Velkommen. Kirkeblad for Strandvejskirken. Humlebæk Strandvej 54 September - oktober - november 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen. Kirkeblad for Strandvejskirken. Humlebæk Strandvej 54 September - oktober - november 2014"

Transkript

1 Velkommen Strandvejskirken er en lokal frikirke i det kirkesamfund, der hedder Det Danske Missionsforbund. Vi har på denne egn eksisteret siden 1886 med menigheder i Helsingør og Sletten, fra 1970 i Espergærde og er nu samlet i Strandvejskirken i Humlebæk. Kirken ledes af et valgt menighedsråd på fem personer, hvor menighedsrådsformanden for tiden er Peter Götz - Strandvejskirken opfatter sig selv som et supplement til andre kirker og arbejder sammen med de fleste. Kirkens gudstjenester, aktiviteter og initiativer for alle aldersgrupper finder sin form og sit omfang ud fra de beslutninger, der træffes på kirkens menighedsmøder - og i forhold til de tilstedeværende ressourcer. Kirken har et tydeligt engagement andre steder i verden, hvor vi støtter en kirke i Ilulissat i Grønland, et børnehjem i Takoradi i Ghana, et socialt og kirkeligt engagement i Onesti i Rumænien og et mediecenter i Chiang Mai i Thailand. Kirkeblad for Strandvejskirken Humlebæk Strandvej 54 September - oktober - november 2014 Alle møder, gudstjenester og samlinger er åbne for alle. Ønske om samtale - henvendelse:

2 Fem mandagsaftner - kl sept sept okt nov nov. MENIGHEDSWEEKEND oktober på Efterskolen Lindenborg I efteråret 2013 besluttede vi at flytte vores menighedslejr til Lindenborg, selv om lejren Hvide Kilde har budt os mange, mange skønne timer de seneste år. Ved at vælge Lindenborg sparer vi ganske mange penge - og samtidig bliver de penge, vi lægger en gevinst for skolens dagligdag og virke. Lindenborg ligger ned til den allerinderste del af Roskilde Fjord, og er vejret med os har vi de skønneste aftenstemninger at se frem til. Dette foto er fra sommerens stævne. Strandvejskirken prøver noget helt nyt med fem aftner, hvor tro og religion er til debat i lys af alt det, vi møder til daglig: Er religionen overhovedet relevant i det 21. århundrede? Skader den ikke mere end den gavner? - Var det bedre med en a- religiøs verden? Hvor skal vi hente vores værdier fra? - Hvad med den kristne tradition - og Bibelen - hvordan kan den læses i et (post)moderne samfund som vores? Hvad er de kristne kerneværdier - og hvad er tidsbestemte mønstre? Hvorfor er Bibelen ikke for os, hvad Koranen er for vores muslimske venner? Hvor er der sammenfald mellem jødedom, kristendom og Islam, og hvor er vi væsentligst forskellige? Hvor henter vi vores inspiration til livet fra? Hvordan ville Jesus have forholdt sig til en thailandsk buddhist eller en dansk materialist? Hvad er åndelighed for en størrelse? Skal man til Østen for at finde en dyb og ægte åndelig dimension, eller er den lige dér, hvor vi er - også i det kristne univers? Aftnerne er åbne for alle. De er gode som en hjælp til at spejle sig selv i, i forhold de aktuelle religiøse strømninger, og i lys af vores kristne arv og fundament. Formen vil være foredrag (Ruth Cilwik A. Tomas Lindholm og Peter Götz med respons fra nogle, der er forberedt på det. Derefter samtale. - Deltagelse kr. 40 pr gang inkl. let servering Ole Lundegaard Om lørdagen får vi besøg af Ole Lundegaard, baptistpræst og en elsket underviser af alle, som har hørt på ham. Ole har i en del år været lærer på baptistkirkens præsteseminar i Tølløse og derefter på SALT, der afløste skolen i Tølløse. Nu er han tilbage i aktiv menighedstjeneste i en ikke helt lille kirke i Herlev. Desuden får vi fornøjelsen af, at Ruben Andersen-Hoel og Tomas Lindholm deltager for både at gøre os både klogere og gladere. Speciel brochure med tilmelding, program, pris, transport, osv. kommer snarest.

3 September Søndag den 7. september Gudstjeneste. Nadver. Menighedsmøde. Kresten Jensen Søndag den 14. september Lovsangsgudstjeneste. Peter Götz Søndag den 21. september Besøg fra Thailand. International Mission Jariya Sornmayura Søndag den 28. september Musikgudstjeneste. Jeanette Munksbøl og Stine Larsen Oktober Søndag den 5. oktober Gudstjeneste. Nadver. John Hansen, Kbh. Søndag den 12. oktober Ingen gudstjeneste i Strandvejskirken Søndag den 19. oktober Gudstjeneste Høstgudstjeneste Se program for menighedslejr Ruben Andersen-Hoel Søndag den 26. oktober Gudstjeneste med gospel og taler fra USA Michael Simone Søndag den 26. oktober Stillegudstjeneste Ruth Cilwik, Christa Vogt Kvinde brunch lørdag 6. sept. - se bagsiden Menighedsmøde Søn. 7. sept. efter gudstjenesten - og en fælles frokost Efteråret 14 byder på to menighedsmøder i SVK - og dette er det første. Det er tid til at snakke om det, der er sket siden årsmødet i marts - og om de mange tiltag, der ligger foran os. Der er mange kræfter i gang på mange områder - og udfordringen er hele tiden at gøre vores rum og rammer til et sted hvor mennesker møder evangeliet. KREA DAG LØRDAG 4. OKTOBER KL Sjov, festlig og kreativ dag for alle, der har lyst til at bruge sin fantasi og omsætte den til virkelighed i stof eller papir eller noget helt tredje. Der bliver serveret kaffe/te med tilbehør samt frokost Deltagelse: Kr. 70, 00 - for alle herlighederne Tilmelding til Kirsten Eriksen, - tlf.:

4 November Søndag den 2. november Gudstjeneste. Nadver Gæstetaler Søndag den 9. november Gudstjeneste Ruben Andersen-Hoel Søndag den 16. november Gudstjeneste. Menighedsmøde Peter Götz Søndag den 23. november Gudstjeneste Gert Svendsen Søndag den 30. november Gudstjeneste Ruth Cilwik Andersen Søndag den 30. november Stillegudstjeneste Ruth C. og Christa V. Menighedsmøde Søn. 16. nov. efter gudstjenesten - og en fælles frokost Dette er årets sidste menighedsmøde, hvor vi samler op, men også begynder at kigge fremad på det nye år - og de tiltag der skal gøres, for at vi skal kunne udfolde alt det, vi har i hjertet og som vi tror, Gud har i tanke for os - og ikke mindst vores omgivelser. Har vi evt. fået så meget grund under vores økonomi, at vi kan snakke ansættelse igen? KREA CAFEEN MIDT I UGEN - MIDT I LIVET Onsdag eftermiddag er den kreative aktivitetsdag i Strandvejskirken. Her inspirerer vi hinanden til forskellige håndarbejder i strik, brodering, papirklip - og alt muligt andet, som fantasien kan sætte i gang. Vi strikker også små trøjer til en flygtningelejr i Thailand, gør lidt rent hist og her og andet ad hoc arbejde. Og alt imens fyldes timerne med små uformelle dialoger og dybere samtaler. Her deler vi livet med hinanden. Vi sørger for at kaffen og teen er varm - og vores gode nabo, Brødsnedkeren, leverer alt hvad vi kan spise. Den sidste onsdag om måneden bruger vi til Jule-stue-forberedelsesdag. Kom gerne af bare nysgerrighed måske er der noget, du har lyst til at arbejde med på - eller har gode idéer til eller gerne vil lære. Flere oplysninger hos: Kirsten på , Lissen på eller Birgit på Bøn baner vej Måske lærte du at bede som lille. Måske glemte du dette ressourcested i kampens hede, da du blev voksen. Men der er mange gode grunde til at der i en kirke er mulighed for sammen med andre at træde ind i bønnens univers. Det er nemlig et ganske specielt univers, hvor man fornemmer hinanden på en helt anden måde, samtidig med at man retter blikket mod de horisonter, som Gud i den åndelige verden åbner. Bøn baner vej. Bøn viser for dit indre blik, hvad der kan blive din ydre virkelighed. For tiden mødes vi i en god time om torsdagen kl Det er velgørende, inspirerende - og vigtigt.

5 Børn og unge i Gæstetalere i Strandvejskirken Strandvejskirken Det går ofte i en kirke som på en villavej - i perioder vrimler det med børn, der efterhånden bliver unge for så at rejse hjemmefra, og pludselig er vejen blevet til et sølvbryllupskvarter. Men så kommer der nye familier til, og så begynder det hele forfra. Lyder det velkendt? - For os i Strandvejskirken gør det. De næste måneder byder på en række af gode gæstetalere Tomas Lindholm Tidligere ungdomsleder i vores kirke, siden præst i Frederiksværk, nu lærer på Efterskolen Lindenborg. Humoristisk, finurlig og overraskende. Jariya Sornmayura Direktør på mediecenteret Fredens stemme i Chiang Mai. Bred erfaring og forskellige uddannelser bag sig, bl.a. i filosofi (Dr.), teologi og marketing. John Hansen Vi har den seneste tid haft relativt få aktive familier med børn og unge - og det har været kedeligt for dem, der så dog var her. Det er ikke svært at forstå. Nye tiltag Der er dog noget der tyder på at sølvbryllupsgenerationen fremover bliver suppleret med familier med børn. Og desuden, at der er børn, der bliver til b tweens, teenagere og unge. Børn E Børnekirken fungerer fremdeles under de fleste af søndagsgudstjenesterne d når og hvis der er nogen børn. Børneklubben hver torsdag eftermiddag er også i gang og den lille flok vokser i antal for tiden Til teenagerne har vi fået dette: Hej Teens! Er du mellem år, er du velkommen til Teen-aften i Vanløse Frikirkeirke. I skal hygge, høre om Gud, dele liv og alt i alt have det sjovt. Det sker hver anden torsdag aften i lige uger og det er fra kl Der er forældre, der arrangerer bilkørsel derind. Så bare kom med, hvis du har lyst. Du kan ringe til Hanna på tlf , hvis du har spørgsmål. Teamet derinde glæder sig til at se dig. Stadig i STØBESKEEN Dr er også i efteråret liv i fredagsaftnerne, der især henvender sig til alle, der kan kalde sig 50 MINUS - gruppen. Altså voksne unge, singler og par, der nyder livet i deres allermest travle år og ind imellem gerne vil have et pusterum. Cindy og Martin, Jette og Filip har bolden. Præst, lærer, terapeut, med engagement som sparringspartner for lærerkolleger, bl.a. med hjælp til forandringsprocesser for børn og familier. Aktiv i Lindehøj Kirke. Jeanette Munksbøl Kunstner, forfatter, salmeskriver og meget mere - i dag medarbejder på et Røde Kors Center. Tidl. ansat i Strandvejskirken. Ole Lundegaard Præst i Baptistkirken i Herlev, underviser af Guds nåde, med klar teologisk indsigt og med god sans for det almindelige menneskes hverdag. Ruben Andersen-Hoel Præst i Vanløse Frikirke, tidligere ungdomsmedarbejder i Strandvejskirken. Glimt i øjet, skarp og folkelig på én gang - en god kommunikator. Michael Simone Senior pastor i Spring Branch Community Church i Virginia Beach associeret med Willow Creek. Stort hjerte, hyrde af Guds nåde. Gert Svendsen Har base i Frederikssund Frimenighed. HR- og Genbrugskonsulent i LM i Hillerød. Formand for Blå Kors Center i Humlebæk. Involveret i hjælpearbejde i Indien. Engageret - og flittig på sin racercykel. Ruth Cilwik Andersen Ansat som præst i Frederiksværk, tidl. Humlebæk. Formand for Frivillighedscenteret i Fredensborg Kommune. Hjertevarm formidler.

6 50 Plus er et af de sprudlende fællesskaber i Strandvejskirken Efterårsplanen ligger klar med gode eftermiddage for både kirkens daglige brugere - og for naboer og gode venner. Programmet byder på: En lærer, der nu er leder af Frelsens Hær i Roskilde, en præst, der elsker billedkunst og en civilingeniør, der både ved en masse om Grønland og om kirke. Tre gode eftermiddage, 26. sep okt nov. Brochurer med flere oplysninger ligger i kirken - og måske også hos din nabo, hvis du giver ham/hende én. ET JULEMARKED ER... En hyggelig snak med en ny ven, en kirke fuld af folk, kærlighed i praksis, høj stemming, optakt til jul, anledning til at glæde andre, mulighed for at få tømt ud på hylderne derhjemme. Et julemarked har det hele. - Kom og gør dagen festlig for dig selv og andre Lørdag, 15. nov. kl Find her i bladet en seddel med gode ideer til dit bidrag til et godt marked. Eller find den i kirken. I september trykker vi invitationer, som kan deles ud. For flere informationer, kontakt gerne: Kirsten Eriksen: Lissen Duun Nielsen: Birgit Pedersen: KOM OG NYD... Når du får noget på hjerte Sådan skriver arrangørerne af den næste brunch for kvinder, der finder sted i Strandvejskirken lørdag 6. september, kl Gæsterne er mor og datter Neel og Jeanette Crillesen, begge opvokset og bosiddende på Amager. Næste lørdagsbrunch for kvinder er 6. dec. Gæst er Camilla Westen, Bornholm en dejlig brunch sammen med andre smukke kvinder - og gå inspireret efteråret i møde Neel er uddannet som grafisk designer Jeanette er uddannet som socialpædagog De sidste 13 år har de sammen stået bag en uges sommerlejr for børn i alderen 9-12 år. De brænder for børn og unge i DK. Desuden kommer har et udpluk af sine flotte og farvestrålende fuglebilleder med, som hun vil fortælle om. Tag gerne en anden kvinde med, som du tror, trænger til en god dag. Kvindebrunch-teamet er Christa, Marna, Line og Cindy Nyt gospelkor med gamle medlemmer Gospelkoret med hjemsted i Strandvejskirken har hen over sommeren skiftet ledelse. Annette er efter mange års inspirerende ledelse sluttet og ny ledelse varetages fremover af Susanne Wiik Kalvåg og Martin Bjørn Nilsson. Der bliver øvelser hver anden torsdag, begyndende d. 28. aug. Tilmelding er nødvendig. Skriv til: DET BLIVER SÅ GODT!!!

Vi er her - og det har vi været længe

Vi er her - og det har vi været længe Vi er her - og det har vi været længe Strandvejskirken står på skuldrene af mange generationer. Initiativtagerne var det man dengang kaldte vækkelsens folk. Nuancerne var måske ikke så store set med moderne

Læs mere

NR 52 MAJ 2008 120. ÅRGANG ÅRSSKRIFT

NR 52 MAJ 2008 120. ÅRGANG ÅRSSKRIFT 1 NR 52 MAJ 2008 120. ÅRGANG ÅRSSKRIFT Årsrapporter 2007 Dagsorden regnskaber statistikker Repræsentantskabsmødet Kolding 2008 Det Danske Missionsforbund 2 Magasinet udgives af Det Danske Missionsforbund

Læs mere

WWW.SOMMERSTÆVNE.DK. UGE 30 19. - 25. juli TEMA: SENDT TIL VERDEN BAPTISTKIRKEN I DANMARK & DET DANSKE MISSIONSFORBUND

WWW.SOMMERSTÆVNE.DK. UGE 30 19. - 25. juli TEMA: SENDT TIL VERDEN BAPTISTKIRKEN I DANMARK & DET DANSKE MISSIONSFORBUND WWW.SOMMERSTÆVNE.DK TEMA: SENDT TIL VERDEN BAPTISTKIRKEN I DANMARK & DET DANSKE MISSIONSFORBUND UGE 30 19. - 25. juli 2015 VELKOMMEN På Efterskolen Lindenborg glæder vi os over endnu et SOMMERSTÆVNE i

Læs mere

NR 66 FEBRUA 2010 122. ÅRGANG. Nyheder fra indog

NR 66 FEBRUA 2010 122. ÅRGANG. Nyheder fra indog NR 66 FEBRUA 2010 122. ÅRGANG Nyheder fra indog udland Ny præst i Saralystkirken i Århus Nyt fra Ghana / Rumænien / Grønland / Thailand Nytår og nye klæder rapport fra Øresund Konference 2010 2 Magasinet

Læs mere

Nyt fra Baptistkirken Bornholm

Nyt fra Baptistkirken Bornholm PRÆSTER Lone Møller-Hansen, Teglkåsvej 72, 3790 Hasle Email: m-h@mail.dk 56 95 10 15 Camilla Westen, blykobbevej 17, 3700 Rønne E mail: flanseflor@hotmail.com 51927755 MGH. RÅDSFORMAND Lillian Andersen.

Læs mere

ullerød sogns kirkeblad

ullerød sogns kirkeblad Farshad Kholghi: Verden er et land Høstgudstjeneste m. brunch og dans Kirkelig kalender særlige gudstjenester arrangementer Gør kirkedøren høj og UDSIGTEN vid babysalmesang og de små synger Billedkavalkade

Læs mere

Udgivet af Baptistkirken i Danmark. baptist.dk. Tilbage til hverdagen

Udgivet af Baptistkirken i Danmark. baptist.dk. Tilbage til hverdagen 158. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark Nummer 5 2011 baptist.dk 5 Tilbage til hverdagen Fra hvid gæst til familiemedlem 2»Anne, Gud ser ikke på vores evner, men på vores villighed til at sige:

Læs mere

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk Kirkebladet for Ulstrup og Gundersted sogne Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang www.foto-lab.dk 2 Støvlerne knrikede En gammel skrædderske forandrede min afdøde faders overkjole til en konfirmationsdragt for

Læs mere

every child every nation every day hvert eneste barn hvert eneste land hver eneste dag

every child every nation every day hvert eneste barn hvert eneste land hver eneste dag De røde sider: Idéer til Exciting Days i din børneklub Materialer De grønne sider: Stor åbenhed for evangeliet på Færøerne Ethvert grønlandsk barn har brug for Gud De blå sider: At undervise børn om mission

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer:

LÆSØ KIRKENYT. Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne. I dette nummer: LÆSØ KIRKENYT Kirkeblad for Byrum, Vesterø og Østerby Sogne 20. årgang, nr. 3 I dette nummer: Tak Ny sognepræst Afsked Siden sidst Det sker for børn og voksne Opsang fra kirkekoret Præsteindsættelse Alternative

Læs mere

Syv Kirke. Kirkenyt. December. Ørsted Kirke. Januar. Dåstrup Kirke. Februar. Gadstrup Kirke 2014/2015

Syv Kirke. Kirkenyt. December. Ørsted Kirke. Januar. Dåstrup Kirke. Februar. Gadstrup Kirke 2014/2015 Syv Kirke Ørsted Kirke Dåstrup Kirke Gadstrup Kirke Kirkenyt December Januar Februar 2014/2015 Læs mere om julens gudstjenester, vinterens foredrag og aktiviteter, Veteranklubben, nytårskoncert, indsamling

Læs mere

Hvilke spor ønsker vi at sætte?

Hvilke spor ønsker vi at sætte? j u l i a u g u s t2 0 1 1 Hvilke spor ønsker vi at sætte? Alle mennesker sætter spor i deres tilværelse af forskellig art og med meget forskellig virkning, ja, men spor sætter vi alle. Spørgsmålet er,

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Nr. 5 2009 156. årgang

Nr. 5 2009 156. årgang Nr. 5 2009 156. årgang [ ] Per Bækgaard Det er»pay-back time«[ ] [ ] Lone Møller-Hansen Det er ikke nemt at være missionær i Danmark. Det kan Tony tale med om. Han har nu været her i ti år og har fået

Læs mere

Kirkeblad for Herning Sogn

Kirkeblad for Herning Sogn ERNING SOGN Kirkeblad for Herning Sogn 125 år Frivillige i Kirken Computerkristendom S e p t e m b e r O k t o b e r N o v e m b e r 2 0 1 4 Af formand for menighedsrådet Arne Bach Frivillige Nyt fra Menighedsrådet

Læs mere

At tage livet, som det falder

At tage livet, som det falder NR. 4 september 2004 til november 2004 udgivet af Tølløse Baptistmenighed At tage livet, som det falder INDHOLD s. 3... Tølløse seniorgruppe: Når man ta r fri en eftermiddag s. 4/9... Baptistspejdernes

Læs mere

BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96

BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96 GRATIS MAGASIN BETANIA NYT April - Juni 2008 : 17. årgang : Nr. 96 Hvad kan vi bruge dét til? Den nye teknik - kort fortalt Side 6-7 Manden bag KKR/TV Side 8-9 Betanias TV vision Side 14-15 LÆS OGSÅ OM:

Læs mere

Ny I AARHUS VALGMENIGHED? VELKOMMEN!

Ny I AARHUS VALGMENIGHED? VELKOMMEN! Ny I AARHUS VALGMENIGHED? VELKOMMEN! 5 VELKOMMEN til ÅVM-familien! 5 Hjertelig velkommen i Aarhus Valgmenighed! Vi er en fornyet folkekirke, som blander velkendt tradition med nutidig fornyelse, og alle

Læs mere

Hvorfor skal jeg bruge en hel uge af min kostbare sommerferie på en sommercamp?

Hvorfor skal jeg bruge en hel uge af min kostbare sommerferie på en sommercamp? Sommercamp Mariager 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Gode grunde til at tage på Sommercamp Mariager 2. Introduktion til dette års tema 3. Tematisk udvikling igennem ugens gudstjenester 4. Introduktion til

Læs mere

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS KIRKEBLAD For Voldum og Rud Sogne Tema: VOLDUM KIRKEHUS Nr. 100 april-december 2014 KÆRE ALLE SAMMEN! Kirkeblad nr. 100! Det er værd at fejre, det er i hvert fald lidt sjovt. Samtidig med, så er dette

Læs mere

KIRKE+SOGN KIRKEBLAD FOR THISTED SOGN. DECEMBER. JANUAR. FEBRUAR 2011/12. NR. 1

KIRKE+SOGN KIRKEBLAD FOR THISTED SOGN. DECEMBER. JANUAR. FEBRUAR 2011/12. NR. 1 KIRKE+SOGN 3 Julens billeder 4 Sogneaftener og onsdagssammenkomster 5 Nyt fra menighedsrådet 6 Ny bog om Thisted kirkegårde 7 Vox-pop om ønsker til kirken 8 Om natkirke og om at være frivillig 9 Personalet

Læs mere

NR. 3 juni 2004 til august 2004 udgivet af Tølløse Baptistmenighed. Asterix-lejr

NR. 3 juni 2004 til august 2004 udgivet af Tølløse Baptistmenighed. Asterix-lejr NR. 3 juni 2004 til august 2004 udgivet af Tølløse Baptistmenighed INDHOLD s. 2... Indblik: Religionsfrihed? s. 3-4... Udblik: Besøg fra Priekule/gospel s. 5... Profilen: Tølløsedreng/DUF-formand s. 6...

Læs mere

det er jul det er jul spisning i karmel forhandlingsmøde november en usædvanlig bank giv til liv ny kuvertsekretær seniortræf spejderspalten

det er jul det er jul spisning i karmel forhandlingsmøde november en usædvanlig bank giv til liv ny kuvertsekretær seniortræf spejderspalten det er jul Julen er en skøn blanding af gran og hygge, forbrug og eftertænksomhed, travlhed og kedsomhed for Åh hvor tiden langsomt gik.. Julen er den af kristendommens højtider, som folket har taget til

Læs mere

Analyse af kirkers sociale ansvar

Analyse af kirkers sociale ansvar Analyse af kirkers sociale ansvar Oktober 2013 Indhold Indledning... 1 Analysedesign... 1 Definition... 2 Analyse... 3 1) Hvilke sociale indsatser har kirkerne for ikke-faste kirkegængere, der samtidig

Læs mere

Nr. 8 juli 2006 153. årgang

Nr. 8 juli 2006 153. årgang Tør vi tale om at give?? Nr. 8 juli 2006 153. årgang Stine Frandsen Mission skal være dét, der styrer os På trods af et budgetteret underskud på 180.000 kr. lykkedes det Bethelkirken at komme ud af regnskabsåret

Læs mere

KIRKEBLADET. Vive & Hadsund sogne. Juni Juli August 2009 7. årgang nr. 2

KIRKEBLADET. Vive & Hadsund sogne. Juni Juli August 2009 7. årgang nr. 2 KIRKEBLADET Vive & Hadsund sogne Medarbejderne ved Vive og Hadsund kirker har været på kursus - læs artiklen inde i bladet! Juni Juli August 2009 7. årgang nr. 2 Fra venstre: graver Poul Christensen, graver

Læs mere

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION 1 Indenlandsk Sømandsmission E-mail: info@somandsmissionen.dk Hjemmeside: www.somandsmissionen.dk Hermed udsendes 14. årgang af Indenlandsk Sømandsmissions Årbog.

Læs mere

irkebladet Spiller op - og Birgit Jepsen spiller også af Sdr. Bjert Sogn 37. årg. Juni - Juli - August 2012 Se side 4-5 og side 12 Fotocollage

irkebladet Spiller op - og Birgit Jepsen spiller også af Sdr. Bjert Sogn 37. årg. Juni - Juli - August 2012 Se side 4-5 og side 12 Fotocollage K Sdr. Bjert Sogn irkebladet 37. årg. Juni - Juli - August 2012 Fotocollage Spiller op - og Birgit Jepsen spiller også af Se side 4-5 og side 12 Fællesskabet bærer os Vi er også en kristen organisation,

Læs mere