FAKTA OM BEBYGGELSEN ØVRIGE OPLYSNINGER. ...med skønne fællesarealer. Alle husene er udstyret med skrålofter og ovenlysvinduer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAKTA OM BEBYGGELSEN ØVRIGE OPLYSNINGER. ...med skønne fællesarealer. Alle husene er udstyret med skrålofter og ovenlysvinduer."

Transkript

1 FAKTA OM BEBYGGELSEN ØVRIGE OPLYSNINGER Adresse: Møllemosevej 6, Allerød ANTAL HUSE: 20 gårdhavehuse HUSSTØRRELSER: 130 m² og 144 m² AFSTAND TIL KØBENHAVN: 28 km. Antal indretninger: Parkeringsforhold: 4 forskellige typer EGEN carport NYE gårdhavehuse i Allerød......med skønne fællesarealer. Det hyggelige gågade-miljø i Allerød byder på mange specialforretninger og hyggelige fortovs restauranter. Allerød er rig på grønne områder og skovarealer. Alle husene er udstyret med skrålofter og ovenlysvinduer. Kig indenfor i et eller flere af vores prøvehuse og få yderligere oplysninger om vores mange projekter. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores alsidige byggeprogram, projekter til salg og åbne prøvehuse. Her kan du også rekvirere vores specialkataloger for vores forskellige byggeprogrammer. Lind & Risør er dansk husdesign i absolut topklasse. Huse i høj kvalitet hvor der er tænkt på menneskets individuelle drømme om fleksibilitet og livskvalitet. Derfor er kommunikation og engagement en vigtig og naturlig del af Lind & Risør. Vi er et fullservice arkitekt- og byggefirma med over 25 års erfaring indenfor opførelse af enfamiliehuse, klyngehuse, dobbelthuse og andelsboliger. Lind & Risør A/S - Erik Husfeldts Vej Taastrup - Tel Fax W W W. L R - H U S. D K

2 I den sydlige del af området er større arealer udlagt til skovrejsning, så man ved ankomsten til området vil komme til at køre igennem en skov. 1.etape består af 20 gårdhavehuse og er beliggende vest for Allerød Villapark. Der kan vælges mellem 4 forskellige indretninger og 2 forskellige størrelser. Nord for København ligger Allerød kommune, omgivet af skov, marker og søer. Allerød er en by hvor fritid og kulturelle aktiviteter er i højsædet. Allerød Kommune har ca indbyggere og er beliggende centralt i Nordsjælland med en veludviklet infrastruktur og gode vej- og togforbindelser til omverdenen. Der er ca. 25 minutters kørsel fra Allerød til København. Allerød forbliver en selvstændig kommune fra årsskiftet (2006/2007) I disse skønne omgivelser udbyder Lind & Risør nu den 1. etape af rækkehuse/gårdhavehuse. Etapen består af 20 gårdhavehuse og er beliggende vest for Allerød Villapark i den vestlige del af Allerød. Indkørsel til bebyggelsen kommer til at ske fra Kollerødvej og udstykningen er beliggende på en del af Allerød Flyveplads, som vil blive lukket helt ned inden bebyggelsen tages i brug. Den samlede udstykning vil komme til at bestå af ca. 100 villagrunde og ca. 110 rækkehuse/gårdhavehuse. På grund af den ekstraordinære beliggenhed ved Allerøds grænse mod vest har man fra kommunens side lagt ekstra stor vægt på områdets udformning som et utraditionelt og moderne boligområde med særlig fokus på bevaring af eksisterende samt etablering af nye landskabelige værdier. ALLERØD 1. etape Derfor blev opgaven med at udarbejde en bebyggelsesplan for området udbudt som en konkurrence mellem 5 etablerede arkitektfirmaer. Denne konkurrence blev vundet af konsulentfirmaet Niras, som derefter også fik til opgave at udarbejde lokalplanforslag. Kort fortalt består bebyggelsesplanen af et snoet bybånd med en central boligvej som landskabeligt opdeler lokalplanområdet i et ydre landskab udlagt til blomstereng, og et indre landskab udlagt til byfælled. På denne måde grænser alle boliger op til grønne arealer. I den sydlige del af området er større arealer udlagt til skovrejsning, så man ved ankomsten til området vil komme til at køre igennem en skov. De i alt ca. 210 boliger vil blive opført i etaper over en forventet 3-5 årig periode.

3 Skoler & institutioner Kommunen har 8 folkeskoler, hvoraf flere ligger tæt på Møllemoseparken. Der er ca. 42 institutioner i kommunen, fordelt på børnehaver, vuggestuer, fritidshjem samt integrerede institutioner. Derudover er der ca. 150 dagplejepladser. I kommunen er der ligeledes flere ungdomsklubber. Kommunen Kultur & Indkøb Allerød har en særdeles dejlig gågade med flere torve. Byen har et bredt udvalg af dagligvare butikker og specialforretninger. Omkring centrum er der bibliotek, biograf, bowlingcenter og ikke mindst det spændende og anmelderroste Mungo Park (teater). Ifølge mange ligger Nordeuropas flotteste bilforretning også i Allerød. Det er bilforhandleren Damgaard Nielsen der holder til i det eksklusive hus, der er designet af arkitektfirmaet Hvidt & Mølgaard. Bygningen er i sig selv et besøg hver, men lokalerne kan også lejes til møder og konferencer. Allerød er en moderne by, for den moderne familie, der vil bo tæt på naturskønne områder, med hurtig adgang til storbyens travlhed. Sport Allerød kommune er velforsynet med flere sportfaciliteter, så folk i alle aldre kan holde formen ved lige. Mange af faciliteterne ligger i gå- eller cykelafstand fra Møllemoseparken. Aktiviteterne er mange, såsom svømmehal, tennis, håndbold, badminton, squash, gymnastik og karate samt Skovvang station hvor der er fodboldbaner m.m. Endvidere er en kommende golfbane undervejs i den sydlige del af Allerød. Det er det tidligere militærøvelses terræn i Farum/Allerød der nu forvandles til en 2x18 hullers golfbane i international standard. Banen bliver skabt i respekt for den oprindelig natur og en offentlig sti igennem området kan ligeledes nydes for ikke-golfspillere. Allerød Kommune Bjarkesvej Allerød Tlf Skatter (2006) Kommuneskat: 20,60 % Amtsskat: 10,00 % Kirkeskat: 0,58 % I alt: 31,18 % Tennisanlægget i den lokale sportsforening. Det nye rådhus i Allerød. Allerød centrum hvor der forefindes dagligvarebutikker, restauranter samt s-togs forbindelser til København.

4 Find jeres drømmebolig her På oversigtsplanen kan I se de enkelte boligers placering og størrelse. Se hvilke boliger der er ledige samt prisliste og materialebeskrivelse bagerst i dette materiale. Salgsstatus ændres dagligt og boliger der umiddelbart er ledige kan være reserverede eller solgt. Hvilke boliger der evt. er reserverede, priser, materialebeskrivelse m.m. kan ses på hjemmesiden eller I kan kontakte en af vore boligrådgivere. Grundstørrelser er inkl. 8 m² udhus og 18 m² carport

5 Indretningsmuligheder Vi tilbyder 4 forskellige indretninger 2 forskellige indretninger til boligerne på 128/130 m² og 2 forskellige indretninger til boligerne på 144/146 m². De 4 indretninger byder på 3 eller 4 værelser og er alle udstyret med 2 badeværelser. Udsigten fra stuen til gårdmiljøet og de åbne fællesarealer. De store vinduespartier og ovenlysvinduet i stuen giver et flot lysindfald. Boligtype B2 med stuen i baggrunden.

6 128/130 m² bolig type A1 Veludnyttet gårdhavehus med skønt køkken/alrum som husets hjerte Dejligt gårdhave hus med stort og rummeligt køkken/alrum med vaskeø og ekstra lysindfald via ovenlys vindue. Flot opholdsstue med 2 ovenlys vinduer og udgang til gårdhaven. Stort forældresoveværelse med separat badeværelse med brusebad. 2 store børneværelse med tilhørende badeværelse. Godt bryggers og entré. Nedhængt skråloft i soveværelse. Nedhængt vandret loft i entré og bryggers. Stiplede døre/vægge er tilvalgsmuligheder. Spændende gårdhavehus med suverænt lysindfald via ovenlys vinduer i Køkken/alrum og opholdsstue. Indgang via klinkebelagt entré, stort køkken/alrum med ovenlys vinduer. Skøn stue med godt lysindfald og udgang til overdækket terrasse og gårdhave. Separat børneafdeling med 2 gode værelser og eget badeværelse med brusebad. Stort forældresoveværelse med eget badeværelse. Bryggers med bl.a. håndvask, skabe og vaskemaskine. Nedhængt skråloft i soveværelse. Nedhængt vandret loft i entré, bad 2 og bryggers. Stiplede døre/vægge er tilvalgsmuligheder. 128/130 m² bolig type A2 Fliseareal Fliseareal (TT) (TT)

7 144/146 m² bolig type B1 Stort køkken/alrum og 4 gode værelser Dejligt gårdhavehus med rummelig entré, stort køkken/alrum med ovenlys vindue. Dejlig stue med udgang til gårdhaven, med stor overdækket terrasse. Stort forældre soveværelse med separat badeværelse med hjørne badekar. Børneafdeling ligeledes med separat badeværelse. Godt arbejds-/ gæsteværelse og bryggers med separat indgang. Nedhængt skråloft i soveværelse. Nedhængt vandret loft i entré og bryggers. Pragtfuldt køkken/alrum og børneafdeling med mulighed for aktivitetsrum. Fantastisk bolig for børnefamilien. Stort køkken/alrum med fritliggende vaskeø og andre gode finesser. Dejlig opholdsstue med udgang til skøn gårdhave med overdækket terrasse. Stort forældresoveværelse med skabsvæg og separat badeværelse med hjørne badekar. Børneafdeling med 2 store værelser og mulighed for yderligere et værelse, eller stort aktivitetsrum. Ligeledes badeværelse med brusebad i børneafdelingen. Nedhængt skråloft i soveværelse. Nedhængt vandret loft i entré og bryggers. Stiplede døre/vægge er tilvalgsmuligheder. 144/146 m² bolig type B2 Fliseareal Fliseareal (TT) ( ) 14.40

8 Ændringsmuligheder Husenes arkitektur og gruppering Arkitektur, placering på grunden og udvendigt materialevalg er projekteret, så der opnås en harmonisk helhed. Disse forhold kan derfor ikke ændres, dog tages forbehold for ændringer, som forlanges af offentlige myndigheder, samt endelig tilpasning af terrænforhold o.l. Individuel indretning Da husene sælges før byggeriets påbegyndelse, vil køber i vid udstrækning kunne sætte sit personlige præg på indretningen, (der er 4 forskellige planløsninger) udstyr og materialevalg (til ændringspriser). På denne side gives en generel oversigt over ændringsmulighederne. Efterhånden som projekteringen og senere opførelsen af husene skrider frem, begrænses mulighederne for individuelle ændringer i forhold til standardløsningerne. Derfor anbefales det, at du spørger din Lind & Risør boligrådgiver, som vil kunne vejlede om hvilke muligheder, der gælder for netop den bolig, du har kig på. Husene opføres i sandfarvede mursten RT 484 Umbria med spil. Tagene udføres med sort tagpap. Til hver bolig opføres egen carport og udhus. Desuden anlægges frie parkeringsforhold ved boligerne. Der etableres færdigt haveanlæg til hver bolig med flisebelægning. Der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på indretningen og materialevalget På følgende områder er der mulighed for at ændre på standarden og derved sætte dit personlige præg: Vægfarver (op til 3 farver inkl. hvid). Fliser til loft i bad (samme type som standard) kan tilvælges. Køkkenlåger og greb (HTH). Bryggers- og garderobeskabslåger (HTH). Dørgreb. Blandingsbatterier. (Damixa) Tilvalg af ekstra skabe (HTH). Bordplader (HTH). Hvidevarer (Bosch/Siemens). Følgende er valgt på forhånd og kan derfor ikke ændres: Indvendig loftkonstruktion er skrålofter/vandrette lofter som beskrevet under den enkelte hustype. El-installationer Placering af indvendige vægge, døre og evt. ½-stensmur ved køkken. Modulstørrelse på køkken- og bryggersinventar. Toilettype. Gipslofter. Placering af varmesystem. Placering af køkken- og håndvask, bruser, toilet, gulvafløb samt vandinstallationer til disse. Finansiering Husene sælges på kontantbasis. Det betyder, at udbetalingen - som er vist i finansieringsforslaget - alene er et eksempel som evt. kan finansieres via eget pengeinstitut. Den resterende købesum kan efter ønske lånes i kreditforening eller pengeinstitut, således at køber kan sikre sig den bedste og billigste finansiering - enten som obligationslån, kontantlån eller flexlån med 10, 20 eller 30 års løbetid, med eller uden afdrag. Købes der inden byggestart, er der god tid til at arrangere den helt rigtige finansiering, da størstedelen af købesummen først skal deponeres på overtagelsesdagen. Der skal dog stilles bankgarantier 3 uger efter underskrift, samt 1 måned før overtagelsesdagen. I projektet er indbygget kurs-/ydelsessikring indtil Lind & Risør A/S bekræftelse på at byggeprojektet sættes i gang. I praksis betyder det, at huslejen højst kan stige med ca. 5% i forhold til finansieringseksemplet indtil tidspunktet, hvor Lind & Risør A/S bekræfter etapens gennemførelse. Hvis kursen på obligationerne skulle falde mere end 5 kurspoint betaler Lind & Risør A/S enten differencen eller køber er frit stillet til at opsige købet.

9 Ret til ændringer forbeholdes. Forbehold for fejl og mangler. De viste fotos og visualiseringer er fra lignende byggerier, og ikke kontraktmæssigt bindende. Vi bygger fremtidens eftertragtede huse Citat fra Lind & Risør annonce 1982 Arkitekttegnede klynge- og dobbelthuse - lige til at flytte ind i. Vi opfører ca. 450 enfamiliehuse og klynge- og dobbelthuse om året, og alle huse projekteres på vores egen tegnestue. Vores motto er altid at vægte kvalitet højere end pris. Samtidig er det et ufravigeligt krav, at alle vores huse har en grundlæggende høj teknisk byggestandard. Sidstnævnte lader sig efter vores mening kun gøre ved at have en fast stab af håndværkere, som vi ved kan levere vore ønskede kvalitet - hver gang. Vores grundlæggende høje kvalitetskrav gælder alle huse. Og erfaringen viser, at de penge er givet godt ud i længden. Det giver nemlig færre udgifter til reparationer, et langt bedre indeklima, færre varmeudgifter, færre bekymringer, og endelig får du flere penge for dit hus, når du engang vil sælge det. Få mere at vide: Lind & Risør A/S Erik Husfeldts Vej Taastrup Tel.: Fax.: Hjemmeside:

NYE RÆKKEHUSE i ALBERTSLUND...

NYE RÆKKEHUSE i ALBERTSLUND... FAKTA OM BEBYGGELSEN Etape: 3. etape Adresse: Robinievej, albertslund ANTAL HUSE: 39 RÆKKEHUSE HUSSTØRRELSER: 110 m² til 134 m² AFSTAND TIL KØBENHAVN: 16 km. ØVRIGE OPLYSNINGER Antal indretninger: 13 forskellige

Læs mere

Ganløse. P e t e r A p p e l s V e j. 3 6 Kly n g e h u s e i 1 p l a n Beliggende i det naturskønne Ganløse

Ganløse. P e t e r A p p e l s V e j. 3 6 Kly n g e h u s e i 1 p l a n Beliggende i det naturskønne Ganløse Ganløse P e t e r A p p e l s V e j w w w.lr- ganlose.dk 3 6 Kly n g e h u s e i 1 p l a n Beliggende i det naturskønne Ganløse Visualisering af bebyggelsen Indhold Ganløse... 3 Ganløse Kro og Møllen...

Læs mere

Moderne rækkehuse på 110/114 m² og 130/134 m² på Birkelundsvej i Albertslund

Moderne rækkehuse på 110/114 m² og 130/134 m² på Birkelundsvej i Albertslund Arkitekttegnede kvalitetshuse siden 1980 Moderne rækkehuse på 110/114 m² og 130/ på Birkelundsvej i Albertslund Arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan. Arkitektturen er stram, med helt rene linier og

Læs mere

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN

SKOVBYGÅRDSVEJ. Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN SKOVBYGÅRDSVEJ Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet RO OG HØJT TIL HIMLEN 1 OMRÅDET SKOVBYGÅRDSVEJ N Have og belægningssten er tilvalg og kan tilkøbes RO I EN TRAVL HVERDAG Galten er en tidligere stationsby

Læs mere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere 44 sider med inspiration til nybyggere + Artikler fra Nordea Værd at vide før du køber grund Vi elsker vores bolig HusCompagniet eurodan-huse Gamborg Byg ide-huse Danhaus MesterByg K2Huset Klima Huse Nyhed!

Læs mere

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur

kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur kildebjerg skovvej 16 eksklusive gårdhavehuse harmoni mellem by og natur indhold arkitektonisk livskvalitet Bogreol og brændeovn er tilkøb 04 livskvalitet i ry Ry er en stationsby i Østjylland med cirka

Læs mere

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE

SOMMERVEJ NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL. Gårdhavehuse SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ HER BOR ALLE SOMMERVEJ Gårdhavehuse HER BOR ALLE I FØRSTE RÆKKE TIL NATUREN NATUR, FRISK LUFT OG TRIVSEL SELV DE SMÅ BOLIGER ER STORE HER DEN MODERNE MÅDE AT LEVE SAMMEN PÅ 1 2 RO TIL KROP OG SJÆL INDHOLD 10 DEN GRØNNE

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

Drømmeboliger på Nordens største byggeudstilling

Drømmeboliger på Nordens største byggeudstilling noncetillæg til Politiken fredag d. 30. marts 2007 Drømmeboliger på Nordens største byggeudstilling Lavenergi Godt indeklima Svanemærkede Arkitekttegnede 18 af de unikke nye huse er klar til besøg 64 parcelhuse

Læs mere

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE 1 Indholdsfortegnelse Oversigt - individuelle drømme / priser.. 4 Morgensol eller aftenssol - placering..... 8 Showroom - individuelle materialevalg. 10 Beslutningsfasen og

Læs mere

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS

VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS VI SÆTTER EN ÆRE I, AT DU BLIVER TILFREDS Åbningstider: Mandag fredag 9 16.30 Lørdag efter aftale Søndag 13 16 Løkken Søndergade 27 9480 Løkken Telefon 98 99 15 00 Blokhus Aalborgvej 11 9492 Blokhus Telefon

Læs mere

Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse

Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse BOSÆTNING 2014 Bosætningsmønstre og boligpræferencer i Aalborg Kommune Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse - Fokusgruppeinterviews Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Opsummering... 2 Gruppe 1: Seniorboligen...

Læs mere

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus.

Havnevigen Rækkehuse. Vi bygger fremtidens boliger, både i form af villaer, rækkehuse og lejligheder, og vi har altid vores kunder i fokus. Havnevigen, islands brygge Havnevigen Rækkehuse ncc bolig NCC Bolig er en del af den nordiske koncern NCC AB, som i 2010 havde en omsætning på over 49 mia. sek. og omkring 17.000 medarbejdere. Foruden

Læs mere

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk Lindehøjen Nye Gårdhavehuse i Nærum - kr. 3.695.000 A B Lindehøjen Sjælsø C D E F G lindehojen.dk 2,5 km fra øresund Her får du mere fritid I Nærum kan vi nu tilbyde nye og stilrene gårdhavehuse til en

Læs mere

Buskelundengen. Den moderne måde at leve sammen på. selv de små boliger er store her

Buskelundengen. Den moderne måde at leve sammen på. selv de små boliger er store her Buskelundengen Den moderne måde at leve sammen på selv de små boliger er store her 1 Nordre Højmarksvej Balle Kirkevej Viborgvej området N N 15 Nordre Ringvej buskelundengen Vestre Højmarksvej Øster Bordingvej

Læs mere

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele.

Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. 1 Frihed. Personlighed. Tryghed. Du kan sagtens få det hele. Det er dejligt at kunne vælge frit. At tænke stort. At gøre drømmen virkelig. Også når du bygger nyt hus. 1½ Dit nye hus er mere end mursten,

Læs mere

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning

Personlighed starter med at tænke anderledes. Betal først ved indflytning luna Personlighed starter med at tænke anderledes Betal først ved indflytning Indhold 4 LUNA Et personligt drømmehus skabt på nye ideer 6 Bliv medskaber af dit eget drømmehus 9 LUNA 108 med asymmetrisk

Læs mere

Den Grønne Smaragd C A S A F U T U R A

Den Grønne Smaragd C A S A F U T U R A C A S A F U T U R A Den Grønne Smaragd Introduktion 3 CASA FUTURA konceptet, referencer 4 Antal boliger 5 Friis & Moltke 6 Anderkendelse af byggeriet 7 Vejle 8 Vejle Ådal 10 Bebyggelsens placering 12 Bebyggelsens

Læs mere

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb 4 Fra boligdrøm til drømmebolig Et boligkøb starter oftest som en drøm og skulle gerne blive ved at være

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

DEN LILLE ARKITEKT BEVAR DIN BOLIGS VÆRDIER, NÅR DU BYGGER OM

DEN LILLE ARKITEKT BEVAR DIN BOLIGS VÆRDIER, NÅR DU BYGGER OM DEN LILLE ARKITEKT BEVAR DIN BOLIGS VÆRDIER, NÅR DU BYGGER OM INDHOLD DEN LILLE ARKITEKT... SIDE 02 DEN GODE ARKITEKTUR... SIDE 03 BORGERSKABETS HUSE... SIDE 06 BYEN ÅBNES... SIDE 09 FUNKTIONALISMEN...

Læs mere

Bølgen. 115 enestående boliger ved Vejle Fjord

Bølgen. 115 enestående boliger ved Vejle Fjord Bølgen 115 enestående boliger ved Vejle Fjord Bølgen Indhold side 1 Bølgen side 4 Arkitektur side 6 Bølgen & byggeboomet side 8 Vejle side 10 Interiør side 12 Penthouse side 18 Plantegninger side 24 Kontakt

Læs mere

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Etape 2. Da Vinci Parken et liv med perspektiv. 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Etape 2 Da Vinci Parken et liv med perspektiv 78 lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken og den nye bydel Fuldt udbygget omfatter Da Vinci Parken

Læs mere

www.sallingbank.dk Hovedkontor Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf. 97 52 33 66 Egeris afdeling Kirke Allé 98 Fjernkundeafdeling

www.sallingbank.dk Hovedkontor Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf. 97 52 33 66 Egeris afdeling Kirke Allé 98 Fjernkundeafdeling Egeris afdeling Kirke Allé 98 7800 Skive Tlf.: 96 70 33 66 Fjernkundeafdeling Frederiksgade 6 7800 Skive Tlf.: 96 44 61 63 Højslev afdeling Viborgvej 221 7840 Højslev Tlf.: 97 53 59 22 Roslev afdeling

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED...

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... Huse med ensidige taghældninger Vinkelhus med udhæng 2 Funkishus Forskudte tage Indholdsfortegnelse Gamborg Byg indfrier dine husdrømme 4-5 Kun det bedste er godt nok 66-69

Læs mere

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM HOVEDSTADENS NYE HYGGELIGE HAVNEKVARTER FULDENDER KØBENHAVNS HAVN Side 3 Københavns Havn er den livsnerve, som er fælles for nogle af byens

Læs mere

Da Vinci Parken et nyt liv venter

Da Vinci Parken et nyt liv venter Etape 3 og 4 Da Vinci Parken et nyt liv venter Nye lejeboliger i Aalborgs nye grønne bydel med smuk beliggenhed og attraktiv husleje 7140 Da Vinci_bro.indd 1 19/09/07 13:20:24 Da Vinci Parken og den nye

Læs mere

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE

ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE ARKITEKTTEGNEDE KVALITETSHUSE 1 Indholdsfortegnelse Oversigt - individuelle drømme / priser.. 4 Morgensol eller aftenssol - placering..... 8 Showroom - individuelle materialevalg. 10 Beslutningsfasen og

Læs mere

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.195.000,- Salg og information: danbolig holbæk

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere