OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011"

Transkript

1 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2011 INDLEDNING Det var så år 2011 der forsvandt og nu er det fjerde gang, jeg aflægger områdelederens beretning. Jeg vil starte med at takke områdebestyrelsen for et godt samarbejde i Samtidig vil jeg takke alle medlemmer i område 5 s 11 lokalafdelinger samt jeres bestyrelser for et godt samarbejde i året. Jeg vil også sige tak til lydighedsinstruktørerne Dorte Nielsen og Ingrid Hansen, figurantinstruktørerne Laila Rømer og Jan Johansen, områdeinstruktørerne Johnny Klærke og Mikael Kronborg, dommerinstruktørerne Leif Udengaard og Sune Steffensen, kåringsmændene Jens Chr. Nielsen og Jørgen Bejrholm samt web-master Philip Jorck-Jorckston for deres store arbejde i område 5 i Endvidere vil jeg give en stor tak til Ringsted afdeling for afholdelse af dommervedligeholdelseskurset og Østsjællands afdeling for afholdelsen af områdemødet i Det er et rigtig stort arbejde tusind tak! MØDEAKTIVITET Ultimo januar afholdt vi Dommervedligeholdelseskursus i Ringsted. Der var 55 dommere tilmeldt. I midten af februar blev der afholdt formandsmøde, hvor de fleste af lokalafdelingerne var repræsenteret. Områdemødet blev som året før afholdt på Lysholmskolen i Haslev. Der deltog omkring 45 medlemmer. Vi havde igen indkaldt til møde i juni måned med områdes repræsentanter. Det var desværre igen en noget sløj deltagelse, da kun 6 ud af 15 personer deltog. Vi har i områdebestyrelsen besluttet, at afholde møde i den første uge i hvert kvartal, datoer lægges ud på områdets hjemmeside under Kalender. MEDLEMMER I område 5 har vi i år aktive medlemmer.

2 KÅRINGER I henhold til Hovedbestyrelsens kåringsstatistik, har der på landsplan været fremstillet 158 hunde til kåring i sektion II, hvoraf 53 hunde ikke bestod det vil sige, at 33,5 % ikke bestod, dette er en stigning på 1,4 procentpoint i forhold til I område 5 er der fremstillet 45 hunde, hvoraf 20 ikke bestod, svarende til 44,4 % (3 i point - 5 i øv i øv. 8-1 i øv.9-1 i øv. 10). Hundeførere fra område 5, der i 2011 har fået kåret hund er: Martin Thøgersen, Helle Balvitz, Jørgen Hansen, Jørn Kruse, Benny Hansen, Frank Straarup og Marianne Priess fra Holbæk afd. Maia Nielsen, Bjørn Larsen, Torben Sørensen og Ole Sørensen fra Kalundborg. Benny Pedersen, Elisabeth Trolle Dahl og Anette Johansen fra Næstved afd. Mona Stenild og Jan Johansen fra Nykøbing F. afd. Lisa Poppelvig, Tage Rud Jensen, Bonnie Svendstrup og Martin Bergkrantz fra Slagelse. Palle Hansen fra Vordingborg. Allan Søgaard, Kjeld Pedersen og Kenny Andersen fra Østsjælland. I ønskes alle et rigtigt stort tillykke med kåringen. KONKURRENCER Søndag den 27. marts 2011 blev der afviklet unghundeoprykningskonkurrence 2 steder i området. Det foregik i Næstved og i Holbæk Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 24 hf med 1 afbud endte det med 23 hundeførere. Knud Møller fra Østsjælland Politihundeforening, havde udfærdiget oplægget. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Næstved Jacob Kværnø og Thorkild Andersen fra Nykøbing F. og i Holbæk Hugo Helt og Jens Nielsen fra Næstved. Der var 7 hf, der fik halve oprykninger på dagen og det var: Jørgen Hansen fra Holbæk. Johnny Hansson, Benny Pedersen, Philip Jorck-Jorckston, Tommy Andersen og Leo Sørensen fra Næstved. Ole Hansen fra Ringsted. Søndag den 30. oktober 2011 blev der også afviklet unghundeoprykningskonkurrence 2 steder i området. Det foregik i Nykøbing F. og i Kalundborg Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 29 hf men med 1 afbud endte det med 28 hundeførere. Tina Lorentzen fra Nykøbing F. Politihundeforening, havde udfærdiget oplægget. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Nykøbing F. Palle Lorentzen og Leif Udengaard fra Vordingborg og i Kalundborg Arne Laursen og Henning Hjorth fra Ringsted. Det blev til 3 hele og 8 halve oprykninger på dagen til: Jan Priess fra Holbæk.

3 Bjørn Larsen fra Kalundborg. Anne Mette Andersen fra Nakskov. Lisbeth Trolle Dahl, Gitte Ravn, Tommy Andersen fra Næstved. Jan Larsen fra Nykøbing F. Karina De Fries fra Ringsted. Lisa Poppelvig fra Slagelse. Kenny Andersen og Allan Søgaard fra Østsjælland. Lisa Poppelvig fra Slagelse deltog endvidere med sin nr. 2 hund i unghundeoprykningen i PH Frederiksværk i område 6, hvor hun også fik en halv oprykning. I ønskes alle et stort TILLYKKE med de hele og halve oprykninger i årets unghundeoprykninger. Årets oprykningskonkurrence i Kriminal- og Patruljeklassen løb af stablen henholdsvis lørdag d. 16. april og søndag d. 17. april Lørdag den 16. april 2011 blev der afviklet kriminaloprykning i Ringsted Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 6 hundeførere. Konkurrenceleder og overdommer var Henning Hjorth og Erik Christiansen fra Tåstrup PH. Det blev til 3 halve oprykninger til: Hans Jørgen Olsen og Johnny Klærke fra Ringsted og Axel Ahm fra Østsjælland. Søndag den 17. april 2011 blev der afviklet patruljeoprykning i Vordingborg Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 9 hundeførere. Konkurrenceleder og overdommer var Palle Hansen og Bjørn Høyer Skovbo PH. Det blev til 3 halve oprykninger, som gik til: Jens Christiansen fra Kalundborg. Curt Cranø fra Nykøbing F. Henning Hjort fra Ringsted. Et stort tillykke til jer hundeførere der ved oprykningskonkurrencerne i Kriminalklassen og Patruljeklassen opnåede de halve oprykninger. Dan Devantier Vordingborg afdeling og Knud Møller fra Østsjælland afdeling deltog som overdommere i oprykningskonkurrencerne i Kriminal- og Patruljeklasssen i Område 6. Udtagelserne til DM løb af stablen søndag d. 28. august og søndag d. 4. september Søndag d. 28. august 2011 blev der afviklet Kriminaludtagelse i Ringsted og Holbæk Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 11 hundeførere.

4 Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Ringsted Henning Hjorth og Torben Jensen Frederiksværk PH og i Holbæk Erik Jensen og Erik Holck Hansen Tåstrup PH. Det blev til 1 halv oprykning til Hans Hartvig Jessen fra Nykøbing F. Det gav en plads ved DM med hund til Hans Hartvig. Knud Møller kvalificerede sig til DM som dommer. Søndag d. 28. august 2011 blev der afviklet Vinderudtagelse i Nykøbing F. Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 9 hundeførere. Konkurrenceledere og overdommere var Carsten Nielsen og Jens Bjerre Frederiksværk PH. H.C. fra Nykøbing F. vandt på dagen med hele 224,2 point og kvalificerede sig samtidig til en DM-deltagelse med hund. Ejvind Willaa fra Østsjælland og Thomas Christensen kvalificerede sig til h.h.v. en dommer- og en figuranttjans ved DM. Leif Udengaard Vordingborg og Gorm Andersen Nykøbing F. deltog som overdommere i kriminal- og vinderudtagelsen i område 6. Søndag den 4. september 2011 blev der også afviklet patruljeudtagelse 2 steder i området. Det foregik i Østsjælland og i Næstved Politihundeforening. Der var i alt tilmeldt 16 hf. Konkurrenceledere og overdommere var h.h.v. i Østsjælland Erik Hansen og Bo Clausen Roskilde PH og i Næstved Jan Andersen og Sten Holst-Christensen Skovbo PH. Det blev til 2 hele og 5 halve oprykninger på dagen til: Henning Hjorth fra Ringsted PH, Henrik Palasz Hansen fra Maribo, Tommy Olsen fra Holbæk, Curt Cranø fra Nykøbing F., Søren Belli fra Vordingborg PH, Johnny Hansson og Jesper Krag Hansen fra Næstved PH. Det gav DM-plads med hund til Henning Hjorth Ringsted og Henrik Hansen Maribo og en figurantplads til Johnny Hansson Næstved. Knud Møller Østsjælland afdeling deltog som overdommer i patruljeudtagelsen i område 6. - Jeg skal herunder takke alle jer, der har udarbejdet oplæg, været klasseledere, overdommere, dommere, figuranter og alle i andre - uden jeres arbejde, havde der ikke kunnet afvikles officielle konkurrencer i område 5. Område 5 havde i alt 12 hundeførere, 6 dommere og 2 figuranter med til DM i Odense. Området ønsker alle, der blev udtaget til DM både hundeførere, dommere og figuranter et stort tillykke.

5 DM i Odense I år 2011 fik område 5 igen en DM-vinder og det er vi stolte af. Herfra skal lyde et kæmpe stort tillykke til Henrik Hansen fra Maribo, som blev Danmarksmester i Patruljeklassen med 219,8 point. Der skal også lyde et stort tillykke til: Hans Chr. Pedersen fra Nykøbing F., som placerede sig som nr. 2 i Vinderklassen med 208,2 point. TILLYKKE det er flot og rigtig godt gået. Hovedbestyrelse og udvalg I år 2011 valgte Bjarne Langholm fra Holbæk at træde ud af arbejdsudvalget. Område 5 har stadig en stemme i arbejdsudvalget, idet Svend Erik Hansen fra Maribo på sektionsmødet den 24. september 2011 stillede op og blev valgt som udvalgsmedlem stort TILLYKKE til Svend Erik med det fremtidige hverv. Område 5 sektion II er således stadig repræsenteret både i hovedbestyrelsen og i arbejdsudvalget med h.h.v. Jesper Krag Hansen og Svend Erik Hansen. OMRÅDEMESTERSKABET Områdemesterskabet i år 2011 blev afviklet af Nykøbing F.: Klasseledere var følgende: Unghundeklassen: Kiss Vognsvend Patruljeklassen: Bjarne Simonsen Kriminalklassen: Carsten Nielsen Vinderklassen: Thorkild Andersen Områdemester i Vinderklassen blev Uffe Hansen fra Nykøbing F. Områdemester i Kriminalklassen blev Kurt Kristiansen fra Slagelse. Områdemester i Patruljeklassen blev Dennis de Fries fra Ringsted. Områdemester i Unghundeklassen blev Gitte Ravn fra Næstved. Områdemesterskabet for hold blev vundet af Maribo afdeling med 35 point. Vinderholdet fra Maribo bestod af

6 Henrik Pedersen som blev nr. 3 i Vinderklassen, Kjeld Kofoed, som blev nr. 2 i Kriminalklassen, Henrik Hansen som blev nr. 2 i Patruljeklassen og Jeppe Syhler som blev nr. 6 i Unghundeklassen. Stor tak til Nykøbing F. afdeling for det store og flotte arrangement. Vi glæder os til områdemesterskabet i år 2012 i Maribo. DOMMERUDDANNELSE Følgende 3 nye dommere ønskes tillykke med dommereksamen som de erhvervede sig i år 2011: Jan Dalby Johansen Holbæk afdeling (nu Korsør afdeling) Georg Pedersen Næstved afdeling Nethe Wrang Larsen Nykøbing F. afdeling Også tillykke til Hans Jørgen Olsen og Connie Jensen Ringsted afdeling og Ulf Larsen Slagelse afdeling, som i 2011 erhvervede sig en oprykning til dommer i alle klasser. FIGURANTINSTRUKTØRER Der har i år 2011 været 2 samlinger med figurantinstruktørerne i lokalafdelingerne. Områdets figurantinstruktører Laila og Jan har stået for disse samlinger. I skrivende stund kan jeg fortælle, at Jan har meldt fra til hvervet som figurantinstruktør i område 5. Jan har valgt at hellige sig en gammel drøm. Jeg vil gerne takke både Laila og Jan for deres indsats i LYDIGHEDSINSTRUKTØRER Dorthe Nielsen og Ingrid Hansen forestår uddannelsen af lydighedsinstruktører i område 5. Dorthe og Ingrid har i år 2011 afholdt lydighedsinstruktørkursus med afsluttende prøve for 12 deltagere: Lotte Hansen og Jan Priess fra Holbæk. Line Jensen og Tibbe Jensen fra Kalundborg. Irene Busmor, Jennifer Albrecht og Kim Magnussen fra Korsør. Sine Stav Hansen fra Maribo. Mathilde Hansen, Marie Johansen og Philip Jorck-Jorckston fra Næstved. Niels Henrik Hansen fra Slagelse.

7 Stort tillykke til de nye lydighedsinstruktører og tusind tak for hjælpen til Dorthe og Ingrid. OMRÅDEINSTRUKTØR Lørdag den 1. oktober 2011 afholdt områdeinstruktørerne den sidste seance i områdets første instruktørkusus og jeg tror faktisk, at vi er et af få områder i DPH, der har afholdt og færdiggjort et sådan kursus. Tilbagemeldingerne fra deltagere var meget positive. Både Johnny og Mikael har valgt at stoppe som områdeinstruktører og vi vil gerne sige dem stor tak for det store arbejde de har ydet. Samtidig vil jeg byde velkommen til Erik Hansen og Mikael Hansen fra Østsjælland, som fremadrettet har påtaget sig hvervet som områdeinstruktører. TEMADAGE/TRÆNINGSWEEKEND Der er i 2011 afholdt 2 TEMADAGE Den første temadag blev afholdt søndag den 19. juni 2011 i Næstved afdeling. Tilrettelægger var Anette Johansen temaet var Lydighed og Rundering, der deltog 40 betalende kursister. Den anden temadag blev afholdt lørdag den 3. december 2011 i Østsjælland afdeling. Tilrettelægger var Erik Hansen temaet var her Rundering og Bid, der deltog 34 betalende kursister. Begge temadage gik rigtig godt og der har været rigtig mange positive tilkendegivelser. Vi håber, at flere foreninger vil melde ind og afholde temadag fremover. Der skal herfra lyde en stor tak til Anette og Erik for at stå for disse arrangementer og ikke mindst en stor tak til de instruktører, der stillede op tak. HJEMMESIDE Hjemmesiden kører på bedste vis og er der fejl, mangler eller lignende på hjemmesiden, bedes I give besked til web-master. Jeg skal igen i år bede om, at I kigger ind og slår op under punktet Opslag. Der lægges de informationer, der fremsendes til formændene og som vedrører alle medlemmer i område 5. Fra området skal der her lyde en tak til Philip for arbejdet med at opdatere hjemmesiden.

8 TIL SLUT Her på falderebet, ser jeg mig nødsaget til at komme med en stor opfordring til alle. Jeg har selv observeret på nærmeste hold, ligesom jeg har fået henvendelser fra medlemmer, om en noget kedelig tendens, der tilsyneladende (men forhåbentlig ikke) er ved at indsnige sig. Ikke alle udviser den sportsånd, vi altid påberåber os ved konkurrencer. Flere kritiserer højlydt endda med tilråb de dommere, der dømmer en øvelse. Lad os nu ta os sammen og opføre os civiliseret vi er her alle frivilligt og bruger tid både som tilrettelægger, figurant, dommer eller hundefører. Vi har ikke ligefrem en eksplosion af tilgang af nye medlemmer, så lad og nu værne om den gode og kammeratlige tone. Til slut skal jeg endnu engang takke områdebestyrelsen for et godt samarbejde i året 2011 og samtidig benytte lejligheden til at takke alle jer, der har givet en hånd med i året Tak igen for et godt og aktivt år i område 5. En helt speciel tak til Marianne for hendes mangeårige virke som områdekasserer. Som I kan se af indkaldelsen, har Marianne valgt at stoppe i områdebestyrelsen. Vi ønsker Marianne god vind fremover og takker for det gode samarbejde, vi ses jo derude hele tiden. Tak til Jesper Christiansen fra Næstved afdeling, fordi at han servicerer os, her til områdemødet. Helle Bejrholm Områdeleder

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F.

Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Referat fra sektionsmødet sektion II d. 27/9 14, Nykøbing F. Valg af dirigent: Erik Goth blev valgt Valg af referent: Tina Kværnø blev valgt Valg af stemmetællere: Eva Pedersen, Skovbo afdeling og Arne

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014.

Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Vojens 7. februar 2014. Formandsmøde i Haderslev d. 20. januar 2014. Gennemgang af dagsorden Egon Bak gennemgik dagsordenen, konstaterede at Tønder afd. ikke var repræsenteret. Forslog Knud Jensen som

Læs mere

Område generalforsamling 2009.

Område generalforsamling 2009. Vojens d. 22. januar 2009. Område generalforsamling 2009. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 35. medlemmer. 3. Valg af dirigent.

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E mandag den 8. december 2014 kl. 1000, Nyborg Politistation, Stendamsgade 9, Nyborg. Fremmødte: Jørgen Weinkouff, Poul R. Jensen, Leif Udengaard, Jan Lindgaard,

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 5. marts 2016 kl. 1300 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg.

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet Eskildsvej 8, Kristrup, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 37-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.dk REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

Alletiders bedste mænd

Alletiders bedste mænd 100m. Thomas Hultmann, 59 10,72s 83 Jørn Petersen, 61 10,9s 84 Teddy Jensen, 65 10,9s 84 Frank Engmark, 57 11,2s 77 Tomas Jensen, 64 1,2s 82 Michael Friborg, 66 1,3s 84 Bjarne Vedel, 66 11,3s 89 Carsten

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra ordinært område den 9. marts 2017 i Birkerød Idrætscenter Fremmødte: Helsingør: 3 Birkerød: 6 Frederiksværk: 1 København: 1 Roskilde: 4 Taastrup: 4 Skovbo: 3 Områdelederen bød velkommen og

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 30-10-2011 14:09:29 - DDS SP v.3.11.10.2 RESULTATLISTE Næstveds 15m luftstævne 2011 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved Skytteforening 200/11 198/09 398/20 2 88697 Kasper

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Idrætsmødet den 30. april 2011 i Nyborg. Deltagerliste, badminton

Idrætsmødet den 30. april 2011 i Nyborg. Deltagerliste, badminton Deltagerliste, badminton Henning Simonsen Odense X Uffe Larsen Otto Hansen Karen Sørensen Jan Hansen Finn Schmidt Holger Jensen Preben Løvholm Christensen Morsø Slagelse Aarhus Idræt & Motion I alt 8 deltagere

Læs mere

Område generalforsamling 2010.

Område generalforsamling 2010. Vojens d. 3. februar 2010. Område generalforsamling 2010. Formanden bød velkommen til ordinær generalforsamling afholdt i Haderslev afd. klubhus hvor der var fremmødt 40. medlemmer. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vi byder dig velkommen til landsdækkende konkurrence i klasse C og B hos DcH Bording

Vi byder dig velkommen til landsdækkende konkurrence i klasse C og B hos DcH Bording Velkommen til landsdækkende C- og B-konkurrence i DcH Bording den 2. april 2016 Vi byder dig velkommen til landsdækkende konkurrence i klasse C og B hos DcH Bording Vi håber, konkurrencen bliver afviklet

Læs mere

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 nordsjaelland@dgi.dk www.dds-nordsjaelland.dk DGI idræt & fællesskab 04-01-2015 RESULTATLISTE HOLDTURNERINGEN FREDERIKSBORG AMT Efterår

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen

Deltagerliste. Hold Nr. Dalby 2 Jannik - Max - Alex. 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Hold Nr. Deltagerliste Navn Klub 1 Orla Kjær - Ivan Larsen - Steen Truelsen Dalby 2 Jannik - Max - Alex Holmebæk petanque 3 Bo Nielsen - Steffen Petersen - Klaus Noergaard Nordfalster 4 Salem Boukaidi-Laghzaoui

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter DANSK POLITIHUNDEFORENING OMRÅDE 6 OMRÅDELEDEREN Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015

Resultatliste - DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015 Side 1 af 8 01-03-2015 21:46:51 - DDS SP v.3.14.3.1 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen Ldm Senior 15m riffel 2015 Holdkonkurrence: Senior Ung Hold 1 Stege Ndr. Skytteforening 53091 Line N. With Klasse: 1 191/04

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014

Resultatliste - DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Side 1 af 7 18:34:49 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior 15m 2014 Veteran Plads Bane Navn Res. 5 6 7 8 9 10 P-finale I alt 1 2 022 Jette Skov Pedersen 394 8 51,6 10,6 10,7 10,4

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

LEADERBOARD A-rækken

LEADERBOARD A-rækken A-rækken 1 M Hjermgart / B Carlsen 18,3 23 +9p 45 S9 HJERMGART, Michael 78-4714 8,9 32 S9 CARLSEN, Brian S. 78-1294 9,4 38 S9 2 L Frøkjær / B Frøkjær 34,1 42 +9p 45 FRØKJÆR, Lilli 78-1511 14,1 35 FRØKJÆR,

Læs mere

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund

2014 / 2015. 5. afd. 26. februar 2015 Romalt Bakker. Arrangør: PI-Randers Dansk Politiidrætsforbund 26. februar 2015 Romalt Bakker 2014 / 2015 5. afd. Arrangør: PI- Dansk Politiidrætsforbund Formanden har ordet Som formand for politiidrætsforening vil jeg gerne byde velkommen til MTB-vintercuppen. Efter

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E Lørdag den 2. marts kl. 09.00 i Nyborg Idræts- & Fritidscenter Fremmødte: Lars Bræmhøj, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen, Jan Lindgaard, Palle Lorentzen, Søren

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening.

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf. 86 41 87 34-51 80 87 34 E-mail: sekretariat@danskpolitihundeforening. REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E lørdag den 5. marts 2016 kl. 09.00 på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej 30, 5492 Vissenbjerg. Fremmødte: Bent Preben Nielsen, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2013 KLASSE A 200 M LIGGENDE 1 149/7 Christian Lemmermann Horsens 2 148/5 Axel Vermehren København 3 147/6 Rasmus Fisker Viborg 4 145/3 Gert Østergaard Holstebro

Læs mere

Et meget stille år for sektion 1. Der også har budt på udmeldelse fra Carsten Brøgger fra Herning.

Et meget stille år for sektion 1. Der også har budt på udmeldelse fra Carsten Brøgger fra Herning. OMRÅDEMØDE Afholdes Torsdag den 18. februar 2016 kl. 19.00 På Politigården, Dragonvej, Randers Deltagere: 37 Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Jørgen Weinkouff er valgt 2. Valg af referent: Rikke Kristiansen

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo Kasserer Anette Fejsø Birkerød Områderepræsentant Erik Goth-Eriksen

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Aksel Lykke Mathies Baunsgård Ulrik Vestergaard Kim Fusager Peter Henriksen Flemming Thane Kallehave James

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007)

Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Billard Enkelmands 29-30/09 2007 (29/9-2007 - 29/9-2007) Page 1 of 5 Indhold: Denne liste er dannet af Mix A Mix B Mix C Mix D Mix E Mix M Mix A

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009 Resultatliste Pistolterræn I Nymindegab 3. maj 2009 Terrænskydning Nymindegab 2009 TERRÆNBANE Skive Distance Farve ---------------------- Station 1 - Stående Mål 1 S 5 6 Gul Mål 2 B 65 50 Gul Mål 3 B 100

Læs mere

RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior

RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior RESULTATLISTE DGI Storstrømmen LDM Senior DDS SP v.3.16.4.1 Holdkonkurrence: LDM hold Senior Skytter 1 Nykøbing F. Skytteforening 54186 Tønnes Koch Klasse: SE1 198/08 97642 Flemming Larsen Klasse: SE1

Læs mere

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol

RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol RESULTATLISTE Møn Åben Luft GV & Pistol DDS SP v.3.13.1.1 Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 99434 Kristian Nørholm Koch 14-001 Nykøbing F. Skytteforening 199/10 200/11 399/21 2 100140 Mette Hansen 14-040

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

(11) Helle Bengtsen 102 Gerda Sønnichsen 200 (7) Christine Bertelsen 125

(11) Helle Bengtsen 102 Gerda Sønnichsen 200 (7) Christine Bertelsen 125 Danske Politimesterskaber i bowling - Haderslev den 10. maj 2012. Finalerunde (1) Ulla Lund Nielsen 1047 (16) WO 1 Ulla Lund Nielsen 180 DAMER (8) Gitte Klestrup Sørensen 109 Merete Dannerfjord 141 Ulla

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 3. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1871,5 10 5617,8 30 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1855,5 8 5549,3 20 3 Viborg 1 1840,0 4 5530,6 16 4 ÅRK 1 1846,9 6 5520,1 12 5 Kolding 1 1822,2 2 5504,6 12

Læs mere

Svinninge Skytteforening

Svinninge Skytteforening Svinninge Skytteforening Åbent stævne 1. og 3.-5. marts 2011 15 meter gevær Vindere af pengepræmier: Bedste skytte i BK 1-4: Bedste skytte i JUN1-JUN2: Bedste skytte UNG-KL 4: Bedste Skytte ÅKL 1-3+VET

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Badmintonstævne for 60+`ere

Badmintonstævne for 60+`ere Badmintonstævne for 60+`ere hallerne Kongens Enge 42 2690 Tlf.: 46 15 16 76 Torsdag d. 8. november 2012 kl. 09.00 Der deltager ialt 104 spillere fra 11 foreninger. Der er én præmie pr. påbegyndt 5 deltagere

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015

MTB - Vintercup - 5 Afd. - Randers - Romalt Bakker - 26. februar 2015 MTB - Vintercup - 5 Afd. - - Romalt Bakker - 26. februar 2015 Navn Klub 1 omgang 2 omgang 3 omgang 4 omgang 5 omgang Total Klasse 1: 1 Rasmus Feldballe 00:14:02 00:13:01 00:13:06 00:13:24 00:13:26 01:07:02

Læs mere

Danmarksturnering Luftpistol

Danmarksturnering Luftpistol Danmarksturnering Luftpistol 2012-2013 Resultatliste 9. omgang Danmarksturnering Luftpistol 9. omgang 1. division d Særslev 1 2 582 567 561 1710 18 15423 G A DSB/ASF 1 2 574 572 566 1712 16 15389 S b Maribo

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007

RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 StævneProgram 19-08-2007 23:05 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.3.4 Juni 2007 RESULTATLISTE FOR Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne 2007 Pistolterræn - Klasse JUN 1 05N-17450 Henrik Hjelm Hansen

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

Alice Birkbak. Distance 10 KM Start nr.: 7 Distance 10 KM Forventet tid Faktisk tid 01:53:00

Alice Birkbak. Distance 10 KM Start nr.: 7 Distance 10 KM Forventet tid Faktisk tid 01:53:00 Alice Birkbak Start nr.: 7 Forventet tid 02.00-02.01 01:53:00 Allan Dacke Sæby Start nr.: 588 Forventet tid 00.38-00.39 00:39:25 Anders Skamris Frederikshavn Start nr.: 582 Forventet tid 00.42-00.43 00:44:00

Læs mere

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog.

DKKs internationale efterårsvinderklasse: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og med DKK anerkendt stambog. Invitation til alle DKKs efterårsmarkprøver 2011 DKKs brugsklasser: for ejer/fører med stående jagthunde der er medlem af DKK og/eller en af specialklubberne for stående jagthunde og med DKK anerkendt

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1880,0 10 9417,5 50 2 ÅRK 1 1853,1 8 9249,2 32 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1850,0 4 9248,0 30 4 Viborg 1 1850,7 6 9240,4 28 5 Hvidovre SK 1 1840,7 2 9181,3

Læs mere

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50 100 m Frank Engmark, 57 12,7s 1987 Søren K Jacobsen, 70 13,5s 2002 Jens Holm, 51 13,5s 1983 Claus Berentsen, 57 13,6s 1991 Erik G Olsen, 70 13,7s 2000 Carsten Theilgaard, 58 15,6s 1989 Kurt Brandt, 46

Læs mere

bystævne - Viborg Amt Bowling 2012 Resultatliste Individuel

bystævne - Viborg Amt Bowling 2012 Resultatliste Individuel bystævne - Viborg Amt Resultatliste Individuel By Firma DA DB DC Spiller A Klasse 1 serie 1 TFS Oticon A/S 1 Maybritt Andersen DC 158 175 130 199 9 14 69 504 2 TFS N.V.jydsk Vikarservice Ane Marie Andersen

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund

Lolland-Falsters Skytteforbund Medlem af Dansk Skytte Union under Danmarks Idræts-Forbund J. Gøttshes vandrekæde (bedste fritstående skytte) Natasja Hvalsøe-Andresen. Ravnsborg 381 40 stående Åben A Carsten Klich Maribo 88 90 89 96 363 Sonny Vinther Maribo 85 90 93 93 361 Jock Skov Pedersen

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af ordinært områdemøde 8. marts 2018 i Birkerød Idrætscenter Fremmødte: Birkerød - 4 Frederiksværk - 4 Helsingør - 1 København - 1 Roskilde - 2 Skovbo - 4 Taastrup - 3 Ialt 19 medlemmer tilstede

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Old Boy Hold Skydning Træf Skud Træf Skud G 15 Nibe Oldboys 116 121 90 Andreas Bruhn 1025 Nibe og Omegns Jagtforening 39 40 87 Lars D. Nielsen 1051 Nibe og Omegns

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Texel Får 81607-00080 11.03.93 39908-00529 127 119 109 107 120 104 94 113 106 50 K Flemming Ulrich 98838020 85393-00810 17.03.98 85393-00543 126 115 104 110 127 103 104 112 101 40 Mogens Ladefoged 75299192

Læs mere

tune if badminton Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 8 ovs 27

tune if badminton Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 8 ovs 27 Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 5 8 ovs 27 9 Peer 6 10 Jannick Hansen 13 11 ovs * 12 Henrik Bjerre 13 ovs 22 14 Kim

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014

RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 RESULTATLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE 2014 30. august 2014 30-08-2014 Total 1. Div. Damer Christina Farum D S B 1.058 2. Div. Damer Dorthe Bernhardt D S B 1.154 3. Div. Damer Pernille R. Jørgensen H I 978

Læs mere