OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012"

Transkript

1 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude i lokalafdelingerne. Jeg vil gerne starte med at takke områdebestyrelsen for et godt samarbejde i Samtidig vil jeg takke alle medlemmer i område 5 s 11 lokalafdelinger og jeres bestyrelser for et godt samarbejde i året. Jeg vil også sige tak til lydighedsinstruktørerne Dorte Nielsen og Ingrid Hansen, figurantinstruktør Laila Rømer, områdeinstruktørerne Erik Hansen og Michael Hansen, dommerinstruktørerne Leif Udengaard og Sune Steffensen, kåringsmændene Jens Chr. Nielsen og Jørgen Bejrholm samt web-master Philip Jorck-Jorckston for deres store arbejde i område 5 i Endvidere vil jeg give en stor tak til Østsjællands afdeling for afholdelse af dommervedligeholdelseskurset og Jesper Christiansen fra Næstved PH for hjælp ved afholdelsen af områdemødet i MØDEAKTIVITET Ultimo januar afholdt vi Dommervedligeholdelseskursus i Haslev. Der var 59 dommere tilmeldt. I midten af februar blev der afholdt formandsmøde. Alle lokalafdelingerne var repræsenteret. Områdemødet blev afholdt på Grønnegades kulturcenter, Gl. Ridehus i Næstved. Her deltog omkring 37 medlemmer. Vi havde igen indkaldt til møde i juni måned med områdes repræsentanter. Deltagelsen var stadig lidt haltende, da kun 7 ud af 13 personer deltog. Vi har i områdebestyrelsen bestræbt os på, at afholde møde første onsdag i hvert kvartal, det er desværre ikke altid, det er lykkedes. Hvis ikke vi har kunnet samles, er diverse sager blevet behandlet via mail.

2 MEDLEMMER I område 5 har vi ved udgangen af år aktive medlemmer, dette er en fremgang på 19 i forhold til år KÅRINGER I henhold til kåringsstatistikken, har der på landsplan været fremstillet 151 hunde til kåring i sektion II, hvoraf 55 hunde ikke bestod det vil sige, at 36,4 % ikke bestod, dette er en stigning på 2,9 procentpoint i forhold til I område 5 er der fremstillet 49 hunde, hvoraf 18 ikke bestod, svarende til 36,7 % - Dette er positivt i forhold til år 2011, hvor der var 44,4 % der ikke bestod. (2 i point - 1 i øv i øv. 7-5 i øv. 8-2 i øv.9-2 i øv. 10). Hundeførere fra område 5, der i 2012 har fået kåret hund er: Finn Rasmussen, Leif Skov, Michael Glamsø og Steen Fåborg fra Holbæk afd. Line Jensen og Lone Kørvell fra Kalundborg. Rasmus Hansen og Kim Magnussen fra Korsør. Egon Hansen fra Maribo. Maria Hansen og Heidi Nordal fra Nakskov. Hans Hartvig Jessen, Kiss Vognsvend, Gorm Andersen og Lars Antonisen fra Nykøbing F. afd. Hanne Pedersen, Kim Larsen, Jacob Kværnø, Vibeke Wulff, Lars Olesen, Marie Johansen, Jacob Kværnø fra Næstved afd. Karin Littau og Gregers Nielsen fra Ringsted. Hans Peter Søndergaard og Niels Henrik Hansen fra Slagelse. Bjarne Olsen fra Vordingborg. Rie Varming, Allan Søgaard, Erik Hansen og Ole Nielsen fra Østsjælland. I ønskes alle et rigtigt stort tillykke med kåringen. KONKURRENCER Søndag den 25. marts 2012 blev der afviklet unghundeoprykningskonkurrence 3 steder i området. Det foregik i Slagelse, Maribo og Østsjælland Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 37 hf. Jesper Hansen fra Næstved Politihundeforening, havde udfærdiget oplægget. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Slagelse Ulf Larsen, overdommer var Jørgen Bejrholm Næstved afd., i Maribo Svend-Erik Hansen, overdommer var Dan Devantier Vordingborg afd. og i Østsjælland Knud Møller, overdommer var Ejvind Willaa, Østsjælland afd. Det blev til i alt 8 hele oprykninger og 13 halve oprykninger på dagen til

3 Lisa Poppelvig, Ole Sørensen, Torben Sørensen, Flemming Jensen, Tage Rud, Bodil Hansen, Anne Mette Andersen, Anette Johansen, Palle Hansen, Jeppe Syhler, Jan Johansen, Vibeke Wulff, helle Hansen, Jan Andersen, Signe Bech, Benny Pedersen, Jan Priess, Frank Straarup, Kenny Andersen, Allan Søgaard og Jørgen Hansen. Vi ønsker alle tillykke med de hele og halve oprykninger. Søndag den 28. oktober 2012 blev der afviklet unghundeoprykningskonkurrence 2 steder i området. Det foregik i Nakskov og i Kalundborg Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 24 hf. Knud Møller fra PH Østsjælland afdeling havde udfærdiget oplægget. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Nakskov Boye Holm og Thorkild Andersen Nykøbing F. og i Kalundborg Ole Sørensen og Benny Pedersen Holbæk afd. Det blev til 4 hele og 6 halve oprykninger på dagen til Jan Johansen, Kiss Vognsvend, Helle Hansen, Steen Faaborg, Lone Kørvel, Lisa Poppelvig, Marianne Priess, Vibeke Wulff, Kim Magnussen og Jan Andersen. I ønskes alle et stort TILLYKKE med de hele og halve oprykninger i årets unghundeoprykninger. Årets oprykningskonkurrence i Kriminal- og Patruljeklassen løb af stablen henholdsvis lørdag d. 28. april og søndag d. 29. april Lørdag den 28. april 2012 blev der afviklet kriminaloprykning i Ringsted Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 3 hundeførere. Konkurrenceleder og overdommer var Henning Hjorth og Flemming Christensen fra Tåstrup PH. Det var på dagen ingen hele eller halve oprykninger. Søndag den 29. april 2012 blev der afviklet patruljeoprykning i Holbæk Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 15 hundeførere. Konkurrenceleder og overdommer var Bjarne L. Petersen og Erik Christiansen fra Tåstrup PH. Det blev til 1 hel og 2 halve oprykninger til: Steen Faarborg, Dennis de Friis og Lisbeth Dahl. Et stort tillykke til jer hundeførere der ved oprykningskonkurrencerne i Kriminalklassen og Patruljeklassen opnåede hele og halve oprykninger. Jens Nielsen Næstved afdeling og Leif Udengaard Vordingborg afdeling deltog som overdommere i oprykningskonkurrencerne i Kriminal- og Patruljeklasssen i Område 6.

4 Udtagelserne til DM løb af stablen søndag d. 26. august og søndag d. 2. september Søndag d. 26. august 2012 blev der afviklet Kriminaludtagelse i Maribo og Ringsted Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 13 hundeførere. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Maribo Henrik Pedersen og Erling Jensen Helsingør PH og i Ringsted Johnny Klærke og Torben Jensen Frederiksværk Ph. Det blev til 1 hel og 2 halve oprykninger til Dennis de Friis, Kjeld Kofoed og Kim Busk Jensen Søndag d. 26. august 2012 blev der afviklet Vinderudtagelse i Nykøbing F. Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 6 hundeførere. Konkurrenceledere og overdommere var Palle Lorentzen og Bo Clausen område 6. 2 hf fik over 200 point H.C. Pedersen og Thomas Christensen fra Nykøbing F. og kvalificerede sig til DM-deltagelse med hund. Helle Hansen Nakskov og Jørgen Hansen Holbæk afdeling deltog som overdommere i kriminal- og vinderudtagelsen i område 6. Søndag den 2. september 2012 blev der afviklet patruljeudtagelse 2 steder i området. Det foregik i Næstved og Vordingborg Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 24 hf. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Næstved Jesper K. Hansen og Bjørn Høyer Skovbo PH og i Vordingborg Marianne Hansen og Flemming Christensen omr.6. Det blev til 7 halve oprykninger på dagen til Bodil Hansen, Johnny Hansson, Jan Priess, Lisbeth Dahl, Brian Poulsen, Søren Belli og Kenny Andersen. Knud Møller Østsjælland og Uffe Hansen Nykøbing F. deltog som overdommere i patruljeudtagelsen i område 6 og Gorm Andersen Nykøbing F. deltog som overdommer i område 7. Et stort tillykke til jer hundeførere der ved udtagelseskonkurrencerne i Kriminalklassen og Patruljeklassen opnåede hele og halve oprykninger. - Jeg skal herunder takke alle jer, der har udarbejdet oplæg, været klasseledere, overdommere, dommere, figuranter og alle i andre - uden jeres arbejde, havde der ikke kunnet afvikles officielle konkurrencer i område 5.

5 DM i Skovbo I år 2012 placerede område 5 sig igen rigtig flot i det samlede resultat I præmierækken var område 5 god for en anden- og en tredjeplads i vinderklassen, en fjerde plads i kriminalklassen og en femteplads i patruljeklassen. Af de 48 deltagende hf til DM kom de 15 fra Område 5, heraf de 13 fra sektion II. Stort TILLYKKE til H. C. Pedersen, Thomas Christensen, Kim Busk Jensen, Søren Belli og Jan Larsen fra Nykøbing F. Dennis de Friis fra Ringsted. Kjeld Kofoed fra Maribo. Brian Poulsen fra Vordingborg. Johnny Hansson, Bodil Hansen, Lisbeth Dahl fra Næstved. Jan Priess fra Holbæk og Kenny Andersen fra Østsjælland. OMRÅDEMESTERSKABET Områdemesterskabet i år 2012 blev afviklet af Maribo: Klasseledere var følgende: Unghundeklassen: Pia Lützhøft / Louise Svendsen Patruljeklassen: Karin Petersen Kriminalklassen: Svend-Erik Hansen Vinderklassen: Kjeld Kofoed Områdemester i Vinderklassen blev Karina K. Pedersen fra Maribo. Områdemester i Kriminalklassen blev Henrik P. Hansen fra Maribo. Områdemester i Patruljeklassen blev Brian Poulsen fra Vordingborg. Områdemester i Unghundeklassen blev Helle Hansen fra Nakskov. Områdemesterskabet for hold blev vundet af Østsjælland afdeling med 28. point. Vinderholdet fra Østsjælland bestod af Ejvind Willaa, som blev nr. 2 Vinderklassen, Knud Møller, som blev nr. 5 i Kriminalklassen, Kenny Andersen, som blev nr. 3 i Patruljeklassen og Erik Nymark Hansen, som blev nr. 2 i Unghundeklassen.

6 Stor tak til Maribo afdeling for det store arrangement. Vi glæder os til områdemesterskabet i år 2013 i Østsjælland. DOMMERUDDANNELSE Følgende 5 nye dommere ønskes tillykke med dommereksamen som de erhvervede sig i år 2012: Mads Skorup Christensen - Slagelse afdeling Johnny Kornum Pedersen - Kalundborg afdeling Steen Faarborg, Jørn Kruse og René K. Hansen - Holbæk afdeling Også stort tillykke til Maibrit Gyring fra Østsjælland, som i 2012 erhvervede sig en oprykning til dommer i alle klasser. Til orientering kan jeg oplyse, at der i år 2012 er registreret 104 dommere i område 5 (66, som dommer i alle klasser og 38, som dommer i patr.kl.) FIGURANTINSTRUKTØRER Områdets figurantinstruktør Laila Rømer har i år 2012 afholdt 1 samling med figurantinstruktørerne i lokalafdelingerne. Jeg vil gerne takke Laila for indsatsen, som områdets figurantinstruktør i LYDIGHEDSINSTRUKTØRER Lydighedsinstruktørerne Dorthe Nielsen og Ingrid Hansen har p. g. a. manglende tilslutning ikke afholdt kursus i år Vi håber, at der kommer et kursus op og stå i år OMRÅDEINSTRUKTØR Vi har i år 2012 fået nye områdeinstruktører Erik Hansen og Michael Hansen fra Østsjælland. Erik og Michael har været yderst seriøse omkring dette hverv og de 14 deltagende kursister har allerede været samlet flere gange. Jeg vil gerne takke Erik Hansen og Mikael Hansen deres store indsats som områdeinstruktørere.

7 TEMADAGE/TRÆNINGSWEEKEND Der er i 2012 været afholdt i alt 4 TEMADAGE Den første temadag blev afholdt den 17. marts Tilrettelægger var Vordingborg afdeling. Temaet var "Spor Modelindlæring". Kurt Verup Runefelt fra Politihundeskolen kom og gav et yderst spændende foredrag og han kom godt og grundigt omkring alle momenter i PH's program og dagen sluttede på marken med praktisk hundesporarbejde. Den anden temadag blev afholdt den 3. juni 2012 i Ringsted afdeling. Tilrettelægger var Karina og Dennis de Friis. Temaet var bidindlæringsfigurering. Karina og Dennis havde allieret sig med Morten Hansen, som er bidindlæringsfigurant i Schæferhundeklubben. Den tredje temadag stod området selv for. Temaet var "Klikkerkursus", som bestod af introduktion til det, at træne med klikker. Vi havde arrangeret os med Dina Doctermann, som havde udformet et foredrag/samtidig med fremvisning af videofilm. Den fjrede temadag blev afholdt den 17. oktober 2012 i Ringsted afdeling, Karina og Dennis arrangerede en opfølgning på temadagen afholdt den 3. juni Bidindlæringsfigurering. Der var denne dag lagt forskellige temaer ind bl.a. bidindlæringsfigurering af hunde med stress. Vi håber, at flere foreninger vil melde ind og afholde temadage fremover. Der skal herfra lyde en stor tak til Palle/Vordingborg, Karina og Dennis/Ringsted for at stå for disse arrangementer.. HJEMMESIDE Hjemmesiden kører på bedste vis og er der fejl, mangler eller lignende på hjemmesiden, bedes I give besked til web-master. Jeg skal igen i år bede om, at I kigger ind og slår op under punktet Opslag. Der lægges de informationer, der fremsendes til formændene og som vedrører alle medlemmer i område 5. Fra området skal der her lyde en tak til Philip for arbejdet med at opdatere hjemmesiden. TIL SLUT Hvor skal vi hen du? Hvordan ville det være, hvis vi kunne træne på tværs i vore lokalforeninger/områder? Kunne det være en mulighed, at foreninger arrangerede træningsdage for andre foreninger og omvendt?

8 Lad os arbejde i hundens interesse og indse, at vi mennesker er vidt forskellige :o) men med en og samme fritidsinteresse hundetræning. Til slut skal jeg endnu engang takke områdebestyrelsen for et godt samarbejde i året 2012 og samtidig benytte lejligheden til at takke alle jer, der har givet en hånd med i året Tak igen for et aktivt år i område 5. En helt speciel tak til Laila og Jens for deres mangeårige virke som h. h. v. områderepræsentant og områdesuppleant. Som I kan se af indkaldelsen, har Laila og Jens valgt at stoppe i områdebestyrelsen. Vi ønsker Laila og Jens god vind fremover og takker for det gode samarbejde, vi ses jo derude hele tiden. Helle Bejrholm Områdeleder

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011 INDLEDNING Det var så år 2011 der forsvandt og nu er det fjerde gang, jeg aflægger områdelederens beretning. Jeg vil starte med at takke områdebestyrelsen

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F.

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Valg af dirigent: Erik Goth blev valgt Valg af referent: Tina Kværnø blev valgt Valg af stemmetællere: Eva Pedersen, Skovbo afdeling og Arne

Læs mere

Område generalforsamling 2009.

Område generalforsamling 2009. Vojens d. 22. januar 2009. Område generalforsamling 2009. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 35. medlemmer. 3. Valg af dirigent.

Læs mere

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014.

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Vojens 7. februar 2014. Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Gennemgang af dagsorden Egon Bak gennemgik dagsordenen, konstaterede at Tønder afd. ikke var repræsenteret. Forslog Knud Jensen som

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Hold Nr. Deltagerliste Navn Klub 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Dalby 2 Jannik - Max - Alex Holmebæk petanque 3 Bo Nielsen - Steffen Petersen - Klaus Noergaard Nordfalster 4 Salem Boukaidi-Laghzaoui

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter DANSK POLITIHUNDEFORENING OMRÅDE 6 OMRÅDELEDEREN Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Danmarksturnering Luftpistol

Danmarksturnering Luftpistol Danmarksturnering Luftpistol 2012-2013 Resultatliste 9. omgang Danmarksturnering Luftpistol 9. omgang 1. division d Særslev 1 2 582 567 561 1710 18 15423 G A DSB/ASF 1 2 574 572 566 1712 16 15389 S b Maribo

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Område generalforsamling 2010.

Område generalforsamling 2010. Vojens d. 3. februar 2010. Område generalforsamling 2010. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 40. medlemmer. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Aksel Lykke Mathies Baunsgård Ulrik Vestergaard Kim Fusager Peter Henriksen Flemming Thane Kallehave James

Læs mere

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50 100 m Frank Engmark, 57 12,7s 1987 Søren K Jacobsen, 70 13,5s 2002 Jens Holm, 51 13,5s 1983 Claus Berentsen, 57 13,6s 1991 Erik G Olsen, 70 13,7s 2000 Carsten Theilgaard, 58 15,6s 1989 Kurt Brandt, 46

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

LEADERBOARD A-rækken

LEADERBOARD A-rækken A-rækken 1 M Hjermgart / B Carlsen 18,3 23 +9p 45 S9 HJERMGART, Michael 78-4714 8,9 32 S9 CARLSEN, Brian S. 78-1294 9,4 38 S9 2 L Frøkjær / B Frøkjær 34,1 42 +9p 45 FRØKJÆR, Lilli 78-1511 14,1 35 FRØKJÆR,

Læs mere

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 nordsjaelland@dgi.dk www.dds-nordsjaelland.dk DGI idræt & fællesskab 04-01-2015 RESULTATLISTE HOLDTURNERINGEN FREDERIKSBORG AMT Efterår

Læs mere

Hovedrengøring Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby X Indkøb. Ruth Visby X. Område

Hovedrengøring Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby X Indkøb. Ruth Visby X. Område Område Navn Telefon Formænd Deadline Rengøringsmateriel Ruth Visby 97971156 X Indkøb. Ruth Visby 97971156 X Område 1 12-07-2015 Dorte & Michael Christiansen 41 29 59 44 X Bettina & Lars Grønkjær 23 64

Læs mere

Finale Herrer 300 Finale Damer

Finale Herrer 300 Finale Damer Finale Herrer indl. serie 1 serie 2 serie 3 serie 4 Total Ravnsborg 45-072-069 Kim Andersson H E 6 1240 0 1240 222 244 179 233 2118 Ravnsborg 45-072-037 Thomas Dideriksen H E 8 1236 0 1236 189 190 191

Læs mere

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær,

SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, SkytteNummer Navn KredsForeningNavn KlasseProgNavn KlasseNavn SnitDetteÅr AntalDetteÅr 14-55352 Verner Nielsen Ornebjerg Skytteforening Luftgevær, 15m 1 190,20 5 14-54048 Thomas Jensen Frejlev-Vantore

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Hallin Halvmaraton 02:33:53 Allan Kjær Andersen Maraton 03:50:05 Anders Bruun Mathiasen 7 km 01:26:00 Andy Horvath Halvmaraton 02:15:00 Anette Holbek Halvmaraton 01:41:27 Anne Olsen 7 km 00:57:13

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

StævneProgram 28-02-2009 16:47 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.9 Oktober 2008 RESULTATLISTE FOR S-cup 2009

StævneProgram 28-02-2009 16:47 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.9 Oktober 2008 RESULTATLISTE FOR S-cup 2009 StævneProgram 28-02-2009 16:47 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.9 Oktober 2008 RESULTATLISTE FOR S-cup 2009 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 13-75460 Line Sørensen 343-Hvidovre Skyttekreds 200

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL 2007-2008 MANDAG 9.00-9.30 9.30-10.00 10.00-10.30 10.30 1100 11.00 1130 11.30 1200 14.30-15.00 15.30-16.00 16.30-17.00 Frederikssund Frederikssund 17.30-18.00 18.30-19.00 19.00-19.30

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Svinninge Skytteforening

Svinninge Skytteforening Svinninge Skytteforening Åbent stævne 1. og 3.-5. marts 2011 15 meter gevær Vindere af pengepræmier: Bedste skytte i BK 1-4: Bedste skytte i JUN1-JUN2: Bedste skytte UNG-KL 4: Bedste Skytte ÅKL 1-3+VET

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Resultatliste - Double

Resultatliste - Double Resultatliste - Double SpillerNavn S1 S2 S3 Score Hcp Total 1 Stenhuset Damer 2-2 Carina E. Andersen 193 192 144 529 126 655 Line D. Olsen 160 172 155 487 102 589 2 BKC Damer 1 353 364 299 1016 228 1244

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Placering Totalt Startnummer Navn Kategori. Placering

Placering Totalt Startnummer Navn Kategori. Placering Placering Totalt Startnummer Navn Kategori Placering kategori 113 1 Folmer Jensen Mand 71 00.58.40 31 2 Nina Lindner Kvinde 4 00.41.51 60 3 Kenneth Petersen Mand 50 00.48.28 124 4 Britta Mølgaard Laursen

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol DDS SP v.3.13.1.1 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 99434 Kristian Nørholm Koch 14-001 Nykøbing F. Skytteforening 199/10 200/11 399/21 2 100140 Mette Hansen 14-040

Læs mere

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen

Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Kom videre med matematik på computer og smartboard - indskolingen Hold: 12201A Mandag 3. september 2012 15:00 til 17:30 Mandag 1. oktober 2012 15:00 til 17:30 Mandag 5. november 2012 15:00 til 17:30 Mandag

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

RESULTATLISTE Tuse 15 m 2013

RESULTATLISTE Tuse 15 m 2013 RESULTATLISTE Tuse 15 m 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 105094 Katrine Christensen 10-156 Mullerup Skytteforening 200/08 199/08 399/16 G 2 90829 Jonas Olsen 10-005 Tølløse Skytteforening 199/07 199/00

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere

DM 15M PISTOL MARTS 2015

DM 15M PISTOL MARTS 2015 Side af 9 6- DM 5M PISTOL 0.-. MARTS Tilmeldinger for DGI Midt- & Vestsjælland Skytte Navn Forening KlasseProgram Klasse Dato Tid Bane FH 0806 Therese Pulawska 7-: Slagelse 0-7:00 8 0806 Therese Pulawska

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

Mester Herrer. Mester Damer. Herre A. Dame A

Mester Herrer. Mester Damer. Herre A. Dame A Der blev spillet KM Bohle i alle 3 haller i weekenderne - og 1-1 marts 200 og resultaterne blev følgende.. Mester Herrer Bent-Ole Gad 202 Allan Mogensen 23 21 Michael Winding Henrik Sandell 21 Jørgen Risnæs

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015

RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015 RESULTATLISTE Julestævne Kirkehyllinge 2015 DDS SP v.3.15.11.1 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 105094 Katrine Christensen 17-033 Svinninge Skytteforening 199/14 200/09 399/23 2 100110 Maria Graversen

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 Klasse (nummer): 2 Løber Navn Køn Firma/Klub 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert

Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 Klasse (nummer): 2 Løber Navn Køn Firma/Klub 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 1 1 Jan Tagesen M KUUL.dk 2 Flemming Hjortkær M 3 Line Tagesen K 4 Gert Ejlersen M 5 Brian Pedersen M Holdnavn: DURACELL_KUUL.dk 2 1 Gert Hougaard M KUUL.dk 2 Keld Sørensen M

Læs mere

De Danske Mesterskaber

De Danske Mesterskaber De Danske Mesterskaber 2004 10 M LUFTPISTOL De Danske Mesterskaber 10 meter Luftpistol 7. MARTS 2004 HERNING Ungdom 1 10 deltagere 02 Hold Ungdom 1A 07 deltagere 02 Hold Ungdom 2 8 deltagere 01 Hold Ungdom

Læs mere

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen

A-rækken 3. runde Turnering Serie holdturnering, 4 hold Score Plac. Score Plac. 4 Per Quist Nielsen 06-02-2012 Hold 3 (3 af 3) A-rækken 3. runde Turnering 22 1 66 1 19 2 46 2 11 3 34 3 8 4 32 4 B-rækken 3. runde Turnering 24 1 74 1 6 4 42 2 15 2 31 3 15 2 29 4 C-rækken (Middel: 60) Sektion Turnering

Læs mere

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris.

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris. Møllevej 100 3630 Jægerspris Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts Vores 12. turnering i Jægerspris. Regler og information: -Ankomst bedes meldt til dommerbordet senest 15min.

Læs mere

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL

De Danske Mesterskaber M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 2008 15 M GROVPISTOL 15 M STANDARDPISTOL 15 M FRIPISTOL De Danske Mesterskaber 15 meter Pistol 4. - 6. APRIL 2008 Korsør Grovpistol Herre 48 deltagere 10 Hold Fripistol Junior 037

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2019-2020 LØRDAG DEN 14. SEPT. 2019 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

Herresingle Senior Mesterrække

Herresingle Senior Mesterrække Herresingle Senior Mesterrække * 1 Gregers Schytt 65 3 Christian Hock 79 5 Chris Andersen 6 ovs 7 Morten Henriksen 8 Thomas Gadegaard 9 Michael Hoff 10 Kenneth Melcher 11 ovs 55 56 66 67 83 12 Michael

Læs mere

LF-Mesterskab m riffel

LF-Mesterskab m riffel LF-Mesterskab 1999-50 m riffel Mesterskabskæde for bedste Helmatch Claus Bruun Sakskøbing 1120 Hans Hares Mindepokal for bedste Helmatch i junior Kim Larsen Tingsted 1070 60 liggende finale Herre 1 Claus

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Lind-Holm Stefan (Bh) B Hansen Niels Kristian (Bh) B Jensen Martin Sjøholm (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Pedersen Laura (Bh)

Læs mere

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16)

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16) Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 3 Claus Ulriksen 9 12 4 ovs * 5 Torben Rasmussen (3) (5) 16 13 6 ovs 7 Martin Pedersen 16 21 8 7 (5) 8 ovs 9 Peer 10 Jannick Hansen 11 ovs 6 12 (7) (9) 14 18

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID

Diplom DELTAGER DISTANCE TID Allan Nielsen 14 km 01:26:00 Anne Holm Halvmaraton 01:38:37 Anne Olsen 7 km 00:55:02 Anne-Bodil Harrild 7 km 00:50:05 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton 02:33:18 Asger Friis Pedersen DNS Benjamin Noer 14

Læs mere

Resultater for DM Duathlon 2012

Resultater for DM Duathlon 2012 DM Duathlon 2012 Age Group Results May 06, 2012 Results By Race Management Systems, Inc. Female 18 to 39 1 369 Karina Louise Sørensen Ninjas 39:51.75 1:14.73 1:09:39.99 0:55.29 19:50.78 2:11:32.54 2 417

Læs mere

Resultatliste, Julestævne 2010 - Bowl n Fun - Vejle. De 15000,- til den første som laver 900 blev ikke vundet.

Resultatliste, Julestævne 2010 - Bowl n Fun - Vejle. De 15000,- til den første som laver 900 blev ikke vundet. Resultatliste, Julestævne 2010 - Bowl n Fun - Vejle De 15000,- til den første som laver 900 blev ikke vundet. Navn Klub 1 2 3 Hdcp I alt X 1 Thomas Larsen Skive 256 300 300 0 856 26 8000,- kontant 2 Jesper

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 15. SEPT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere