DKF Nail Open og DM i Negle score rules

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DKF Nail Open og DM i Negle score rules"

Transkript

1 Salon style 10 point i total i alle kategorier 1 point pr. negl Halve point kan blive givet Hver negl dømmes individuelt Neglen skal leve op til alle kriterierne i dens kategori for at opnå point. Convex Overfladen af neglen skal ikke have nogen ujævnheder på ydersiden. Dommeren vil dømme neglen ved at kontrollere zone 3 og fra bagside perspektiv kontrollere zone 2. Overfladen af neglen skal fremstå symmetrisk gennem hele neglen, indtil den når zone 1. Se eksempel for negle zoner Neglen kan tjene en ½ point for hver korrekt zone Concave Den indvendige af neglen eller tunnelen på den frie kant skal være helt symmetrisk og koncentrisk. Neglen bør have udseende som indersiden af en tunnel gennem hele den frie kant, der er synlig for øjet. Eller indtil c-kurvepinden berører fingerens spids fra undersiden. Indersiden skal repræsentere symmetri og være koncentrisk. Neglen kan tjene en ½ point for hver, der er korrekt. Arch & Apex Neglens højeste punkt (apex) skal ikke være overdrevet. Den skal have gradvis hældning, der er placeret konsekvent i zone 2 af hver negle. Se eksempel på zone 2 Hele buen, herunder apexen, bør ikke være alt for tydelig eller for flad. Buen bør ikke placeres for langt fremme eller tilbage, når man ser på hele neglen fra et profilperspektiv. Neglen kan få et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Form fit / tip application Neglens forlængelse skal være fri for indhak eller huller på sidewalls, hvor den frie kantforlængelse begynder (hvis neglene er skulptureret med skabeloner) Neglen kan tjene et ½ point for hver side af neglen, der ikke har en fejl. Ved brug af tipper, skal tipperne være tilpasset neglene korrekt i str. Der bør ikke være sidewalls uden produkt Tipperne skal være korrekt placeret og ikke være for langt nede på neglepladen eller for langt oppe. Der må ikke være nogle huller mellem tippen og natur neglen Neglen kan få ½ point for hver side, der har en korrekt tilpasning.

2 Free edge tickness Neglen skal være konsekvent tynd i hele den frie kant og skal have den samme tykkelse på sidewalls og i midten af neglen. Den frie kant må ikke være tykkere end 1 mm, indtil den når toppen af fingerspidsen fra undersiden af neglen. Neglen kan tjene et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Sidewalls Den frie kant skal gå lige ud fra de laterale fold ved neglen. Neglen skal være ensartet på hver side. Der bør ikke være nogen ujævnheder på den frie kant. De frie kanters sider skal føles glatte og synes at være rene. Der gives et ½ point for hver side af neglene der opfylder kravede. Lateral side extension For at finde den laterale side extension skal du se på forlængelsen fra neglens profil. Den frie kant skal gå lige ud fra den naturlige negls sidevæg. Neglen bør ikke falde ned eller synes at være opadgående fra profilperspektivet. Neglen skal synes at have symmetri, så sidelængderne er konsekvent placeret. Der bør ikke være nogen eksponering af den naturlige negls lateral fold. Der gives et ½ point for hver side af neglene der lever op til kriterierne. C-curve C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Der gives et ½ point for hvert kriterie. Nail shape Formen af neglene skal se konsistente og ensartede. Den frie kant må ikke være filet skævt. Neglen bør ikke se ud som om at den er blevet påført skævt. Neglen skal være lige til neglen. Ikke lige til fingeren. Hånden vil blive vendt om, så neglen dømmes fra front perspektivet Hvis neglen er korrekt påført og formen ser ud til at være lige. Gives der et ½ point pr. negl. Surface smoothness Neglen bør ikke have nogen filelinjer på overfladen. Det færdige resultat skal se og føles glat. hvis der kun er en lille fejl på overfladen af neglen, der ikke kan mærkes, er det muligt at få et ½ point.

3 Length Point bliver givet for to forskellige kriterier. Det første point opnås ved at hvert negl bliver målt individuelt. Neglen måles fra neglebåndet til midten af smilets linje. Den hvide franske skal måle 50% fra midten til toppen af den frie for at matche. Det andet point opnås med begge hænder målt sammen. Neglene skal også matche hånd til hånd, fra neglebånd til fri kant. for hvert matchende finger gives 1 point. High shine finish Den hånd uden lak skal have en højglans-glans, der har et glasfinish udseende over hele overfladen af neglen. Dens shine skal have et reflekterende udseende for at tjene et ½ punkt. Siderne, kanterne og neglebåndsområdet skal ligeledes have glans for at tjene et ½ point. Product control Produkt anvendelsen skal se jævnt ud, med en skarpt farvefordeling ved smillinjen. Den hvide akryl skal have et solidt udseende. Der må ikke være skygger i smilet. Der må ikke være luftbobler i produktet. ½ point gives til den hvide akryl og et ½ point gives til den pink akryl. Polish application To lag lak skal påføres. Lakken bør påføres tæt og ensartet ved neglebåndene. Der må ikke være striber i lakken Der må ikke være lak på huden eller bagsiden af neglene. Hvis neglen overholder mindst 2 af de 4 kriterier, kan neglene få ½ et point hver. Cuticle area Neglebåndsområdet og huden omkring neglen må ikke have nye rifter, skader eller irritation. Der bør ikke være noget produkt i kontakt med huden. Produktet skal dog være påført tæt og jævnt op til neglebåndsområdet. Hvert negl skal opfylde alle kriterier for at få 1 point og 2 af kriterierne for at få et ½ point. Underside Der bør ikke ses synligt støv, snavs, vand, lim eller overdreven olie på neglens bagside. Neglene vil få et ½ point for et rent udseende. Produktapplikationen skal fremstå glat på undersiden af neglene, uden overskydende produkt for at få et ½ point for hvert negl.

4 Smile lines Division 1 Maks point pr. negl 1 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvis smile linjerne har en ren linje og repræsenterer ensartethed med de andre negles smile linjer vil der gives 1 point pr. negl. Division 2 Maks point pr. negl 2 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Division 3 Maks point pr. negl 3 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Hvert negl vil få 1 point for 4. kriterie nedenfor. Den hvideapplikation skal være så tippen af smilelinjen er parallel og matcher perfekt. DM Akryl 10 point i total i alle kategorier 1 point pr. negl Halve point kan blive givet I 1 hånds konkurrencer reduceres total point til 5 Hver negl dømmes individuelt Neglen skal leve op til alle kriterierne i dens kategori for at opnå point. Convex Overfladen af neglen skal ikke have nogen ujævnheder på ydersiden. Dommeren vil dømme neglen ved at kontrollere zone 3 og fra bagside perspektiv kontrollere zone 2. Overfladen af neglen skal fremstå symmetrisk gennem hele neglen, indtil den når zone 1. Se eksempel for negle zoner Neglen kan tjene en ½ point for hver korrekt zone

5 Concave Den indvendige af neglen eller tunnelen på den frie kant skal være helt symmetrisk og koncentrisk. Neglen bør have udseende som indersiden af en tunnel gennem hele den frie kant, der er synlig for øjet. Eller indtil c-kurvepinden berører fingerens spids fra undersiden. Indersiden skal repræsentere symmetri og være koncentrisk. Neglen kan tjene en ½ point for hver, der er korrekt. Arch & Apex Neglens højeste punkt (apex) skal ikke være overdrevet. Den skal have gradvis hældning, der er placeret konsekvent i zone 2 af hver negle. Se eksempel på zone 2 Hele buen, herunder apexen, bør ikke være alt for tydelig eller for flad. Buen bør ikke placeres for langt fremme eller tilbage, når man ser på hele neglen fra et profilperspektiv. Neglen kan få et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Form fit division 3 Neglens forlængelse skal være fri for indhak eller huller på sidewalls, hvor den frie kantforlængelse begynder. Neglen kan tjene et ½ point for hver side af neglen, der ikke har en fejl. Tip application divition 1 & 2 Bemærk det er valgfrit for division 1 & 2 om de ønsker at bruge tipper eller skabeloner Tipperne skal være tilpasset neglene korrekt i str. Der bør ikke være sidewalls uden produkt Tipperne skal være korrekt placeret og ikke være for langt nede på neglepladen eller for langt oppe. Der må ikke være nogle huller mellem tippen og natur neglen Neglen kan få ½ point for hver side, der har en korrekt tilpasning. Free edge tickness Neglen skal være konsekvent tynd i hele den frie kant og skal have den samme tykkelse på sidewalls og i midten af neglen. Den frie kant må ikke være tykkere end 1 mm, indtil den når toppen af fingerspidsen fra undersiden af neglen. Neglen kan tjene et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Sidewalls Den frie kant skal gå lige ud fra de laterale fold ved neglen. Neglen skal være ensartet på hver side. Der bør ikke være nogen ujævnheder på den frie kant. De frie kanters sider skal føles glatte og synes at være rene. Der gives et ½ point for hver side af neglene der opfylder kravende.

6 Lateral side extension For at finde den laterale side extension skal du se på forlængelsen fra neglens profil. Den frie kant skal gå lige ud fra den naturlige negls sidevæg. Neglen bør ikke falde ned eller synes at være opadgående fra profilperspektivet. Neglen skal synes at have symmetri, så sidelængderne er konsekvent placeret. Der bør ikke være nogen eksponering af den naturlige negls lateral fold. Der gives et ½ point for hver side af neglene der lever op til kriterierne. C-curve Division 1 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Division 2 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Hver sidekant af c-kurven måles på hver side og skal være helt symmetriske. Division 3 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Hver sidekant af c-kurven måles på hver side og skal være helt symmetrisk OG matche de andre negle. Nail shape Formen af neglene skal se konsistente og ensartede. Formen skal være firkantet Den frie kant må ikke være filet skævt. Neglen bør ikke se ud som om at den er blevet påført skævt. Neglen skal være lige til neglen. Ikke lige til fingeren. Hånden vil blive vendt om, så neglen dømmes fra front perspektivet Hvis neglen er korrekt påført og formen ser ud til at være lige. Gives der et ½ point pr. negl. Surface smoothness Neglen bør ikke have nogen filelinjer på overfladen. Det færdige resultat skal se og føles glat. hvis der kun er en lille fejl på overfladen af neglen, der ikke kan mærkes, er det muligt at få et ½ point. Length Point bliver givet for to forskellige kriterier. Det første point opnås ved at hvert negl bliver målt individuelt. Neglen måles fra neglebåndet til midten af smilets linje. Den hvide franske skal måle 100% fra midten til toppen af den frie for at matche. Det andet point opnås med begge hænder målt sammen. Neglene skal også matche hånd til hånd, fra neglebånd til fri kant. for hvert matchende finger gives 1 point.

7 High shine finish Den hånd uden lak skal have en højglans-glans, der har et glasfinish udseende over hele overfladen af neglen. Dens shine skal have et reflekterende udseende for at tjene et ½ punkt. Siderne, kanterne og neglebåndsområdet skal ligeledes have glans for at tjene et ½ point. Product control Produkt anvendelsen skal se jævnt ud, med en skarpt farvefordeling ved smillinjen. Den hvide akryl skal have et solidt udseende. Der må ikke være skygger i smilet. Der må ikke være luftbobler i produktet. ½ point gives til den hvide akryl og et ½ point gives til den pink akryl. Polish application To lag lak skal påføres. Lakken bør påføres tæt og ensartet ved neglebåndene. Der må ikke være striber i lakken Der må ikke være lak på huden eller bagsiden af neglene. Hvis neglen overholder mindst 2 af de 4 kriterier, kan neglene få ½ et point hver. Cuticle area Neglebåndsområdet og huden omkring neglen må ikke have nye rifter, skader eller irritation. Der bør ikke være noget produkt i kontakt med huden. Produktet skal dog være påført tæt og jævnt op til neglebåndsområdet. Hvert negl skal opfylde alle kriterier for at få 1 point og 2 af kriterierne for at få et ½ point. Underside Der bør ikke ses synligt støv, snavs, vand, lim eller overdreven olie på neglens bagside. Neglene vil få et ½ point for et rent udseende. Ved brug af coverpink, skal skilningen mellem cover og hvid være helt skarp på undersiden Produktapplikationen skal fremstå glat på undersiden af neglene, uden overskydende produkt for at få et ½ point for hvert negl. Smile lines Division 1 Maks point pr. negl 1 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvis smile linjerne har en ren linje og repræsenterer ensartethed med de andre negles smile linjer vil der gives 1 point pr. negl.

8 Division 2 Maks point pr. negl 2 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Division 3 Maks point pr. negl 3 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Hvert negl vil få 1 point for 4. kriterie nedenfor. Den hvideapplikation skal være så tippen af smilelinjen er parallel og matcher perfekt. DM Gele 10 point i total i alle kategorier 1 point pr. negl Hver negl dømmes individuelt Neglen skal leve op til alle kriterierne i dens kategori for at opnå point. Convex Overfladen af neglen skal ikke have nogen ujævnheder på ydersiden. Dommeren vil dømme neglen ved at kontrollere zone 3 og fra bagside perspektiv kontrollere zone 2. Overfladen af neglen skal fremstå symmetrisk gennem hele neglen, indtil den når zone 1. Se eksempel for negle zoner Concave Den indvendige af neglen eller tunnelen på den frie kant skal være helt symmetrisk og koncentrisk. Neglen bør have udseende som indersiden af en tunnel gennem hele den frie kant, der er synlig for øjet. Eller indtil c-kurvepinden berører fingerens spids fra undersiden. Arch & Apex Neglens højeste punkt (apex) skal ikke være overdrevet. Den skal have gradvis hældning, der er placeret konsekvent i zone 2 af hver negle. Se eksempel på zone 2 Hele buen, herunder apexen, bør ikke være alt for tydelig eller for flad. Buen bør ikke placeres for langt fremme eller tilbage, når man ser på hele neglen fra et profilperspektiv.

9 Form fit division 3 Neglens forlængelse skal være fri for indhak eller huller på sidewalls, hvor den frie kantforlængelse begynder. Tip application divition 1 & 2 Bemærk det er valgfrit for division 1 & 2 om de ønsker at bruge tipper eller skabeloner Tipperne skal være tilpasset neglene korrekt i str. Der bør ikke være sidewalls uden produkt Tipperne skal være korrekt placeret og ikke være for langt nede på neglepladen eller for langt oppe. Der må ikke være nogle huller mellem tippen og natur neglen Free edge tickness Neglen skal være konsekvent tynd i hele den frie kant og skal have den samme tykkelse på sidewalls og i midten af neglen. Den frie kant må ikke være tykkere end 1,5 mm, indtil den når toppen af fingerspidsen fra undersiden af neglen. Sidewalls Den frie kant skal gå lige ud fra de laterale fold ved neglen. Neglen skal være ensartet på hver side. Der bør ikke være nogen ujævnheder på den frie kant. De frie kanters sider skal føles glatte og synes at være rene. Lateral side extension For at finde den laterale side extension skal du se på forlængelsen fra neglens profil. Den frie kant skal gå lige ud fra den naturlige negls sidevæg. Neglen bør ikke falde ned eller synes at være opadgående fra profilperspektivet. Neglen skal synes at have symmetri, så sidelængderne er konsekvent placeret. Der bør ikke være nogen eksponering af den naturlige neglens lateral fold. C-curve Division 1 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Division 2 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Hver sidekant af c-kurven måles på hver side og skal være helt symmetriske. Division 3 C-kurverne skal være mindst 40% af en cirkel og ikke mere end 50% Hver c-kurve skal forekomme koncentrisk. Hver sidekant af c-kurven måles på hver side og skal være helt symmetrisk OG matche de andre negle.

10 Nail shape Formen af neglene skal se konsistente og ensartede. Formen skal være firkantet Den frie kant må ikke være filet skævt. Neglen bør ikke se ud som om at den er blevet påført skævt. Neglen skal være lige til neglen. Ikke lige til fingeren. Hånden vil blive vendt om, så neglen dømmes fra front perspektivet Hvis neglen er korrekt påført og formen ser ud til at være lige. Surface smoothness Neglen bør ikke have nogen filelinjer på overfladen. Det færdige resultat skal se og føles glat. Der bør være nogle skjolder i gel topsealer. Gel topsealer skal være påført hele neglen og forsegles Gel topsealer må ikke have luftbobler Length Point bliver givet for to forskellige kriterier. Det første point opnås ved at hvert negl bliver målt individuelt. Neglen måles fra neglebåndet til midten af smilets linje. Den hvide franske skal måle 100% fra midten til toppen af den frie for at matche. Det andet point opnås med begge hænder målt sammen. Neglene skal også matche hånd til hånd, fra neglebånd til fri kant. for hvert matchende finger gives 1 point. High shine finish Den hånd uden lak skal have en højglans-glans, der har et glasfinish udseende over hele overfladen af neglen. Dens shine skal have et reflekterende udseende. Siderne, kanterne og neglebåndsområdet skal ligeledes have glans. Topsealer må ikke være matteret eller have stickylayer Product control Produkt anvendelsen skal se jævnt ud, med en skarpt farvefordeling ved smillinjen. Den hvide gele skal have et solidt udseende. Der må ikke være skygger i smilet. Der må ikke være luftbobler i produktet. Polish application To lag lak skal påføres. Lakken bør påføres tæt og ensartet ved neglebåndene. Der må ikke være striber i lakken Der må ikke være lak på huden eller bagsiden af neglene.

11 Cuticle area Neglebåndsområdet og huden omkring neglen må ikke have nye rifter, skader eller irritation. Der bør ikke være noget produkt i kontakt med huden. Produktet skal dog være påført tæt og jævnt op til neglebåndsområdet. Underside Der bør ikke ses synligt støv, snavs, vand, lim eller overdreven olie på neglens bagside. Neglene vil få et ½ point for et rent udseende. Ved brug af coverpink, skal skilningen mellem cover og hvid være helt skarp på undersiden Smile lines Division 1 Maks point pr. negl 1 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvis smile linjerne har en ren linje og repræsenterer ensartethed med de andre negles smile linjer vil der gives 1 point pr. negl. Division 2 Maks point pr. negl 2 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Division 3 Maks point pr. negl 3 Smile linjen skal være ensartet formet og have en skarpt opdeling af pink og hvid. Ensartetheden af smile linjerne vil blive bestemt ud fra de fleste negle, der synes at have det mest Hvert negl vil få 1 point, når smile linjerne lever op til de første kriterier anført ovenfor. Hvert negl vil få 1 point for 3. kriterie nedenfor. Linjerne skal være centreret og jævnt justeret, så den ikke synes at være skæv eller sidelæns. Hvert negl vil få 1 point for 4. kriterie nedenfor. Den hvideapplikation skal være så tippen af smilelinjen er parallel og matcher perfekt.

12 Stiletto nails Convex Overfladen af neglen skal ikke have nogen ujævnheder på ydersiden. Dommeren vil dømme neglen ved at kontrollere zone 3 og fra bagside perspektiv kontrollere zone 2. Overfladen af neglen skal fremstå symmetrisk gennem hele neglen, indtil den når zone 1. Se eksempel for negle zoner Neglen kan tjene en ½ point for hver korrekt zone Concave Den indvendige af neglen eller tunnelen på den frie kant skal være helt symmetrisk og koncentrisk. Arch & Apex Neglens højeste punkt (apex) skal ikke være overdrevet. Den skal have gradvis hældning, der er placeret konsekvent i zone 2 af hver negle. Se eksempel på zone 2 Hele buen, herunder apexen, bør ikke være alt for tydelig eller for flad. Buen bør ikke placeres for langt fremme eller tilbage, når man ser på hele neglen fra et profilperspektiv. Neglen kan få et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Free edge tickness Neglen skal være konsekvent tynd i hele den frie kant og skal have den samme tykkelse på sidewalls og i midten af neglen. Den frie kant må ikke være tykkere end 1,5 mm, indtil den når toppen af fingerspidsen fra undersiden af neglen. Neglen kan tjene et ½ point for hver af disse to kriterier, der kræves. Sidewalls Den frie kant skal gå lige ud fra de laterale folder og begynde at gå ud i en spids så snart den er ude fra neglepladen. Neglen skal være ensartet på hver side. Der bør ikke være nogen ujævnheder på den frie kant. De frie kanters sider skal føles glatte og synes at være rene. Der gives et ½ point for hver side af neglene der opfylder kravende. Lateral side extension For at finde den laterale side extension skal du se på forlængelsen fra neglens profil. Neglen skal synes at have symmetri, så sidelængderne er konsekvent placeret. Der bør ikke være nogen eksponering af den naturlige negls lateral fold. Der gives et ½ point for hver side af neglene der lever op til kriterierne.

13 Surface smoothness Det negl der ikke har 3D nailart skal være helt ensartet og glat i overfladen Der må ikke være filemærker eller ujævnheder i neglen. Hvis der bruges gelsealer skal dette bruges på alle neglene Der kan gives 1 point pr. negl Length I 1 hånd konkurrencer bliver neglene målt fra neglebåndet til det yderste af forlængelsen. Pege, lange og ringe finger skal have samme længde. Tommel og lille finger skal have samme længde. Underside Undersiden af neglens frie kant skal være helt ren for at få et ½ point Der bør ikke være synligt støv, snavs eller overdreven olie. Hvis der anvendes produkter som f. eks. gelseler til at skabe et transparent look på bagsiden, skal applikationen fremstå glat uden overskydende produkt på huden. Anvendelsen af produkter skal forekomme glat og ensartet for at få et ½ point. Hvis der bruges elektriske filer, skal den frie kant være glat. Cuticles area Neglebåndet og den omgivende hud må ikke have nye skader eller irritation omkring neglen. Der bør ikke være nogen mærkbar og tilsyneladende kanter af et produkt, der kan mærkes eller ses nær neglebåndet. Anvendelsen af produktet skal være tydelig, ensartet og dække hele område nær neglebåndet og ligges så tæt som muligt, uden at ramme. Produktet må ikke være overfilet og skal være tydeligt. Hvert negl skal have alle kriterier for at tjene 1 point og 2 af kriterierne for at tjene et ½ point. Product control Alle farveapplikationer skal have fremstå helt rent. Hvis glitter anvendes, skal kontrol af dette bedømmes for at tjene et ½ point. Der må ikke være nogen luftbobler og eller skidt i produktet for at kunne tjene et ½ point. High shine finish Neglene skal have højglans, der har et glas finish udseende over hele overfladen af neglen. siderne, kanterne og neglebåndsområdet skal også have glans. Linjer og andet i neglen betragtes IKKE så længe skinnet er tydeligt. Hvis der anvendes gelseler, skal denne være helt hærdet. Ved brug af gelseler skal ALT stickylayer være fjernet. 1 point kan tjenes på hver negl. Creativity of design Hvert negl skal have et kreativt samarbejde og kunstneriske elementer, der bruges til at skabe det samlede udseende. Neglen skal have et kunstnerisk element både inde i neglen og på overfladen af neglen.

14 Total impression Baseret på det samlede indtryk af de kunstneriske elementer, som er repræsenteret på hvert negle. Der bør ikke være nogle negle med mere eller mindre nailart end andre. Level of difficulty Baseret på den komplette negle sværhedsgrad og for den division der stilles op i. Soakoff 10 point i total i alle kategorier 1 point pr. negl Hver negl dømmes individuelt Neglen skal leve op til alle kriterierne i dens kategori for at opnå point. Nail Shape Formen af neglene ser konsekvent og ensartet ud. Den frie kant må ikke være ujævn. Den frie kant skal gå lige fra neglepladen. Den frie kant skal være firkantet og have symmetri. Cuticle Maintenance Ingen skader eller irritation omkring neglebåndene. Neglebåndsområdet skal være velplejet. Neglebånd skubbes tilbage og trimmes korrekt. Der må ikke være overdrevet trimning af neglebånd. Underside Intet synligt støv eller snavs er tilladt. Ingen overskydende geleprodukt af nogen art. Olie er tilladt men ingen overdreven brug. Surface Smoothness Ingen filelinjer skal kunne ses på negleoverfladen. Neglen skal føles glat som glas uden ujævnheder i overfladen. Produktet skal være påført helt jævnt. High Shine Den øverste forsegler skal være skinnende på hele overfladen af neglen. Der bør ikke være plamager eller pletter i overfladen Alt stickylayer skal være fjernet

15 Red color application Lakken bør påføres tæt og ensartet ved neglebåndene. Der må ikke være striber i lakken Der må ikke være lak på huden eller bagsiden af neglene. Smilelines Produkt anvendelsen skal se jævnt ud, med en skarpt farvefordeling ved smillinjen. Den hvide skal have et solidt udseende. Der må ikke være skygger i smilet. Der må ikke være luftbobler i produktet. Product application Produkt påførelsen skal være jæv. Der må ikke være skygger. Der må ikke være luftbobler i produktet. Der må ikke være ramt med produkt på huden.

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DELTAGER BETINGELSER: 1) Dansk statsborgerskab 2) Selv kan medbringe: produkter, model, lys og materialer.

Læs mere

DKF Nail Open Soak off REGLER

DKF Nail Open Soak off REGLER DKF Nail Open 2019 - Soak off 1. Konkurrencen tager 1 time (60 min.) 2. Det må kun udføres på natur negle (ingen forlængelser er tilladt) 3. Modelens negle skal være u manicureret. 4. Manicuren/PREP skal

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Farve-system til negle

Farve-system til negle Farve-system til negle LCN Recolution LCN Recolution er en Soak off Gel eller UV-Colour lak system. Det er et permanent polish system og kan sammenlignes med en masse andre systemer af denne art på markedet.

Læs mere

Uddannelses Program UNIQUE NAIL ACADEMY. Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX

Uddannelses Program UNIQUE NAIL ACADEMY. Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX Uddannelses Program Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX Velkommen til En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det giver dig en

Læs mere

mere farve! sortimentet Farve, farve og i Danmark 90 unikke farver, vejedende pris: 99,95 kr.* Februar 2012/18 nye farver 13 nye negleplejeprodukter,

mere farve! sortimentet Farve, farve og i Danmark 90 unikke farver, vejedende pris: 99,95 kr.* Februar 2012/18 nye farver 13 nye negleplejeprodukter, nyt i 2012 Farve, farve og mere farve! sortimentet i Danmark Der er noget at glæde sig til! Til februar 2012 lancerers først og fremmest 18 nye unikke farver i det danske essie sortiment, for at gøre udvalget

Læs mere

GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign

GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign 1 GRAFIK & BILLEDETBEHANDLING Kunde / Pierre Beauvais Opgave / Annonce (fiktiv) Farve / RGB Programmer / Photoshop, InDesign Beskrivelse Pierre Beauvais skal have en annonce på deres nye chokolade bar

Læs mere

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset.

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Parcelhusvej 1 og 3 Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Huset du ser i vejledningen er Parcelhusvej 1, men fremgangsmåden er den samme til Parcelhusvej

Læs mere

SKALFLEX TÆTNINGSMEMBRAN Vejledning til montering 03/2012

SKALFLEX TÆTNINGSMEMBRAN Vejledning til montering 03/2012 SKALFLEX TÆTNINGSMEMBRAN Vejledning til montering 03/2012 Vandtættende bitumen-membran SKALFLEX TÆTNINGSMEMBRAN Produktinformation Skalflex Tætningsmembran er en 1,5 mm tyk bitumenbaseret membran, opbygget

Læs mere

Quilt med mange cirkler

Quilt med mange cirkler Det skal du bruge: PFAFF creative 3.0 sy- og broderimaskine PFAFF creative QUILTERS HOOP 200x200 (820940096) PFAFF forlængerbord med justerbar guide (821031096) PFAFF 0A standardtrykfod til IDT -system

Læs mere

Julehjerter med motiver

Julehjerter med motiver Julehjerter med motiver Torben Mogensen 18. december 2012 Resumé Jeg har i mange år moret mig med at lave julehjerter med motiver, og er blevet spurgt om, hvordan man gør. Så det vil jeg forsøge at forklare

Læs mere

PLUK OG SORTER FRUGT

PLUK OG SORTER FRUGT World Robot Olympiad 2018 WeDo Regular Kategori (Aldersgruppen op til 10 år) Konkurrencebeskrivelse, regler og pointgivning FOOD MATTERS PLUK OG SORTER FRUGT Version: 25. maj 2018 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Eksklusivt køkkenbord. til discountpris

Eksklusivt køkkenbord. til discountpris LET SVÆRHEDSGRAD: Skal det være eksklusivt, skal det også være præcist. Det stiller krav til dig men rent prismæssigt er der luft til at fejle en gang eller to. TIDSFORBRUG: Selve arbejdet tager et par

Læs mere

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Lav, kort kobling for lokomotiver og vogne med begrænset plads, 2 par til (1021) Life-Like E8A banerømmer eller Bachmann 4-8-4 banerømmer. #1021 til lokomotiver

Læs mere

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR

Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR Grafik & Billede PHOTOSHOP ILLUSTRATOR VECTORGRAFIK I ILLUSTRATOR Første opgave er lavet i Photoshop og Illustrator og gik ud på, at forvandle et foto til vectorgrafik. Dette gøres ved først, at bearbejde

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVE At lave en flyer med prisliste til en neglesalon (Nailstudio). OVERVEJELSER - Hvilken målgruppe skal flyeren henvende sig til? - Hvilke informationer skal flyeren indeholde?

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

Reparation af småskader på både.

Reparation af småskader på både. Reparation af småskader på både. Det kan ofte hænde at man får småskader på sin båd, isætning og optagning ved slæbesteder, uheld ved anløb til bådebroer og den slags. Vi ærgrer os over det alle sammen,

Læs mere

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det!

Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! Frihåndsquiltning på maskine Du kan lære det! 10 trin til dig fra BaliQuilt, som hjælper dig på vej til at quilte på maskine. BONUS: Tre øvelser til at komme i gang på. Trin nr. 1 tilbehør Der er tilbehør

Læs mere

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Hvis dokumentet SOFbyg skin1 er fulgt, har vi nu en kajak beklædt med stof og imprægneret med epoxy, slebet og klar til forstærkningen med

Læs mere

Grafik. & billed- behandling. Forside Fit Living Magasinet

Grafik. & billed- behandling. Forside Fit Living Magasinet Grafik & billed- behandling Forside Fit Living Magasinet OPGAVEN: Opgaven gik ud på at lave billedbehandling på Fit Livings forside til nr. 01 / 2016. PROGRAMVALG: Billedet er retoucheret gennem Photoshop

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling OPGAVEBESKRIVELSE: 1. Jeg har redigeret følgende billeder i Photoshop, og lavet en 3D plakat i Illustrator. 2. MATERIALE: 1. billede: Maldiverne 2. billede: Sort/hvid 3. billede:

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af Inspirationshæfte Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn Colorona er en del af FESTLIGE RAM R SJOV MED PAP M L PÅ S SMYKKER FARVERIGE HÅNDAFTRYK FINURLIGE FIGURER FANTASTISK KUNST ANSIGTSMALING

Læs mere

Inspirationshæfte Vinter

Inspirationshæfte Vinter creative skabelse sammen Inspirationshæfte Vinter Dejlige og sjove tips til dig og dit kreative barn kreativ skabelse sammen Snemand Flaske 1. Lav en stor bold af ler (størrelse afhængig af flaskehals

Læs mere

40 Gør Det Selv 3/2001

40 Gør Det Selv 3/2001 40 Gør Det Selv 3/2001 Gyngehest til skrappe drenge og piger Dette superflotte 2-spand vil helt sikkert blive modtaget med stor begejstring. Da hestene fremstilles af limtræ, er de meget solide og kan

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE VELKOMMEN til byswiercz et univers af stærke kvinder, der nyder trygheden i, at makeuppen sidder, hvor den skal og ikke mindst, er holdbar. Til alle stolte kvinder, der ranker ryggen og hilser på livets

Læs mere

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Introduktion 3M Controltac IJ380 er en ekstrem fleksibel folie, specielt velegnet til indvarmning i falser, og vanskelige overflader. Folien er

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4

Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4 Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4 Indeholder Dør med liste og spejl Påfør et eller to lag(vandbaseret primer grundmaling) som kræves før påføring af den valgte slut emalje. Slib,

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet et logo til TV-Landsholdet, der deltog i turneringen.

Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet et logo til TV-Landsholdet, der deltog i turneringen. L F G B G R A F I K & B I L L E D E N I K O L A J V A N G K I L D E M E D I E G R A F I K E R S V E N D E P R Ø V E 2 0 1 6 O P G A V E N Til den velgørende fodboldturnering Unicef Cup havde jeg designet

Læs mere

Elegant konsol til tv, dvd & o.l.

Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Flot skueplads Elegant konsol til tv, dvd & o.l. Enkel, flad, praktisk: Dette konsol har det ikke bare i sig, men også på sig! Den perfekte scene til dit tv. 1 Indledning

Læs mere

Dansk knivforenings bedømmelseskriterier

Dansk knivforenings bedømmelseskriterier Dansk knivforenings bedømmelseskriterier Dette dokument skal anvendes som inspiration til bedømmelse, og ikke følges slavisk eller ses som en færdig løsning på bedømmelsen. A HELHEDSINDTRYK / KREATIVITET

Læs mere

Regler for Bordtenniskampe, dvs. materialer, borde, bat osv.

Regler for Bordtenniskampe, dvs. materialer, borde, bat osv. ITTF's Bordtennislove I dette dokument finder du den danske bordtennis unions oversættelse af ITTF's bordtennislove. Her kan du finde alt om, hvilke regler der er når man spiller en bordtenniskamp. ---

Læs mere

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag.

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Før du går i gang. Har du undersøgt grunden for nedgravet ledning og rør? Har du det fornødne værktøj? Du skal bruge: En impact akkudrill,

Læs mere

Tekstildekorationssæt

Tekstildekorationssæt Tekstildekorationssæt Hobbyvejledning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91522AB4X4VII 2017-02 Vær opmærksom på følgende inden påstrygning: Nitterne egner sig bedst til at blive strøget på glatte overflader,

Læs mere

NYT. i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish

NYT. i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish Negleteknikeren der bringer smilet frem Manicure I pedicure I GELE I VOKS NYT i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish Når du bestiller en behandling med Vinylux, som er den lak jeg anbefaler ved

Læs mere

Stærk. tømrerløsning. Nye flotte tagrender på en weekend. Gør det selv og spar over 8000,-

Stærk. tømrerløsning. Nye flotte tagrender på en weekend. Gør det selv og spar over 8000,- Gør det selv og spar over 8000,- LET SVÆRT SVÆRHEDSGRAD: Ved du, hvordan du betjener din overfræser, er der ingen problemer i jobbet her. Øv dig evt. på en stump plade i forvejen. TIDSFORBRUG: Du skulle

Læs mere

Monteringsvejledning. www.e2a.net

Monteringsvejledning. www.e2a.net Monteringsvejledning www.e2a.net Nøglefri adgang Tak fordi du valgte et Easy2Access produkt, vi håber du må bliver glad for det. For at give dig de bedste forudsætninger til at komme godt fra start har

Læs mere

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1 Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 1. SOFbyg skin1 Når skellettet er klar til beklædning, dvs. skelettet er høvlet så der ikke er nogle skarpe kanterskelettet er lakeret med fortyndet lak

Læs mere

Reparation af glasfiberkajakker

Reparation af glasfiberkajakker Reparation af glasfiberkajakker Denne beskrivelse er fremstillet som en opsummering af et kursus i reparation af glasfiberkajakker af Leif Romsø i Kerteminde Kajakklub Oktober 2008. Glasfiberkajakker er

Læs mere

Pedaleur klubtøj 2014-2016

Pedaleur klubtøj 2014-2016 Klubbens nye tøjleverandør Giordana tilbyder forskellige kollektioner. I Pedaleur har vi valgt Forma Red Carbon som den primære kollektion med dens dertilhørende top-kvalitets indlæg Cirro C.T., samt div.

Læs mere

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen. Geometri. Georg Mohr-Konkurrencen

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen. Geometri. Georg Mohr-Konkurrencen Tip til. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Geometri Her er nogle centrale principper om og strategier for hvordan man løser geometriopgaver. et er ikke en teoretisk indføring, men der i stedet fokus på

Læs mere

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge,

Læs mere

Bandagering med en lukket bandage. Kolostomi Pleje. Dedicated to Stoma Care

Bandagering med en lukket bandage. Kolostomi Pleje. Dedicated to Stoma Care Bandagering med en lukket bandage Kolostomi Pleje Dedicated to Stoma Care Designet til Livet FOKUS på Dig Dansac udvikler, producerer og markedsfører unikke stomiprodukter, der imødekommer specifikke behov,

Læs mere

Bedømmelsesvejledning for dommere og pløjere

Bedømmelsesvejledning for dommere og pløjere Bedømmelsesvejledning for dommere og pløjere Point System Standard Pløjning. Point System Standardpløjning. 1. Flækning 10 point 2. Sammenkast Dækning af Plantemateriale Lukket, plantedækning, Hjulspor

Læs mere

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Produkter Sikkerhed Klemlister Profiler Duo Profil Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Anvendelsesområde Klemlisterne består af to lag gummi,

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

DM 2019 REGLER. 27. oktober på Hansenberg i Kolding. DM- regler 2019 Side 1 16

DM 2019 REGLER. 27. oktober på Hansenberg i Kolding. DM- regler 2019 Side 1 16 DM 2019 27. oktober på Hansenberg i Kolding REGLER DM- regler 2019 Side 1 16 Indhold Damer Creative - test 1. 3 Hair by Night - test 2. 4 Evening Style - individuel. 5 Progressive Cut - individuel. 6 Bridal

Læs mere

Vejledning Windtec Rudereparations sæt

Vejledning Windtec Rudereparations sæt Vejledning Windtec Rudereparations sæt Indholdsfortegnelse: INDHOLDSFORTEGNELSE:...2 VÆSKE VEJLEDNING:...3 Resin 01... 3 Resin 1... 3 Resin 1,6... 3 Resin 2... 3 Pit Filler... 3 Pit Polish... 3 Cup Lub...

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge:

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge: Side 1 af 9 Materialer: Til én klasse skal du bruge: til hver elev: fire slags paprør, nr. 1-4 en linse et okular (sørg for at hver gruppe nogle forskellige okularer) en saks to runde stykker sort karton

Læs mere

Primer-filler P , P og P med P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG

Primer-filler P , P og P med P INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produktdatablad August 2012 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt Primer-filler P565-4501, P565-4505 og P565-4507 (med P210-8815 HS+ hærder) Beskrivelse P565-4501 Primer-filler

Læs mere

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering

MiniHuset.dk Torpsgade 25, Smidstrup, 7000 Fredericia www.minihuset.dk - info@minihuset.dk. Udvendig Dekorering Udvendig Dekorering Det udvendige udseende er på mange måder den vigtigste del af dit dukkehus, da det er den del, der bliver vist det meste af tiden. Den stil du vælger til dit hus vil ofte diktere det

Læs mere

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim.

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim. Indbydelseskort Send indbydelsekort ud, der er formet som et skjold. Du kan jo lave dem forskellige, så det bliver din gæsts våbenskjold. Det samme mønster skal så gå igen på det store skjold, spændet

Læs mere

At fremstille spærværk:

At fremstille spærværk: At fremstille spærværk: Et spærværk kan udføres i mange smukke udformninger. Fælles regel er dog, at spærhjulet skal overføre sit "tryk" på skær-keglen i en vinkel på 90 grader, og at spidsen på spærkeglen

Læs mere

Maling til køkken, bad og erhverv glans

Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans 25 Maling til køkken og maling til bad. I denne kategori finder du maling til køkkenet og maling til badeværelset. Vidste

Læs mere

PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa

PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa KITE TAPE Selvklæbende rip-stop nylon. Perfekt til hurtig reparation

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Hvidlakeret ventilationsfittings Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Hvidlakeret ventilationsfittings. Den indeholder vigtige informationer om brug, vedligeholdelse

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde:

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde: Monteringsanvisning Santex E-line Skydepartier Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +5 5 mm Tolerance højde: +7 7 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter,

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

Maling til stue, kontor m.m.

Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue skal være rimeligt slidstærk og vaskbar, fordi her er trafik og risiko for fedtede fingre og spild. Men malingen til stuen må heller ikke være for blank. Det

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

Montagevejledning. Tripplex Wall Design & Mosaik

Montagevejledning. Tripplex Wall Design & Mosaik 1 Montagevejledning Tripplex Wall Design & Mosaik 2 Tripplex Walldesign/Mosaik 40-100mm, kan både monteres med skjulte beslag og oplimet. NB: 20,30mm kan udelukkende monteres oplimet. Opmåling Feltet hvor

Læs mere

Tak fordi du valgt Apex sliberen, her er nogle yderligere tips:

Tak fordi du valgt Apex sliberen, her er nogle yderligere tips: Mob: 60 244 540 Tak fordi du valgt Apex sliberen, her er nogle yderligere tips: For at gøre slibningen simpel indtil du har lært din nye sliber helt at kende. Køkkenknive slibes ved 18 grader (Grøn plet

Læs mere

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Grøndlandspagajer laves normalt i cedertræ fordi det er en let træsort. En pagaj lavet i cedertræ kan normalt laves i en færdig vægt lidt

Læs mere

Vejledningen er udarbejdet af Eurogarant Danmark i dialog med FDM kvalitetskontrol. Vejledningen er en del af Eurogarant Lak audit under ISO 9001.

Vejledningen er udarbejdet af Eurogarant Danmark i dialog med FDM kvalitetskontrol. Vejledningen er en del af Eurogarant Lak audit under ISO 9001. Eurogarant Lakeringskvalitet Kontrol System EG-LKS Denne vejledning er til brug ved kontrol af lakering af biler. Vejledningen kan anvendes til at definere fejl og mangler på en foretagen lakering. Vejledningen

Læs mere

Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk og skub) af 240 liter affaldsbeholder med dobbeltlåg og ergonomiske håndtag.

Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk og skub) af 240 liter affaldsbeholder med dobbeltlåg og ergonomiske håndtag. HUMUS Sylbækvej 1, DK-8230 Åbyhøj Tlf. +45 86 25 34 00 Fax +45 86 25 35 22 Tlf. +45 47 10 70 77 Fax +45 47 10 70 79 E-mail: genplast@post.tele.dk Ergonomisk 2-hjulet affaldsbeholder Håndtering (vip, træk

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler.

Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler. Isiteek er et gør-det-selv produkt primært rettet mod skibsmarkedet, og er hovedsageligt udviklet til at lave mindre paneler. Du skal bruge følgende værktøjer: En arbejdsbænk med en lige kant Nogle vægte

Læs mere

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL CMT650 Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Hvad skal man ellers bruge......side 4 Generelle sikkerheds forskrifter

Læs mere

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3 BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer Part 3 Der er taget udgangspunkt i en rigtig god monitor, men det kunne lige så godt have været en stor gulv-højttaler; princippet

Læs mere

Dansk Squash Forbund Regler for squash

Dansk Squash Forbund Regler for squash Dansk Squash Forbund Regler for squash Minimum 5640 Clear Height 4570 50 1780 50 Front Wall Line Front Wall Service Line Board Side Wall Line 6400 for singles Between Playing Surfaces 1600 50 3100 50 1600

Læs mere

workflow af Katrine Hast

workflow af Katrine Hast af Katrine Hast Opgavebeskrivelse Min kunde Rene Karlson, har et firma, hvor han lejer forskellige transportmidler ud, samt selv kører rundt. Han havde købt sig en køletrailer, som han gerne ville have

Læs mere

Tulip frigøre den kreative glæde

Tulip frigøre den kreative glæde Tulip frigøre den kreative glæde Tulip er en universal hobby-akrylfarve med 3-D effekt. Farven kan bruges på underlag af stof, læder, glas, metal og plastik m. fl. hvilket giver et bredt brugsområde. Farverne

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE TRYKKLAR PDF ENKELTSTÅENDE SIDER Sørg for at holde siderne i din PDF-fil enkeltstående og ikke som spreads eller facing pages. Alle

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Kebony terrasse og brodæk Generel information Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god luftcirkulation under terrassen og undgå

Læs mere

Installationsvejledning. Rockfon Eclipse

Installationsvejledning. Rockfon Eclipse Installationsvejledning Rockfon Eclipse GENEREL INFORMATION Systembeskrivelse: Rockfon Eclipse er en rammeløs akustisk flåde, tilgængelig i kvadratiske rektangulære og andre elegante former. De kvadratiske

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

INSPIRATION: Side 1 af 7

INSPIRATION: Side 1 af 7 INSPIRATION: MATERIALER: Uld ca. 30 g i bundfarven samt uld til dekoration, lynlås 20 25 cm, foam til skabelonen, vandflaske med huller i låget, plasticpose, rundstok, sæbe og masser af vand. Jeg bruger

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr. 117 Side 1

Vejledning til Photofiltre nr. 117 Side 1 Side 1 I denne vejledning skal vi bruge 7 billeder som skal sættes ned i størrelse. Bagefter sættes de sammen 3 i den ene rækker og 4 i den anden. Til sidst sættes de 2 rækker sammen så det er som en collage.

Læs mere

Vedligeholdelse af din saks

Vedligeholdelse af din saks Vedligeholdelse af din saks Der er 4 punkter som er meget vigtige mht. vedligeholdelse af en saks. Disse 4 punkter vil forlænge din saks levetid med flere år. Indstilling af sakse. Oliering af sakse. Brug

Læs mere

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA Her finder du alle former for beskyttelsesprodukter! BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER 13 Beskyttel Mulighederne

Læs mere

Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme.

Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme. METOD køkken med LAXARBY låger og skuffefronter Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme. Det nye køkkensystem fra IKEA flytter grænserne for, hvad man kan gøre med et

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Illustrator Undervisning

Illustrator Undervisning Indhold Illustrator: Pixels kontra Vektor.............. 2 Pathværktøj...................... 3 Værktøjer........................ 4 Nyt dokument..................... 5 Intro til værktøjer....................

Læs mere

SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE.

SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE. SÅDAN LAVER JEG DET FEDESTE KAMPAGNE- BILLEDE NOGENSINDE. Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling Opgaven Adidas har lanceret en farveopdatering af deres støvleklassiker Copa Mundial. Støvlen,

Læs mere

TOMCAT DANMARK. Pads / Tilbehør / EDGE

TOMCAT DANMARK. Pads / Tilbehør / EDGE TOMCAT DANMARK Pads / Tilbehør / EDGE 20/02-2019 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 3 Pad start pakke - Stick-Edge / Nano-Edge --- 4 Øko behandlings pad (kemi fri stripping) --- 5 Lilla pad ---

Læs mere