GCS900. Jordflytning. Planering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GCS900. Jordflytning. Planering"

Transkript

1 GCS900 Maskinstyring Jordflytning Planering

2 Jordarbejde uden gætteri Trimble sætter standarden for anlægsteknologien med udvikling af højproduktive, integrerede og innovative løsninger, der kan benyttes på hele pladsen. Med Trimbles landmålingsudstyr får entreprenøren mulighed for at styre byggepladsen og få produktiviteten op, imødekomme strengere krav og undgå omarbejde i alle arbejdsprocesser. Den afgørende succesfaktor inden for den yderst konkurrenceprægede entreprenørbranche i dag er at arbejde hurtigere og mere profitabelt. Der er behov for at arbejde hurtigere og endnu mere præcist end nogen sinde før i alle arbejdsprocesserne. Fra kalkulation til færdiggørelse er Trimble GCS900 maskinstyringssystemer med til at revolutionere hele anlægsprocessen. Trimble tilbyder et komplet udvalg af maskinstyringssystemer. Trimbles robuste laser eller ultralydbaserede system og 3D system er nemme at bruge - med mulighed for komplet opgradering. Fuld fleksibilitet der imødekommer en række krav til anvendelsesmulighed og arbejdsplads. Helt enkelt findes der ingen bedre løsninger, der møder nutidens skrappe krav til budgetter og planlægning. Gør arbejdet rigtigt første gang Med Trimble maskinstyring får entreprenøren målrettede værktøjer til hver enkelt person på pladsen. Den enkelte arbejdsopgave lige fra jordflytning og komprimering til planering bliver udført hurtigere og ensartet, med færre fejl og lavere materialeomkostninger. Brug mere tid på at være produktiv og mindre tid på kontrol af opmålinger og niveau. Føreren kan via sit display i kabinen få information om terræn og niveauforskelle, og føreren kan afslutte sit job hurtigere med minimal rådgivning selv i dårlig sigt, i blæst og mørke. Trimble Ready Trimble samarbejder med førende maskinproducenter med det mål at kunne forenkle installationen af maskinstyring. I dag leveres Trimble Ready maskiner forsynet med ledningsnet og konsoller til standardkonfirguration. Dette gør slutmontagen hurtig og enkel og tillader at du kan flytte dit system fra maskine til maskine. Opnå en konkurrencemæssig fordel og strømlin dine processer med næste generations maskinstyringssystem fra Trimble, firmaet som opfandt maskinstyring.

3 Online med maskine Alle GCS900 maskinstyringssystemer er som standard Trimble Connected Site ready med integreret online maskinfunktionalitet. Designopdateringer og rapporter kan sendes trådløst mellem plads og kontor og give optimal maskin- og mandskabsproduktivitet. Dette giver entreprenøren mulighed for at reducere nedetider ved hurtigt at få løst problemer på pladsen. Derudover giver online styring fordele for ledelsen i form af helt præcise informationer der holder tidsfristen, tilbudsgivning, omkostningsstyring og reducerede risici faktorer der er med til at vinde kontrakter på et konkurrencepræget marked. Med Trimble GCS900 maskinstyringssystem får du alt hvad der er nødvendigt for at din maskine kan køre online. Samtidig kan din SITECH forhandler følge med hele vejen for at sikre sig at din maskine kører online. Pålidelig teknologi. Pålidelig support. SITECH er den førende globale forhandler af den mest pålidelige, robuste og komplette portefølje af byggetekniske systemer til bygge- og anlægsentreprenører. SITECHs erfarne specialister rådgiver dig om den rigtige teknologi til netop din opgave. Du har altid kundeservice, personlig uddannelse og teknisk support lige ved hånden. Hvis du er ny inden for anlægsteknologi, kan din lokale SITECH forhandler få dig i gang i en fart og være behjælpelig gennem hele implementeringen. Med Trimbles teknologi og SITECHs support på pladsen vil du være i en stærkere og konkurrencedygtigere position. Du kommer til at opleve nye højder for produktivitet og i projekt efter projekt gøre en god forretning. Kig efter dette symbol, der indikerer, hvor online funktionaliteten eller komponenter er standardudstyr.

4 Maskinstyring der kan kombineres Trimble 2D maskinstyring til mindre byggepladser Med Trimbles maskinstyring får du et system, der kan kombineres og konfigureres til næsten alle maskiner og projekter. Alle Trimbles komponenter har et design, der gør udstyret brugervenligt, hurtig at påmontere og ekstrem hårdfør for at sikre den højest mulige oppetid og levetid. Alle 2D maskinstyringssystemer fra Trimble er inklusiv online maskinfunktionen, der giver reduceret nedetid og reducerer omarbejde og fejlkommunikation via online trådløs datakommunikation mellem maskine og kontor. Når 2D kombineres med VisionLink datasoftware opnår du bedre styring af hele din flåde og byggeplads. Planering 2D maskinstyring er en fremragende opstartsinvestering for entreprenøren og kan nemt opgraderes til 3D maskinstyring. En single laser og lasermodtager til brug for måling af løft og tilt på bladet kan bruges. Til måling af bladets hældning kan der tilføjes endnu en lasermodtager eller hældningssensor. Med CB450 eller CB460 display inde i kabinen udføres arbejdet med højeste præcision og i et hurtigt tempo. Maskintype : Dozere og motorgrader Almindelige anvendelsesområder : Anlæg af beboelsesejendomme, vejvedligehold, grøfter, industribyggeri og idrætsanlæg.

5 Slut- og finplanering Med 2D maskinstyring får du en præcis vertikal styring, der er nødvendig for at opretholde snævre tolerancer og en glat slutplanering. To vinkelsensorer og en rotationssensor kan bruges til slutplaneringsformål for at beregne tværfaldet på bladet. Derudover kan der tilføjes en lasermodtager eller ultralyd, der giver mulighed for sporing af linjeføring, forudgående kørsel eller kantsten og rendesten. Maskintype : Dozere og motorgrader Almindelige anvendelsesområder : Vejanlæg, idrætsanlæg, volde, anlæg af beboelses- og industriejendomme. Udgravning Ideel til entreprenøren der ønsker at forbedre produktiviteten og indtjeningen på udgravningsarbejdet. Trimble 2D maskinstyring benytter en vinkelsensor, to akssensorer og lasermodtager til måling af forholdet mellem krop, bom, arm og skovl. Dette bestemmer skovltændernes position, samtidig med at føreren får vist den ønskede position med dybde og hældning. Systemet er fleksibelt og kan opgraderes til 3D maskinstyring. Maskintype : Gravemaskiner Almindelige anvendelsesområder : Beboelses- og industriejendomme, vejanlæg, volde, anlæg af beboelsesejendomme, render, grøfter, færdiggørelse af skråninger, sandsugning og vandløb.

6 Produktivitet der rykker Trimble 3D maskinstyring Om det er store jordflytningsopgaver, planering eller slutkomprimeringsopgaver har Trimble en 3D løsning til alle dine maskiner og opgaver. Spørg din SITECH forhandler for den bedst mulige 3D løsning til dine opgaver GNSS baseret eller med totalstation benyt det samme udstyr på tværs af hele din flåde gennem hele anlægsprojektet. Alle Trimble 3D maskinstyringssystemer er som standard forsynet med online maskinfunktionalitet. Det betyder trådløs datakommunikation mellem kontor og maskine, flådestyring og med VisionLink software fra Trimble mulighed for online visning af maskin-og pladsproduktivitet. Jordarbejde Designinformation og online angivelse af snit/fyldflade i kabinen gør, at udgravningen bliver udført i et sikkert miljø uden brug af afsætningpinde. Systemet anvender realtime information med displayangivelse af områder, der skal undgås og indsamler samtidig data på udført arbejde. Med disse muligheder kan føreren holde en strammere kontrol med sikkerhedsforholdene og præcist vide, hvor jord bliver flyttet på pladsen. Maskintype : Dozere, gravemaskiner og scraper Almindelige anvendelsesområder : Landvinding, dæmning og reservoir byggeri, nye infrastrukturprojekter, deponeringsanlæg og lossepladser. Planering Hurtigere planering med endnu større nøjagtighed, selv når der arbejdes med komplekse designs. Med Trimbles display i kabinen kan positionen på hver spids af bladet bestemmes og sammenlignes med designet til beregning af snit og fyld. Data bruges til at drive ventilerne til automatisk styring af bladene og vises via lightbars på siden af displayet til optisk visning ved manuel styring. Maskintype : Dozere, gradere, gravemaskiner og scraper Almindelige anvendelsesområder: Anlæg af motorveje og jernbane, byggeri af beboelses- og industriejendomme.

7 Komprimering Med CC900 opnås præcis styring af komprimeringskvaliteten og derudover undgås unødvendige ekstrakørsler, der kan resultere i overkomprimering. Systemet muliggør hurtigere og mere præcis komprimering af belægningslag med færre kørsler til omarbejde. En tidlig visning af uregelmæssigheder i underlaget betyder, at bløde punkter og skjulte hindringer kan udgraves og omplaneres eller komprimeres forud for den mere omkostningstunge proces, såsom asfaltering. Med CCS900 komprimeringskontrol er det muligt at indsamle og dokumentere data til brug for analyse og rapportering af projektet. MASKINTYPE : Tromler Almindelige anvendelsesområder : Anlæg af motorveje og jernbane, byggeri af beboelses- og industriejendomme, parkeringspladser og idrætsbaner. Slut- og finplanering Opnå millimeterpræcision i slutplaneringen med færre kørsler. Ved at opretholde snævre tolerancer under hver kørsel, giver GCS900 maskinstyring større kvalitet i arbejdet til kunden. Materialet kan placeres mere præcist og på kortere tid og dermed holde materialeomkostningerne på et minimum og give en bedre indtjening. Med bedre styr på driftsomkostningerne og hurtigere færdiggørelse af arbejdet kan entreprenøren blive mere konkurrencedygtig og være med i hele udbudsfasen. Maskintype : Dozer og motorgrader Almindelige anvendelsesområder : anlæg af motorveje og jernbane, lufthavne, betonarbejde, beboelses- og industibyggeri.

8 Det rigtige udstyr til ethvert formål 2-vejs maskinstyringskomponenter Trimble CB450 display Trimbles CB450 display fåes i et hårdført design og dviklet til brug under de mest barske arbejdsforhold. Med grafisk visning i farver og lettilgængelig vejledning kan føreren udføre arbejdet nem og hurtigt. Inkluderer følgende features: 4,3 (10,9 cm) farve LCD-farvedisplay med justerbar baggrundsbelyst tastatur Akustisk lyd for real-time vejledning eller advarsler og alarmer Fire LED lysbarer der vejleder på et enkelt blik Trimble CB460 display Trimbles CB460 display er premium displayet til alle maskintyper inden for maskinstyring. CB460 tilbyder samme nøglefunktioner som CB450 displayet samt: Stort letlæseligt 7 (17,78 cm) LCD farvedisplay Supporterer eksterne lysbarer Hurtigere dataoverførsel via Ethernet TRIMBLE SNM940 Få din maskine gjort online med Trimbles hårdføre hardware. Med både Wi-Fi og cellulære tilslutningsmuligheder gør SNM940 det muligt at overføre data trådløst fra designfiler og rettelser samt maskin- og produktivitetsstyring. 2D komponenter Trimble LR410 lasermodtager LR410 monteres på en elektrisk mast på bladet og forbindes til maskinens hydraulik for at kunne styre ned til 3-6 mm nøjagtighed. Trimble ST400 lasermodtager Trimble SR300 lasermodtagermast Trimbles SR300 mast påmonteres bladet og bruges sammen med GL-serien af lasere. Den kan opgraderes med Trimble GNSS smartantenne for at kunne styre ned til 3-6 mm nøjagtighed. Trimbles ST400 lasermodtager påmonteres bladet og bruger en fysisk reference såsom kantsten og rende, linjer, eksisterende eller tidligere kørsel og højdereference. 3D komponenter Trimble GNSS MS992 smartantenne hurtigere initialisering ved tabt satellitforbindelse og giver forbedret ydeevne i nærheden af forhindringer. Trimble GNSS MS972 smartantenne MS972 tilbyder et rentabelt alternativ til anlægsentreprenøren, som har behov for en helt præcis GNSS modtager til en lavere pris. Smartantennen er optimeret for montering udelukkende på kabine eller maskine. Trimble totalstation Trimbles SPS serie af universaltotalstationer kan benyttes, hvor der er behov for endnu større præcision til udførelse af finplanering eller slutplanering. Med styring ned til 2-5 mm nøjagtighed. Trimble SR300 lasermodtagermast Hvor forbedret vertikal nøjagtighed er påkrævet, kan GNSS systemer forstærkes med Trimble SR300 lasermast til bladstyring ned til 3-6 mm nøjagtighed. Trimble SNRX20 fastmonteret radio Trimbles hårdføre fastmonterede radio giver brugeren en up-to-date platform til kommunikationen med Trimble universaltotalstationer eller med en bestemt GNSS basestation. Fås med: Single-bånd 450 MHz,900 MHz og 2,4 GHz Dual-bånd 900 MHz + 2,4 GHz og 450 MHz + 2,4 GHz

9 TRIMBLE GCS900 2D Maskinstyring Konfiguration Maskine Beskrivelse Komponenter Tværfaldsstyring Dozer, Grader Tværfaldsstyring til finplaneringsopgaver, vejvedlighold, grøfter og skråninger 2 vinkelsensorer, Rotationssensor, Display, SNM940 Single niveaustyring og tværfald Dozer, Grader Single maskinstyring, Bruger laser- og ultralydmodtager til styring af bladets løft og tværfaldsstyring til finplanering, grøfter og slutplanering Laser, Lasermodtager eller ultralyd, Rotationssensor, 2 vinkelsensorer, Display, SNM940 Dual niveaustyring Dozer, Grader Dual maskinstyhring, Bruger to laser- eller ultralydmodtagere til større præcisionsstyring af løft. Bladhjørner kan styres uafhængigt af hinanden eller sammen. Laser, 2 lasermodtagere eller, 2 ultralyd, Display, SNM940 Dybde, hældning og niveau Gravemaskine Højfleksibel maskinstyring til udgravning, render, planering og konturer Vinkelsensorer, Lasermodtager, Display, SNM940 TRIMBLE GCS900 3D Maskinstyring Konfiguration Maskine Beskrivelse Komponenter SINGLE GNSS Dozer, Grader, Scraper, Gravemaskine 3D maskinstyring til måling af position og bladhældning. Designdatabehandling. Til planering og større udgravningsarbejder på komplekse designopgaver. Vinkel- og rotationssensorer, single GNSS smartantenne, display, hårdfør maskinmonteret radio, SNM940 DUAL GNSS Dozer, Grader, Scraper, Gravemaskine Komplet 3D maskinstyringssystem der præcist måler position, tværfald og bladretning, skovl, grovplanering og større udgravninger på stejle skråninger og komplekse designopgaver. Dual GNSS smart antenne, display hårdfør maskinmonteret radio, SNM940 Single eller dual GNSS Tromle Kontinuerlig komprimeringskontrol og dokumentation for jordkomprimering med real-time kortvisning og søgning. Single eller dual GNSS smart antenne(r), sensor, display, hårdfør maskinmonteret radio, SNM940 Single eller dual GNSS med laser Dozer, Grader Single og dual GNSSsystem udbygget med laser til forbedret vertikal præcision. Høj præcisionsvisning il komplekse overflader, super højdestyring lige fra grovplanering til slutplanering. Single eller dual GNSS smart antenne(r), sensor, display, hårdfør maskinmonteret radio, SNM940 UNIVERSAL TOTAL STATION Dozer, Grader, Gravemaskine, Tromle Maskinstyring med totalstation til maksimum præcisionsarbejde med højde- og lagstyring, materialestyring og i projekter hvor GNSS ikke er den ideelle løsning pga. overliggende forhindringer. Single maskinmonteret aktiv target, display hårdfør maskinmonteret radio

10 datasynkronisering betyder bedre styring Fuld integreret online løsning på byggepladsen Online med maskinen Alle Trimbles maskinstyringssystemer leveres nu som standard med Trimbles online maskinløsning, som giver entreprenøren mulighed for at styre maskinflåden og se maskinens aktivitet. Maskinerne kan indsamle måledata til brug på kontoret og modtage GNSS korrektioner via internettet. Et 3D design udarbejdet på kontoret kan sendes til maskinføreren og derved give et hurtigere og mere præcist udført arbejde. Derudover kan INGENIØR NI MMU KATION KO maskinstyringssystemet benyttes til mængdemålinger således, at behovet for omkostningstunge manuelle målinger minimeres. Køretid og fejl minimeres ved at både kontor og maskinerne i marken altid er opdaterede med de nyeste informationer. Online med kontoret Digital model over terræn Med Trimbles online office løsning kan du udarbejde 3D anlægsmodeller og arbejdsdata og trådløst synkronisere data, få visualiseret pladsens produktivitet og styre hele maskinparken. Alarm Ala 3D designmodeller, som er udarbejdet på kontoret, kan sendes til maskinerne og pladsformænd og derved gøre arbejdet effektivt, mindske fejl og spare penge. Det fulde overblik over pladsens aktivitet inkl. data over materialer og bevægelser, mængde og VEMASKINE GRA jordpakning såvel som maskinstyringen kan sendes på tværs af organisationen for at muliggøre hurtige beslutninger og bedre kommunikation. Online med Controller Trimbles connected controller løsning synkroniserer trådløst landmåling på byggepladsen med kontoret og tillader, at controlleren modtager GNSS korrektioner via internettet. Controlleren modtager data på designmodeller, nye målinger og sender målinger og afsætningsdata tilbage til kontoret til gennemgang. Designændringer fra kontoret kan ligeledes sendes til controlleren, således at folk i marken hurtigt bliver opdaterede med aktuelle data. Alt dette udføres uden behov for at personalet skal forlade byggepladsen eller kontoret. Logb bog Logbog UDGRAVNINGSZONE

11 Online på byggepladsen Kombineres connected office, connected controller og maskinstyring får du et revolutionerende værktøj til at udføre anlægsarbejdet og gøre din byggeplads online. Med en Trimble online løsning reformeres byggebranchen ved at udnytte teknologien til at forbedre effektivitet og produktivitet og samtidig minimere spild og omkostninger. Ved at spare tid og omkostninger på hvert trin og online korrigere data på designet såvel som i anlægs- og driftsprocessen kan Trimbles online løsning give en forbedret effektivitet og et holdbart og kvalitetssikret byggeprojekt, der kan færdiggøres til tiden eller endda før tid. HOVEDKONTOR - ENTREPRENØR NOMIAFD ØKO LOKALT KONTOR Digital model over terræn SYNSFØRENDE TIL D/LANDM MAN ÅL ND ER Å H Kort over ove verr af afgr afgravning grav avni ning ng og fyld F1 F2 F3 NT BETJE SUPPOR RN T E J F

12 TRIMBLE: STANDARD FOR ANLÆGSTEKNOLOGI Trimble leverer systemløsninger og support til planlægning, design, pladspositionering, maskinstyring og maskinkontrol gennem hele anlægsprocessen for at opnå en mere effektiv drift og en større fortjeneste. Kontakt SITECH Danmark A/S i dag og bliv overbevist om, hvor nemt det er at anvende Trimbles teknologi. Vi gør det muligt at forbedre arbejdsprocesserne, øge produktionen, maksimere præcisionen i arbejdets udførelse og nedsætte driftsomkostningerne. SITECH Danmark A/S Søvejen 35B 8362 Hørning Tel: Autoriseret Trimble forhandler Nordamerika Trimble Heavy Civil Construction Division Westmoor Drive, Suite #100 Westminster, Colorado USA (Gratis) Telefon Fax Europa Trimble Germany GmbH Am Prime Parc Raunheim GERMANY Telefon Fax Afrika og Mellemøsten Trimble Export Middle-East P.O. Box LOB / 1607 JAFZ View Dubai UAE Telefon Fax Asien Trimble Navigation Singapore PTE Ltd. 80 Marine Parade Road, #22-06 Parkway Parade Singapore, SINGAPORE Telefon Fax Kina Trimble Beijing 20F, Central Tower, China Overseas Plaza, No.8 Yard, Guang Hua Dong Li, Chaoyang District, Beijing, PRC CHINA Telefon Fax 2012, Trimble Navigation Limited. Alle rettigheder forbeholdt. Trimble globus og triangel symboler er varemærker tilhørende Trimble Navigation Limited, registreret i USA og andre lande. Connected Site varemærket tilhører Trimble Navigation Limited. Microsoft, Microsoft Windows og Internet Explorer er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation I USA og/eller andre lande. Intel og Pentium er registrerede varemærker tilhørende Intel Corporation I USA og/eller andre lande. Alle andre varemærker er tilhørende de respektive ejere DK (04/12)

Integreret operationel styring

Integreret operationel styring VISIONLINK Integreret operationel styring Trimbles produktløsning VisionLink giver information om, hvor dit udstyr befinder sig, hvilket arbejde der udføres og hvor langt arbejdet er fremskredent. VisionLink

Læs mere

Produktkatalog. Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer

Produktkatalog. Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer Produktkatalog 2012 Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer Trimble til landbrug. Linjen, som alle følger. 2012 OVERSIGT OVER LANDBRUGSPRODUKTER

Læs mere

2014 Trimble Agriculture. Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer

2014 Trimble Agriculture. Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer 2014 Trimble Agriculture Trimble GPS, guidnings- og præcisionsløsninger til alle årstider, afgrøder, terræner og køretøjer Gør en forskel for landmænd over hele verden Hos Trimble forstår vi nødvendigheden

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0

Skab Vækst. Microsoft Dynamics NAV 5.0 Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE

VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE PRÆCISE VEJR INSTRUMENTER VEJROVERVÅGNINGSSYSTEMER TIL LANDBRUG, INDUSTRI, HJEM OG SKOLE Introduktion af vores nye Vantage Connect: Mobil forbindelse til hele verden (side 12) Beskyttelseshuse og Solenergi

Læs mere

Industry Information. Fremtidens automationssoftware - TIA portalen. Slut med driftsstop på Leca værket. Få det helt rigtige vejebånd

Industry Information. Fremtidens automationssoftware - TIA portalen. Slut med driftsstop på Leca værket. Få det helt rigtige vejebånd Industry Information Nyheder fra Siemens Industry Technologies i Danmark Nr. 4 november 2010 Slut med driftsstop på Leca værket Få det helt rigtige vejebånd Ny RFID-læser til komplekse opgaver Fremtidens

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Vejesystem til gummihjulslæssere L-serien

Vejesystem til gummihjulslæssere L-serien ONBOARD VEJESYSTEMER Vejesystem til gummihjulslæssere L-serien www.loadritescales.com LOADRITE FORDELE Uovertruffen service + support LOADRITE service og support gør os til nummer et, og vi fokuserer på

Læs mere

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009 Enkelt. Smart. Innovativt ENKELHED Virksomhedsløsningen der bruges af flere end 1 million brugere på verdensplan Hurtigt at implementere, nemt at konfigurere, og simpelt at

Læs mere

SHARK 2.0. Lagerstyring. SHARK er et intelligent lagerstyringssystem (WMS), særligt velegnet for brug på det automatiserede

SHARK 2.0. Lagerstyring. SHARK er et intelligent lagerstyringssystem (WMS), særligt velegnet for brug på det automatiserede SHARK 2.0 Lagerstyring SHARK er et intelligent lagerstyringssystem (WMS), særligt velegnet for brug på det automatiserede lager. Det er en skalerbar og fleksibel løsning som kan anvendes til alt fra den

Læs mere

Software-Guide. Suites Datahåndtering Produktivitet Basis Industri Byg og Infrastruktur. August 2012 / Nr. 46

Software-Guide. Suites Datahåndtering Produktivitet Basis Industri Byg og Infrastruktur. August 2012 / Nr. 46 August 2012 / Nr. 46 Software-Guide Suites Datahåndtering Produktivitet Basis Industri Byg og Infrastruktur NTI CADcenter A/S: Værløse Ringsted Vejle Aarhus Aalborg Lund Eskilstuna Göteborg Helsingborg

Læs mere

ABB måleprodukter. Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge!

ABB måleprodukter. Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge! ABB måleprodukter Flowmåling med AquaMaster 3 Sparer naturligvis både energi og penge! ABB AquaMaster 3-transmitter Den NYE AquaMaster 3 byder på økonomisk og pålidelig vandmåling - og sparer naturligvis

Læs mere

It-fundamentet, du kan bygge forretning på

It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-løsninger specialudviklet til dine behov løfter produktivitet og bundlinje EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Styrk bundlinjen Potentialet for øget produktivitet

Læs mere

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013 2 / 2013 FARM FORUMCase IH Magasinet Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 1 Vi sætter standarden for Efficient Power, de andre har

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING CASE IH MAGASINET 3/2013 QUADTRAC 620 DET NYE FLAGSKIB AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING AFS SYSTEMET I AKTION NOW THAT S WHAT WE CALL CONTROLLED TRAFFIC HVIS CTF RIGTIG SKAL GIVE MENING: 12,5 METER VARI-CUT

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart

Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Enkelt Nemt Effektivt Skalérbart Overvåg hele din IT infrastruktur med ét værktøj Som IT ansvarlig er din infrastruktur lig med dit image over for interne som eksterne kunder. Din mulighed for at reagere

Læs mere

Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne

Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne Leica GPS1200 Series GPS systemet med høj ydeevne Leica GPS1200 Med en ny ultrapræcis GPS-målemotor, nye hurtige selvkontrollerende RTK-algoritmer og en omfattende, selvforklarende brugerflade, giver LEICA

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

Industry Information

Industry Information Industry Information Nummer 1 Marts 2014 www.siemens.dk/industry TIA-portalen nu i V13 Invitation: hør om markant forbedret drevintegration, Team Engineering og meget mere på Innovation Tour Nyt decentral

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Innovation. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til den højteknologiske branche. Opnå fleksibilitet, og overhal konkurrenterne

Innovation. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til den højteknologiske branche. Opnå fleksibilitet, og overhal konkurrenterne Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

Lely Vector. Automatisk fodringssystem. Fleksibel fodring med friskt foder. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely Vector. Automatisk fodringssystem. Fleksibel fodring med friskt foder. www.lely.com. innovators in agriculture Lely Vector Automatisk fodringssystem Fleksibel fodring med friskt foder www.lely.com innovators in agriculture Vi vil gerne gøre din bedrift mere bæredygtig og fornøjelig for dig og for fremtidige generationer

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikal lagerautomat Komprimeret lagring på minimalt gulvareal.

Kardex Remstar Shuttle XP Vertikal lagerautomat Komprimeret lagring på minimalt gulvareal. Materialhåndterings løsninger Kardex Remstar Shuttle XP Vertikal lagerautomat Komprimeret lagring på minimalt gulvareal. Kardex Remstar Shuttle XP Kardex Remstar Shuttle XP: næsten ubegrænset indlagring

Læs mere