille time senere Chinchero, hvor I stiger i sadlerne. I cykler langs de lokale bønders marker og kommer til søen Huaypo. Derfra fortsætter turen til inkaernes runde, eksperimentelle terrasser Moray, hvor I opholder jer en halv times tid for at opleve dette specielle arkæologiske sted. Turen fortsætter til den lille by Maras og derefter til saludvindingsstedet Salineras de Maras. Her cykler og går I ned gennem dalen til I kommer til vejen i Inkaernes Hellige Dal, hvor cykelturen slutter. Efter cykelturen bliver I kørt til hotellet i Ollantaytambo. Distance: Cirka 30 km. Højde start: meter Højde slut: meter Kirken I Chinchero og Salineras de Maras.

8 Hotel Tunupa, Ollantaytambo Hotellet har en stor have med græs og liggestole. Det ligger på gaden Av. Ferrocarril mellem den centrale plads og jernbanestationen. Når man skal med toget til Aguas Calientes, er det blot at gå 300 meter ned ad gaden. Inspiration til dit besøg i Ollantaytambo Byens gadeplan er original fra inkatiden. Det er herfra man tager toget til Machu Picchu, og i udkanten af byen er et spændende ruinområde. Højde over havet: meter. Læs om Ollantaytambo på hjemmeside: Læs om Ollantaytambo ruiner på vores hjemmeside: I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Ollantaytambo fra side 66. Kirken i Ollantaytambo.

9 Lørdag 21. juli 2018 Inkastien Inkastien til Machu Picchu I privat gruppe Dag 1 af 4 dage / 3 nætter Inkastien er den mest populære rute i Sydamerika. Vandrere, der tager den fysiske udfordring op og når frem til Machu Picchu ad Inkastien, oplever udsigter og ruinbyer, der bliver stadig mere spektakulære. Inkastien til Machu Picchu blev uden tvivl anlagt for at give vandrerne en følelse af samhørighed med naturen og dens guder. På hvert højdedrag og efter hvert sving kommer en udsigt, der er flottere end den foregående. De stadig flottere bygningsværker, der alle anbragt på steder med speciel fantastisk udsigt, var ikke anlagt som byer til beboelse, men fungerede snarere som ceremonielle centre. Den sidste udsigt får man fra den lille bygning Intipunku - Solporten. Her kulminerer tre dages vandring med den første udsigt ned på Machu Picchu. Turen inkluderer: - Formøde på hotel i Cusco med guide til Inkastien - Transport fra hotel i Cusco til startsted for Inkastien - Tre nætter i telt på Inkastien - Liggeunderlag - Morgenmad dag 2, 3, 4 - Frokost og aftensmad dag 1, 2, 3 - Eftermiddagste og snacks undervejs - Vandring i international gruppe med engelsktalende guider - Kok der tilbereder alle måltider - Bærere, der bærer telte og køkkenudstyr og sætter telte op - Adgang til Inkastien og Machu Picchu - Guidet rundvisning på Machu Picchu - Bus fra Machu Picchu til Aguas Calientes - Tog fra Aguas Calientes til Ollantaytambo - Bus fra Ollantaytambo til Cusco - Pakkeliste - Bagage som I ikke skal have med på Inkastien, opbevares på hotellet i Cusco - Personlig bagage på 7 kilo bæres af bærere. Heri skal regnes sovepose, men ikke underlag. Dunsovepose kan lejes for 250 kr. i alt for alle dage. Læs mere om turen i denne beskrivelse: 024_Inkastien-til-M-4-dage.pdf Læs mere om turen i Inkastien Peru en dansk guide side fra side 96 Afgang kl. fra hotellet:

10 Søndag 22. juli 2018 Inkastien Inkastien dag 2 På vej op til Den Døde Kvindes Pas dag 2. Mandag 23. juli 2018 Inkastien Inkastien dag 3 Ruinen Wiñay Wayna på Inkastien.

11 Tirsdag 24. juli 2018 Machu Picchu Indgang Machu Picchu Billetten giver adgang til den hellige by Machu Picchu. Pas skal vises ved indgangen til Machu Picchu. Læs om Machu Picchu Inkaernes hellige by Machu Picchu er et af højdepunkterne på en rejse i Peru. Heldigvis fandt hverken de spanske erobrere eller kolonitidens herskere Machu Picchu, og byen undgik derfor at blive ødelagt. Machu Picchu består af to dele, der er adskilt af en aflang græsdækket esplanade i flere niveauer. Som besøgende kommer man først til den del, hvor de vigtige templer befinder sig. Bagefter vandrer man gennem beboelseskvartererne. Machu Picchu blev genopdaget i 1911 af amerikaneren Hiram Bingham. Højde over havet: meter. I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Machu Picchu fra side 70. På vores hjemmeside skriver vi om Machu Picchu her: Bag Machu Picchu rejser bjerget Huayna Picchu sig. Besøg på Machu Picchu med guidet rundvisning På Machu Picchu får I en guidet rundvisning, hvor I besøger alle de vigtigste bygninger og områder her i inkaens hellige by: Soltemplet, Templet med de Tre Vinduer, Solstenen, Kondorens Tempel, Stenbruddet og beboelsesområderne. Efter den guidede tur har I tid til selv at gå på opdagelse i Machu Picchu.

12 Læs om Aguas Calientes Aguas Calientes, der også hedder Machu Picchu Pueblo, ligger klemt inde mellem floden og de stejle bjerge. Byen lever næsten udelukkende af turister, der besøger Machu Picchu. For enden af hovedgaden (gågade) Av. Pachacutec ligger de varme kilder, der har givet byen navn. Højde over havet: meter. I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Aguas Calientes fra side 88. På vores hjemmeside skriver vi om Aguas Calientes her: Hotel Royal Inti Inn Machu Picchu Av. Pachacutec 706, Aguas Calientes / Machupicchu Pueblo Eller lignende hotel i samme prisklasse. Kan opgraderes.

13 Onsdag 25. juli 2018 Aguas Calientes Den Hellige Dal Cusco Omfattende terrasser ved det arkælogiske kompleks over Pisac, og lokale kvinder i Ollantaytambo. Tog Aguas Calientes Ollantaytambo Jernbanestationen ligger på et lukket område, hvor man får adgang, hvis man har billet til toget. Her er café og venteværelse. Afgang kl.: Tur gennem Inkaernes Hellige Dal Privat heldagstur med vores engelsktalende guide Ollantaytambo Pisac - Cusco Ollantaytambo har i høj grad sit gamle særpræg i behold, idet byplanen er intakt fra inkatiden. Husene blev bygget omkring en gård, hvorfra der kun var én udgang til gaden. Man får et godt indtryk ved at gå rundt i de smalle gader ovenfor plazaen, der hyggelig med mange caféer og spisesteder. Umiddelbart bag Ollantaytambo rejser terrasser med høje mure sig op ad bjergsiden. På toppen ligger et af inkaernes forsvarsværker med tilhørende tempel. Det nåede aldrig at blive bygget færdig, hvilket giver den besøgende mulighed for at se, hvordan man fik transporteret de store sten på plads. I kører op gennem Den Hellige Dal, der har frodig landbrugsjord, hvor bønderne især dyrker majs, kartofler og bønner. I Pisac kører I op til det arkæologiske kompleks. Den mest betydningsfulde del af Pisac-ruinerne er centreret omkring Intihuatana, den lodrette sten på toppen af den fritliggende klippe inden for bygningen med den runde mur. Fra ruinområdet kan I vælge om I vil gå ned til Pisac. Regn med en godt en halv time, hvis I er godt til bens. Ellers kører I ned til byen, hvor I stiger ud på byens plaza. Foran den lille kirke er boder med kunsthåndværk og i gaderne mange spændende butikker. På vej tilbage mod Cusco stopper I ved et udsigtspunkt med et storslået udsyn ned gennem Inkaernes Hellige Dal. Sidat på eftermiddagen ankommer I til Cusco. Jeres billet BTI giver adgang til de arkæologiske komplekser i Pisac og Ollantaytambo. Hotel Plaza de Armas, Cusco Eller lignende hotel i samme prisklasse.

14 Torsdag 26. juli 2018 Vinicunca Rainbow Mountain Regnbuebjerget Vinicunca Rainbow Mountain Regnbuebjerget, heldagstur Heldagstur Regnbuebjerget mellem Cusco og Titicacasøen har de seneste år tiltrukket sig stor opmærksomhed. I turismesammenhæng omtales det oftest med sit engelske navn Rainbow Mountain. De lokale kalder bjerget for Vinicunca. Cunca betyder hals på quechua. Betydningen af Vini er ukendt, men kan muligvis henvise til de forskellige farver af mineralske lag, der udgør klippeformation. Derfor kan farvet hals være en sandsynlighed fortolkningundervejs til og fra Regnbuebjerget oplever I små landsbyer, flokke af lamaer og alpakaer og en storslået udsigt til det meter høje snedækkede bjerg Ausangate. Turen starter allerede klokken fire fra Cusco. Efter tre timers kørsel kommer I til landsbyen Hanchipacha, hvor I får morgenmad. Derefter fortsætter I cirka et kvarter til Quesiuno, hvor I begynder den cirka tre timer lange gåtur til Regnbuebjerget. Undervejs vandrer I fra til meters højde. Inkluderet i turen er: - Transport i bus eller bil - Morgenmad - Frokost - Varme drikke - Snacks - Professionel turguide - Førstehjælpskit og Oxygenflaske - Adgang til området Regnbuebjerget. Hotel Plaza de Armas, Cusco Eller lignende hotel i samme prisklasse.

15 Fredag 27. juli 2018 Cusco Dag til aktiviteter. Hotel Plaza de Armas, Cusco Eller lignende hotel i samme prisklasse. Lørdag 28. juli 2018 Cusco Colcakløften Perus nationaldag I dag, d. 28. juli, er det Perus uafhængighedsdag. Der er optog og fest i mange byer. Transfer hotel i Cusco busterminal i Cusco I bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen. Afhentning fra hotel kl.: Turistbus Cusco Chivay Fra Cusco går turen mod sydøst til byen Sicuani. Her drejer man væk fra landevejen og kører op til søen Langui, hvor der gøres holdt. Senere stoppes der også ved nogle specielle stenformationer i provinsen Yauri. I byen Espinar gøres der holdt for frokost. Turen fortsætter, og efter et stop ved sandstensformationerne Callalli når man Chivay omkring kl. 16. Bussen kører kun mandag, torsdag og lørdag. Afgang kl. fra Hotel: Adgang til Colcakløften Besøg i Colcakløften kræver en Boleto Turistico del Colca, der koster 70 soles. Dette er inkluderet i jeres rejse. Privat kørsel Chivay Cabanaconde Fra Chivay kører I ind gennem Colcakløften. Afgang: Når bussen ankommer

16 Cabanaconde ligger i den dybe, vestlige ende af Colcakløften. Læs om Colcakløften I Colca viser Andesbjergene sig fra deres mest imponerende side, kondorer er næsten umulige ikke at se, og befolkningen er meget imødekommende over for rejsende. Højde over havet (Chivay): meter Højde over havet (Cabanaconde): meter I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Lima fra side 12. Ved udsigtsstedet Cruz del Condor der meter ned til Colcafloden. Hotel Hotel Kuntur Wassi, Cabanaconde Hotellet er det bedste i den lille by Cabanaconde.

17 Søndag 29. juli 2018 Cruz del Condor, Colcakløften Arequipa Privat bil til Cruz del Cóndor Fra hotellet kører i op til udsigtspunktet Cruz del Cóndor. I har jeres egen private transport, så I kan selv bestemme at blive, indtil I mener, at I forhåbentlig er mættet af kondorer. Kondor ved Cruz del Cóndor. Efter besøget ved Cruz del Cóndor, vandrer I fra Cabanaconde ned til oasen i bunden af Colcakløften. Vandretur til bunden af kløften Det er muligt at vandre ned i bunden af kløften. Her ligger oasen Sangalle. Oasen Sangalle i bunden af Colcakløften. Hytte I oasen I overnatter i hytter i oasen.

18

19 Mandag 30. juli 2018 Colcakløften Arequipa Om morgenen vandrer I op fra oasen. Bus Cabanaconde Arequipa Først kører man ud gennem Colcakløften, dernæst stiger man op til udsigtsstedet Mirador de Vulcanes Patapampa i meters højde, hvor man gør et stop. Turen fortsætter rundt om Mistivulkanen og endelig ned til Arequipa. Afgang: 10:00 Ankomst: Sidst på eftermiddagen Læs om Arequipa Arequipa er Perus tredjestørste by. Det historiske centrum er på UNESCO s liste over Verdens Kulturarv. Klostret Santa Catalina og museet for inkaernes ofringer til guderne er absolut værd at besøge. Arequipa ligger i meter over havet. I vores guidebog Peru en dansk guide skriver vi om Arequipa fra side 160. Plaza de Armas med katedralen i Arequipa. Hotel Casa de mi Abuela Calle Jerusalén 606, Arequipa Hotellet har en stor grøn have med swimmingpool. Fra hotellet er der 1000 meter til den centrale plads Plaza de Armas. Eller lignende hotel i samme kategori.

