NORDØSTARGENTINA. Ved Iguazúvandfaldene vælter voldsomme vandmængder firs meter ned i afgrunden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NORDØSTARGENTINA. Ved Iguazúvandfaldene vælter voldsomme vandmængder firs meter ned i afgrunden."

Transkript

1 NORDØSTARGENTINA Iguazúvandfaldene på grænsen til Brasilien er Argentinas mest besøgte naturseværdighed. På den argentinske side vandrer man helt tæt på vandfaldene, mens man på den brasilianske side har det store overblik. Vandfaldene ligger i provinsen Misiones, hvor jesuittermunke for 300 år siden missionerede blandt junglens indianere. Ruinerne vidner om de bysamfund, som blev en trussel mod den etablerede kolonimagt. Kun nær Iguazúvandfaldene er landet kuperet. Resten af Nordøstargentina, helt ned til Buenos Aires, er fladt græsland. I provinsen Corrientes er enorme vådområder med et rigt fugleliv. Ved Iguazúvandfaldene vælter voldsomme vandmængder firs meter ned i afgrunden.

2 IGUAZÚVANDFALDENE Vandfaldene på Iguazúfloden er et af de flotteste og mest overvældende vidundere, som naturen har beriget Sydamerika med. Iguazú kan opleves fra både Argentina og Brasilien. Få kilometer væk ligger Paraguay. STORE VANDE Iguazú betyder Store Vande på det lokale indianersprog guaraní, og navnet udtrykker klart og præcist, hvorfor vandfaldene fuldt fortjent er Sydamerikas mest kendte naturlige vidunder. Vandfaldene ligger på Iguazúfloden, der danner grænse mellem Argentina og Brasilien. På den argentinske side kommer man tæt på vandfaldene, og fra den brasilianske side har man det store overblik. Las Cataratas, vandfaldene er et andet navn, som de lokale ofte bruger. Flertalsformen udtrykker, at der ikke er tale om et, men mange vandfald. Over en hesteskoformet strækning på meter falder i gennemsnit kubikmeter vand i sekundet ud over en 80 meter høj klippekant af basalt. Alt efter vandstanden i floden varierer antallet af enkeltfald fra 160 til 260 store og små fald. De største har egne navne, og ville, hvis de havde ligget alene, i sig selv have været en attraktion. Det største vandfald er La Garganta del Diablo, Djævelens svælg, i bunden af hesteskoen. Man kan fint få en hel dag til at gå ved vandfaldene, så tag derud så tidligt som muligt. Iguazúvandfaldene er omgivet af jungle, der på begge sider er omfattet af nationalpark.

3 Tukanen er en af de næsten 500 fuglearter, der lever ved vandfaldene. OPDAGELSEN AF IGUAZÚ Allerede i 1542 nåede en spansk ekspedition til vandfaldene under en udforskning af floderne for at finde mulige rejseveje til Asunción, der nu er hovedstad i Paraguay. Vandfaldene lå praktisk taget glemt indtil starten af 1900-tallet. Først i 1922 blev det første hotel bygget. NATIONALPARKEN IGUAZÚ Parque Nacional Iguazú blev etableret i 1934 og dækker et areal på hektar. I 1984 erklærede UNESCO parken for en del af Verdens Naturarv på grund af de enestående vandfald og artsrigdommen i junglen omkring vandfaldene. Iguazúfloden, der danner grænse mellem Brasilien og Argentina er på det meste af sit løb mellem 500 og meter bred, men i parken ovenfor vandfaldet når floden en bredde på ca meter. Omkring vandfaldene bugter floden sig i et stort U-sving. Det er i den sidste del af kurven, hvor klipper og småøer splitter floden op i mange enkeltstrømme, at vandet brager ned i en 70 til 80 meter dyb sprække, der starter midt i flodlejet. Luftfugtigheden er høj med mulighed for nedbør året rundt, men mindst i de argentinske vintermåneder juni, juli og august, hvor gennemsnitstemperaturen også er lavest; 15 grader mod over 30 i januar og februar. Omkring nationalparken blev den oprindelige jungle ryddet op gennem 1900-tallet for at give plads til landbrug, men indenfor parkens grænser nyder over 450 fuglearter, 80 pattedyr og over plante- og træarter beskyttelse. Farverige sommerfugle svæver overalt. Tukaner med store gule næb og papegøjer er nogle af de mest spektakulære fugle og findes i fem arter i parken. Nærgående næsebjørne er der masser af i både skoven og opholdsarealerne. Lad være med at fodre dem. Som et af de få steder i Argentina huser parken den sky og desværre sjældne jaguar. El vencejo, vandfaldsmursvalen, der udfører sin præcisionsflyvning i jagt på føde foran vandfaldene, er parkens officielle symbol, og lever kun her ved Iguazú. Læg mærke til de små, mørke fugle, når de flyver helt tæt ind til vandfaldene.

4 ANKOMSTCENTRET Besøgende møder ca. 700 meter før vandfaldene det moderne ankomstcenter med billedsalg, bagagedepot, parkadministration samt restauranter, caféer og butikker med souvenir, tøj og gaveartikler. Udenfor sælger guaraníindianere kunsthåndværk. I Informationscentret Ybirá Reta er der en udstilling, der fortæller om parkens dyreliv og flora, samt om de oprindelige indianske kulturer, jesuitternes missionsvirksomhed i og 1700-tallet og den mere nutidige historie i provinsen Misiones. Ved betalingen får man et kort over vandfaldene, så man undervejs kan følge med i, hvad de enkelte fald hedder. Fra ankomstcentret udgår stier og et lille tog til vandfaldene. STIER OG TURE Sendero Verde, Den grønne sti, fører de 600 meter fra ankomstcentret gennem skoven til pladsen, hvorfra den øvre og den nedre sti til vandfaldene udgår. Samme sted kommer man til med det lille grønne tog. El Tren Ecológico, Det økologiske Tog, kører på naturgas og er designet specielt til Iguazúparken. Det kører med under 20 km/t for at undgå påkørsler af dyr, og vognene har åbne sider for at give frit udsyn til junglen. Strækningen har tre stationer. Central ved ankomstcentret, Cataratas, hvorfra de to stier til vandfaldene udgår, og Garganta del Diablo der er udgangspunkt for stien ud til Iguazús største fald i bunden af hesteskoen. Togturene er gratis. Circuito Superior, Den øvre sti, er 650 meter lang og løber frem og tilbage langs vandfaldenes øvre kant og tager godt en time at gennemføre. Fra stien får man et rigtigt fint panoramisk udsyn over vandfaldene. Undervejs er der seks udsigtspunkter med bænke. Circuito Inferior, Den nedre sti, bringer den besøgende helt tæt på vandfaldene. Stien går helt ned til bunden af faldene, hvorfra man kan sejle over til øen San Martín, hvor der er stier til faldene længere fremme. Stranden er også udgangspunktet for sejlturen op mod Djævelens Svælg og ind i vandfaldet San Martín. Guaraníindianere, der er områdets oprindelige befolkning, tjener tiltrængte penge ved at sælge kunsthåndværk til turister på ankomstcentret.

5 Iguazúvandfaldene skal opleves både fra den brasilianske og den argentinske side, hvis man vil have overblik og komme tæt på. Isla San Martín, Øen San Martín, byder på en række trapper for at komme op til øens top, hvor flere stier deler sig ud. Til højre kommer man frem til den øvre del af vandfaldet San Martín, som bådene sejler ind under. Ved at gå til venstre eller lige ud laver man en rundtur på en times tid, der fører nærmere Djævelens Svælg og frem til Vinduet, La Ventana, som er en klippe med hul igennem. La Garganta del Diablo, Djævelens svælg, er det største og mest spektakulære vandfald. Fra det lille togs endestation er en 2,260 meter (frem og tilbage) lang gåtur ud over floden til Djævelens Svælg. Faldet er 180 meter langt og 80 meter dybt, og luften omkring det fyldt med dampe og vandsprøjt. Fuldmåneture udbydes i fem sene aftener omkring fuldmåne til Djævelens Svælg. Efter turen serveres drinks og middag i restauranten La Selva. Sendero Macuco, Macucostien, er en seks kilometer (frem og tilbage) sti, der fører til det 23 meter høje og tre-fire meter brede vandfald Arrechea. Faldet ligger på åen af samme navn et par hundrede meter før den udmunder i Iguazúfloden omtrent fem kilometer nedenfor de store vandfald. Modsat ved Iguazúvandfaldene er det tilladt at bade ved Arrecheafaldet, hvilket gør det til en oplagt sted at slutte en varm dag ved vandfaldene. Måske er man heldig at se en flok kapucineraber, der skriger i træerne. Stien fører gennem junglen, der er under genetablering efter den kraftig skovhugst, der tyndede kraftigt ud indtil fredningen i 1934.

6 DYRELIVET I skovene i det nordøstlige Argentina er dyrelivet meget mangfoldigt. Jaguaren er desværre meget sjælden, da dens levesteder bliver stadig færre, og fordi mennesker jager den. Flere abearter lever i skovene lige som pumaer, vaskebjørne, næsebjørne, ozelotter, tapirer og navlesvin. Blandt fuglene er der kolibrier og papegøjer. DEN BRASILIANSKE SIDE Et besøg ved Iguazúvandfaldene giver det store overblik. På den brasilianske side kommer den besøgende først til et stort moderne besøgscenter med udstillinger om vandfaldene og parken samt selvfølgelig caféer og butikker. Herfra kører man i dobbeltdækkerbus til vandfaldene. Denne tur er inkluderet i billetprisen. En sti fører langs Iguazúfloden frem mod en gangbro ud over vandfaldenes mellemste niveau, hvorfra der er en fantastisk udsigt frem mod Djævelens Svælg. Nogle kilometer før besøgscentret er en fuglepark med en stor del af de fugle, som naturligt lever i parken omkring vandfaldene. Samme sted er det muligt at tage en helikoptertur over vandfaldene. Indtil 1970 erne boede kun indbyggere i den brasilianske by Foz do Iguacu, men bygningen af Itaipúdæmningen trak tilflyttere til fra hele Brasilien. I dag er en stor del af byens befolkning tilknyttet turistindustrien eller beslægtede områder. I det ret kompakte centrum er en del højhuse. Det enorme vandkraftværk kan indgå i dagsturen fra Puerto Iguazú, ligesom det er muligt at lave dagsture til Paraguays grænseby Ciudad del Este. Næsebjørnene på den brasilianske side er meget nærgående. Lad være med at fodre dem.

7 2 linjer manchet 3 linjer manchet 4 linjer manchet Side 46

8 PUERTO IGUAZÚ Byen Puerto Iguazú ( indb.) er udgangspunkt for besøg ved vandfaldene og et forholdsvis hyggeligt sted at slentre rundt i hvert fald langt hyggeligere end grænseområdets to andre og meget større og mere kriminelle byer; Foz do Iguacu i Brasilien og Ciudad del Este på Paraguays side. Fra centrum kan man gå ned til Iguazúfloden og følge den ud til det sted, hvor den ved tregrænsestedet, Hito Argentino de las Tres Fronteras, løber ud i Paranáfloden. Til højre er Brasilien og lige frem er Paraguay. Turen frem og tilbage til centrum er knap fem kilometer. La Aripuca er en attraktion fire kilometer uden for centrum. En aripuca er en lokal indiansk fælde til at fange fugle, men denne er en mere end ti meter høj overdimensioneret udgave opført i store træstammer af 29 lokale træsorter, der alle er væltet ved storme og lignende. Familien, der har opført fælden, ønsker at gøre de besøgende opmærksom på de mange ædle træsorter i provinsens skove, der er i fare for at blive fældet. TRANSPORT Lufthavnen ligger nær indgangen til vandfaldene. Mange daglige fly til Buenos Aires. Fæere gange ugentligt er der fly til Salta. Busterminalen ligger tre-fire blokke fra centrum. Her er forbindelser til de store byer i Nordargentina, samt selvfølgelig Buenos Aires. Også ruter til Brasiliens kystbyer. Ønsker man gode sovepladser, skal man om muligt købe et par dage i forvejen. San Sebastián de la Selva er et privat naturreservat, der ligger 100 km øst for Puerto Igazú og grænser op til nationalparken. Reservatet ejes af danskargentineren Ramón Moller Jensen, der kan kommunikere på dansk. Hans speciale er fugle og fotografering. com Foto: Ramón Moller Jensen Trods de verdensberømte vandfald virker byen Puerto Iguazú lille og rolig.

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Viole tango 18R-531_V-01 Iguazúvandfaldene fra Buenos

Læs mere

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo.

Say Hueque. Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina. Hun sidder på kontoret i San Telmo. Say Hueque Chile 557 San Telmo, Buenos Aires Tlf. +54 11 4307 2614 / 3451 juliana@sayhueque.com Say Hueque Vores partner i Argentina Juliana Mayer Juliana er vores kontaktperson i bureauet i Argentina.

Læs mere

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT

11 DAGE ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONSDAG ÅRET RUNDT 11 E ARGENTINA STORBYFERIE I STORSLÅEDE BUENOS AIRES OG VILD NATUR VED IGUAZÚVANDFALDENE AFREJSE HVER ONS ÅRET RUNDT Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark med kurs mod Sydamerika Ankomst til Buenos

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE

15 DAGE CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE 15 E CHILE & ARGENTINA SANTIAGO, STILLEHAVET, ANDESBJERGENE, MENDOZA, BUENOS AIRES, IGUAZÚ INDIVIDUEL RUNDREJSE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-001 01 02 03 04 Afgang fra Danmark og flyskift i en europæisk

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO

ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO 14 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA FRA SYD TIL NORD OG RIO BUENOS AIRES, PATAGONIENS GLETSJERE, IGUAZÚVANDFALDENE OG RIO DE JANEIRO VELKOMSTMØDE MED VORES DANSKE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT FORTALT

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination WILLAING 18R-561_V-02 Rejseperiode November 2018

Læs mere

Paraguay, Argentina og Brasilien ture

Paraguay, Argentina og Brasilien ture Paraguay, Argentina og Brasilien ture 4 Kan du lide sol og varme, så tag med os til Sydamerikas ubestridte kronjuvel - Paraguay. Her får du natur og kul - tur oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi tilbyder

Læs mere

Paraguay, Argentina og Brasilien ture

Paraguay, Argentina og Brasilien ture Paraguay, Argentina og Brasilien ture 4 Kan du lide sol og varme, så tag med os til Sydamerikas ubestridte kronjuvel - Paraguay. Her får du natur og kul - tur oplevelser, som du aldrig vil glemme. Vi tilbyder

Læs mere

Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier

Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Oplevelsesrejse til Argentina, Uruguay, Paraguay og Brasilien med tango, fantastiske vandfald og to af verdens smukkeste storbyer

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

STORBYFERIE I RIO STRAND SLUM SAMBA

STORBYFERIE I RIO STRAND SLUM SAMBA 8 E MED LIG AFREJSE ÅRET RUNDT STORBYFERIE I RIO STRAND SLUM SAMBA KRISTUSSTATUEN, SAMBASKOLE I SLUMBY, COPACABANA OG KUNSTNERKVARTER OPLEV DEN SMUKKE, KONTRASTFYLDTE METROPOL KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-005

Læs mere

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Unik Argentina-rejse Med guidebogsforfatter og Argentina-ekspert Rio de Janeiros storhed Det 7. naturvidunder Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos Aires Den danske Pampa Andesbjergenes naturscenerier 18

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016

ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO 19 DAGE FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 19 E FRA 2. TIL 20. NOVEMBER 2016 ARGENTINA OG RIO PATAGONIENS GLETSJERE, VENNER PÅ PAMPAEN, BUENOS AIRES, IGUAZÚ OG RIO EN SJÆLDEN GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER HVOR DU MØDER DANSK-ARGENTINERE Indhold

Læs mere

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Højdemeter: Ca. 200 m. Længde tur/retur: 7,6 km. Sværhedsgrad: Turen er ikke fysisk hård. Vi havde lidt problemer på den afsluttende nedstigning

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination FERGUSON 19R-723_V-02 Argentina Brasilien Rejseperiode

Læs mere

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Dette er et vaskeægte ekspeditionscruise i Amazonas! I den luksuriøse og bekvemme yacht, M/Y Tucano, sejler du op ad den mest uberørte af Amazonflodens

Læs mere

Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina

Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina Rundrejse forslag 1 med Estancia Cristina Rundrejse forslag 2 med El Chaltén Per person ved 2 personer i delt dobbeltværelse Punkter mærket med er inkluderet i tilbuddet Fly mellem Danmark og Latinamerika

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne

Skræddersyet rejseprogram Ecuador & Galapagos øerne Program til: Destination: Ecuador & Galapagos Varighed: 25 dage Program start: Den. 5. marts, 2016 Program slut: Den. 29. marts, 2016 Dag 1 (5. marts) Afgang fra DK og ankomst til Guayaquil, Ecuador. I

Læs mere

På s k e ø e n. Santiago de Chile og Iguassu faldene. 2019: januar Kr

På s k e ø e n. Santiago de Chile og Iguassu faldene. 2019: januar Kr På s k e ø e n Santiago de Chile og Iguassu faldene Vi flyver til Santiago de Chile og herfra videre til den fjerne og paradisiske Påskeø, hvor fortidens moai stenstøtter og et sommerligt tropeklima venter

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt

17 dage. Afrejse hver onsdag året rundt 17 dage chile & ARGENTINa Santiago, andesbjergene, mendoza, buenos aires, iguazú Afrejse hver onsdag året rundt Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og flyskift i Madrid til Rio. Ankomst til Santiago

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Jordens indre på Azorerne

Jordens indre på Azorerne Vandreferie på Azorerne Jordens indre på Azorerne Vulkaner, temarker og blomstrende hortensia. Jordens indre på Azorerne Hvem kender ikke gamle dages vejrudsigt i radioen: Højtryk over Azorerne. Øerne

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene

Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene 1 Victoria Falls besøgt i 1970 og igen i 2015 1970: Kirsten og jeg afsluttede i 1970 vores rundtur i det, der dengang hed Sydrhodesia. Vi boede på et hotel i

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo.

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo. Coca, 2. August 2005 Señor Calapucha, Leonardo. Señor, Det er med stor beklagelse at vi må meddele at den planlagte tur for Coca Rainforest Tourist rejsebureau fra mandag d. 10. fredag d. 15. august er

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER. Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen 18 dage. 1. - 18. november 2015 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER Tag på en unik rejse med rejsebogsforfatter og Argentina-ekspert Hans Erik Rasmussen Rio de Janeiros storhed Iguazú-vandfaldene Tangobyen Buenos

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta

Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Rutebeskrivelse Salta Cachi Cafayate Salta Salta Cachi: 156 kilometer Anslået tid: 4 timer plus pauser Cachi Cafayate: 162 timer Anslået tid: 5-6 timer plus pauser Cafayate Salta: 197 timer Anslået tid:

Læs mere

ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ 15 DAGE MED AFREJSE HVER LØRDAG

ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ 15 DAGE MED AFREJSE HVER LØRDAG 15 E MED AFREJSE HVER LØR ARGENTINA TANGO I BUENOS AIRES, VINGÅRDE VED MENDOZA, BJERGE OG DALE I NORDVEST OG FANTASTISKE VANDFALD I IGUAZÚ VELKOMSTMØDE MED DANSKTALENDE MEDARBEJDER I BUENOS AIRES KORT

Læs mere

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer.

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer. TUR NR. 19. El Castillejo En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 300 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 6 km. Det tager

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Mattip tema om Livø. Du skal lære om: Fakta om Livø. Størrelsesforhold. Hastighedsberegninger. Prisberegninger. Arealberegninger

Mattip tema om Livø. Du skal lære om: Fakta om Livø. Størrelsesforhold. Hastighedsberegninger. Prisberegninger. Arealberegninger Mattip tema om Livø Du skal lære om: Fakta om Livø Kan ikke Kan næsten Kan Størrelsesforhold Hastighedsberegninger Prisberegninger Arealberegninger 2018 mattip.dk 1 Livø Livø er en lille ø, der ligger

Læs mere

VINREJSE TIL ARGENTINA

VINREJSE TIL ARGENTINA 15 DAGE MED AFREJSE 7. APRIL 2017 VINREJSE TIL ARGENTINA BUENOS AIRES, MENDOZA, SALTA, IGUAZÚ BESØG PÅ VINHUSENE DER LEVERER TIL DET ARGENTINSKE VINHUS PÅ AMAGER KORT FORTALT REJSEKODE: 17R-409 DAG 01

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan Mattip tema om Læsø Du skal lære om: Læsø og faktaberegninger om øen Kan ikke Kan næsten Kan Faglig læsning Brugen af korrekte enheder Omregning af enheder 2017 mattip.dk 1 Tilhørende kopi: 5 gode råd

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER

ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER 20 E MED AFREJSE 19. FEBRUAR 2017 ARGENTINSKE HØJDEPUNKTER BUENOS AIRES, GLETSJERE I SYD, BJERGE I NORDVEST OG IGUAZÚVANDFALDENE RUNDREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM KORT FORTALT REJSEKODE: 17R-415

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Helgoland i den Tyske Bugt

Helgoland i den Tyske Bugt Helgoland i den Tyske Bugt Tekst og fotos af Dieter Maaszen Helgoland med Lange Anne yderst mod vest Besøg øen om foråret - ved påsketiden - herefter er der frit slag for fuglefolk og fotografer og andet

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Californien rundt i bil

Californien rundt i bil Californien rundt i bil San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne, gadecafeer, søløvekolonien, museet på det topsikrede

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

Opgaver til brug på Elmuseet 4.- 6. klasse

Opgaver til brug på Elmuseet 4.- 6. klasse Opgaver til brug på Elmuseet 4.- 6. klasse ELMUSEET 2003 Steder på kortet: 1. Her ligger prammen 2. I denne bygning er der udstilling om vandkraft 3. Her er Tangeværkets maskinsal. Du skal gå op ad ståltrappen

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk ligger midt i byen, omgivet af kanaler og smukke bygninger. Hotellet har eksisteret i over 200 år og er dermed bogstaveligt talt et pragtfuldt stykke danmarkshistorie.

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere