DKF Nail Open Soak off REGLER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DKF Nail Open Soak off REGLER"

Transkript

1 DKF Nail Open Soak off 1. Konkurrencen tager 1 time (60 min.) 2. Det må kun udføres på natur negle (ingen forlængelser er tilladt) 3. Modelens negle skal være u manicureret. 4. Manicuren/PREP skal udføres i konkurrencen. Håndbad er tilladt. Håndlotion og massage er ikke nødvending. 5. Alle modellers negle vil blive tjekket for at sikre at neglene ikke er blevet manicureret og filet inden konkurrencen. 6. Alle neglene skal fremstå, så der ikke er tegn på manicure mindst en uge inden konkurrencen. 7. Hvis der er tegn på manicure inden konkurrencen vil deltageren få fratrukket 5 point fra sit scoresheet. 8. Alle negle skal i konkurrencen lakeres med Gele lak. Ikke alm. negle lak. 9. Topcoat skal påføres til afslutning 10. Alle produkter skal have labels på så det tydeligt fremgår hvad de forskellige produkter på deltagerens bord er. 11. Alle produkter til at udføre en manicure er tilladt 12. Alle produkter der skal bruges skal være på bordet inden konkurrencen starter. 13. Det er ikke tilladt at tage yderlige produkter op af tasken eller tage imod noget fra nogen ude fra konkurrence området når konkurrencen er gået i gang. 14. Den ene hånd skal lakeres med en solid rød farve. 15. Den anden hånd med en fransk lakering. Der skal bruges hvid på den frie kant og transparent pink på neglepladen. Det er ikke tilladt at bruge skimmer eller perlemor.

2 DKF Nail Open Mixed Media 1) Mixed Media er en indleverings konkurrence 2) Mixed Media boksen er lavet helt færdig inden konkurrencen og afleveres ved konkurrence start. 3) Man må gerne aflevere Mixed Media bokse der har været dømt til andre konkurrencer før, dog må de ikke indleveres til konkurrence igen, hvis de har vundet 1, 2 eller 3 plads, til en hvilken som helt konkurrence i en hvilken som helst division. 4) Neglene skal designes på tipper og placeres i en transparent æske/boks. Så de kan udstilles til konkurrencen under hele messen. 5) Det er tilladt både selv at fremstille sin æske/boks eller købe en. Den må dog ikke være mere end 25,4 cm. brede og 10,16 i højden. 6) Hvis æsken/boksen er større end tilladt kan det medføre at den bliver diskvalificeret. 7) Alle Mixed Media bokse skal være 100% færdiggjort inden konkurrencen. 8) Et fuldt sæt med 10 tipper i forskellige str. så det forstiller rigtige negle. Hvis der bruges 10 tipper i samme længde, vil der blive fratrukket 5 point fra deltagerens scoresheet. 9) Det er tilladt at sammensætte tipperne eller placere dem separat. 10) Som deltager skal du møde personligt op og aflevere din Mixed Media boks. 11) Alle Mixed Media bokse skal være udstillet under hele messen! 12) Tager man ikke sin Mixed Media boks med når messen lukker bliver de IKKE eftersendt. Det er deltagerens ansvar af hente sin boks når messen lukker. 13) Der skal til hver Mixed Media boks medfølge en maskinskrevet beskrivelse af boksen og hvilke typer af nailart medier der er brugt. Beskrivelsen skal både laves på engelsk og dansk. 14) Deltageren skal som minimum bruge 3 ud af disse 5 nailart medier: Airbrush, Akryl, Gele, hånd malede elementer (micro art), Nail art dekrationer som f.eks. perler, sten, guldbarre, folie og knuste skaller. Bruges der ikke minimum 3 af disse 5 nailart medier, fratrækkes der 5 point fra scoresheet. 15) Alle 3 medier skal udføres på kunstnerisk vis, ellers tæller de ikke som udført. 16) Ingen færdiglavet nailart, færdiglavet 3D nailart eller fimo er tilladt i Mixed Media boksen. 17) Det er kun nailart udført af deltageren selv, der må indleveres.

3 18) Alle deltager skal mundligt forklare eller vise hvordan noget nailart er udført hvis de bliver spurgt af dommerne. 19) Alt nailart anvendt til tipperne, hvad enten det fastgjort eller ej, vil tælle og må ikke strække sig længere end 1 cm fra tippen, ellers vil 5 point trækkes fra slutresultatet. DKF Nail Open Fantasy 1) Man må gerne genbruge temaer og nailart der har været dømt til andre konkurrencer før, dog må de ikke bruges til konkurrence igen, hvis de har vundet 1, 2 eller 3 plads, til en hvilken som helt konkurrence i en hvilken som helst division. 2) Alt nailart skal forberedes inden konkurrencen af deltageren. 3) Alle deltager skal være klar til at mundligt forklare, eller vise hvordan noget er udført, hvis dommeren spørger. 4) Deltager må kun stille op med nailart de selv har lavet. 5) Alt neglekunst skal være fastgjort på en tip som (base) alle tip længder er tilladt. 6) Alt kunst, pynt, grafik og nailart må være så stort som deltageren ønsker. 7) Tredimensionel grafik skal påføres med acryl eller gele. 8) Rhinesten, fjer, folie, ædelstene, tilbehør, smykker og maling er tilladt. 9) Denne konkurrence viser deltagrens kreativitet, sværhedsgrad og hvor gennemført temaet er blevet udført. 10) Alle former for sculpturerings og 3D-værktøjer er tilladt. Tråd, folie, balloner, musik og andet elektronisk udstyr er alle tilladt.

4 DKF Nail Open Stiletto nail art 1) Denne konkurrence kombinerer de elementer der er i nailart og de tekniske aspekter der er i negle struktur. 2) Deltageren ville blive bedømt på både tekniske men også kunstneriske aspekter. 3) Neglene skal have den traditionelle stiletto form, hvor neglen går ud i en spids. 4) Konkurrencen varer 2 timer (120 min.) 5) Deltageren bestemmer selv om de vil støbe i akryl eller gele og det skal gøres på skabeloner. 6) Tipper er ikke tilladt. 7) Deltageren må bruge produkter med hvilken som helst farver og glimmer. 8) Designarbejde kan indkapsles i neglen og/eller på toppen af neglene med kunst, der ikke er mere end 5 millimeter i højden. 9) Deltageren kan inkorporere alle typer maling og rhinesten til et ekstra kunstnerisk element på toppen af neglen, men håndmalingen vil kun regne med 20% af den samlede score på alle kunstneriske scoringskriterier. 10) Neglene vil blive dømt på lignende måde som andre nailart konkurrencer. 11) På førelsen skal udformes efter deltagerens ønske og evne. 12) Gel sealer eller topcoat skal påføres. 13) El fil er tilladt 14) Negle olie er tilladt. 15) El file olie er tilladt. 16) Pinching redskaber og C kurve sticks er tilladt. 17) Det er tilladt at forberede neglen helt, inden konkurrencens start. Dog skal primer først påføres efter konkurrence start. 18) Skabeloner på ikke forberedes/klargøres inden konkurrencens start. 19) Klistermærker, eller færdiggjort nailart er ikke tilladt. 20) Alt nailart skal kreeres i konkurrencen.

5 21) Alle generelle regler gælder i denne konkurrence. DKF Nail Open Salon style French 1) Deltageren skal lakere en hånd med en cremet rød lak. Ingen basecoat ridgefiller eller topcoat er tilladt. Deltageren bestemmer selv hvilket brand lak de ønsker at bruge så længe det er en cremet lak. Shimmer, glimmer eller frost er ikke tilladt. 2) Salon style franske negle (pink & hvid) skal laves. Cover pink er tilladt. Dette er negle som du ville lave på din salon. Dette skal resultere i blødere kanter på de firkantede negle. Stiletto og mandelformede negle er ikke tilladt. 3) Det er valgfrit om deltageren vil bruge akryl eller gele. 4) Konkurrencen tager 2 timer (120 min.) 5) Topcoat og Gele sealer på den franske hånd er tilladt. 6) Olie er tilladt 7) Vand og sæbe er tilladt at bruge til finish 8) Det er valgfrit om deltagren vil bruge skabelon eller tipper. 9) Det er ikke tilladt at forberede skabeloner inden konkurrencen. Dog må skabelonerne godt være sat sammen 2 og 2 i lag så længe de igen er sat fast på papiret. 10) Neutrale eller klare tipper og skabeloner er tilladt. Ingen hvide tipper er tilladt. 11) El fil er tilladt 12) File olie og creme er tilladt 13) Pinching redskaber og C kurve sticks er tilladt. 14) Det er tilladt at skulpturere den ene hånd i rent clear eller pink akryl /gele. Det er denne hånd der skal lakeres med rød lak. Den anden hånd skal være fransk, med pink og hvid skulptureret akryl/gele. 15) UV og LED lamper er tilladt at have på bordet. Deltagere skal selv stå for disse.

DKF Nail Open og DM i Negle score rules

DKF Nail Open og DM i Negle score rules Salon style 10 point i total i alle kategorier 1 point pr. negl Halve point kan blive givet Hver negl dømmes individuelt Neglen skal leve op til alle kriterierne i dens kategori for at opnå point. Convex

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Uddannelses Program UNIQUE NAIL ACADEMY. Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX

Uddannelses Program UNIQUE NAIL ACADEMY. Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX Uddannelses Program Harmony Gelish Morgan Taylor BCL Spa IBX Velkommen til En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det giver dig en

Læs mere

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016

DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DE DANSKE MESTERSKABER I NEGLEDESIGN KATEGORI GELE BEGYNDER OG PROFESSIONEL Søndag 6. marts 2016 DELTAGER BETINGELSER: 1) Dansk statsborgerskab 2) Selv kan medbringe: produkter, model, lys og materialer.

Læs mere

Farve-system til negle

Farve-system til negle Farve-system til negle LCN Recolution LCN Recolution er en Soak off Gel eller UV-Colour lak system. Det er et permanent polish system og kan sammenlignes med en masse andre systemer af denne art på markedet.

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

Negle stylist træningsprogram

Negle stylist træningsprogram Negle stylist træningsprogram Kære kommende negle stylist Som Professionails negle stylist, har du mulighed for at skabe dig en selvstændig fremtid i en branche som er under konstant udvikling og har stor

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVE At lave en flyer med prisliste til en neglesalon (Nailstudio). OVERVEJELSER - Hvilken målgruppe skal flyeren henvende sig til? - Hvilke informationer skal flyeren indeholde?

Læs mere

NYT. i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish

NYT. i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish Negleteknikeren der bringer smilet frem Manicure I pedicure I GELE I VOKS NYT i 2017 på behandlinger med Vinylux Weekly Polish Når du bestiller en behandling med Vinylux, som er den lak jeg anbefaler ved

Læs mere

DM 2019 REGLER. 27. oktober på Hansenberg i Kolding. DM- regler 2019 Side 1 16

DM 2019 REGLER. 27. oktober på Hansenberg i Kolding. DM- regler 2019 Side 1 16 DM 2019 27. oktober på Hansenberg i Kolding REGLER DM- regler 2019 Side 1 16 Indhold Damer Creative - test 1. 3 Hair by Night - test 2. 4 Evening Style - individuel. 5 Progressive Cut - individuel. 6 Bridal

Læs mere

Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4

Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4 Modul 1 (døren). Strygning, lakering, liste Dag 1 til 4 Indeholder Dør med liste og spejl Påfør et eller to lag(vandbaseret primer grundmaling) som kræves før påføring af den valgte slut emalje. Slib,

Læs mere

DM 2017 REGLER. 29. oktober på Hansenberg i Kolding. D M r e g l e r 2017 S i d e 1 11

DM 2017 REGLER. 29. oktober på Hansenberg i Kolding. D M r e g l e r 2017 S i d e 1 11 DM 2017 29. oktober på Hansenberg i Kolding REGLER D M r e g l e r 2017 S i d e 1 11 Indhold Damer Creative - test 1. 3 Hair by Night - test 2. 4 Evening Style - individuel. 5 Progressive Cut - individual.

Læs mere

DM 2018 REGLER. 28. oktober på Hansenberg i Kolding. DM regler 2018 Side 1 14

DM 2018 REGLER. 28. oktober på Hansenberg i Kolding. DM regler 2018 Side 1 14 DM 2018 28. oktober på Hansenberg i Kolding REGLER DM regler 2018 Side 1 14 Indhold Damer Creative - test 1. 3 Hair by Night - test 2. 4 Evening Style - individuel. 5 Progressive Cut - individual. 6 Bridal

Læs mere

OMAR Opbevaringssystem

OMAR Opbevaringssystem Produktguide OMAR Opbevaringssystem 07_018 VEDLIGEHOLDELSE Tør den af med en blød klud opvredet i vand, eventuelt tilsat et mildt rengøringsmiddel eller sæbe. Tørres efter med en ren, tør klud. MILJØ Materialet

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

PEAK ACADEMY. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til tid, sted eller indhold!

PEAK ACADEMY. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har særlige ønsker til tid, sted eller indhold! PEAK ACADEMY Allerførst tak for din interesse i vores uddannelsesprogram. Vi håber du finder noget, der kan dække dit behov, og vil glæde os til at følge din karriere i branchen fremover. PEAK Academy

Læs mere

Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2013

Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2013 Det Danske Trinsystem for Kvindelig Idrætsgymnastik Januar 2013 Revideret februar 2014 Trin 1-6 Generelt Trin 1-6: Bogen er opbygget med forslag til træning af kondition og smidighed i starten af bogen.

Læs mere

Det er tilladt både at bruge både den gamle og nye musik som er udgivet af det amerikanske gymnastikforbund.

Det er tilladt både at bruge både den gamle og nye musik som er udgivet af det amerikanske gymnastikforbund. Generelt Trin 1-6: Bogen er opbygget med forslag til træning af kondition og smidighed i starten af bogen. Derefter er bogen opdelt i hvert trin med udførligt beskrevet øvelser. Til sidst i bogen er der

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Idéer til dit Bryllup

Idéer til dit Bryllup Idéer til dit Bryllup Indholdsfortegnelse Smykker...3 Kort...6 Nyt & Gammelt...8 Kirken...10 Borddækning...12 Gavebord & Æsker...14 Diverse...16 Scrapbooking...18 God fornøjelse Smykker 3 Tips & Idéer

Læs mere

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

Billede Beskrivelse Ønskede antal

Billede Beskrivelse Ønskede antal Billede Beskrivelse Ønskede antal Pakke med 5 faner i Pakke med 4 faner i Gæstebog 22 sider (20 x 24,5 cm) Sæt med 3 papir blomster (Ø8 cm) Stor papir bloms (Ø10 cm) Papgren med tilhørende navnetag Papgrene

Læs mere

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af

Inspirationshæfte. Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn. Colorona er en del af Inspirationshæfte Herlige og sjove tips til dig og dit kreative barn Colorona er en del af FESTLIGE RAM R SJOV MED PAP M L PÅ S SMYKKER FARVERIGE HÅNDAFTRYK FINURLIGE FIGURER FANTASTISK KUNST ANSIGTSMALING

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Deluxe Ansigtsbehandling: Pris kr.

Læs mere

Hængelamper Copyright "dukkehussiden 2010 kun til privat brug

Hængelamper Copyright dukkehussiden 2010 kun til privat brug Hængelamper Copyright "dukkehussiden 2010 kun til privat brug Pic. 01 Pic. 01 Som I ser på formen af lamperne, er de runde, ovale, paddehat formet. OBS. De bedste steder, hvor man kan finde ting, man kan

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting Nytår 2015 Sæson 45 Johan Schlichting Trykt 25-11-15 Siderne 913-928 Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl.

Læs mere

Nytår Sæson sæson Opdateret: 1. Nov Siderne Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året med Sjællands største udvalg

Nytår Sæson sæson Opdateret: 1. Nov Siderne Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året med Sjællands største udvalg Nytår 2013 Sæson 43 i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund 43.sæson Opdateret: 1. Nov. 2013 Siderne 663-680 Åbningstider: i vinter halvåret 14. Okt. til 21. Marts Mandag

Læs mere

KONKURRENCE HÅNDBOGEN

KONKURRENCE HÅNDBOGEN KONKURRENCE HÅNDBOGEN Nordic Pitmaster Challenge 2014 Konkurrence håndbogen... 3 Velkommen... 3 Introduktion til Nordic Pitmaster Challenge... 3 Hvad er en Pitmaster... 3 Hvem kan deltage... 4 Praktisk

Læs mere

lav dit eget minijuletræ

lav dit eget minijuletræ Af Pia Buusmann. Foto: Jes Buusmann lav dit eget minijuletræ miniature overdådig jul i Hvis du ikke har plads til et stort og flot juletræ, men gerne vil have den hyggelige stemning, er der heldigvis andre

Læs mere

Inspirationshæfte Vinter

Inspirationshæfte Vinter creative skabelse sammen Inspirationshæfte Vinter Dejlige og sjove tips til dig og dit kreative barn kreativ skabelse sammen Snemand Flaske 1. Lav en stor bold af ler (størrelse afhængig af flaskehals

Læs mere

Vejledning til Photofiltre nr.194 Side 1 Lave en juletop til at sætte ind foroven på en Start med at gå op og vælge NY

Vejledning til Photofiltre nr.194 Side 1 Lave en juletop til at sætte ind foroven på en  Start med at gå op og vælge NY Side 1 Start med at gå op og vælge NY Du skal først vælge størrelse Bredde 1200 Højde 350 Baggrund her vælger du Rød farve Ikke noget hak ved Baggrundsmønster Du får så denne som er baggrunden for toppen

Læs mere

BRØNDSHOLM. Valentine. Bryllup & Dekoration 2014. Valentine& Wedding. Trends 2014. www.brondsholm.dk TLF: 70 20 36 35

BRØNDSHOLM. Valentine. Bryllup & Dekoration 2014. Valentine& Wedding. Trends 2014. www.brondsholm.dk TLF: 70 20 36 35 BRØNDSHOLM Valentine& Valentine Bryllup & Dekoration 2014 Wedding Trends 2014 OBS! BESTLLNGSVARER 8-14 DAGES LEVERNGSTD www.brondsholm.dk TL: 70 20 36 35 Valentinsdag Mors dag A Hjerte, træ, 73-55861

Læs mere

Grafisk Tekniker Digitalprint. Klistermærker med skærelinjer

Grafisk Tekniker Digitalprint. Klistermærker med skærelinjer Grafisk Tekniker Digitalprint Klistermærker med skærelinjer Klistermærker - opgave En mindre serie forskellige klistermærker skal tegnes i Illustrator. Der defineres en ny fil for hvert enkelt klistermærke,

Læs mere

TRÆN VÆRKTØJERNE GENNEM LEG

TRÆN VÆRKTØJERNE GENNEM LEG TRÆN VÆRKTØJERNE GENNEM LEG Forfatter: Carsten Borch - Illustrator: Mie Nørgaard - www.1925modellen.dk Version 30. oktober 2017 Lav grupper med 3-4 deltagere per gruppe. Opgaverne kan laves i klassen.

Læs mere

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi

BUS TRYKFAKTA Gældende fra 10. oktober 2013. Der tages forbehold for trykfejl. DecoCombi BUS TRYKFAKTA ABRIBUS TRANSPORT RETAIL BILLBOARDS AIRPORT CITY RELATION BUS TRYKFAKTA Side 2 TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN MEDIEFORMAT Decobus: Se ordrebekræftelse Alm. bagside: Se ordrebekræftelse RENTEGNINGSMÅL

Læs mere

Årsplan Kunstlinjen 2014 15

Årsplan Kunstlinjen 2014 15 Årsplan Kunstlinjen 2014 15 Uge Skema Overskrift Indhold Mål 33 man: Intro Intro Intro Intro Intro Streetart Oplæg, filmklip og inspiration om streetart. Forskellige teknikker præsenteres og afprøves:

Læs mere

Billede Beskrivelse Ønskede antal

Billede Beskrivelse Ønskede antal Billede Beskrivelse Ønskede antal Pakke med 5 faner i Pakke med 4 faner i Gæstebog 22 sider (20 x 24,5 cm) Sæt med 3 papir blomster (Ø8 cm) Stor papir bloms (Ø10 cm) Papgren med tilhørende navnetag Papgrene

Læs mere

AlmenHæfte. Anbefalinger til. God Almen Drift

AlmenHæfte. Anbefalinger til. God Almen Drift AlmenHæfte Anbefalinger til God Almen Drift 1 Indhold Evt. Forord Evt. Indledning Kapitel xx Kapitel xx 4 5 x x Udgivelsesår: xx Udarbejdet for: xx Fotos: xx Rettigheder: Eftertryk i uddrag tilladt, men

Læs mere

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer

ErhvervsAkademi Sjælland. Visuel identitet og designretningslinjer ErhvervsAkademi Sjælland Visuel identitet og designretningslinjer Indholdsfortegnelse Formål 2 Værdierne bag EASJ s visuelle identitet 2 - Fællesskab 2 - Mangfoldighed 2 - Udvikling 2 Elementer i logoet

Læs mere

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16.

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Nytår 2014 Sæson 44 Åbningstider: i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl. 11 00-19 00 Lørdag kl. 9 00-14 00 Søndag - LUKKET

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.25 Der spilles

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort!

Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Er lidt plads alt hvad du har? Tænk stort! Store drømme behøver ikke at blive begrænset af lidt plads Med den rigtige type opbevaringsløsning kan du lave et hyggeligt og inspirerende miljø selvom pladsen

Læs mere

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring.

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring. Spirer: Fartpiloter Formål Pigerne skal opleve, at de selv kan transportere sig rundt i verden, både ved egen energi og også ved hjælp af anden energi, som fx automatiske transportmidler. De kan derved

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014)

Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014) Reglement Efterskole-DM i Rytme (revideret august 2014) Holdene: Et hold består af 6 til 10 gymnaster (piger og/eller drenge), sammensat af elever fra samme efterskole. Altså 9. eller 10. klasse-elever.

Læs mere

Almene henstillinger for alle deltagere:

Almene henstillinger for alle deltagere: Almene henstillinger for alle deltagere: Akva-auktionen der afholdes i Aarhus, oktober måned har gennem de senere år vokset sig større og større, både hvad antallet af besøgende angår, samt auktions effekter.

Læs mere

Skulpturer. Tingene på billederne er ikke til salg, jeg laver en unika skulptur specielt til dig ved køb.

Skulpturer. Tingene på billederne er ikke til salg, jeg laver en unika skulptur specielt til dig ved køb. Salg Her er de værker som jeg gerne vil give til verden. Finder du noget du gerne vil eje, så kontakt mig på kunstner@i-draw.dk og så får du en unika genstand. Nogle af billerne viser genstande der er

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Indiansk solgud. Barkfuglen. Str: 41 x 41 cm. Materiale: bark/spartelmasse, acryl på træplade.

Indiansk solgud. Barkfuglen. Str: 41 x 41 cm. Materiale: bark/spartelmasse, acryl på træplade. Barkfuglen Str: 41 x 41 cm. Materiale: bark/spartelmasse, acryl på træplade. Indiansk solgud Str: 50 x 40 cm. Materiale: acryl, træ, sand, fjer og diverse på træplade. Budda Str: 50 x 40 cm. Materiale:

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd 1 24/11/15 19.08 Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Negle design EN PASSION

Negle design EN PASSION KURSUSOVERSIGT 2014 Negle design EN PASSION Siden 1989 har alessandro International s innovative produkter og intensive kurser hjulpet tusindvis af neglestylister, med at holde dem på forkant med deres

Læs mere

Prepress Serigrafi Grafisk Tekniker Grundforløb. Opgave: Klistermærker i flere farver

Prepress Serigrafi Grafisk Tekniker Grundforløb. Opgave: Klistermærker i flere farver Grafisk Tekniker Grundforløb Opgave: Klistermærker i flere farver I denne opgave skal der skabes et antal klistermærker i flere farver. Temaet er frit. Husk at der i serigrafi skal laves ramme for hver

Læs mere

Her vælger du den øverste skabelon og trykker på Download. Hvis du bruger Windows egen Browser Edge kommer dette frem hvor du trykker Åbn

Her vælger du den øverste skabelon og trykker på Download. Hvis du bruger Windows egen Browser Edge kommer dette frem hvor du trykker Åbn Side 1 Vi skal starte med at at åbne en skabelon til LibreDraw. På min hjemmeside under LibreOffice Draw er der en side med skabeloner. Her vælger du den øverste skabelon og trykker på Download Hvis du

Læs mere

Hvis bortkommet, venligst retunér til:

Hvis bortkommet, venligst retunér til: Hvis bortkommet, venligst retunér til: Navn: Adresse: Indhold: Mindnotes historie 8-9 Blødt omslag med papir 10-13 Blødt omslag med PU 14-17 Hårdt omslag med papir 18-21 6 Hårdt omslag med PU 22-25 Hårdt

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Teenvolley vises. 9.25 Der spilles Teenvolley

Læs mere

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Behandlinger Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2 Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3 Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Chapter 4 CND Negle... 4-7 Chapter 5 Manicure... 5-8 Chapter 6 Lukxus Spa manicure...

Læs mere

FUCKING FLINK FOREVER

FUCKING FLINK FOREVER FUCKING FLINK FOREVER SIDE 68: SKAB BEVÆGELSE SKAB BEVÆGELSE flink i tredje Nogle kloge mennesker forsker i det, vi kalder netværk og ved en masse om, hvordan mennesker forbinder sig med hinanden. De ved,

Læs mere

Kurve og bakker Egenskaber

Kurve og bakker Egenskaber Kurve og bakker Kurve og bakker Egenskaber Sikkerhed Stopfunktion der forhindrer at kurven ikke utilsigtet trækkes helt ud ved brug. Hygiejne Glatte rengøringsvenlige overflader. Tåler maskinvask. Fås

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 2.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.2 Der spilles Teenvolley

Læs mere

nye DESIGnS! Nummer 3 - Efterår 2011

nye DESIGnS! Nummer 3 - Efterår 2011 nye DESIGNS! katalog Nummer 3 - Efterår 2011 1 indhold Side 3 Indledning 4 Bogmærker 5 T-shirts 6 Væg klistermærker 7 Vindues klistermærker 8 Mulepose 9 Nøglering 10 Silikonearmbånd 11 Små klistermærker

Læs mere

Bænk med potter som fundament

Bænk med potter som fundament DIY med Magical hortensia Idé, foto og styling: Lene Nissen / www.peekaboodesign.dk Bænk med potter som fundament Bænken der oser af haveglæde kan du let selv lave. Vi har lavet den med en hynde, der giver

Læs mere

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter.

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter. Opgaveark Billedkunst, 1.-2. klasse og 3.-5. klasse Omfang: 2-4 lektioner Rickshaw-julepynt Bangladesh er fuld af rickshaws cykeltaxier. I hovedstaden Dhaka er de overalt i den larmende trafik. Så mange,

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

Inspiration Forår 2013

Inspiration Forår 2013 Inspiration Forår 2013 Ash Kit Olive *Red Sof-Tee // 185 gr. En af markedets bedste heavy t-shirts i moderigtig pasform. Produceret af langfibret ringspundet bomuld, som giver en finish, der er perfekt

Læs mere

Olielys. Olielys. LED lys

Olielys. Olielys. LED lys Olielys Olielys. LED lys Giver den perfekte stemning Engangsbeholder der ikke sviner. Flammen går ud med det samme, hvis beholderen væltes. Ingen rengøring fra stearinrester. Varenr. 122762 timers oliebeholder

Læs mere

3 Algebra. Faglige mål. Variable og brøker. Den distributive lov. Potenser og rødder

3 Algebra. Faglige mål. Variable og brøker. Den distributive lov. Potenser og rødder 3 Algebra Faglige mål Kapitlet Algebra tager udgangspunkt i følgende faglige mål: Variable og brøker: kende enkle algebraiske udtryk med brøker og kunne behandle disse ved at finde fællesnævner. Den distributive

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset.

Byggevejledning. Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Parcelhusvej 1 og 3 Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Huset du ser i vejledningen er Parcelhusvej 1, men fremgangsmåden er den samme til Parcelhusvej

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Formålet med faget billedkunst bliver her beskrevet af undervisningsministeriet: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at producere,

Læs mere

Grafisk Tekniker Digitalprint

Grafisk Tekniker Digitalprint Grafisk Tekniker Digitalprint Print på Flatbed Versa UV LEF-12 med CMYK-farver, hvid dækfarve og lak Print på Flatbed UV LEF-12 På en Flatbed-printer har man mulighed for at printe på mange forskellige

Læs mere

Sætte et nyhedsbrev eller julebrev op i Draw Hvor du også bruger Photofiltre 7 side 1

Sætte et nyhedsbrev eller julebrev op i Draw Hvor du også bruger Photofiltre 7 side 1 side 1 Denne vejledning skal vise hvordan man kan lave et julebrev - det kan også være et nyhedsbrev. Fremgangsmåden er den samme Opsætningen foregår i LibreOffice Draw Men hvor man også bruger Photofiltre

Læs mere

Opstart af maskine: Tekst Symbol Billede 1.1. Du trykker på power knappen på T-shirtprinteren. Og printeren tænder nu.

Opstart af maskine: Tekst Symbol Billede 1.1. Du trykker på power knappen på T-shirtprinteren. Og printeren tænder nu. Punktlektion: T-shirt printeren Denne Punktlektion har til formål at guide dig igennem brugen af T-shirt printeren, fra start af maskinen og til færdig print. Dette vil være delt ind i flere afsnit. Opstart

Læs mere

SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE!

SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! Der var engang, hvor neglelak blev karakteriseret som damet, altid rød eller pink, og hvor ingen unge piger med respekt for sig

Læs mere

Adobe InDesign 1.5. Service & Kommunikation HTX / Viby

Adobe InDesign 1.5. Service & Kommunikation HTX / Viby Adobe InDesign 1.5 1 Adobe InDesign 1.5 2 Adobe InDesign 1.5 - Index Folderteori.............................. 3 Placering.............................. 4 Farver og tekst........................... 5 Skriftsnit

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 KATEGORIER VED DM I GRILL 2013 Spareribs Kylling Seafood Okse Smagen af Fyn blindbox Svine nakkefilet (low&slow) Brød på grill (Frivillig) BBQ Sauce

Læs mere

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport

Sortimentsæsker. O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport produktoversigt Sortimentsæsker Låg fremstillet af polykarbonat: Giver styrke og holdbarhed O-profil i låget: Sikrer at indholdet bliver på plads under transport Udskifteligt ID-hjørne: ID-hjørner i 3

Læs mere

Skitsere. Lave en skitse af

Skitsere. Lave en skitse af Skitsere Lave en skitse af Farvelægge Forsyne en konturtegning (eller anden flade) med et lag farve eller maling. Modellere Frembringe en figur eller en bestemt form ud af et materiale. Udhuling af ler

Læs mere

Nytår og Jul Café & Restaurant. Sæson 46. Åbningstider: i vinter halvåret. 01. Okt. til 31. Marts. Trykt Siderne

Nytår og Jul Café & Restaurant. Sæson 46. Åbningstider: i vinter halvåret. 01. Okt. til 31. Marts. Trykt Siderne Nytår og Jul 2016 Café & Restaurant Sæson 46 Johan Schlichting Trykt 15-11-16 Siderne 913-924 Åbningstider: i vinter halvåret 01. Okt. til 31. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag

Læs mere

[CASE A. FAGOMRÅDET MURER]

[CASE A. FAGOMRÅDET MURER] Projektsvendeprøver [CASE A. FAGOMRÅDET MURER] Intro Vælger du denne case, skal du beregne og tegne et forslag til udseendet af de runde brusekabiner, der er en del af hotelværelserne, i den gamle svinestald.

Læs mere

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard produktion &workflow grafisk Jeppe Nedergaard 1 faglighed... grafiskproduktion og workflow case... re-design og kvalitetssikring af folder kunde... biblioteket sønderborg programmer.. illustrator + indesign

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

- JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G

- JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G M ØRK Ø V - JYD E R U P B E G R A VELSE S F O RRET N I N G Om vore produkter Akvarel Natur Tube Memory Tube Heim Overflader og interiør Alle malede kister fra Tommerup Kister er produceret i Danmark og

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

TRANSPORTMISSION. Paller og godssikring. Omsnøringssystemer

TRANSPORTMISSION. Paller og godssikring. Omsnøringssystemer TRANSPORTMISSION Paller og godssikring Omsnøringssystemer TRANSPORTMISSION Paller og godssikring Inkapaller alternativ til træ- og plastpaller fri for skadedyr iht. IPPC-ISPM 15 problemløs eksport til

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hænder Manicure kr. 229,- Oliebad - formning af negle og neglebånd

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice Årsplan for faget: Kunst skoleåret 2013/14 Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Introplan Introplan Skema Fre: Surprice BØF-13 Eventyr/ Væsner Af sko 34 Man: Fre: Lejrskole BØF-13 Sko omformes

Læs mere

Dette katalog indeholder:

Dette katalog indeholder: Dette katalog indeholder: smykkeguide www.avform.dk Perler & Smykker 2010 VELkoMMEn til vores katalog PERLER & SMYKKER Vi kan igen i år præsentere et stort udvalg i perler og smykketilbehør. Vi har som

Læs mere

Regler for Bordtenniskampe, dvs. materialer, borde, bat osv.

Regler for Bordtenniskampe, dvs. materialer, borde, bat osv. ITTF's Bordtennislove I dette dokument finder du den danske bordtennis unions oversættelse af ITTF's bordtennislove. Her kan du finde alt om, hvilke regler der er når man spiller en bordtenniskamp. ---

Læs mere

9 Specifikationer. 9/1 Specifikationer. 9/2 Spændmomenter. 9/3 Specialværktøj. 9/4 Reparation af karrosseriskader Reparation af karrosseriskader 9/4 1

9 Specifikationer. 9/1 Specifikationer. 9/2 Spændmomenter. 9/3 Specialværktøj. 9/4 Reparation af karrosseriskader Reparation af karrosseriskader 9/4 1 9 Specifikationer 9/1 Specifikationer 9/2 Spændmomenter 9/3 Specialværktøj 9/4 9/4 1 Side 1 af 5 Denne vejledning giver retningslinier for reparation af karrosseriskader på køretøjets overog underdel.

Læs mere