20 Tirsdag 31. juli 2018 Cabanaconde Arequipa Hotel Casa de mi Abuela Eller lignende hotel i samme kategori. Onsdag 1. august 2018 Arequipa Transfer hotel i Arequipa lufthavn I hentes på jeres hotel og køres til lufthavnen. Afgang kl.: Fly Arequipa - Lima Selskab: Flynummer: Afgang kl.: Ankomst kl.: Modtagelse i lufthavnen Jorge Chávez International Airport I bliver modtaget i lufthavnen af en af vores lokale medarbejdere i Lima. Vedkommende står med et skilt med jeres navn, når I kommer ud af bagagehallen. Forinden kan I ved siden af bagagebåndet have hævet penge i en automat eller veksle kontanter. Transfer Lufthavn Hotel Miraflores Vores lokale medarbejder kører jer til jeres hotel i Miraflores. Miraflores Colon Hotel, Miraflores 600 Colon St. w/ Juan Fanning, Miraflores, Lima Hotellet ligger nær indkøbs- og underholdningscentret Larcomar ved Stillehavskysten. Torsdag 2. august 2018 Arequipa Lima mod Europa Transfer hotel lufthavn Lima I bliver hentet på hotellet af vores lokale medarbejder og kørt i lufthavnen. Afgang fra hotel kl.: Fredag 3. august 2018 Ankomst til Danmark

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination REVES 19R-742_V-01, V-02 og V-03 Peru med Inkastien

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination STANGERUP 18R-523_V-01_PERU Peru Rejseperiode 23. marts 11.

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

Spirituel rejse til Peru -

Spirituel rejse til Peru - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru - SVANE 19R-719_V-02 Rundrejse anslået pris Per person ved 3 personer i delt trippleværelse 34.500 kr.* * Prisen mangler

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-01 Peru Rejseperiode August 2018

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination JAKOBSEN 18R-527_V-11 Peru og Ecuador med Galapagos Rejseperiode

Læs mere

Rejseplan med detaljer

Rejseplan med detaljer Rejseplan med detaljer 10. august 2019 DK Lima Cusco Flight Kastrup Airport CPH, Copenhagen Charles de G. Airport CDG, Paris Company: AIR FRANCE Flight No.: AF 1351 Departure: 06:10 Flight time: 2 h. 05

Læs mere

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan of tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 19R-747_V-01 Peru med Inkastien Rejseperiode

Læs mere

Spirituel rejse til Peru Med sprogskole -

Spirituel rejse til Peru Med sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru Med sprogskole - SVANE 19R-719_V-05 Rundrejse Per person ved med dobbeltværelse under sprogskolen - 3 personer i delt trippleværelse

Læs mere

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole -

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - SVANE 19R-719_V-06 Rundrejse - 3 personer i delt trippleværelse under rejsen med hele gruppen 37.700 kr.

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE 4 DAGE LANGE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.700 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I INTERNATIONAL GRUPPE KLASSISK INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR 4 DAGE LANGE TUR TIL INKAENS HELLIGE BY FIRE UGENTLIGE AFGANGE MARTS - JANUAR Fra 5.290 KR. KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination MADSEN 19R-737_V-01 Rejseperiode Dato for produktion

Læs mere

Rejseplan dag for dag

Rejseplan dag for dag Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode Rejseplan dag for dag Kamilla Bergström AAGREN 19R-745_V-02 Peru med Inkastien 29. juni 20. juli Dato for produktion af rejseplan

Læs mere

Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan OG TILBUD Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination ULLERICHS 19R-744_V-04 Peru Bolivia Colombia Rejseperiode

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 28. APRIL - 18. MAJ 2017 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU

INKASTIEN TIL MACHU PICCHU 12 E MED LIG AFREJSE FRA MARTS TIL NOVEMBER INKASTIEN TIL MACHU PICCHU DEN KLASSISKE VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY. MED DEN HELLIGE DAL OG CUSCO I MØDER VORES MEDARBEJDER I CUSCO KORT FORTALT REJSEKODE:

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Rejseplan OG TILBUD. Rejseplan med detaljer. Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) 19R-744_V-06. Rejseperiode 11. juli 4.

Rejseplan OG TILBUD. Rejseplan med detaljer. Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) 19R-744_V-06. Rejseperiode 11. juli 4. Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseplan OG TILBUD ULLERICHS 19R-744_V-06 Peru Bolivia Colombia Rejseperiode 11. juli 4. august 2019 Rejseplan med detaljer 11. juli

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 26. december 30. december Onsdag 26. Start på 3 dags tur til den Hellige Dal, dag

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole 13 22 Januar, 2014 Peru Rejse Mandag 13 januar: 4-dags tur til den Hellige Dal, dag 1. Cusco Chinchero Ollantaytambo. I bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst,

Læs mere

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan GJOERTSVANG 18R-525_V-02 Lima Cusco Puno -La Paz Quito - Galapagos

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Blandet børne- og ungdomskor vi møder i Buenos Aires. Rejsen i Dronningens Fodspor Rejsen, som den er beskrevet i denne rejseplan, følger i fodsporene

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 inkarigets mangfoldigheder Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen machu picchu påskefest i cuzco inkaernes hellige

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

MACHU PICCHU, COLCA OG TITICACASØEN

MACHU PICCHU, COLCA OG TITICACASØEN 18 DAGE MED AFREJSE HVER FREDAG MACHU PICCHU, COLCA OG TITICACASØEN MACHU PICCHU, DEN HELLIGE DAL, LEV LOKALT PÅ TAQUILE, COLCAKLØFTEN OG AREQUIPA LEV LOKALT HOS VORES INDIANSKE VENNER PÅ ØEN TAQUILE KORT

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

LARES VANDRETUR M. / U. MACHU PICCHU

LARES VANDRETUR M. / U. MACHU PICCHU 4 / 3 DAGE I PRIVAT GRUPPE LARES VANDRETUR M. / U. MACHU PICCHU EN POPULÆR ALTERNATIV RUTE TIL INKASTIEN GENNEM HØJTLIGGENDE DALE DAGLIG AFGANG MARTS - NOVEMBER KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-041 BRIEFING

Læs mere

INKASTIEN, MACHU PICCHU, TITICACASØEN

INKASTIEN, MACHU PICCHU, TITICACASØEN 14 DAGE MED DAGLIG AFREJSE FRA MARTS TIL NOVEMBER INKASTIEN, MACHU PICCHU, TITICACASØEN VANDRETUR TIL INKAENS HELLIGE BY, KULTUR PÅ DE FLYDENDE SIVØER OG TAQUILE I MØDER VORES MEDARBEJDER I CUSCO Fra 23.750

Læs mere

Peru Højdepunkter 14

Peru Højdepunkter 14 Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med Peru Grande 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder Kulturel oplevelsesrejse med 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk rejseleder 2 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk

Læs mere

Peruanere & Andesbjerge 17 dages ydre og indre rejse med følgesvend

Peruanere & Andesbjerge 17 dages ydre og indre rejse med følgesvend Peruanere & Andesbjerge 17 dages ydre og indre rejse med følgesvend Udforsk inkabyen Machu Picchu, slap af i den koloniale perle Cusco og nyd inkaernes hellige dal. Sejl ud til de flydende sivøer og oplev

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Kulturtur i Peru. Machu Picchu

Kulturtur i Peru. Machu Picchu Machu Picchu Kulturtur i Peru Tempelbyen Machu Picchu, den koloniale perle Cusco, Inkaernes hellige Dal, uroindianernes flydende sivøer i Titicacasøen og Colca-kløften med sine majestætiske kondorer er

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina

Syngedrengene. I Dronningens Fodspor gennem Argentina Syngedrengene I Dronningens Fodspor gennem Argentina Humahuaca i Nordvestargentina. Rejsens hovedpunkter - Samarbejde med blandet børne- og ungdomskor i Buenos Aires. Fælles koncert med det lokale kor.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Perus sydlige højland

Perus sydlige højland Perus sydlige højland er et spændende program som bringer jer mod strømmen og over Andesbjergene, hvor der venter den ene fantastiske udsigt efter den anden. Turen bringer jer til de største af Perus ikoner

Læs mere

Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera

Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera Kapitel 1 Lima Miraflores Den gamle bydel Museo Arqueológico Rafael Larco Herrera Kapitel 2 Arequipa Arequipas centrum Klosteret Santa Catalina Kapitel 3 Colca Canyon Vulkaner Colca Canyon Condoren Historie

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU

CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU 6 E. LIG AFGANG APRIL - NOVEMBER CHOQUEQUIRAO MACHU PICCHU VANDRETUR MED TRE INKABYER DET ULTIMATIVE ALTERNATIV TIL INKASTIEN KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-037 01 02 03 04 Kørsel fra Cusco til startsted

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Andesregionen! Efter at have besægt inkaernes hovedstad, Cusco, inkaernes Hellige Dal og mægtige Machu Picchu, fortsætter vi til

Læs mere

PERU - INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

PERU - INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 20 DAGE MED AFREJSE HVER FREDAG PERU - INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER MACHU PICCHU, DEN HELLIGE DAL, LEV LOKALT, COLCAKLØFTEN, AREQUIPA, NAZCA OG KYSTEN VORES STORE REJSE HVOR DU OPHOLDER DIG HOS EN TRADITIONEL

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag.

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Rejsen kan evt. forlænges På denne rejse besøger vi de traditionelt vigtigste seværdigheder i Peru og Inkariget. Rejsen foregår i ro og mag, men pga. terrænet

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Peru Rundrejse med inkatrek

Peru Rundrejse med inkatrek Peru Rundrejse med inkatrek 16 Dage Unik rundrejse der kombinerer Perus klassiske højdepunkter og viser Inkarigets oprindelse, storhed og fald samt verdens dybeste kløft, Colca, og en spektakulær trekking

Læs mere

Ekspeditionsplan. Ekspedition Jagten på de skjulte byer Hans Erik Rasmussens kommentarer til ekspeditionsplanen og nødvendige tilladelser

Ekspeditionsplan. Ekspedition Jagten på de skjulte byer Hans Erik Rasmussens kommentarer til ekspeditionsplanen og nødvendige tilladelser 1 PAITITI Jagten på den skjulte by List of PAX Ekspeditionsplan 19R-758_V-02 Name SURNAME Passport Passport exp. Birthday Sex Nationality 1 Ole BENDTZEN 206650637 17-12-2022 05-11-1976 M Danish 2 Adam

Læs mere

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet.

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet. // spiritualitet // videnskab // RAWFOOD // rejser // astrologi // VEGETAR // YOGA // PLACEBO // XXX XXXXX Nyt spirituelt magasin www.prana-magasinet.dk Githa og Lars Muhl kærlighedens frekvens NUMMER

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

SALCANTAY VANDRING TIL MACHU PICCHU

SALCANTAY VANDRING TIL MACHU PICCHU 4 DAGE I PRIVAT GRUPPE SALCANTAY VANDRING TIL MACHU PICCHU EN POLULÆR ALTERNATIV RUTE TIL INKASTIEN DAGLIG AFGANG MARTS - NOVEMBER KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-031 DAG 01 Kørsel fra hotel i Cusco til startsted.

Læs mere

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE

4-6 DAGE. DAGLIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE 4-6 E. LIG AFGANG ÅRET RUNDT PÅSKEØEN BLANDT STENSTATUER I STILLEHAVET AFREJSE FRA SANTIAGO DE CHILE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-040 01 02 03 04 Fly fra Santiago de Chile til lufthavnen Mataveri på Påskeøen.

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Program 2017 Juli Dansk-Peruviansk venskabsforening og Clark Consult and Travel i samarbejde med Rejsecenter Djursland Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage

Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage Grupperejse Klassisk rundrejse til Peru 15 Dage Tag i fodsporet på en af verdens mest fascinerende civilisationer i Sydamerikas højland i Perus Andesbjerge. I selskab med en gruppe og en dansk rejseleder

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Peruviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Denne rejse har

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

SPIRITUEL TRANFORMERENDE REJSE I PERU

SPIRITUEL TRANFORMERENDE REJSE I PERU 24 E FRA 28. MAJ 2020 SPIRITUEL TRANFORMERENDE REJSE I PERU MACHU PICCHU - AMERIKAS STØRSTE PILGRIMSVANDRING - OFRINGER INKABROENS FEST - HOS HANS ERIKS VENNER - LOKALLIV PÅ TAQUILE EN REJSE MED EVENTYRER

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge!

Panoramas Peru. Velkommen på en alsidig rejse til Sydamerikas ukronede konge! Panoramas Peru Få lande er så mangfoldige som Peru. De fleste forbinder nok Peru med de mægtige Andesbjerge, som var hjertet i Inkariget indtil spaniernes erobringer i 1500-tallet. Her ligger den Hellige

Læs mere

Rejseplan og tilbud. Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud _V-02

Rejseplan og tilbud. Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud _V-02 Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Rejseperiode KRISTOFFERSEN 20-805_V-02 Colombia Peru

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere