6M SERIE TRAKTORER. 81 kw til 143 kw (110 hk til 195 hk) 97/68EC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6M SERIE TRAKTORER. 81 kw til 143 kw (110 hk til 195 hk) 97/68EC"

Transkript

1 6M SERIE TRAKTORER 81 kw til 143 kw (110 hk til 195 hk) 97/68EC

2 2 TIL ALT DU LAVER Siden introduktionen i 2012 har vores 6M serie traktorer opnået den misundelsesværdige position som den ultimative universaltraktor. Med udgangspunkt i den succes har vi forbedret 6M serien med flere funktioner, flere kræfter og overholdelse af Trin IV emissionskravene. Dertil kommer den kvalitet, råstyrke og pålidelighed, som navnet John Deere står for, og du har en traktor, der kan løse alle dine mange forskellige behov. Uanset om din bedrift arbejder med afgrøder eller husdyr, om du er specialproducent eller driver en maskinstation, vil en 6M traktor hurtigt vise sit værd for din bedrift. Den er udviklet og bygget af folk med en dyb forståelse af de udfordringer du og din bedrift står overfor hver arbejdsdag. I et kvægbrug kræver den ukomplicerede 6M traktor kun ganske lidt rutinevedligeholdelse, så du får mere tid til at koncentrere dig om dine dyr. De nye forbedringer gør også 6M serien til et tillokkende alternativ til mere komplekse - og dyrere - konkurrenter.

3 3 INDHOLD Indledning... 2 Alsidighed og målgrupper... 4 Kvalitet... 6 Oversigt... 8 Kabine og betjeningselementer Kørekomfort Motor Transmissioner Hydraulik Lifte og PTO R serie frontlæssere AMS (Agricultural Management Solutions) MyJohnDeere og JDLink Vedligeholdelse Tilbehør Specifikationer... 32

4 4 I marken, på gårdspladsen, i frugtplantagen, på landevejen Du er altid på hjemmebane. Kvægbedrift, Ávila (Spanien) Kvægbedrift, Bern (Schweiz) Kvægbedrift Intet er vigtigere end din kvægbestands velbefindende, så din ideelle traktor er én, der løser alle opgaver uden et øjebliks tøven. En traktor der, når den ikke har travlt med at slå græs, vende hø, sprøjte eller sprede, kan bruges til alle mulige frontlæsseropgaver herunder fodring, rengøring i stalde og læsning eller tømning af vogne. Det er din 6M serie en ægte allrounder hele året rundt Blandet bedrift, Plymouth (England) Blandet bedrift For en alsidig 6M serie traktor er det intet problem inden for samme dag at håndtere forskellige udfordringer både inden for agerbrug og kvægbrug. Hver dag, alle årstider, år efter år. 2

5 5 Vores nye 6M serie traktorer er udviklet med henblik på at imponere, uanset hvor de sættes i arbejde. De er på hjemmebane overalt, både i marken, hvor de udfører let eller tung jordbehandling eller afgrødepleje, på græsarealer med PTO, på diverse specialopgaver eller læssearbejde på gårdspladsen. For ikke at nævne transportopgaver, som løses med lethed. De nye forbedringer gør 6M serien endnu mere kraftfuld, alsidig og let at betjene og vedligeholde, hvilket alt sammen gør, at den appellerer til maskinstationer. Agerbrug, Lódz (Polen) 3 Agerbrug 6M seriens styrke gør den til en pålidelig og stærk arbejdshest i marken. Den har den råstyrke og kapacitet, du behøver, for at løse alle dine opgaver med pløjning, såning, harvning og høstopgaver. Vores 6175M og 6195M traktorer klarer selv de tungeste opgaver. 5 3 Agerbrug med specialafgrøder, Arc-lès-Gray (Frankrig) 4 Agerbrug med specialafgrøder Alsidighed er indbygget i alle 6M traktorer, men den ekstreme manøvredygtighed med en kort akselafstand gør 6110M, 6120M og 6130M modellerne specielt velegnede til afgrødepleje, til frugtplantagen og til specialafgrøder. Maskinstation, Potsdam (Tyskland) 5 Maskinstation Enhver seriøs maskinstation bør have en 6M serie traktor som allround-maskine. Udover de allerede beskrevne funktioner på denne side kan 6M udstyres med John Deere s løsninger til kontrol og styring af maskinparken, så du altid ved, hvor den er, hvad den laver og hvor godt den yder.

6 6 6M traktorerne er bygget på vores fabrik i Mannheim, Tyskland, hvor vi konstant evaluerer vores procedurer og fremgangsmåder for at reducere kompleksiteten og øge effektiviteten. Ved at indføre en række kvalitetsprincipper bygget på erfaringer, fælles værktøjer og processer kan vi fokusere på at maksimere kvaliteten på en systematisk og omkostningseffektiv måde. Desuden taler vi løbende med vores kunder. Jeres holdninger og tilbagemeldinger i kombination med vores eget udviklingsarbejde hjælper os med at bygge de maskiner og redskaber, der kan hjælpe dig til at øge din bedrifts succes. Kundefokusgrupper Vi holder fingeren på pulsen ved at involvere kunderne i produktudviklingen allerede fra begyndelsen. Lang tid før en ny traktor lanceres, er prototypen allerede blevet testet af en repræsentativ gruppe af kunder. På den måde får vi værdifuld feedback fra eksperter i praktisk landbrug.

7 7 BETRYGGENDE PÅLIDELIGHED. MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE. DET ER JOHN DEERE KVALITET. Alle John Deere landbrugsmaskiner er bygget efter de højest mulige standarder. Vores 6M serie er et godt eksempel på denne filosofi, hvor alle de store komponenter motor, transmission og helramme - er udviklet, fremstillet og gennemtestet af John Deere. De er beregnet til at passe perfekt sammen. Indeks for kundetilfredshed Seks måneder efter du har modtaget din traktor, vil du modtage et spørgeskema, der giver dig mulighed for at fortælle os om dine erfaringer med vores produkt. Hos John Deere har det i årevis været en fast fremgangsmåde, og de data, vi har fået ind, har bidraget ved udviklingen af nye produkter og forbedret kvaliteten af vores processer omkring salg, service og produktion. Vores omdømme som producent af pålidelige landbrugsmaskiner kommer hver dag på prøve. Så før vores traktorer kommer på markedet, har vores udviklingsteam brugt to år på grundigt at gennemteste dem. Vi går grundigt til værks Vi benytter vindtunneler, kølerum, forhindringsbaner, vippeplatforme, test af elektromagnetisk interferens og mudderbade til at genskabe de mest ekstreme forhold i landbruget. Vi gennemfører disse test, fordi vi ved, at du har brug for en traktor, der aldrig svigter.

8 8 Forberedt til frontlæsser Leveres forberedt til frontlæsser fra fabrikken Ny R serie frontlæssere Nyt elektronisk joystick Integrerede løsninger AutoTrac og ISOBUS til alle modeller 6195M Ny 6M topmodel Komfort TLS affjedring af foraksel Mekanisk kabineaffjedring Holdbarhed PermaClutch Let at klare meget 6M seriens velkendte styrke og alsidighed har allerede skabt en sikker succes. Næste kapitel i historien starter med flere kræfter, overholdelse af Trin IV emissionskravene, mere komfort og større bekvemmelighed. Vores nye topmodel er 6195M med nominelt 195 hk (97/68 EC). Denne nye 6M er naturligvis baseret på John Deere s legendariske helrammeopbygning, der giver den højeste strukturelle integritet og et minimum af vibrationer. Det hydrauliske system er opgraderet med henblik på større løftekapacitet til større og tungere redskaber. Godt nyt for din produktivitet. 8 MODELLER, 3 AKSELAFSTANDE Kompakt, let og adræt 6110M, 6120M, 6130M Alsidig, effektiv og stærk 6135M, 6145M, 6155M Suveræn arbejdshest 6175M, 6195M

9 9 Superb hydraulik Tryk- og flowkompenseret hydrauliksystem Op til 4 olieudtag bagtil Integreret Economy frontlift Stærk rygrad Unik gennemgående ramme i stål Ny motor Unik turbo i serie DPF + DEF Ny foraksel Forbedret styring Større trækkraft Største udvalg i transmissioner PowrQuad Plus Halvautomatisk AutoQuad Plus Halvautomatisk AutoQuad Plus EcoShift Ny CommandQuad Plus Ny CommandQuad Plus EcoShift

10 10 Udelt panoramaforrude 1 En klar opgradering 1 7 Kabinen i 6M er en eksemplarisk arbejdsplads, og vores nye Trin IV model er nu et endnu bedre sted for dig at tilbringe din værdifulde tid. Instrumentpanelet og konsollen til højre har fået nyt udseende. Men du kan ikke se den funktion, du får mest glæde af, når du kører: mekanisk kabineaffjedring. Den isolerer dig mod ubehagelige stød og vibrationer. Det er yderst bekvemt og mindre trættende. Ny udformning af instrumentpanel Den nye udformning af instrumentpanelet med klar grafik og touch-knapper er optimeret med henblik på et samlet overblik over alle hovedsystemerne.

11 11 Konsol i højre side har fået nyt udseende Vælg mellem flere forskellige slags sæder Elektriske ventiler midt i stakken CommandQuad Plus transmission som ekstraudstyr GreenStar skærm som ekstraudstyr Ny udformning af instrumentpanelet Ny CommandQuad Plus Bekvemmeligt koblingsfrit automatisk gearskifte.

12 12 KOMFORT ER IKKE NOGEN LUKSUS En fører, der befinder sig bekvemt, er mere sikker, overvågen og produktiv. John Deere s helramme-opbygning udgør en stiv platform, som optager og modvirker belastninger og stød, der overføres fra hjulene, tunge redskaber eller frontlæsseren. For at minimere træthed og stress på grund af vibrationer kan 6M traktorerne leveres med mekanisk kabineaffjedring som ekstraudstyr. Den nye udformning af forakslen forbedrer køreegenskaberne på vejen, og den nye geometri gør det lettere at styre. Som ekstraudstyr kan du desuden få Triple Link Suspension (TLS). Kabinen i 6M er et utrolig behageligt og effektivt sted at arbejde.

13 13 TLS forakselaffjedring Giver optimal trækkraft og ydelse i marken ved at overføre op til 7% mere effekt til underlaget end en stiv aksel. Den justerer sig automatisk efter ændringer i belastning og forholdene. TLS får det hele til at glide lettere og mere produktivt. Selvnivellerende med +50 mm affjedringsvandring Automatisk justering af akselfølsomhed og affjedringsgrad Lang trækarm for optimalt træk Synkronisering med liftføler med henblik på at modvirke traktorhop ved kraftigt træk Ekstra bremseskiver i forakslens nav forbedrer bremseevnen Kabineaffjedring (mekanisk) Takket være den vedligeholdelsesfrie mekaniske kabineaffjedring holdes føreren frisk og afslappet - godt beskyttet mod generende vibrationer.

14 14 EFFEKTEN OP. EMISSIONEN NED. Overholdelse af Trin IV på John Deere s måde Alle John Deere s motorer er udviklet specielt til brug i landbruget. De nye 6M serie traktorer benytter vores anerkendte 6,8 l og 4,5 l PowerTech motorer, der er fuldt opdateret, så de yder al den effekt, du har brug for, samtidig med at de bruger mindre brændstof og overholder de strenge Trin IV emissionsstandarder. Det gennemprøvede dieselpartikelfilter giver motoren mulighed for hurtigt at reagere på ændringer i belastningen. Motorerne er udstyret med et nyt SCR system (Selective Catalytic Reduction), der benytter DEF (Diesel Exhaust Fluid), og som er udviklet specielt til vores motorer. Gennemprøvet teknologi For over 10 år siden var John Deere pionerer inden for brug af 4-ventilede High Pressure Common Rail (HPCR) motorer i landbrugsmaskiner. I dag opnås det høje tryk i vores motorer med en forfinet HPCR teknologi med et indsprøjtningstryk på op til 2500 bar. PVX motorerne i 6155M og 6175M modellerne er udstyret med en turbolader med variabel geometri (VGT), hvis vinger automatisk indstilles til at opretholde konstant udstødningshastighed og bagtryk på tværs af momentkurven. Det optimerer både ydeevnen og brændstofforbruget. Interval for olieskift på disse 6-cylindrede motorer er 750 timer. PSS motorer (6110M, 6120M, 6130M, 6135M, 6145M og 6195M) benytter et 2-trins turboladesystem, hvor VGT mangedobler det tryk, der skabes af en turbolader med faste vinger. Dette sekventielle system øger ydeevnen og hjælper med at reducere emissionsniveauet.

15 15 Grøn og ren Overholdelse af Trin IV er opnået ved først at føre udstødningsgasserne gennem en kombineret dieseliltningskatalysator (DOC) og et dieselpartikelfilter (DPF), derefter gennem en selektiv katalytisk reduktion (SCR) for at neutralisere skadelige nitrogenoxider. Det supereffektive kølesystem holder motoren kørende ved optimal driftstemperatur. Variabel geometrisk turbolader (VGT) VGT skaber en masse forbrændingsluft på tværs af et bredt effektbånd. Herved sikres en imponerende effekttæthed selv ved lave omdrejningstal, hvilket sparer brændstof.

16 16 NEM BETJENING MED ENKEL TEKNOLOGI Der findes en alsidig 6M traktor, der kan klare alt, hvad du har brug for. For at understrege traktorens allroundegenskaber kan du nu vælge mellem 5 forskellige transmissioner. Udover PowerQuad Plus, AutoQuad Plus og AutoQuad Plus EcoShift kan du nu også få CommandQuad Plus og CommandQuad Plus EcoShift. Begge de nye transmissioner er koblingsfrie automatgear, der øger bekvemmeligheden og produktiviteten. Til særlige anvendelser fås krybegear til 6110M, 6120M, 6130M, 6135M, 6145M og 6155M. Som alle andre hovedelementer i 6M er vores transmissioner udviklet på egen fabrik ved hjælp af højeffektive og pålidelige mekaniske systemer, der gør dem lette at mestre selv for uerfarne førere. PowrQuad Plus Findes i tre versioner: 16/16, 20/20 og 24/24. Alle giver hurtige gearskift inklusive speed matching ved skift mellem gearområder. De betjenes med en enkelt områdeskifter med udkoblingsfunktion og gearvalg med trykknap. SoftShift teknologi gør gearskiftene bløde selv under belastning

17 17 AutoQuad Plus og AutoQuad Plus EcoShift Alle fordelene ved PowrQuad Plus kombineret med den ekstra komfort ved automatisk gearskifte. Fås i 20/20 og 24/24 versioner. EcoShift versionen giver en højere transporthastighed (40 km/t) mellem 1580 og 1680 o/min, hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionsniveauet med op til 23%. CommandQuad Plus og CommanQuad Plus EcoShift For øget komfort og højere produktivitet giver CommandQuad Plus endnu flere automatiske funktioner. Den bløde automatiske kobling - du behøver ikke at træde på koblingen, når du stopper - og de kraftige bremser gør 6M traktorerne perfekte til arbejde med frontlæsser og ved tilkobling af redskaber. Vælg mellem 20 fremadgående gear/bakgear eller 24 fremadgående gear/bakgear. Den intuitive gearstang muliggør både manuel og automatisk gearvalg og suppleres af et vendegear, der betjenes med venstre hånd. EcoShift versionen har en transporthastighed på 40 km/t ved kun 1600 o/min.

18 18 RÅ MUSKELKRAFT TIL FRI AFBENYTTELSE Enestående alsidighed kræver et enestående hydrauliksystem. Liften bag på Trin IV 6M traktorerne har samme geometri som vores Premium 6R serie og kan leveres med samme høje løftekapacitet. Tryk og flow kompenseringen (PFC) har et maksimalt flow på 114 l/min, når der er behov for det. Når der ikke længere er behov for det, går systemet tilbage i hviletilstand. Ikke alene forbedrer det både brændstoføkonomien og redskabernes ydeevne, det forbedrer også styretøjets reaktionshastighed.

19 19 Et enklere udformet trykkompenseret system (PC) med 80 l/min er også til rådighed for brugere med mindre krævende opgaver. 6M seriens hydrauliksystemer forsyner op til 4 olieudtag til drift af redskaber bagtil samt den integrerede frontlift. Mekanisk aktiverede ventiler (M-ICV) og elektronisk aktiverede ventiler (E-ICV) gør det nemt at betjene John Deere frontlæssere med et joystick. itec Basic foragerstyringssystem itec Basic hjælper føreren med at koordinere styring af redskaber under foragervendinger. Olieudtag Stakken af olieudtag er nemt tilgængelig mellem bagliftens skinner, hvor der er op til 4 udtag, Power Beyond koblinger og ventil til trykfri retur.

20 20 DIN 6M ER MED PÅ DEN VÆRSTE 6M seriens anerkendte alsidighed forstærkes af de mange lifte, trækbomme og PTO/ kraftudtag samt den bekvemme ISOBUS redskabsforbindelse med en bred vifte af effektive redskaber. Den nye baglift er identisk med den, der findes på vores Premium 6R traktorer. Den yder samme maksimale løftekapacitet på 8500 kg. PTO fås med to hastigheder: 540/1000 o/min eller 540/540E/1000 o/min. Alsidigheden kan udvides med den integrerede frontlift, der er perfekt til ballast og frontmonterede redskaber. Den kan også kombineres med den integrerede John Deere front-pto, som er fuldt kompatibel med John Deere frontlæsssere. Vores 3-punktslifte er udstyret med liftdæmpning med henblik på forbedret stabilitet samt itec Basic foragerstyringssystem til koordineret styring af redskaber på forageren. Uanset om du arbejder med lifte, trækbom eller PTO, kan du trygt regne med, at alle disse komponenter fra John Deere er udviklet med henblik på holdbarhed og brugervenlighed. Godt nyt for effektiviteten og din bedrifts produktivitet.

21 21 Baglift Den robuste baglift med en maksimal løftekapacitet på op til 8500 kg* kan nemt håndtere de tungeste redskaber. Integreret frontlift (med PTO) Udnyt din M6 traktors hydrauliske kræfter med den fuldt integrerede frontlift. Den kan løfte op til 4000 kg*, og din forhandler kan levere den som et sæt til eftermontering. John Deere frontlift har følgende egenskaber: Olieudtag foran Dobbeltvirkende cylindre til både løfte- og sænketryk Fuld kompatibilitet med John Deere frontlæssere *maksimal løftekapacitet ved kroge,

22 22 Hæver niveauet: John Deere R serie frontlæssere En 6M traktor er det perfekte udgangspunkt for tungt arbejde med frontlæsser takket være John Deere s helramme-design. Den robuste dobbelte ramme modstår belastning og vridning forårsaget af skæve belastninger, hvilket gør 6M traktorerne enestående stabile. Den solide oliekølede PermaClutch 2 i alle 6M traktorer er udviklet til at håndtere ændringer i mange forskellige retninger, som er typiske ved længerevarende brug af frontlæsser. John Deere frontlæssere er udviklet, fremstillet og testet efter de samme strenge standarder som vores traktorer. De passer perfekt til 6M traktorerne, er kompatible med John Deere frontlift, er præcise og holdbare, og så giver de et enestående udsyn med henblik på maksimal arbejdspræcision. En tætsluttende frontbeskytter kan leveres til at beskytte traktorens forende mod eventuelle skader under brug af frontlæsseren. Ingen parallelføring (NSL) Ideelt til arbejde med korn og tilsvarende løst materiale Mekanisk parallelføring (MSL) Velegnet til enhver form for tungt arbejde Parallelføringen opretholdes automatisk Hydraulisk parallelføring (HSL) Perfekt til håndtering af gødning, ensilage, løst materiale, paller og enhver anden tung anvendelse. Parallelføringen opretholdes automatisk

23 Skabt til et langt arbejdsliv Belastninger fra brug af frontlæsser overføres til midten af den solide helramme via støbte monteringsrammer med henblik på optimal vægtfordeling. Udformingen af monteringsrammen og læsserens kinetik er optimeret med henblik på let at kunne håndtere de tungeste læs, uden at genere adgangsvejene til traktorens vedligeholdelsespunkter eller forhjulenes udsving ved styring. Forakslen består af tre solide komponenter, der giver hurtigere og lettere vendinger, større nyttelast og en meget høj modstandsdygtighed over for stressbelastninger. Drejepunkterne nyder fordel af en særlig udformning, mens bøsningerne er skabt til at håndtere retningsbestemte belastninger - og er desuden nemme at udskifte. Den høje kvalitet af John Deere s frontlæssere afspejles i den lange produktgaranti og de lange serviceintervaller Underhængt nivelleringsled Den smarte geometri omkring tilkoblingen af vores frontlæssere giver en række praktiske fordele. Da nivelleringsledet er underhængt, kommer det ikke i vejen for førerens udsyn. Det overfører også mere kraft langs læsserens stænger og giver nem adgang til servicering og tillader skarpere sving. Automatisk mastelås Det kan ikke være hurtigere, nemmere eller mere logisk at på- og afmontere vores frontlæsser takket være den indbyggede automatiske mastelås. Så skal du kun ud af kabinen én gang. Det er lige så let at adskille traktor og frontlæsser. Automatisk redskabslås Uanset om du arbejder med skovl, gaffel, grab eller ballespyd, vil vores automatiske låsesytem give dig mulighed for automatisk at fastlåse ethvert redskab. Det går hurtigere at fastlåse, da du ikke behøve at rulle helt tilbage. Det er også nemt at låse op ved hjælp af det bekvemt placerede håndtag.

24 24 BOOSTER PRODUKTIVITET OG BRUGERVENLIGHED Der findes en række ekstraudstyr, der hjælper dig med at udnytte alle de indbyggede fordele ved din John Deere frontlæsser. Det sparer værdifuld tid, styrker bekvemmeligheden og gør føreren mindre træt. Hydraulisk oplåsning af redskab En bekvemt placeret kontakt giver dig mulighed for at låse ethvert redskab op uden at forlade kabinen. Hvis det er nødvendigt, kan oplåsning stadig foregå manuelt. Det er et ligetil system baseret på en kombination af gasakkumulator/ olietryk. Frontlæsserlygter Specialbyggede John Deere frontlæsserlygter giver den ensartede og pålidelige oplysning, du har brug for, når du arbejder med en frontlæsser i mørke eller ved forringet sigtbarhed. Da lygterne sidder på frontlæsseren følger de alle dens bevægelser, de passer perfekt og giver stor nytteværdi. Combi Euro/MX redskabsfæste Combi Euro/SMS redskabsfæste Valg af redskabsfæste John Deere tilbyder et fremragende Combi-system, hvor samme fæste både passer til Euro standarden og andre standarder for tilkobling. Euro standard redskabsfæste, der leveres med din John Deere frontlæsser fra fabrikken, passer til alle Euro redskaber, du måtte have i forvejen. Combi Euro /SMS redskabsfæste fungerer lige godt med Euro og SMS redskaber. For størst mulig bekvemmelighed er vores Combi Euro/MX redskabsfæste det eneste du behøver for at arbejde med Euro og MX konfigurationer. Rekonfiguration kan foretages manuelt uden værktøj på 1 minut.

25 25 TRAKTOR/FRONTLÆSSER KOMPATIBILITET Du kan vælge mellem to størrelser frontlæssere til hver 6M model. Uanset om læsseren styres elektronisk eller mekanisk, betjenes den af en dedikeret ventil. Alle frontlæssere kan eftermonteres. 623R (NSL, MSL, HSL) 643R (NSL, MSL, HSL) 663R (NSL, MSL) 6110M, 6120M, 6130M 6135M, 6145M, 6155M 6175M, 6195M 683R (MSL) Gearkontakt 3. funktion, 4 funktion - aktivering af omstiller (2+1F) Affjedring af frontlæsser TIL/FRA Styring af Memo System Affjedring af frontlæsser Den bløde betjening af din John Deere traktor kan øges med vores affjedringsenhed til frontlæssere. Den effektive dæmpning beskytter både det materiale, du håndterer, og din traktor samt forbedrer førerkomforten på vejen. Den kan slås til og fra på en knap f.eks. på joysticket inde fra kabinen. MemoSystem MemoSystemet (ekstraudstyr) gør redskabet i stand til automatisk at vende tilbage til en angivet vinkel. F.eks. ved udførelsen af gentagende opgaver såsom at læsse en vogn, gentages typisk de samme trin. MemoSystemet fastholder førerens tidligere handlinger ved læsning af den næste portion i skovlen. Takket være systemets registrering af redskabets arbejdsgang behøver føreren ikke selv at justere positionerne. Mekanisk kontrolventil på læsser (M-LCV) M-LCV giver bekvem styring med joystick. Afhængig af traktormodel kan der være ekstra joystick-funktioner såsom GSS, omskifterventiler, MemoSystem og frontlæsseraffjedring. Se skema for kompatibilitet. Elektronisk joystick: Et elektronisk joystik er klart den mest bekvemme måde at betjene en fortlæsser på. Med det kan du styre op til 5 funktioner uafhængigt af hinanden. Det er placeret i højre side på den nydesignede konsol. Knappen til affjedring sidder lige under håndtaget.

26 26 PÅ VEJ MOD STØRRE PRODUKTIVITET Præcisionsdyrkning starter med et styresystem. Det viser vejen til en markant reduktion af den mængde frø, gødning og kemikalier, der er påkrævet, ved at placere din maskine med pålidelig nøjagtighed. Desuden sikrer den øgede produktivitet og førerkomfort et lavere brændstofforbrug. Registrer automatisk alle dine markaktiviteter på din GreenStar skærm: Du kan dokumentere præcist, hvad der blev gjort, hvor, hvornår og af hvem lige fra harvning til såning, sprøjtning og spredning af gødning. Derefter kan du overføre dataene til vores webportal MyJohnDeere.com (se side 28). StarFire 3000 antenne Komplet med integreret TCM (Terrain Compensation Module) såvel som GPS- og GLONASS-satellitkompatibilitet. John Deere leverer SF1 med basispræcision uden omkostninger for dig. Antennen fungerer fejlfrit med alle niveauer af signalpræcision og alle John Deere styresystemer. Funktionerne omfatter forbedret følsomhed, nem aktivering og hurtigere satellitkontakt. Forbedret satellittilgængelighed med signaler fra 56 GPSog GLONASS-satellitter verden over holder dig på rette spor selv tæt på træer. Der kan etableres kontakt med satellitter, der kun er 5 over horisonten. Signalet omfatter tre præcisionsniveauer: ± 23 cm spor-til-spor præcision med det GRATIS SF1 signal, der er perfekt til opdyrkning. Den ideelle basisløsning. ± 5 cm spor-til-spor præcision med SF2 signalet, der er ideelt til høst, såning og sprøjtning. Vælg RTK signalet, der giver ± 2,5 cm gentagelsespræcision for at opnå den højeste præcision. SF1 ± 23 cm SF2 ± 5 cm RTK ± 2,5 cm

27 27 GreenStar skærme Vores skærme er udformet med henblik på nem betjening med fingerspidserne og visuel vejledning for mere præcis styring. De optimerer præcisionen for både traktor og fører, øger produktiviteten og reducerer unødvendig brug af brændstof. Alle er ISOBUS-parate. GreenStar skærmen er ideel som begynderløsning til styresystem og ISOBUS redskabsstyring. Den har et rullehjul til nem navigation og ti bogstavtaster til hurtig betjening med et enkelt tryk. Installationen er yderst ligetil: opsætningsvejledning sikrer, at du har skærmen oppe at køre efter blot nogle få trin. For at opnå yderligere præcision kan den opgraderes til automatisk styring og Section Control for John Deere redskaber. AutoTrac automatisk styresystem Alle 6M serie traktorer kan udstyres med AutoTrac, der er vores integrerede automatiske styresystem. Med alle de fordele automatisk styring kan tilbyde, vil den integrerede AutoTrac med garanti øge din produktivitet ved at reducere produktionsomkostningerne og booste effektiviteten. Det gør dig i stand til at mestre både lige spor og kurver og fungerer perfekt selv ved dårlig sigtbarhed. Det reducerer mister og overlap og sparer gødning, såsæd og brændstof. Du kan spare op til 8% på dine driftsomkostninger*. GreenStar farveskærmen giver dig fuldt overblik over og styring af alle de AMS-løsninger, du bruger i din John Deere 6M traktor. Skærmen understøtter også avancerede telematik-løsninger såsom John Deere Remote Control Display Access og John Deere Wireless Data Transfer (WDT). Den fantastiske 10 touchskærm har avanceret ISOBUS funktionalitet og sætter standarden for anvendelighed, overskuelighed og effektivitet. Den er robust og nem at forstå og bruge. Her får du alle de funktioner og alle de kræfter, du har brug for år efter år. * Kilde: Lohnunternehmen, 01/2010

28 28 TELEMATIK: OPTIMERING AF DRIFTEN Vores landbrugsportal, MyJohnDeere.com, åbner for din bedrifts fulde potentiale. Du kan overvåge og styre din maskinpark, være opdateret om vejrudsigten med henblik på mere effektiv planlægning og administration af dine arealer, du kan fordele dine maskiner, se hvor langt maskinerne er kommet og se, hvad der er nået i løbet af dagen. Alt sammen fra et centralt sted og med alle data lige ved hånden. Med John Deere trådløs dataoverførsel kan du endog sende data trådløst mellem MyJohnDeere.com og GreenStar skærmen, så du eliminerer faren for tab af data og sparer tid på dataoverførsel. Du kan logge ind på MyJohnDeere.com fra enhver pc eller mobil enhed og straks se en oversigt over dine igangværende projekter og på sikker vis dele data med din forhandler, dine partnere, rådgivere eller kunder. Intelligent styring af maskinparken MyJohnDeere.com giver dig den smarteste måde at planlægge, drive og administrere alle dine aktiviteter på. Logisk betjening gør det nemt at navigere rundt med alle relevante driftsoplysninger klart vist på kortet. Det opretholder en uvurderlig forbindelse mellem dig, dine maskiner og din jord - og er din portal for adgang til dine maskiners ydeevne og aktuelle tilstand via JDLink. Det kan ikke være nemmere at blive tilsluttet. Du kan kvit og frit oprette din egen konto, hvorefter du logger dig på nye niveauer af effektivitet og produktivitet.

29 KØB MAKSIMAL DRIFTSTID: POWERGARD Planer for vedligeholdelse og reparation I dagens landbrug er maskinernes effektivitet og forudsigelige omkostninger nøglen til at drive et succesrigt landbrug. Det har aldrig været mere trygt at købe John Deere maskiner. John Deere PowerGard er en ligetil løsning til servicering og reparation, der er beregnet til at hjælpe dig med at budgettere dine samlede driftsomkostninger. PowerGard - med fleksible dækningsmuligheder - er den skræddersyede eftersalgsløsning, der holder din maskine optimalt kørende og styrer dine driftsomkostninger. PowerGard Maintenance Plan Sikrer, at din maskine er pålidelig PowerGard Protection Plan Din indgang til omfattende maskinbeskyttelse PowerGard Protection Plus Plan Den ultimative økonomiske tryghed for din investering Dine fordele Maksimal effektiv driftstid. Sikkerhed KOMPONENTER, DER ER DÆKKET* POWERGARD Motor Hovedmotor Tilbehør til motor Indsugnings- og udstødningssystem Motorens elektriske dele Motorens kølesystem Brændstofforsyningssystem El Elektriske systemer Kraftoverførsel Transmission, differentiale, PTO, aksler og slutdrev Transmissionsoliekøler Styretøj og bremser Komponenter til våde bremser Bremsesystemer Styring Styrecylindre Hydraulik Hydrauliksystem Ramme/chassis, vanger, diverse Ramme Ikke-drevne akslers nav og lejer Førerplatform Skærme Betjeningselementer Førerplatform m/u kabine POWERGARD PROTECTION PLUS *Hvilke komponenter, der er dækket, kan variere afhængig af maskinens udstyr.

30 30 TILFØR VÆRDI Vi er alle individer med hver vores egne ønsker og prioriteter. Så vi har gjort det let for dig at sætte dit eget personlige præg på din traktor. Ved at konfigurere din 6M med originalt John Deere tilbehør øger du komforten og produktiviteten - og gør en fantastisk maskine endnu bedre. Alt originalt John Deere tilbehør er produceret efter samme krævende standarder som alt andet fra John Deere, så der er garanti for lang holdbarhed og perfekt pasform. Sædeovertræk John Deere s sæder er både slidstærke og komfortable, men vores skræddersyede sædebetræk i kunstlæder af høj kvalitet eller forstærket stof er med til at opretholde den flotte finish fra udstillingslokalet. Bundmåtter Reducer lydniveauet og beskyt gulvet med vores bundmåtter af høj kvalitet. Passer perfekt til 6M kabinen. Skærmbeslag Vores skærmbeslag er nøje tilpasset kabinen i 6M og er den perfekte løsning til montering af smartphones eller tablets på de mest ideelle steder.

31 31 Add More Do More Ballastløsninger Med intelligent ballast optimeres traktorens ydeevne ved at overføre flere kræfter til underlaget og dermed reducere brændstofforbruget, øge trækkraften og forbedre kørekomforten. Solgardiner Holder solen væk fra dine øjne. Fås til for- og bagrude. Ind- og udvendige bakspejle Forbedrer udsynet uanset opgaven og vejrforholdene. Valg af træk Udvid traktorens alsidighed med træk, der giver flere anvendelsesmuligheder. Der er vertikale og horisontale indsatser, der optimerer trækegenskaberne og systemer til tvangsstyring til venstre side, højre side og begge sider

32 32 Specifikationer Model 6110M 6120M 6130M 6135M 6145M 6155M 6175M 6195M MOTORYDELSE Nominel effekt (97/68EC), hk (kw) 110 (81) 120 (88) (99) 145 (107) 155 (114) 175 (129) 195 (143) Maks. effekt (97/68EC) hk (kw) 116 (85) 126 (93) 137 (101) 142 (105) 153 (113) 164 (120) 185 (136) 206 (151) Nominel effekt (ECE-R24), hk (kw) 105 (77) 114 (84) 120 (90) 129 (95) 139 (102) 150 (110) 167 (123) 188 (138) Maks. effekt (ECE-R24), hk (kw) 111 (82) 122 (90) (101) 148 (109) 159 (117) 178 (131) 200 (147) Konstant effektområde, o/min Reservemoment, procent 35% Maks. drejningsmoment, Nm (ved 1500 o/min.) Nominel hastighed, o/min Producent John Deere Power System Type PowerTech PSS PowerTech PVS PowerTech PSS Efterbehandling Motorluftfilter Dieselpartikelfilter (DPF) til hele traktorens levetid med dieseliltningskatalysator (DOC) og selektiv katalytisk reduktion (SCR) vha. DEF PowerCore G2 luftfilter med forrensning Indsugning To turboladere, turbo med variabel geometri med turbo med fast geometri i serie Variabel geometrisk turbolader Cylindre/slagvolumen 4/4,5 l 6/6,8 l Kølesystem Brændstofindsprøjtningssystem og styring TRANSMISSIONER PowrQuad Plus Distribueret kølesystem med temperaturstyret viskoseventilatordrev HPCR system med indsprøjtningstryk på op til 2500 bar, elektronisk styret 16/16 2,4 30 km/t 16/16 3,2 38 km/t HPCR system med indsprøjtningstryk på op til 2500 bar, elektronisk styret To turboladere, turbo med variabel geometri med turbo med fast geometri i serie 20/20 2,5 40 km/t 24/24 1,4 40 km/t AutoQuad Plus 20/20 2,5 40 km/t 24/24 1,4 40 km/t AutoQuad Plus EcoShift 20/20 2,5 40 km/t 24/24 1,4 40 km/t CommandQuad Plus 20/20 2,5 40 km/t 24/24 1,4 40 km/t CommandQuad Plus EcoShift 20/20 2,5 40 km/t 24/24 1,4 40 km/t Krybegear (PowrQuad Plus, AutoQuad Plus og AutoQuad Plus EcoShift) AKSLER Affjedret foraksel (ekstraudstyr) Affjedringsområde med TLS Plus Aktivering af frontdifferentialespærre Aktivering af bageste differentialespærre Bagaksel STYRETØJ Type HYDRAULIKSYSTEM TLS forakselaffjedring, MFWD aksel, hydro-pneumatisk, permanent aktiv, Triple Link, selvnivellerende, belastningsjusterende affjedring 100 mm affjedringsområde Selvlåsende differentiale Elektro-hydraulisk med oliekølet kobling Flangeaksel Dynamic Load Sensing, hydrostatisk, flowmåling Type Trykkompenseret (PC)/tryk- og flowkompenseret (PFC) system med belastningsføler Tryk- og flowkompenseret (PFC) system med belastningsføler Flow ved nominel motorhastighed, standard/ekstraudstyr, l/min. Olieudtag Op til 4+3 Power Beyond 80 / Ekstraudstyr Udtagskapacitet med overfyld, l Udtagskapacitet med ekstra oliebeholder, l 37 47

33 33 Model 6110M 6120M 6130M 6135M 6145M 6155M 6175M 6195M 3-PUNKTSLIFT Bag Type Elektroniske liftarme, belastnings- og dybdestyring, ubegrænset mix, flydende Kategori II/IIIN IIIN IIIN/III III Maksimal løftekapacitet ved kroge, kg (standard/ekstraudstyr) Løftekapacitet i fuld løftehøjde (OECD 610 mm), kg (standard/ ekstraudstyr) Løftekapacitet i fuld løftehøjde (OECD 1800 mm), kg (standard/ ekstraudstyr) 3-PUNKTSLIFT Front (ekstraudstyr) Type Kategori 3950/ / / / / / / / / / / / / / / / / / Frontlift styret af olieudtag bagtil Maksimal løftekapacitet ved kroge, kg 4000 Løftekapacitet over hele løfteområdet (OECD ved kroge), kg BAG-PTO IIIN 3300 Elektro-hydraulisk styret, oliekølet, multiskivedesign Motoromdr. ved nominel PTO-hastighed med 540/1000 (ekstraudstyr) Motoromdr. ved nominel PTO-hastighed med 540/540E/1000 (ekstraudstyr) 1967/ / / /1496/ /1753/ /1721/1950 FOR-PTO (ekstraudstyr) Type Motoromdr. ved nominel PTO-hastighed (1000), o/min. KABINE Specifikationer Affjedring (ekstraudstyr) Elektro-hydraulisk styret, oliekølet, udsyn, teleskop- og vipbart Mekanisk kabineaffjedring Lydtryk ved førerens øre, db(a) 71 Kabinens glasareal, m² 4,79 Skærm DIVERSE Forberedt til AutoTrac ISOBUS redskabsforbindelse Tyverisikring Vognbremsesystemer (ekstraudstyr) KAPACITETER Indbygget i instrumentpanelet Ekstraudstyr Ekstraudstyr Ekstraudstyr Hydraulisk og/eller pneumatisk Brændstoftank, l Motorkølevæske, l DIMENSIONER OG VÆGT Akselafstand, mm Bredde x højde x længde, mm 2490 x 2880 x x 2930 x x 2930 x x 2970 x x 3100 x 4990 Målt ved flangeaksel op til kabinetag, fra holder til frontvægt til vandret bugseringskroge og med maks. for- og bagdækstørrelse Frihøjde, mm Målt ved midten af forakslen ved brug af maks. for- og bagdækstørrelse Vægt ved levering, kg Målt med gennemsnitlige specifikationer Maks. tilladte bruttovægt, kg DÆKSTØRRELSER Foraksels dækstørrelser, maks. tilgængelig (diameter i cm) Bagaksels dækstørrelser, maks. tilgængelig (diameter i cm) 540/65R24 (134) 540/65R28 (144) 600/65 R28 (152) 600/65R38 (178) 650/65R38 (185) 710/70 R38 (200)

34 34 Specifikationer American Society of Agricultural and Biological Engineers er en undervisnings- og forskningsinstitution, der arbejder med udvikling af systemer til støtte for landbrug, fødevarer og biologi. Det blev grundlagt i 1907 og har hovedkontor i St. Joseph, Michigan, USA. ASABE har medlemmer i over 100 lande. TRAKTORMODEL 6110M/6120M/6130M 6110M/6120M/6130M FORDÆK 480/70R24 480/70R24 BAGDÆK 520/70R38 520/70R38 AKSELAFSTAND (WB) mm PUMPEKAPACITET lpm NOMINELT TRYK bar FRONTLÆSSER 623R NSL 623R MSL SKOVL Standard skovl 1850 mm Standard skovl 1850 mm SKOVLENS VÆGT kg MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (U) kg LØFTEKAPACITET MÅLT 800 MM UD FRA VED FULD HØJDE (V) kg DREJEPUNKTERNE MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (W) kg LØFTEKAPACITET MÅLT 800 MM UD FRA VED 1,5 M (X) kg DREJEPUNKTERNE MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (Y) kg BOMMENS BRYDEKRAFT MÅLT 800 MM UD FRA DREJEPUNKTERNE (Z) kg VED MAKS. HØJDE (VV) kg SKOVLENS VED 1,5 M LØFTEHØJDE (XX) kg TILBAGERULDNINGSKRAFT VED JORDOVERFLADEN (ZZ) kg MAKS. LØFTEHØJDE (A) mm FRIHØJDE VED FULD HØJDE - VANDRET SKOVL (B) mm VED FULD HØJDE - TIPPET SKOVL (C) mm SAMLET LÆNGDE (WB+F) mm GRAVEDYBDE (H) mm RÆKKEVIDDE VED MAKS. HØJDE (D) mm VED JORDOVERFLADEN - VANDRET SKOVL (F) mm TIPPEVINKEL VED FULD HØJDE (E) grader SKOVLVINKEL TILBAGERULNING VED JORDEN (G) grader TIPPEVINKEL VED JORDEN grader LØFTE FRONTLÆSSER sek 3,43 3,37 CYKLUSTIDER SÆNKE FRONTLÆSSER sek 2,57 2,53 TIPPE SKOVL sek 2,65 1,81 TILBAGERULLE SKOVL sek 1,81 1,81 TRAKTORMODEL 6110M/6120M/6130M 6110M/6120M/6130M FORDÆK 480/70R24 480/70R24 BAGDÆK 520/70R38 520/70R38 AKSELAFSTAND (WB) mm PUMPEKAPACITET lpm NOMINELT TRYK bar FRONTLÆSSER 643R NSL 643R MSL SKOVL Heavy-duty 2200 mm Heavy-duty 2200 mm SKOVLENS VÆGT kg MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (U) kg LØFTEKAPACITET MÅLT 800mm UD FRA VED FULD HØJDE (V) kg DREJEPUNKTERNE MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (W) kg LØFTEKAPACITET MÅLT 800 MM UD FRA VED 1,5 M (X) kg DREJEPUNKTERNE MÅLT VED DREJEPUNKTERNE (Y) kg BOMMENS BRYDEKRAFT MÅLT 800 MM UD FRA DREJEPUNKTERNE (Z) kg VED MAKS. HØJDE (VV) kg SKOVLENS VED 1,5 M LØFTEHØJDE (XX) kg TILBAGERULDNINGSKRAFT VED JORDOVERFLADEN (ZZ) kg MAKS. LØFTEHØJDE (A) mm FRIHØJDE VED FULD HØJDE - VANDRET SKOVL (B) mm VED FULD HØJDE - TIPPET SKOVL (C) mm SAMLET LÆNGDE (WB+F) mm GRAVEDYBDE (H) mm RÆKKEVIDDE VED MAKS. HØJDE (D) mm VED JORDOVERFLADEN - VANDRET SKOVL (F) mm TIPPEVINKEL VED FULD HØJDE (E) grader SKOVLVINKEL TILBAGERULNING VED JORDEN (G) grader TIPPEVINKEL VED JORDEN grader LØFTE FRONTLÆSSER sek 3,50 3,31 CYKLUSTIDER SÆNKE FRONTLÆSSER sek 2,63 2,48 TIPPE SKOVL sek 2,65 1,81 TILBAGERULLE SKOVL sek 1,81 1,81

35 M 6135M 6145M/6155M 6145M/6155M 6135M 480/70R28 480/70R28 480/70R28 480/70R28 540/65R30 580/70R38 580/70R38 580/70R38 580/70R38 650/65R R NSL 643R MSL 643R NSL 643R MSL 663R NSL Heavy-duty 2200 mm Heavy-duty 2200 mm Heavy-duty 2200 mm Heavy-duty 2200 mm Heavy-duty 2450 mm ,70 3,52 3,70 3,52 3,98 2,78 2,64 2,78 2,64 2,75 2,65 1,81 2,65 1,81 2,65 1,81 1,81 1,81 1,81 1, M 6145M/6155M 6145M/6155M 6175M/6195M 6175M/6195M 6175M/6195M 540/65R30 540/65R30 540/65R30 540/65R30 540/65R30 600/70R28 650/65R42 650/65R42 650/65R42 650/65R42 650/65R42 650/85R R MSL 663R NSL 663R MSL 663R NSL 663R MSL 683R MSL Heavy-duty 2450 mm Heavy-duty 2450 mm Heavy-duty 2450 mm Heavy-duty 2450 mm Heavy-duty 2450 mm Heavy-duty 2450 mm ,91 3,98 3,91 3,98 3,91 4,19 2,70 2,75 2,70 2,75 2,70 2,89 1,81 2,65 1,81 2,65 1,81 1,81 1,81 1,81 1,81 1,81 1,81 1,81

36 NOTHING RUNS LIKE A DEERE Sammen med netværket af John Deere forhandlere har vi som mål at øge din bedrifts ydeevne, maksimere driftstiden og reducere dine driftsomkostninger. Så vi holder aldrig op med at investere i produkter og teknologier, der er af højeste kvalitet og state-of-the-art. Vores kvalificerede teknikere der alle er uddannet af John Deere kender hver en byte, bolt og møtrik i dine maskiner og er uddannet i at finde og afhjælpe alle potentielle problemer. Du kan regne med dit partnerskab med os og vores forhandlernet. Med 175 års erfaring med landbrugsmaskiner er vi ikke i tvivl: Sammen er vi bedre. Finansieringsmuligheder: Din John Deere forhandler kan tilbyde en række finansieringsmuligheder, der er lige så stærke som vores produkter. Kontakt din lokale forhandler og få et tilbud, som er tilpasset netop dit behov. Denne brochure uddeles over hele verden. I forbindelse med generel information, billeder og beskrivelser kan nogle illustrationer og tekster indeholde oplysninger om finansiering, kredit, forsikring, ekstraudstyr og redskaber som ikke markedsføres alle steder. Indhent nærmere oplysninger hos din forhandler. John Deere forbeholder sig ret til uden varsel at ændre specifikationer og design på de produkter, der er beskrevet i denne brochure. John Deere s grønne og gule farve, den springende hjort samt JOHN DEERE er varemærker for Deere & Company. JohnDeere.com YY DAN_DK 09/15

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

7R SERIEN TRAKTORER. Stærk. Effektiv. Lydsvag. CONNECTIVITY INSIDE

7R SERIEN TRAKTORER. Stærk. Effektiv. Lydsvag. CONNECTIVITY INSIDE 7R SERIEN TRAKTORER Stærk. Effektiv. Lydsvag. CONNECTIVITY INSIDE 2 VI GIVER DIG DET, DER BETYDER MEST Fremragende resultater, klassens bedste kabine, optimal komfort, lave driftsomkostninger og maksimal

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG 2 FREMRAGENDE EGENSKABER PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE Når dit arbejde er afhængig af dine plæneklippere, kan det betale sig at investere i John Deere

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

5 serien. 70 100 hk (51 74 kw)

5 serien. 70 100 hk (51 74 kw) 5 serien 70 100 hk (51 74 kw) 2 Indhold Indhold Mød den nye familie... 4 5 5G serien... 6 11 5M OOS serien...12 13 5M serien... 14 19 5R serien....20 25 Vedligeholdelse og AMS...26 27 Frontlæssere...28

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T414 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@rimach.dk

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL 140 AL 340 AL 440 AL 540 AL 650 AL 750 AL 340 Kabine AL 540 Kabine AL 650 Kabine AL 750 Kabine KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL140 - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre,

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK).

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). fc compactline. 2 Kompakte frontlæssere til kompak STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). 1 Vi har Stoll-frontlæssere i programmet, fordi vores kunder spørger efter

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

HØJERE YDEEVNE ØGET DRIFTSTID LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER

HØJERE YDEEVNE ØGET DRIFTSTID LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER De helt nye 7R og 8R serie traktorer: HØJERE YDEEVNE ØGET DRIFTSTID LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER Det strålende valg med helt ny LED-belysning Højere effektniveauer og det nye flagskib 7310R John Deere's hidtil

Læs mere

RABAT- OG HEGNSKLIPPER

RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER RABAT- OG HEGNSKLIPPER Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

100C 140C 160C 180C. Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor

100C 140C 160C 180C. Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor C 4C 6C 8C Kvalitet ned til mindste detalje Quickes frontlæsserserie til din kompakttraktor DK Designmæssige fordele til professionel brug. Som kun Quicke kan give dig! Førende design og ydeevne - nu

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Zero turn klippere og plænetraktorer

Zero turn klippere og plænetraktorer 2017 Zero turn klippere og plænetraktorer Introduktion ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris NYHED Nyudviklet og kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget

19.5-46. Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget HK 1500 19.5-46 MF Et omfattende udvalg af landbrugs- og have-/parktraktorer til kommerciel brug og til brug i landbruget VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Rengøringsteknik Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Kompakt Ride-on gulvvaskemaskiner Scrubmaster B115 R Effektivt og bekvemt arbejde i

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Skræddersy din TP Flishugger til opgaven Linddana gør alt for at sikre dig et optimalt udbytte af din TP Flishugger.

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

6R serien Store modeller

6R serien Store modeller 6R serien Store modeller Let. Stærk. Smart. connectivity inside 2 Let. Stærk. Smart. Hos John Deere har "godt nok" aldrig været godt nok. Et godt eksempel på den filosofi er udvidelsen af vores traktorer

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

YT hk KOMPAKTTRAKTOR

YT hk KOMPAKTTRAKTOR YT235 35 hk KOMPAKTTRAKTOR Forvent mere, få mere. YT2-traktoren leverer - hver dag! Designet til dig Hos Yanmar ved vi, at du vil have optimal førerkomfort. At du vil have udstyr, som er let at vedligeholde.

Læs mere